دوست گرامي مثل اينکه اسم اين تايپيک هم نشونميده که هدفش اينه معلوم بشه کدوم تو ايران بهتر جواب ميده.پس بايد اين سوالهارو بپرسيم تا مشخص بشهنقل قول:
Printable View
دوست گرامي مثل اينکه اسم اين تايپيک هم نشونميده که هدفش اينه معلوم بشه کدوم تو ايران بهتر جواب ميده.پس بايد اين سوالهارو بپرسيم تا مشخص بشهنقل قول:
گرافیک بازیها در ps3 بیشتر از 360 است؟
آره xbox بهتر جواب ميده تو اين مملكتنقل قول:
مدل core:31:
شوخي كردم:31:
مدل كور رو فك كنم تو موزه ها داشته باشن:31:مدل پرميوم هم كه فك نكنم نوش رو بشه پيدا كرد
ميمونه آركيد و الايت
از اين 2 تا الايت بهتر و پولش هم بيشتره
سعي كن هر كدوم از اين 2 دستگاه رو ميخواي بگيري مادر بوردش جاسپر باشه :46:
فعلا الايت جاسپر خرابيش از بقيه كمتره:46:
gta و cod هم كه پرسيدي هر جفتشو داره هر جفتشونم نسخه جديدشون چند روزي هست تو بازاره
خیر اینطوری نیست تا الان که عکس این حرف بوده دلیلش هم قدرت گرافیکیه بیشتر x360 نسبت به ps3 هستنقل قول:
:13:نقل قول:
تو بازی های مشترک که تقریبا برابر هستند شاید بعضی بازی ها یه فرقای کوچیک
داشته باشه.ولی بهت پیشنهاد میکنم فقط 10 ثانیه آنچارتد 2 رو بازی کنی
اون موقع میفهمی قدرت گرافیک یعنی چی!!
دوستان سلام
خواهش میکنم یکی که خیلی وارده جدیدترین قیمت انواع xbox360 و ps3 رو به تومن بگه وهمچنین تاریخ ورود به دنیای کنسول ها وقیمتش در اون زمان رو هم بگه.قیمت بازی ها شو هم بگه که اول چقدر بوده والان چقدره ورایتیشم یگه که چقدر میشه.
اين بازي مال کدوم يکي ميشه؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اين تاپيك بري كارت را ميوفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب معلومه ps3.....نقل قول:
دوستان فکر نمیکنید دیگه بحث درمورد اینکه کدام کنسول بهتر است یه کم دیر شده !!؟؟
الان 5 سال از اومدن Xbox 360 و 4 سال هم از اومدن PS3 گذشته !! دیگه همه چیش کاملا معلومه
ببین منم خودم xbox دارم اما خیلی زجرم داده شما بتونی خیلیییی مواظب باشی و خیلی لیلی به لالای xbox بزاری توصیه میکنم xbox بگیری اگر نه ps3 اما مشکل اینجاست هم قیمت oخود کنسول هم قیمت بازی هاش خیلی بالاهستشنقل قول:
به نظر من اگر میخواهید همه ی بازی ها رو بازی کنید اول 360 و بعدش PS3 چون انحصاریهاش خیلی خوفه
بعدش هم اگر طرفدار دو آتیشه ی سونی هستید اول PS3 رو انتخاب کنید چون الان اگر توی تهران باشید دیگه مشکلی ندارید چون خیلی جاها واسه تعویض و اینا هستش
از نظره گرافیک PS3 !!!!!!!!!!!!! من تو ال سی دی سونی 42 اینچ فول HD خونه ی دوستم . گفتم بیا PS3 و XBOX 360 رو مقایسه کنیم . من GOD OF WAR 3 رو گذاشتم . اون هم هرچی بازی داشت گذاشت ولی هیچکدوم به پای GOD OF WAR و PS3 نرسید .............................
ميتونم بپرسم ايشون چه بازي هايي گذاشتن ؟!نقل قول:
GEARS OF WAR . PES 2010 . EVIL 5 . MODERN WARFARE 2 . GTA IV . .............................
GEARS OF WAR . PES 2010 . EVIL 5 . MODERN WARFARE 2 . GTA IV . .............................:46::46:
من کاری به مقایسه شما ندارم ولی هنو که God of war 3 منتشر نشدهنقل قول:
نکنه شده من خبر ندارم.:27:
من 120 هزار تومن خریدم از جمهوری ................. چه طور میگین منتشر نشده ؟؟
دوست عزیز اون بازی احتمالا God Of War Colection هستنقل قول:
God Of War 3 تقریبا توی ماه اسفند میاد
ماه March
من فكر كردم شما Demo بازي كردي داري اينجوري از گرافيك تعريف ميكني ! ! !نقل قول:
يه هفته پيش بازيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم 3 هزار تومن:31:براي xbox
ديروز با دوستم كه ps3 داره رفتين همين بازيو خريديم 65 هزار تومن:31:شما خودتون قضاوت كنين
از بعضيا پرسيدم فرق اين بازي براي 2 تا كنسول چيه؟
گفتن فرقي نداره فقط تو ps3 تعداد لباساش بيشتر از xboxe:31:
البته يه وقت به ps3 اهانت نشه من خودم ترجيح ميدادم هر 2 تا كنسول رو داشته باشم تا بتونم از يه سري بازي هاي ps3 لذت ببرم
اما چه كنيم كه جيب گشنه ست:31:
با تفاوت نرخ قیمت که نمیشه یک بازیو محک زد عزیز...
هر دو کنسول یک کارهایی دارند روی بازیشون .روی ps3 با پکیج و غیره میاد.
برای xbox هم که اچیومنت داره...
اچیومنتهای xbox برای من جالبه یهو میبینی وسط بازی گوشه تصویر یه چیزی دیلینگ دیلینگ میکنه انقد حال میده.
فك كنم منظور اين دوستمون اين بود كه بازي كه با 3 تومن ميشه خريد چرا 60 تومن پول پاش بديم در حالي كه هيچ تفاوتي با هم ندارن:31:نقل قول:
با تفاوت نرخ قیمت که نمیشه یک بازیو محک زد عزیز...
حرف تاييد ميشه عجيب !!:31:نقل قول:
اچیومنتهای xbox برای من جالبه یهو میبینی وسط بازی گوشه تصویر یه چیزی دیلینگ دیلینگ میکنه انقد حال میده.
وقتي آچيومنت رو بدست مياري خستگي بازي از تنت در ميره :دي خيلي حال ميده
سلام من که میگم فقط ایکس باکس 360 گرافیکش از ps3 هم بهتره........
سلام
قيمت psp go رو كسي ميدونه؟
مموريش چنده؟
ممنون
بازی هایی که روی هارد نصب هستن رو میشه بدون دیسک اجرا کرد؟برای ایکس باکس؟
خیر، دیسک باید حتما تو درایو باشه.. در ضمن سوالتون رو اینجا نباید بپرسین.نقل قول:
مرسی
نقل قول:نقل قول:
تفاوتش رو نمیدونی؟
1.تفاوت تو خیال راحت هنگام بازی
2.کیفیت و اطمینان و عمر بلو ری
هست!!:13:
یادته؟؟
(پست خودتو مدیرا تایید میکنن حالا تو پست بقیه رو تایید میکنی):31:
داداش PS3 هم TROPHY داره که گوشه بالای تصویر دیلینگ دیلینگ میکنه!!
این سوالت چه ربطی به اینجا داشت؟!نقل قول:
PS3 وXBOX360 باهم:5:
بله تفاوت رو می دونم ....:31:نقل قول:
1- هر دو خیال راحت دارند فرق نمی کنه .
2- اگر بازی xbox رو ارجینال بخرید اونم طول عمر بالایی داره عزیز.
در ضمن ps3 جیلینگ جیلینگ میکنه نه دلینگ دلینگ:31:
اين قضيه جيلينگ جيلينگ و ديلينگ ديلينگ چيه بچه ها:31:يكي توضيح بده لطفا:31:
در Xbox 360 نوعی Game Score وجود داره به نام Achivement و همچنین در Play Station 3 هم چینین Game Score هایی با نام Trophy موجوده که در ازای انجام یک سری از کارهای خاص (مثلا تمام کردن بازی با یک درجه ی سختی خاص یا تعداد مشخصی Head Shot کردن و .. ) آزاد میشه و باری بعضی از گیمر ها سرگرمی بسیار خوبیهنقل قول:
هر دو کنسول به بازیاز برای انجام بهتر ابجکتها و شرایطی که سازنده در نظر گرفته تا اون ابجکتهارو انجام بده یک
اچیومنت یا میشه گفت هدیه میده که ماه عسلش باز شدن و امکانات متعددی هست که در هر بازی متفاوت به ارمغان میاد
و این جیلینگ جیلینگ و دلینگ دلینگ صدایی است که میده یعنی این که شما تونستی یک اچیومنت باز کنی.
و این صدا هم تاییدیه این امر هستش.
چی میگی تو ؟؟!!!نقل قول:
تفاوتش رو نمیدونی؟
1.تفاوت تو خیال راحت هنگام بازی
2.کیفیت و اطمینان و عمر بلو ری
هست!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادته؟؟
(پست خودتو مدیرا تایید میکنن حالا تو پست بقیه رو تایید میکنی
یه نگاه کن من کدوم پست رو نقل قول کردم و چی جواب دادم بعد ادای مدیر ها در بیار!!!!!!!!!!
با عرض پوزش از همه دوستان و مدیران
فقط x360 بخرید
يه سوالي دارم.براي ما که تلويزيونمون ال سي دي نيست و صفحه تخت 29 سامسونگه کدوم کنسول بهتر جواب ميده؟
360 بهتره ! ps3 روي full Hd نباشه زياد جالب نميشه ! اما در كل اگه ميخواي بازي هاي زيادي رو تجربه كني 360 بگير ! بعدا اگه تونستي يه ps3 هم بگير براي عنوان هاي انحصاريش .نقل قول:
من ديروز تو گيم نت فوتبال بازي ميکردم.تو ps3 خيلي بهتر از xbox بود.اما در کل به نظرم تو کامپيوتر بهتره
به نظر من ايكس باكس بهتره چون من از هر كاربلده كنسول باز ى پرسيدم ايكس باكسو بهتر ميدونست منم تا يكي دو هفته ديگه يدونه اليت ميگيرم ديگه PC رو مي بوسم ميزارم كنار:8:
در خريد XBOX360 شك نكن . حتما يه Elite Jasper بخر . زودتر اقدام به خريد بكن كه ممكنه يهو قيمتها بكشه بالا . همين الانم كم كم داره گرونتر ميشه .نقل قول:
چی رو کامپیوتر بهتره!؟ منظورتون فوتبال بود؟؟؟نقل قول:
برادر من کجاش فوتبال تو کامپیوتر بهتره؟!
اگه از بچه 5ساله هم بپرسی زودی میگه کنسول فوتبالش خیلی سرتره!!!
کلا واس کامپیوتر، هر دو شرکت EA Sport و Konami یه فوتبال درست حسابی نمیدن، دلیلش هم فکر کنم سودآوری باشه!
ولی اگه بقیه ی بازیها رو بگید من میگم PC سرتره.
مثل Resident Evil 5 یا...