از طریق ریکاوری نسخه supersu from recovery رو نصب کنید ، درست میشه.نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
از طریق ریکاوری نسخه supersu from recovery رو نصب کنید ، درست میشه.نقل قول:
با نرم افزار kingoroot گوشی رو روت کنید تست شده جواب دادهنقل قول:
اقا به خدا نمیشه تاثیری نمیکنه وگرنه دوباره نمیپرسیدم .میشه دقیقا توضیح بدید یا اگه میشه لینکی چیزی بزارید؟نقل قول:
ممنون لطف کردینقل قول:
با iroot و kingroot تست کرده بودم ،جواب نداده بود ،بیخیال برنامه های دیگه شده بودم
خیلی راحت با کینگو روت شد
عزیزم یه سرچ بکن دیگه همه چی که نباید آماده باشه بعضی وقت ها باید خودت یه چیزی درست کنینقل قول:
عیبی نداره من اصلا آدمی نیستم که همین جوری همه چیرو حاضر و آماده بخوام مطمئن باشید چیزی رو میگم لابد گشتم ولی برای شما اسون تر نیست توضیح بدید تا کل صاحبان این گوشی بفمن؟چرا نمی زارید مردم از تجربیاتتون استفاده کنن تا دوباره نخوان این مسیر رو برن؟نقل قول:
دوستان گلس و قاب ژله ای برای این گوشی رو کجا میشه خرید یا جایی هست که به صورت خام داشته باشن که براش درست کرد
سلام من ژله ای6 انداختم روش فیت فیت هست
میشه عکس بدین و اینکه جای اتصالات که یکی نیست چی کارش کریدنقل قول:
سلام
دوستان واسه مدل 404 اندروید 5 اومده ؟
و اینکه لطفا یکی بگه چجوری روش برنامه های گوگل رو نصب کنم .
توضیحات رو خوندم ولی اصلا متوجه نشدم :n13:
ما ها سواد آنچنانی نداریم
یه ادم با معرفت وبا سواد پیدا بشه این play store نصب شو روی اندروید رسمی 4.4.2توضیح بده آقایی کرده
برای 403:n16::n16::n16:
رامو عوض کنیدنقل قول:
هیچ موقع رام کاستوم نریز
یکم امکانات بالاتر میره
ولی امکانات اصلی گوشیت پر
درباره سوالت بگم.اول باید ی ریکاوری غیر رسمی فلش بزنی.بهترینش twrp
بعد gapps مورد نظرتو از این سایت بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتمااااا pico رو انتخاب کن تا جای خالی واسه رمت بمونه
(ریکاوری twrp تا جایی که یادمه.برنامه ی rasher روی گوشیم نصب کردم.بعدش فایل ریکاوری twrp رو دانلود و با برنامه فلش کردم
توی صفحات قبل بگردی متوجه میشی)
من ک موبایلمو شب زدم تو شارژ و صب دیگه روشن نشد :n03:
سلام من کیف مخصوصشو از دیجیکالا گرفتم
این کیف به نظر من زیاد زیبا نیست اما فروشگاه جانبی کیف ها و قاب های زیادی(حدود سه تا!)برای این گوشی داره و اگر همگی زنگ بزنیم و برای موجود کردنش اقدام کنیم؟احتمالا موجود خواهد کردنقل قول:
سلام دوست عزیز من رام گوشیو تغییر دادم اما ورژن1.23 هستش هر کاری هم میکنم از طریق OTA آپدیت نمیشه به نظر شما مشکل کجاست
فایروال که داخل باتری سیور هست رو خاموش کن ، از طریق وایفای مجددا تست کن.نقل قول:
هر کاری کردم آپدیت نشد . برنامه های گوگل هم آپدیت نمیشه و اصلا کار نمیکنه .حالا اگه واسه همین ورژن 1.23 راه انداز گوگل یا هر چیزی که بشه جیمیل یا گوگل پلی رو نصب کرد بخوایم پیدا نمیشه؟ اگه راهی پیشنهادی یا لینکی داری ممنون میشم بزاری تا مشکلمون حل شه . دز ضمن بعد از نصب رام باید گوشی روت باشه یا احتیاجی نیست؟ (جهت نصب برنامه ها)
بابت تمام اطلاعتی که گذاشتین ممنونم .
این ورژن تاجایی که یادم مونده مشکل داشتنقل قول:
باید ورژن 1.25 نصب کنی وآخرین ورژن هستس ودیگه هم آبدیت نمشه.
این ورژن تاجایی که یادم مونده مشکل داشتنقل قول:
باید ورژن 1.25 نصب کنی وآخرین ورژن هستس ودیگه هم آبدیت نمشه.
یه نگاه به صفحات 1-2-3-4 بنداز جوابتو سوال تو می گیری برای این برنامه ها گوشی با ید روت بشه و.... که گارانتی ازبین میره واگه درست مراحل نری دیگه .....نقل قول:
گوگل لانچر بعد از اپدیت در رام رسمی 4.4.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه کسی یه ریکاوری برای نسخه کیت کت رسمی این گوشی نداره؟
جدیدترین ریکاوری چه نسخه ای و چی هست و اینکه چطور میشه زبانی که ریکاوری نیست بهش اضافه کرد؟
من میخواستم اینکارو انجام بدم ولی ریکاوری بالا نمیاد. روی صفحه سفیدی که لوگو nubia هست میمونه نزدیک 10 دقیقست منتظرم هیچ اتفاقی نمیفته !نقل قول:
رام هم 4.4.2 آپدیت 125 هست آخرین نسخه رسمی.
سلام.یکی از دوستان که به 4.4.2 ارتقا داده میشه برنامه camera ش رو برام بذاره.(با zapya میشه بک آپ از برنامه گرفت...).
مشکل حل شد دوستان،نیازی نیست....نقل قول:
دوستان من رام سیانوژن 12 با اندروید 5.1.1 رو تونستم رو گوشی نصب کنم
هنوز در حال تست هستم اسکرین شات هم بزودی میزارم:n06::n06::n06:
سلام از کجا گرفتیش و اینکه پایداریش و سرعتش چطوره یه تست هم با گیگ بنچ بزار ممنوننقل قول:
4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t552073-720.html
CM12.1 for ZTE Z5Smini NX403A
از یه فروم روسی پیدا کردم کاملا پایداره و باگ خاصی توش ندیدم . سیم کارت ، 3جی ، وای فای ، رادیو و بقیه چیزا کار میکنه از تنظیمات خودش میشه Gapp و Google face unlock رو نصب کرد. اندروید 5.1.1
روش نصبش هم اول باید ریکاوری TWRP که تو آموزش نصب رام MIUI7 صفحه 4 همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از داخل ریکاوری اول فول وایپ کنید و بعد رام که حجمش حدوده 350 مگابایته رو نصب کنید و بعد از وایپ گوشی رو ریست کنید .
لینک دانلود رام CM12.1 for ZTE z5s mini NX403A
download.mokeedev.com/?device=nx403a&type=
(کپی کنید و تو مرورگر پیست کنید)
نکته مهم: gapps رو از داخل ستینگ ---- تنظیمات mokee ، تب اکسترا نصب کنید.
دوستان ببخشید من به علت مشغله زیاد کاری فرصت ندارم تست بنچمارک بذارم یکی از دوستان لطف کنه بعد از نصب هم اسکرین شات از رام و هم نتایج تست رو بذاره
در ضمن فقط صرف تاکید ، مسئولیت این کار با خودتونه و بنده فقط اطلاع رسانی انجام دادم.
آقا فروم اجازه نمیده لینک بذارم میگه تازه کاری اجازه قرار دادن لینک نمیده آخه این چه مسخره بازیه اینجا!!!!!:n19:
سلام و خسته نباشید .من گوشیم رو به رام 4.4.2 نسخه موجود در سایت needrom اپدیت کردم.خدمات گوگل پلی نداره و وقتی میخام کاستوم ریکاوری کنم به استفاده از کامپیوتر . به حالت fast boot نمیره و گوشی ریستارت میشه و روی لگوی nubbia روی صفحه کوشی میمونه و در کامپیوتر هم مینویسه waiting fof divice . لطفا کمکم کنید تا بتونم کاستوم ریکاوری و خدمات گوگل رو روی گوشیم نصب کنم با تشکر .اینستاگرام من = mmmeeiissaamm با تشکر
سلام و خسته نباشید .من گوشیم رو به رام 4.4.2 نسخه موجود در سایت needrom اپدیت کردم.خدمات گوگل پلی نداره و وقتی میخام کاستوم ریکاوری کنم به استفاده از کامپیوتر . به حالت fast boot نمیره و گوشی ریستارت میشه و روی لگوی nubbia روی صفحه کوشی میمونه و در کامپیوتر هم مینویسه waiting fof divice . لطفا کمکم کنید تا بتونم کاستوم ریکاوری و خدمات گوگل رو روی گوشیم نصب کنم با تشکر .اینستاگرام من = mmmeeiissaamm با تشکر
سلام گوش رو روت کنید با کینگوروت بعد نرم افزار رشر rahsr رو نصب و فایل ریکاوریو فلش بزنیدنقل قول:
hrkhl سلام .ممنون که جواب دادی .من گوشی رو با استفاده از نرم افزار king root فبلاً روت کردم و برنامه king روی گوشیم نصب شده و دسترسی روت دارم .این نرم افزار rashr رو از کجا دانلود کنم و روی گوشیم نصب کنم ؟ کار برنامه چیه؟ فایل کاستوم ریکاوری(منظورم این فایل=CWN 6.0.4.5 Recovery for nx403a.img) داخل گوشی بریزم و وارد محیط ریکاوری بشم یا با استفاده از کامپیوتر ؟ من زیاد وارد نیستم ؟ لطفاً بیشتر راهنماییم کنید. 09124425008
سلام از پلی استور قابل دریافت هست فایل ریکاوری داخل گوشی باشه بعد وارد نرم افزار و روی ریکاوری ایمیج میزنید و محل ریکاوریو بهش میدید.نقل قول:
سلام صبح بخیر. درست شد تونستم twrp ریکاوری رو نصب کنم و خدمات گوگل رو هم فلش کردم. همه چیز طبق انتظارم شده فقط یه مسئله که برنامه دوربین فابریک نوبیا که خیلی عالی بود دیگه نیست و برنامه دوربین گوگل جایگزین اون شده. راهی وجود نداره برنامه اصلی دوربین رو بیاره؟نقل قول:
تشکرنقل قول:
سلام دوست عزیز.برا منم همچین اتفاقی افتاد!! شما باید تنظیمات نصب Gapps رو طوری انجام بدی که برنامه هایی رو که نمیخوای بپره بهش بگی.نقل قول:
برای این کار شما یه فایل تکست با عنوان gapps-config.txt درست میکنی و بغل فایل زیپ gapps که دانلود کردی میذاری و داخلش عبارت :
رو قرار میدی که برنامه دوربین رو برات نگه داره..کد:
+CameraStock
سلام ممنون که راهنماییم کردی . البته من برنامه دوربین نوبیا رو دانلود کردم که البته بعد وارد شدن به برنامه دوربین ارور میده و متوقف میشه که با جستجو در اینترنت ورژن 1.0.18 رو دانلود و نصب کردم که راحت و بدون هیچ مشکلی کار می کنه . من قبل از نصب gapps با استفاده از برنامه rashr در قسمت backups از kernel و recovery بک اپ گرفتم که دو پوشه با نامهای ذکر شده در کارت حافظه ذخیره کردم که داخل هر دو پوشه فایل پک اب با فرمت .img ذخیره شده . ایا من میتونم با استفاده از ریکاوری ( که روی گوشی من twrp نصبه ) دوباره به نسخه اندروید 4.4.2 که بدون خدمات گوگل هست برگردم و در ادامه کاری که شما گفتی انجام بدم. همچنین فایل gapps-config.txt و gapps رو باهم داخل یک پوشه یا کارت حافظه قرار بدم یا فایل .txt رو داخل فایل زیپ قرار بدم؟
نقل قول:
سلام ممنون که راهنماییم کردی . البته من برنامه دوربین نوبیا رو دانلود کردم که البته بعد وارد شدن به برنامه دوربین ارور میده و متوقف میشه که با جستجو در اینترنت ورژن 1.0.18 رو دانلود و نصب کردم که راحت و بدون هیچ مشکلی کار می کنه . من قبل از نصب gapps با استفاده از برنامه rashr در قسمت backups از kernel و recovery بک اپ گرفتم که دو پوشه با نامهای ذکر شده در کارت حافظه ذخیره کردم که داخل هر دو پوشه فایل پک اب با فرمت .img ذخیره شده . ایا من میتونم با استفاده از ریکاوری ( که روی گوشی من twrp نصبه ) دوباره به نسخه اندروید 4.4.2 که بدون خدمات گوگل هست برگردم و در ادامه کاری که شما گفتی انجام بدم. همچنین فایل gapps-config.txt و gapps رو باهم داخل یک پوشه یا کارت حافظه قرار بدم یا فایل .txt رو داخل فایل زیپ قرار بدم؟
سلام.نه با اون فایل ها نمیتونین برگردین به حالت اول سیستم.با فکتوری ریست اما میشه.از داخل همون twrp میشه ریست فکتوری کرد.شما برین تو قسمتAdvance Wipe بعد گزینه data و System رو تیک بزنین و Wipe رو انجام بدین.(البته تمام برنامه ها و کانتکت ها و مسیج ها هم میپره).قبلش بک آپ تهیه کنید.نقل قول:
نه شما فایل Gapps رو که حجمش زیاده و فایل Gapps-config.txt رو کنار هم داخل مموری داخلی کپی کنین.