ازین فرد Amir_oscar@ نفر اول جهان هم باید ترسید . برنامه هایی داره برا نابود کردن فانتزی هفته های آینده ... :) 99.5 درصد نفر اول لیگ پی 30 و حداقل زیر 20 ایران میشه . بعضیا کلا فانتزی باز زاده شدن :n02:
Printable View
ازین فرد Amir_oscar@ نفر اول جهان هم باید ترسید . برنامه هایی داره برا نابود کردن فانتزی هفته های آینده ... :) 99.5 درصد نفر اول لیگ پی 30 و حداقل زیر 20 ایران میشه . بعضیا کلا فانتزی باز زاده شدن :n02:
آقااا! :n31: من رو وارد این بازیهای پیچیده نکن. :n02: با فقط ۵ امتیاز کمتر از من هندونه میدی زیر بغلم؟ تسلیم این صحنهآرایی خطرناک نخواهم شد. :n02:نقل قول:
قهرمان وارد می شود.
بعد از کمی فرجه به دوستان تیم Zero که همان Hero سابق است اسب خودش رو برای قهرمانی زین می کند.
آقا از الان بگم بعد از اتمام این فانتزی، لباس ورزشیهاتون رو در نیارین که فانتزی لیگ برتر از همین الان شروع شده، همینوری یه اسنپ بگیرین بیاین تاپیک فانتزی لیگ برتر انگلستان :دی
اگر خبر فتح سمرقند و بخارا را به ما می دادند ، ایتقدر خوشحال نمی شدیمنقل قول:
جام جهانی هم فانتزی داشت؟ نمی دونستم :n02:نقل قول:
تبریک میگم به نفر اول لیگ p30world که توی ایران هم دوم هستش ! مقام های بالا توی گروه پی سی هم یک رویا بزرگ شد برای من :n09:نفر دوم ایران توی گروه پی سی ورلد!!!
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2fa ؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از مسابقه پیش بینی ، یه مصطفی دیگه شاید باشه شایدم یک نفر باشه :
فوق العادس . از همون اول تا الآن مقتدرانه صدر وایساد کسی هم نزدیکش نیست . مگوآیرش هم گل زد و 11 تا هم علی الحساب اضاف شد . لورن و سوباشیچ رو هم داره امشب و فقط تنها افسوسش شاید نذاشتن پیکفورد باشه . ولی خدارو چه دیدی شاید سوباشیج پنالتی سیو کرد . :n02:نقل قول:
نقل قول:
:n02: ?! Back 2 PL Now
سلام بازی رو دیدین!:n04:من فقط نیمه اول دیدم
جام PL رو هنوز ندادن بچه ها انگیزه نداشتن. علی ایحال کما فی السابق باید امیدمون رو حفظ کنیم.نقل قول:
سلام ...
من مجموع امتیازاتم شده 211 ولی تو لیگ زده 183 ... یعنی چطور میتونه باشه؟:n13:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا
یه چک کردم دیدم اگه انگلیس نیاد بالا خیلی از تیمای فانتزی به قهقرا میرن ! :n09: همه 5 6 تا از انگلیس گذاشتن ! :n02:
نقل قول:
اتفاق خاصی نمیوفته ، میره رده بندی اونجا بازی میکنه !!!
همونطور که دوستمون هم گفتن در این مرحله هیچ تیمی به قول شما به قهقرا نمیره:n39:نقل قول:
چون نیمه نهایی مثل حذفی نیست و تیم های بازنده میرن برای بازی رده بندی یعنی بازیکنا بازم بازی میکنن:n05:
و ممکنه حتی بازیکنا در بازی رده بندی نسبت به فینال امتیاز بیشتری بگیرن ...
نقل قول:این رده بندی لعنتی گند زده به همه چی . :n21:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یواش تر :n02:
این دومیو از ما نگیر لااقل :)
البته میدونستم بلژیک راحت میبره . ولی دستم برا دفاع و گلرش باز نبود . این تریپیر بازی قبل نمیتونست راه بره . امروز فیکس بود !!! همین دو به شکم کرد لعنتی .
نفر اول لیگ فانتزی vs بقیه :
:n02:
:n02::n02:نقل قول:
با انتخاب کاپیتان خوبی که داشتی و سه امتیاز بیشتر و تعداد بازیکنایی که از فینال داری هنوز شانست بیشتره (:
آره توی 4 تیم انگلیس از همه بیحالتر بود که هفت تا بازیکن فیکس از بلژیک گرفتم :n02:
دیگه فینال خیلی حساس شد :n02:
آقا انقدر مدال برنز لیگ جزیره رو ندادین که شد دوتا، حالا باید دوتا گردن آویز برنز همزمان بدین:n02: تبریک به نفرات اول و دوم :n06:
منم چهارم شدم و احساس ونگر بودن خاصی بهم دست داد :n02:
راند نیمه نهایی برق رفت نرسیدم ترکیبم رو درست کنم مونیر محروم بود صفر گرفت و دفاع شیش امتیازیم موند روی نیمکت و سکو رو ازم گرفت همه رو پپ میگیره ما رو ونگر نفتی :n02:
من خیلی به تیمم امید داشتم و تا یکی دو هفته اخر رتبه سوم رو هم داشتم ولی متاسفانه حواسم به بازی رده بندی نبود و ددلاین رو رد کردم و نشد واسه هفته اخر تیمم رو بچینم.
همون باعث شد که کلا از همه تیم ها جدا بشم و یه سقوط آزاد داشته باشم.
واقعا خیلی ناراحتم کرد این موضوع :/ ولی ذره ای از طعم شیرین قهرمانی فرانسه رو برام کم نکرد
کسایی که از آلمان و آرژانتین و اسپانیا بازیکن داشتن بیشترین ضربه رو خوردن تو فانتزی امسال . من بعد از هفته اول و اون افتضاحی که رقم خورد برای جبران مجبور شدم از وایلدکارت + بنچ بوست استفاده کنم که اگه یکم زودتر بفکر افتاده بودم و از روی فرصت انتخاب کرده بودم خیلی بیشتر از 89 امتیاز میتونستم بگیرم . ولی نزدیک بازی بود و عجله ای انتخاب کردم . همین انتخاب عجله ای باعث یه افتضاح دیگه تو هفته سوم شد و البته کار غیر اخلاقی ساوتگیت هم مزید بر علت شد ! :n02: کاپیتان تو هفته سوم صفر گرفت :n08: ولی اینکه بازم با این افتضاحات پی در پی شدم 31 ایران و 4646 کلی و 2 پی سی بازم غنیمته ! :)
منتظر شروع فانتزی پرمیرلیگ هستیم :n09: اونجا رقبا بسیار جدی تر هستن و رقابت فوق العاده سخت تره .
پ.ن : چه انتخاب کاپیتانی داشتم راند آخر :n04: