نمایشگاه بازی Gamescom 2017 و حضور دو مهمان ویژه Aubameyang و Reus بازیکنان دورتموند در غرفه PES2018 .
Printable View
نمایشگاه بازی Gamescom 2017 و حضور دو مهمان ویژه Aubameyang و Reus بازیکنان دورتموند در غرفه PES2018 .
تریلر Legends بازی منتشر شد . بازیکنان افسانه ای که در بخش my Club بازی حضور خواهند داشت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 1080P . 140MB
برخی تیم های اروپایی لیسانس شده .
سلام ممنون برای مطالب عالینقل قول:
چجوری باید با بخش my Club بازی کرد؟
دوستان دموی بازی اومده برای ps4 ؟
خواهش می کنم . بخش my Club بازی به صورت آنلاین هستش .نقل قول:
نقل قول:
دموی بازی با تیم های مشخص شده زیر در تاریخ 30 August برای کنسول ها در دسترس عموم خواهد بود .
میدونم آنلاین هست اطلاعات جزیی تر مثل اینکه فقط psn برای آنلاین کافیهنقل قول:
بعد لیگ هست چجوری باید تو مسابقات شرکت هست
PES2018 به عنوان بهترین بازی ورزشی نمایشگاه بازی Gamescom 2017 معرفی شد . :n12:
نقل قول:
طبق اعلام تیم سازنده بعد از انتشار بازی با نصب DLC های رسمی استادیوم های بیشتری به بازی اضافه خواهد شد .
طبق اعلام تیم سازنده نسخه اصلی بازی زودتر در اختیار سازندگان معتبر Option File برای PS4 قرار می کیرد تا Option File ها زودتر آماده شوند و مشکلات بازی نظیر اسامی تیم ها ، لگو تیم ها ، لباس تیم ها و...برطرف شود .
این کمبود استادیوم ها بدجور روی مخن !!!!
این مشکل دسته یک و دو که توی 2016 خیلی زیاد بود و توی 2017 یکم کمتر شد اینجا حل نمیشه؟
خیلی رو مخه بخدا
ورزشگاه غیر واقعی و تخیلی تیزر لیگ قهرمانان اروپا که به نام The Ultimate Satge مشهور است در بازی حضور دارد .
ضمن تشكر از دوست عزيزمون كه يه تنه اخبار بازي رو پوشش ميدن پيشنهاد ميكنم اگر امكانش باشه ايشون رو به عنوان مديريت بخش بازي انتخاب كنيد به نظرم شايستگي خودشون رو تا حالا نشون دادن :n16:
به نسبت PES2017 تعداد ورزشگاه های بازی بیشتر شده اما باز هم کافی نیست .نقل قول:
PES2017 تعداد ورزشگاه = 31
PES2018 تعداد ورزشگاه = 36 *
* تیم سارنده اعلام کرده که با نصب DLC ها باز هم ورزشگاه های بیشتری به بازی اضافه خواهد شد .
این مشکل در بازی فیفا وجود داره و تو PES این مساله وجود نداره . :n01::n18:نقل قول:
شرکای تجاری (Partnership) در PES2018 که البته بعضی قرارداد همکاری چند ساله با بازی دارند . بعضی از این شرکای تجاری قرارداد همکاری انحصاری با بازی دارند . مهمترین شریک تجاری بازی باشگاه بارسلونا است .
چهره Dembele بازیکن جدید بارسلونا در PES2018 .
اسامی نهایی استادیوم های بازی .
(Stadium List (Licenced
Nou Camp
Wanda Metropolitano
Signal Iduna Park
Anfield
Giuseppe Meazza
San Siro
Stadio Olimpico
St. Jakob-Park
Estadio do Maracana
Estadio Sao Januario
Allianz Parque
Estadio Mineirao
Estadio Beira-Rio
Arena Corinthians
Estadio do Morumbi
Estadio Urbano Caldeira
El Mounmental
Estadio Alberto J. Armando
Saitama Stadium 2002
PES Original Stadiums
The Ultimate Stage
Konami Stadium
Neu Sonne Arena
Metropole Arena
Hoofdstad Stadion
Estadio Campeones
Estadio del Nuevo Truinfo
Stade de Sagittaire
Stadio Orione
Burg Stadion
Estadio del Martingal
Rose Park Stadium
Coliseo de los Deportes
Sports Park
Village Road
Stadio Nazionale
PES League Stadium
سلام دوستان کسی هست راهنمایی بکنه در مورد myclub که فقط psn کافیه و چجوری باید تیم انتخاب کرد و ...نقل قول:
من تا به حال بازی نکردم . از دوستان می پرسم و توضیحاتی راجع بهش میزارم .:n16:نقل قول:
با وجودی که PES2017 بازی خوبی بود و یکی از بهترین نسخه ها بود اما مشکلاتی هم داشت . یکی از اون مشکلات کم بودن Shoot Error در بازی بود به این معنی که بیشتر شوت ها یی که به سمت دروازه زده می شد در چهار چوب دروازه بود و توپ های کمی به خارج از چهار چوب دروازه می رفت ! این مورد بازی رو در این بخش از حالت طبیعی و واقع گرایانه خودش خارج می کرد ! این مشکل در PES2018 رفع شده و میشه گفت تقریبا به حد طبیعی و نرمال خودش رسیده .
ممنون دوست عزیز، اگه ممکنه یک از دوستانی که دارید بپرسید و برای من توضیح بدید باید چکار کنمنقل قول:
بازم از لطف شما ممنونم
شما باید پلاس داشته باشید تا بتونید مایکلاب بازی کنید
چندین قسمت هم داره
که میتونی دوستانه با کامپیوتر یازی کنی یا توی لیگ دیویشن شرکت کنی هر فصل 10 بازی که بسته به رتبه لیگت باید یه امتیازی بگیری تا توی اون لیگ بمونی
مثلا شما تولیگ دسته 3 ایران هستی باید از 10 بازی 6 امتیاز بگیری تا توی دسته 3 بمونی و 10 امتیاز بگیری تا بری لیگ دسته دو
جذابیت این لیگ اوجاست که با افراد واقعی از جاهای مختلف دنیا باید مسابقه بدی
قسمتهای زیادی داره و شاید این قسمت از التیمت فیفا کوچیکتر باشه
ولی بنظر من جذابیتش بیشتره
در مورد شوت ارور هم بیاید مای کلاب ببینید چقدر شوت ارور داره دهنم گل بارون شد با مسی رونالدو بل نیمار :n02::n02::n02::n02:
نقل قول:نقل قول:
سپاس از دوست عزیزمون برای توضیحات .
این رو هم بگم که شما مثل master league بودجه و در آمد دارید و با پیشرفت و برد و قهرمانی بودجه شما افزایش پیدا میکنه و با این بودجه میتونید بازیکن مورد نظر رو بخرید .
بخشی هم داره که حالت مربی گری داره یعنی ترکیب تیم رو پیاده می کنی و خود تیم بازی می کنه .
چیز خاص و مبهمی نداره اگه خود شما برید اون قسمت متوجه میشید قسمت های مختلف اون رو . :n01:
کمتر از یک روز تا انتشار دموی بازی برای کنسول ها . البته با توجه به منطقه زمانی بازی در منطقه نیوزلند زودتر در دسترس خواهد بود .نقل قول:
نسخه دمو PC بازی همزمان با انتشار نسخه اصلی بازی منتشر خواهد شد .
خبري منتشر شده كه فردا دموي پي سي رو هم ميدن بيرون ؟!نقل قول:
کمتر از یک روز تا انتشار دموی بازی برای کنسول ها . البته با توجه به منطقه زمانی بازی در منطقه نیوزلند زودتر در دسترس خواهد بود .
پیش از این اعلام شده بود که در تاریخ 8 شهریور دمو PES 2018 فقط برای کنسولها منتشر خواهد شد.
اکنون طبق اخبار جدید منتشر شده در پیج رسمی Konami در تاریخ 8 شهریور دمو برای PC نیز قابل دانلود خواهد بود.
تیم های حاضر در دمو PES 2018:
- FC BARCELONA
- Borussia Dortmund
- Liverpool FC
- INTER
- SC CORINTHIANS PAULISTA
- CR Flamengo
- CA BOCA JUNIORS
- Club Atlético River Plate
- COLO COLO
- GERMANY
- Argentina
- BRAZIL
استادوم های موجود در دمو PES 2018:
- Camp Nou
- Signal Iduna Park
مود های قابل بازی در PES 2018 :
- بازی تدارکاتی (آفلاین)
- CO-OP(Offline) *PS4, Xbox One and PC only
پ.ن : نسخه کامل بازی Pro Evolution Soccer 2018 در تاریخ ۲۳ شهریور برای ایکس باکس 360، ایکس باکس وان، پلی استیشن 3، پلی استیشن 4 و پی سی منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اخبار دروغ توجه نکنید . دمو برای PC منتشر نخواهد شد . جالبه که لینک بخش دمو تو سایت Konami رو هم گذاشتین به اونجا هم مراجعه می کنی همین عکسی که من بالا گذاشتم هستش و میبینیم که اسمی از نسخه PC نیاورده و فقط کنسول ها رو تو زیر عکس لیست کرده .نقل قول:
ممنون از خبرتون .نقل قول:
بازي دقيقا چه ساعتي از پي اس 4 قابل دانلوده ؟ چطوري ميتونم با خود پي اس 4 دمو رو دانلود كنم ؟
شما همین الان میتونی یه اکانت نیوزلند بسازی و دمو رو دانلود کنی :n06:نقل قول:
ممنون ميشه طريقه درست كردن اكانت رو بگيد چون اين دستگاه برا من نيست و داده به من براش دانلود كنم و چند روزي دست من ميمونه بازي رو تست كنم :n02: حجمش چقدره دمو ؟نقل قول:
همین طور که دوست خوبمون گفتن به دلیل منطقه جغرافیایی بازی برای اکانت های منطقه نیوزلند و هنگ کنگ در دسترس هستش .نقل قول:
بازی باید حدودا از ساعت 4 صبح فردا در تمامی مناطق در دسترس باشه .
حجم دمو نسخه PS4 برابر با 4.1GB است .
حجم دمو 4 گیگنقل قول:
آموزش ساخت اکانت فقط کشور رو نیوزلند انتخاب کنید
کد:http://www.ps4store.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-psn-%D8%AF%D8%B1-ps4/
خب دوستان دمو زودتر از موعد در شبکه PSN در دسترس عموم قرار گرفته . از دوستانی که اینجا دسترسی دارن ممنون میشم که دمو رو دانلود و نصب کنن و نظرشون رو در مورد بازی بیان کنند .
سپاس :n16::n01:
چهره چند بازیکن اسخراج شده از نسخه دمو PES2018 .
منوی اصلی PES2018 نسخه دمو .
مسی PES2018 نسخه دمو .
چند تا تیم تو دمو هست؟ چون حجمش کمه دمو رو بادستگاه دانلود کنم بهتره یا با لپتاپ بعد انتقال بدهم به ps4 ؟
من دمو رو گذاشتم دانلود بشه فردا صبح بازي ميكنم نظرمو در مورد بازي و گيم پلي و گرافيك و بقيه موارد به صورت كامل ميگم .
تشكر از دوستان بابت راهنمايي براي دانلود دمو . انصافا راه و روش راحتي داشت و براحتي رفت برا دانلود .
خوب دوستان ديشب خود دستگاه هم دمو رو دانلود كرده هم خودش نصب كرده دمش گرم :n02:
دو دست بازي رو انجام دادم بازي اول بارسا با دورتمند و بازي دوم ليورپول با اينتر
اول بايد بگم گيم پلي بازي به شدت پيشرفت كرده نسبت به نسخه قبلي و قشنگ به چشم مياد ديگه حريف هامون مثل نسخه قبلي الكي و ار رو شكم سيري حمله و دفاع نميكنند و همش رو برنامه كار ميكنند مثلا تيمي مثل دورتمند بناي كارش رو گذاشته از نفوذ هاي توي عمق دمبله و اوبا و يا تيمي مثل اينتر بناش رو دفاه و حمله از جناحين و سانتر و گلزني هستش !
مورد بعدي انيميشن هاي زيادي كه به بازي اضافه شده و بشدت بهتر كرده كارو ! حتي انيميشن هاي سانتر و شوت و پاس هم تا حدودي تغيير كرده ! سانتر كردن بشدت دوست داشتني تر شده ! پاس هاي عرضي از همونا كه مختص مسي هستش بشدت زيبا شدن ! آقا با مسي يه پاس تو عرض در حال حركت دادم خودم كف كردم :n02:
دروازبان ها ديگه هر توپي رو نميخورن البته نه اينكه كلا گل نخورن نه ميخورن خوبش هم ميخورن :n02: دو تا گل از راه دور با مسي زدم در حد لا ليگا ! ولي انيميشن هاي دروازه بان ها هم بسيار زيبا شده ! عالي عكس العمل نشون ميدن ! جالبه تو يه صحنه دفاع با دروازبانقاطي كرد و برگشتن سمت هم با هم حرف زدن كه داري چي كار ميكني :n02:
مورد بعدي زاويه هاي جديددوربين هستش مخصوصا اززاويه پشت دوروازه بان حالا كه خيلي جالب شده !
گرافيك باز يهم كه حرفي توش نيست و خوبه انصافا !
راستي بازي بارسا دورتمند رو حالت سوپر استار 4-0 بردم ولي ليورپول - اينتر رو 1-0 باختم اونم به خاطر دفاع و پرس شديد اينتر كه اجازه هيچ كاري رو نميداد !
راستي بعد اينكه اينتر گل رو زد تو يه صحنه داشتن با پاس هيا رو به عقب وقت كشي ميكردن كه تماشاگرا با سوت هاشون اعتراض ميكردن بهشون :n02:
در كل به نظرم بازي بسيار دلچسب شده و اميدوار كننده ظاهر شده
اگر سوالي موردي از بازي هستش بپرسيد فعلا همينا يادم مونده بود كه نوشتم براتون
خوب منم تونستم یه دست بازی کنم :n10:
به عنوان کسی که از سال 2012 به اینور فیفا باز بودم اعلام میکنم به شدت این بازی موفق خواهد بود
فوق العادس چه از لحاظ بصری و چه از لحاظ گیم پلی :n12:
چقدر خوب کار شده این تماشاگرا اصلا ورزشگاه دورتموند تو شب ادم کف وخون قاطی میکنه:n02:
امیدوارم خیلی زو پچ پلی 4 رو بعد از ارائه بازی بدن ضمنا من نسخه pc رو هم میگیرم و مطمئنا تفاوتی نمیکنه و نسخه کامپیوتر تو بحث ادیت و پچ دست پلیر باز تره تا کنسول