شما یه بار دیگه گل اول دیگو کاستا رو ببین ! جلو چنتا بازیکن و دروازه بانی به خوبی پاتریسیو گلو زد :n04: ! حالا بیرانوند تو دروازس :n09:نقل قول:
Printable View
شما یه بار دیگه گل اول دیگو کاستا رو ببین ! جلو چنتا بازیکن و دروازه بانی به خوبی پاتریسیو گلو زد :n04: ! حالا بیرانوند تو دروازس :n09:نقل قول:
هرچند میبازیم ولی دفاع اتوبوسی یا سیم خاردار حلو درواره جواب میده:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گربه تو خرافات مردم اسپانیا ومراکش خیلی شومه:n08: ولی این دفعه اشتباه کرد شدید
گربه های سیاه وسفید دیگه حعلی هستن این گربه روسیه رو برنده اعلام کرده بود بازی اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا باید رو مخ راموس راه برن، اخراج بشه، پتانسیلش رو داره :دی
کیروش فقط باید مهدی طارمیو فیکس بذاره بهش بگه کار همیشگیتو بکن . هی دایو بزنه تو باکس .:n02: برا پرتغال که جواب داد ایشاا... برا ما هم جواب بده . چون با این دفاع فیزیکی اسپانیا بهترین راه برا رسیدن به گل پنالتیه . :)
من توی پستی که نوشتم همچین جمله ای نمیبینمنقل قول:
بهتره جلوی چشم خود آدم جمله رو عوض نکنی. چون من هنوز نمردم آلزایمر هم نگرفتم.):
من نوشتم حتی اگر ایران ببازه هم تیم دست و پابسته ای نیست.
دیدم و معتقدم پرتغال اصلا تیم خوبی نیستنقل قول:
به نظر من قدرت دفاعی ایران از پرتغال بالاتره.
ربطی به مهره چینی بازی کیروش ندارهنقل قول:
حقیقت اینه اسپانیا مدعی قهرمانی هستش ، بهتره زیاد از حد بلندپروازی نکنیم چون سقوطمون خیلی دردناک ممکنه بشه :دی
ایشالله تساوی و بگیریم ، ایشاللهههههههه
احتمال برنده شدن ایران-اسپانیا : :n34:
به امید موفقیت ایران
در ناامیدی بسی امید است
آقایون لطف میکنید بگید چرا نظرو حذف میکنید؟! نه تبلیغی داشت نه لینکی به سایت دیگه ...
اون پیش بینی نیست خبره میتونید برید آدرس بدم چک کنید !
قبل اینکه میخواین حذف کنید خبر بدید حداقل !
اسپم نمیکنم ولی این چه کاری بود !
(اینم میتونید حذف کنید)
این بود پرتغال ؟!!
مدعی ؟ بیشتر آدم یاد یونان جام ملتها میندازه تا تیم مدعی ، رونالدو هم یادش رفته دوربین اختراع شده و برخی صحنه ها ریپلی میشه ، برای بازیکن در این سطح قباحت داره ....
ولی کلا تیم جالبیه این پرتغال ، بن عطیه میزنه سر شونه پپه باهاش حرف بزنه ، پپه خودشو پرت میکنه روی زمین !! :n04::n02::n02:
میشه جلوی پرتغال با پرس امتیاز گرفت . مساویشون جلوی اسپانیا جزو عجایب بود و اصلا شایسته اون نتیجه نبودن .
امشب هم جلوی اسپانیا هیــــچ شانسی برای گرفتن امتیاز نداریم ، هیچ شانسی . این تیم اتوبوس و پرس و اینا روش کارگر نیست . فقط باید با دفاع خوب کمتر گل خورد همین .
مهم ترین دلیل خوب بودن مراکش امرابات بود !
در ضمن پرتغال یورو قبلی هم همه میگفتن خوب نیست ولی قهرمان شد !
فوتبال این چیزا حالیش نیستنقل قول:
مهم نیست حق کیه بردن ! مهم اینه کی میبره ! حالا به هر قیمتی که شده
اگه به قرار و منطق بود برزیل و آلمان و .... جزو صعود میشدن و شیلی هم الان تو جام جهانی بود
و حتی همین ایرانم طبق منطق نباید جلو مراکش میبرد !
سبک بازی و حق و حقدار کلا تاثیری رو نتیجه نداره و مهم اینه تیم برنده بیاد بیرون
یادمون نره همین 2010 بود که اسپانیا با 8 گل زده و همه بازی ها رو هم 1-0 برده بود قهرمان شدن و ضعیفترین قهرمان تاریخ جام جهانی بودن
تو لیگ های اروپایی هم همین فصل لالیگا که بارسا قهرمان شد و فصل قبل که رئال قهرمان شد خیلی از بازی ها رو 1-0 بردن ! ( حالا نه با این نتیجه ولی مهم اینه وقتی رقیب نتیجه نمیگیره شما ببری و امتیاز بگیری ) به هر نحوی که شده
2014 هم اتلتیکو با کمترین گل زده و فقط با گل نخوردن قهرمان شد ! ( دفاعی ترین و مزخرفترین سبک بازی رو داشتن و دارن )
همین پرتغال یورو - با شانس و ..... قهرمان شدن در حالی که هیچکس پرتغال جزو مدعی حساب نمیکرد
فقط مهم اینه با برد از بازی بیای بیرون
بازی قشنگ و جذاب و .... همش کشکه !
تعریف مدعی تیم پرستاره و بازی قشنگ نیستنقل قول:
مدعی ؟
تیمی هست که هرجور شده بازی ها رو ببره ! حالا میخواد 1 گل بزنه و 90 دقیقه دفاع کنه یا اینکه 7 8 گل بزنه و اخرش نفس کم بیاره و حذف بشه
مهم برد و صعود هست !
بقیش همه کشکه ! :n33:
چند بار نوشته خودت رو بخون و دقت کننقل قول:
نوشتی میبریم بعد نوشتی حالا ببازیم هم مشکلی نداره!
با این برد پرتغال عملا کار صعودمون خیلی خیلی سخت شد.
با فرض اینکه اسپانیا در بازی پایانی مراکش حذف شده رو شکست میده، ما حتما باید یکی از اسپانیا یا پرتغال رو ببریم. چون نسبت به پرتغال و اسپانیا از نظر تفاضل/گل زده هم وضعیت مطلوبی نداریم، عملا با دو تساوی نمیشه صعود کرد.
تیم هم امشب این رو می دونه. باید دید چه پیش میاد.
پرتغال میباخت بازی اخر 100درصد حذف شده بودبم ...همین الان 70درصد احتمال حذفمون هست اونم بخواطر برد پرتغال کلید صعود بااخرین تیمه ....پرتغال اگه بازی اولش رو میبرد احتمال حذفمون 40درصد بود بازی اخر شکم سیری نفرات ذخیره بازی میکردننقل قول:
فکر نکنم بردن پرتغال غیر ممکن باشه. امشب هم یه پنالتی به نفع مراکش باید میگرفتن که نگرفتن. رونالدو کلاً یه موقعیت داشت، همون رو گل کرد. جلو اسپانیا هم ۴تا شوت زد سهتاش گل شد.
هافبکهای پرتغال یه پاس دو متری رو نمیتونستن به همدیگه برسونن. پرتغال بدون رونالدو در حد عربستان هست.
بد نیست جلو اسپانیا بچهها کمی انرژی خودشون رو برای بازی آخر ذخیره کنن که بازی مرگ و زندگی هست.
دقیقا باهاتون موافقم.کیروش باید بازی امشبو فدای بازی با پرتغال کنه.مساوی پرگل یا بردن اسپانیا عملا غیرممکنه.بنابراین مساوی یا باخت ده هیچ مقابل اسپانیا فرقی برا ما نداره چون باید تو بازی اخر پرتغالو ببریم.بردن پرتغال غیرممکن نیست ولی متاسفانه بزرگترین مشکل پیش رو امادگی کریس و تعطیل بودن مهاجمای ما هست.من شانسی نمیبینمنقل قول:
میگم توجه کردید ملت جو زده ای داریم ( اکثرشون هم تو صدا و سیما هستن :n02:)نقل قول:
قبل بازی اسپانیا و پرتغال گفتم اقا اینا مساوی کنن ما دهنمون سرویسه !
ملتی بودن مسخره میکردن که آخ جون ما صدرنشین هستیم و مساوی اونا به نفع ماست
عادل و بقیه افراد تو صدا و سیما هی چپ میرفتن راست میرفتن
آخ جون چقدر خوبیم ما صدر نشین شدیم
آفرین بچه ها ! ما میتونیم
بقیه هم جوک ساختن که آره اقا صدر نشین گروه مرگیم در روزی که آلمان باخته
اگرچه با حرف کسی نتیجه ای رقم نمیخوره ! ولی این مقدار جو زدگی به خصوص تو رسانه ملی که مثلا تو چشم 80 میلیون هستن قابل توجیه نیست
حالا فرض کنید همین رسانه چه کارایی میکنه !
اگه ایران به دلیل 1 امتیاز از پرتغال حذف شد خیلی دوست دارم به فردوسی زنگ بزنیم بگم به نظرت چقدر خوبیم ما ؟؟ :n33:
البته فوتبال هست و هزار اتفاق که شاید امشب بردیم
شما مطمئنی کلام بنده رو متوجه شدی و بعدش پاسخ دادی ؟!نقل قول:
کسی نگفت نمیشه به شیوه ی پرتغال نتیجه گرفت ، مثال هم فت و فراوونه ، تا دلت بخواد و از هر لیگی میشه مثال آورد از برهه های مختلف زمانی .
کسی نگفت بردن مهم نیست ، گفتم با این شیوه ی بردن نمیشه اسم مدعی روی پرتغال گذاشت . پس این اولین نکته ای که اصلا بهش توجه نکردی .
شما که میگی بردن و نتیجه مهمه و لاغیر ، اگه ضربه بن عطیه گل شده بود هم همین حرفو میزدی ؟ پس تو فوتبال همه چی مهمه ، درصد مالکیت تیمها و موقعیتها تو بازی امروز چه وضعیتی داشت ؟
پرتغال که چپیده بود توی دفاع و حتی رونالدو هم تو باکس داشت دفاع میکرد ، شانس آورد که 3 امتیاز گرفت ولی قرار نیست که مثل یورو بتونه تا فینال به همین شیوه علی اصغری بیاد بالا . چون شانس همیشه همراه این شیوه بازی نیست ، مثل ایران که تو بازی آرژانتین بالاخره پنچر شد و دفاع کم نقصش دیگه فایده نداشت .
دقیقا تیم مدعی به شیوه ی بازی و موقعیتهاش شناخته میشه ، بعد قهرمانی اسپانیا تو یورو و جهان و در واقع بعد 2009 که بارسلونا سبک خاص خودشو آورد ، صدها و هزاران مقاله در تمجید و تحلیل اون سبک بازی نوشته میشه ، اونم نه توسط من و شما ، توسط کارشناسان بین المللی که تایید تبحر و علمشون نیازی به تایید من و شما نداره . فرگوسن بعد رویارویی با تیم گواردیولا پس از چند دهه مربیگری و کار فوتبالی میگه این تیم بهترین تیم تاریخه . چرا ؟نقل قول:
تعریف مدعی تیم پرستاره و بازی قشنگ نیست
تیمی هست که هرجور شده بازی ها رو ببره !
چرا تیمهایی که بعد از اون قهرمان شدن رو کسی به یاد نمیاره یا حرفی ازشون نمیزنه ، یا این القاب رو بهشون نمیگه . چون بر خلاف حرف شما چطوری بردن بی اهمیت که نیست بلکه بسیار هم مهمه .
در واقع سبک بازی چیزی خیلی فراتر از "کشک" ای هست که شما میفرمایید .
اتلتیکو هم یک سال قهرمان شد ولی بارسا و رئال هر سال دارن قهرمان میشن ، مثل مقایسه ی خورشید و یه شهاب موقت .
تو همون بازیهایی هم که بارسا با حداقل اختلاف بازی رو برد ، شما غافلی که بارسا کاملا به بازی احاطه داشته و فقط محض کمتر انرژی صرف کردن گلها و حملات زیاد نداشته ، این تفاوتی هست که شما ازش غافلی و این موضوع رو به پرتغالی پیوند میدی که تو باکس خودش 10 نفره دفاع میکنه ، این اولا و دوما اینکه بگیم بارسلونا اکثر بازیها رو اینجور برده درست نیست . بازیهای با اختلاف هم کم نداشته امسال .
اگه قرار بود عدد قهرمانی مهم باشه و لاغیر ، الان کسی از توتال فوتبال کرویف بحثی نمیکرد .
خیلی مطالب هست که شما ازش غافلی و همه رو با یه چوب میرونی من چند تا شو محض نمونه برات گفتم ؛نقل قول:
فوتبال این چیزا حالیش نیست
این گزارشگرهای وطنی عادت کردن یه جدول اکسل بگذارن جلوشون عدد قهرمانی یا گلهای تیمها و بازیکنها رو هر وقت آنتن میپره (!!) به خورد مخاطب بدن ، فوتبال این عدد و رقمها نیست برادر من .
عدد سالهایی که بنده فوتبال میبینم از عدد سن شما بیشتر نباشه کمتر هم نیست .
خوب میدونم فوتبال یعنی چی ، چی حالیشه یا نه ....
فوتبال اون لذتیه که از دیدن تیم هماهنگ و بازی زیبا میبری .
.
نبود مسعود شجاعی یعنی بازی رو 0-0 شروع میکنیم و امید به نتیجه خوب خواهیم داشت ! :n02:نقل قول:
چه دیدی شاید پرتغال قهرمان شد !نقل قول:
اتلتیکو هم یک سال قهرمان شد ولی بارسا و رئال هر سال دارن قهرمان میشن ، مثل مقایسه ی خورشید و یه شهاب موقت .
در مورد حرفام هم
شما گفتی مدعی ؟؟ پرتغال در حد یونان یورو هست !
منم جوابم همون بود ! که رو کاغذ و زمین مدعی میتونه فرق داشته باشه !
اسگل نیستم که دوباره برم پست خودمو بخونم وقتی یادمه چی گفتم.نقل قول:
اگه شما توی پست من جمله بالا رو میبینی مشکل از شماست به من ربطی نداره :)
بله البته اگه پرتغال 3-2 باخته بود به اسپانیا باز هم با بقیه نتایج فعلی (با فرض باخت 0-1 یا 0-2 ما به اسپانیا) باز هم برای صعود نیاز بود پرتغال رو ببریم چون احتمال اینکه باخت پرگل تر از 3-2 با اختلاف یک گل از اسپانیا داشته باشیم خیلی کم بود. مگه اینکه مقابل اسپانیا مساوی می کردیم (که ممکن بود اگه پرتغال رو برده بودن و شل می گرفتن). الان اسپانیا با تمام قدرت میاد چون بازی براشون خیلی مهمه. فرقی هم نمی کنه مساوی با باخت برای ما. بازی رو نبریم در اصل بازنده بودیم.نقل قول:
در کل فرقی نمی کرد. در هر صورت باید 6 امتیاز بگیریم برای صعود.
هستی که نمیخونی :)نقل قول:
میگه میتونیم ببریم حالا ببازیم هم مساله ای نیس !
امشب حالت میاد سر جات 3 روز بعد هم تیر خلاصش
کاری ندارم ملت خوشحال بود با بهانه که خب خوب بودنقل قول:
ولی کاملا جو زده بله اونم با فردی مثل فردوسی پور کا خدایی آخر جو گیری هاست
میگه حقمونه صدر نشینی !!
باید بازی های گروه که تموم بشه اون موقع قشنگ قضاوت میکنن
شما با کدوم شبکه فوتبال میبینید?
نه من کاری به این مسائل ندارمنقل قول:
اصلا نتیجه و .... هم میگیم مهم نیست
من میگم مگه 3 امتیاز قرار بود مارو به کجا برسونه ؟؟؟
اونم تو گروهی که اسپانیا و پرتغال احتمال زیاد جفتشون هم ما و هم مراکش رو میزدن
همون اول کار 3 امتیار گرفتیم اونم با گل به خودی حریف اینقدر سر و صدا نداشت !
بردیم درست
خوشحالیم درست
ولی دیگه چرت و پرت گویی کنتور نداره ؟ :n02: ما صدر نشین گروه مرگیم و حق ماست ؟ آفرین ؟ چقدر خوبیم ما ؟ :n33:
اگه بتونیم اوایل بازی رو کنترل کنیم و گل نخوریم بعدش میتونیم خودمون و جمع و جور کنیم و بهتر بازی کنیم ...
خداکنه آبرومند بازی رو تموم کنیم.
یکی باید داور آروم کنه ،
از بازیکنها بی اعصاب تره .
اسپانیا فکر کرده بود ما هم مثل پرتغال سوراخ میشیم:n02: بد دارن میسوزن
:n08::n08::n08::n08: کفر بازیکنای اسپانیا رو دراوردن
چه دفاعی بزن به تخته چشم حسود کور:n02:
نقل قول:
"با پدیده ای روبرو هستید که به چشمهای شما زل میزنه و دروغ میگه و انگار که هیچ اتفاقی هم نمی افته و با اطمینان خاطر این حرفو میزنه"
با پدیده ای روبرو هستید که خود را نقض میکند و فراموش کرده آلزایمر داردنقل قول:
داور ابله کجاش هند بود
شما که مشخص هست می بازید حداقل درست بازی کنید. این همه دفاع چه خبره؟
خیلی خوب بود . گلم زدیم تازه :n02: لایی هم دو تا گل حساب میشه
همه دنیا دیدند که ایران تیم دست و پابسته ای نبود.نقل قول:
گزارشگر و مفسر های خارجی عجب تحسینی کردند تیم ملی مون رو
با تمام وجود عذرخواهی میکنم از اینکه تیممون و دست کم گرفتم
قابل تحسین و قابل تعظیم بود
به قول گزارشگر تو این دوره ایران از معدود تیم هایی هست که بی مهابا و بدون ترس حمله میکنه اراده کنه راحت حمله کنه و با تمام وجود دفاع
الان پر از هیجان هستم و غرور:n12::n12:
تف به این روزگار تلاش میکنی ولی نتیجه نمیگیری ....گل واقعی رو خطا گرفت سر تیم ملی بریدن
با این شانس از پرتغال هم هبچی نمیگیریم
م ا به اسپانیا گل زدیم شوخی نبود
واقعا انتظارش و نداشتم
همه رو خوابونده تو دفاع، بعد میگید جانانه بازی کردیم؟ این خیابانی هم ما رو نابود کرد اینقدر تعریف و تمجید الکی کرد.