بر چه مبنایی میگید خط لب مرز هست ؟؟؟نقل قول:
و اینکه من نگفتم رو 19 ببندن و خواستم روی 16 مگ بسته بشه !!
ضمنا مگه کشش خط تا 19 مگ نیست ؟؟ یا اشتباه میکنم ؟
من یه خط دیگه هم دارم با همین مشخصات ولی از یه شرکت دیگه
که روی 16 مگ بسته شده بود
Printable View
بر چه مبنایی میگید خط لب مرز هست ؟؟؟نقل قول:
و اینکه من نگفتم رو 19 ببندن و خواستم روی 16 مگ بسته بشه !!
ضمنا مگه کشش خط تا 19 مگ نیست ؟؟ یا اشتباه میکنم ؟
من یه خط دیگه هم دارم با همین مشخصات ولی از یه شرکت دیگه
که روی 16 مگ بسته شده بود
شما به نتیجه ای رسیدید؟نقل قول:
من خطم تکنیکالی جمع اوری شده از مخابرات ولی مسئول پنل CRM مخابرات میگه خط رانژه جای دیگه هست درصورتی که خط نه رانژه شرکت دیگه هست و نه رانژه هست اصلا!
سلام دوستان برای عدم انتقال خط و یا عدم واگذاری خط که هی میگن پورت نداریم و امکانات نداریم . توو قسمت آخر ارائه مستندات هست . این اجباریه ؟ بعد همون قبض انتقال یا درخواست رو باید بفرستیم ؟
دوستان من امروز برای خروج از رانژه تکیت دادم بعد ارسال شد به اپراتور برداشتن user pw رو قطع کردن :/ به نظرتون از این شکایت تو سایت انصراف بدم یه شکایت دیگه ثبت کنم و بگم که فقط اکانتو پاک کردن و خط هنوز رانژه هستش؟ چون این شکایتی که الان دارم فکر کنم 14 روز وقت دارن؟ یا... راهنمایی کنید لطفا
دوستان من سرویس فیبر نوری تانوما رو به خاطر تبلیغاتش مبنی بر سرعت بالای آپلود خریدم اما سرویس الماس 100 مگ داره سرعت 16 مگ آپلود بهم میده! سرعت دانلودش درسته اما سرعت آپلودش رو روی 16 قفل کردن!!! من چطوری میتونم شکایت کنم و به نتیجه برسم؟ چون هرچی هزینه کردم فقط برای سرعت آپلود بالا بود نه دانلود.
قرارداد رو خوب بخونيد. اگه جاييش ننوشته يا برگه تبليغ ازش نداريد نميشه ادعايي کرد و رگولاتوري هم پيگيري نمي کنه.نقل قول:
اما داستان من اين شد که براي قطع بودن ترافيک و ناپايداري لينک و برخي موارد مربوط به دسترسي به سرورهاي داخلي نامه نوشتم به خود مخابرات، وي پيگيري نشد، توي رگولاتوري تيکت زدن و از اونور پيگيري کردن در نهايت اپراتور چند بار تماس گرفت و صحبت کرديم براشون توضيح دادم، براي جلب نظر و جبران قطعي ها يه مدت روي به عنوان اس ال اي روي قرارداد زد و قضيه ختم به خير شد.
اصلا کاری ازشون بر نمیاد
مورد آخری رو که مطرح کردم چنتا حرف به خودشون و وزارت هم عرض کردم:n02: .. تماس گرفتن گفتن آقا اینا چیه داری میگی هر حرفی بزنی قابل پیگیری قضایی هست حواست جم باشه .. گفتم زورتون به مخابرات(همراه اول) نمیرسه من بدبختو دارین تهدید میکنین:n27:
خجالت نمیکشن با این رسیدگیاشون
بی فایده است فقط شارژ هدر میدی
عرض کردم رو خوب اومدی برادر :n09::n10:نقل قول:
سلام دوستان
همراه اول از ۱۵ ابان که شبانه رو برداشت گفته بود کسایی که از قبل این تاریخ بسته ۱۰ گیگ به بالا دارن میتونن همچنان از طرح دانلود رایگان استفاده کنن
ولی دقیقا واسه منی که بسته یک ساله داشتم از ۱۵ تا ۱۷ ابان تویه سه روز ۱۰۲ گیگ حجم کم شده الان که شکایت کردم میگن تو اون بازه برای شما تخفیف اعمال شده که دروغه چون من فقط شبا دانلود میکردم اونم ۳تا ۷ دقیقا تمام حجمی که دانلود کردمو کم کرده
حالا من درخواست تجدید نظر دادم به نظرتون سامانه کاری انجام میده یا این دزدا به هیچکس جوابگو نیستن؟
درست حسابی پیگیری نمیکنن .. الکیه
یه زمانی خوب بودن اما تازگیا اصلا رسیدگی نمیکنن
من از مبین نت شکایت کرده بودم چند وقت پیش پیگیری شد ولی نتیجه چندان رضایت بخش نبود ولی باز هم بیشتر پولم رو پس از 2 ماه پس گرفتم.
چون تازگیا مد شده هر کس از خونه قهر کرد به ۱۹۵ شکایت بزنه، با جدیت سابق پیگیری نمیشه.
مخابرات داره CRM رو آپدیت می کنه، طرف هم یه جمع و تفریق نمی کنه حجم مصرفی رو به دست بیاره، به ۱۹۵ شکایت می کنه.
نتیجه همین میشه ... برای من که مشکل فنی و سرعت دارم، نه ISP می رسه جواب بده و نه ۱۹۵ وقت می کنه رسیدگی کنه.
نوع برخوردتون مناسب نیست , اگه حقی برای کسی وجود داره باید ازش استفاده کنه , داخل یا خارج ایران هم ندارهنقل قول:
مخابرات هم بهتره گند-کاریش رو کامل تست کنه بعدا بیاد مشتری رو راضی کنه بره رو سیستم سالم نه اینکه مردم بشن موش آزمایشگاهی!
اون حساب-کتاب هم باید با خود سرویس دهنده باشه چون مدرک همونه طبق قانون و لازم نیست مشتری آمار داشته باشه , فقط باید حواسش باشه کلاه نره یا کمتر بره سرش
حجم مصرفی هم شامل همه سایتها و سرویسای داخل نیست , اگه کسی از آی-پی داخل دانلود کنه هم میتونه بین الملل حساب بشه به خاطر اون لیست خاص سایت/آی-پی
195 هم وقت نداره چون حوصله ندازه , دیگه همه تجربه دارن , وقتی 2020 کلا 2 نفر میزاره برای جواب دادن به 200 نفر وضع همینه , اگه این نیست پس باید مثل پشتیبانی بقیه شرکتا جواب بدن
من اعتقاد دارم در مخابرات رو باید تخته کرد، بنابراین سمتش نیستم و طرفداریش هم نمی کنم.نقل قول:
ولی واضحه که درست نیست تا تقّی به توقی خورد به ۱۹۵ شکایت زد.
ضمن این که بهتره در درجه اول با خود ISP تماس گرفت و اگه بعد از پیگیری حل نشد، در آخر به ۱۹۵ مراجعه بشه.
در اون مثال خاص (تعویض CRM مخابرات) ، طرف همون دقایق اولیه به ۱۹۵ شکایت کرده ... خب واقعاً مسخرست.
پ. ن: نقل قول من رو به روز کنید.
نقل قول:
مشکل اینه که تو این مملکت باید از همون اول رفت با مقام/درجه/سازمان/مسوول بالاتر روبرو شد , چون قبلش کلافگی و خستگی و بی احترامی و بقیه مسایل یا طی شده یا تجربه دیگران دیده شده (ضرب المثل کفش آهنی)
من خودم به شخصه بالای 160 دقیقه پشت خط 2020 بودم ولی جمع صحبت با اپراتور به 4 دقیقه نرسید(یکیشون نزدیک به 2 دقیقه گفت گوشی رو نگه دار تا سیستم رو چک کنه!)
توی بحث مخابرات هم قبوله که بعضیا بدون کنترل ساده ترین چیزا سریع فکر شکایت/ گرفتن پشتیبانی میفتن (هر چند پشتیبانی وظیفه داره که سرویس مشتری برقرار باشه و ربطی به سواد مشتری نداره) - منظورم اینه قطع شدن سیم از پشت مودم یا نبودن اسپلیتر بین خط تقصیر پشتیبانی نیست ولی باید باور داشته باشیم هنوز خیلی کاربرا نمیدونن وظیفه اسپلیتر چیه و پشتیبانی وظیفه راهنمایی داره تا کاربر دغدغه اش فقط برقراری اینترنت باشه و با کیفیت مناسب
اون تغییر سیستم مخابرات هم توهین به شعور مشتریاست چون بدون تست کافی(تازه اگه تست کرده باشن!) اومدن کلی هیجان/دردسر/نگرانی برای مشتریا درست کردن و فقط به قیافه پنل رسیدن (اون طراحی هم طبقه بندی محتواش مورد داره)
من خودم بعد از اینکه حدود 130 دقیقه تماس با 2020 به نتیجه نرسیدم (2 بار هم رفتم مرکز مخابراتی - نزدیک هستن) به 195 شکایت زدم, نصف روز بعدش تماس با 2020 و این دفعه مشکل با توضیح و اصرار و شانس حل شد و رفتم اون شکایت 195 رو کنسل کردم(هیچ اقدامی هم نشده بوده روش)
در کل حرف شما درسته و اگه روال درست و مطوب و سریع رو بخوایم باید از نزدیکترین و مستقیم ترین مسیر/شخص/مقام کار رو پیش برد نه از بالا ولی متاسفانه تو ایران برعکسه(به جز بعضی استثنا ها و موارد با موضوع دیگه)
من تا الان چند بار از همراه اول و ایرانسل و یک بار از شاتل تو سامانه 195 شکایت کردم
همراه اول یک بار به این خاطر بود که هزینه تعویض سیم کارت معمولی به 4g رو، روی قبض به عنوان کارمزد تعویض سیم کارت حساب کرده بودن. شکایت کردم و حدود ده روز بعدش اون هزینه رو از صورت حسابم کم کردن.
بار دوم هم در این مورد بود که بسته اینترنتم تموم شده بود ولی پیامک نیومده بود و من مصرف ازاد داشتم تا اینکه شارژ سیم کارتم تموم شد. باز شکایت کردم به خاطر عدم ارسال پیامک اتمام بسته، و باز هم مبلغ رو (هر چند حدود 1000ت بود) برگشت زدن.
از ایرانسل فلان فلان شده تا الان پنج شش باز شکایت کردم ولی اصلا زیر بار نمیرن.
اولین بار در مورد هدیه 7 روز اینترنت نامحدود برای شارژ سیم کارت به مبلغ 10000ت در کمتر از یک ماه از فعالسازی سیم کارت، شکایت که کردم گفتن شما انتقال اعتبار دادی و حساب نمیشه. در حالی که من رسید شارژ مستقیم همراه بانک ملت داشتم. هر چند تو خود سایتشون ننوشته بود که افزایش اعتبار نباید از طریق انتقال اعتبار باشه. در هر صورت زیر بار نرفتن.
یه بار هم در مورد بسته اینترنت هفتگی 6 تا 12 صبح بود که بعد از ساعت 11:30 مدام قطع و وصل میشه و نمیشه استفاده کرد. شکایت کردم و از یه استان دیگه کارشناس فرستادن و بررسی کرد گفت مشکل انتن دهی وجود نداره من هم بهش گفتم این رو اول خودم به پشتیبانی که زنگ زده بود گفتم ولی گوش نکردن چون این مشکل رو تو شهر دیگه هم داشتم و این مشکل مربوط به تنظیمات بسته میشه.
در نهایت کارشناس زنگ زد و گفت که دیگه به بخش ما مربوط نمیشه و شما اگه میخواین میتونین دوباره شکایت کنین و این دفعه مورد شکایت رو تعرفه بزنین!!
یعنی ایرانسل ارتباط درون سازمانی نداره و کاربر باید دوباره و از بیرون سازمان اقدام کنه!! از علت هایی که چرا عاشق ایرانسلم.
دو دفعه بعدی هم در مورد نیم بها حساب نکردن سایت های داخلی در بسته اینترنتی 1 گیگ برای این ساعت بود که باز زیر بار نرفتن.
حتی عکس از برنامه ایرانسل من و از بسته اینترنت فرستادم و بهشون گفتم که ببینید! بسته خودش نوشته ترافیک ملی:2 گیگابایت ترافیک بین الملل:1 گیگابایت.
ولی کی که گوش بده.
از شاتل هم شکایت کردم! اون موقع که تازه اینترنت مصرف منصفانه! نامحدود! اومده بود من به بخش فروش شاتل زنگ زدم و پرسیدم که سرویس 512 یه ماهه رو میخوام ولی آیا پهنای باندش باز هست؟ کارشناس فروشش دقیقا گفت که اره تا جایی که خط بکشه، پهنای باند باز هست!
خب من هم خریدم و چون سرویس قبلی MAX بود و سرویس جدید 24 ساعت طول میکشه که فعال بشه، اون روز هیچ مشکلی نداشتم و سرعت دانلود خطم رو 16 مگابیت بود ولی فرداش اومده بود رو 512 کیلوبیت!!!!
شکایت کردم و کارشناسش زنگ زد و گفت چون این سرویس ها تازه معرفی شدن و بهمان و ... اینجوریه
گفتم بابا کارشناش فروشتون گفته بازه وگرنه من نمیخریدم. گفت خب من از شما معذرت میخوام!
باز گفتم خب معذرت خواهی شما قبول ولی من الان چیکار کنم؟ حداقل سرویسم رو با یه سرویس دیگه تعویض کنید (اون موقع فکر کنم هنوز Max بود) و مابهالتفاوتش رو من میدم. گفتن خیر نمیشه!!
و تموم شد.
خلاصه تجربهام بهم میگه که 195 در دو صورت ممکنه واقعا پیگیری کنه. اول اینکه مبلغ مورد بحث بااهمیت باشه. دوم اینکه مشکل تعداد زیادی از کاربرها باشه.
اخر شکایت ها هم معمولا اینجوریه که شما یه چیزی میگی، اپراتور یه چیزی میگه، اگه توافق کردین که پر از خیر و برکته اگه نه که میره مرحله بعدی. ولی اینکه مرحله بعدی چی میشه رو فقط خدا میدونه!
ظاهرا مرحله بعد یه کارشناس نسبتا کله گندهتر از خود وزارت بررسی میکنه و اگر لازم ببینه یه کارایی انجام میده! البته اینا ظاهرا هست و برای من تا الان پیش نیومده.
اصلا رسیدگی نمیشه من حدود 2 ماه هست از مخابرات شکایت کردم برای جمع اوری pcm ولی هیچ خبری نیست حتی یک تماس نگرفتن.
دیگه بستگی به طرف مقابل شکایت دارهنقل قول:
بعضی ها مثل همراه اول سریع پاسخ میدن و مشکل رو حل میکنن
بعصی ها مثل ایرانسل حواب سر بالا میدن و عین خیالشون نیست
اون اول ها که 195 راه افتاده بود، بهتر بود ولی الان اون پیگیری سایق رو ندارن
حتی مراحل ثبت و پیگیری شگایت هم تو سامانه جدید، مقداری گنگ هست
:n04:
پری روز شکایت کردم ، امروز رسیدگی کردن:n13:عجیبه این همه سرعت عمل:n28:
دوستان یه سوال
جمع آوری از یه شرکت اینترنتی و وصل کردن نت شرکت جدید چقدر طول میکشه ؟؟
قبلا میخواستی جمع کنی 1 هفته طول میکشید تا شرکت نامه تخلیه رانژه رو بده به مخابرات
از اون طرف هم 1 هفته طول میکشید شرکت جدید وصل کنه !
الان اوضاع چجوریه ؟
این سامانه همیشه رسیدگی میکنه ولی خودش تقریبا هیچ کارس و فقط شکایت شما رو ارجاع میده به مدیریت یا واحد بازرسی شرکت سرویس دهنده.
امکان ثبت شکایت در حوزه ICT و پاسخگویی در شبکههای اجتماعی فراهم شد
حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص نحوه ثبت و پاسخگویی به شکایتهای کاربران در حوزههای مختلف ICT توضیحاتی ارائه داد و اعلام کرد که امکان پیگیری شکایات از راه شبکههای اجتماعی هم برای کاربران ممکن شده است.
حسین فلاح جوشقانی در حساب اینستاگرام خود در رابطه با وظایف رگولاتوری گفته است: یکی از مهمترین وظایف رگولاتوری حفاظت از حقوق کاربران سرویس های ارتباطی،پستی و فناوری اطلاعات است. او با اشاره به سامانه 195 و تغییرات مثبتی که در آن ایجاد شده گفت:
در طی چند سال گذشته سامانه 195 در راستای ثبت و پاسخگویی به شکایات مردم در حوزه ICT راه اندازی شد، در کنار سایر راههای طرح و پیگیری شکایات، این سامانه متناسب با تغییر تکنولوژی و نیازهای مردم در دسترسی و پیگیری راحتتر شکایاتشان، بهینه سازی شده و در نسخه جدید امکان ثبت و پاسخگویی به شکایات مبتنی بر مکان نمای جغرافیایی و ضمیمه کردن مستندات شکایت فراهم شده است.
او با انتشار ویدئویی در این پست نحوه ثبت شکایت در سامانه 195 و دیگر راههای موجود به کاربران آموزش داده است و از آنها خواسته که با بازنشر این کلیپ به حفظ حقوق کاربران در فضای ارتباطی و فناوری اطلاعات کمک کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه رسیدگی به شکایات کاربران در موضوعاتی مانند اینترنت، موبایل، تلفن ثابت، خدمات پستی، خدمات دفاتر پیشخوان و شکایت از تشعشعات آنتن های تلفن همراه قابل انجام است، گفت:کاربران اگر در مورد دریافت خدمات در این حوزه ها شکایت دارند می توانند با مراجعه به سامانه 195، شکایت خود را به صورت آنلاین ثبت و پیگیری کنند. در همین حال امکان ارائه شکایت از طریق تماس با تلفن گویا و شبکه های اجتماعی نیز فراهم شده است و کاربران می توانند سوالات و شکایت خود از اپراتورها را از طریق درج هشتگ ۱۹۵ (#صد و نود و پنج #نام اپراتور) در شبکه های اجتماعی پیگیری کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی تیکت میزاری. باید منتظر باشی همون تیکت رو ترتیب اثر بدن یا میشه برای پیگیری بیشتر تماسم گرفت؟
میشه تماس گرفت ..اما صبر کن تا جواب بدن بهترهنقل قول:
کاملاً راضی هستم.خداییش تنها جایی بوده که هر وقت شاکی بودم سریع و مثمر ثمر پاسخ دادن
وضعیت خدمات اینترنت، موبایل و تلفن در کشور؛ شکایتهایی که روز به روز بیشتر میشوند
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا همان رگولاتوری سامانهای با شماره 195 را در اختیار شهروندان قرار داده تا با تماس با آن بتوانند گزارشهای مربوط به تخلفات، حوادث، مشکلات و شکایات خود از شرکتهای زیرمجموعه و دارای مجوز این سازمان مطرح کنند. با توجه به وضعیت این سامانه، میتوان برآوردی سرانگشتی از وضعیت خدمات مرتبط با این سرویسها در کشور بدست آورد.
مجید حقی، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگویی با مهر با بیان اینکه میزان شکایات ثبت شده در سامانه 195 از خدمات ارتباطی نسبت به سال گذشته افزایش یافته اعلام نمود که تعداد 24 هزار و 621 شکایت مطرح شده در این سامانه به صورت مستقیم تا حصول نتیجه از سوی این سازمان پیگیری شده است. این آمار متعلق به 4 ماه ابتدایی سال جاری است.
معاون امور پستی رگولاتوری در خصوص آمار و ارقام شکایتهای مطرح شده در این زمینه اعلام نموده که از ابتدای سال 1398 تا پایان تیر ماه به صورت کلی 30 هزار و 758 شکایت در این سامانه مطرح شده و به ثبت رسیده که از این میزان 24 هزار و 621 شکایت رسیدگی شده و 6 هزار و 137 شکایت دیگر نیز در حال حاضر در مراحل رسیدگی قرار دارند.
البته شاید این سوال برای شما نیز مطرح باشد که شکایتهای مطرح شده در چه بخشهایی بوده است.
در این زمینه حقی میگوید که در حدود 93 درصد از شکایتهای ثبت شده مربوط به موضوعاتی مانند اینترنت (با 51 درصد)، تلفن همراه و خدمات ارتباطی آن (نزدیک به 27 درصد)، تلفن ثابت (نزدیک به 15 درصد) و 7 درصد باقیمانده نیز مربوط به سرویسهای خدمات ارزش افزوده یا همان VAS، تشعشعات، خدمات پستی و دفاتر پیشخوان میباشد.
حقی همچنین به این موضوع نیز اشاره کرده که به رغم افزایش ماهانه تعداد شکایات ثبت شده در این سامانه، مدت زمان پاسخگویی به شکایات از 6 روز کاربری در فروردین ماه سال جاری به 2 روز کاری رسیده و کاربران برای حصول نتایج لازم زمان کمتری را منتظر خواهند ماند.
اما شکایات ثبت شده در هر گروه مربوط به چه نوع خدمات و مواردی هستند. حقی در این زمینه میگوید:
پشتیبانی و ارائه خدمات، کیفیت سرویس، مشکلات مالی و تعرفه، عدم آنتندهی، پیامک متنی، خدمات مالکیت و سیمکارت، تشعشعات، ترابردپذیری، خدمات ارزش افزوده تلفن همراه و بستههای ترکیبی به ترتیب از مصداقهای پر تکرار شکایات ثبت شده است.البته اتفاق خوبی که در این میان افتاده این است که با تماس با 195 از سوی این سامانه برای کاربر پیامکی با موضوع ثبت شکایت و همراه با یک کد رهگیری ارسال میشود تا پیگیری شکایت آسانتر شود.
