چند رسانه اعلام کردن بارتومئو به والورده اطلاع داده که قراردادش فسخ میشه :rolleye:
چقدر دیر ولی خدا رو شکر. الان هم هیچی نشیم به آینده امید هست
ستاره هامون تو افت بودن و هیچ بازیکن جوانی دلش نمی خواست زیر دستش کار کنه
Printable View
چند رسانه اعلام کردن بارتومئو به والورده اطلاع داده که قراردادش فسخ میشه :rolleye:
چقدر دیر ولی خدا رو شکر. الان هم هیچی نشیم به آینده امید هست
ستاره هامون تو افت بودن و هیچ بازیکن جوانی دلش نمی خواست زیر دستش کار کنه
مدیریت بارسلونا به سنت نیاوردن مربی بزرگ ادامه داد.
کیکه ستین سرمربی تیم شد. رئال بتیس رو حتما یادتون هست. سبک بازیش مالکانه و هجومیه.
مثل اینکه قرارداد 6 ماهه است و در صورت رضایت باشگاه دو سال تمدید میشه.
خداوکیلی امسال هیچ جامی هم نگیریم اخراج والورده خودش جام بود چقدر عذاب داد مارو سبک بارسا رو نابود کردنقل قول:
یکی از هواداران بارسلونا، تصویر توئیت رسمی اخراج والورده را قاب کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والورده چهارمین سرمربی تاریخ لالیگا است که از هدایت تیم صدرنشین جدول برکنار می شود.
مارک به تمرینات تیم برگشت :»
ژان کلر تودیبو مدافع 20 ساله بارسا تا پایان فصل به شالکه قرض داده شد. منابع زدن بند خرید 25 میلیون یورویی داره که خدا کنه درست نباشه!
ژاوی در کنفرانس خبری امروز تایید کرد پیشنهاد بارسلونا رو رد کرده. خدا رو شکر عقل اسطوره بیشتر از مدیریت باشگاه کار میکنه. آخه مگه چقدر تجربه مربیگری داره؟! بیاد هدایت بارسا رو بگیره دست اونم تو شرایطی که کمتر از دوگانه ناکامی محسوب میشه. آرزو داره روزی سرمربی بارسلونا بشه ولی به درستی تشخیص داده که براش زوده :n12:
اخراج والورده واقعا دیرموقع ولی خوب بود.من موندم چرا سمدو نیمکت نشینه؟؟؟ سرجی ربرتو یه بازیکن کاملا معمولیه..چرا ستین نمیفهمه...باید بهش زمان داد
بارسلونا 1-0 گرانادا: اولین بازی و برد با ستین
گل لیونل مسی
پاس گل آرتورو ویدال
شرح بازی
خلاصه بازی
بارسا 82 درصد مالکیت توپ داشت که از سال 2011 سابقه نداشت
1005 پاس داده شد با دقت بالای 91 درصد
15 شوت هم داشتیم
والنسیا 2-0 بارسلونا
خلاصه بازی
مربی بزرگ نیاوردیم که انتظار انقلاب داشته باشیم ولی ستین مربی خوبی هم باشه حالاحالاها باید تیم والورده رو جمع کنه
نگران مربی نیستم...باید حداقل تا پایان فصل صبر کنیم احتمالا هیچ جامی نگیریم ولی حداقل باید فرصت ترکیب جدید و خرید مهره جدید بانظر ستین بدیم.نکته مهم اینه که باید گوش راست یه مهره مثل جوردی آلبا بیاد جای این سرجی روبرتوومسخره که در حد لاماسیا هم نیست
.نمیدونم این سمدو چرا فیکس نیست عالیه روحیه حمله داره و بارسایی به تمام معناست
لیونل مسی و کوبی برایانت
آندرس اینیستا و کوبی برایانت
ناپولی حریفمون در چمپیونز لیگ بدجوری شاخه. لیورپول رو برد و دیشب یوونتوس رو. تست خوبیه
جام حذفی: بارسلونا 5-0 لگانس
گریزمان، لنگله، مسی، آرتور، مسی
شرح بازی
خلاصه بازی
لئو به رکورد 500 برد در تاریخ فوتبال اسپانیا رسید
ترکیب بارسلونا مقابل لوانته
تراشتگن، سمدو، پیکه، راکیتیچ، بوسکتس، مسی، لنگلت، گریزمان، آلبا، دی یونگ، فاتی
فعلا باید بسازیم تا مصدوما برگردن :V30:
بارسلونا 2-1 لوانته؛ درخشش مسی و فاتی برای به دست آوردن سه امتیاز خانگی، کافی بود
گل اول فاتی پاس گل مسی
گل دوم فاتی پاس گل مسی
گل لوانته روچینا
شرح بازی
خلاصه بازی
پاس گل مسی که فاتی رو با دروازه بان تک به تک کرد
لئو علاوه بر آقای گلی حالا آقای پاس گل اسپانیا هم هست
ترکیب دو تیم
رئال بتیس
روبلس، امرسون، ماندی، بارترا، مورنو، کاروالیو، گویدو، آلنا، کانالس، فکیر، ایگلسیاس
بارسلونا
تراشتگن، سمدو، جونیور فیرپو، لنگلت، اومتیتی، بوسکتس، دی یونگ، ویدال، روبرتو، مسی، گریزمان
رئال بتیس 2-3 بارسلونا؛ با پاس های طلایی مسی، هر چیزی امکان پذیر است!
شرح بازی
خلاصه بازی
لئو هت تریک پاس گل کرد و بهترین بازیکن زمین شد
با این داوری ها امسال هم کار سختی برای قهرمانی لالیگا داریم
طرف دو متر آویزون مسی بود داور و VAR انگار نه انگار
عثمان دمبله برای 6 ماه نمی تونه بازی کنه :|
منبع سایت رسمی باشگاه
این دمبله واقعا خرید بدشانسی بود یرای ما... مخصوصا حالا که جایگزین سوارز نداریم...این ناپولی دیشب اینتر هم برد یه تیم خطرناکی هست برای ما در لیگ قهرمانان...امسال هیچ جامی نمیگیریم
درسته اگه تیم پیشرفتی نداشته باشه مدعی هیچ جامی نیستیم. ولی سال های قبل رو ببین: کدوم تیم با شایستگی قهرمان اروپا شد؟ هیچ کدوم بهترین تیم فصل نبودن. لیورپول با تفاضل گل به عنوان تیم دوم گروه بالا اومد و در مرحله حذفی هم یک گل می خورد حذف می شد. در انگلیس هم تمام جام ها پشت سیتی بود. از نحوه قهرمانی رئال هم که لازم نیست بگم! عوضش بارسلونای والورده اکثر فصل رویایی بود و در بازی آخر سی ال فقط با یک گل ناکام فصل شد. شاید برعکس بهتر باشه تیم چراغ خاموش بره و اون بازی های پایانی فصل شانس بیاره خودی نشون بده.نقل قول:
بارسلونا 2 ختافه مادرید 1
گل اول گریزمان پاس گل مسی
گل دوم روبرتو پاس گل فیرپو
خلاصه بازی
شرح بازی
اینستاگرام مسی پس از دریافت جایزه بهترین ورزشکار سال برای اولین بار در تاریخ: دریافت این جایزه باعث افتخار من بود و بدون کمک هم تیمی ها، خانواده و دوستانم کسب آن غیرممکن بود. از همه آنها خیلی ممنونم
آلبا حیف شد بد زمانی مصدوم شد و بازیهای مهمی از دست میده..کاش به جاش داگلاس کاستا یووه داشتیم چقدر خوب میشد.الان فرپو ذخیره خوبی نیس ولی چاره ای نیس.به نظر بعید میرسه کسب جام در این فصل
بارسلونا 5-0 ایبار
بارسا با ارائه نمایشی دلپذیر که مطمئنا بهترین عملکردش از زمان ورود ستین به حساب میآید، ایبار را برد و با روحیه ای عالی به سن پائولو میرود.
خلاصه بازی
خیلی خوبه از مسافرت برسی و شاهد پوکر مسی و رفتن به صدر باشی
ستین امشب با 61 سال مسن ترین سرمربی اسپانیایی تاریخ لیگ قهرمانان میشه
یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا - ترکیب دو تیم
ناپولی
اوسپینا، دی لورنزو، مانولاس، روی، ماکسیموویچ، فابیان، دمه، زیلینسکی، کایخون، مرتنس، اینسینه
نیمکت
مرت، لوپرتو، هوسای، آلان، الماس، پولیتانو، میلیک
بارسلونا
تراشتگن، سمدو، پیکه، راکیتیچ، بوسکتس، مسی، گریزمان، دی یونگ، ویدال، اومتیتی، جونیور
نیمکت
نتو، آرتور، لنگلت، پویگ، کویادو، فاتی، آرائوخو
این فرپو در حد تیم نیست و واقعا آلبا جاش خالیه و هیچ ذخیره مطمئنی نیست به جاش از اون طرف سمدو واقعا یه سر و گردن از سرجی روبرتو بالاتره و باید همه بازیا فیکس باشه...کلا شخصیت قهرمانی چمپیونزلیگ نداره این تیم ستین و باید فقط امید به لالیگا داشته باشیم که بسختی شاید بگیریم
تیم ستین به نظرم امیدوار کنندس. هر چند قبول دارم که یو سی ال رو معمولا مربی های بزرگ میبرن ولی، نمیشه انقدرام ناامید بود. اگه چیزی باشه که کار دستمون بده کمبود بازیکن و مصدومیتاس بیشتر.نقل قول:
منم به تیم امیدوار شدم. هر چی گذشت بهتر شدیم. باورم نمیشه اولین بازی کیکه ستین در لیگ قهرمانان اروپا بود. کلا مربی بزرگ می کنیم :biggrin:
واکنش آرتورو ویدال در پاسخ به توهین هواداران ناپولی به مادر وی: فورزا یووه
در دیدار رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان فصل 20-2019 دو تیم بارسلونا و ناپولی به تساوی 1-1 رسیدند. اخراج آرتورو ویدال در دقایق پایانی از جمله اتفاقات مهمی بود که میتواند در تعیین برنده این پیکار در دیدار برگشت تاثیر گذار باشد.
به گزارش توتو اسپورت، پس از اخراج ویدال از زمین، هنگام خارج شدن هافبک شیلیایی سابق یوونتوس از زمین و رفتن به تونل سن پائولو، از سمت هواداران ناپولی توهین های زیادی دریافت کرد. ویدال پاسخی کوتاه به ناپلی های حاضر در ورزشگاه که به او و مادرش توهین کرده بودند داد و گفت:
فورزا یووه!
ملاقات کیکه ستین و پپ گواردیولا پس از پیروزی منچستر سیتی مقابل رئال مادرید
شب گذشته منچستر سیتی موفق شد با شکست 1-2 رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو، گام بلندی برای صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بردارد.
تماشاگر ویژه این بازی، کیکه ستین و دستیارش بودند. سرمربی بارسلونا که تیمش روز یکشنبه در دیداری حساس، میهمان رئال مادرید است، از نزدیک دیدار کهکشانیها مقابل سیتیزنها را تماشا کرد. ستین شب را در هتل یورو استار مادرید سپری کرد و از قضا کاروان منچستر سیتی هم در همان هتل اقامت داشت. اتفاقات طوری رخ داد که کیکه ستین توانست دیداری با پپ داشته باشد.
طرفین پس از دقایقی خوش و بش، برای هم آرزوی موفقیت کردند. پپ از ستین درباره شرایطش در بارسا پرسید و برای او در ال کلاسیکوی یکشنبه آرزوی موفقیت کرد.
دی یونگ: میخواهم یک پیروزی 4-1 دیگر در سانتیاگو برنابئو تجربه کنم
دی یونگ می خواهد خاطرات خوبش در سانتیاگو برنابئو را دوباره تکرار کند.
آخرین حضور فرنکی دی یونگ در سانتیاگو برنابئو، مربوط به پیروزی 4-1 آژاکس مقابل رئال مادرید، در لیگ قهرمانان فصل گذشته می شود. دی یونگ امشب بار دیگر به برنابئو می رود، این بار با پیراهن بارسلونا.
دی یونگ راجع به نقشی که در ترکیب بارسلونا دارد هم گفت:
دوست دارم تا جایی که ممکن است، توپ را در اختیار داشته باشم، اما خب این چیزی است که تنها به من در زمین مربوط نمی شود. باید خودم را با شرایط تیم هماهنگ کنم. بازی که مقابل ناپولی انجام دادم، باعث شد مردم فکر کنند این فرنکی دی یونگ، بازیکنی نیست که در آژاکس و تیم ملی هلند بازی می کند.
هافبک هلندی از مسائل خارج از زمین تیم و حضور ستین گفت:
من به شخصه، زیاد از چنین مسائلی خبر ندارم. اما خب واقعیت دارد که تغییراتی در تیم به وجود آمده است. قطعا بزرگترین آنها هم روی کار آمدن ستین است. در روند جدیدی که تیم پیش گرفته، ما هر هفته ویدیو های فوتبالی در مبحث جایگیری در زمین می بینیم. اکنون ما با سیستم های مختلفی بازی می کنیم، برای مثال در بازی که مقابل رئال بتیس انجام دادیم، 2-4-4 بازی کردیم. جایی که من کنار بوسکتس در خط هافبک بودم و آرتورو ویدال در پستی هجومی تر بازی می کرد.
وی در مورد بازگشتش به سانتیاگو برنابئو عنوان کرد:
آن بازی برایم بسیار خاص و ویژه بود، چون بلافاصله پس از امضای قرارداد با بارسلونا برگزار شد. دوست دارم یک پیروزی 4-1 دیگر را هم کسب کنم.
ادامه
ترکیب دو تیم
بارسلونا: تراشتگن، پیکه، سمدو، اومتیتی، آلبا، بوسکتس، دی یونگ، آرتور، ویدال، مسی، گریزمان
نیمکت: نتو، فیرپو، لنگلت، کویادو، راکیتیچ، بریتویت، فاتی
رئال مادرید: کورتوا، مارسلو، راموس، واران، کارواخال، کاسمیرو، والورده، کروس، ایسکو، وینیسیوس، بنزما
نیمکت: آرئولا، مندی، میلیتائو، مودریچ، وازکز، ماریانو، بیل
سانتیاگو برنابئو
چقدر تیم لش بود! واقعا نمی دونم علتش چیه
برعکس مربیایی هم که میاریم همه آروم هستن و بدون انرژی
مقایسه کنید با جنب و جوش پپ کنار خط تو بازی سیتی رئال و نتیجه ای که گرفت
این تاکتیک مزخرف نگه داشتن توپ تو یک سوم خودمون چی بود؟! ده دقیقه ادامه پیدا کرد تا گلو خوردیم
رئال رو هر دو گل خوش شانس بود. اولی منحرف شد و کمونه کرد، دومی هم مهاجم سُر خورد و ضربه چکشی شد
ولی بازی خوبی نکردیم به هر حال و تیم به کل حتی مسی آماده نبودن
نقل قول:
دقیقا
منم نتونستم قبول کنم چرا تو یک سوم خودمون اینقدر پاس های اشتباه میدادیم.حتی بوسکتس هم که خیلی کم اشتباه میکنه خیلی توپ لو میداد.بارسا بارسای همیشگی نبود.
لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن ماه فوریه لالیگا انتخاب شد
بعد از ثبت 4 گل و 6 پاس گل در ماه فوریه در چارچوب لالیگا، لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن ماه فوریه لالیگا انتخاب شد. مسی در ماه نوامبر نیز به این جایزه رسیده بود.
به این ترتیب لیونل مسی با کسب هفتمین عنوان خود، بالاتر از آنتوان گریزمان، به تنهایی رکورددار کسب بیشترین عنوان بهترین بازیکن ماه لالیگا شد.
یک هفته نشده صدر لالیگا رو پس گرفتیم با دو امتیاز اختلاف :)