خود شومام چندان خوش سخن نیستیها!نقل قول:
Printable View
خود شومام چندان خوش سخن نیستیها!نقل قول:
بله عاقا خرسوار ماهری بود. نمیشه به خاطر کارش ملامتش کرد. وقتی خر میبینی باید سوارش بشی دیگه. غیر از اینه؟!نقل قول:
یه فرق بزرگ داریم. من هیچوقت فحش ناموسی نمیاندازم وسط.نقل قول:
دمت گرم که فحش ناموسی نمیدی. بخاطر اینکه فحش ناموسی نمیدی، جایزه هم میخوای؟!نقل قول:
دو قشر هستن که توی اینترنت فحش میدن:
- یک سریهایی که خیلی عصبانی هستن
- یک سریهایی که میخوان ادای ادمهای عصبانی رو دربیارن یا بقیه رو عصبانی کنن
بدی اینترنت اینه که خیلی سخت میشه تفاوت این دو رو فهمید چون احساسات رو درست منتقل نمیکنه.
به شمام پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به فحش دیگران عکسالعمل نشون بدی اول مطمعن بشو جزو دسته اول هستن وگرنه نتبجه نداره.
عجیبتر اینه که اون کسی که شما بهش میگی بددهن، شاید اصلا ادم بد دهنی نباشه. ممکنه فقط بخاطر اقتضای کاری، اون هم خیلی دقیق و حساب شده الفاظ رکیک رو استفاده میکنه فقط برای اینکه دیگران رو عصبی کنه.
اون کاربر جنگ روانی راه میندازه و به بقیه انگ میزنه که حکومتی هستن و ... ولی من به خودش بیشتر مشکوک هستم.
یه همچین کاربری ممکنه حکومتی نباشه ولی احتمال اینکه سازمانی باشه، زیاده.
..................
متاسفانه من هر وقت خر می بینم و می دیدم تو کارم و تو زندگیم سعی در آگاه سازیش میکردم و هنوز هم می کنم البتهنقل قول:
وقتی خر میبینی باید سوارش بشی دیگه. غیر از اینه؟!
گرچه دیگه از سنم که از حدودای 40 رد شد دیگه سرد شدم در آگاه سازی ملت همیشه الاغ.............
ولی هیچ وقت سواری از کسی نگرفتم حتی وقتی دیدم واقعا لایق سواری گرفتن و کلاه گذاشتن سرشون هم هست هیچ وقت نکردم این کار رو.........
اشتباه کردی........ قانون طبیعت همینه. رحم یه کار غیرطبیعی و مردوده. خر را تا میتونی باید سواری ازش بگیری. اگه نگیری همون خر یابو ورش میداره و شروع میکنه به جفتک انداختن سمتت!.............. قانون طبیعت باید اجرا بشه.نقل قول:
عقلانی حساب کنید بله اشتباه کردم....دنیوی و طبیعی و مادی حساب کنید بله کاملا اشتباه کردمنقل قول:
اشتباه کردی........ قانون طبیعت همینه. رحم یه کار غیرطبیعی و مردوده
منتهی من موجود دنیوی نیستم من مال عالمی دیگری بودم یادم هم هست کجا بودم یادم نرفته..........هست تو خاطرم هنوز
و منو فرستادن اینجا گفتن برو اونجا بمون ببنیم تا کی و تا کجا و تحت چه شرایطی می تونی آدمیتت رو حفظ کنی
خودت خودت رو بسنجی ببنی چند چندی
حالا هم آخر های دوران تبعیدمونه دیگه ...............کم کم داریم آماده میشیم بیان دنبالمون برمون گردونن
موارد استثنا هم هستنقل قول:
رحم یه کار غیرطبیعی و مردوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم درست گفتم اوضاع داشت خطری میشد مجبور شدن بفروشن و قیمتذ رو بیارن پاییننقل قول:
امیدوارم حداقل به مدت چند هفته ثابت بمونه.نقل قول:
دلار ثابت نمیمونه ... همتی هم دوران حسن روحانی پرت شد بیرون هم دوران پزشکیان !!! :rambo: خلاصه تغییر مهره های سوخته زنگ خطر حوادث سیاسی زیادیه !!
- - - Updated - - -
این اقشار ادب و پرورش خانوادگی شونو تو نت میارن و نشون میدن !!! :rambo:نقل قول:
فکر کنم اصلاح زدهنقل قول:
سلام و احترام دوستان
دوستان به نظرتون با آمدن همتی وضعیت دلار چه طور میشه؟ ممنون:rolleye:
سه چهار همت میاد پایین
به جاش چند هزار تومن میره بالا
با اون یارو دونکیشوت دو تاییتون IQ هاتون رو بزارین تو هم باز هم دو رقمی نمی شه به قران مجیدینانقل قول:
سلام و احترام دوستان
دوستان به نظرتون با آمدن همتی وضعیت دلار چه طور میشه؟ ممنون
روز ازل موقع تقسیم عقل غایب زیاد داشتیم..............
من اومده بودم کلا یه چیز دیگه بگم این پیام شما رو خوندم کلا یادم رفت چی می خواستم بگم..............
سلام و عرض ادبنقل قول:
احتمالا با اومدن همتی یه مدتی قیمت دلار ثابت بمونه و یا حتی بیاد پایین!! ولی بعد مدتی باز میره بالا.....
البته اینا حدس و گمان هست و اگه با وجود همتی بازم بره بالا نشون میده کنترل اوضاع از دستشون
خارج شده و .......
کسایی گه میان نظر میدن لطفا خارج از موضوع خرف نزنن فقط قیمت دلار.... ///
همتی اگه کاربلد بود تو دوران روحانی و پزشکیان برکنار نمیشد ... راننده رو چ ب اقتصاد :exclamatiنقل قول:
من هم همین نظر رو دارم احتمالا در حدود 135 ثابت بمونهنقل قول:
احتمالا بنا بر نظر کارشناسان یه اوج دیگر داریم پس از اصلاح ... اون اوج احتمالا در شرایط جنگی باشه
البته مشکل از خود منه ها میام با افرادی که باید تو بخش مراقبت های روانی بهزیستی بستری باشند می شینم بحث می کنم
قیمت دلار برای یک روز ثابت بود.
این حرف شما کاملا صحیحه.نقل قول:
چند صفحهی قبل هم بعضی دوستان (و من) اعتراض کردیم که چرا بعضی کاربرها بحث تاپیک رو منحرف میکنن و جنگ روانی درست میکنن.
ولی خوب جوابی نگرفتیم، بعلاوه بعضی دوستان هم از تجربهاشون گفتن:
یا دوست دیگری اعتراض کردند:نقل قول:
نقل قول:
اگر دقت کنی این کاربری که سعی داره شما رو تحریک کنه، روشاش و فلسفهی وجودیاش همینه و مدیریت هم پشتش هست.
یار و یاور هوگو رو هم کت بسته بردن..............
تقصیر امریکاست که جلوی نوسان پولشو نمیگیره :exclamati
منم اولش مثل بقیه ذوق کردم و بعدش حسابی خندیدم به این ماجرا که یه کمدی خالص بود...!نقل قول:
اما وقتی دقیقتر نگاه کنی یه تراژدی بزرگه. مردم ونزئولا منفعل و بی غرضه و خرافاتی دقیقا مثل مردم ایران که همه جور فقر و گرسنگی و بدبختی رو تحمل کردن تا آخر یه اجنبی و خارجی بیاد اینطور با تحقیر و منت، کاری براشون انجام بده!......................... و حتی الانشم که دیدن مادرو شوت شد، بازم کسی نریخت تو خیابونا که حقشو بگیره. همه نشستن نگاه میکنن ببینن تهش چی میشه.
مطمئن باشید امثال ایران و کوبا و کلا خاورمیانه و آمریکای جنوبی تا همین حد منفعل و توسری خور هستن و خواهند بود.
خیلی دوست دارم باور کنم کاربری که ادای مخالفت با نظام رو درمیاره و از دستگیری «نیکولاس مادورو» بهعنوان طعنه به طرفداران حکومت استفاده میکنه واقعا همونی هست که ادعا میکنه. ولی چیزی که نمیزاره باور کنم اینه که عیشون کاربر معمولی هستن ولی تجربه نشون داده که دسترسی مدیریتی دارن!
نظرم راجع به ایران هم می دونی چیه
چند وقت دیگه مثلا اعتارضات مردمی پیروز می شه ...........ولیعهد رو میارن نمایشی و نمادین که باز گشت پیروز مندانه این ها.............
بعد هم عنتخابات بر گزار می کنن ادم هایی که خودشون می خان رو یه کاری مکنن که مردم بهشون رای بدن و تامام
از وقتی کوسه غرق شد..............و پلاسکو پلاستیک هاش خورد شد
و دو سال بعد......... سرخ شد و بعد هم هواپیمای اُکراینی سهوا مورد اصابت قرار گرفت...............کسی عقل و چشم داشت دیگه همون موقع باید می فهمید این ها برا چی دارند کشته میشن ...........و اون پلاسکو و اون هواپیما چرا اونجوری شدن.............
وقتی یه اتوبان جدید می خاد کشیده بشه............اونهایی که ملکشون رو می فروشند که پولشونو می دن که خالی کنن و از سر راه برن کنار......................
اونهایی رو که پول ملکشونو گرفتن و از سر راه رفتن کنار رو تو پروژه خصوصی سازی و یه پروژه دیگه بود همین چند سال پیش خیلی سرو صدا کرد تو مایه های همین خصوصی سازی بود اسمش چی بود ؟ یادم رفت
اونجا همه اون هایی که پول هاشونو گرفتن که از سر راه برن کنار رو می تونستی به وضوح ببینی..................
اونهایی هم که نمی فروشند رو با بلدوزر میان ار روشن رد میشن................
من نظر شخصیم اینه که ایران رو از چنگال خرس گریزلی در آوردن دادن به دست اژدها..............
آخه حکومت اسلامی و اینهمه دزد ، خودشون ابزار دزدی و برا خودشون فراهم میکنن چه میدونم ارز ترجیحی و رانت و کاسبی تحریم و ... آخه تویی که اینهمه ظاهر اسلامی برا خودت درست کردی و مدام حرف از روز حساب و کتاب و اینا میزنی دیگه چرا ؟ نمیگی دوروز دنیا یهو میمیری و این چیزایی که مدام خودت نصیحت میکنی سر خودت میاد؟ نه ذاتت خرابه ، گرگی هستی در لباس ببیی ... آخه چرا اینا باید راه پیدا کنن و چطوری به داخل بدنه حکومتا و با ابزارهای رانتی پولهای رانتی به جیب بزنن و هرکدوم بشن ی مافیایی برا خودش و هیچکی هم جلودارشون نیست بلکه با پول رام هم میشن و این وسط اونیکه دنبال پول و روزی حلاله له میشه این وسط ... خب جناب حکومت وانستادی دیگه جلوی اینا و یجورایی بهشون کمک هم کردی و مردم مظلوم و فراموش کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گریه خر و گاو و گوسفندهای ونزوئلایی برای رئیس حکومت از دست رفته:n08::n08::n08:
کارشناسا از دلار خارج شدینا ... شما ناسلامتی کارشناس دلارین ... :king:
دلار همین جوری مثل سگ می ره بالا کار شناسی نمی خاد که
تا زمانی که این ها باشند می ره بالا این ها برن هم بعدش تا 5-6 سال بازهم تورم خواهیم داشت .............تا گند های ایکه اینها زدن جمع شه
تازه اگر کس بعدی که میاد اون اهل دزدی نباشه .............
که اصلا امکان نداره چون به قول اون دوستمون مشکل از دلارنیست آناتومی خر طوریه که برای بار بری مناسبه وگرنه چرا پشت گربه بار نمی زارند
پیش بینی های #یورونیوز از تورم و قیمت دلار در سال های آینده:
سال١٤٠٥:دلار =٢٨٠تا ٣٢٠ هزار توما ن
سال١٤٠٦: دلار =٦٠٠تا٧٠٠ هزار تومان
سال١٤٠٧ :دلار= ١٤٠٠تا ١٧٠٠ ميليون تومان
سال ١٤٠٨ :دلار =٤تا ٥٥٠٠ ميليون تومان
سال ١٤٠٩ :دلار =١٢ تا ١٥ ميليون تومان
اگر بخواد تا 1408 و 1409 طول بکشه که تازه به رقم های میلیونی برسه. پس حالا حالاها مهمون ضیافت ج.ا هستیم!........................... تجربه نشون داده حتی در شرایط بدتر هم جوامع ایدئولوژی-زده و توتالیتر مثل ونزئولا و ایران دووم میارن.................. الزاما مدل فروپاشی شوروی توی هر کشوری این مدلی تکرار نمیشه.×××× مگر اینکه دخالت خارجی بیاد وسط. اون هم خودش تابع اینه حزب دموکرات در اکثریت باشن یا ریپابلیکن. یا ابرقدرت ها به ویژه چین و آمریکا روی نفت ایران به چه توافق یا عدم توافق برسند......................!:whistle:
نقل قول:
دلار 600-700 تومنی دیدن داره ... :thumbsup:
اینها پیشبینی یورونیز هست، منم یکی دو هفته پیش یک پیشبینی کردم:نقل قول:
نقل قول:
واقعا درسته. این جمله حتی توی همین فروم و همین تاپیک هم مصداق داره! حتی من و شما و بقیه کاربران هم میتونیم مصداقش باشیم (البته امیدوارم اینطور نباشه)...نقل قول:
نت هم طبقاتی شد...
به طبقهی همکف خوش آمدید...
کلی تو اکسپلور اینستا هزینه کردن محاله از سودشون بگذرن بزودی وصل میشه
دوستان تو این وضعیت فعلی قیمت دلار رو از کجا چک میکنید که به روز باشه؟
سلام ،از نوبیتکس ،قیمت تترنقل قول:
نرم افزار ایران-صدا >>>> رادیو اقتصاد >>>> برنامه رهیافت سه شنبه 23 دی 1404
"ارز به اندازه کافی داریم که دلار افزایش قیمت نداشته باشد، مشکل سوء مدیریت است!............................"
چیز های معمولی هم می نویسم پاک می کنید ؟
اخراج کن دیگه نیایم اینجا دیگه
حرف بدی نزدیم که تازه آدرس مرجع موثق قیمت دلار رو هم لینک کرده بودم
مشکل اینه که چیزای معمولی نمیگی :n09:نقل قول: