menu > messaging > options > settings > other > memory in use = memory cardنقل قول:
البته بهتره با نرم افزار pc suit پشتیبان هم بگیرید
Printable View
menu > messaging > options > settings > other > memory in use = memory cardنقل قول:
البته بهتره با نرم افزار pc suit پشتیبان هم بگیرید
دوستان كسي هست كه كدهاي مخفي 6630 رو داشته باشه ( هر چي كامل تر بهتر )
ممنون مي شم بزارين
با سلام من یه گوشی 6630 نوکیا دارم .با وجود اینکه این گوشی فنلاندی اصل می باشد ولی کیفیت صدای پایینی دارد.البته این در مورد همه گوشیهای 6630 نوکیا صدق می کند.آیا راهی هست که صدای این گوشیها را ارتقاء داد یا اینکه بندگو را عوض کنم تا صدا بهتر شود؟
سلام دکمه ی صفر گوشی من خرابه چه جوری گوشیم رو روشن کنم بدون اینکه lock code بدم
سلام.گوشي من جديدا" بعد از هر مكالمه ريست ميشه;با ريست نرم افزاري هم درست نشد.راستي الان ورژن جديد براي upgradeچي هست
سلام.
می خواستم ببینم ریسرت شدن زیاد 6630 نسبت به بقیه گوشی ها عادی هست؟
اگه گوشیم مشکلی داره راه حلش چیه؟
ممنون.
سلام . .نقل قول:
سلام.
می خواستم ببینم ریسرت شدن زیاد 6630 نسبت به بقیه گوشی ها عادی هست؟
اگه گوشیم مشکلی داره راه حلش چیه؟
ممنون.
عادی که نیستش . .
ممکنه مشکلی داشته باشه . .
مثل استفاده کردن از رم 512 و پر کردن اون . . .
و یا ویروسی شدن گوشی . .
با کد زیر گوشیتو ریست کن . .
#7370#* بعد از زدن این کد . . لوک کد خواسته میشه که اگه تغییر نداده باشی . . 12345 هستش . .
موفق باشی . .
سلام.نقل قول:
از هر دو راه گوشیمو ریسرت کردم. اما...
با رم 64 فاب هم اینجوری بود.
می خواستم آپدیدتش کنم که نمی شه ورژنش 6.03.08 هستش
چی کار کنم؟ اینم بگم گوشیمو تازه خریدم
با سلام .
من موقعی که 6630 گرفتم همراهش رم 32 مگ بود نه 64 . تازه همین رم 32 مگ رو که میزارم تو انگار که نزاشتم . یعنی شناسایی نمی کنه !!!!:2: :13:
قضیه چیه . گوشیم اصل فنلانده . بردم همون جایی که خریدم ، یارو گفت به من ربطی نداره !!!:41:
سلام.نقل قول:
بعضی از 6630 رم 32 دارن که طبیعی هستش مخصوصا قدیدمی ها.
تا حالا رم رو فرمت کردی ؟ اول با گوشی اما اگه درست نشد با رم ریدر و باید حتما فرمت FAT بزنی.
ماله من هم ورژنش 6.03.08 بود.اصلا اس ام اس هم نمی تونستم بنویسم اینقدر ری استارت میشد
ورژنش رو بردم بالا توی این 3 ماهی یک بار ریست شد اون هم فایل سنگین باهاش اجرا کردم
ورژنش 6.03.40
نقل قول:
سلام.
می شه بگی موقع آپدیت چه کار کردی؟
مگه اول برنامه برای آپدیت رو از نوکیا دانلود نکردی که حجمش حدود 20 مگه .
بهد اون رو نصب کردی بهد پی سی سوئت رو و بعد به اینترنت و بعد برنامه رو اجرا کردی ؟
من این مراخل رو رفتم بعد وقتی که عکس گوشی اومد و برای اون سرچ می کرد یه پیغام اومد که آپدیت نمیشه.
راهم درسته؟
خیلی ممنون از اینکه کمک کردید . این کار رو می کنم ببینم چی میشه .نقل قول:
برای من هم همین ورژن هست ، اما هرگز ریست نشد !نقل قول:
ماله من هم ورژنش 6.03.08 بود.اصلا اس ام اس هم نمی تونستم بنویسم اینقدر ری استارت میشد
شما چطور گوشی تون رو آپدیت کردید ؟
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 277000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات
نام گوشي: 6630
تاريخ معرفي : سه ماهه دوم سال 2004
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: Symbian OS v8.0, Series 60 v2.0 UI
مشخصات ظاهري وزن: 127 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 110 عرض : 60 ضخامت : 21
رنگ بندي گوشي : نقره ای
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 65536 رنگ
ابعاد: 176x 208 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات دوربين نوع: 1.3 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: 6 برابر
ابعاد عكس : 1280x960 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد QCIF
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: ندارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 48 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3, AAC, MPEG-4
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 10 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد 64 مگابایت کارت RS-DV-MMC
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: Pop-Port
بلوتوث: دارد نسخه ی1.2
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد
HSCSD : ندارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : ندارد
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابلیت نمایش آفیس
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard, Li-Ion 900 mAh (BL-5C)
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت
زمان آماده به كار: 264 ساعت
وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-2Rو مدل HS-3 و مدل HDB-4 و مدل HS-10 و مدل HS-5 و مدل HDS-3
هندزفري بلوتوث: مدل HDW-3 و مدل HS-4Wو مدل HS-21W و مدل HS-13W و HS-12W و مدل HS-11W
كاركيت: مدل CK-7W
كاركيت بلوتوث: مدل CK-7W و مدل CK-1W و مدل HF-6W
كابل: مدل DKU-2
هلدر: مدل CR-1
قابليت نصب دوربين: مدلPT-6
كيبورد بيسيم: مدل SU-8W
شارژر: مدل AC-1و مدل ACP-12
شارژر فندكي: مدل LCH-12
ساير لوازم : دستگاه نگهداری عکس مدل PD-1 و قلم دیجیتال مدلSU-1B و دستگاه پخش عکس روی تلوزیون مدلSU-2 و قاب عکس مدلSU-4 و قاب عکس مدلSU-7 ودستگاه پخش عکس مدل Kaleidoscope I وگردنبند با قابلیت دریافت عکس مدل I RX-3 وگردنبند با قابلیت دریافت عکس مدلMD-1 و دستگاه انتقال عکس به تلوزیون مدل SU-5 و پایه مکالمه تصویری مدل PT-8 و فلاش مدل PD-2
من فكر مي كنم اينجوري اس ام اس ها از اين به بعد ميره رو حافظه قبلي ها جا به حا نميشه. مي خوام قبلي ها بره رو حافظه كه گوشي رو فرمت كنم.نقل قول:
اگر حافظه مقصد (مموری کارت) خالی باشه (منظور از خالی یعنی هیچ sms ای در آن نباشد) بعد از تغییر محل ذخیره سازی سوالی مبنی بر انتقال sms های قبلی پرسیده می شود و در صورت مثبت بودن پاسخ smsهای قبلی نیز به محل جدید انتقال داده میشود.نقل قول:
ولی بهترین کار backup گیری به کمک pcsuit هست
سلام دوستان عزیز!
می خواستم بدونم که راهی یا برنامه ای هست که بشه پیغامها رو از روی 6630به کامپیوتر انتقال داد و خوندش؟! جوری که بشه sortesh کرد و شاید بعدا ازش رو گوشی استفاده کرد؟!
دوربین گوشی من دور عکسها و فیلمها یک لکه رنگین کمانی می ندازه وقتی زوم میکنم لکه محو میشه چه طوری درستش کنم ؟ ایا عیب از لنز دوربینه؟
با تشکر
سلام
ببخشيد من يه سوالي داشتم چطور ميشه از عكس هاي متحرك در صفحه اصلي گوشي به عنوان wallpaper استفاده كرد . اين مشكل براي من پيش امده كه عكس هاي متحرك در گالري كه وقتي wallpaper ميكنم به صورت ثابت در صفحه اصلي ديده مي شوند و لي در داخل گالري متحرك هستند. از شما خواهش مي كنم كه من را راهنمايي كنيد .
دوست عزیز فرمت gif رو نمیشه به عنوان wallpaper استفاده کردنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم با pc-suie هم امتحان کردم نشد!:13:نقل قول:
دوستانی که در این مورد اطلاعات دادن ازشون خیلی خیلی ممنونم...
ولی خیلی دوست دارم بدونم که الان قیمت 6630 چقدر شده !!!!!!!!!!!!!:d
چه سوال جالبی...
سلام خدمت همه ی دوستان من یک 6630 دارم یک موقع برام 11 مسیج ÷شت سرهم اومد من بازنکردم بعدادیدم حالا هربارگوشی روروشن میکنم مینویسه11 new massege حالامشتری پیدا شده میخره من باید چی کارکنم همه ی مسیج هام روهم پاک کردم ولی بازم همون رومینویسه تورو خدازودجواببدین
به نظره من باید گوشیتو فرمت کنی تا به صورت تنظیمات اولیه کارخونه در بیادنقل قول:
راهشم اینه........گوشت زمانی که خاموشه این 4 دکمه رو هم زمان فشنار بدی گوشیت فرمت کامل می شه
* + 3 + دکمه سبز رنگ + دکمه خاموش روشن
این 4 دکمه رو باید با هم فشار بدی
اگر منظورتون اس ام اس هستش باید همه اس ام اس ها رو ببری تو inboxنقل قول:
بهد به کمک pc suit میتونی از قسمت inbox مسج ها تو copy کنی تو کامپیوترت بهتره از pc suit ورزن جدید
استفاده کنی...من که به همین راحتی این کارو میکنم....
ممنون..موفق باشی
نقل قول:
به احتمال زیاد لنزت ضربه خورده...
باید به نمایندگی نشون بدی........موفق باشی
هیچ راهی وجود نداره...به نظره منم بهتره گوشیتو به خاطره صدای بیشتر دست تعمییر کار ندی.....مرسی ..موفق باشینقل قول:
بچه ها ورژن جدید فیرم ور اومده اگه سرعتتون زیاده برید اپگرید کنید خیلی حال میده .من سری پیش اپگرید کردم سرعتش زیاد شد.دیگه هم هنگ نمیکنه.ورژن6.03.40هستش.موفق باشید
الان دور و بر 240 تا 270 تومن هستشنقل قول:
اگر امکانش هست سایت مورده نظر رو بزارید به صورت کامل...نقل قول:
, یه توضیحی در مورده اپگرید کردن بدین که چه جوریه و چی کای باید انجام بدیم...ممنون.....
از دوستان یکی به صورت کامل توضیح بده...و سایشم بگه .....
موفق باشید
این ورژنش خیلی عالیهنقل قول:
من سه ماه پیش آپگرید کردو از اون به بعد حتی یک بار هم هنگ نکرد.
نقل قول:خوب عزیز من یه راهنمایی بکنید از کجا باید بگیریم...چه جوری میشه این کارو انجام داد........نقل قول:
اگر هم امانش هست تو این تایپک بنویسید که همه به چشمشون بخوره و بتونن استفاده کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان مدیر و کاربران فعال هم خواهش میکنم کمک کنن
نقل قول:
محمد حامد جان شما که همشهری ما هستید یه کمکی بکنید............ممنون.....موفق باشید
بچه ها روش اپگرید رو در تاپیک زیر توضیح دادم برید حالشو ببرید...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی نرم افزار Outlook رو از مجموعه افیس نصب کنی بعد گوشی رو به سیستم وصل کنی بعد گزینه Synchorize رو بزنی.نقل قول:
ورژن جدید اومده 6.03.40 برو اپگرید کن روشش هم توضیح دادم.نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه Ringtone خود گوشی رو پاک کرد؟
سلام.كسي ميدونه فرق 6630معمولي:20: با6630music edition :8: چيه؟:34: واينكه ايا ميشه با upgrade:43: كردن گوشي رو به music..تبديل كرد يا نه؟
اين ring tone ها تو درايونقل قول:
(z)هستند و اين درايو هم از نوع rom(read only memoryهست.يعني نميشه حذفشون كرد
چطوری میشه از مموری گوشی با آپ گرفت ؟؟؟؟