بله بله بله
شما درست می فرمایید، فکر یکم از بقیه حس فرزانه تر دارید.
Printable View
بله بله بله
شما درست می فرمایید، فکر یکم از بقیه حس فرزانه تر دارید.
......................
........................................
متاسفانه چون این حکومت با اسم دین سر کاره بهش ذهنیت منفی وجود داره.
الان شما اوضاع کشورایی که نمیخوان زیر سلطه امریکا باشن و بهش باج بدن رو نگاه بکنی میبینی که هیچ کدومشون حکومت دینی ندارن فقط حاضر نیستن زیر سلطه امپریالیسم جهانی باشن و اوضاعشون تفاوتی با ایران نداره.
حتی روسیه هم چون حاضر نیست زیر سلطه امریکا بره براش مشکل درست میکنن.
یه زمانی بحرین رو امریکا از ایران جدا کرد و شاه هم که از خودش اختیاری نداشت قبول کرد و اخرش گفت بحرین دخترمان بود شوهرش دادیم.
وقتی زیر سلطه باشی همینه طرف هر چی گفت باید انجام بدی باید تا حالا فهمیده باشین که زیر سلطه بودن اصلا خوب نیست.
حالا این حکومت به اسم دین سر کاره ولی فهمیده نباید زیر سلطه باشه و درستم فهمیده مگه تا حالا اومده مردمو به زور اسلحه ببره مسجد یا بگه نماز بخونینن؟!
شما خودت برا خودت ذهنیت منفی از دین ساختی.
...........................
من نمی دونم ما چه گناهی کدریم تو خاور میانه به دنیا امیدم ما.................
هر چی دین و مذهب هم بوده تو کل تاریخ همش تو خاور میانه ظهور و بروز پیدا کرده.......
یعنی ( هدایت تشریعی ) اصلا شامل حال مثلا مثل ملت خاور دور و چینی ها و ژاپنی ها و مایا ها و آزتک های آمریکای لاتین و مائوری های نیزولند و بومیان استرالیا و مردم هند و اسکیمو ها هم نمی شده.................
فقط مخصوص ملت خاور میانه بودده این مسئله هدایت تشریعی
تمام کشور های دنیا بر اساس ایدیولوژی رفتار میکنند.
منتها این ایدیویلوژی متفاوته.من اون کشور ها رو مثال زدم که بگم با توجه به اینکه اسلامی نیستن ولی ایدئولوژیشون شباهت داره.
هر کدومشون بر اساس درکی که از منفعت براشون تعریف شده بر اساس منافع خودشون رفتار میکنن.
یکی منفعت رو کلا منافع مادی میبینه این میشه ایدئولوژی سکولار.
بازم این خودش تقسیم میشه به بخش های متفاوت:
یکی میاد منفعت رو در قدرتمند شدن و استقلال تعریف میکنه.
یکی در کسب اقتصاد قوی تعریف میکنه ولو به شرط وابستگی.
یکی دیگه منافع رو فرای مادیات تعریف میکنه این میشه ایدئولوژی معنوی یا دینی.
شما ممکنه منفعت تو نظرت متفاوت تعریف شده باشه نسبت به یکی دیگه و چیزای دیگه رو منفعت بدونی ولی نمیتونی بگی بقیه اشتباه میکنن و تو درست میگی.
شما اون چیزی که تو نظرت به عنوان منفعت تعریف شده با اون چیزی که ایدئولوژی فعلی منفعت تعریف میکنه متفاوته.قرار نیست همه با هم هم عقیده باشن.
...............................
جنگ فرزانه ها
کی از دیگری فرزانه تر هست؟!
خود فرزانگی از پیامدهای این افراد هست، هیچ حسی به ایران ندارند، اقتصاد مال خر هست و تحریمها و دنیا هیچ غلطی نمیتواند بکند از عوامل فرزانگیشان هست.
خود فرزانگی :D
خمینی نگفته بود اقتصاد برای خر است.
اصل کلامش این بود که ما نباید همه چیز رو فدای اقتصاد کنیم.اقتصاد قابلی نیست.
تا یه حدودی درسته ولی اینکه بعدش میگه:
باید همه چیز فدای اسلام بشود........
خب این ذهنیت هم به درد مرتاض های هندی میخوره.
روند شست و شوی مغزی از سنین پایین شروع میشهنقل قول:
نمی دونم شما چند سالته ولی زمانی که ما محصل بودیم بزور ما رو به برای نماز میبردن نمازخونه و یکی از ناظمین کل حیاط و دستشویی ها رو میگشت که کسی قایم نشده باشه .
هر کسی هم که نمیومد از نمره انضباط اون کم میشد و اگه ادامه پیدا میکرد والدین باید میومدن که با مدیر دیدار کنن .
پس این چیزا بوده ولی شما خبر نداشتی و نداری .
الان مسئولان نخواستن زیر سلطه امریکا باشن رفتن زیر سلطه روسیه و چین و کشور ره به تاراج دادن .
همونطور که چپ و راست از پهلوی و بدی ها و اشتباهاتش میگین خوبه که اینطرف قضیه رو هم ببینید و بگین که چطور ما خزر رو از دست دادیم و تحویل روسیه دادیم و از اون طرف چین اومده خلیج فارس رو جارو میکنه میبره .
خاکمون رو صادر میکنیم . پول ها رو میفرستیم برای تروریست ها طالبان و حماس و حزب الله و حشد الشعبی و بشار اسد و اون یارو خیکی حسن نصرالله .
لازم نیست کسی از دین ذهنیت منفی بسازه . تاریخ خودش گواه اینه که مذهب در سیر تاریخ چه بلایی سر مردم آورده و میاره و این روند تا الان هم ادامه داره و ادامه خواهد داشت .
دست شما درد نکنه دیگهنقل قول:
نه عزیز مقصود شما نبودید، اشاره به نفرات اول و عصر حاضرشون بود که همگی خود فرزانگی داشتند و دارند. با مثالهایی از سخنان گرانبها و پر مغزشان.نقل قول:
مقایسه خود فرزانگی از ابتدا تا این جواد خود فرزانه هست.
این حرف ها که دوره پهلوی: فساد بوده دزدی بوده...
خب که چی ؟ آخرش چی؟
هر چی بوده از دوره الان ، زمین تا آسمون بهتر بوده
کشوری که یکی از بزرگ ترین "اقتصاد های" دنیا ، الان یکی از بزرگ ترین "تورم های" دنیا
دیگه اونایی که سال 57 انقلاب کردن هم الان مثل.... پشیمونن
مابقی یک مشت آدم بی سواد از دنیا بی خبر که آگاهی ندارن با یک مشت زر مفت...
دوستان لطفاً بحث تمام کنید با ی انگل اجتماع بحث منطقی بی فایده
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
فکر خوبیه به قولی بحث کردن با این عَناگِل کرا بی فایده اییه
بهتر بود از همون اول با یه غلطک پاچه بزی...........از رو دهانشان دچار تردد شویم............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مشکل تو چیه؟! چرا اینقدر اینطوری؟!نقل قول:
کل زندگی ما ۴۲ سال تحمیلی و زوری هست، مگه قابل فهم برات نیست اینجوری مینویسی؟!
چی بخوریم، چی بپوشیم، چی نگاه کنیم، چی بشنویم، کجا بریم، حتی بخریم و موارد دیگر یعنی کل زندگی یک انسان نرمال را در این کشورت نیست.
بله همگی موارد بالا شامل زور و ستم و اسلحه و کشتار و تجاوز بوده
چرا اینقدر تز میدی؟! فکر کن بعد ببند.
اینجا کسی که مشکل داره شماها هستی وگرنه من که نه از کسی عقده ای دارم که بخوام با فحش خودمو خالی کنم ای اینکه از چیزی بنالم........بهتره با منم بحث نکنین چون بهتون فشار میاد و عقده ای تر میشین.
پهلوی سیاستش درست نبود اقتصادش هم یه حباب الکی که بنیانش نفت بود.
حکومت فعلی هم همه رو جزو دسته کفار میدونه و اینکه اگه باهاشون ارتباط بگیرن به دینشون ضربه میخوره.
من از خیلیا بیشتر میدونم.فقط خواستم یه عده قربون صدقه پهلویمیرن حالیشون کنن همچین توفه ای هم نبود.
اینجا هنوز در مورد الله -گاد -خدا گفتگو ست :eh:
ایشالا که ماشالا میشه . یس عاو کورس
ببند بربر
آمار تجاوز و کشتار مردم ۱۰۰۰ برابر شده، مزاحمت مردمی ۱۰۰۰ برابر شده، عدم زندگی و حیات ۱۰۰۰ برابر شده
تو خودت از جمع همون این ها هستی ، خبر از مرگ و میر روزانه مردم و تجاوز و حذفشان خبر نداری
بدترین زندگی تاریخ ایران را الان مردم دارند، تو چون از همون شیاطین هستی چیزت هم نیست ولی میرسه آن روز که برای همیشه ساکتت می کنند من نه همین مردم کشورت که به سخره میگیری ، بی غیرتی و بی شرفی و احساس بی ایرانی به مردمت همین نتیجه را برات میاره
کسی که خبر از درد مردم نداره ، اصلا حق دهن نداره .
ببند خود فرزانه ببند
ویرایش شد..........
من نمیخوام باهاتون بحث کنم......چون اصلا حوصلشو ندارم.این اقتصاد پهلوی که یه چیزایی بهتون گفتن و خرتون کردن بنیانش نفت بود با اون میزان صادرات نفتی که ایران اون موقع میکرد فک نمیکنم اگه این مرتیکه ابله سرنگون نشده بود چیزی از نفت تا حالا مونده بود.
و مهم تر اینکه هیچ اختیاری نداشت و همیشه منافع امریکا بر ایران رو مجبور بود ارجحیت بده حتی اگه به ضرر ایران تمام میشد. حرف من رو قبول ندارین برید کتاب خودش رو بخونید چطور مثل یه رعیت از طرف سفارت امریکا یا انگلیس دستور میگرفته.
از این قبیل موارد زیاده من حوصلشو ندارم بشینم برا شما توضیح بدم.
شما خیال میکنین امریکا به ایران اجازه میداد از نظر علمی پیشرفت کنه که بیاد خودشو به فن اوری غرب بی نیاز کنه؟!به نظرتون با منافعش سازگاری داشت؟!منفعت امریکا تو این بود که ایران همین جور عقب مانده بمونه تا اویزونش باشه.
این ذهنیتی که شما الان داری من چندین سال پیش داشتم.درکتون میکنم چی تو ذهنتونه و منابع اطلاعاتیتون کجاها هستن.
مشخصه از خیلی مسایل خبر ندارین خودتونم دانای مطلق فرض میکنین.
پس برا چی میای اینجا تایپ می کنی اگر نمی خای بحث کنی ..................نقل قول:
من نمیخوام باهاتون بحث کنم
نقل قول:
چون اصلا حوصلشو ندارم
کاملا مشخصه.....................بله بله.............درصط می فرمایید برادر
نقل قول:
ین اقتصاد پهلوی که یه چیزایی بهتون گفتن و خرتون کردن
باز توسط کاپیتالیست ها ادم خر بشه صد و هشتاد بار بهتره تا توسط مذهب خر بشه.............
نقل قول:
و مهم تر اینکه هیچ اختیاری نداشت و همیشه منافع امریکا بر ایران رو مجبور بود ارجحیت بده حتی اگه به ضرر ایران تمام میشد
اخ اخ اخ الان این ها دارند یه کار هایی می کنن خیلی داره به نفع ایران تموم میشه.....................وای وای وای
اصلا تو منفعت درایم غرق می شیم.........................
نقل قول:
این ذهنیتی که شما الان داری من چندین سال پیش داشتم
مغز داری مگه شما که بخایی ذهن داشته باشی ؟؟؟؟
..........................
خوب وقتی حکومت تبلیغ میکنه و ترویج میده و صدها میلیارد دلار براش هزینه میکنه خروجی ش میشه ایننقل قول:
هنوز بعد از این همه سال مردم این مملکت به باور ها و اعتقادات ان مردم بیابان نشین متجاوز باور دارند
نهایتا مسلمانان خودشان در غرب مسلمان تر هستند . در ایران ابتدا حکومتی هستن سپس مسلمان. در حکومت دینی هم کسی با تقوا نمیشه
فقط بسیار هزینه میکنن برای ترویج ایده الوژی و مذهب . و جامعه ایران هم از این ایده الوژی و مذهب متنفرشدن . اهل مذهب و ایده الوژی هم براشون منفعت داره
دقیقا ، اینها افرادی هستند که با مصلحتشان برای هر امر و زمان و مکانی با بهانه ای پشت خدا و مذهب و دین قایم میشوند و قصد توجیح دارند.
بیچاره خدا و دینش
باز حکومت پیشین هر چی بود این کار را در حق خدا و دینش نکرد، پشت خدا قایم نشد تا چیزی را باش توجیح کنه.
تنها راه نجات مردم ایران، بازگرداندن ایران هست. نه مذهب نه جهل فقط ایران
از آب و برق مجانی رسیدیم به اینکه جون مادرتون بگید چه ساعتی برق رو قطع میکنید دومین کولرمون هم نسوزه
اداره برق هم میگه نمیگیم به خاطر کابل دزدی و این مسائل :blink:
یا یک پولی جمع کنید از ایران برید یا بچه دار نشید نسلی دیگر بدبخت بشن
ایران به دلیل تعصب به این فلاکت کشیده شده.
ادمای مذهبیش به یه چیزی تعصب دارن غیر مذهبیش رو یه چیز دیگه.در عمل تفاوتی این دو گروه با هم ندارن.
هر چیزی یه نفر بخواد بگه به رگ غیرت یکیشون بر میخوره.اینجوریه که مملکت هیچ وقت اصلاح نشده و نخواهد شد.
آب برق گاز اینترنت اقتصاد بیکاری تورم عدم آزادی عدم انتخاب فقر محرومیت بی هویتی بی عزتی .....
بعد میان تو صدا و سیمای جاهلشان به همدیگر عجه فرجه میگند
لعنت بر همچیتون
نقل قول:
یا بچه دار نشید نسلی دیگر بدبخت بشن
با این قسمتش من کالما و 20000 % موافقم..............
منتهی مشکل اینجاست که همون هایی که نون ندارند بخورن و هشتشون گرو چهارشونه باز عین چی می زایند و هی جمعیت رو زیاد می کنن...........
.........................
مردم قدیم که انقلاب کردن یه سری چیزای منفی دیده بودن و خواستار دموکراسی بودن و به خاطر نبود رهبر درست این فعلیا سوار موج انقلاب شدن.
هنوز هم خیلیا رو اعتقاد پوچشون هستن به این امید که دنیا بدن و اخرت بگیرن.
یکی نیست بیاد بگه بابا انسان موجود مادیه نیاز هاش مادی هستن تو این دنیا زندگی میکنه ....شما وقتی تو این دنیا صلح اوردی و اینجا رو اباد کردی مطمین باش اون دنیات هم تامینه.
ولی این ایدیولوژی مسخره که گند زده به دنیا میاد میگه شما باید کفار رو بکشید و روزی هم که فلان کس ظهور کرد باز اسم جنگ میاره....یعنی گند زده به کل تمدن بشریت با این تفکرات عقب مانده.
ملت کم سواد بیچاره هم که اصلا توانایی اندیشیدن ندارن ک بفهمن ایدیولوژی درست چیه.
ملت عوضی نیستن کسایی که اینجور تفکرات رو در جامعه پخش میکنن مشکل اونان.
مردم ساده بودند گول زدند، به همین سادگی مثل همین الان که تو انتصاباتشان گفتند من بیام پول بتون میدم و دیدیم مردم محروم و فقیر سیستان و بلوچستان رفتند رای بدند و حالا چوب کرونا خوردند.
فرزند محسن رضایی صحبتهای جالبی کرد بود گفته بود اصلا انقلاب نیاز نبود بلکه یک سری اصلاحات فقط بسنده بود:
مردم رو خر کردند اره میرید بهشت الان عجه فرجه آمد و این سخنان ....
جالب اینکه بیشترین آمار دزدی اختلاس رانت ارز فرنگ رفته و...همگی از خودشون میاد بعد میان جلوی مردم با گستاخی اره مردم منتظر فلان باشید همه گهند فقط من و ماها خوبیم و نمیدونم فلان مردم اگر ساده و گول خور بودند که اون انقلاب اصلا نمیشد
دقیقا هر چی گفتند بر عکس شد، مردم گول خوردند، آب و برق و گاز مجانی، ارزانی ، عزت و ایرانی ، رفع فقر و محرومیت زدایی، دوستی با دنیا .....
همچی کاملا بر عکس ، تا جایی که اون صدام که میامد ایران و دست بوس شاه بود برای ما شد قلدر و...دقیقا بدبختی با همون گول زدن شروع شد.
من خودم به شخصه اصلا به پهلوی اعتماد و اعتقادی نداشتم و ندارم چون دست نشانده بود.رهبر سکولار مردمی مثل مصدق رو من تایید میکنم.
این حکومت فعلی فقط باید این عنصر دین رو حذف کنه و نادیدش بگیره بیش از 90 درصد مشکلات حل میشه.
این دینی که من میشناسم کارش از اصلاحات رده کلا باید نادیدش گرفت و یه جور انقلاب نیاز داره.
من به شخصه معمولاتو این گونه بحثا شرکت نمیکنم...
کاری ندارم که موضوع بحث عوض شده و کلا تغییر کرد ولی
این رو بر چه اساس و استدلالی میگید؟نقل قول:
تا جایی که میدونم و به یاد دارم در سال 49 حقوق یک کارمند حدود 200 تومن بود! و قیمت یک ماشین پیکان حدود 18000 تومن. یعنی به فرض پس انداز صد در صد حقوقت میتونستی بعد حدود 90 ماه (یعنی هفت سال و نیم ) یک پیکان بخرید.
الان حقوق یک کارمند ساده بر اساس حداقل حقوق 3 میلیون و پانصد هزار تومن هست. و با فرض قیمت پراید 125 میلیون لذا با همان فرض که صد در صد حقوقش رو پس انداز کنه تقریبا 36 ماهه میتونه یک پراید بخرد.
اگر بخوایم دلاری هم صحبت کنیم به این شکل میشه
یک کارگر ساده در اون زمان حقوق روزانش تقریبا 30 ریال بود!!:wac: و قیمت دلار حدود 10 تومن بود یعنی هر سه روز کار معادل یک دلار!
الان با همون فرض حقوق 3 ونیم و دلار 25000 تومن با هر روز کار حدود 4ونیم دلار میشه!
لذا اگه میخواین مقایسه کنید سعی کنید درست مقایسه کنید. به بقیه صحبتها کاری ندارم!
درد مملکت ما فراتر از مشکلات اقتصادی هست.........
مشکل این فرهنگ عقب افتاده اخوندیه که مربوط به اعراب 1500 سال پیش هست.اثار منفیش رو هر جایی که نگاه میکنی میبینی.
یکی ا اثار منفیش همین مشکلات اقتصادی و تحریم و ... هست
وقتی فرهنگ و طرز فکر نابود باشه همه چیز کشور از بیخ و بن نابود میشه.
.........................
مهم ارزش پول هست......نه این اعداد و ارقام.
اگه به اعداد و ارقام باشه که بله درسته حقوق یه زمانی 300 تومن بود ولی الان شده مثلا 3 ملیون.
اون 300 تومن کجا و این 3 ملیون کجا از نظر ارزشی.
وقتی کورکورانه بخوای طرفداری از چیزی بکنی همین میشه که ساده ترین مسایل رو هم ادم درک نمیکنه.
یه تیکه از نوشته های احمد کسروی مینویسم بی ربط به اوضاع فعلی کشور ما هم نیست.
کفار نجس خور چینی تونستند بدون مشکل کرونا رو مهار کنند ولی ملت مومن و انقلابی با 6 د رصدجمعیت چین هنوز نتونسته کاری کنه به راستی کجاست ان خدایشان؟!
کسروی تو کتاب زندگانی من مینویسه:
نجات احمقان( متعصبان) کار ساده ای نیست بیماری وبا که در ایران پیدا شد در تبریز نیز کشتار بسیاری کرد.روحانیون تبریز از کوچه ها قرآن اویزان کردند تا هر کس از زیر ان بگذرد در امان باشد...در کوچه ها فرش گستردند و روضه خوانی ها بر پا کردند...یک روز ایت الله تبریزی پسرش را سوار خر کرد در کوچه های تبریز چرخاند تا مردم دست و دامنش رو ببوسند تا به وبا گرفتار نشوند!پسرک بیچاره به خاطر همین وبا گرفت و مرد.مردم به جای اینکه به عقاید خود شک کنند گفتند:اقا بلا را به جان فرزند خود پذیرفت تا ما را نجات دهد!و اینگونه بر باورشان صد ها برابر افزوده شد...
ادم عاقل به هر باوری با دیده شک نگاه میکنه ولی مومن چون به هر باورش ایمان داره حقایقو نمیبینه و هر چیزیم سرش بیاد خیریت داره.