سلام
ممنون آقا مهدی , لطف میکنید
Printable View
سلام
ممنون آقا مهدی , لطف میکنید
only Kaspersky
اين هم پسورد براي باز كردن لينكهاي پست قبلي:
password: freesec
نقل قول:
دوست عزيز...آقاي mehdi_best
با سلام....آيا شما اطلاع داريد كه چگونه مي توان از update های NOD32 در یک کامپیوتر دیگر استفاده کرد؟
با تشکر
دوست عزيز...آقاي mehdi_best
با سلام....آيا شما اطلاع داريد كه چگونه مي توان از update های NOD32 در یک کامپیوتر دیگر استفاده کرد؟
با تشکر
نسخه جدید آنتی ویروس محبوب کاسپرسکی پرو هم اومد
این نسخه با شماره سریال 5.0.372 شناخته میشود و جالب اینجاست که با دانلود تنها 6 مگ میتونید به این نسخه ارتقا بدید :
اینم لینک دانلود با حجم 5.98 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nimaoy جان پوشه :
c:/profram files/ESET/updfilesرا کپی بگیر یک جای دیگه.وقتی دوباره ویندوز ریختی ان فایل ها را جایگزین کن و حالا به اینترنت وصل شو . روی up date now کلیککن تا این فایل ها اینستال شوند و نیاز نیست تا دوبار دانلود بشه
البته با اجازه اقا مهدی :wink:
مسعود جان سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
من هم اولش مثل شما فکر کردم که با دانلود نزدیک به 6 مگ نسخه 5.0.20 رو میشه ارتقا داد و بعد از دانلود و نصب آن متوجه شدم که این نسخه ارتقا نبوده بلکه نسخه کامل آنتی ویروس کاسپرسکای پـــــــرو ولی بدون آپدیت میباشد که حدود 6 مگ نیز آپدیت دارد به همین دلیل است که سایت کاسپرسکای نیز اسمش رو پرسونال آپدیت گذاشته.
شما کافی است که همین نسخه 6 مگی را که مسعود جان نیز زحمتش رو کشیده و معرفی کرده دانلود کرده و بعد حدود 6 مگ نیز آپدیتش کنید و اگر هم خواستید که نسخه کامل و آپدیت شده اش رو داشته باشید میتونید از لینک پایین دانلود کنید همراه با رگ کی که خودم آزمایش کردم و 100 درصد جواب میده.
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.372 Full
Size: 12.23 MGکد:ftp://80.239.144.76/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.372_personalproen.exe
Crack
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.de/files/2549461/Kaspersky_Antivirus_Personal_Pro_5.0.372_RegKey.rar.html
علاوه بر فایل هایی که میل کوچولو گفت میباسیت از فایل های
nod32.000,nod32.002 .. nod32.006 میبایست بک آپ بگیری و دوباره اونا رو جایگزین کنی
بابا دمت گرم Cracki عزیز خیلی حال دادی ایول
آقا رفتیم واسه دانلود
دوستان عزیز این نسخه کاسپر به شدت با زون آلارم ورژن 5.5.594 تداخل پیدا میکنه
حتی سیستم رو ریست میکنه تقریبا رو دو تا سیستم تستش کردم رو هر دو تاش با زون آلارم کانفلیکت داره ولی با فایروال
Kerio ویا Outpost مشکلی نداره
آیا کسی این دو تا رو با نصب کرده ؟
یعنی دقیقا زمانیکه کانکشن برقرار میشه سیستم ریست میشه البته ویندوز من SP2 هست و فایروال ویندوز رو هم خاموش کردم
سلام به دوستان
mehdi_best, جان خيلي ممنونم ازت بابت پسورد و يوزر NOD32
:wink: فقط NOD32 :wink:
مشخصات سیستم مننقل قول:
Windows XP Service Pack 2
Kaspersky Personal Pro 5.0.372
Zone Alarm Firewall Pro 5.5.094
Ewido Security Suite 3.0
Process Guard
مسعود جان اینها تقریبا برنامه های امنیتی هستند که بر روی سیستم من نصب هستن و در هنگام بالا آمدن ویندوز نیز همه با هم شروع به کار میکنند و هیچ مشکلی هم تا کنون نداشتم.
اگر شما فایروال Outpost pro 2.7 رو نصب کنی و نسخه جدید سپای سویپر یعنی نسخه Spy Sweeper 4.0 به بالا رو نصب کنی این مشکل رو پیدا میکنی و گاهی وقتها میشه که فایروال تمام Connection رو Lock میکنه و دلیل ایجاد اختلال در سیستم نیز وجود یکی از فایلهای Spy Sweeper است به نام WRSSSDK.exe که به صورت مخفی در سیستم کار میکنه و میتونید ردش رو در Process هایی که در حال کار هستند پیدا کنید.
چون این Process دقیقا عمل کردش مانند تروجان و اسپای ویر ها میباشد به همین دلیل است که حتی فایروال قویی مثل Outpost آن را به صورت اتوماتیک بلوک کرده و ارتباط اینترنتی و یا حتی رستارت میکند که طرف مقابل به حل مشکل بپردازد و اطلاعاتی از سوی WRSSSDK.exe به جایی فرستاده نشود. متاسفانه در این زمینه به شرکت Spy Speeper اطلاع داده شده و خواستار جواب از سوی استفاده کنندگان فایروالهای مختلف شدیم ولی شرکت Spy Sweeper از پاسخ دادن به این مشکل چندان تمایلی نشان نداده و مقصر را ما افراد مبتدی خوانده است.
فقط این رو بدون دوست عزیز که کاسپرسکای با هیچ یک از فایروالها مشکلی ندارد و نخواهد داشت چون خود شرکت کاسپرسکای قبل از اینکه برنامه های امنیتی تولید کنند یک گروه هکر روسی بزرگ بودند ... البته این نظر شخصیم بود و دلیل نمیشه ولی خوب نظر من اینه 8)
مسعود جان شما به یک عکس بالاتر هم نگاهی بنداز ... اونوقت متوجه میشی که اگر Spyware Eliminator 4.0 بر روی سیستمت نصب بوده خودش یک Adware است که کاسپرسکای اون رو هم تشخیص داده.
Cracki عزیز
در خوب بودن گروه کاسپر شکی ندارم اصلا مشکل مربوط به زون آلارم میشه که بدرستی با کاسپر مچ نمیشه
تابحال روی سیستم نه Spy Sweeper و نه Eliminator رو نصب نکردم
بعدشم من رو دو تا سیستم تست کردم هر دو تا سیستم دقیقا در لحظه اتصال به نت ریست میشن
و این مشکل رو فقط با زون آلارم ورژن 5.5.094 دارم با بقیه فایروالها چه Kerio Personal Firewal و یا Outpost 2.5 مشکلی ندارم در حال حاضر هم مجبور شدم Kerio رو نصب کنم
خیلی عجیبه برام کلافم کرده
مسعود جان همونطور که در بالا هم عکسش رو میبینی من با کاسپرسکای و رون آلارم مشکلی نداشتم ولی یک احتمال رو میدم که شاید در سیستم تو قسمت Network از کاسپرسکای باید غیر فعال باشه. همونطور که میدونی آنتی ویروس کاسپرسکای Attack هایی رو که به منظور هک کردن سیستم طرف بر روی سیستم فرستاده میشود رو شناسایی میکنه و حتی در این نسخه جدید کاسپرسکای پــــــــرو کامپیوتر رو به صورت Stealth Mode در میاره ...یعنی اینکه کامپیوتر رو از دید دیگران مخفی میکنه و شاید این قسمت بر روی سیستم شما سازگاری نداشته باشه و در کار فایروال اختلال ایجاد کنه... هر چند که اگر به عکس پایین نگاه کنی من همه قسمت های تنظیم Network در کاسپرسکای رو فعال نمودم و تا کنون هم مشکلی نداشتم و به نظرم شما این قسمتها رو غیر فعال کن و ببین بازم مشکل باقی مونده یا نه...
همه گزینه هایی رو که در بالا میبینی غیر فعال کن .هر چند که از لحاظ امنیت بیشتر بهتره که فعال باشند.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
در مورد استفاده کردن از فایروال هم بهتره که سایت زیر رو یک نگاهی بندازی و شک نکن چون همه فایروالها تست شدن و همون بهتر که Outpost Pro و یا Look"N"Stop رو استفاده کنی.
اگر سایتهای دیگه ای هم خواستی که فایروالها رو آزمایش کرده بگو تا چند تای مهمش رو برات بنویسم.کد:http://www.firewallleaktester.com/tests.htm
آقا Cracki عزیز
مشکلم با این راه حلی که گفتی حل شد دمت گرم کاکو
ولی چرا برا من بایست اون قسمت غیرفعال بشه ولی برا شما نه ؟ به نظرت عجیب نیست ؟
خوب ولی یه مشکل دیگه بوجود اومده و اونم اینکه امروز که دیتابیسش رو آپدیت کردم توی آخرین مرحله که فایل Black.lst رو دانلود کرد ارور اسپایر شدن لاسینس رو داد یعنی اینکه اون فایل لایسنس دیگه لو رفته برا شما هم همینجوریه ؟
آیا لایسنس کی دیگه ای سراغ دارید ؟
چه جوری میشه از دیتابیس آنتی ویروس کاسپرسکی بک آپ گرفت؟ :?:
برو به این مسیر که برات مینویسم :
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0\
که X نام درایوی است که ویندوز رو نصب کردی
پوشه Bases حاوی دیتابیس Kaspersky هستش که بایستی اونو به هر جایی که میخوای میتونی کپی کنی
دقيقا درستهنقل قول:
منم هميشه همين كارو ميكنم فقط يه چيز ديگه اينكه بايد show hidden file باشي چون مخفيه :wink:
Masoud جان راستش من RegKey دیگری برای نسخه پرو سراغ ندارم ولی تا دلت بخواد برای Personal رگ کی دارم . اگر خواستی بگو تا برات آپلود کنم.
مسعود جان یک زحمت کوچکی هم برای تو داشتم. و اون اینکه اگر از کاسپرسکای نسخه پرو استفاده میکنی و قابلیت پیدا کردن Adware و فایلهای جاسوسی رو در اون فعال کردی فایروال زون آلارم رو با کاسپرسکای اسکان کن و ببین آیا Riskware - Adware تشخیص میده یا نه :?:
برای اینکه تکراری ننویسم به این تایپک یک سری بزن خودت میفهمی جریان چیه :!: چون که این قضیه خیلی مهمه...
ممنون دوست عزیزکد:http://forum.p30world.com/viewtopic.php?t=11993
مسعود جان من كرك جديدش رو برات گذاشتم در انجمن كرك و سريال. همون تاپيك كه درخواست كرده بودي. فكر كنم تا سال 2007 مشكلي نداشته باشه. البته در هيچ كدوم از سايت هاي كرك براي اين نسخه كه خواسته بودي نيست اما اوني كه من دادم از يك سايت خيلي كاردرسته كه برنامه هاي جديد رو به همراه كركشون مي گذاره.
سلام
از بچه ها كسي ميتوني يك reg.key سالم براي kaspersky personal pro
بزاره
اخرين رگ كي كه من داشتم تو black list كاسپرسكي قرار گرفته و من ديگه نميتونم اپديتش كنم
كسي ميتونه كمك كنه ؟
اين رو در انجمن كرك و سريال گذاشته بودم.
پسورد براي باز كردن فايل rar:
اقا ممنون
ولي به نظر من لينكش مشكل داره
خودت يه تستي بكن
به آخر لینک Html رو اضافه کن و در IE وارد کننقل قول:
نوشته شده توسط strasboorg
بعد از اضافه کردن به این صورت در میاد.
در ضمن دوستان به نظر من از Kaspersky Antivirus 2006 استفاده کنید که همون کاسپرسکای پــــــرو هستش ولی با امکاناتی بسیار بیشتر.کد:http://dl1.rapidshare.de/files/2534462/18073586/kasp.rar.html
رجیستری و خیلی از قسمتهای سیستم رو تحت نظر خودش میگیره. و تا 5 ماه دیگه بدون هیچ رگ کی کار میکنه چون خود کاسپرسکای اینو بصورت بتا گذاشته و حق استفاده کردن رو هم تا 5 ماه دیگه آزاد کرده.
nod 32 آنتي ويروس كاملي نيست .
1.نداشتن فايروال
2.اسكن كردن نا كامل سيستم.(باز نكردن فايلها در هنگام اسكن)
3.نداشتن آنتي اسپم.
4.رجيستر نشدن به طور كامل
من خودم استفاده ميكنم ولي هنوز قابل رقابت با بزرگان نيست اين رو بايد قبول كرد كه هنوز مشكلاتي شايد بزرگ داره.
دوست عزيزم چه معايب بزرگي!!!! آيا مي دوني هيچ كدوم از اينها كه گفتي دليل بر ضعف اين آنتي ويروس بزرگ نيست؟.
در مورد نداشتن آنتي اسپم و فايروال بايد بگم كه كاملا در اشتباهي. مگه ما پك امنيتي مي خواهيم نصب كنيم؟ اينترنت سكوريتي كه نيست. اسمش روشه آنتي ويروس!
در مورد رجيستر نشدن هم من نمي دونم منظورت چيه؟
اون لينكي كه من از آخرين نسخه اش گذاشته ام هيچ مشكلي نداره. نياز به رجيستر هم نداره چون اون نسخه فولش هست. فقط براي آپديت پسورد مي خواد كه اون رو هم گذاشتم
در مورد اسكن نكردن كامل فايلها هم بايد بگم كه اينطور نيست. اون فايلهايي كه مي بيني به اون شكل پيغام مي ده فايلهايي است كه ويندوز اجازه دسترسي به اونها رو نمي ده. بقيه آنتي ويروس ها هم همينطور هستند ولي بعضي از اونها پيغام نمي دن و شما فكر مي كني كه اونها اسكن شده اند. در ضمن يك سري از اون فايلها كه باز نمي شوند هم فايلهاي فشرده اي هستند كه پسورد دارند كه هيچ آنتي ويروسي نمي تونه بدون پسورد اونها رو اسكن كنه!
لطف كنيد اگه عيب و ايرادي هم مي خواهيد بگيريد منطقي باشه نه دلايل بي منطق!
البته ممكنه كه اشكالاتي هم داشته باشه. ممكن كه نه ، حتما داره اما اين دلايلي كه شما آوردي مطمئنا معايب اون نيست. من خوشحال مي شم معايب اين آنتي ويروس رو بدونم چون ممكنه نظرم عوض بشه.
واقعا كه دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
اولا كه هيچ ضد ويروسي كامل نيست
دوما آقا مهدي اينقدر كامل جوابتو داد كه ديگه جواب ديگه اي نمي مونه
سوما حالا كه همه نظر دادن من كوچولو هم يه چيزي بگم
به نظرم اين سه ضد ويروس واقعا عالين و امنيت رو به خوبي رو سيستهما برقرار ميكنن
البته هر كدومشون يه ضعفهايي دارن كه البته طبيعي هستش
Nod32 KasperSky BitDefender
من با mehdi_best, soda کاملا موافقم . به نظر من اصلا همین که nod انتی اسپم و از این چیزا نداره خیلی بهتره . چون روی یه چیزی تمرکز کرده و کارش رو خیلی خوب انجام می ده و برای فایروال برنامه های خیلی بهتر هم وجود داره . البته این برای ما ایرانی ها مفیده که برنامه ها مجانی یه و می تونید از هر برنامه ای که خواستیم استفاده کنیم ولی در خارج به علت گران بود این پک ها امنیتی مثل بیت دیفندر بیشتر مورد پسند هست . پس الان برای ما این کار nod یه قدرت و مزیت محسوب می شه .
نقل قول:
نوشته شده توسط soda
دوست من در اول بايد بگم كه اولا سعي كن طرز صحبتت رو عوض كني .د رصفحات قبلم چندين بار بد صحبت كردي.
دوما عزيز من بنده به اندازه تمام عمرت آنتي ويروس تست كردم .اون موقع كه اولين آنتي ويروس جهان اومده بود و معرف شده بود شما كجا بودي.پس فكر نكن فقط خودت ميدوني.من آنتي ويروسي وجود نداره رو سيستمم نصب نشده باشه.
آقا مهدي و آقايsoda يه سوال؟
شما Fport رو ميشناسيد كه. من ميخوام بپرسم اگه تستش كردين .كدوم ويروسي هستش كه nod32 ميشناسه ,ولي fport نميشناسه .آپديتشم كه آسونه با حجمه كم.`پس همه ويژگيهاي nod رو هم داره.
شما هي ميگين سازمان جهاني.
من يه سوال دارم اين سازمان جهاني كه ميگين nod32 رو بهترين ميدونه و نشان 100 درصد داده كدوم آنتي ويروس رو 100 درصد نداده.
براي مثال سايت tomhardwars كارت گرافيك X800 از شركت اي تي آي رو بهتر از 6800ultra از شركت nvidia ميدونه و در بسياري از شركتهاي جهان بر ضد 6800 تبليقات ميكنند.و در حالي كه كاملا واضح براي همه 6800 كارتي قويتر و حتي ميشه تفاوت در كارايي رو به وضوح ديد.واين چيه .يعني اينكه كار گروههاي كثيف و مافيايي گونه و تبليقات ميباشد.
fport هم به دليل نداشتن تبليقات زياد و وجود همين گروهها حقش شايد ضايع شده باشه.بازم ميگم يه ويروس كه آنتي ويروسهاي مهم ميشناسند بگين كه اين نميشناسه .
پس چه فرقي بين اين آنتي ويروس nod32 وfport ميباشد؟
جواب :تبليقات زياد.
آپديت كردن nod32 مشكل چون پسوردش مدام تغيير ميكنه.و ديگه اينكه فايروال بايد داشته باشي چون آنتي ويروس بدون فايروال براي آنتي ويروسهاي جديدي كه امروزه اومده سم هست.چون خيليها دوست دارند فايروالشون از همون شركت باشه.مثل bitdefender و kaspearsky كه اينها هم هيچ كمي ندارند از بقيه.منظورم از بزرگان هم norton هستش .كدوم ويروس كه نشناسه.يا ورم
آقا soda ناراحت نشيا .ولي بايد بگم يه حالتي چاپلوسانه صحبت ميكني سعي نكن نظرت رو تحميل كني اميدوارم اخلاقت درست بشه.
در ضمن سعي كنيد نظرتون رو بگيد.به بقيه هم احترام بذاريد.و به صورت حمله وار صحبت نكنيد و با همديگه دوست باشيد .
" جدول مقايسه اى توانمندى آنتى ويروسهاى مختلف (نتايج آزمون فوريه ۲۰٠۰) "
ميشه بگيد چرا fport اين تو نيست .يا اينكه ميشه بگيد تو فوريه 2000 ;كي nod32 رو ميشناخته كه .من نميدونم اصلا اين آنتي ويروس اون موقع بوده مگه كه تو اين رتبه بندي هست شايدم ما نميشناختيمش.اينم از آدرس سايت دكتر وب كه اين رتبه بندي رو داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر ميكنم آقايون يادشون رفته اون موقع اصلا nod وavg نبوده.پس اينه كه من اعتماد ندارم به سايتها شايدم بودند من نميدونم.
اين مطلبم شايد بدرد بخوره براي كساني كه سايتهاي امتياز دهنده براشون مهم.مثل بولتون
﴿ انتخاب نرمافزار ضد ويروس ﴾
انتخاب نرمافزار ضد ويروس هميشه براى كاربران معمولى كار سادهاى نيست بخصوص زمانيكه در حالتهاى بحرانى به دنبال يك نرمافزار ضد ويروس قدرتمند و قابل اعتماد مىگردند. به نظر شما معيار و ملاك انتخاب يك نرمافزار ويروس ياب توانا چيست؟ تصاوير رنگارنگ و شعارهاى تبليغاتى؟! تحقيقات نشان مىدهد كه بسيارى از اين شعارهاى تبليغاتى و جلب توجهكننده از پايه و اساس مشخصى تبعيت نمىكنند و نمىتوانند ملاك مناسبى براى انتخاب نرمافزار مورد نظر كاربران باشند. كاربران بايد به مدارك مستدل و وابسته به مراجع با صلاحيت رجوع كنند. در اين مقاله به معرفى دو سازمان و مركز معتبر جهانى كه با آزمونها و تحقيقات دقيق و كامل خود نرمافزار هاى ضد ويروس را مورد سنجش قرار مىدهند، مىپردازيم. به جرات مىتوان گفت آزمونهاى اين دو مركز بهترين ارزيابىهاى موجود در جهان مىباشند. هر يك از اين سازمانها داراى سايتهاى مشهور اينترنتى مىباشند كه نتيجه ارزيابى هاى خود را در آنها منتشر مىكنند. سايتهاى مذكور مىتوانند مرجع و ملاك با ارزشى براى پاسخگويى به سوالات كاربران و انتخاب نرمافزار ويروس ياب مورد نظر آنها باشد.
يكى از اين مراكز معتبر سازمان بينالمللى بوليتن ويروس "Virus Bulletin" است. سازمان بوليتن ويروس يك سازمان غير وابسته، مستقر در كشور انگلستان است، كه ماهانه مجلهاى تحت عنوان بوليتن ويروس منتشر مىكند. سايت اينترنتى اين سازمان نيز با آدرس "www.virusbtn.com" در دسترس همگان مىباشد.
آزمون هاى سازمان مذكور كه بطور گسترده صورت مىپذيرد، اين امكان را براى كاربران بوجود مىآورد تا بتوانند به راحتى برترينها را تميز دهند. اين سازمان هر دو ماه يك بار آزمونهاى مستقلى را روى نروافزارهاى ضد ويروس داوطلب انجام داده و نتيجه را متناوباً در مجله بوليتن ويروس منتشر مىنمايد. ويژگى شاخص تستهاى بوليتن ويروس اين است كه مقايسهاى بين تقريبا همه نرمافزارهاى ضد ويروسها انجام داده و پاسخى جامع و كامل ارايه مىدهد. براى انجام آزمون از ويروسهاى شايع كه در فهرست سازمان Wildlist قرار دارند استفاده مىگردد و محصولاتى كه اين ويروسها را به درستى رديابى كنند در بوليتنهاى سازمان مذكور منتشر خواهند شد. در اين آزمونها به مقايسهى سرعت كشف ويروس، سرعت اسكن و اخيراً بيشتر به ميزان استفاده نرمافزار از منابع سيستم به هنگام بررسى خودكار (On-Access) يا همان قسمت اسكنكننده مقيم در حافظه موقت، توجه مىشود. در نهايت سازمان بوليتن ويروس به نرمافزارهاى ويروس يابى كه همه ويروسهاى " In the Wild" را در طول اسكن نمودن خودكار و يا بررسى طبق تقاضاى كاربر (On-Demand) در آزمونهاى مقايسهاى آشكار و كشف سازند، برچسب و يا مهر و نشان VB 100% به عنوان جايزه اعطا مىكند.
بدليل تغيير پى در پى زنجيره ويروسها در دنيا و ضرورت انتخاب تواناترين نرمافزار توسط كاربران قطعاً محصولاتى كه داراى تعداد بيشترى از چنين جوايزى باشند توانايى بالاترى نسبت به بقيه خواهند داشت. در اين ميان محصولاتى كه به بهترين وجه به روز نگه داشته شوند شانس بيشترى براى كسب جايزه VB 100% دارند.
سازمان معتبر ديگرى كه تحقيقات گستردهاى در خصوص توانايى نرمافزارهاى ضد ويروس انجام مىدهد، مركز تست ويروس (Virus Test Center) دانشگاه هامبورگ آلمان است. آدرس سايت اينترنتى مركز فوق
" http:\\agn-www.informatik.uni-hamburg.de/VTC" مىباشد.
مركز تست ويروس (VTC) تعداد نسبتا زيادى از محصولات ضد ويروس متقاضى شركت در آزمون را مورد ارزيابى قرار مىدهد. در طى چهار مرحله آزمون نرمافزارهاى مختلف ضد ويروس توسط مركز مذكور با انواع مختلفى از ويروسها محك زده مىشوند.
ويژگى مهم آزمونهاى مركز تست ويروس اين است كه در طى دورههاى سه ماهه و شش ماهه اجازه روز آمد شدن به نرمافزار داده نمىشود و بعد از گذشت اين مدت آزمونها انجام مىشوند و بدين ترتيب توانايى تحليلگر ذهنى (Heuristic Analysis) يا همان هوش مصنوعى (Artificial Intelligence) نرمافزارهاى ضد ويروس در تشخيص ويروسهاى جديد به خوبى سنجيده مىشود.
در طى آخرين مرحلهى آزمون، مركز مذكور بر اساس ضوابط و معيارهاى تعريف شدهاى صحت انجام عمل پاكسازى ويروس توسط نرمافزار را ارزيابى مىكند. اين ضوابط به دو گروه تقسيم مىشوند، دسته اول شامل :
1- توانايى پاكسازى و بازيابى اشيا آلوده ( منظور از اشيا آلوده : فايل، بوت سكتور، درايو، ديسكت، هارد ديسك، CD، حافظه موقت كامپيوتر مىباشد.)
2- تغيير ندادن محتويات شى در حين عمليات پاكسازىمىباشد. موارد فوق مىبايست توسط نرمافزارهاى ضد ويروس جداً رعايت شوند در غير اين صورت از شركت در ادامه آزمون محروم خواهند گرديد.
دسته دوم ضوابط شامل چندين مورد مختلف مىباشد، از جمله اين موارد آن است كه اشيا پاكسازى شده مىبايست بتوانند ذخيره شوند و هم در طول انجام اعمالى از قبيل باز كردن، بستن و ذخيره كردن سند، هيچگونه پيام خطايى ديده نشود.
من ورژن جديد كاسپر رو دانلود كردم معلوم نيس به چه زبونيه؟ :shock: :shock:
همه جاش علامت سوال زده بجاي متن .بعضي جاهاش هم مث روسيه
چيكارش كنم :cry:
Norton Antivirus 2006 Beta
:wink:کد:http://www.megaupload.com/?d=19ZX5QT1
آقا مهدی بابت کرک کاسپر دستت درد نکنه ولی کماکان کاسپر من غیرفعاله نمیدونم خودت تست کردی یا نه
خودت نصبش کن و بعدش کاسپرت رو آپدیت کن ببین چه اتفاقی میافته من که هر چی سعی کردم فعال نشد با اون رجکی
آقاي gilopa جان
شما اول بيا بگو كجاي حرف من بد بوده
من كه نمي دونم كجاش بده شما بيا بگو
دوما كه تروجان دانلودر روي سيستم من بوده و f-prot نشناخته اينم مثال البته به نظر خودم اين نقطه ضعف يا قوتي حساب نميشه كه فلان ضد ويروس اينو شناخت و اونو نشناخت البته همچنان دوستان بزرگوار روي اين كليد كردن
دوما همه بيان بگن كه اين چه جور ضعفي هست كه f-prot داره
شما مياي تو ويندوز گشت ميزني ناگهان f-prot يه ويروس پيدا ميكنه ولي real tilme protection نميتونه او نو هيچ كار بكنه ميگه شما برو on demand scan بكن اين مسيري رو كه ميگم اونوقت من پاكش يا دليتش ميكنم
تازه شما كه ضعف و قدرت آنتي ويروسها رو نميشناسي الكي اومدي يه چيز گفتي و پست ها تو بالا بردي حالا كي چاپلوسه اينجور حرف زدن شما به نظر نمي رسه اصلا بد باشه
[quote="soda"]آقاي gilopa جان
شما اول بيا بگو كجاي حرف من بد بوده
من كه نمي دونم كجاش بده شما بيا بگو
دوما كه تروجان دانلودر روي سيستم من بوده و f-prot نشناخته اينم مثال البته به نظر خودم اين نقطه ضعف يا قوتي حساب نميشه كه فلان ضد ويروس اينو شناخت و اونو نشناخت البته همچنان دوستان بزرگوار روي اين كليد كردن
دوما همه بيان بگن كه اين چه جور ضعفي هست كه f-prot داره
شما مياي تو ويندوز گشت ميزني ناگهان f-prot يه ويروس پيدا ميكنه ولي real tilme protection نميتونه او نو هيچ كار بكنه ميگه شما برو on demand scan بكن اين مسيري رو كه ميگم اونوقت من پاكش يا دليتش ميكنم
تازه شما كه ضعف و قدرت آنتي ويروسها رو نميشناسي الكي اومدي يه چيز گفتي و پست ها تو بالا بردي حالا كي چاپلوسه اينجور حرف زدن شما به نظر نمي رسه اصلا بد باشه[/quote
عزيز من خوشبختانه همه كسايي كه من ميشناسند ميدونند من فقط تاپيك ميزنم و زياد در بحث ها شركت نميكنم.دوما انقدر ادعا نداشته باش.اگه اينطور باشه همين nod32 هم من تست كردم 3 تا ورم كه رو سيستمم نفوذ كرده رو نشناخته.و بعد نورتون اومد پاكش كرد .در ضمن اين چيزي كه از fport گفتي من تو بيشتر آنتي ويروس ها ديدم و با دست كاري تو تنظيمات مشكل حل كردم.
جمله واقعا كه دوست عزيز خيلي معنيا ميده آقاي خداي آنتي ويروس.
بد صحبت كردن مگه فقط به فحش پسر جون .تو اگه آنتي ويروس شناسي نميگفتي nod بهترين
تو از خسرو مترجم بهتر ميدوني يا تو از بيل گيتس بهتر ميدوني.
والا اگه اينطوري كه ديگه همه ميدونند تو جهان حرف اول نورتون و مك آفي.منتها واسه سيستم هاي ضعيف خوب نيستند.
آْنتي ويروسي جديد كه ميخواد جاي بزرگان رو بگيره و ساخت روسيه ميباشد البته نميدونم قبلا كسي گذاشته يا نه.
حجم:۵.۷۹ مگابایت
كد:
0yqqtvviQ8X/Yq5PFTmICpbTnuLMfbyrY5bI3
GSyamSdNRTvF060/Z59kUC0Wm+Gm2TILkg5DM
Ir3HdWUZxje1bxygccHlbHsD6rzom7T4bgOeu
PW9nDDK9AYOw5wVil3KSygVKCaY5AsklVw/NH
aCaaDF8xeQ3WdI8I3TgaolFw=
دانلود:
کد:http://www.proantivirus.com/ftp/stop410.exe
آره قبلا تو سایت Takdownload.com گذاشته بودن ولی چون معروف نبود توجهی نکردم اگه دانلود و نصب کردی اطلاعاتی در موردش لطف کن
اقاي gilopa
اول خودت تستش ميكردي بعدا ميزاشتيش
ايني كه شما گزاشتي نسخه روسيشه
يعني تمام منوهاش روسيه
در واقع اين انتي ويروس نسخه انگليسي نداره
دوست من اينجا بخش معرفي.من فقط معرفي كردم شايد استفاده كنند دوستان.همين فقط.