دوستان یک شات از پنل کاربری بزارید ببینم قیمتها بعد از خرید اولیه شارژ چگونه هست و چقدر تفاوت داره
Printable View
دوستان یک شات از پنل کاربری بزارید ببینم قیمتها بعد از خرید اولیه شارژ چگونه هست و چقدر تفاوت داره
دوستان وایمکس مبین نت سرعتش ۱ مگش به چه صورت هست دانلودش منظورمه
من خودم adsl دارم و ازش راضی بودم خصوصا دانلود شبانش ولی از نویز و افت سرعت و محدودیت سرعتش کلافه بودم کاریشم نمیشد کرد چون ما فاصلمون از مرکز زیاده با اینکه یه مرکز دیگه تو فاصله ۵۰۰ متریمون هست اما ما تحت یه مرکز دورتریم! ولی اینجوری خوبه بعضی تعرفه هاشم شبانش ۱۰۰۰ گیگ هستکه با توجه به محدودیت سرعت ۴ مگ و با توجه به اینکه شما با این سرعت شبی حدود ۸.۷۹ گیگ میتونید دانلود کنید و این یعنی برای دانلود ۱۰۰۰ گیگ یعنی ۱۱۳ روز زمان نیاز دارید پس عملا دانلود شبنه یه جورایی نامحدوده خصوصا تو سرویسای ماهیانهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من مودم دانگل 4g e3372 هواوی بدون قفل دارم میتونم به tdlte مبین نت وصل بشم ؟ اگه میتونم خود مبین نت قبول میکنه دیگه مودم نخرم؟
نه متاسفانهنقل قول:
هم سيم كارت مشكل دارين و هم فركانس كاري ٣٣٧٢ به TD داخل ايران نميخوره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم امروز گرفتم عالیه
شما سیگنالت چقدره؟نقل قول:
-85.25 dBm قدرت سیگنالنقل قول:
18.52 dB کیفیت اتصال
من نمیدونم چرا از سرورهای تهران تست میزارید؟؟؟
موقع تست گرفتن لطف کنید سرورهای خارج از ایران رو انتخاب کنید.
من به شخصه اگر تست سرعت 100 مگ هم از سرورهای داخلی بذارید با پینگ عالی بازم به دردم نمیخوره.
چیزی که مهمه سرعت اتصال به سرورهای خارجی هست دوستان نه سرورهای داخلی.
لطفا هنگام تست گرفتن به این نکته توجه کنید.
ضمنا وقتی تست سرعت از سرورهای خارجی خوب باشه به احتمال 99 درصد سرعت اتصال به سرورهای داخلی هم خوب هست ولی عکس این قضیه همیشه صادق نیست.
باشه بهش میگم :)
بله حرف شما درسته اما دوستان خیلیاشون ازین مسئله آگاه نیستننقل قول:
درضمن سرور خارجی هم باید از یک کشور و یک دیتاسنتر مناسب انتخاب بشه.
دوستان یه سوالی ، اگه سیم کارت مبین نت رو روی یک مودم دیگه مبین نت از همون مدل بزاریم کار میکنه ؟
اگر تو همون پوشش باشی و مک و سریال مودم تو سیستمشون ست نشده باشه بله میشهنقل قول:
ضمن سلام و احترام خدمت تمامی مشترکین محترم
درصورت درخواست برای طرحهای یکساله ۴۰ و ۱۰۰ گیگ، چنانچه طرحها در پنل اضافه نشده است اطلاع داده تا طرح مورد نظر اضافه گردد
یکساله ۴۰ گیگ ۶۰ هزار تومان
۱۰۰ گیگ ۱۰۰ هزارتومان
لازم بذکراست این طرحها فعلا برای تمامی مشترکین قابل فعالسازی میباشد
سلامنقل قول:
برای من اضافه نشده
شناسه اشتراک پیام داده شود
شناسه اشتراک پیام داده شودنقل قول:
از کجا بیارمش؟
این یوزرایی که تازه اومدن قضیشون چیه؟ فک کنم فقط برا تبلیغه! منم الان دارم سرویس رو. باند داخل خوبه ولی برا تست سرویس با سرورای خارج واقعا افتضاحه با پینگ بسیار بالا! ثبات سرویس هم من ندیدم سرعت زیاد بالا پایین داره. قطعی هم تا یک هفته پیش زیاد داشت ولی الان بهتر شده. سوالی بود در خدمتم. فقط چون من تازه اومدم فعلا نمی تونم عکس بگذارم گیر میده!:n27:
شما وضعیت سیگنالت چجوریه و کجا هستی؟
دوستان من كاشانكم كسي اون اطراف داره اين مودمو و اين اينترنتو؟ يا كسي اطلاع داره اونجا چه طوريه ؟ سرعتش خوبه دوستان يا خير؟
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوششر ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
- - - Updated - - -
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوش ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
- - - Updated - - -
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوش ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
دقيقا كسي نميتونه جواب شما رو بدهنقل قول:
بايد اول تست كنين
اكثر نمايندگان مبين نت قبل فروش تست ميكنن
اگر سيگنال مطلوب بود اقدام به خريد كنيد
با سپاس
درود دوستان. من از مشترکین وایمکس مبین نت هستم. الان پیشخوان رو چک کردم یه گزینه اضافه شده به نام مهاجرت از وایمکس به td-lte. وارد این قسمت که میشی نوشته مشترکین وایمکس میتونن با صد هزار تومان تخفیف مودم و سیم کارت td-lte رو دریافت کنن. تو خود سایت مبین نت قیمت مودم td-lte رو نزده. میخواستم از دوستانی که از دارن از td-lte مبین نت استفاده میکنن بپرسم کلا چقدر واسشون هزینه داشته ؟ یا میدونن قیمت مودم چقدر درمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مودم هیبرید + ۱۰ گیگ یکساله روزانه و ۱۰ گیگ شبانه با مالیات و نصب شد ۲۳۹۸۰۰نقل قول:
دوست عزیز تماس میگیرید ثبت نام میکنید میان برای تست اگر سیگنال داد و از سرعت و پوشش راضی بودید همون موقع پولش رو میدید و مودم خودتون رو راه اندازی میکنن در غیر این صورت هزینه ای نمیدید.نقل قول:
ممنون از پاسختون. از مشترکین وایمکس بودید ؟ مودم وایمکس رو پس دادید ؟ یا واسه بار اول از مبین نت سرویس خریداری میکردید ؟نقل قول:
نه من خیلی وقت پیشا مودم وایمکس ایرانسلم رو تبدیل کردم به مبین نت و انقدر بیخود بود دیگه استفاده نکردم.نقل قول:
الان با اشتراک جدید و بدون پس دادن مودم خریدم شد اینقدر.
اقا علي الان يه عكس بده از سرعتن و سيگنالت منطقه اي كه زندگي ميكني هم بگو مت تايپت چنده؟
نقل قول:
اقا علي الان يه عكس بده از سرعتن و سيگنالت منطقه اي كه زندگي ميكني هم بگو مت تايپت چنده؟
نت تایپ دو هستش رفیقم تو تهران امرور خریدهنقل قول:
من اسياتك داشتم پينگش خيلي خوب نت تايپشم تا دو ماه پيش يك بود ولي شد دو ولي مهم نبود ولي چون بي انصافا كلا قط كردن اينترنتو گفتن مشكل داريد بايد تخليه شه ميخوام از اينجا بگيرم اميدوارم پينگش برا انلاين خوب باشه سعيد جان سرعت دوستت چه قدره و سيگنالش؟نقل قول:
سمت تجریش هستیمنقل قول:
نت تایپ رو چجوری ببینم؟
امروز مودم. دادن ما يه كن از منطقه پوشش بيرونيم ولي من سه مگو ميگيرم كاشانكم ؛)
شما کدوم طرح رو دارید؟تا 4 مگ یا تا 40 مگ؟نقل قول:
اگر طرح 4 مگ رو دارید و تا 3 مگ میگیرید یعنی 75% سرعت رو دارید و با توجه به اینکه خودتون گفتین خارج از محدوده هستین خب خوبه.
اما اگر طرح 40 مپ رو دارید و 3 مگ میگیرید که خب اصلا خوب نیست.
اگر هم منظورتون 3 مگابایت باشه که میشه 24 مگابیت که این یعنی شما طرح 40 مگ دارین که بازم با شرایط شما که کمی خارج از محدوده هستید میشه گفت میزان دریافتیتون خوبه.
حالا شما کدوم یکی از این حالتها هستید؟
ایشون باید اول بگن که منظورشون مگابایته یا مگابیت
30مگابايت رو ميگيرم راحت سرويس چهار تا چهل مگابايت. كه سرعتم ميشه سه مگابيتنقل قول:
بر عكس گفتين دوست مننقل قول:
دوست عزيز 1024 مگابايت ميشه 128 كيلوبيت بيت از بايت كوچك تره:/نقل قول:
- - - Updated - - -
سه مگابيت در ثانيه دانلود دارم يعني يه فايل ده مگي دو سه ثانيه دان ميشه :/ مگابيت سرعتيه كه تو idm ميزنه
دوست عزیز سرعتیکه خریداری میکنید بر اساس بیت هست یعنی ۴ تا ۴۰ مگابیت در حالی که شما میگین ۴ تا ۴۰ مگابایت که خیلی سرعت زیادی میشه و بعید میدونم کاربر خونگی توی ایران تا ۱۰ سال آینده هم به این سرعت بتونه برسه.نقل قول:
اونی هم که IDM میزنه بر اساس بایت هست چه کیلو بایت چه مگا بایت و طبق گفته شما در IDM میزنه ۳ مگابایت پس سرعتیکه بهتون میده حدود ۲۴ مگابیته یعنی حدود ۶۰ درصد سرعت