بازیکنام یا بازی نکردن یا مصدوم شدن !!! :n21:
Printable View
بازیکنام یا بازی نکردن یا مصدوم شدن !!! :n21:
سلام به همه دوستان
تماشای مسابقات فوتبال رو از دست ندید
میتونید فوتبال رو زنده و مستقیم باهاش تماشا کنید
خيييييييييييلي باحال بود
لينکش اينه
لينک آموزش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود برنامه :
کاپیتان رونالدو به تنهایی 26 امتیاز آورد :n19:
2 گل و 1 پاس گل زیبا ...:n06:
هم واسه ما 26امتیاز اورد هم دهن یاوه گویان رو بست :n09::n19:نقل قول:
تعداد ترانسفر ها الان چندتاس ؟ میتونیم کل تیم رو عوض کنیم ؟ امتیاز کم نمیشه ؟
جدول رده بندی تا اینجای لیگ (پایان دور گروهی)
جواب لطفا!!نقل قول:
نقل قول:بدون محدودیت میتونید کل تیم رو عوض کنید هیچ امتیازی هم ازتون کسر نمیشه خیالتون راحت :n02:نقل قول:
دوستان سلام
چرا وقتی تراسفر میکنم کانفرم نمیشه؟
هرچی روی دکمه اش میزنم اصن انگار نه انگار سیو نمیکنه :n27::n28:
واسه منم بعضی مواقع اینطوری میشهنقل قول:
با یه مرورگر دیگه امتحان کردم درست شد
شمام یه تست بکن ببین چی میشه :n39:
نقل قول:بله تائید میشه منم چندین بار با این مشکل مواجه شدمنقل قول:
ترانسفر های جدید تائید نمیشدن و ترکیب قبلی رو نشون میداد
اهانقل قول:
ممنون :n16:
فقط تا ساعت 5 و نیم وقت دارید تغییراتتونو اعمال کنید :n18:
اه کرواسی حذف شددددددددد:V13::V13::V13::V13:
من متاسفانه دیروز دو بازی آخر رو که از قضا بازی های خوب و زیبایی هم بوده ندیدم ... :n03: تلویزیونمون خراب بود ...:n28:
الان دیدم دروازبان اسلواکی 7 امتیاز گرفته که برای تیم 3تا باخته عجیب بود بعد دیدم پنالتی گرفته و 6 تا سیو هم داشته و ... خلاصه خیلی حیف شد بازیشونو ندیدیم ... :n03:
آلمانی ها هم یکجوری خوشحالی میکنند با این 3 گلشون انگار نه انگار که به یکی از آسونترین تیم ها خوردند توی این مرحله ... :n09:
شما انگاری کل یورو تلویزیونتون خراب بوده بازیا رو ندیدیدن :n31:نقل قول:
اسلواکی بهترین تیم سوم مسابقات بود با 4 امتیاز :n26: المان به سخت ترین حریفی که امکانش بود خورد .
اولا که دمت گرم رفیق طرفدار ایسلند هم هستی ...:n11: من هم از همون پیش از شروع بازیها یکی از تیمای مورد علاقه ام ایسلند بود و الان هم که کلی خوشحال شدم از بازیهای خوبشون.نقل قول:
اما در مورد قسمت Bold شده: :blink:
اگه منظور شما اینکه اسلواکی بعنوان امتیاز بالاترین تیم پس سخت ترین حریف ممکن بوده که خب بعضی از تیمای صدرنشین سایر گروه ها به تیمهای دوم گروه دیگه خوردند (سوئیس، مجارستان، ایتالیا) که به (لهستان، بلژیک، اسپانیا) خوردند. حالا اینکه آلمان توی گروهی قرار گرفته که در صورت صدرنشنیش 100% به یک تیم سوم میخورده درست ... اما کلا با این حرف که اسلواکی سخت ترین حریف ممکن بوده مخالفم ... اسلواکی یک 3 امتیاز ارزشمند از روسیه ای گرفت که بسیار این دوره ضعیف ظاهر شد و تک امتیازش از بازی آخر هم که از انگلستانی گرفت که به طور حتم میشه این تیمو کم خطر ترین تیم از گلدان 1 قلمداد نمود... معلوم نیست اگر اسلواکی در گروه های سخت تری میبود دقیقا چه عملکردی داشت ... مثلا تیمهای خوبی همچون جمهوری چک و حتی به نظر من آلبانی چون گروهشون سخت بود به توفیقی نرسیدند ... اگر هم کلا شما اسلواکی را از مجموع تیمهای درجمع 16تا سخت ترین میدونی که دیگه من حرفی ندارم.:n13: میزد و به هر حال گروهبندی ها و بازیها به شکلی میبود که آلمان به انگلستان، پرتغال، اسپانیا، بلژیک ، ایرلند و ... میخورد مطمئنا" رقیبان جدی تری بودند...
نتایج این دور از بازیها:
نتایج کلی رقابتهای لیگ P30WORLD تا این مرحله از بازیها:
المان هم مثل صدرنشین 3 گروه دیگه باید با تیم سوم یک گروه بازی می کرد . که اسلواکی بهترین عملکرد رو در بین این تیمها داشته . خیلی ساده است رفیق . تلویزیونت رو درست کن حداقل بتونی بقیه بازیهای جام رو ببینی :n31:نقل قول:
من بازی های دور مقدماتی رو همه رو دیدم.:mellow:نقل قول:
(به جز برخی دقایق بازی ایرلند سوئد)
دلایل ام هم روشن بود و چیز پیچیده ای نبود من میگم اگر اسلواکی توی گروه سخت تری بود 4 امتیاز نمیتونست به راحتی بگیره و به همین دلیل اسلواکی را برترین و قَدَرترین تیم سوم دانستن صرفا به همان علت که 4 امتیازی بوده اشتباه است ... مثلا فرض کنید توی گروهی قرار میگرفت که از گلدان 2 بجای روسیه میخورد به ایتالیا یا کرواسی ... مثلا گروهشون میشد این شکلی انگلیس (یا حالا سخت تر : بلژیک، آلمان، فرانسه) ، ایتالیا (یا کرواسی) ، ولز
مانگولا رو میذاره فرانسه یا اومتیتی به جای رامی:n27:
- - - Updated - - -
مانگولا رو میذاره فرانسه یا اومتیتی به جای رامی:n27:
هافبک های غائب بازی ایتالیا - آلمان
جاااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اااالبه...
نویر 12 امتیاز گرفته بود که با احتساب کاپیتانی میشد 24 که یکدفعه تبدیل شد به 2 امتیاز :n03:
فکر کنم 2 تا پنالتی که در ضربات پنالتی گرفت رو اشتباها براش 10 امتیاز محاسبه کرده بودن ...
نویر 2 امتیاز گرفت اگه کاپیتانت بوده باشه میشه 4 :n39:نقل قول:
پستم رو ویرایش کردم :n05:نقل قول:
نفرات اول تا سوم فانتزی از بین 1367995 شرکت کننده تا این لحظه ... چون هنوز 3 تا بازی دیگه مونده ...
نفر اول تا این لحظه 350 امتیاز گرفته :n04:
این هم لیگ ایران و 3 نفر اول تا این لحظه
دیگه تقریبا تفاوت تو انتخاب کاپیتانه ، همه بازیکنا مث همن
چرا واسه Transfer این راند قابلیت Wild Card غیرفعاله؟
ویرایش: یافتم! فعاله!
نتیجه گیری های گاها غیر قابل پیشی بینی در این تورنومنت کار فانتزی رو هم سخت کرد . الان هم اختلاف به قول دوستمون در اتخاب کاپیتان هست و اینکه شانس یار کی باشه و تا یار که را خواهد :n02:
نکته دیگه اینکه احتمالا کلین شیت در نیمه نهایی برای یک تیم با توجه به تیمهای باقی مونده پایین به نظر می رسه .
بچه های تیم FC Taro هم کماکان امید به کسب عنوان قهرمانی دارند هر چند که تلفات زیادی دادند : دی
خب میبینم که با اینکه تمام بازیها رو دیدید و میتونستید کاپیتانتون رو حین هر راند عوض بکنید و تعویض انجام بدید، تیم صدرنشین فقط 30 امتیاز از منی که سرمربی پادگانی بودم بیشتر داره. :n02:
این هفته بازی فرانسه و آلمان کار انتخاب بازیکن رو سخت کرده، اما مطمئنم حتی طرفدارهای آلمان هم از ستارههای فرانسوی توی ترکیب تیمشون نمیگذرن. :n31:
امسال اصلا نمیشه فوتبال را پیش بینی کرد کی فکرش و میکرد فرانسه 5 تا گل بزنه یا ولز 3 تا گل به بلژیک بزنه
کاپیتان رونالدو و بازیکناش گل کاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و امتیازا رو پارو کردن ... :n39:
نازی ها خراب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال و روز من بعد از حذف آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام دوستان 6 بازیکن آلمانی داشتن ؟؟؟ :n24:
:n15::n21::n15::n21::n15::n21:
حیف من فکر کردم اینجا مث ورزش 3 قوانینش !! دور اول بازیا 23 امتیاز بیشتر نگرفتم دور دومم وایلد کارتو نمیدونستم 24 تا منفی امتیاز خوردم ،
یه 50 امتیاز از دست دادم اینجوری ، اول میشدم :n03:
فرانسوی ها همگی 1 امتیاز گرفتن :n21:داغون ترین بازیشون رو انجام دادن :n21:
حیف په په 6 امتیازی و پاتریسیوی 8 امتیازی که رو نیمکت بودن و بازیشون ندادم ... :n03:
خب خسته نباشید می گم به همه ی دوستان فانتزی باز. ما هم بعد از پرسه زدن در رده های پنجم شیشم از نیمه نهایی بازی پرتغال-ولز بار خودمونو بستیم و به فیض قهرمانی لیگ P30 نایل گشتیم. نا گفته نماند چیزی از ارزش های شما هم کم نمیشه :n09:.
مدال ما رو بدید می خوایم بریم :n18:.