این همه پیشرفتهای این سامانه نبوده و معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری میگوید که راهاندازی سامانه ثبت درخواست با هدف تفکیک موضوعات مرتبط به شکایات و درخواستهای مطرح شده، اضافه کردن منوی راهنمای برای هر یک از مراحل ثبت شکایات و طراحی و پیادهسازی فرایند رسیدگی به شکایت با موضوع جمعآوری سرویس، از برنامههایی است که این سازمان در فکر تحقق آنهاست تا ارائه خدمات به مشترکین و شهروندان به بهترین نحو صورت پذیرد.
s h a h r s a k h t a f z a r .c o m
قبلا خیلی خوب پیگیری میکردن ولی الان نزدیک ۱ ماه از شکایتم میگذره اصلا جواب ندادن :/:n29:
دوستان تو پروسه تجدید نظر. خود 195 شبکه رو برسی میکنه؟
برا من كه تو تجديد نظر كارشناس گروه فناوري اطلاعات بررسي كرد فك كنم مال خود ١٩٥ بود چون مال سرويس دهنده باشه اسم isp رو مينويسهنقل قول:
نتیجش چی شدهنقل قول:
هيچي چون فوري نميشد فهميد درست شده يا نه بهشون گفتم يه مدت بايد بگذره تا ببينم مشكل حل شده يا نه اونم پيام گذاشت كه به درخواست شما رسيدگي شده و اگه مشكل حل نشده بود با فلان شماره كارمند isp تماس بگيريد ، كامنتاي قبلي كه از طرف سرويس دهنده بود اسم isp رو مينوشت ولي اين يكي رو بعد تجديد نظر نوشته بود كارشناس گروه فناوري اطلاعات منطقهنقل قول:
سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
من یک هفته پیش شکایت کردم و پهنای باند ناپایدار داشتم و درستش کردن و میگفتن که لطفا شکایت رو بردار. مهم اینه که باید مستند و اصطلاحا محکمه پسند صحبت کنید و نشون بدین (واقعی، نه دروغ) که دست کم تست های سمت خودتون رو کامل انجام دادین، مثلا سر خط درست تست کردین، با یک مودم دیگه (ترجیها کهنه نباشه) تست کردین. اونوقت رسیدگی موثرتری میشه و گر نه احساس کنن فقط شاکی هستین و فعلی هم خودتون نکردین ممکنه زیاد فرقی نکنه
متاسفانه 195 به فنا رفته
همه چیش انگار افتاده دست ISP ها. حتی تجدید نظرهاش!!!
کاهش تعداد اپراتورها
کلا به همه isp ها user pass دادن
ISP میره نگا میکنه ببینه چی ثبت شده چی ثبت نشده. بعد هم خودشون جواب میدن به همون. صدبار هم تجدید نظر بزنی دست خودشونه!!!!!!!!!!!!
نهایت اپراتور سازمان غلغلک بشه یه نگاهی کنه.
اون هم فقط روال تیکت رو نگاه میکنه , اصلا دخالت نمیکنه تو امور تیکت. مگر تیکت های خاص که خود اپراتور سازمان پیگیر میشه.
مثلا وسط تیکت پیام میده " شرکت x " چرا پیگیری انجام نشده است ؟
خلاصه ری.. دمان بود بیشترم شده. کلا امیدی نداشته باشید
منم طی شکایت آخر متوجه شدم 195 هم خاصیتش رو از دست دادهنقل قول:
مخابرات علنا دزدی می کنه و سایت های داخلی رو بین الملل محاسبه می کنه اونم نه 2 برابر بلکه 4 برابر حجم کم می کنه ولی تو 195 که شکایت کردم با مستندات، بعد از 20 روز نوشته تقصیر مخابرات نیست و اونا کاری نمیتونن بکنن!
دقیقانقل قول:
من شکایت زدم البته مثلا در دو ماه قبل خوب پیگیری کردن و حل شد ولی اخیرا مخابرات هرچی دان می کنم 4 برابر حساب می کنه چه سایت های منتخب و چه معمولی. بعد شکایت جواب دادن آقای .... به دستور سازمان .... اینترنت شما وصل شد!!!!!!!! کاملا بی ربط بعد زدم که اصلا مشکل من چیز دیگه بوده
چون خود اپراتور isp پیام ها رو میدهنقل قول: