نقل قول:
سلام
راستش چیزی به غیر از این پیدا نکردم
اینم هم راه مطمئنی نیست،مطمئن ترین راه اینه که سایتش زده باشه و یا خود مودم تو دفترچه یا تو تنظیماتش زده باشه
Printable View
نقل قول:
سلام
راستش چیزی به غیر از این پیدا نکردم
اینم هم راه مطمئنی نیست،مطمئن ترین راه اینه که سایتش زده باشه و یا خود مودم تو دفترچه یا تو تنظیماتش زده باشه
تندا هم برودکامن مودماشنقل قول:
رابط کاربری تندا رو ندیدمنقل قول:
ولی مال Dli nk خوبه که مودم خوب نداره
اره دی لینک فریمورش خیلی خوبه ولی خب 2790 برودکامه که اونم انتن دهیش ضعیفهنقل قول:
دوستان میشه جواب مارو هم بدیننقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
اینه اطلاعاتش؟نقل قول:
روی cpu میشه حساب کرد دیگه؟
همش راجب روترش اطلاعات هست
اینه چیپش/؟
CPU1: Broadcom BCM4708A0 (800 MHz, 2 cores)
CPU2: MediaTek MT7510
FLA1: 128 MiB (Spansion Model?)
FLA2: 8 MiB (Brand? Model?)
RAM1: 256 MiB (ESMT DDR3)
RAM2: 64 MiB (Brand? DDR2)
نقل قول:
نگاه کنید تو همین تایپیک هم بحثشو کردیم،چیپ برودکام معجزه نمیکنه
اگر به خاطر نویز خط میگید با چیپ های معمولی هم میشه جلوی نویزو گرفت،به نظرم خیلی نباید سر این مسائل حساس شد
دوستی هم تجربه شو گفته که تفاوت خاصی بین چیپا ندیده،تو همین تایپیک هم گفته
اگر مشکل نویز دارید که تو تایپیک نویز مطرح کردید باید مطمئن شید عیب از مودم که ظاهرا عیب از مودم نیست پس نیازی نیست به خاطر نویز مودم بخرید مگر اینکه خودتون نیاز داشته باشید به مودم جدید
دوستان 2740U دي لينك انگار چيپش برادكامه آيا ارزش خريد داره در كل نظرتون در موردش چيه ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
بستگی داره کدوم ورژنهنقل قول:
من دارم برودکام نیست ریلتیکه البته اگر ورژنش ،ورژن مودم من باشه
اطلاع داريد كدوم ورژنش برادكامه؟نقل قول:
یه بار دوستی داشت برودکامشونقل قول:
ولی ظاهرا جدید نیست قدیمی بود
اگر شما اون مودمی که تو دیجی کالا زده یعنی 2740u رو میگید اون برودکام نیست
اون مودم دوستمون هم که برودکام بود از نظر ظاهر زمین تا آسمون تفاوت داره با این مودمی که تو دیجی کالا زدند
اگه مودمی میخواید که هم ارزون باشه هم برودکام باشه مودم های تندا رو بگیرید حتی روی کارتنش هم کلمه برودکام درج شده
اما باز هم میگم به اصرار هم میگم هیچ تاثیری روی خط نویز دار با snr 12 و تنظیم adsl پلاس با تست 4 مودم که دوتا مودم ها هم چیپ برودکام بودن و یکی ریلتک و یکی هم Ralink بود ریلینک هیچ تفاوتی نبود و هر 4 مودم snr رو 12 ثبت میکرد و لینک ثابت میشد دوستان حتما دقتی کنید در بحث snr وقتی هر مودم رو میذارید روی تنظیم adsl پلاس برای تست باید همه مودم ها روی همون تنظیمات بذارید یعنی حتی تیک ANNEX M هم باید برداشته باشه توی هر 4 مودم چون بودن همین گزینه تاثیر زیادی روی SNR داره پس باید تنظیمات مودم روی هر 4 مودم به یه شکل باشه و بعد تست بگیرید.
دوستان امكان داره يه مودمي رو معرفي كنند كه در برابر نويز پايداري باشه البته قيمت پايين باشه زياد نميخوام هزينه كنه واي فاي هم نداشت مهم نيست الان 8817 داره جديدا خيلي قطع و وصل ميشه مدام بايد ريستارت كنم تا زير 60 باشه عالي ميشه
ممنون
روستان این 8960n که دی جی داره برودکامه یا نه باید شرط کنم ورژن خاصی بفرستن
به پست دوم یه نگاهی کنید،ظاهرا تندا ها ارزون قیمتند،ازون مدلای تندا که تو پست دوم هست یه سرچی کنید ببینید قیمتشون چقدرهنقل قول:
شما هم پست دوم رو نگاه کنید،ورژن های مختلفی داره،حتما باید ورژنش مشخص باشهنقل قول:
نقل قول:
8960n چیپ برودکامه. ورژن خاص نمیخواد برودکامه.
سلام
8968 ما آخر رسید
تا الان مشکل خاصی نداشتم
ولی یکبار پینگ پرید
این مودم رو بیشتر واسه این خریدم که اگر به هر دلیلی نتونستم ADSL استفاده کنم
بتونم از درگاه 3G مودم استفاده کنم
منظور از برتری برودکام این نیست که snr رو عدد بالاتری نشون بده منظور اینه که پایداری بیشتری در مقایسه با بقیه چیپست ها داره الان خط تلفن من بخاطر اسانسور اتصالی داره یه مودم چیپ ریلتک یا رالینک بهش وصل کنی با همون snr 15 هر دقیقه لینک میپرونه ولی با مودم خودم که 2730 چیپست برودکامه اصلا چنین چیزی نیست و به راحتی و بدون قطعی اینترنت دارم تا وقتی که خودم مودمو خاموش روشن نکنم اصلا لینک نمیپرونه دان استریمم هم روی 6مگه قبلا روی 20مگ هم بوده و با snr منفی هم مقاومت کرده مثلا چند ثانیه snr منفی میموند بعد میرفت بالا لینکو نگه میداشت ولی اگه زمان زیادی منفی میموند لینکو میپروند و روی استریم پایینتر مثلا 15 مگ ثابت میشد این درحالیه که چیپ ریلتک اصلا لینک ثابت نمیشدنقل قول:
وضعیت خط من با 8968
و احتمالا چیپ برودکام
SNR Margin (0.1 dB): 122 189 Attenuation (0.1 dB): 550 368 Output Power (0.1 dBm): 189 124 Attainable Rate (Kbps): 3,504 682
خط هم رو 2910 سینک شده
من امروز با کمک دوستان بالاخره تونستم با مودم تندا مدل d151 به اینترنت وصل بشم،حقیقتا مودمی نبودکه انتظارش رو داشتم.ا
این هم وضعیت خط با تندا و تی پی لینک:(عکس اول تی پی لینک و دومی مربوط به تندا هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دوستام 2730u مشكي كاركرده داره . بنظرتون مي ارزه ازش بخرم و با اسياتك مشكلي نداره؟
یه مدت 2730u مشکی دقیقا عین همین 2730u سفید هست و هم توی بازار بود اما چیپ برودکام نیست نو این مودم 61 تومنه.نقل قول:
اگه 2730 بدون u باشه نسل قدیم هست اما اگه u داشته باشه نسل جدید هست و هیچ فرقی با سفید نداره.
زيرش نوشته hw ورژن c1 فريمور هم me_1.00نقل قول:
2730 مشکی جدیدا تو بازار هست چیپستشون ریلتکه شما به رنگ توجه نداشته باشید چیپست ریلتک فریمورش با برودکام فرق داره رو صفحه اول چیپست ریلتک نوشته rtk ولی چیپست برودکام کلا فرق داره منوش مدل c1میشه برودکام و u1میشه ریلتک
نه بابا بخاطر نویز نمیگیرم که کارا زیادی دارم که این مدل خوشم اومد همشو داره گفتم سوال کنم ببینم همینه یا نهنقل قول:
ديشب تست كردم عالي بود عالي بدون ديس شدن و حتي پينگم كه هميشه بالاي 300 بود الان حدود 160 تا 180 ميشهنقل قول:
داخل منوش هم در مورد برادكام يه چيزهايي ديدم
دوستان، این مدل ایسوس برادکامه؟
توضیح اینکه توی صفحه اول همین پست یکی از دوستان نوشته ایسوس N10 برادکامه اما این مدل یک S هم اضافه داره یعنی N10S
حالا این منو به شک انداخته که این همون مدلیه که دوستمون اشاره کرده یا فرق داره یا اصلا برادکامه یا خیر؟
ممنون می شم فوری فوری راهنمایی کنید وقت ندارم همین امروز فردا می خوام مودمو بخرم...
N10 فقط یه مدلش برودکامه n10 بدون پسوندهنقل قول:
دوستان تمامی مودم های تندا برودکامن درسته یا نه باز هم ورژن های خاصی برودکامن؟
موقع خرید دقت کنید روی کارتن های تندا کلمه برودکام داخل یک کادر قرمز رنگ ذکر شده است.نقل قول:
سلام دوستان
خط من نویز شدید داره
مودم میخوام عوض کنم بلکه فرجی شد
گزینه هام اینا هستن:
Tenda D301 و Tenda D303 و یکی هم زایکسل VMG1312-B10B
نظرتون چیه؟ گزینه بهتری اگه سراغ دارید بگید لطفا
سپاس
سلام هیچ کدوم از این مودم ها رو بهتون پیشنهاد نمیکنم میدونم تندا چیپش برودکامه اما شما بردوکامی بگیر با برند دیگه!.نقل قول:
دوم هم اینکه بجای این همه خرج مودم بهتره متراژ کنی اتاقت رو تا سیمی که از توی کوچه میاد توی ساختمان و مستقیم یک سیم بکشی از کنار دیوار وببری و مستقیم متصل کنی به سیم ورودی ساختمان همون سیم مشکی خود مخابرات نویزت به شکل معجزه آسایی بهتر میشه که هیچ احتیاجی به مودم نخواهی داشت در حقیقت خرج روی این موضوع کنی جواب میگیری اما روی تعویض مودم جوابی نخواهی گرفت.
سلامنقل قول:
سر خط و توي اتاقم خيلي فرقشون نيست و هردوتا نزديك هم هستن، كمترينش اينه توي سيم كشي ساختمون مشكلي وجود نداره، حالا ميخام از باكس بيرون مستقيم و بيارم وصل كنم به سيم كشي ساختمون،با كابل cat5 فردا ميرم مخابرات درخواست ميدم مامور بفرستن چون يك بار اومد صدارو چك كرد و مشكلي نبود، سيمي ك اومده تو خونه نزديك كابل برق هست هرچند ميگن مشكلي نداره و روكش داره ولي به نظرم فاصله شون بيشتر بشه شايد بشه اميد داشت كيفيت بهتر بشه
خيلي جالبه براي من كه با مودم هاي مختلف ريت اس ان ار و ميرايي هاي مختلفي دارم
دوتا n10 امتحان كردم يكي 2740u و يكي هم 2600u كه اخري از همه بهتر بوده
الان با n10 به dmt وصل ميشم ولي not found ميزنه كادر پايين سمت چپ.
ممنون ميشم مودم بهتر سراغ داريد پيشنهاد كنيد
سلام دوستان
TP link W8968 فقط ورژن ۴ در بازار موجود بود، ایا این ورژن چیپست برادکام داره ؟
لینک معتبری سراغ دارین که نشون بده ورژن چهار چه نوع چیپستی داره ؟
ممنون
نقل قول:
سلام
پست دوم رو ببینید آره برودکامه اما سایت معتبر رو نمیدونم کجا هست
سلام. من مودم گرفتم مدل Tp-Link TD-W8960n Ver: 6.0
این برودکام نیست؟ آخه با برنامه dmt_redux تست میکنم لوگین نمیکنه!
ولی یه مودم قدیمی ترکیده دارم مدل 8811 اون انگار برودکامه چون تو برنامه dmtredux لوگین میکنه و
میشه پهنای باند رو کم و زیاد کرد ولی این TD-W8960n Ver: 6.0 نمیشه! لوگین نمیکنه!
کسی اطلاعی داره این مدل برودکام هست یا نه؟
نقل قول:
سلام تو خود
مودم میزنه
بگردید ببینید جایی نزده Bcm
اگر زده یعنی برودکامه
اگر ریلتیک باشه میزنه RETK و بقیه چیپها که اسم چیپها رو به اختصار میزنن تو صفحه کانفیگ مودم،باید بگردید
ممنون. :n12:نقل قول:
نمیدونید تقریبا کدوم قسمت نوشته؟ خیلی گزینه و اینها داره, جاهای مختلفش رو دید زدم ولی نبود.
چرا تو سایت tplink نزده چیپش رو؟
نه شاید تو قسمت device info زده باشهنقل قول:
من نتونستم چیزی پیدا کنم
گاهی شرکت برودکام میزنه که فلان محصولم چیپ بر.دکام داره مثلا مارک فلان ایسوس و...
اگر به فکر کم کردن پهنای باند هستید میتونید از خود مودم کم کنید ولی اگر به فکر کارهای دیگه هستید که فقط با نرم افزار dmt میشه اینکارو کرد بعید میدونن بشه با آپشن های مودم انجام داد
والا پیدا نکردم خودمم. تشکر عزیز.نقل قول:
باز تو نت میگردم ببینم پیدا میکنم چیزی ازش یا نه.
آره میخوام با dmt پهنای باندو زیاد کنم که به قول شما فقط هم با اون برنامه میشه.
اشتباه کردم این 8960 رو گرفتم. باید اون مدل ودافون رو میگرفتم. بیخود 80ت دادم :n27: