نقل قول:
نوشته شده توسط bab_2c
سلام
عضویتت رو تبریک می گم :happy:
اگه میشه فارسی تاپ کن این جزو قانون فوروم :cool:
خوش باشی
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط bab_2c
سلام
عضویتت رو تبریک می گم :happy:
اگه میشه فارسی تاپ کن این جزو قانون فوروم :cool:
خوش باشی
سلام باباک جان.خوبی ؟ این جا fingilish نزن مدیر میاد بهت بهت میگه ها !!!نقل قول:
نوشته شده توسط bab_2c
خوب من یکیشو کشف کردم. توی patch 6.35 بود که از مخلوط plane walker clock و soul buster و broad words ساخته میشد. قبول ندارید امتحان کنید . بابک جان اگه از امیر یا کوشا و فرزان یا کسی میپرسیدی اون item secret که تو patch 6.35 بچه های خودمون پیدا کرده بودن رو بهت میگفت. در ضمن الگی که نیست واسه خودت بخری ببینی میشه یانه !!!! 1000000 تا حالت داره. الکی که نیست.
حالا من براتون دارم دنبالش میگردم. اگه شد پیدا کردم میدم بهتون :biggrin:
آقایونی که میگن من دروغ میگم بفرمایند این جا رو هم ببینند. آقا بابک این همون item هست که بچه های ما کشف کرده بودند + چند تا دیگه که فقط اولیش رو بچه های ما کشف کرده بودند. چد تا هم مال patch ]ای دیگه داره. ولی اینا کامل نیستو اگه کسی قبول نداره هم میتونه امتحان کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک جان شما یه روز قرار بزار با من بیا game net همشو بهت نشون میدم.
اراز جو شما ميتوني بري مپ DotA Allstars v6.35B4 رو دانلود کني اون ايتم که تو ميگي اونجا هست !
اين ايتم قبلا بود ولي چون با خريد اين ايتم و يه ايتم ديگه بازي رو راحت ميشد برد برداشتنش ولي Triger اون ايتم رو ورنداشتن يعني شما اون رو در شاپ ها نميديدي ولي با خريد ايتم هاي لازم ايتم ظاهر ميشد :ohno:
من يه ايتم دارم که secret نيست و باگه نمي خواستم کسي چيزي بدونه !! چون هيچ جوري نميشه به دست اوردش ! من براتون ميزارم عکسشو ! اراز و پدرام جان اگه خواستيد بدونيد من از کجا اوردم اين ايتم رو تو پي ام بگين !!!!
راستي اين ايتم واسه مپ 6.38b است ! :biggrin:
راستي تو اون عکسي که گزاشتي پول طرف رو ببين معلومه خودش دستکاري کردي اون 7 فرق ميکنه :laughing: :puke:
کار کرد :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط The 69 eyes
60% َAttack Aura به هیرو ها میده :ohno:
خوب دوستان. خوب شد که تونستین امتحان کنید و جواب داد. چون اگه جواب نمیداد همه فکر میکردین من خالی بستم. خوشحالم که حل شد. :laughing:
اگه شد بیا chat بهم بگو. اینو ندیده بودم. اینایی که میگی رو همشو گفته بودم من شما باور نمیکردید !!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
اراز جان خدايي نکرده من نميگم شما خالي ميبندي !
من ميگم اين دوتا ايتم از اول secret نبودن بلکه به دليلي که من گفتم از بازي حذف شدن ولي متاسفانه IceFrog سازنده مپ يادش ميره علاوه بر حذف ايتمها از شاپ Triger مربوط رو جذف کنه !
حالا Triger چيه ::: Triger همون دستوراتيه که ميگه وقتي شما فلان ايتم و فلان رو خريدي با هم ترکيب بشه بشه ايتم فلان !!!!
واسه همين شما ايتم رو نميبيني ولي ميتوني نرکيب کني که البته اين باگ درست شد !
واسه اثبات هم من گفتم برين اون مپي که گفتم رو دانلود کنيد ميبينيد که تو شاپ اصلا هست واسه گرفتن همون کسي که ون گارد رو ميده اون دوتا ايتم هم ميده به شما !!!
من ميگم اون ايتم هايي که عکس رو گذاشتي الکيه !! اون 6تا ايتم !!
به نظر من الان هيچ ايتم Secret و هيرو Hide تو بازي وجود نداره !
نه من شما رو نگفتم.بابک جان روگفتم !!!نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
بعد هم در اصل اون item ها که تو shop ها نیست همون bug گفته میشه .
تاپیک رو دریابید :hmm:
داره نابود میشه :sad:
سلام
با عرض پوزش از اساتيد . اميد وارم ناراحت نشيد :sad:
به نظرمن اين تاپيك رو راه انداختيم كه همه از اطاعات هم استفاده كنيم و معلومات هم رو بالا ببريم تا باعث
پيشرفت بازي يكديگر باشيم نه اين كه با هم كل كل كنيم و صفحات تاپيك رو با حرف هاي چرت پرت و جملات
يكي دو كلمه اي پر كنيم كه نمي دونم اين هستش اون نيستش اين باگه :puke: اين :puke: secret (مثل دو تا بچه
اول دبستاني )و از اين قبيل حرف ها . :blink:
اگه كسي چيزي بلده با دليل و منطق ميگه اين حرف من درسته (اين هم را و روشش) نه اين كه دو تا صفحه تاپيك پر
بشه هيچ كس هم نفهميد آخرش چه طور شد .
من از دوستان خواهش ميكنم اين نكات را رعايت كنند . تا آخرش در اين تاپيك رو نبندند :angry:
چطوره خودت شروع کنی :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط Hell lord
که ما هم یاد بگیریم :happy:
ok .نقل قول:
نوشته شده توسط Hell lord
شما اگه چیزی غیر از اینایی ک گفتی نگیم میدونی بفرما
سلام
دوستان Dota باز کجاییییییییین ؟
:sad:
ای خداااااااااااا همه رفتن فقط gg client بازی میکنن. ولی نگران نباش من هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [img]http://smilies.sofrayt.com/%5E/f/roll.gif[/img ]نقل قول:
نوشته شده توسط Metalzadeh
این item ها از کجا اومدن ؟ !!! چند تا secret آوردی این چند روزه ؟!111 :ohno: :blink:
ای ول به تونقل قول:
نوشته شده توسط The 69 eyes
این عکس هم من تو Google گشتم پیدا کردم :cool:
چیزه دیگه ای نمی دونم
مرسی.نقل قول:
نوشته شده توسط Metalzadeh
احتمالا خالیبندیه بعضیش :happy: من هیچکدومو نمیشناسم جز 2 تاش :blush:
بنده هفته ای یکی دو بار به مدت 10 تا 15 دقیقه بیشتر نمی تونم آن بشم وگر نه در خدمتتون بودمنقل قول:
ولی یک راهنمای میکنم شما بیائد تمامی مجیک هارو و هیرو هارو از اول توضیح دهید تا وقتی یک نفر که بازی
بلد نیست یاد بگیره که هم جنبه آموزشی داره وهم یک مرجع میشه درسته بیشر افراد این تاپیک خودشون بلدن
ولی کار قشنگیه طرف میاد تو یک آموزش میبینه بعدش میشه دوتا باز؟
اگه حرفم بی حسابه بگین من دیگه چیزی نمیگم
نه آقا شما درست میگی. ولی اینایی که شما میگی رو من گفتم. یعنی یه link دادم که توش در مورد همه این چیزها به english توضیح داده. ما خواستیم بیشتر در مورد چیزهای عجیب Dota حرف بزنیم:blush:نقل قول:
Dota چیز عجیبی نداره جز باگ :D
با سلام
این آیتم ها از dota یک تا 6.38 توی این عکس گنجونده شده
كسي patch واسه واركرافت سراغ داره كه وقتي با كامپيوتر بازي مي كني به كامپيوتر هم هيرو بده
مپ رو از صفحه زیر دانلود کن اما باید عضو بشی :tongue:
:rolleye:
راستی بچه ها یه چند تا Replay واسه دانلود بزارید:)
Team Zenith vs Team MaGe #1
Map : DotA Allstars v6.37
Time : 36:32
Team Zenith vs Team MaGe #2
Map : DotA Allstars v6.37
Time : 55:05
دوستان عزیز مگه نمیگید که Dota Allstars اسم یک مپ در وارکرافت هستش ؟
من هرچی گشتم چنین نقشه ای پیدا نکردم
سلام دوست گرامینقل قول:
شما می تونید از اینجا این مپ رو دانلود کنید :
کد:http://www.getdota.com/
سلام من یه عضو جدید به نام ZaGa هستم.اگه بخواهید با هم دوست شویم مخصوصا با Metalzadeh
بچه ها یه کلاغ بخرید و بهش یه Dagon بدید و هیرویی کی هلتش کمه رو بکشید. اونوقت یه صدایی تو مپ میاد که میگه Animality.
خیلی حال میده.:laughing:
چه باحال !!!!!! :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:نقل قول:
چقدر باهاله آقا پدرامو:laughing:نقل قول:
درباره ی یه هیرو بگید تا مفصلا بحث و گفتگو کنیم ؟ یه هیرو نام ببرید !!!
Beast Master.......................
یک اوباش سرگردان از منطقه ی مک ناتال .
در افسانه ها از او نیمه ارک نیمه غول نام برده شده .
رکسار و تبر قدرتمندش او را از دنیای اطرافش محافظت میکند .
تبر دوست اوست .
رکسار با شمشیرش شلاق می زند و میدراند دشمنانش را بدون هیچ رحمی .
حتی آن را مانند بومرنگی برای پیروزی به طرف دشمنانش پرتاب می کند .
به راستی تبرش به تنهایی یک جنگجوست که همیشه در این دنیا نگهدار اوست.
بیست مستر هم پیمانیست که در آینده باید به او اعتماد کرد وقتی به کمک احتیاج دارد .
مشخصات بیست مستر :
Strength - 23 + 2.2
Agility - 18 + 1.6
Intelligence - 16 + 1.9
برد ضربه (نزدیک زن) : 100
سرعت حرکت : 310
جادو ها :
تبرهای وحشی (Wild Axes)
خشم جانور (Beast Rage)
فریاد وحش (Call of the Wild)
غرش کهن (Primal Roar)
Beast Master یه هیروی استرنج با اتک اسپید بالا است که تبری که میندازه خیلی بدرد میخوره نمیزاره هیرو حریف با هلت کم در بره و اول های بازی که همه هلت کمی دارند دمج خوبی داره .
جادوی دوم که بیشتر گرازش اهمیت داره چون اسلو میکنه و عقاب هم بیشتر برای دیدن نقاط تاریک بدرد میخوره مثل دیدن Runeها .
جادوی سوم هم که با هر اتک 20% به اتک اسپید Beast Master میده البته حد اکثر تا 100%. یعنی با زدن 5 اتک پشت سر هم به یه هیرو یا کریپ . اتک اسپید هیرو میشه 2 برابر.:ohno:
Ultimate هیرو هم که خیلی جالبه همه رو کنار میزنه و دمج میده و حتی اسلو میکنه که خیلی هم زود دوباره اماده میشه.:biggrin:
به نظر من ایتم های زیر بدردش میخوره:
1.Sange&Yasha جدا از اتک اسپید به هیرو MS میده کمی هم دمج و احتمال MAIM میده که باعث میشه حریف اسلو شه و دمج بیشتری بخوره.
2.Power treads
3.Cranium Basher چون اتک اسپید بالایی داره خوب جواب میده(اگه 2 تا از ایتم Basher بخرید خیلی بهتر میشه.)
4.Battle fury که دمج خوبی به هیرو میده و هلت و مانا هیرو زود تر پر میشه و با 35% Cleave Attack که داره میزان کریپ کشتن و پول در اوردن بیشتر میشه.
5.Heart of Tarrasque
6.Radiance و یا Monkey king bar
دهنم سرویس شد تا اینارو نوشتم.:weird: :wac:
منتظر نظرات شما هستم !
بچه هیرویه بعدی که بحث میکنیم لطفا Tide Hunter باشه !!!
سلام دوستان مي خواستم بدونم اين replay بازيها رو بايد چه طوري نگاه كنم من اونا رو كپي كردم تو فايل replay و از تو بازي لود گيم رو انتخاب كردم ولي تو اونجا نبود