سلام دوستان من امروز این مودم گرفتم ولی درحالت فورجی اصلا وصل نمیشه به نت درحالی که سه خط آنتن داره وقتی هم خاموشش میکنم بعد چند ساعت اتومات روشن میشه لطفاً کمک کنید
Printable View
سلام دوستان من امروز این مودم گرفتم ولی درحالت فورجی اصلا وصل نمیشه به نت درحالی که سه خط آنتن داره وقتی هم خاموشش میکنم بعد چند ساعت اتومات روشن میشه لطفاً کمک کنید
سیمکارتتو فعال نشده هنوزنقل قول:
تو تنظیماتش روشن شدن خودکار رو غیر فعال کنید اگر داره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دسته گل ایرانسله دیگه . تازه دار گندش در میاد.. این همه اینجا گفتن نخرید اینو کو گوش شنوا . کلا ایرانس دزد و بچاپ هستنقل قول:
مودم هواویی روشن شدن خودکار داره ؟نقل قول:
بعد سیمکارت دیگه هم تست کنه
دوستان هوز این مودم 4g پلاس نمیشه؟
این مودم فورجی پلاس هستش و مشخصاتش دقیقا همان مشخصاتی هستس که ایرانسل اعلام کرده.مگر اینکه شرکت هواوی مشخصاتش رو اشتباهی ذکر کرده باشه.
می تونید یه تست از باند سه و 7 و تجمیع جداگانه بذارید؟نقل قول:
من در پوشش 4.5g نیستم و این مطلب رو از مستندات هواوی می گم. در ضمن در این مودم فقط اسم نسل رو می نویسه مثلا اگه شما در حالت H+ هم باشید فقط می نویسه 3g و یا در حالت 2.7 می نویسه 2g.
نقل قول:
لینک مستندات هواوی رو لطفا بفرستیدنقل قول:
با این اوصاف که درواقع fccid هم با تصویر از پشت مودم صدق میکنه، پس این مودم برخلاف برداشت دوستان، کاملا معتبر هواوی ساخته شدهنقل قول:
و مطابق فایل هم در TDD از CAT6 استفاده میکنه و هم در FDD.
بله مودم ساخت سال 2017 هستش و جدید ترین مودم هوآوی. ولی اینکه در تست چه جوابی بدهد می بایست تست های مختلف در شرایط متفاوت ازش گرفته شود.
نقل قول:
واي فاي ac
داره يا نداره
در فايل
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نداره .
Support WiFi 2*2 2.4G; WIFI 802.11 /b/g/n,40MHz(11n)
نقل قول:
با این حال ۲ مشکل اساسی در این فایل میبینم،
۱، مدلی که از فرکانس 3.5Ghz TDD پشتیبانی میکند، از باند ۳ FDD پشتیبانی نمیکند؛ => تجمیع FDD کلا فرت، چون یکی از باند های فعلی تجمیع ایرانسل ۳س
رو TDD تجمیع داره
اگر ایرانسل یک کریر دیگه مثلا در باند ۷ هم اضافه کنه، تجمیع FDD هم باید داشته باشیم.
۲، همونطور که فرمودید، فایل رو چک کردم، و خبری از وایرلس AC نیست.
Operating frequency
B612s51d
LTE: Band2, Band4, Band5,Band7, Band28, Band38,Band41, Band42, Band43 UMTS: Band2,Band4 Band5 GSM : Band2, Band3, Band5, Band8 WiFi: 2.4G
B612s-2 5d
LTE: Band1, Band3, Band7,Band8, Band20,Band38,Band40, Band41, Band42, Band43 UMTS: Band2,Band4 Band5 GSM : Band2, Band3, Band5, Band8
نقل قول:
اين منظورش از ac چيز ديگري هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اشتباه درج شده، چون هم در بالاش و هم در پایینش چیزی از AC گفته نشده، و تنها از WIFI MIMO 2X2 که حداکثر به 300Mbps میرسه یاد شده.نقل قول:
البته اگر n روي ٤٠ مگاهرتز هم بده خوبهنقل قول:
مثل اينكه اينهم روي ٢٠ هست
مدلی که برای ایرانسل هست همونه که باند 3 هم پشتیبانی میکنه. پس نباید مشکلی داشته باشه برای تجمیع.نقل قول:
بله درست فرمودید.
اشتباه از بنده بود.
40 هست.نقل قول:
دوستان یک نکته که باز هم اشتباه از بی دقتی بنده بود، این است که تجمیع ندارد این مودم کلا
فقط با MIMO 4x4 سرعت را به CAT6 میرساند که فعلا در ایرانسل فعال نشده.
در واقع طبق برداشت بنده این مودم CAT4 هست، فقط یک MIMO 4X4 در آن فعال شده.
اگر دوستان هم همین برداشت رو دارن بگن.
جیپستش Platform & Chipset: Balong Hi6950
هستش که اگه بشه مستندات رو پیدا کرد دقیق می شه گفت.ولی برای cat6 بهتره که با کابل به کامپیوتر وصل نمود و همزمان با یک مودم یا گوشی ca6 دیگه ای تست کرد
نقل قول:
اصلا سراغ مشخصات چیپست هواوی نرو که چیزی جز مزخرفات گیرت نمیادنقل قول:
هواوی چیپ ها رو با یک اسم هر طور که دلش بخواد کاستمایز می کنه
ممنون از فایلی که گذاشتید
چیزی که من فهمیدم اینه که این مودم از حالت تجمیع پشتیبانی نمی کنه و ca نداره
در مشخصاتش دو تا نکته مهم داره اول در قسمت باند ها هیچ اشاره ای به جمع دو باند نداره برا خلاف مشخصات بی 525 و 5186
و ثانیا نکته بسیار مهم اینه که خودش نوشته کت 6 هست و 300 مگ سرعت میده با 20 مگاهرتز در حالی که 5186 با 40 مگاهرتز به 300 مگ میرسه
به تعبیر دیگه 20 مگاهرتز با مایمو 2*2 به 150 میرسه حالا اگر همین بشه مایمو 4*4 می تونه به 300 مگ برسه.. حالا من نمی دونم آیا ایرانسل از تکنولوژی 4*4 داره استفاده می کنه یا نه
ضمنا وای فای 5 گیگاهرتز نداره پس بی خیال سرعتهای بالا شید با وای فای
@20
مهمه
ca نداره
وای فای 5 گیگاهرتز نداره پس ac هم نداره
در مجموع اكبر جاننقل قول:
پيشنهاد خريد ميدين يا نه
آقا جواد برای شما که سیگنالت خوبه به نظرم زایکسلی که شاتل اورده خوبه اگر آنلاک باشهنقل قول:
فعلا صبر کن
این مایمو 4 هم فعلا وضعیت و تاثیرش معلوم نیست
هنوز ایرانسل تقریبا در هیچ جا مایمو 4x4 نداره.نقل قول:
پس با این مودم همون سرعت CAT4 رو میگیرید.
الان ارزش واقعی این مودم چقدره از نظر ریالی نسبت به کاربرد ؟
200 بالاتر حرومشهنقل قول:
130 تومن ، یه قرون بالاتر نمی ارزهنقل قول:
این همه تبلیغ تلویزیون پس چیه ؟
بازم کلاهبراری !!!!!!
من این مودم رو امروز در فرودگاه تبریز تست کردم.
با گوشی A7 که پلاس هستش سرعت نهایت به 6 مگابایت می رسید( 3 بار تست و متصل به فورجی پلاس) و در همان مکان با این مودم به 7 مگابایت(3 بار تست).تست ها با دانلود منیجر روی لپ تاپ انجام شد که گوشی در حالت tethering به لپ تاپ وصل شده بود و مودم با کابل lan. چون عجله داشتم نتونستم با فرکانس های مختلف تست کنم و اسکرین بگیرم.
این سرعتی که گرفتین برای یک فرکانس بوده، این مودم تجمیع نداره.نقل قول:
گوشی که حالت تجمیع داشت.پس چرا سرعتش از سرعت مودمه کم بود؟
نقل قول:
شاید ضعف گوشیتون در استفاده از شبکه و یا نبود پهنای باند کافی شبکه باشه.نقل قول:
بهرحال دلیلی داره، چون این مودم تجمیع نداره، و تا آوردن mimo4x4 هم سرعتش هیچ با مودم های دیگر تفاوت نداره.
شما این مودم رو دارید؟خودتون تست کردید؟
نقل قول:
چه منصف!!!با 130 تومان که نمی شه یک 3372 گرفت.حالا امکانات این مودم (tddوای فای، پورت های گیگابیتی و....) ارزشسی نداره؟حتی این مودم اگه cat4 هم باشه برای 360 ارزش داره
نقل قول:
الان یه مودم 4g با یه مودم tdd بخواید جدا بگیرید باید حداقل 280 تومن هزینه کنید. این مودم هم با این وضعیت که 4g+ ایرانسل رو ساپورت نمیکنه همون حدود ارزش داره.
ایرانسل هم نباید برای این مودم الکی تبلیغ پلاس میکرد وقتی قابل استفاده نیست.
این طور که تست گرفته شده واقعا از 3372 بدترهنقل قول: