سلام دوستان
لطفا روش و فایلهای مودم جهت انلاک برای من بفرستید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
لطفا روش و فایلهای مودم جهت انلاک برای من بفرستید ممنون
سلام
دوستان لطفا فایل انلاک مودم tfi60 ایرانسل رواگه لطف کنید به این ایمیل ارسال کنید ممنون میشم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان لطفا فایل انلاک مودم tfi60 ایرانسل رواگه لطف کنید به این ایمیل ارسال کنید ممنون میشم
سلام لطفا فایل های انلاک مودم رو به این ایمیل میفرسین
دوستان اگه این مودم به هر دلیل بریک بشه میشه اونو سر پا کرد یا نه ؟
کسی راهی حلی بلده ممنون می شم راهنمایی کنه
این مودم خیلی پوست کلفت هست . من خودم برنامه b612-52d رو اشتباها زدم به این مودم و فقط nvram پرید و دیگه هر فریموری میزدم مودم قبول میکرد ولی بالا نمی اومد و گیر کرده بود در حالت یو اس بی لود و به اصطلاح بریک شده بود ولی با یک ورژن از فریمورهای خودش درستش کردم . دیگه از این بدتر نداریم .نقل قول:
دوستان میشه بگین چطور بازش کردین مودمو ؟ من چهار پیچ رو باز کردم ولی هرچی زور میزنم باز نمیشه ؟ میترسم خودش کنم اگه میشه عکس بزارین ممنون میشم
مودم از جلو باز میشه، قاب جلویی که آرم هواوی داره رو با فشار باید باز کنی، اگه 4 تا پیچ رو باز کردی البته.نقل قول:
یه کم سفته ولی باز میشه، سعی کن از پایین یواش یواش پین هاش رو آزاد کنی. نترس نمیشکنه
بالاخره بازش کردم . الان usb رو وصل کردم ولی اتصال کوتاه که میدم شناسایی نمیکنه ( USB device not recognized ) و در قسمت پورت هم چیزی رو نشون نمیده درضمن driver signature enforcement رو هم disable کرده بودم کسی میدونه باید چیکار کنم الان؟:n41:
درایور ها رو دانلود کردم چنتا فایله که نمیدونم کدومو باید نصب کنم طریقه نصب دراور هارو هم بگین لطفا :n16:
اتصال کوتاه میدی نباید چراغ های مودم روشن بشه وگرنه اتصال کوتاه نشدهنقل قول:
نکته بعدی اینکه ویندوز 10 و 8.1 به احتمال بالا جواب نمیده زیاد تلاش نکن
درایورها یه فایل Setup داره دیگه! اول چک کن رنگ usb ها درست باشه بعد عکس بذار از لیست درایور و هرجا که فکر میکنی مهمه تا بیشتر راهنمایی کنیم.
من خودم از ویندوز 8 و 10 به هیچ وجه نتیجه نگرفتم آخر ویندوز 7 نصب کردم
چقد دردسر داره!!
بنظرم تمام راه هارو درست رفتم ولی مثل اینکه ویندوز 10 جواب نمیده :n35:
حالا بد بختی اینه بلد نیستم ویندوزمو عوض کنم اصلا میشه ویندوز رو دانگرید کرد؟
دوستان اگه فرصت دارن یه کلیپ ساده از نحوه باز کردن و بحث زدن کابل یو اس بی مادگی و کلید گذاشتن برا همیشه رو بذارن بهترهنقل قول:
خیلی ها هستن اطلاع ندارن و اون صدا رو میشون فکر میکنن پین شکسته و واقعا هم با فشار اشتباه این میشه ولی با چاقو میوه خوری راحت باز میشه.
فقط کارت عابر بانک یا کارت تلفن یا پوکه سیم کارت یا هر کارتی شبیه به اینها و محکم و دارای انعطاف . کارد میوه خوری یا چاقو لبه های مودم رو خراب میکنه . بهترین انتخاب هم همون پوکه سیم کارت هست و همه حداقل یکی دارن تو خونه .نقل قول:
بله ویندوز رو عوض کنید و ویندوز 7 بزنید . بلد نیستن بدید خدمات کامپیوتری براتون ردیف کنند . یکی از دوستان روش ماشین مجازی رو هم پیشنهاد دادن ولی من تست نکردم . خواستید تست کنید .نقل قول:
ویندوز دانگرید نمیشهنقل قول:
یکی از درایوهای هارد کامپیوتر یا لپتاپت رو خالی کن و فرمتش کن و ویندوز 7 رو بریز، اینجوری دوتا ویندوز خواهی داشت، در نهایت با فرمت دوباره ی اون درایو میتونی پاکش کنی هروقت نیازش نداشتی.
آره آنلاک این مودم خیلی دردسر داره ولی لذت بخشه:n02:
آخه مشکل خاصی نداره، من تا حالا از چاقو یا کارتی کمک نگرفتم، یه پین رو با دست باز کردم بقیه مثل دومینو باز شدن، صدا میده ولی تا حالا پینی نشکسته، زیاد هم باز کردم، چاقو پلاستیکش رو خراب میکنه.نقل قول:
کدوم ورژن بوده عزیز بیشتر توضیح می دی البته این مودم برای من نیست برای یکی از همکاران هست ظاهرا داشته روش کار می کرده که =ریده و دیگه بالا نمی یاد فقط چراغ هاش روشن می شه اون ورژن رو هم می شه برامومن بفرستی
کدوم ورژن بوده عزیز بیشتر توضیح می دی البته این مودم برای من نیست برای یکی از همکاران هست ظاهرا داشته روش کار می کرده که =ریده و دیگه بالا نمی یاد فقط چراغ هاش روشن می شه اون ورژن رو هم می شه برامومن بفرستینقل قول:
ورژن 197 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تزریق کردم مودم بالا اومد مگر نه با هیچکدوم ازفریمورها بالا نمی اومد .نقل قول:
بعد 195 ویرایش سوم رو تزریق میکنید و بعد از طریق adb nvram رو جایگزین میکنید البته nvram ویرایش شده که اطلاعات مودم خودتون رو واردش کردید . برا من nvram هم پریده بود به همین خاطر .
سلام ورژن ۱۹۷ لینکش پاک شده میشه ی لینک دیگه بدید؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط به درد کاری میخوره که گفتم و اصلا رو این فریمور نمونید کلا مزخرف هست و نمیخواد داخل صفحه وب مودم هم لاگین کنید و دنبال ریست مودم و ارور دادن رمز ورود و اینها باشید . فقط مودم رو با این فریمور بالا بیارید و بعد برید به نسخه های دیگه . من برا این کار ازش استفاده کردم مربوط به کشور مغولستان میباشد .
سلام اقا صابر من تازه عضو این انجمن شدم و دقیقا نمیدونم چطوریه ممنون میشم لینکشو بذارین برام
اره واقعا لذت بخشه و فوق العاده تجربه ساز :n31:
و اینکه :V30: دمتگرم روش خوبی واسه داشتن ویندوز موقت گفتی ولی بعد نصب چطور باید ویندوزارو سویچ کنم ؟؟
موقعی که بوت سیستم بالا میاد بهت قدرت انتخاب میده، به عکس زیر دقت کن:نقل قول:
اگه هارد SSD ندارید و به اصطلاح تک درایو نیستید خیلی راحت میشه دو ویندوز رو همزمان داشته باشید که مولتی بوته..نقل قول:
برای نصب ویندوز دوم باید از طریق بایوس وقتی فلش رو bootable کردین ..فلش رو بعنوان گزینه بوت اول انتخاب کنید بعدش موقع نصب ویندوز اگه مثلا درایو سی شما ویندوز 10 هستش..برای 7 درایو دی را انتخاب کنید و منبعد وقتی میاد بالا لپ تاپ یا کامپیوتر ازتون میپرسه با کدوم میخایید بیایید بالا
عرض سلام و خسته نباشید من میخوام مودمم رو انلاک کنم به کمک احتیاج دارم اگر لطف کنید ممنون میشیم
- - - Updated - - -
سلام اگر میشه برای من ارسا کنید ممنون
اگر امکانش هست برای من ارسال کنید ممنون
- - - Updated - - -
اگر امکانش هست برای من ارسال کنید ممنون
برای انلاک کردن 11.196.01.01.234 ایرانسل باید دانگرید کرد؟؟؟؟
طبق لینک و اموزش زیر اقدام نمایید و بله نیاز به فریمور زدن و لحیم کاری و وصل یو اس بی و دانگرید هست .نقل قول:
صابر خان. با سلام و تشکر بابت ورژن جدید. آقا من یه مودم دارم همین مشکل سیمکارت رو که شما گفتید پیدا کرده. پرسیدم تعمییر کار گفت 150 میگیره تعمییر کنه. منطقی هست قیمت؟ جای مناسبی سراغ دارید شما؟ با تشکر
نقل قول:
سلامنقل قول:
ما با هزینه کمتر براتون درستش میکنیم
الان تو ورژن 196 مبین نت قابلیت انلاک رو نداره این رو از تایپک ها خوندم ولی دقیقا یعنی چی ؟
یعنی دیگه نمیشه تو محیط قبل با اتصال پین مودم رو به حالت دانلود برد؟ و بهش فریم ور زد ؟
اگر دوستان توضیحی بدن که عملا در کدوم مرحله الان مشکل داریم ممنون میشم
کلا جلوی بردن مودم به حالت دانلودینگ از طریق یو اس بی لودر بسته شده و هیچ لودری هم جوابگو نیست . از داخل پنل کاربری هم گزینه لوکال اپدیت رو حذف کرده .نقل قول:
سلام نمیشه بدون باز کردن
سلام نمیشه بدون باز کردن
- - - Updated - - -
نمیشه بدون باز کردن
نقل قول:برای انلاک و زدن فریمورهای دستکاری شده حتما باید مودم باز بشه و از طریق یو اس بی انتقال پیدا کنه .نقل قول:
سلام
مودم i60 من بعد از لحیم کاری و اتصال USB شناساییی نمیشه و دیوایس با این عبارت شناسایی میشه unknown usb device (device descriptor request failed) لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری میشه انجام داد قبلا این کار رو انجام دادم و مشکلی نبوده و به راحتی انجام می شد . در ضمن درایورها نصب شده و دوباره با مودم دیگر تست کردم و به راحتی شناسایی شده و مشکلی ندارد.
اگر تست کردید و با مودم دیگه راحت شناخته میشه و فقط با این مودم شناخته نمیشه مشکل از لحیم کاری یا جابه جا لحیم زدن سیم ها میباشد . سیم های رنگی همه کابل های یو اس بی مانند هم نیستن و در ترتیب فرق دارن .نقل قول: