سلام بر شمانقل قول:
در تهران و کرج رایتل و در سایر نقاط همراه اول و رایتل
Printable View
سلام بر شمانقل قول:
در تهران و کرج رایتل و در سایر نقاط همراه اول و رایتل
سلام . دوستان فکر کنم سامانتل هم ساعاتی پیش قیمت بسته های اینترنتش رو گرون کرده. بررسی کنید ببینید درسته یا نه؟
قيمت هاي ساليانه تغييري نكرده، بقيه بسته ها رو خبر ندارم، چون همیشه سالیانه میگیرمنقل قول:
- - - Updated - - -
قيمت هاي ساليانه تغييري نكرده، بقيه بسته ها رو خبر ندارم، چون همیشه سالیانه میگیرمنقل قول:
تست سرعت سامانتل
روی همراه اول رجیستر شده آی پی رایتل داده
سرعتش از adsl کمتره
نخرید که آشغاله ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از اونجایی که بستر ارتباطی سامانتل همراه اول(فورجی/ رایتل(تری جی) هست، خب اونجایی که همراه اول پوشش خوبی داشته باشه سرعت اینترنتش خوبه و بالعکس
خودم در محل کار بالاترین سرعتی که می تونم بگیرم از سامانتل حدود 20 مگ هست( با توجه به شلوغی منظقه)
اما در منزل سرعت تا 71 مگ هست
تنها مشکلش (dns) بود که با چندین ایمیل به شرکت و در نهایت ثبت شکایت در 195 مشکل حل شد.
سلام.نقل قول:
توی سایت سامانتل شهرستانی که من هستم فاقد پوشش هست.
اینجا ولی مبین نت بهصورت FD LTE و روی دکل همراه اول سرویس میده.
امکانش هست اینجا سامانتل هم پوشش داشته باشه؟
- - - Updated - - -
سلام.نقل قول:
توی سایت سامانتل شهرستانی که من هستم فاقد پوشش هست.
اینجا ولی مبین نت بهصورت FD LTE و روی دکل همراه اول سرویس میده.
امکانش هست اینجا سامانتل هم پوشش داشته باشه؟
چند هفته پیش خواستم سیم کارت سامانتل بخرم زنگ زدم شرکت. گفت سامانتل از تری جی رایتل و فورجی همراه اول استفاده میکنه. وقتی خریدم دیدم راست میگه و آنتن اینجا فول هست چون خونه ی ما همراه اول آنتن عالی داره ولی ایرانسل ضعیف هست خیلی ضعیف.نقل قول:
پس درست بود همراه اول بهش آنتن میده. از مبین نت آنتن نمیگیره چون مبین نت خودش جایی که TDD-LTE نداشته باشه میره رو حالت FDD-LTE همراه اول.
ممنون از جوابتون.نقل قول:
خب حالا کاربر میتونه انتخاب کنه که از کدوم کریر استفاده کنه؟ زمین تا آسمون فرق هست بین 3g رایتل و 4g همراه اول!
با 3g اصلاً نمیشه گیم زد. سرعت پایینه.
میشه انتخاب کنی که بذاری روی تری جی که رایتل بهش آنتن میده ولی سرعتش میشه در حد هیچ.نقل قول:
من جایی هستم که آپارتمان زیاد داره حتی روی فور جی هم سرعتم مشکل پیش میاد واسش. ولی وقتی از محله خارج میشم میرم پیاده روی سرعت عالی میشه.
همون روی فورجی بگذارید بهتره.
خواهش میکنم.
من میخوام برای اینترنت خونه و روی مودم FD LTE یا همون 4G ازش استفاده کنم.نقل قول:
بین سیمکارتهاش تفاوت وجود داره؟ یعنی حتماً باید سیمکارت مخصوص مودم بخرم یا کلاً یک نوع سیمکارت داره که با میتونم بذارم داخل مودم؟
و اینکه با مودم i40 آنلاک امکان انتخاب نوع شبکه وجود داره؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم. وضعیتی شده این اینترنت هم. اینجا خط تلفن ندارم و ADSL منفیه. TD LTE هم وجود نداره و فقط باید FD LTE استفاده کنم.
قیمتها خیلی بالاست. حالا این سامانتل باز از بقیه ارزونتر میده. میخوام ببینم میشه روش حساب کرد یا نه.
نه تفاوتی نداره سیم کارتهای سامانتل. همون رو بگذارید رو مودم میگیره فقط فکر کنم باید یه APN بسازید تو تنظیمات مودم که تو سایتش توضیح داده.نقل قول:
مودمی هم که نوشتید اگر آنلاک هست میگیره مشکلی نداره.
آره تعرفه های ارزونتری داره به نسبت بقیه.
نقل قول:
FD سامانتل ( بسته های معمولی و نه TD) سراسری هست و هر کجا رایتل و همراه اول آنتن بدن (3G/4G) میشه از اون استفاده کرد
اگر بسته های سامانتل رو در روز جمعه خریداری کنید شامل 40 دصد تخفیف میشن (جمعه های نارنجی) که خیلی بصرفه میشه
اینترنت سامانتل فعلا خوبه ، فقط از لحاظ فنی اگر با پشتیبانی تماس بگیرید ، اون اپراتوری که به شما جواب خواهد داد زیاد آگاه نخواهد بود
اما در کل خوبه
ممنونم. پس فیالواقع نمیشه از بستههای اینترنت ثابتش در جایی که من هستم استفاده کرد. درسته؟نقل قول:
اینجا دکل همراه اول هست، منتها ظاهراً باید بسته 4G بخرم نه اینترنت ثابت. درسته میگم؟
اونم که قابلمقایسه با مبیننت نیست قیمتهاش.
نقل قول:
با توجه به توضیحات قبلی شما
مناسبترین گزینه همین بسته های فورجی هست
فعلا سامانتل بصرفه هست و قیمتها قابل هضم
اما کی گرون بکنند ، الله اعلم
- - - Updated - - -
نقل قول:
با توجه به توضیحات قبلی شما
مناسبترین گزینه همین بسته های فورجی هست
فعلا سامانتل بصرفه هست و قیمتها قابل هضم
اما کی گرون بکنند ، الله اعلم
آقا 1.1.1.1 روی سامانتل جواب میده؟
دو ماهه روی شاتل موبایل از کار افتاده :blink:
نه کار نمیکنه ، فقط سایفون و آرگو جواب میدهنقل قول:
- - - Updated - - -
نه کار نمیکنه ، فقط سایفون و آرگو جواب میدهنقل قول:
سلام. من در طرح رندچین یه سیم کارت دائمی سامانتل گرفتم. آیا کدی یا گزینه ای برای فعال کردن کنترل مصرف آزاد اینترنت داره سامانتل که بدون بسته از اینترنت استفاده نکنه؟
نقل قول:
فکر نکنم ، حداقل من ندیدم
لیست کامل خدمات رو در (سامان تل من) می تونید ببینید
آدرس:
pwa.samantel.ir
سلام . دوستان برای شما هم اپ سامانتل من از کار افتاده؟ بیش از ده روزه که اپلیکیشن موبایل سامانتل من از کار افتاده . پشتیبانی میگه در حال بروز رسانیه . یعنی خواب تر از این سامانتل نداریم . یه جوری وله که انگار مدیراش اصلا یادشون رفته همچین اپراتوری تاسیس کردن
درود برای من کار میکنه فقط 1 روز متصل نمیشد در این مدت
الان هم مجدد تست کردم وارد برنامه شد
نقل قول:
نقل قول:
از نسخه وب استفاده کنید
pwa.samantel.ir
سلام چطوری به شبکه همراه اول سویچ کنم الان روی رایتل بالا اومده ؟
علیکم السلامنقل قول:
داخل تنظیمات گوشی وارد جستجوی شبکه شوید / جستجوی دستی / و از لیست اپراتورها همراه اول رو انتخاب کنید
سیم کارت روی مودم X28 هست
- - - Updated - - -
سیم کارت روی مودم X28 هست
نقل قول:
بیشتر مناطق ایران که خود رایتل آنتن فورجی نداره ، وقتی نوع شبکه رو فقط در مودم فورجی انتخاب کنید ، بصورت خودکار میره روی فورجی همراه اول
اما اگر منطقه ای هستید که فورجی راتیل وجود داره ، داخل تنظیمات مودم امکان انتخاب اپراتور وجود داره از اونجا می تونید انتخاب کنید
در مورد مودم شما (ایکس28) اطلاع ندارم این گزینه وجود داره یا نه.
دوستان اینترنت 4g سامانتل برای شما هم روی دکل همراه اول قطعه؟ از دیروز اصلا علامت 4g سامانتل روی خطوط آنتن گوشیم نمیاد
نقل قول:
ظاهرا مشکل سراسری هست، من تقریبا اولای صبح بود که رفت رو 3g
همراه اول رجیستر سیم کارت های سامان تل با imsi 43201 رو به شبکش مسدود کرده ، تا میتونید تو سایت 195 شکایت ثبت کنید تا حلش کنن
مشکل رفع شد و اتصال سیم کارت های سامان تل به شبکه همراه اخر برقرار شد
هنوز هم به روال قبلی برنگشته
در اتصال به همراه اول قطع و وصلی داره
میخوام به پشتیبانی تماس بگیرم، ولی می دونم قرار نیست جواب درست حسابی بدهند
سایتشون ( سامانتل من + خرید بسته) در حال بروزرسانی هست از دیروز تا این لحظه
تا این لحظه هنوز هیچ چیز درست نشده قطع و وصلی های فراوان روی همراه اول :wac:نقل قول:
- - - Updated - - -
تا این لحظه هنوز هیچ چیز درست نشده قطع و وصلی های فراوان روی همراه اول :wac:نقل قول:
جالبه از هیچ طریقی هم اعلام نمیکنن دقیق مشکل چی هست توی صفحه اینستاگرام اینهمه مردم اعلام نارضایتی کردن اما دریغ از یدونه ریپلای
مدت مدیدی مشکل دی ان اس داشتن و هیچ جوره برطرف نمیکردن تا اینکه مشترکین از طریق 195 شکایت کردن
الان هم باید از طریق 195 به این اپراتور فشار آورده بشه
برنامه سامان تل (نسخه وب رو استفاده می کنم) کلا قطعه ، نه میشه مانده گیری کرد و نه بسته خرید.
اختلال سامان تل برطرف شد
این اپراتور جهت کسب رضایت مشترکین
بسته 6 گیگ دابل (در مجموع 12 گیگ 1 ماهه )
بسته 600 دقیقه مکالمه داخل شبکه
بسته 200 دقیقه مکالمه بین شبکه
رو برای تمامی مشترکین فعال کرد.
سلام من تازه سیم کارت سامان تل گرفتم و داخل مودم B612 گذاشتم. الان یه مشکلی دارم وقتی روی AUTO است به دکل 4G رایتل وصل میشه در این حالت فول آنتن میده ولی قندشکنم وصل نمیشه و اختلال توی TLS handshare داره.
وقتی روی مد دستی میزارم و وصل میشم به دکل همراه اول 4G اونوقت دیگه این مشکل رو ندارم و راحت وصل میشه ولی منطقه ای که هستم همراه اول ضعیفه کلا یه دونه آنتن میده فقط رایتل خوب آنتن میده.
وقتی دستی روی رایتل 3G میزارم باز هم مشکلی نداره و کار میکنه فقط وقتی به رایتل 4G وصل میشم این مشکل برام پیش میاد.
کلا سیم کارت سامانتل رو بر میدارم به جاش سیم کارت رایتل میزارم باز هم رایتل بدون مشکل برام کار میکنه. نمیدونم چرا سامانتل روی رایتل 4G که میره این مشکل براش پیش میاد. کسی به این مشکل بر خورده؟
نقل قول:
من مشکل شما رو داشتم البته برعکس
منطقه ای که بودم انتن فورجی رایتل بود، اما روی اون رجیستر نمیشد ، پوشش فورجی همراه اول خیلی ضعیف تر بود ، همیشه روی فورجی همراه اول میرفت
مودم هم قابلیت انتخاب شبکه اش خواب کار نمیکرد، مجبور بودم با این اشکال کنار بیام
سلام
سایت سامانتل td lte هم داره نوشته سرعت ۱ تا ۴۰ یعنی از مبین نت سرویس میگیره؟ یا ایرانسل؟
- - - Updated - - -
سلام
سایت سامانتل td lte هم داره نوشته سرعت ۱ تا ۴۰ یعنی از مبین نت سرویس میگیره؟ یا ایرانسل؟
باید زنگ بزنی بپرسی اینجوری مشخص نیستنقل قول:
این مشکلات معمولا به نوع کانفیگ داخل شبکه خودشون بر میگرده و عمدتا سهوی و بعضی ها عمدی هست. روی اینترنت های بی سیم زیاد هست مثل nat. ایرانسل مودم های و سیم کارت tdlte تو یک منطقه تست میکردم شدیدا همه اتصالات رو قطع میکرد. پیشنهاد من پروتکل اتصال رو تغییر بدید یا باید به فرد فنی داخلیشون صحبت کنید اگر باشن چون این اپراتور سیم کارت مجازی هست . پشتیبانی معمولی نمیتونه جواب بده. شاید پشتیبانی همراه اول جواب بده.نقل قول:
این ها رو هم چت جی پی تی پیشنهاد داد
محتوای مخفی: chgpt
احتمالا به خاطر فیلترینگ شدید رایتلهنقل قول:
سعی کن با همون همراه اول کنار بیای
مودمو بزار یه جایی که بهتر آنتن میده
نوشتن با سیم کارت رایتل روی 4جی درست کار میکنه. اگر فیلترینگ بود که اون هم کار نمیکرد.نقل قول: