این پیشنهاد ها برای مودم میاد ؟نقل قول:
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Printable View
این پیشنهاد ها برای مودم میاد ؟نقل قول:
خیر سیم کارت ها معمولی هستند دوست عزیزنقل قول:
این پیشنهاد ها هرچند وقت یکبار توی پنلتون میاد
بلاخره تونستم سیم کارت رو فعال کنم
اینم تست سرعت با فورجی پلاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تهران فقط به رایتل وصل میشه
دوستان این بسته ی یک ماهه پنجاه گیگ رومینگ میشه رو همراه اول یا فقط روی رایتله؟
و سوال دیگه اینکه ایا قابلیت تجمیع هم داره ؟ اگر داره پس چرا تا حالا کسی نتونسته سرعت بالای ۵۰ مگ بگیره؟
درود کدوم 50 گیگ برای من که توی پنل همچین بسته ای نیستنقل قول:
برای شما پیشنهاد ویژه اومده ؟
مثل مبین نت دیگه قرار داد رومینگ هست و محدودیت داره (حداقل برا منکه اینجوره )
همون همراه اولهنقل قول:
یه سیم کارت از سال پیش به ما دادن هنوز که هنوزه فعال نشده:tongue:
نخسته عامو:thumbsup:نقل قول:
خب زنگ زدی چی گفتن؟
خداییش پشتیبانی خوبی دارن فارق از همه سرویس دهی هاشون
من به 2 طریق سیم کارت خریدم ازشون
یکیشون اینترنتی خریدم و پست آورد که یه برگ 3 فیش باید امضا میکردی و یکیش تحویل خودت و بقیش میفرستادن شرکت تا به دستشون نرسه فعال نمیشه چون باید اسکن بشه که مشترک امضا و انگشت زده!
مطمعنی رسیده ؟ چون من چندین بار این مشکل رو داشتم نمونش برای خط های وب بود که باجه پستی روستایی 25 روز فرم زیر میزش یادش رفته بود بفرسته!
2تا دیگه هم حضوری خریدم از نمایندگیشون که اونجا سریع فرم امضا و اثر انگشت مثل بقیه اپراتور ها وسریع فعال میشن!
حالا چجور ثبت نامت نیمه کاره مونده باید پیگیر باشی!
در ضمن طبق قانون سازمان ارتباطات که پارسال وضع شد هرکس در مجموعه میتونه 10 تا خط از تمامی اپراتور ها داشته باشه
مثلا 3 تا ایرانسل 3تا همراه اول 3 تا رایتل 1 شاتل
در صورتی که قبلا از هر اپراتوری 10 تا بود
10 تا ایرانسل 10 تا همراه اول و...
مطمعنی 10 تا نشده که؟
فک نکنم زنگم نزدمنقل قول:
الانم یه قانون سس دلپذیری که دارن اینه که
باید یه خط از کد ملی حداقل داشته باشی تا سیم بتونی تو سایتش ثبت کنی سوالو پرسیدم از پشتیبانیشون افلاین بود پیام گذاشتم ج ندادن
من خطی تاحالا به اسم نخورده
کد ملی خودمم نبوده چون خواستم کد ملی خودمو بزنم تو سایتش از شاتل کلاب کد گرفتم گفت باید یه شماره تلفنی بدی که کد بیاد برات
من شماره تلفنی ندارم که باد کد ملیم یکی باشه
ایمیل زدم ازشون پرسیدم گفتن صبر کنید زمان میبره
سیمکارت قبل از عید به دستم رسید
ولی الان که هنوزه فعال نیست
فکر هم نکنم بیشتر از ۹ تا شده باشه
کد ملی اشنا رو زدم
اون قانون سس دلپذیر به خاطر امنیت خودته همون opt رمز هست که روی یکی از خط های مالک ارسال میشهنقل قول:
جهت جلوگیری از سواستفاده و .. هست
البته نمایندگی های اصلی و مرکزی اپراتور ها نیازی به اون رمز ندارن و حتی خطی نداشته باشی میتونن ثبت نامت کنن
سعی کن تماس بگیری برات فعالش میکنن
دوستان اینترنت فورجی بهتره یا تی دی؟
:weird:نقل قول:
شما هنوز گیر خریدی هر دو ی کاری انجام میدن فرقی تو کیفیت ندارن فقط LTE قابلیت دیتا داره همین ...
یعنی چی قابلیت دیتا داره؟یعنی بهتره؟نقل قول:
به نظر من مودم فورجی بگیرید. با یه سیمکارت معمولی ایرانسلنقل قول:
تی دی بسته هاش ارزونتره ولی محدود به یک ارائه کننده هستی.
کسی اینجا تو شاتل موبایل کار میکنه ؟ :cool:
درود بر دوستان عزیز
یه بسته هدیه داده بودن گفتم مصرف که نمیکنم یه تست سرعت بگیرم !:D
مثل اینکه محدودیت خاصی نداره !چون الان رومینگ همراه اول هست دیگه و این لحظه ای که تست میگیرم اوج شلوغی شبکست!
برخلاف اپراتوری مثل مبین نت هیچ محدودیتی نداره !
ولی خب بسته هاشم جالب نیست دیگه :thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام . جایی مثل تهران که رایتل خودش دکل مستقل داره ، شاتل موبایل به رایتل وصل میشه یا همراه اول؟ و اینکه جایی که رایتل پوشش نداره ، به همراه اول وصل میشه؟
کلا کیفیت نتش چجوره؟ من برای گیم آنلاین و تا حدودی هم وبگردی و ... میخوام ولی بیشتر پینگ برام مهمه
اول اینکه به دکل رایتل وصل میشهنقل قول:
دوم پوشش نداشته باشه 50درصد به دکل همراه اول
کیفیت نت داغون در دکل رایتل همون 20مگابیت
در دکل همراه اول با افت سرعت نهایت همون 20تا 25رو بکشی
رو چه حسابی برای گیم اینو انتخاب کردی؟:wac:
نه پینگ درستی داره نه قیمت مناسب نه بسته درست حسابی
خودم داشتم رفتم تخلیشون کردم که محدودیت 10سیمکارتی هم نداشته باشم
برای مغازه بهترین نت جیه؟ هدفه فقط وبگردی.برم سراغ ای دی اس ال ؟ قیمت مودم الان چنده؟ ارزانترین راه برا نت دارشدن مغازه؟
سلام. ببخشید این سیم کارت های شاتل موبایل چه طوریه؟ یعنی سیم کارت بگیریم مثل همراه اول یا ایرانسل تو گوشی بذاریم؟ قابلیت صحبت کردن هم دارن؟! مگه شاتل اوپراتور حساب میشه؟
بعد الان سرویس FMC دیگه چیه؟ این ثابته با سیم کارته چیه؟! من گیج شدم!!!
خلاصه کلام... اگر مخاطب خاص دارید و ایشون هم شاتل موبایل دارند، یه سری بسته مکالمهنامحدودداخلی+اینتر نت داره برای کسی که زیاد با شاتل موبایلا حرف میزنه فوق العادس (که خب گزینه رایتل فکر کنم منطقی تر باشه)
ولی در کل به درد نمیخوره
سرویس FMC هم به وضوح مشخصه شیره مالی جدید شاتله دیگه..... به قیمتاش نگاه کنید متوجه میشید
سلام بزرگترین اشتباه اینکه بری سیم شاتل بخرینقل قول:
نه سرعت داره
نه بسته مناسب
قیمت ها بشدت گرون
ضمنا اویزون رایتله
در مورد اخر هم به محدودیت 10سیمکارتی سازمان مقرارت هم فکر کن که مشکل پیدا نکنی
ممنون. آخه خونه که وایرلس دارم و هیچی ولی برای سر کار و بیرون و اینا میخواستم که همراه اول هم که هر روز داره گرون میکنه ، ایرانسل هم که بدتر از اونه ظاهرا!
شما نگاه نکن چرا قیمت ها رفت بالا یا خراب شدهنقل قول:
نگاه به وضعیت بکن که شاتل اویزون رایتله
قیمت هاش هم خیلی بالاتره و سرعت بدرد نمیخوره یعنی همون سرعت 20تا 30مگ رایتله
سلام
نظرات که خوندم پشیمون شدم برای خرید سیم کارت های شاتل !!! :ohno:
بنظر شما همون رایتل بگیرم بهتره ؟
ایرانسل و همراه اول تست کردم اینترنت بدرد نمیخوره
اینترنت رایتل و خدماتش بهتره ؟
استفاده کلیت از نت همراه چیه؟نقل قول:
وقتی ایرانسل و همراه رو چک کردی بدرد نمیخوره :wac:
اونوقت رایتل میخواستی بدردت بخوره:D
داداش رایتل هم رومینگه همراه اوله اما نه سرعت همراه اول رو داره نه سرعت درست حسابی بلکه سرعت کلیش 20مگابیته که برای همه هم این سرعت نیست یعنی بین 100کیلو تا 20مگابیت بچرخه اونهم بدرد واتس اپ و دانلود میخوره نه بدرد اینستا و تلگرام
هنوز همراه اول و ایرانسل استفاده کنی بهتره تا رایتل
نقل قول:
منظورم تنوع بسته بود که هم ایرانسل و همراه اول متوسط هستن
رایتل تاحالا نداشتم ، فکر کردم تنوع بسته هاش خوبه !!!!
می خواستم ببینم سیم کارت های شاتل هم خوبه یا نه ؟
به پست های قبلی نگاه کن جواب تمام سوالاتتون رو توضیح دادمنقل قول:
دوستان
تمام اپراتورها (ایرانسل، رایتل همراه اول) پوشش داریم.
از نظر سرعت و قیمت برای سرویس خانگی TD-LTE کدام رو پیشنهاد می کنید؟
در کل و در حال حاضر بهترین سرویس دهنده از نظر سرعت و قیمت در کشور برای سرویس TD-LTE کدام شرکت هست؟
برای td فقط دو اپراتور هست مبین نت وایرانسل بقیه چون خودشون از اینا سرویس میگیرن قطعا سرعت کمتر و کیفیت پایینتره .این دو تا هم تو هر منطقه یه جور جواب میده باید تست کنی ببینی جایی که هستی کدوم سرعت بیشتر میده .من از مبین نت راضی ترم تا ایرانسل ولی اگر مودم i60 داشته باشی با ایرانسل باید سرعت خوبی بگیری .نقل قول:
راهی هست قبل از گرفتن سرویس، سرعت منطقه خود را تست بگیریم یا ببینیم چقدر سرعت میده بهمون؟نقل قول:
مگر مودم کسی رو قرض بگیرید ببینید وضعیت آنتن دهی و سرعت چطور هست.نقل قول:
استادان دانشگاه ۱۲۰ گیگابایت اینترنت همراه از شاتل موبایل دریافت کردند
در روزهای همهگیری بیماری کرونا، علاوه بر مدارس، دانشگاهها نیز کار خود را با برگزاری کلاسها به صورت غیرحضوری آغاز کردهاند و در همین راستا، شاتل موبایل بسته ۱۲۰ گیگابایت اینترنت همراه به عنوان هدیه برای استادان دانشگاه فعال کرده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی شبکه تلفن همراه شاتل موبایل، با توجه به ضرورت فعالیت غیرحضوری دانشگاهها و آموزش از راه دور، این اپراتور به منظور سهولت این امر و ارائه محتوای آموزشی، بسته اینترنت هدیه ۱۲۰ گیگابایتی را برای آن دسته از استادان دانشگاه که مشترک این اپراتور هستند فعال کرد.
شاتل موبایل پیش از این نیز فعالیتهای گوناگونی در جهت خدمات غیرحضوری و ارتباطی برای پیشگیری از شیوع بیماری انجام داده بود. فعالسازی چند نوبت بسته اینترنت برای معلمان، توسعه زیرساخت ثبتنام اینترنتی و تلفنی سیمکارت جهت حفظ سلامت افراد و جلوگیری از حضور متقاضیان در مراکز تجمع، عرضه سیمکارت سازمانی ویژه دورکاری با قابلیت ایجاد سریع و مقرون به صرفه کانال ارتباطی امن و اختصاصی بر مبنای راهکار APN-VPN شاتل موبایل به همراه قابلیت عرضه IP معتبر و یکتا روی سیمکارت، از جمله این اقدامات هستند.
لازم به ذکر است، تمامی استادان دانشگاه که مشترک شاتل موبایل هستند و از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به این اپراتور معرفی شدهاند، میتوانند از این بسته هدیه استفاده کنند.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شبکه تلفن همراه شاتل موبایل، انتخاب شماره و خرید سیمکارت هوشمند شاتل موبایل با پوشش سراسری ۳G و۴G با پیششماره ۰۹۹۸ و کد یک، میتوانند به وبسایت مراجعه کنند یا از طریق شماره ۰۹۹۸۱۰۰۰۰۰۰ و به صورت ۲۴ ساعته با کارشناسان فروش شاتل موبایل در ارتباط باشند.
سلام من سیم کارت شاتل موبایل خریدم امروز دستم رسید سرعتش از همراه اول و ایرانسل خیلی بهتره هر چند که شاتل گفت از دو دکل ایرانسل و همراه اول هر کدام با کیفیت تر باشه انتن میگیره من شهر تبریز هستم و سرعت اینترنتم با شاتل هم به شکل زیره
ping = 37
upload = 7 Mbps
download = 20 Mbps
...............
سیم کارت شاتل موبایل دستم رسید و فعالش کردم
پینگ داخلی بین ۵۵ الی ۶۰ هست دقیقا مشابهه adsl شاتل که پروفایل پینگش فعال نباشه ، پینگ خارجیش بین ۹۵ الی ۱۳۵ نوسان داره ولی میانگین ۱۲۰ هست
از لحاظ سرعت هم که بین ۲۰ الی ۴۰ مگ نوسان داره
برای تست کنسول تو پلی استیشن ۵ هم نت تایپ ۲ اوپن داد بهم و در ایکس باکس هم نت تایپ ۲ اوپن داد
روی رایتل و ایرانسل و همراه اول رومینگ میشه
برای گیم pvp تستش کردم به عنوان یک اینترنت سیم کارت خیلی خوب بود
پاک شود ...........
پاک شود لطفا
از دوستان کسی کد تخفیف زیتل خواست خصوصی پیام بده