بر اساس تستهای rtings:نقل قول:
خوب از نظر کیفیت نهایی تصویر فارغ از سایر ویژگی ها کدوم بهتر ند؟
سونی 8
الجی 7.6
Printable View
بر اساس تستهای rtings:نقل قول:
خوب از نظر کیفیت نهایی تصویر فارغ از سایر ویژگی ها کدوم بهتر ند؟
سونی 8
الجی 7.6
اتفاقا بخاطر نوع تکنولوژی استفاده شده در ساخت پنل،تصاویر متحرک و بخصوص پرتحرک، تو این مدل بهتر دیده میشن و نرم تر و روان تر.
برای من شرایطی فراهم شد که هردو را کنار هم مفصل تست کنم و نظرم را تو صفحات قبل گفتم.
دانیال عزیز شما آپدیت کردی،لطفا بگید لوکیشن را کدوم منطقه و کدوم کشور انتخاب کردی؟و برنامه ها و منو تغییری کرد؟
من لوکیشن رو روی خاورمیانه گذاشتم و برای الجی سرویس هم گزینه others رو انتخاب کردم همون ابتدا هم به ورژن 04ِ.30.06 آپدیت کردم ِ
دقیقا با نظر کوروش عزیز موافقم , یکی دیگه از محاسن این تلویزیون تصاویر واضح در حرکات تند و پر تحرکه .
سلامنقل قول:
این چند روزه زیاد وقت آزاد نداشتم ولی حتما در اولین فرصت انجام میدم
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
خوب بالاخره وقت شد عکسها رو بزارم فقط چند نکته :نقل قول:
برای اینکه بتونم از وضعیت نشت نور پایین پایین سمت عکس بندازم مجبور شدم اتاق رو تاریک کنم در کل این مشکل در اتاق با نور معمولی فقط در تصاویر کاملا تیره دیده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کنتراست روی 90 و روشنایی 100 می باشد
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
منظور از میزان روشنایی که فرمودید روی 100 قرار دادید همون Backlight هست دیگه ؟؟ بنظرم شدت کنتراست و بکلایت رو خیلی بالا گذاشتید .
بنظرم میزان نشت نور شما از گوشه سمت راست پایین ممکنه بدلیل تنظیم بکلایت و کنتراست TV در میزان بالا باشه ، یکم این مقادیر رو کم کنید ببینید وضعیت بهتر میشه یا نه ، من حتما امشب چندتا عکس تو تصاویر letterbox و در شرایط نوری کم و تاریکی مطلق اتاق قرار میدم البته بعید میدونم این مشکل به این شدت وجود داشته باشه .
سلام بنده قصد خرید مدل LG 49Uh850v رو به صورت اینترنتی از سایت سلام بابا دارم
از دوستانی که این تی وی رو دارن چند تا سوال داشتم اینه که از این تلویزیون راضی اند ؟ کیفیت تصویر تو کانال های ایران خوب هست ؟
آیا همه مشکل نشت نور در این مدل رو دارن ؟
من شندیم که این مدل تو بانه ساخت چینه و لیبل کره خورده روش برگشتی زیاد داره آیا درست هست ؟ دوستانی که این مدل رو خریدن ساخت کدوم کشور خورده ؟ (تو سایت ال جی بخش کشور کره رفتم اصلا uh850 رو تولید نکرده مثل ایران)
خواهش میکنم تجربه خرید این تی وی رو بگید چون می خوام ۲ تا بگیرم یکی از بستگان هم می خواد نمی خوام برام دردسر بشه
اگه مدل پیشنهادی دیگه ای تو این رنج دارید که گزینه بهتری است (برند و سه بعدی مهم نیست ) ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خسته نباشید من مدل uh850v خریدم دومشکل اساسی داره ایا همه این مدل ها این مشکل دارن مشکل اول پایین تلیوزیون سمت راست پاین تلویزیون نورسفید تری نسبت به طرف چپ پخش میکنه
درمورد سه بعدی عرض کنم که هر فیلم چه انیمیشن چه اکش صحنه های که سریع انجام میشه مثل حرکت سریع دست یا حالات حرتی دقیقن وسط تلویزیون چشم ازیت میشه وسه بعدی کامل نیست ایا شماهم تو زمینه سه بعدی مشکل دارید
من که اصلا این مشکل رو ندارم قبلا هم عکس زیاد گذاشتم امشبم چندتا دیگه میگیرم و میفرستم .
سلام.منتظرعکسهای شما هستیم
اقای شبانی احساس میکنم تنظیمات تصویرتون مناسب نیست.کنتراست اغراق امیزه و نور سفید هم خیلی اشباعه.کلا صورت اون بنده خدا نابود شد!.
والا من عادت دارم یکی از حالات vivid یا استاندارد رو بیس قرار میدم بعد رنگ رو متناسب با نیاز تنظیم میکنم اون تنظیمات هم در حال حاضر روی تلویزیون دارم استفاده میکنم مشکلی وجود نداره منتها ایرادی که توی عکسه بیشتر بخاطر دوربین موبایله یه جورایی تصویر رو توی حرکت سریع تصاویر گم میکنه و فوکوس لازم صورت نگرفته و اینطوری شدهنقل قول:
دوستان عزیز تو مدل 49UH850V درضمینه سه بعدی مشکل دارید من مشکل جدی دارم عرض کردم ولی هیچ کدوم از دوستان مشکل من حل نکردن باورکنید بهترین فیلم های سه بعدی میزارم سه بعدی رو بد نشون میده در حالت ساکن خوبه در حرت تند بد نشون میده ایا شما ها این مشکل داشتید
درخصوص نورسفید یا بکلایت عرض کنم نظرات دوستان گوش کردم ولی درست نیست علت اصلی ظربه وارد شدن به پنل تلویزیون توبار هست که پایین گوشه تصویر سفید نشون میده نوربیشتر
دوستان میخوام یه هدفون بیسیم واسه تلویزیون بخرم. باید مدل خاصی باشه تا کار کنه؟
تو سایتا زده بلوتوث داره. من که تو تنظیمات ندیدم بلوتوث
سلام هدفون بلوتوث کافیه معقول ترینشونم مارک nia توی بازار ریخته حدود 30 تا 60 مدلهای مختلفنقل قول:
توی منو صدا یه قسمت رو بعنوان خروجی قرار داده که اگه روش اکی کنی خروجی بلوتوث رو میبینی فعلش کن و هدفون رو باهاش پیر کن این دفعه اوله سریع بعد هر موقع هدفون رو روشن کنی وصل میشه
این عکس در نور معمولی اتاق :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسم در اتاق کاملا تاریک :
همونطور که عرض کردم خوشبختانه من اصلا این مشکل نور پایین سمت راست رو ندارم و متاسفانه بقول یکی از دوستان ممکنه پنل آقای شبانی از اون ناحیه در زمان حمل ضربه خورده باشه .
مورد 3 بعدی رو هم کامل و دقیق تست میکنم و خبرش رو میدم ، ولی اینو میدونم که این tv تو سایتهای ارزیابی و بررسی امتیاز بالایی در بخش 3D گرفته .
شما یه سر به فروم های خارجی بزنین.دیگه همه که ضربه نمیخوره!!.چرا تلویزیون های سامسونگ ضربه نمیخوره؟یا سونی؟یا مثلا ضربه میخوره نشت نور نمیده؟ :| . نشت نور چیزی نیست که با ضربه بوجود بیاد!.اون نشت نوری که با ضربه بوجود بیاد کاملا مشخصه و در بعضی از موارد شما حتی می تونید توو زاویه های خاص خود led بکلایت و هم ببینید!.کلا این مدل پنل همین هست.شما یکپارچگی مشکی uf850 که همین مدل ولی 2015 هست و ببینید بهش امتیاز صفر دادن!!.
خوب اینم ضربه خورد؟.تمام مدلهای ips چون عمق رنگ مشکی پایینی دارن چه ال جی چه سونی چه سامسونگ و...همشون همین ضعفو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر.فکر کن نشت نور با خطای 2 برابر وجود داشته باشه.شما یه پنل va با نشت نور 0.020 بساز در بدترین حالت 0.040 داری که این مقدار هم به چشم نمیاد.حالا یه ips که نشت نور 0.090 داره در بدتین حالت 0.18 داری که خوب کاملا به خاکستری میزنه و با چشم قابل رویته!!
آقا دانیال تنظیماتت خوب به نظر میاد.لوکال دیمینگ در چه وضعیتیه؟.ولی خودمونیما مطمئنی دومی توو اتاق کاملا تاریکه؟اولی و دومی هر دو اتاق تاریکه؟.چون فرق زیادی نداره باهم!.مرسی بابت عکسهات
دوست عزیز باور کن تو عکسهایی که توسط موبایل گرفته میشه بدلیل نوری که از پنل به لنز میتابه اطراف پنل رو در هر حالتی تاریک نشون میده ، و بطور کلی بارها گفتم و بازم میگم عکس هایی که توسط موبایل گرفته میشه خیلی متفاوت با شرایط اصلیه .
لوکال دیمینگ رو هم در وضعیت خاموش قرار دادم ، من کلا تو تنظیمات تلویزیون خیلی موشکافانه و دقیق و حساس عمل میکنم و بهترین تصویر ممکن رو از tv میگیرم ، خانواده از این حساسیت و تنظیمات و تستهای مکرر من به ستوه اومدن . :n02:
رفتم خریدم. ولی کانکت نمیشه. به گوشی راحت وصل میشه ولی tv رو میزنه unable to connect [emoji17]نقل قول:
ورژن بلوتوث هدفون رو زده 2.1 +edr باید ورژن خاصی باشه؟ مدل هدفون xp-hs940bt اون مدل Nia که گفتی. کیفیت نداشت اینو خریدم. الان چیکار کنم برم عوض کنم؟ صد تومن الکی پول دادم
داخل دفترچه هدفون باید کد اتصال اولیه باشه که باید به تلویزیون بدی در کل اول با کد باهم پیر میشن بعد دیگه مشکلی نیست مطمئن بشید که این کارو کردیدنقل قول:
نه کد نداره. به موبایلم بدون کد وصل شد. شما مدل خاصی وصل کردین. من برم همون مدلو بگیرم؟نقل قول:
من از همون نیا خریدم الان مدلش یادم نیست ولی توی دفترچه کد داشت برای زمانی که پیر بشه که به تلویزیون دادم وصل شد
یه سوال شما خروجی صدا رو بلوتوث اکی کردی باید منو سرچ تلویزیون برای دستگاه باز بشه و شما هدفون رو پیدا میکنی و بعد ازت کد میخواد
منم با nia مدل x3 براحتی کانکت کردم و استفاده میکنم .
مدل من هم یادم اومد nia Q8-851s
اره تو سرچ پیدا میکنه. بعد که میزنم کانکت بشه میچرخه. ولی وصل نمیشه.نقل قول:
یعنی کد رو ازت نمی خواد جور در نمییاد ببین اگه از هدفون راضی هستی و نمی خوای پسش بدی و تلویزیونت به شبکه وصله (البته اگه با کابل باشه بهتره)یه راه حل دیگه دارم بگو تا برات بگم
اره وصله بگو. مرسیینقل قول:
دوستان توجه کنن بدرد همه میخوره:n24: :خوب نرم افزار lg tv plus رو روی گوشیت نصب میکنی گوشی باید به شبکه داخلیت وصل باشه بعد وارد نرم افزار میشی و گزینه فول کنترل رو میزنی از طریق نرم افزار تی وی رو پیدا میکنی و متصل میشی کلی امکانات بهت میده که واقعا کاربردیه توصیه میکنم حتما امتحان کنید خوب توی گزینه منوی سمت راست گزینه BT AGENT رو انتخاب کرده و هدفون بلوتوث رو به گوشی وصل کنید و حالشو ببرید:n19::n19::n19:
حالا به نظرتون عکسهای دوربین باکیفیت تر هستن یا نه برعکس تصاویر واقعی باکیفیت تر هستن؟
من یادمه قبلا عنوان کردید که قبل از تنظیم ، احساس کردین کیفیت تصویر تلویزیون قبلیتون بهتر بود.خب الان وضعیت چطوره؟کیفیت پخش تصاویر sd بهتر از تلویزیون قبلیتون شده؟تصاویر خیلی نرم به نظر نمیان؟
شما زا کجا خریدین؟
.ببخشید من چپ و راست از شما سوال میکنم.
(قیمت این تلویزیون بین 100 تا 200 تومن گرونتر شد :/ )
دوستان عزیز این مدل تلویزیون UH850V درزمینه سه بعدی حتمان تست کنید من که مشکل دارم ایا شماهم مشکل دارید
اگه لطف کنی امشب خبر تست سه بعدی رو بهم بدی مشکل من تا حدودی رفع میشه در خصوص نورسفید پایین تلویزون پس شما نوری از تلویزون شما نزده بیرون بچشم بیاد ولی مار من نورسیفید رنگی دیده میشه پس نتیجه میگیرم پنل من ظربه دیدهنقل قول:
به نظر من تصویر تلویزیون از عکس بهتره چون برتری مطلق در تصویر برداری با چشم انسانه و مطمئناً تصاویر دوربین با واقعیت تصویر تلویزیون یکی نیستنقل قول:
تلویزیون قبلی من پلاسما بود و بر حسب تکنولوژیش حرکت تصاویر رو بسیار طبیعی و واضح نشون میداد و رنگ مشکی که عالی بود اما در مورد رنگ اون زلالی این تلویزیون رو نداشت شایدم اغراقش رو در کل از تصویر راضیم هر چند وسواس گرفتم و مدام دستکاری میکنم
اقای شبانی ممنون از پاسختون.البته من منظورم آقا دانیال بود چون گفت تلویزیونش این مشکلاتو نداره و عکس هم گرفته بود.منتظر جواب ایشون هم هستیم
بنظر منم تصاویر دوربین یکم بی کیفیت تر از تصویر واقعیه من در کل نسبت به اوایل از تصاویر این تلویزیون راضیتر شدم و این قطعا بدلیل ریزه کاریهای زیادیه که تو تنظیمات انجام دادم ولی همچنان نظرم اینه که تو تصاویر SD تلویزیون قبلیم یکم بهتر بود ولی نه اونقدری که خیلی محسوس باشه .
متاصفانه دوستان تواین تاپیک دقیق جواب مشکل سه بعدی تلویزیون UH850V رو نمیدهند ما ازاین سردرگمی دربیام اگه از دوستان کسی کمک کنه لطف بزرگی انجام داده دقیق مشکل عرض کنم درصحنه های که فریم فیلم سه بعدی بالامیره سه بعدی بد بنطر مرسه واقعان تین مشکل خیلی بده کسی این مشکل داره