این ورژن یعنی 199 رو زدید رو همون 198 و با وب یو ای همون فریمور 198 مودم رو بالا آوردید ؟ باید وب یو ای همین 199 هم دوستان برا دانلود قرار بدن و فریمور 199 رو با وب یو ای خودش تست بزنید .نقل قول:
Printable View
این ورژن یعنی 199 رو زدید رو همون 198 و با وب یو ای همون فریمور 198 مودم رو بالا آوردید ؟ باید وب یو ای همین 199 هم دوستان برا دانلود قرار بدن و فریمور 199 رو با وب یو ای خودش تست بزنید .نقل قول:
با وب یو آی 198.11 اول تست کردم، بعد 198.13 رو زدم رو مودم. فقط تغییر ظاهری داشت.نقل قول:
باید وب یو ای همین ورژن جدید رو هم پیدا کنید و بزنید و اونوقت معلوم میشه تغییراتی داشته یا نه .نقل قول:
شما اگر با وب یو قبلی تست کردی نباید تو ظاهرش تغییری میکرد چطور تغییر رو فهمیدید ؟!!!! واقعا تست زدی !!!!! چون این مدل اصلا مشکل داغ شدن نداره با هیچ فریموری اگر مال شما داشته باشه حتما مودم شما دارای مشکلاتی است.نقل قول:
آره، بین 198.11 و 198.13 و 199 تغییر ظاهری نداره، ولی بین این ورژنها با 197 و 196 و ... خیلی تغییر کرده. منظور من از تغییر ظاهری، بین این ورژن با 197 هستش که بچه ها ازش استفاده میکنن.نقل قول:
مودم داغ نمیکنه، ولی تو ورژنهای مختلف حرارت مودم فرق میکنه. تو 198.13 و 199 این دما از بقیه ورژنها بالاتره.198.11 مثل 197 به قبله و دقیقا اون چیزی که شما میگید.( من به این تغییر دمایی حساسم)
کدوم قسمت داغ میکنه میتونید پد سیلیکونی بخرید و بچسپونید و روش هم هیت سینک نازک و کوچک الومینیومی درست کنید و بچسپونید .نقل قول:
داش صابر برامنم پیش اومده با سیم رایتل مودم گرم میکنه تو گوشی هم حاکزا ربطی به فریمور هم داره تو 198 جدیدم داغ میکنه نمیدونه چرا رایتل داغ میکنه و چه ربطی برا فریمور داره؟؟؟متشکرم پاسخو باشید....نقل قول:
جانسان:»
داغ کردنش در این حد نیست که بخوام کمکش کنم خنک بشه، فقط یک مقدار گرمتر میشه، که انگار داره یه کاری میکنه، در صورتی که هیچ کاری نمیکنه. اینه که برام عجیبه و میگم به درد نمیخوره.نقل قول:
میتونه از فریمور باشه ولی رو رایتل چنین مشکلی من ندیدم نه رو گوشی نه رو مودم .نقل قول:
این مودم آقای saber73 واقعا عالیه، دوستانی که FDD استفاده میکنن از دست ندنش.
با سیمکارتهای همراه اول و رایتل و ایرانسل و شاتل به راحتی کار میکنه.
بله این مودم WBB Router30-22a یک مودم پرسرعت و پرقدرت هست و از همه مهمتر 4.5 واقعی. میشه گفت در حد و اندازه مودم b525 هست ولی با قیمت خیلی پایینتر . تنها ایرادهایی که داره اینه: در صفحه وب مودم خبری از ussd نیست و قسمت rj11 مودم توسط فریمور برا شبکه خود قطر قفل شده و نمیشه در ایران از این پورتها که برای اتصال به تلفن ثابت ( گوشی تلفن ) هست استفاده کرد .نقل قول:
نیاز به پیدا کردن وب یو جدید دیگه نیست (چون نیست و نداره )کسایی که از ورژن 81.198 استفاده میکنن این ورژن رو از طریق Local Update آپدیت کنن وب یو خودش هم به ورژن جدید آپدیت میشه ولی کسایی که ورژنش از 81.198 پایینتره باید اول 81.198 با وب یو تزریق کنن بعد ورژن 199.نقل قول:
شما برای مودمهای سفارشی کد فعال سازی رو وارد کنید تمام امکاناتش فعال میشه بدون مشکل.نقل قول:
داش صابر تکه مودماش تک نباشه؟؟؟نقل قول:
جانسان صابر:»
من امتحان کردم، میشه VOIP رو روش تنظیم کرد. لاک نیست.نقل قول:
VOIP تماس بر بستر LTE یا همون VOLTE هست منظور من وصل کردن تلفن منزل با کابل RG11 به پشت مودم و قابلیت زنگ خوردن و تماس گرفتن گوشی تلفن هست .نقل قول:
مودم ها فعال و آنلاک هستند ولی متاسفانه پورت RG11 این مودم با این فریمور جواب نمیده حداقل در ایران چون وقتی گوشی رو وصل میکنی بوق اشغال میزنه در حالی که همین کار رو مودم B612 انجام بدید بوق ازاد میزنه و زنگ هم میخوره تماس هم میشه گرفت با همون شماره و سیم کارتی که روی مودم هست .نقل قول:
پس در این اپدیت یعنی 199 فقط فریمور ارتقا پیدا کرده و وب یو ای براش منتشر نشده و طبق گفته شما باید با وب یو ای ورژن قبلی 198 استفاده بشه .نقل قول:
منظور من از voip همون sip هستش که آسیاتک و شاتل و ... میدنه. یوزرنیم و پسورد باید داشته باشی. اینکه گوشی به مودم وصل کنی و از طریق سیمکارت مکالمه داشته باشی(احتمالا منظور شما این کاره) رو تست نکردم، نمیدونم بشه یا نه.نقل قول:
منظور من از کد فعال سازی کد آنلاک نبود منظور فعال بعضی مواردی بود که تو وب غیر فعال هستن مثلا قفل رو فورجی یا تعریف apn دستی یا قسمت اپدیت یا هر قسمتی که نمیتونید اضافه یا ویرایش بکنید.نقل قول:
بله منظور من دومی هست که امتحان کردم نمیشه و بوق اشغال میزنه و مورد اولی یعنی voip هم برا ایرانسل من امتحان کردم قسمت SIP server domain name تعداد کاراکتر باید 32 تا باشه ولی برا ایرانسل 33 تا هست و نمیشه ست کرد .نقل قول:
اونها رو هم فعال کردم نمیشه خدمت شما :نقل قول:
ooredooadmin
adminooredoo
فعال سازی دسترسی سوپریوزر مودم .
مگه ایرانسل هم sip داره؟ شما از هر جا sip رو بگیری یه یوزرنیم و یه پسورد میده با یه آدرس که تو تنظیمات وارد کنی میشه دیگه. من از پارستل گرفته بودم، تنظیمات رو اعمال کردم، شد.نقل قول:
voip irancellنقل قول:
appvowifi.mtnirancell.ir
5060
appvowifi.mtnirancell.ir
5060
app.mnc035.mcc432.3gppnetwork.org
این تنظیمات رو من تو مودم TF-i60 ایرانسل دیدم، من مودمم رو آنلاک کرده بودم و فرمور 196 ایرانسل هم روش بود، وقتی سیم کارت دیگه ای توش مینداختم، با وجود اینکه این تنظیمات هم رو مودم بود، ولی باز هم با یک گوشی که به مودم وصل میکردم میشد مکالمه داشت. یعنی این تنظیمات ربطی به اون کارایی ای که شما دنبالشی نداره. ممکنه این مودم از این حالت پشتیبانی نکنه.نقل قول:
شما الان این قسمت برا پارستل چی وارد کردی ؟ یا اصلا دست نزدی و همون تنظیمات خود اپراتور قطر رو مودم هست؟ و فقط SIP Account پارستل رو وارد کردی و voip شما فعال و قابل استفاده شد ! در ضمن اون قسمت rj11 در تمامی مودم های هواوی مثل : b525 . b612 . b310 . b315 و .......... با وصل کردن یک تلفن خانگی و بدون هیچ تنظیماتی باید بوق ازاد بزنه و راحت بتونید از تماس گرفتن و تماس دریافت کردن استفاده کنید. من در مودم b315 هم این مشکل رو دیدم که بوق اشغال میزد و با تعویض فریمور راحت درست شد و بوق ازاد زد .نقل قول:
با اینهم میشه پس ssid هم برات باید کار کنه.نقل قول:
بله این رمز و پسورد دسترسی سوپریوزر رو فعال میکنه و همه بخش های مودم باز میشه و میشه ادیت کرد ولی باز اون قسمت rj11 بوق اشغال داره میزنه و مثل چندین مدل هواوی که تست کردم خبری از بوق ازاد نیست و من 99 درصد این مشکل رو از فریمور میدونم چون رو b315 هم این مشکل بود و با تعویض فریمور حل شد .نقل قول:
تو قسمت sip server ------ سیپ سرور و رجیستر سرور آدرس رو وارد میکنیم، بعد تو تب sip account مودم add item رو میزنیم و یوزرنیم پس خودمون رو وارد میکنیم. بعاز یه تایم کوتاهی، زیر یک دقیقه، رجیستر میشه و استفاده میکنیم.نقل قول:
برای b612 هم اکانت سوپریوزر وجود داره ؟نقل قول:
من با گوشی ایفون تجمیع شده سرعت دانلودم بین 4 تا 7 مگابایته .به نظرت با این مودم بیشتر میده یا ممکنه همونقدر بده ؟ مثلا همین سرعتی که کلیپش رو گذاشتی با گوشیت در حالت تجمیع چند تا میداد ؟نقل قول:
خیر وجود نداردنقل قول:
بهترین حالت سرعت این مودم و کلا مودم های 4.5 با کابل و اتصال به پورت گیگابیتی هست یا استفاده از دانگل های دوال باند 5ghz که سرعت اتصال یا همان پیوند شبکه بالا باشه . در ضمن سرعت شبکه fdd ثابت نیست و شما که بسته از این شبکه تهیه میکنید هیچ تضمینی به شما نمیدن و پهنای باند و سرعت آزاد هست و اپراتور فقط اون حجم شما رو تضمین میکنه و هیچ تضمینی بابت سرعت و پهنای باند نداره ولی در tdd یا adsl شما یک بازه سرعت مثل 2 تا 40 رو خریداری میکنید و اپراتور موظف هست اینو تضمین کنه و میتونید شکایت هم بکنید . کلا اینترنت fdd بگیر نگیر داره و هیچ وقت سرعت همیشه یکسان و خوب نیست .نقل قول:
خوب پورت مگابیتی این مودم رو تست کردی ببینی وضعیتش چه جوره و ایا سرعت اتصال رو توی کانکشن 100 میزد یا 1gb ؟نقل قول:
با سیم کارت 360 مبین نت هم تجمیع انجام میشه ؟ مثلا اگه روی یک باند سرعتمون 25 مگ باشه با تجمیع به همون 40 میرسونتش یا فقط روی سیم کارتهای معمولی تجمیع انجام میده ؟
سه تا پورت مگابیتی هست و سرعت اتصال 100 مگابیت یک پورت که هم لن هست و هم ون گیگابیتی و میزنه 1GB . وای فای هم به صورت معمولی 72 مگابیت برثانیه هست و باید وارد تنظیمات بشید و پهنای باند رو بزارید رو 40MHZ تا سرعت وای فای بشه 150 مگابیت برثانیه و اگر از دانگل وای فای دوال باند 2.4GHZ که N300 هست استفاده کنید سرعت وای فای 300 مگابیت میشه و اگر برید رو فرکانس 5GHZ که تا 600 فکر کنم سرعت اتصال وای فای بشه .نقل قول:
برا مبین نت خبر ندارم این اجازه رو میده یا نه ولی احتمالا بشه جایی که همراه اول تجمیع کنه مبین نت هم باید تجمیع کنه چون رایتل رو همون شبکه همراه اول تجمیع میکنه با استفاده از رومینگ روی دو باند 3 و 7 . کلا در ایران و بیشتر شهرها مبحث تجمیع همراه اول خیلی شک و شبهه داره و من تو استان خودمون بیشتر شهرها که رفتم اصلا خبری از تجمیع همراه اول نبوده ولی ایرانسل عالی هست و بیشتر شهرهای کوچیک هم تجمیع میکنه و این همراه اول با نقشه خودش سر همه کلاه میزاره و کارشناسان هم زیر بار نمیرن خودم یک هفته باهاشون مکاتبه کردم و اخرش قبول نکرد الانم که الانه هر دو باند در شهر ما فعال شده ولی پوشش باند 7 ضعیف هست من رفتم بهترین نقطه انتن دهی دو باند و کیفیت خیلی عالی بود ولی باز تجمیع نکرد علت هم اینه خودشون تجمیع رو باز نکردن و تا کاری نکنن مودم نمیتونه خود به خود تجمیع کنه .
من تا حالا مودم 4.5 با پورت مگابیتی ندیده بودم .سرعت رو تست کردی ببینی رو پورت مگابیتی سرعتش کمتر میشه یا نه ؟ مثلا الان اگر با پورت گیگ بهت 8 مگ بده رو مگابیتی هم همون 8 تا رو میتونه بده ؟ مثل اون tfi60 سرعت نصف نمیشه ؟نقل قول:
صابر جان میگم پورت مگابیتی این مودم استوک قطری رو تست کردی ببینی در عمل تا چند مگ میده؟نقل قول:
جایی که ما هستیم ایرانسل روی گوشی زیاد سوییچ میشه رو 3g چون سیگنال 4g ضعیفه برا همین همیشه باید قفل بشه رو 4g ، الان این مودم امکان انتخاب باند و اینا نداره چه جوری باید قفلش کنیم رو 4g ؟
مشخصات این مودم مثل باندهای قابل ساپورت و ... رو کجا میتونم ببینم؟ ایا سایتی داره؟
یه سوال دیگه اینکه ورژن های ۱۹۶ و ۱۹۷ مبین نت که غیرقابل انلاک هستن ، از طریق usb دقیقا رو چه مرحله ای گیر میکنن و اررور میدن؟
بله تست زدم عینه مودم i60 هست . در مورد فورجی بله قفل روی شبکه 4G داره و راحت قفل میشه . در مورد باندها هیچ فریمور رسمی یا اپراتوری قابلیت انتخاب باندها رو نداره و خودتون در جریان هستید برا I60 یا B525 هم خودمون اضافه کردیم . در مورد منبع هم بله هیچ منبعی نیست و باید با سیم کارتهای مختلف تست شود تا مشخص شود از چه باندهایی پشتیبانی میکنه تا الان که از 3 و 7 و تجمیع اونها پشتیبانی میکنه میمونه یه دونه باند 20 های وب اونم سیم کارتش رو ندارم داشتم تست میزدم به غیر اینها در شبکه FDD باندی در ایران فعال نیست . در ضمن جهت تجمیع نباید روی باند خاصی یا یک باند قفل کرد خود مودم اتوماتیک این کار رو انجام میده کلا بنای تجمیع همینطوری هست .نقل قول:
ممنون ، فقط یک چیز رو نفهمیدم ، حداکثر سرعتی که با پورت ۱۰۰ مگ این مودم تونستی بگیری چقدر بوده ؟نقل قول:
مودم مبین نت رو هم نگفتی روی چه مرحله ای از انلاک با usb گیر میکنه؟
رو پورت لن مگابیتی در حالت تجمیع تا 12 مگابایت رو با اینترنت دانلود منیجر تست داشتم . مبین نت کلا مشکلش از سی پی مودم هست و هرکاری بکنید حتی لودر هم بخوره و تا مرحله فریمور هم بره زود وسط کار قطع میکنه و میندازه بیرون چرا چون سی پی یو چک میکنه فریمور رو و میبینه ساین مبین نت نیست نمیزاره رو مودم فلش بشه . در حقیقت شما با یک ایست بازرسی سخت افزاری سر و کار دارید .نقل قول: