سلام من یه سئوال دارم
ایا می شه رم ptriot cl5 6400 1gig را با رم gskill cl5 6400 1gig دوئل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر:27:
Printable View
سلام من یه سئوال دارم
ایا می شه رم ptriot cl5 6400 1gig را با رم gskill cl5 6400 1gig دوئل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر:27:
سلام من یه سئوال دارم
ایا می شه رم patriot cl5 6400 1gig را با رم gskill cl5 6400 1gig دوئل کرد لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر:27:
بابا یکی جواب ما رو بده چرا پیسی اینقدر کم کار شده
سلام بچه ها رم های oczخوبه یا نه من 2تا دارم مشخصاتش رو براتون میزارم بهم بگید خوبه یا نه
pc3200 512mb ram dual ch primier series
یه قیمت هم از این رم بمن میدهید مرسی
--------------------------
پاسخ:
منطق حکم میکنه که این دوتا رم بتونن باهم دوال بشن چون هردوتا تو یه رده اند.
-------------------------
نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان متاسفانه من نتونستم از بحثهای قبلی به یه نتیجه گیری درست برسم .
حالا بالاخره اگه بخوام یه رم 2 گیگ دوال 800 بگیرم ، چه برندی از همه بهتره . قیمتش هم مناسب باشه ؟
به نظر من اگه رم با کیفت خوب و قیمت مناسب میگردی رم Rendition بگیر با قیمتی حدود 49 تومان.
اینم توضیحا ت درباره این رم:
رنديشن (Rendition) بخشی از ماکرون (MICRON) می باشد که دارای مجهزترين مراکز تحقيقاتی و آزمايشگاهی بوده و توليدات آن به دقت زير نظر متخصصان آزمايش شده است. به همين دليل بالاترين کيفيت را دارا می باشند. همچنين به دليل آشنايي و تجربه در بازار رم و ارتباط مستقيم با کارخانه توليد چيپ های DRAM (ماکرون MICRON)، از قيمتی مناسب و قابل رقابت برخوردارند و بعنوان ماژول درجه يک در جهان شناخته شده است.
ماکرون (MICRON) يکی از بزگترين و معتبرترين توليد کننده های چيپ DRAM در آمريکا و يکی از معتبرترين توليد کنندگان ماژول در جهان می باشد که دارای بيش از 2 هزار متخصص و 105 ميليون فوت مربع مساخت کارخانه، دارای سالن های ضد گرد و غبار و کاملاً تميز و دستگاههای پيشرقته و دقيق کنترل کيفيت است. ماکرون (MICRON) ماژولهای توليدی خود را بنام رنديشن (Rendition) و کروشيال (Crucial) به بازار عرضه نموده است. ماکرون با شرکتهای بزرگی همچون اينتل (Intel) همکاری داشته که درصدد توليد نسل جديدی از مادربوردها با پشتيبانی DDR 3 می باشند.
سئوال من 2 تا رم 1 گيگ باس 800 دارم ولي وقتي با برنامه cpz سيستم را چك مي كنم باس 400 نشان مي دهد مشكل چيه؟
يكي به ما بگه ظرفيت رم چجوري بالا ميره . من 4 رم 1 گيگ دارم 3 تا پتريوت و 1 جي اسكيل همه باس 800 cl5 6400 كه دوتا دوئل چنل كردم چرا max frequenci انها روي 400 نشان ميده ؟ چجوري ميشه 800 بشه؟
ممنون
خب درسته دیگه، اگه اینجوری نبود باید ناراحت میشدی! چون real frequenci این رمها(باس 800) 400 است.نقل قول:
چرا رم ddr1 گرانتره
چون دیگه تولید نمی شن و توی بازار خیلی کم هستند. این اتفاق به زودی برای ddrII هم خواهد افتاد.نقل قول:
با سلام
كامپيوترم يه رم 128 داره حالا ميخوام يه 512 هم بذارم كنارش (sd)
چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد
قيمتها چطوره؟
سلام
من 2GB رم پاتریت باس 800 خریددم اما با این برنامه cpuz تو قسمت فرکانس این جوری نوشته
max bandwith pc2 6400 400MHz
ferquency 266 400 Mhz
مشکل از کجاست ؟!
رم ها رو انداختن ؟
از این کیت های رم های آبی پتریوت هست ،
نه درسته.اون 400Mhz در دو ضرب میشه.ماله من 667 هست.ولی تو CPUZ مینویسه 333Mhz.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر گيرت SD امد حتما بخرش فكر نكنم ماركش برات مهم باشه مهم اينه كه پيدا بشه
Apacer يا Spactek اينها خوب هستند
احتمالا CPU شما FSB 800 دارد و FSB 800 هم با باس 400 استفاده مي كند و رم دوئل داريد
كه پهناي باند دو برابر مي شود يعني 3200*2 سرعت باس 400 هست كه در دو ضرب مي شود 6400 MB/s است و اگر FSB CPU شما بالاتر برود باس رم شما هم از پهناي بيشتري استفاده مي كند
مثل CPU هاي باس 1066 يا 1333
با سلام به همه ی دوستان
می خواستم یه سیستم کامل با قیمت حدود 1 میلیون تومان بخرم البته با مانیتور19 اینچ LCD سامسونگ ساخت مالزی با آخرین قیمت 245000 تومان. اگه ممکنه در مورد CPU ، مادربورد ، رم ، و مهمتر از همه گرافیک منو راهنمایی کنید.
اینا رو یادم رفت بگم
نظر خودم تا الان Cpu Q6600 رم 2 گیگ اپیسر گرافیک 8600gt یک گیگ Xfx و مین بوردی با قلبلیت Sli احتمالا مارک Asus
بی نهایت سپاسگذارم.
سلام من میخوام واسه ویستا که توش راحت باشم رم بخرم....رم خودم یک گیگه....به نظر شما چه نوع رمی بخرم با چه اندازه؟
مارک وقیمتش هم بگشید
یه اتفاق جالب:
هفته پیش دوتا رم 512 سوپرتالنت با لاتنسی Cl5 دادم گارانتی. ولی اونها بجاش دوتا 512 با لاتنسی Cl4 بهم دادن. جالبه نه. (کاشکی همیشه اینجوری بود.)
ولی یک ماه پیش هارد ورژن A سامسونگ رو دادم گارانتی ولی بجاش یه هارد با ورژن B بهم دادند.تاسف آوره! نه؟(خدا نصیب گرگ بیابون نکنه)
من یه دونه رم دوال سوپر تالنت امریکایی با باس 800 خریدم 39 تومان.
به نظر شما رم خوبیه؟البته نسبت به رم های دیگه با باس 800.
سلام
من می خوام رم اپیسر 1 گیگ باس 667 بخرم که قیتش 22500 می تونین بگین که قیمتش مناسب است و اینکه کارایی این مدل رم چطوریه؟ با این پول شما چه مدلی رو سفارش میدادین؟
قيمتش حداكثر تو پايه 27-30 تومان مي باشد.نقل قول:
سلام
من یه رم 512 mb دارم با این مشخصات:DDR single channel
Frequency:166.7mhz
FSB:DRAM 4:5
مارکشم سوزوکی فکر کنم باشه
بردم اینه:
p4p800x asus
DDR 400
Dual channel
CPU:
intel celeron d 2.8
half cache
Bus speed :133.4 mhz
FBS:533.5
می خواستم یه رمه دیگه اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید بالاترین رم برای این سیستم چیه و قیمتش( 30 تومن بیشتر ندارم)چقدره؟
خیلی ممنون
هیچ کس نیست جواب ما رو بده؟؟؟
ddr 400 بیشتر نمیتونی بگیری
سعی کن مثل رم خودت گیر بیاری
رم Ddr2 دو گیگش چند؟
بستگی به برند و مدلی داره که میخریننقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه معمولیشنقل قول:
3گیگم داریم توی بازار؟
نه فقط به صورت تواني از 2 رم ها حجم دارننقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین 40 تا 50 هزار توماننقل قول:
3 گیگ نداریم. 1-2-4-8
سلام
میخواستم بدونم رم های super talent واقعا آمریکایی هستند ؟
کیفیتشون چطوره؟
متشکرم
تا اونجا که من میدونم ساخت آمریکا و مونتاژ چین و تایوان هستند.نقل قول:
سعی کن حتما با گارانتی smt یا معین بگیری. با گارانتی ماتریکس هم اصلا نگیر. حتی فکرشم نکن.
با سلام خدمت دوستان
من یه رم 512 کینگستون با باس533 دارم ومیخام یه1 گیگ با باس667بغلش بندازم(چون533 گیر نمیاد) نظرتون چیه؟
در ضمن مادربرد من asus مدل p5vdc-x است با چیپست via pt880ultra
ودر دفترچه مادربرد زده تا 2 گیگ رم با باس 533 ولی در بایوس تا 666 زده
اگه ممکنه یه راهنمایی کامل کنید
با تشکر
مگه شما در کدام شهر زندگی میکنید؟نقل قول:
رمهای 533 هنوز هم پیدا میشن.
اگه کینگ نشد خوب یه مارک دیگه بگیرید مثلا سوپرتالنت.
یا میتونید دوتا 667 بگیرید و قبلی رو بفروشیدش.
با تشکر از جوابت
من در تهران زندگی میکنم و 533 هم گیر میاد ولی با گارانتی در پیتی .
من چون زیاد نمیخوام پول خرج کنم به خاطر این دنبال کینگم که اکثرا با گارانتی سریر(چه جور گارانتی است وایا رسمی)با قیمت 21 تومن
اگه 533 با 677 در کنار هم باشندچی میشه.
لطفا جواب کامل بده.
با تشکر
گارانتی سریر یکی از بهترینهاست. اگر 533 گیر آوردی حتما بگیر.نقل قول:
درضمن اگر 667 بذاری کنار 533 خاصیت دوال چنل مادربوردت فعال نمیشه(البته اگر این خاصیت رو داشته باشه).
سلام دوستان من دیروز دو تا رم 1 گیگ crucıal ballistix گرفتم خواستم نظرتون رو راجع به این رمها بدونم در ضمن مشخصاتش هم اینه
Module Size: 2GB kit (1GBx2)
Package: Ballistix 240-pin DIMM
Feature: DDR2 PC2-6400
Specs: DDR2 PC2-6400 • 4-4-4-12 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-800 • 2.2V • SLI-Ready • 128Meg x 64
سلام ميخواستم نظر بچه ها رو در مورد رم هاي Buffalo بدونم(هم از نظر قيمت هم كارايي)؟مرسي:20:
انتخاب خوبیه. تبریک میگم!نقل قول:
ایا رم ocz با مادربرد
asus(p5vdc-x مشکلی دارد یا نه؟
با تشکر
سلام من میخواستم یه رم دیگه واسه سیستمم بخرم.الان بـهـتـریـن برند موجود رم تو بازار کدومه و چرا؟
هیچ مشکلی وجود نداره.نقل قول:
بستگی به نوع و مدل رمی که می خواین داره. همچنین به مادربورد و سایر قطعات.نقل قول: