حسین جان شما کد انلاکم زدی یا فقط با فلش فریمور آنلاک شد؟نقل قول:
Printable View
حسین جان شما کد انلاکم زدی یا فقط با فلش فریمور آنلاک شد؟نقل قول:
فکر نکنم فلش کامل کرده باشن چون اگر مودم رو فلش کنی کلا همه چی تغییر پیدا میکنه و webui هم میره و باید بعد فلش فریمور حتما webui هم بزنی و ماله ایرانسل هیچ جا پیدا نمیشه یعنی به بیرون درز پیدا نکرده . احتمالا اول اتصال پین ها رو برقرار کردن تا درایوها و مودم روی ویندوز نصب بشه و بعد فریمور زدن .نقل قول:
الان از فریمور رسمی ادیت شده + web-ui ادیت شده ایرانسل توسط خودم استفاده میکنمنقل قول:
آپدیت ها و TR-069 رو با ادیت web-ui کاملا غیر فعال کردم و فکر نمیکنم حداقل برای من مشکلی به وجود بیاد و از راه دور لاک بشه
الان مودم خودش به راحتی روی 4g+ میره روی web-ui رسمی هوآوی مشکل فورجی پلاس داشتم که بکاپ web-ui ایرانسل که از مودمم گرفته بودم رو برگردوندم درست شد
بهترین فریمور هم نمیدونم چیه من همین که خودم ادیت کردم رو دارم استفاده میکنم ولی مودم کاملا آنلاک شده و هر فریمور دیگه ای روش نصب کنم لاک نمیشه
برای نصب فریمور رسمی که ویرایش نشده نیازی به باز کردن مودم نیست اما اگه فریمور دستکاری شده باشه باید مودم باز بشه
دوستان تو پیغام خصوصی یا یادداشت پروفایل از بنده درخواست فایل آنلاک نکنین برای جلوگیری از دلالی یه عده فایل ها به هیچ کس ارسال نمیشه
گزینهنقل قول:TR-069 رو فریمور هست یا نه رو webui ؟ کدوم باید ادیت بشه برا بستنش ؟
از هر دو طریق میشهنقل قول:
تنظیمات اتصال از طریق tr-069 در فایل های کانفیگ web-ui قرار داره میتونین تغییرش بدین و بعد روی مودم فلش کنین
من هم تنظیمات tr-069 هم آپدیتو دستکاری کردم دیگه حتی چک آپدیت هم ارور میده خداروشکر:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بکاپ web-ui ایرانسل که از مودمم گرفته بودم
با چه ابزاری از webui ایرانسل بک اپ تهیه کردید ؟
قبل از فلش web-ui جدید با استفاده از adb کل فایلا ها و کانفیگ های web-ui رو از روی مودم روی سیستم خودم pull کردمنقل قول:
البته برای دسترسی و فعال کردن adb فریمور رو دستکاری کردم
سلامنقل قول:
من مودم i60 دارم و فایل ویرایش سوم رو فلش کردم میشه بگین چطودی باید بکاپ گرفت؟
سلام استاد مودم من آنلاک هست امکانش هست این رامی که خودتون استفاده میکنید بدید ما هم استفاده کنیم؟نقل قول:
اصل کار و امکانات داخل webui هستش الان مودم شما انلاک هستش نیازی به هیچ فریموری ندارید . به نظر من همین webui خود ایرانسل خصوصا ورژن 21.100.32.00.234 عالی هست . البته استاد گرامی ho3in2012 خودشون همین webui رو مود کردن و جلوی اپدیت اتومات توسط اپراتور رو بستن که عالی هستش . اگر همین رو داخل فروم انتشار بدن ممنون میشیم . گویا با توضیحات استاد بک اپ گرفتن و مود کردن webui کار راحتی نیست و نیاز به تخصص داره .نقل قول:
پست حذف شد به پست :
مراجعه شود .
روش دقیق و کامل و رایگان استاد : حسین موسوی
اگر امکانش هست این نسخه مود شده WEBUI رو برا استفاده همگانی به نام خودتون و اختصاصی در فروم بارگزاری کنید تا همه استفاده کنن و فردا با مشکل لاک از سوی اپراتور مواجه نشن . با تشکرنقل قول:
دوست عزیر تو پست های قبلی هم گفتمنقل قول:
من فایل bin این web-ui رو ندارم بنابراین نمیتونم نسخه مود شده منتشر کنم
همون فایلای web-ui مودم خودمو ادیت کردم با adb روی مودمم ریختم
چون فریمور های که منتشر شده adb ندارن پس عملا بکاپ من برای کسی فایده ای نداره
برای جلوگیری از دلال بازی خیلیا فریمور خودم هم قصد ندارم منتشر کنم
دوستان من فایل Web-UI ادیت شده رو اینجا میزارم
فایل FLASHER رو اجرا کنین و آی پی مودم رو بهش بدین و منتظر بمونین تا فلش تموم بشه
بعد از اتمام پروسه بالا یکبار فریمور رسمی رو روی مودم فلش کنین (لینک زیر همین متن) - بعد از فلش فورجی پلاس به حالت عادی خودش بر میگرده و درست میشه
سه نکته خیلی مهم:
1- فایل فلش بکاپ WEB-UI بنده تنها در صورتی کار میکنه که فریمور فعلیتون از adb پشتیبانی کنه و طبیعتا این قابلیت روی فریمور های رسمی فعال نیست
2- بعضی متد های آنلاک این مودم، بعد فلش فریمور رسمی مودم مجدد لاک میشه و اگه روش آنلاکتون این طور هست از نصب این فایل ها خودداری کنید
3- از بنده درخواست فریمور adb دار، روش آنلاک دائمی و از این قبیل مسائل نکنین هم از نظر قانونی مشکل داره و هم یه عده مثل مودم i60 میشه منبع دلال بازیشون:n34:
نقل قول:
من از WEBUI ادیت شده شما استفاده کردم تا پایان رفت ولی یک اخطار هم داد و عملیات تمام شد . الان داخل صفحه مودم فقط یک گزینه Power saving mode به قسمت :
System Settings اضافه شده و یه چند تا توضیحات به قسمت : Device Information اضافه شده . اتفاق دیگه ای هم نیفتاده از جمله جلوگیری از چک کردن اپدیت . و باز هم گزینه چک کردن اپدیت کار میکنه و پیغام : FAILED رو نمیده !
بعد فلش web-ui حتما باید فریمور رسمی رو که لینکش رو گذاشتم فلش کنیننقل قول:
تغییرات در کانفیگ های Web-ui نمیدونم چرا بعد از نصب فریمور اعمال میشن
فورجی پلاس و آپدیت بعد از نصب فریمور اوکی میشه
این اخطار رو موقع نصب داد :نقل قول:
فقط این ورژن فریمور رو که لینک دادی باید نصب کنیم یا میشه از نسخه دیگه ای هم استفاده کرد ؟
هر نسخه ای میشه ولی روی این که من لینکش رو دادم کاملا تست شده و فورجی پلاس جواب دادهنقل قول:
اون هم ارور telnet هست که یعنی رو سیستمتون telnet کلاینت نصب نیست و خیلی مهم نیست چون فقط با دستور telnet اخر فایل bat مودم رو ریستارت میکنم
شما اول این فریمور رسمی رو بریز و تست کن بعد هر فریمور دیگه ای خواستی روی مودم بریز و نتیجه رو هم اینجا اعلام کن
تشکر فراوان با راهنمایی های شما و با استفاده از webui و فریموری که معرفی کرده بودید . بلاخره 4G+فعال شد و گزینه های UPDATE هم از کار افتاد .نقل قول:
آپدیت غیر فعال شده ولی گزینه tr069 هنوز متوش برای من نیومده تو WebUi که دادید گزینه tr069 داره؟نقل قول:
گزینه tr-069 نداره ولی از تو کانفیگ web-ui غیرفعال شدهنقل قول:
ممنون از آموزش خوبی که گذاشتید. فقط لینک دانلود درایور متاسفانه کار نمیکنه. لطفا اگر امکانش هست مجددا لینک جدید برای دانلود درایور را قرار دهید. ممنوننقل قول:
سلام دوست عزیز این روش رو شما انجام دادید؟نتیجه گرفتید؟نقل قول:
سلام مودم منم یکی از بچه های اینجا برام آنلاک کرد با همین فریموری که دارم روش web ui ودافون رو زدم پلاس میزد ولی مودم لاک شد دیگه نمیشد web ui زد الا این web ui که میگفت خودم ساختم رو زده روش ولی پلاس نمیشه .نقل قول:
اگه امکانش هست بگو چطور web ui رو به صورت adb فلش بزنیم و اینکه الا من چطور میتونم فریمورهای دیگه رو فلش بزنم که مودم لاک نشه و مجبور بشم مجددا مودم رو باز کنم؟
ورژن فریمور خودتن چنده؟
در مورد نگرانیتون برا دلالی ، این مودم خیلی کمیاب هست نسبت به i60 و اتفاقا وقتی روشها پخش نشه دست دلالها باز هست.
مودم من
با سلام خدمت دوستان
آموزش آنلاک دائمی مودم FD-M60 توسط بنده اینجا پابلیک میشه
این آموزش کاملا رایگانه و برای استفاده شخصی افراد تهیه شده و کسی حقی نداره در ازای پول در اختیار کس دیگه ای قرار بده
برای تهیه و گردآوری فایل ها و نوشتن آموزش زحمت کشیده شده ولی لینک دانلود مجانی در اختیار همه قرار میگیره
رمز فایل: ho3in2012-p30world
دوستان و کاربران گرامی جهت بهره مندی از شبکه 4.5G ایرانسل و همراه اول از فریمور مود شده و WEBUI ادیت شده استاد حسین موسوی استفاده نمایید . کاملا تست شده و 100 درصد جواب میده .
فایل از حالت زیپ خارج نمیشه داداش
ببخشید داداش علت این خطا چیه؟؟(مودم من از قبل آنلاک شده است ولی فریموری که الا روشه دسترسی به adb داره)نقل قول:
داداش اگر فایل رو داری برام میتونی ارسال کنید چون من از لینک دانلود که فایل رو میگیرم جواب نمیده
فریمور مود شده رو نصب کنیدنقل قول:
لینک دانلود چک شد مشکلی ندارهنقل قول:
پسورد فایل rar و pdf داخلش ho3in2012-p30world هست
ببخش داداش یعنی از مرحله 3 به بعد انجام بدم؟ مودم من آنلاک هست مرحله 4 هم نیازه؟نقل قول:
شما که مودمتون آنلاک هست اصلا لزومی نداره کاری انجام بدیننقل قول:
اگه میخواین به وب یو آی ایرانسل برگردین
از همون مرحله اول انجام بدین و مرحله 4 رو چه انجام بدین یا انجام ندین فرقی نمیکنه
فریمور و وب یو ای اپراتور زین فعال بودن +4G به صورت ( LTE A ) مخصوص مودم FD-M60
دارای دو زبان انگلیسی و عربی
فریمور و وب یو ای جنرال هواوی فعال بودن +4G مخصوص مودم FD-M60
زبان فقط انگلیسی
وب یو ای اپراتور France Bouygues فعال بودن +4G
باتری این مودم الان تو بازار خیلی گرون هستش و دوستانی که نمیتونن تهیه کنن یا میخوان یک باتری یدکی هم برا این مودم داشته باشن میتونن از یک باتری 4 پین به این صورت رو مودم استفاده کنن :
سلام دادانقل قول:
برای نصب هر کدوم از این webui ها مودم رو باز میکنید و مراحل انلاک رو از اول تا اخر انجام میدین؟
من مراحل انلاک رو از اول تا اخر انجام دادم بعدشم webui اصلی رو زدم بعد که میخواستم این webui اپراتوری بزنم خطای کد انلاک میداد مجبور شدم مراحل رو دوباره تکرار کنم و بعدش نصب شد ولی ussd نداشت فریمور آقای موسوی هم حالت شبکه نداره
شما مطمئن هستین که واقعا این فورجی پلاسی که میزنه الکی نیست؟چون من الا رو فریمور21.187.63.00.143 علامت پلاس میاد ولی برسی کردم وقتی مودم به باند 7 وصل هست میزنه پلاس
سوال دیگه اینکه تو مرحله 5 تغییر کد دیتالاک که میزنم ok نمیاد به شکل زیره
خیر برای نصب webui یا فریمور نیازی به باز کردن پیچ های مودم و اتصال دو پین نیست . فقط برای نصب فریمور مود شده و انلاک نیاز به این کار هستش . در ضمن امکانات هر webui با فریمور نصب شده بر روی دستگاه ارتباط دارد و ممکنه روی یک فریمور با نصب webui های ذکر شده امکانات به درستی ظاهر نشن و یا غیر قابل استفاده باشن . در کل با نصب فریمور جنرال خود هوای به ورژن : E5785Lh-22c_Update_21.182.61.00.309_Firmware_ general و یا فریمور مود شده ( موجود در قسمت آموزش آنلاک ) بیشتر امکانات موجود در webui ها فعال و قابل استفاده میشه . از جمله 4.5G یا همون فور جی پلاس . بنده روی همراه اول و ایرانسل تست زدم و به درستی تجمیع رو انجام میده و سرعت دانلود برا خودش غوغایی میکنه :n19:.نقل قول:
در مورد تغییر دیتا لاک هم اینطوری وارد کنید :
کد:atc 'at ^ sethwlock = "OEM", a111111111111111'
با همین تغییر دادن دیتا لاک دیگه نیازی به باز کردن مودم و اتصال و این حرفها ندارید . موفق باشید .کد:atc AT^RESET
دوستان من مدلHuawei E5785 که انلاک خود هواوی هست رو خریدم از چه رامی باید برای + شدن استفاده کنم؟
مدل دقیقتون باید : E5785Lh-22C باشه وگر نه استفاده نکنید چون علاوه بر این مدل 3 مدل دیگه برای این مودم وجود داره .نقل قول: