سلام mx_2dar جاننقل قول:
از راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم.
سلام mx_2dar جاننقل قول:
از راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم.
قابلی نداشت
فقط مواظب باش که تمام فایلت آبی باشه وگرنه ضد حال می خوری اساس
سلام دوست خوبمنقل قول:
ببخشيد من منضوره شما را درك نكردم .
ببخشيد ميشه بيشتر توضيح بدي.
مرسي بازم شما خيلي باحلي ميخامت
اگه آبی نباشه.ممکنه الان دانلود بشه اما بعدن Seed کننده نداری.
پایین صفحه چند تا منو داره یکیش اینکه ببینی فایلت تا چه حدی قابل دانلود هستش اینو در همون یه درصد اول مشخصنقل قول:
می کنه اگر تمام فایل به رنگ آبی باشه یعنی فایل کامله اگر یه درصد هم قرمز باشه seed نداره وکسایی هم که دارند seed می کنند فایل رو ناقص دارند
برای فایل های با حجم کوچک هم مواظب تروجان باش فراونه
سلام mx_2dar جان
از كمك شما خيلي سپاسگذارم.همچنين شما Sportboy عزيز.
mx_2dar خيلي طلايي
سلام من یک فیلم دانلود کردم که 7 دقیقه با فرمت avi و بقیه فیلم را به فرمت bin هست هر کاری هم میکنم پخش نمیکنه دانلود هم تموم شده کنار فایل تورنت تیک زده حالا چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
برا اینکه فیلم با فرمت bin رو ببینی از vlc media player استفاده کن یا اینکه اون فایل bin رو با نرم افزار ,deamon, mount کن بعد فایل رو باز کن و داخل فولدر ها دنبال فایل فیلم با فرمت dat بگرد و اون رو با مدیا پلیر اجرا کن
ولی من بهتش راه اول رو پیشنهاد می کنم همون استفاده از vlc کسایی که با تورنت و فیلم های تورنت کاار میکنن باید اینو داشته باشن
اون فایل هفت دقیقه ای اهم simple هستش فک کنم و فیلم اصلی همون فایل bin هست
سلام
من دارم يه فيلم 1.35 گيگي رو دانلود مي كنم بعد از حدود 10 ساعت هنوز 10 درصدش دانلود شده كه وحشتناكه اينترنتم adsl128 البته با يو تورنت دارم دانلود مي كنم azureus رو نصب كردم اما جاوا مي خواهد چيكار كنم؟ چطوري سرعتمو بالا ببرم؟
سلامنقل قول:
اصلا سيد داره ؟؟؟
آره داره الان كه دارم جواب شما رو مي دم 8 تا سيد داره. ولي سرعتم دانلود 2.8kb/s و آپلود حدود 6.
چرا دانلودت بیشتر از upload هستش
دلیلی نداره سرعت خودتو پایین بیاری
دانلود رو بزار رو unlimited و upload رو سرعت های پایین بذار
نمي شه يعني فرقي نمي كنه سرعت همونه ! پس فرق adsl با dial up چيه؟ سرعت دانلودشون كه يكي؟الان دو روزه كامپيوترم وقت و بي وقت روشنه تازه شده 15 درصد. شما معمولا با چه سرعتي دانلود مي كنيد؟
با مرگ بر رپيدشير هم صد درصد موافقم كشت ما رو...
سلام بچه ها.
مشکل من اینه که از همون دفعات اولی که سعی کردم از برنامه های تورنت در کامپیوترهای دانشگاهمون استفاده کنم تا به حال همیشه ناموفق بوده ام.
در حال حاضر از هر کدوم از برنامه ها که استفاده میکنم حداکثر سرعتم برای بهترین فایلها (با 500 تا Seed) نهایتا 12-10 کیلوبایت در ساعت است، در صورتی که سرعت دانلود از اینترنت 200Kb/s است.
یه نکته هم این که برنامه هایی مثل µtorrent که Port مورد استفاده را تست می کنند همیشه در کامپیوترهای دانشگاه ما Error می دهند.
کسی راه حلی برای مشکل من دارد؟
مرسی.
آقا يكي نيست به ما بگه شما چطوري فرتو فرت فيلم دانلود مي كنيد اين تورنت كه سرعتش خيلي پايينه مشكل از isp يا از utorrent يا از شانس من؟(لينك نصب جاوا لطفا چون برا نصب Azureus ارور مي گيره.)
احتمال زیاد isp شما دسترسی به تورنت رو براتون محدود کرده بعضی از isp ها برای این که پهنای باند کمنقل قول:
نیارند این کارو می کنند
دوستان یه چیز خیلی مهم که تو سرعت هم می تونه خیلی تاثیر داشته باشه اینه که ویندوز xp sp2 به بعد طوری تنظیم شدن در ه ثانیه نمی تون ن بیشتر از 10 تا کانکتش داشته باشن که این باعث کاهش سرعت در هنگام استفاده از برنامه های p2p میشه و ....
پچ زیر رو دانلود کنین و پورت لیمیت رو حد اقل بالای 100 قرار بدین ( این چیزیه که خود برنامه گفته من 50000 قرار دادم مشکلی هم نداشتم تا حالا )
از سایت زیر می تونین اخرین ورژن این پچ رو دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستین بیشتر در مورد این پچ بدونین برین به سایت زیر
کسایی
که می گن هر تورنتی دانلود می کنن سرعتش خیلی کمهتورنت زیر رو برا تست کردن تنظیمات تورنت برا یه 20 دقیقه دانلود کنین این از اون تورنت هاست که به سرعت به سیدر و پیرز بستگی نداره و وب سید میشه و اگه سیستم شما با تورنت مشکلی نداشته باشه باید بتونین حد اکثر سرعت دانلود کنین اگه نتونستین یعنی اینکه سیستم شما مشکل داره نه تورنت ( در مورد چگونگی تنظیم سیستم هم این تایپیک رو از اول بخونین متوجه می شین )
لینک مستقیم برای دانلود جاوا
لینک ورژن جدید azureus که نسبت به ورژن قبلی یه تغییراتی کرده از جمله خودش فایل های تورنت جدید رو با مشخصات کامل نشون میده و می تونین از داخل خود برنامه اون ها رو دانلود کنین
یه عکس از محیط جدید برنامه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
لینک دانلود غیر مستقیم البته این ورژن هنوز بتا هست
ممنون اما لينك جاوا پسورد مي خواد.
این لینک رو برا دانلود جاوا امتحان کن
اگه ارور داد به لینک زیر برو و رو دومین لینک دانلود کلیک کن
اولي كه پسورد مي خواد دومي رو هم قبلا امتحان كرده بودم وقتي روي دانلود كليك مي كني صفحه اصلا لود نمي شه.نقل قول:
من از لینک اولی خودم دانلود کردم و مشکلی نداشت شاید برا هر بار دانلود باید به صفحه ی اصلی رفت
تو لینک دومی که گذاشتم اگه وقتی روش کلیک میکنی اتفاقی نمی یوفته شاید به خاطر اینه که جاوا رو بروزر شما فعال نیست
چون من لینک اولی رو از همون صفحه گرفتم و شروع به دانلود کردم
متاسفانه باز هم موفق نشدم ممكنه فايلاش رو يه جايي (ترجيحا بجز رپيدشر) آپلود كنيد؟نقل قول:
از لینک زیر می تونی دانلودش کنی
دوستان لطف کنید بگید ایراد از کجاست همه صفحات هم خوندم ولی چیز خاصی متوجه نشدم ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا ممنون اما لينك خرابه اولش تا درصد قابل توجهي دانلود كرد اما ديگه نشد و دوباره از صفر شروع كرد كه ديگه اينبار اصلا چيزي دانلود نمي شه.نقل قول:
با سلام
دوستان عزیز برای من مشکل عجیبی پیش آمده، لطفا راهنمایی کنید.
بنده با u torrent کار می کنم. در این چند مدت کلی نرم افزار و چند تا فیلم باهاش دانلود کردم. چون از adsl با سرعت 64k استفاده می کنم، سرعت گاهی به 4KB/s هم می رسید و من هم کاملا راضی بودم. در این مدت هم اصلا مشکل سید و peer پیدا نکرده بودم. اما چند روزی است که حتی یک فایل رو هم نتونستم دانلود کنم. در ابتدا نوار آبی رنگ ظاهر میشه و تعداد سید و peer ها در حد 4 و 5 بالا میره، اما بلافاصله تعداد اونها کم میشه و به صفر می رسه. فکر کردم نکنه مشکل از ISP ام باشد. فایل تورنتی را که دوستان گفته بودند گذاشتم برای دانلود. مشکلی نداشت و همه چیز مثل سابق خوب شد. تنظیمات u torrent رو هم همان طور که دوستان فرموده بودند، تنظیم کردم. به قسمت logger هم که نگاه کردم مشکل port می گرفت. هم اکنون هم نوشته: unabe to map upnp port. آیا مشکل از سیده، یا پورته؟ اگر مشکل از پورته چه جوری می شه یه پورت مناسب پیدا کرد. آیا همین جوری پورتی بالای مثلا 30000 انتخاب کنیم مشکل حل میشه؟(من این کار رو کردم اما مشکل حل نشد.)
ممنون
سلام
میشه لینک بدید تست کنم؟
ممکنه ترکر ( demonoid.com) شما رو بن کرده باشه به خاطر این که دفعات قبل که فایل دانلود کردی زیاد اپلود نکردی و همیشه share ratio شما بد بودهنقل قول:
از لینک زیر استفاده کن اولین فایل همونی هست که شما می خوای دانلود کنی ولی ترکرش بیشتره اونو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه؟
از دانشگاه نمي شه دانلود كرد چون دانشگاه ها از ip invalid استفاده مي كنند و كه در واقع ip غير مجاز هستشنقل قول:
واضحه كه نمي تونه به سيستم شما ديتا بفرسته
البته يه راهي هست سرور دانشگاه ها معمولا ه 10 يا بيشتر ip valid دارند و با استفاده از روتر مي شه دانلود كرد
كه در اختيار افراد معدوديه 1 يا 2 يا ...
همونطور كه امين خان گفتند دانلود فيلم به dailup به صرفه نيست حتي با adsl 64kنقل قول:
اگر هم بخواي با adsl دانلود كني من فيلم هاي پارتبندي شده رو بهت پيشنهاد مي كنم حداقل مطمئني كه قسمتي از فيلم رو گرفتي كه مي توني تو سايت هاي warez لينك هاشو پيدا كني كه معمولا rapid share هست و با يه dc كوچيك
مي توني ip رو عوض كني و بعدش باز دانلود كني البته با گربر هم ميشه من خودم با گربر حدود 5 gig دانلود كردم البته يكم حوصله مي خواد و يكم پ ر و ك س ي سرور
من نرم افزار هايي كه تو web پيدا نكنم رو از torrent ميگيرم البته خيلي كم پيش مياد البته اينم بگم كه torrent همچين آش دهن سوزي هم نيست
اگر بخواي فيلم دانلود كني اينترنت 8meg يا 3 meg خوبه كه فقط جاهاي خواصي بهش دسترسي دارند اونم دانش....
اگر هم به اينترنت سرعت بالا دسترسي داري براي دانلود فيلم مي توني به تاپيك توپ امين خان دانلود فيلم هاي يكپارچه بري اكثرا لينك ها مستقيم و بدون محدوديته ودردسر هاي تورنت رو هم نداره
با سلامنقل قول:
از راهنمایی تون بسیار ممنونم. اتفاقا برای بعضی فایلها که دانلود کردم share ratio بزرگتر از 1 بود. حتی بعضی وقتها فایل رو ساعتها می ذاشتم آپلود بشه. جالب اینجاست که همین چند روز پیش از همین لینکی که معرفی کردید استفاده کرده بودم، اما با اینکه سیدر خوبی هم داشت، باز همان مشکل برام پیش اومد. در هر صورت الان وضع بهتر شده است.
هر چند سرعت مثل قبل نیست و خیلی وحشتناکه. اما فکر می کنم با آپلود بیشتر سرعت دانلود هم بالاتر بره؛ این طور نیست؟
در ضمن اگر حرف شما درست باشه، آیا با این سابقه ی بد، من باز هم می تونم از لینک قبلی (torrentspy) فایل دانلود کنم؟
باز هم از راهنمایی تون ممنونم. انشاءالله موفق و موید باشید.
باران جان شما در حال دانلود هستيد seed هاش هم كه زياده بعضي مواقع براي من هم پيش اومده كه بالا چيزي نمي نويسه ولي در حال دانلوده
بعدشم سرعت آپلودتون خيلي كمه براي ديدن قسمت هاي دانلود شده از منو هااي پايين استفاده كني بهتر مشخص ميشه
اگر يه عكس از قسمت هاي دانلود شده بدي بهتره
سلام
من یک البوم از تورنت دانلود کردم فایل هایی که امده با پسوند Ape هست چه جوری باید بازش کنم
از torrentspy می تونی فایل دانلود کنی و مشکلی نداره این ترکر ها هستن که ای پی رو بن می کنن یا به بلک لیست اضاف می کنن که البته این مشکل هم بعد مدتی حل میشه خیلی کم هم پیش میاد یه نفر بن ای پی شه ولی یه چنتا فایل خوب سید کنی برا ترکر demonoid احتمالا مشکلت با این سایت حل میشه ( فایل هایی که ترکرش این سایت هست رو بیشتر سید کن )نقل قول:
در ضمن اگر حرف شما درست باشه، آیا با این سابقه ی بد، من باز هم می تونم از لینک قبلی (torrentspy) فایل دانلود کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پلیر رو تست کن شاید جواب داد اگه نشد می تونی از convertor استفاده کنی و این فایل ها رو به mp3 or wav تبدیل کنینقل قول:
من یک البوم از تورنت دانلود کردم فایل هایی که امده با پسوند Ape هست چه جوری باید بازش کنم
پلیر اگه منظورت vlc باشه تست کردم نشدconverter هم ape رو نمیشناسهنقل قول:
این پلیر رو تست کن شاید جواب داد اگه نشد می تونی از convertor استفاده کنی و این فایل ها رو به mp3 or wav تبدیل کنی
K-Lite Codec Pack رو دانلود کردم مشکل حل شد
سلام
بله این برنامه خوبیست.
با سلام
دوستان عزیز برای من مشکل پیش آمده، لطفا راهنمایی کنید.
من برای باره اولم که خواستم دانلود کنم و اولش ۲ تا ۳ ٪ پور میکنه
و بعدیش پرز ام میشه ۳۹ (۹) و سید هم میشه ۰(۱۴۷) باید چی کار کنم ؟
agha mesalan man ba getright download konam file haye torrent ro
FarGhi Dareh Ba azureus DownLoad konanam ya na ??
badesh Tanzimateh khasi dareh vase bala bordane e sooorat ?
سلام
سيدها كانكت نميشن
بايد صبر كني
سرعت دانلود چطوره ؟؟
------------
با getright فكر نكنم بشه تورنت دانلود كرد
مگه اينكه اووونم مثل flashget اين قابليت رو تو ورژن جديد گذاشته باشه
وگرنه براي دانلود از تورنت بايد از نرم افزارهاي مخصوص خودش استفاده كنيد
درست شد چند دقیقه گذشت !
البته اون نسخه ای رو دانلود کردم که توی پست اول بود و قدیمی بود
بعد اگر ما بخایم با جت رایت فیل دانلود کنیم فیل های تورنت رو فرقی داره سرعت با azureus یا سایر دانلودر هایه دیگه واسه خوده تورنت هستن
بعد نتظیمات خاسی داره برایه بالا بردن سرعت؟