مدل مودمت چی هست؟نقل قول:
Printable View
مدل مودمت چی هست؟نقل قول:
نقل قول:
E5377Ts-32
احتمالا منظور ایشون این قسمت هست ولی با مسئولیت خودتون . دستکاری فایل های اصلی فریمور ریسک داره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
صابر جان ممنون داش ولی قبلا گفتم فزیمور بنده همچین فایلی نداره
چند نمونه فریمور تست کنید ببنید همه ندارن یا این یکی نداره ؟ کلا نداشته باشن پس مسیرش با ماله مودم های دیگه فرق میکنه . راستی این کار رو برای چی میخواهید انجام بدید ؟ مگر لوگو خود هواوی مشکل داره ؟نقل قول:
سلام و وقت بخیرنقل قول:
من مدتی نبودم تو فروم. فریمور جدیدتر و کامل تری نیومده اینجا؟
سلام . فعلا امن و امان و سلامتی :n12:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما همین مودمی که شما برا فروش گذاشتید فکر کنم با فریمور بنده فایلهاش تقریبا یکی باشه میشه لوگوی همین مودم فروشی شما را عوض کرد؟
از نظر شکل و ساختار فریمور شاید مثل هم باشه ولی فریمور هر مودمی مخصوص خودش هست . برا این مودم من تست نکردم ولی یک بار فریمور اپراتور telenor رو زدم و بله بوت لوگو مودم کلا از هواوی به همین اسمی که گفتم تغییر نام داد . بخاطر بریک شدن مودم من هیچ وقت به قسمت فریمور دست نمیزنم . مگر نه میشه همون بوت لوگو رو استخراج و با ماله خود هواوی تعویض و رو مودم نصب کرد .نقل قول:
نقل قول:
صابر جان داش ممنون ازجوابهات من چندین ساله عضو اینجام اندازه امروز جواب نگرفتم درسته به نتیجه نرسیدم ولی کلی دمت گرم داش واما هیچ وقت از بریک هواویی نگران نباش مودمهای هواوی هر بلایی دوست داری سرشون بیار چون مثل اول درست میشن واز ریستارت نشدن وصفرشدن imei هم نگران نباش اونم درست میشه به هرحال موفق باشی دوست عزیز وممنون:n16::n16:
سلام
می خواستم بدونم این مودم برای فروشتون چه قدر است
- - - Updated - - -
سلام
می خواستم بدونم این مودم برای فروشتون چه قدر است
نقل قول:
400 با دو سیمکارت مخصوص و معمولی
رمز فایل چیه؟
سلام.
با فریمور ورژن 3 ویژگی 4g+ این مودم فعال میشه؟
در تمامی فریمورهایی که قابلیت ca و mimo فعال و قابل انتخاب هست بله میشه و نهایت سرعت رو دریافت میکنید البته به اینترنت منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرد هم ربط مستقیمی داره . رو این فریمورها این مودم راحت تجمیع رو انجام میده .نقل قول:
علامت + هم ظاهر میشه روی FDD ؟نقل قول:
خیر علامت در شبکه tdd ظاهر میشه در این مودم و در شبکه fdd ظاهر نمیشه .نقل قول:
برای نصب ورژن 3 ویرایش شده توسط شما باید اول ورژن 3 اصلی رو نصب کنم یا میتونم به صورت مستقیم از فریمور ایرانسل آپدیت کنم به فریمور شما؟ بعد اسکریپت آنلاک روی فریمور شما کار میکنه؟نقل قول:
درایور های این مودم هم لینکش توی تاپیک اصلی پاک شده. کسی هست بتونه درایور این مودم رو دوباره آپلود کنه؟
بله فرقی نداره همون اسکریپت انلاک ورژن سوم روی اون کار میکنه . من فقط سه مورد اصلاحات بهش اضافه کردم و به هیچ چیز دیگه فریمور دست نزدم .نقل قول:
این فایل رو دانلود کنید و داخلش : MobileWiFi و Huawei Driver v 5.01.06.00 رو نصب کنید . اینها تمامی درایوها رو نصب میکنه و سرعت رایت فریمور هم به طرز وحشتناکی بالا میره .
من usb لحیم کردم به مودم و وقتی مودم رو وصل میکنم به کامپیوتر طبق آموزش هیچ چیزی شناسایی نمیشه. درایور هایی هم که دادید رو نصب کردم اما بازم چیزی نمیشناسه. مشکل از کجا میتونه باشه؟نقل قول:
ممکنه کابلی که لحیم کردین برعکس بودهنقل قول:
برای بعضی کابلها برعکسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از پاسخ دوستان بالاخره موفق شدم مودم رو آپدیت کنم.
میخواستم فقط ببینم برای 4g+ روی CA باید بزارم؟
با هر سیم کارت و شبکه ای که از اون استفاده میکنید تست کنید و رو دو تا حالت تست سرعت از سرورهای خارجی و داخلی بگیرید و کدوم حالت براتون بهتر جواب داد رو اون بزارید . در ضمن با سیم کارت های fdd علامت + ظاهر نمیشه ولی افزایش سرعت اعمال میشه . البته اینترنت منطقه شما و دکلی که از اون خدمات میگیرید هم باید خوب باشه . مثلا برا من ایرانسل خیلی بهتر از همراه اول جواب میده و سرعت خیلی بالایی میده و تا 120 مگ میرسه و تجمیع هم انجام میشه رو حالت ca .نقل قول:
روی فریمورهای ایرانسلی هم این علامت ظاهر نمیشه ؟ (روی FDD)نقل قول:
رو فریمور 196 ایرانسل با سیم کارت tdd ایرانسل دو نفر از دوستان عکس دادن که علامت + ظاهر شده . روی fdd تا به امروز هیچ کس علامت + رو ندیده البته تا جایی که اطلاع دارم حتی رو 196 ایرانسل .نقل قول:
من این مشکلو دارم جای سیم ها و هم برعکس کردم ولی شناسایی نمیکنه درایوری که دوستان هم دادم نصب کردم و باز شناسی نکردنقل قول:
از یک کابل دیگه استفاده کنید . چک کنید اتصالی نداشته باشه . رو ویندوز 7 این کار رو انجام بدید . به درستی اتصال بوت پین رو انجام دهید .نقل قول:
سلام.صابر خان رو ویندوز 7 64 بیت اینارو میکنم .کابل دیگه نداشتم و خود کابل و با اهمتر گرفتم وصل هست اتصال و هم چندینبار چک کردم واقعل خودمم موندم میگم شاید درایور نصب نمیشه نمیدون واقعانقل قول:
اتصال کوتاه و انجام میدم و سیم ادابتور میزنم مودم روشن میشه ولی هیچ صدای از اینکه ی دیوایس جدید به ویندوز وصل شده نمیده
یو اس بی که وصل کردین به سیستم و بعد اتصال رو گرفتین و کابل برق رو وصل کردین نباید مودم اصلا روشن بشه فقط باید پورت یو اس بی رو کامپیوتر نصب بشه و میتونید در دیواس منیجر مشاهده کنید . کدوم درایوها رو نصب کردین ؟نقل قول:
مشکل همینجا هست که من usb وصل میکنم اتصال میدم ادابتور میزنم مودم روشن میشه از این درایور استفاده کردمusb speed up and Driver Signature Windows 10نقل قول:
که فکر کنم خود شما زحمت لینکو کشیدین البته ی درایور هم جناب بلوچی عزیز گذاشته بودن که همین بود
نباید مودم روشن بشه من خودم چک کردم اصلا بدون اینکه هیچ کابلی به مودم لحیم کنید یا به کامپیوتر وصل کنید باید با اتصال دو پین و همونطوری نگه داشتن اونها و وصل برق. مودم روشن نشه . شما مودم ایرانسل دارید ؟ اتصال رو درست برقرار نمیکنید یا پین ها رو اشتباهی اتصال میدید . یک بار مودم روشن کنید و بعد با دکمه پاور مودم خاموش کنید و برق رو هم از پشت مودم بکشید و کابل یو اس بی رو هم از کامپیوتر جدا کنید و دوباره تست کنید . اصلا نباید مودم روشن بشه و این کار توسط همون پین اجرا میشه و نمیزاره مودم روشن بشه .نقل قول:
بله صابر خان ایرانسل هست والا دقیقا طبق عکس اتصال میدم و مودم روشن میشه نمیتونم غکس بزارم و گرنه عکس میزاشتم . تا برق و وصل میکنم مودم روشن میشه فرمور 196 هم هستم .وقتی صفحه بورد به سمت خودم هست دوتا پین سمت چب و از بین او 5 پین اتصال میدمنقل قول:
با چی اتصال میدید ؟ از پنس استفاده کنید . یا دو تا سیم تکه به اون دو نقطه لحیم کنید و بعد به هم اتصال بدید و مودم رو به برق بزنید .نقل قول:
صابر خان اقا اون مشکل حل شد با تعویض وسیله اتصال دقیقا مشکل رسانا نبودن شی اتصال بود که جالبه یک الن 4 بود ولی واقعا عجیب بود که فاز بهش دادم فازمتر روشن نشد فقط مشکل الانم این هست که از روش انلاک غیر فرمور 3 انلاک میکنم ولی جای که کد میخواد 15 تا صفر و a میزنم قبول نمیکنه یا من خیلی ناواردم که البته هستم یا کلا امشب ی چور دیگست .نتونستم cmd تو فرمور حین اقا اجرا کنم که از اون راه برم جلو باز تلاش میکنم ببینم به کجا میرسم
شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :نقل قول:
به جای 17 شماره پورت خودت رو وارد کن تمام . بعد فلش و بالا اومدن مودم با اسکریپ انلاک کن راحت . این روش بهتر هست و با تغییر فریمور دیگه مودم لاک نمیشه خصوصا بازگشت به ورژن های ایرانسلکد:balong_flash -p17 B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin
اسکریپت انلاک :
[QUOTE=saber73;9095842]شما الان تمامی مراحل رو رفتی یعنی راحت مودم رو میبری به حالت یو اس بی لودر پس تا اینجا رو با همین اموزش قدیمی برو و از این به بعد رو که فلش فریمور هست با ورژن سوم برو و از طریق CMD فلش کن :
به جای 17 شماره پورت خودت رو وارد کن تمام . بعد فلش و بالا اومدن مودم با اسکریپ انلاک کن راحت . این روش بهتر هست و با تغییر فریمور دیگه مودم لاک نمیشه خصوصا بازگشت به ورژن های ایرانسلکد:balong_flash -p17 B612_11.195.03.00.00_moddedv3.bin
اسکریپت انلاک :
صابر خان اسکریپ و هم تو cmd اجرا کنم مجبت کنید ی تو ضیح بدید
[QUOTE=ehsan104;9095846]ویرایش سه رو فلش کردی و مودم با ای پی : 192.168.0.1 بالا میاد و از طریق وای فای به کامپیوتر متصل میکنی و میای در داخل پوشه اسکریپتنقل قول:
اسکریپت انلاک : GO رو اجرا میکنی خودش مودم رو برات انلاک میکنه و مودم ری استارت میشه و سیم کارت غیر ایرانسل میندازی و میبینی دیگه لاک نیست .
[QUOTE=saber73;9095851]یک دنیا سپاس چشم انجام میدم.هم شما هم جناب بلوچی و دوستان شرمندام کردید همه مراحل انجام شد اسکریپ و هم میزن .باز هم ممنونمنقل قول:
سلام خسته نباشید لطفا طریق نصبشم بگید من فایل دانلود کردم از طریق کنسول میدم بعد چن دیقه مینویسه بروز رسانی نشد مودمم انلاکه
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید لطفا طریق نصبشم بگید من فایل دانلود کردم از طریق کنسول میدم بعد چن دیقه مینویسه بروز رسانی نشد مودمم انلاکه
- - - Updated - - -