گیم پلی طبق گفته خودشون هیچ فرقی با نسخه پی سی 4 نداره و این خبر خوبیه
فقط گرافیک و جزییات ضعیفتره که این تو ذوق ادم میزنه چرا باید تو سال 2016 هنوز برای نسخه پی سی تفاوت ایجاد کننده و نسخه نسل جدید بازی رو ارایه ندن برام واقعا جای سواله
Printable View
گیم پلی طبق گفته خودشون هیچ فرقی با نسخه پی سی 4 نداره و این خبر خوبیه
فقط گرافیک و جزییات ضعیفتره که این تو ذوق ادم میزنه چرا باید تو سال 2016 هنوز برای نسخه پی سی تفاوت ایجاد کننده و نسخه نسل جدید بازی رو ارایه ندن برام واقعا جای سواله
باز خوبیش اینه که گیم پلی یکی هستش . :n02:نقل قول:
بر اساس گفته یکی از کارکنان KONAMI تیم سازنده به خاطر محدودیت هایی در ساخت داره این تفاوت بین کنسول و PC رو شاهد هستیم اما خب گفته برای سال بعد یه برنامه هایی دارن که بازی در PC هم مثل کنسول باشه و تفاوت نداشته باشه .
اره گذاشتننقل قول:سوپرایز بکنن همرو با گرافیک بالاتر از ps4
دلت خوشه ها
داداش جواب من این به این بود"نقل قول:جالب اینکه تا الان هیچ ویدیویی از گیم پلی نسخه PC منتشر نشده !
و ربطی هم به گرافیک و ps4 نداشت . و دقت کنی آخرش هم با علامت تعجب و کنایی تموم می شه . با دقت بخون و بعد اظهار فضل کن . مرسی
دروازه بان ها در PES2017 .
این لعنتی ها چی ساختن :n02: چه واکنش هایی ، چه انیمیشن هایی :n10: حیف که کنسول ندارم دمو رو بازی کنم .:n14:
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینین .
PES 2017 Goalkeepers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65 MB
یک دلیل داره فقط و فروش کنسولنقل قول:
امسال konami با ps4 و ea با xboxone قرار دارن
من خودم پارسال فقط به خاطر pes2016 و مای کلابش ps4 خریدم با اینکه 360 داشتم ولی واقعا پشیمون نیستم یک سال زیبا بود
موافقم نسبت به 2016 50% بهتر شدن و واکنشهای عالی دارن ولی هنوز جلوی شوت مستقیم مثلا مسی کم میارن و آدم میگه آخه این خوردن داشتنقل قول:
یعنی نبایدکم بیارن ؟!نقل قول:
تو واقعیت شوت هایی که مسی در عرض زمین حرکت میکنه و میزنه هم دقت بالایی دارن و هم خیلی خطرناک هستن و مسی در این زمینه استاد هستش و اصلا این خاص مسی هستش و چه بسا خیلی از این شوت ها گل شده ! :n01:
دوستان اینجا کسی نسخه دمو رو بازی نکرده ؟!
نه من بازی نکردمنقل قول:
KONAMI قرارداد همکاری انحصاری 5 ساله با فدراسیون فوتبال برزیل CBF امضاکرد که بر اساس آن 20 تیم حاضر در لیگ یک برزیل و تعداد 6 ورزشگاه لیگ در بازی لیسانس خواهند بود .
تیم های حاضر در لیگ 1 برزیل در این فصل
- América Mineiro,
- Atlético Paranaense
- Botafogo
- Chapecoense
- Corinthians
- Coritiba
- Cruzeiro
- Figueirense
- Flamengo
- Fluminense
- Grêmio
- Internacional
- Palmeiras
- Ponte Preta
- Santa Cruz
- Santos FC
- São Paulo FC
- Sport Recife
- Vitória FC
ورزشگاه ها
- Estádio do Maracanã
- Arena Corinthians
- Estádio Cícero Pompeu de Toledo (Morumbi)
- Estádio do Mineirão
- Estádio Beira-Rio
- Estádio Urbano Caldeira (Vila Belmiro)
تریلری نیز در همین زمینه منتشر شده .
PES 2017 EXCLUSIVE PARTNERSHIP WITH CBF
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 63 MB
باشگاه های Flamengo . Corinthians . Red Bull کشوربرزیل به صورت انحصاری قرارداد مشارکت و همکاری با KONAMI امضا کردند .
.
.
.
.
.
.
.
تمامی تیم های حاضر در لیگ شیلی لیسانس شدند و در بازی حضور خواهند داشت .
15 روز تا انتشار بازی ...
من بازی کردم ، نکته خاصی مد نظرتونه؟نقل قول:
--------------------------------------------
خیلی خوبه که پس رفته سراغ لیگ های امریکای لاتین به نظرم ام ال اس رو هم باید لایسنس کنه همینجور لیگ هایی مثل چین و ژاپن و استرالیا
چه بهبود هایی رو در زمینه هوش مصنوعی CPU میبینیم ؟!نقل قول:
جاگیری بازیکن های خودی توسط هوش مصنوعی خیلی خوبه به نسبت موقعیت بازیکن صاحب توپ تو زمین قرار میگیرند ولی به اون معنی هم نیست که تیم مقابل هوش مصنوعیش پایین باشه اونا هم خوب یارگیری میکنن موقع حمله ما و خوب هم حمله میکنند. نکته اصلی همونه که بازیکن ها بدون توپ خیلی خوب جایگیری میکنند.نقل قول:
این از اون نکاتی بود که همیشه من رو آزار می داد بازیکن های در جایگیری خودشون اشتباهاتی داشتن و میتونستن به فضاهای خالی و دور از مدافعین برن و خلق موقعیت کنن اما خب اینطور نبود و به قولی بعضی وقت ها تو دست و پای مدافعین حریف جا گیری میکردن !. این مشکل تو PES2015 بیشتر بود و در PES2016 بهبود یافته بود اما خب باز هم ناقص بود . رفع این مشکل نوید بازی زیباتر ، فضاسازی و خلق موقعیت بیشتری رو میده .نقل قول:
منظورسوال من راجع به بازی ما مقابل CPU هستش در درجه های مختلف بود که آیا CPU هوش مصنوعی اون بهتر شده و مقابل ما منطقی و طبیعی تر بازی میکنه ؟! اما خب به نکته مهم دیگه ای اشاره کردین . سپاس .
14 روز تا انتشار بازی...
و شایدم زودترنقل قول:
جزییات بازی رو در نمای نزدیک ببنید .
ویدیوی زیبای که در مورد جزییات بازی در نمای های نزدیک و آهسته هستش که بسیار زیبا و جالب هستش .
PES 2017 Gameplay In Detail 1 - Pitch, Control & Emotion
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 83 MB
امیدوارم امسال از پارسال هم قشنگ تر شده باشه ..
2016 از 2015 بهتر بود .. امسال هم جهش در گیم پلی داشته باشه یک قدم رو به جلوهست .
متاسفانه به دلایلی که همیشه بوده مثل ضعف مالی و بودجه کم و تیم سازنده کوچک و امسال عجله بیشتر برای عرضه زودتر نسبت به فیفا (برای اینکه تا قبل از اومدن فیفا بتونن سهمی از بازار بگیرند)، بازی نهایی نه تنها شامل نقل و انتقالات روز آخر نیست بلکه خیلی از نقل و انتقالات تابستانی دیگه هم اعمال نشده :n28: ترکیب و چیدمان هم به روز نیست :n03:
در واقع بازی نهائی بسته شده پرونده اش و تغییر جدیدی صورت نمیگیره اپدیت هم یکی دوماه بعد از ریلیز میاد.
نقل قول:
منبع ؟!
به شدت تکذیب میشه دوست عزیز .
راجع به همین موضوع باید بگم که مدتی پیش اعلام کردن که امسال حواسشون به این مساله هست و قبل از انتشار بازی نقل و انتقالات انجام خواهد شد تا اشتباه سال قبل تکرار نشه .
کونامی همیشه برای این بازی ایده های خوبی داشته اما هیچوقت این ایدها کامل تو بازی اجرا نشدن و خوب پردازش نشدن.کونامی بعد از پیس 2006 تا امسال نشده یه بازی کامل وبی نقص ارائه بده دلیلشم اینه که کونامی نیومده خشت روی خشت بزاره. ایده هایی که به بازی اضافه میکنه رو نگه داره برای سالهای اینده اونا رو ترمیم بکنه وبهبود ببخشه.
کونامی همیشه یه دیوارو خراب کرده واز مصالح دیوار خراب شده برای ایجاد یک دیوار جدید استفاده کرده. برای همینه که بعد از 2006همیشه یه جای بازی لنگ میزده.
به نظرم خود مسئولان کونامی هم میدونن در حال حاضر قدرت رقابت با فیفا رو ندارن وبیشتر دارن اتود میزنن ازمایشو خطا میکنن تا شاید در اینده یه شاهکار ارائه بکنن. الان کونامی هر چه قدر خرج بکنه نمیتونه فعلا با فیفا رقابت بکنه.
به هر حال بازم هر ساله بازی رو ارائه میکنن تبلیغ میکنن تا همچنان درامدی داشته باشن تا شاید در اینده یه شاهکار ارائه بکنن. پیس 2017 هم چیز دندون گیری نخواهد بود شک نکنید.
تو یکی از فاروم های ادیت پس (واسه کنسول هم ادیت موجوده اسمش آپشن فایل هست بعدا بیشتر پیگیری خواهیم کرد) البته طرف بیراه هم نمیگفت بازی رو یه مدت قبل از عرضه کلا میبندن تا زمانی که نسخه فیزیکی رایت شه و به فروشگاه ها در سراسر جهان شیپ بشه اینا همش زمان بره ولی غیر از اون اپدیت یکی دو ماه دیگه که ورزشگاه اضافه میکنه یه اپدیتی به اسم اپدیت روز اول رو کونامی داره اماده میکنه بازی که عرضه میشه همون روز اپدیت بشه.نقل قول:
الان ادیتور های مستقل دارن بر مبنای نسخه دمو ادیت شون رو اماده میکنند.
شما الان نسخه دمو رو بازی کردی ؟!:n01: اصلا چیزی شنیدی از بازی ؟! چه اطلاعاتی داری ؟! بازی رو دنبال میکنی ؟!نقل قول:
خب گفته شده طبق روال هر سال آپدیت هایی برای بازی میاد اما اینکه روز اول انتشار بازی برای نقل و انتقالات یه آپدیت بدن یه اشتباه بزرگ هستش و یه جور ناشی گری هستش ! یعنی اگه شده به خاطر کمبود وقت انتشار بازی چند روز تاخیر بیفته تا نقل و انتقالات درست بشه ارزشش رو داره تا اینکه بازی بدون نقل و انتقالات منتشر بشه حتی اگه روز اول آپدیت بدن بیرون! :n36:نقل قول:
اولا یه جور سوال نپرس انگار با لشکر کور وکچلا داری حرف میزنی یاد بگیر احترام از همه چیز مهم تره کسی بر خلاف میلت حرف زد حرفی داشتی جواب بده وگرنه سکوت ولاغیر.نقل قول:
دوما نیاز نیست بازی بکنم چند تا فیلم از دمو این بازی دیدم کاملا مشخصه . با یک تریلرم میشه فهمید ولی من چند تا
فیلم دیدم مثل سابق بود.فقط برای تغییر ذائقه خوبه . توپ بازی مدرنه دیگه ولی فوتبال یه چیز دیگس .
من حوصله کل کل ندارم من دنبال بازی خوب میگردم زمانی من فیفا رو اصلا قابل مقایسه با پیس نمیدونستم به خاطر ضعف بازی فیفا وقدرت پیس
الانم نظرم بر عکسه
مثل همیشه موافق تقابل فیفا و PES نیستم چون قبلا هم گفتم یه بحث و مقایسه بی فرجام هست. چون ذائقه گیمر ها فرق داره برخی گیمر ها شدیدا به PES عادت دارن و این قابل ترک نیست! یه حرف جالبی من قبلا هم گفتم اینجا برای برخی PES بازهایی که فقط PES رو قبول دارن PES 2017 رو با فیفا 2027 هم عوض نمی کنن. پس الان تلاش فیفا فن ها برای تغییر دادن عقیده عده ای که غیر از PES با هیچ نسخه ای از فیفا نمی تونن راحت باشن برای چیه؟ من جسارت نمی کنم به دوستان هر کسی می تونه رای و عقیده خودش رو بگه و کسی اینجا انتظامات نیست که بخواد به کاربری گیر بده. اینجا از مدیر تا عضو همگی از یک احترام یکسان باید برخوردار باشن. ولی من توصیه و پیشنهاد می کنم برای جلوگیری از برخی کل کل ها و حرفایی که می تونه حرمت ها رو خدشه دار کنه نظرات منفی رو موکول کنیم بری زمانی که بازی رسما ارائه شد و تونستیم یه دل سیر بازی کنیم بعد بیاییم بشینیم ببینیم آیا PES 2017 چقدر نسبت به نسخه قبل ترش پیشرفت داشته و آیا این پیشرفت ها همون انتظارات ما بودن که در حین بازی کردن PES 2016 داشتیم؟ اگر نقد ها قابل قبولی باشه همه ازش استقبال می کنن.
این رو هم بگم به عنوان کسی که همیشه PES رو قبل و بعد نسخه 2013 زیر سوال بردم اگه لازم باشه بازی رو نقد و مورد انتقاد قرار می دم. نکات مثبت رو هم می نویسم. که هر دو نظرات شخصی خواهند بود ارائه می دم.
ولی اجازه بدید بازی رو خدمون انجام بدیم بعد تا دلتون بخاد نظرات مثبت و منفی رو همین جا به اشتراک می ذاریم. دوستانی هم که فیفا باز هستند اونها هم بعد اومدن فیفا 17 توی تاپیکش نظرات رو می گن
هر چی بد بختیو جنگو جداله از همین فن هاست. من نمیدونم واقعا پیس فن وفیفا فن یعنی چی؟این کل کلای بچه گانه یعنی چی؟
چرا باید یه نفر به خاطر علاقه شدید وبی معنی به یک بازی خاص خوبیهای بازی مقابلو نبینه؟
اصلا چه معنی داره این حرکات دو تا بازی شبیه ساز ارائه شده قطعا هر کی سلیقه ای داره ومیره دنبال بهترین به غیر از
کسانی که به قول این دوستمون فن یه سری بازی هستن.
اینا خیلیاشون حتی به خودشون اجازه نمیدن بازی مقابلو تجربه بکنن واین یک نوع خود ازاریه به نظرم.
من خودم به شخصه توی این زمنیه کشته مرده یا فن هیج کدوم از این بازیا نیستم طرفدار بازی خوبم.
این بازی میخواد اسمش فیفا باشه پیس باشه یا هر چیز دیگه میخواد ساخت افغانستان باشه یا ناف امریکا وژاپن
طرفدار بازی خوبم هر دو بازی رو هم استفاده میکنم .تعصبانه هم قضاوت نمیکنم. ولی خوب معلومه توی این چند ساله
فیفا در این زمینه بهتر کار کرده اینو من نمیگم میزان فروش واستقبال از فیفا هر ساله ثابت کرده
اگر روزی کونامی هم بازی درخشان ارائه بده چرا نباید بازیش بکنیم؟ چرا نباید ازش تعریف بکنیم؟ هم بازیش میکنم هم قربون صدش میریم.
یاد بگیرید از این بازیا لذت ببرید دنبال این نباشید که کی بهتره کی بد تر..
نکته اخر توی این بازیهای شبیه ساز فوتبال تنها ترین چیزی که مهمه گیم پلی هست جزییات گرافیکی جزییات بازی مد های رنگو وارنگ بعد از
یک مدت تکراری میشن تنها چیزی که ادمو پای یک بازی شبیه ساز نگه میداره گیم پلی هست.
درود بر دوستان. عزیزان بازیخور نیستم. فیفا رو تا FIFA 08 بازی کردم کلا دیگه هیچ سری از PES و FIFA رو بازی نکردم تا PES 2013 و PES 2016 از نظر من PES 2016 واقعا خیلی بد بود در مقایسه با PES 2013 این فقط نظر منه یا شما هم همین نظر رو دارید؟ همچنان PES 2013 همراه با Patch رو هرزچندگاه بازی میکنیم :n02:
من بی احترامی به کسی نکردم و نمیکنم ! و فکر هم نمیکنم حرف من تو پست قبل بی احترامی باشه . جالبه که شما دمو رو بازی نکردی و میای اینجا از روی ویدیوها و باز از اون مهم تر تریلر در مورد بازی نظر میدی !!!نقل قول:
مساله دیگه که دوست عزیز آرمین اشاره کردن ذائقه هستش که ممکنه کسی به واقع خوشش نیاد از یه بازی حتی اگه خوب باشه که اون باز یه چی دیگست ! من به شخص نسخه 13 رو که خیلی ها دوست دارن به هیچ وجه قبول ندارم اما خیلی ها هم پسندش میکنن .
من وقتی پرسیدم :
خوب فهمیدم که شما بازی رو بازی نکردی اگرنه اینطور راجع بهش نمیگی ! چشم بسته نباید حرف زد . خب حالا واسه اینکه باز کار شمارو راحت کنم شمارو ارجاع میدم به تاپیک همسایه (( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این صفحه به بعد)(بجای نقطه چین بازی سنتر بنویسید) ) تا اونجا نظرات کسایی رو که دمو رو بازی کردن بخونی و البته میتونی یه سر یه سایت ها و فروم خارجی بازی بزنی شاید اونوقت قبول کنی که نظر دادن و نقد کردن بدون بازی کردن راجع به بازی درست نیست و البته غیر منطقی !نقل قول:
شما الان نسخه دمو رو بازی کردی ؟!:n01:اصلا چیزی شنیدی از بازی ؟! چه اطلاعاتی داری ؟! بازی رو دنبال میکنی ؟!
هر کس می تونه رای و نظر خودش رو بده اما نه بر اساس باد معده و ناآگاهی . در همه زمینه ها و موارد رای و نظری درست و قابل قبوله که بر اساس منطق و استدلال درست و از همه مهمتر مستند باشه .
من خودم رو میگم تو تاپیک پست میزارم برا دوستان الان دمو اومده منم دسترسی ندارم و بازی نکردم اما تا دلت بخواد ویدیو از بازی دیدم و لحظه ای دنبال میکنم اخبار رو اما به شخص نمیتونم بر اساس ویدیوهای بازی و تریلر ها نظر بدم حالا شمارو نمیدونم ! اما این وسط بازخوردهای بازی کسایی که دمو رو بازی کردن میخونم اما باز هم تا انتشار بازی صبر میکنم و نمیام اینجا ساز مخالف بزنم !
برای آگاهی همه دوستان در یک جمله بگم که بازخوردها تا اینجا از بازی مثبت بوده . همین .
از دوستان باتجربه خواهش می کنم این بحث هایی که جز اینکه اعصابتون خرد می شه رو نکنید . آقا هر کی دوست داره pes بازی می کنه و هر کی هم دوست داشته باشه fifa بازی می کنه . هر کدوم هم یه تاپیک جداگانه دارن دیگه . بابا سن و سالی از شما گذشته و بچه دبستانی نیستید که .
بزار تاپیک به روال عادی برگرده و ما هم بی صبرانه منتظر ریلیز بازی هستیم . و در امتداد راه هم براتون از ویدئوها و عکس ها و خبرها می زاریم
سلام
دوستان لطفا بحث و کل کل بکنید ولی دیگه از خط قرمزها عبور نکنید.
موضوع خیلی ساده و قابل حلیه دیگه این همه دعوا نداره.
نقل قول:
حرفای من حالت طنز داره جواب نده.
بشینو دل نوشته بخون منتظر شاهکار باش:n02:
بحث قبلی منو نخوندی که چی گفتم
کلا با امثال تو بحث کردن بیخودیه.
من حرفامو زدم بهشم ایمان دارم طرفدار بازی خوب هستم بار ها گفتم این بازی اسمش هر چی میخواد باشه. این جمله رو ایکاش میفهمیدی
اگرم دوست نداری بفهمی سکوت کن
12 روز تا انتشار بازی...
خوب از دیروز باز ی 2016 رو پاک کردم و رفتیم به پیشواز نسخه 2017 :n09: