دوستان سلام من اومدم قاب TF I60 رو باز کنم یه چند تا قطعه کوچیک روی برد دقیقا پشت خشاب سیمکارت کنده شد حالا اگه کسی میتونه از اون قسمت یه عکس با وضوح بالا بزاره تا ببرم نشون تعمیرگاه بدم برام بندازه ممنون میشم
دوستان سلام من اومدم قاب TF I60 رو باز کنم یه چند تا قطعه کوچیک روی برد دقیقا پشت خشاب سیمکارت کنده شد حالا اگه کسی میتونه از اون قسمت یه عکس با وضوح بالا بزاره تا ببرم نشون تعمیرگاه بدم برام بندازه ممنون میشم
ممنون یه دونه از مقاومت ها کنده شده
سلام دوستان من تازه وارد شدم و مودم b613 مبین نت ۱۹۶ دارم راهی برای انلاک هست
سلام متاسفانه خیر .نقل قول:
سلام
میشه ینفر که وارده اموزش آنلاک TF-i60 یا همون HUAWEI B612s-25d نسخه 196 ..یاد بده ممنون میشم
ایدی تل rasulshomaly@
سلام
میشه ینفر که بلده اموزش آنلاک TF-i60 یا همون HUAWEI B612s-25d نسخه 196 ..یاد بده ممنون میشم
ایدی تل rasulshomaly@
داداش این روش روی ورژن 196 جواب نمیده هانقل قول:
روی ورژن 196 ایرانسل جواب میده و خیلی راحت هم انلاک میکنه . مبین نت اصلا بحثش جدا هست و انلاک نمیشه . و دنبال انلاک هم نباشید .نقل قول:
وقت بخیر
من دیروز با اموزش انلاک کردن TF-i60 به همون روش اضافه کردن پورت usb پروسه انلاک کردن در ویندوز 7 انجام دادم تمام پروسه پله به پله انجام دادم و در اخر هم فریمور در کمتر از 1 دقیقه نصب شد و صفحه cmd هم بسته شد , سیم کارت همراه اول گذاشتم که تست کنم تحت هیچ شرایطی پورت های لن مودم کار نمیکنه با چند تا کابل متفاوت و چند تا پی سی هم تست کردم فرقی نکرد ssid مودم هم قبلا هیدن بود و دستی خودم وارد میکردم کانکت میشدم اما اون هم متاسفانه کار نمیکنه اما زمانی که مودم روشن میشه همه ال ای دی ها مثل حالت استاندارد روشن میشه و مشکل دیگه هم اینه با همون لپتاپی که وین 7 بود انلاک کردم تحت هیچ شرایطی موفق نشدم دوباره پورت usb بهش شناسایی کنم اما نکته عجیب اینه تا قبل از اپدیت فایل ها روی مودم بدون هیچ مشکلی متصل میشد به طور کل تمام راه های ارتباطی دسترسی من به مودم قطع شدم
از دوستان خواهشمندم اگر شخصی همچین مورد مشابهی دیده یا میدونه چطور میشه فیکس کرد اطلاع بده تشکر میکنم
الان کدوم فریمور رو مودم نصب هست ؟ مودم انلاک شده و با هر سیم کارتی کار میکنه ؟ اسم ssid و رمز وای فای عوض نشده . پرش انتن نداره ؟ مودم رو ریست کردید ؟نقل قول:
نقل قول:
ورژن فریمور نمیدونم و اصلا نمیتونم چک کنم
تمام پروسه اپدیت بدون مشکل انجام شد اما زمانی که دیوایس خاموش و روشن کردن با کابل لن کانکت کنم تا کد انلاک وارد کنم اصلا شناسایی نمیشه
ssid که هیدن بود تغییر هم ندادم وارد میکنم هم هیچی نمیاد انگار اصلا وای فای وجود نداره
دکمه ریست هم اصلا کار نمیکنه به محض متصل شدن اداپتور مودم همه ال ای دی ها روشن میشه حتی پوشش انتن فرقی نداره چه سیم کارت داخلش باشه یا نه همه روشنه , تنها دکمه ای که کار میکنه پاور هست که باید 6 ثانیه نگه دارم و ال ای دی ها یک بار ریست میشه خاموش و بعد روشن
طبق اموزش این تاپیک انجام دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل ها چون همه دیلیت شده بود از این لینک پیدا کردم
تنها دلیلی که من این فایلها استفاده کردم این بود که زمانی که اکسترکت کردم تصویری از اموزش همون لینک بالایی به صورت فایل pdf داخلش بود و همینطور داخل ویدئو بی صدایی که گرفتن مشخصه مودم ایرانسل بود
شما باید از این روش و این فایل ها استفاده میکردی الانم تا ندونیم چه ورژنی ریختی رو مودم و الان رو کدوم ورژن هست نمیشه کاری کرد .نقل قول:
یه سیم کارت ایرانسل بزار رو مودم بسته اینترنت داشته باشه و در حالت روشن دکمه ریست + دکمه های پاور و wps رو باهم بگیر و نگه دار ببین باید مودم بره رو حالت دانلودینگ اونوقت یا از اپراتور خودشو اپگرید میکنه یا میتونی یو اس بی رو وصل کنی بدون نیاز به لودر فریمور رو از طریق بالونگ فلش انتقال بدی .
جناب صابر عزیز کدوم رامت رو پیشنهاد میدی برای مودم مبینت که هم جدید باشه و هم خود به خود آپدیت نشه از طرف شرکت.
فرقی نداره . 195 یا 196 که جلوی اپدیت بسته شده و اپراتوری هستن بهتر از فریمورهای جنرال جهت مبین نت هستند و پیشنهاد میشن .نقل قول:
لطفا لینک آخرین فریمورت رو بیزحمت اینجا بفرست که حتما جلوی آپدیت ها بسته باشه ممنون.نقل قول:
نقل قول:
سپاس فراوان از شما دوست عزیز
روشی که فرمودید تست کردم خوشبختانه مودم به زندگی برگشت
این هم ورژن فریمور هست , طبق روش تاپیکی که توضیح دادید انجام بدم ؟
پ.ن : به دنبال راحت ترین و بی دردسر ترین روش برای استفاده از سیم کارت همراه اول و غیره روی این مودم لاک ایرانسل هستم
خب الان طبق آموزش جدید و با استفاده از فریمور 195 مودم رو دوباره آنلاک کنید .نقل قول:
سلام خوبین من مودم tf-i60 دارم ورژن 196 میخوام انلاک کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
صابر جان مچکر از توضیحات و توجهتون.فقط ی سوال من باید سیم لحیم کنم و... یا فقط با این نرم افزارا انلاک میشه؟؟
حتما باید لحیم کنیدنقل قول:
سلام
من یه مودم b612 مبین نت گرفتم
ورژن فریمور 197 هست
حالت ca و mimo هم داره و tdd و fdd هم دستی میشه انتخاب کرد
شهر ما هتوز تیدی نشده این مودم ها رو با یه سیم کارت که روش زده مبین نت فعال میکنن و به شبکه همراه اول روی fdd متصل میشن
من میخوام مودم رو آنلاک کنم و سیم رایتل روش بندازم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مودم های مبین نت ورژن های 196 و بالاتر به هیچ وجه ممکن انلاک نمیشود فقط از رومینگ همراه اول با سیم کارت 360 درجه مبین نت و سیم کارت tdd مبین نت میتونید استفاده کنید . موفق باشید .نقل قول:
سلام
خسته نباشید
من مودم رو از مبین نت گرفتم.
و یکی دو تا فریم ور روش نصب کردم کار نکرد باید چه کار کنم؟
یکی از دوستان گفت که کابل یو اس بی لحیم کردند روی مودم
میشه راهنمایی کنید که چطور این کارو کردید؟
ممنون
سلام
خسته نباشید
من مودم رو از مبین نت گرفتم.
و یکی دو تا فریم ور روش نصب کردم اما قبول نمیکنه،باید چه کار کنم؟
شما که کابل یو اس بی لحیم کردید روی مودم
میشه راهنمایی کنید که چطور این کارو کردید؟
ممنون
سلام اگر مودم تو 192 باشه انلاک میشهنقل قول:
در غیر اینصورت اگر 196 باشه راهی برای انلاک نیست
موفق باشید
آیا لاکه شو خریدین؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان در صورتی که کسی رو سراغ دارین که مودم b612s مبین نت رو انکلاک کنه سراغ دارین لطف کنین بگین
بی خیال بشید راهی ندارهنقل قول:
سلام من مودم مبین نت دارم 192 هنوز چجوری میتونم آنلاکش کنم
سیم مبین نت اصلا نندازین رو مودم چون اپدیت میزنه به 196 و نمیشه کاری کردنقل قول:
دوست عزیز دلسوزمان ((صابرجان)) زحمتش رو کشیده
طبق آموزش پیدی اف پیشروید تا مر حله آنلاک
موفق باشین
سلام داداش
چجوری میشه مودم tf-i60 رو اپدیت کرد بدون آنلاک کردن . الان آپدیت خوکار فعلا نیست و ایرانسل فعلا روند رو قطع کرده
راهی هست بشه آپدیت کرد بدون آنلاک (اپدیت خود ایرانسل باشه)
سلام مبین نت جدید انلاک نمیشه ورژن ۱۹۷?
عزیز دل مبین نت فقط 192 انلاک میشه و ورژن 196 به بالا انلاک نمیشه چون در این نسخه هم در 196 هم در 197 cpu مودمefuseشده و لودر اجرا نمیشهنقل قول:
روش انلاک هم هس فقط عمومی نشده!!!
من به شخصه بلد نیستم!!!
موفق باشید
تلاش نکنید انلاک نمیشه!!!
اگر ایرانسل هست و فریمور 192 هست راحت از طریق لوکال اپدیت خود مودم میتونید نسخه 196 اورجینال ایرانسل رو به مودم تزریق کنید بدون اینکه مودم رو باز کنید یا بخواهید انلاک کنید . داخل انجمن فریمور اورجینال 196 ایرانسل هم موجود هست .نقل قول:
صابرخان مبين نت ميتونه از طريق شبكه خودش مودم رو به ورژن ١٩٢ داونگريد كنه؟نقل قول:
مبین نت در فریمورهای خودش کلا لوکال اپدیت رو از پایه بسته و اصلا داخل ورژن های 196 یا 197 این گزینه وجود نداره و نمیشه بازش کرد یعنی کسی نتونسته باز کنه و از طریق مولتی کست هم دوستان تست زدن همون 196 یا 197 رو خود مودم نمیگیره و مثل اینکه جلو اپگرید مودم با پورت لن و حتی اپگرید یا دانگرید هم بسته شده . پس راهی نداره . در ضمن مودم efuse هست و دیگه امکان انلاک مودم از طریق لودر و همون روش ایرانسل حتی با برگشت به ورژن 192 هم امکان نخواهد داشت و مشکل سخت افزاری هست نه نرم افزاری و همه چی برمیگرده به efuse شدن سی پی یو مودم . خود مبین نت هم فقط از طریق tr069 میتونه مودم اپگیرد یا دانگرید کنه .نقل قول: