کاش از QRT AC 5 استفاده میکردننقل قول:
شاتل از QRT 5 استفاده میکنه !!!!!!
کلا ایران 20 سال عقبه از تکنولوژی روز دنیا
Printable View
کاش از QRT AC 5 استفاده میکردننقل قول:
شاتل از QRT 5 استفاده میکنه !!!!!!
کلا ایران 20 سال عقبه از تکنولوژی روز دنیا
عجب گداهایی هستن من فکر کردم AC دارن چون مثلا صبانت همه پاپ سایتاشون QRT 5 AC هست و فرق بین این دو توی زمینه آنتن دهی مثلا AC حدودا 30% قویتره آنتن دهیش و مهم تر از همه QRT 5 حداکثر سرعت قابل پشتیبانیش 300 مگابیته در حالی که مدل AC تا 850 مگابیت میره بالانقل قول:
حالا کاش همون qrt 5 رو به دوتا اکسس پوینت تقسیم نمیکردن !نقل قول:
به دوتا اکسس پوینت تقسیم کردن !! و هر کدوم از این اکسس پوینت ها بیشتر 20تا کاربر داره ! درواقع بیشتر از 40 یوزر به دستگاه وصل میشن !! :n02:
خوبه اطلاعات به دستم اومد از سیستم شاتل حداقل , البته اینم بگم من اون لنگ پاپ سایت که ازش دارم سرویس میگیرم QRT 5 AC هست و دستگاه خودم Net Metal 5 :n31: گیرنده من از فرستنده اونا قوی تره:n08:نقل قول:
دوستانی که میخوان اینترنت وایرلس بگیرند برای خرید رادیو به من پیغام بدهند .
معمولا انواع رادیو وایرلس را بصورت نو و دست دو تمیز موجود دارم .
قیمتها قیمت همکار هست و معمولا خودتون بخواید بگیرید براتون حداقل 200 تا ... بالاتر حساب میکنند .
دوستان نصاب هم رادیو خواستند انواع مختلف تک و تعداد - نو و دست دو موجود میباشد .
سلام دوستان دیروز شهر ما بارون اومد البته یه طوفان کمی هم همراهش بود.الان امروز دیدم اینترنتم قطع شده.آنتن میکروتیک روی پشت بام هست و ازجاش تکون نخورده
زنگ زدم به شرکت میگه خیلی ها به مشکل برخوردند. باید تو نوبت وایسید.الان من نمیدونم به نظر شما علت قطعی از کجا میتونه باشه؟
رفتم تو محیط وینباکس ،آنتن میکروتیک به اون دکلی که باید وصل باشه وصل نیست و درواقع اسمی از دکل نبود در صورتی که چندماه پیش که یه عکس از اطلاعات کلی آنتن گرفته بود(همون قسمت cpe) اسم دکل و اطلاعات سینگال و نویز و آی پی و گیت وی نوشته شده بود و الان نیست.
یعنی میگید علت قطعی، غیب شدن همین دکله؟؟
2-سوال بعدی میشه به هر دکلی وصل شد ؟؟مثلا اگه چند ماه پیش به دکل بانک ملی وصل بودم ولی الان غیبش زده ،با این حال میشه به دکل دیگه ای وصل شد یا خیر؟
سلام آقا کسی هست خیلی ساده آموزش اتصال به صورت pppoe آنتن میکروتیک رو به من بگه؟یا اگه سایتی دیده که راحت توضیح داده به من نشون بده.
فقط چندتا مسئله
به من بگه چه اطلاعاتی نیاز هست تا شرکت در اختیار من قرار بده.من فقط یوزر و پسورد اتصال رو دارم و البته آی پی و گیت وی ایستگاه رو دارم.همین ها کافیه؟
سلام آقا چندتا سوال درباره عکس اولینقل قول:
دیروز بارون زده و اینترنتم قطع شده.الان که میرم چک میکنم قسمت وایرلس رو،هیچی نزده نه قدرت سیگنال نه آی پی آدرس و نه گیت وی
به نظرتون مشکل از کجاست؟ چه اتفاقی افتاده که این اطلاعات پاک شدن؟
سیستم عامل میکروتیک بسیار بزرگ و پیچیده است . باید برای آن دوره های طولانی مدت و متعدد گذراند.
پیشنهاد میکنم منتظر متخصص از شرکت بمانید ، اگر تنظیم نابجا و اتفاقی انجام دهید ممکنه متخصص شرکت نیز نتونه اون رو به وضعیت قبل برگردونه.
اگه ارتباط شما با دکلی بصورت هوایی وصل باشه در بخش Wireless سربرگ Registration باید دستگاه مرتبط را مشاهده کنید.نقل قول:
اگر اینچنین نیست ، ارتباط هوایی شما با دکل متصل بطور کلی قطع گردیده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی دارم درباره تنظیم اتوماتیک ،طبق آموزش سایت زیرنقل قول:
اونجایی که گفته""خوب پیشتر گفته بودیم که روش دیگری هم برای انجام کانفیگ وایرلس هست که بصورت اتوماتیک تنظیمات را انجام می دهد.""وقتی اسکن میکنیم و دکل مورد نظر رو انتخاب میکنیم خود به خود تنظیمات هم از سمت دکل شرکت دریافت میشه؟
آقا تشکر بالاخره ازطریق اسکن کردن دکل ها،به یک دکل وصل شدم و اینترنتم فعال شد
یبار ppoe اداپتورش رو بکشید و دوباره چک کنید!نقل قول:
اگه نشد و شما میتونستید وینباکس محیط رادیتونو ببنید ببنید مورد از چیه
اسکن بزنید ببنیدشبکه ای میخواستید موجود هست یا نیست
ممکنه از طرفه ارایه دهنده ای اس پی تون تغیرات به وجود اورده باشن
ببینید گفته تنظیمات ، نگفته که رمز شبکه هوایی هم از طرف شرکت دریافت میشه .نقل قول:
وضعیت شما دقیقا مثل زمانی هست که میخواهید به وای فای شبکه همسایه وصل بشید ، تا زمانی که رمز شبکه رو نداشته باشید نمیتونید متصل بشید.
به فرض که رمز گذاری WPA2 باشه باید کلید رمز و تنظیمات مربوط به اون رو در بخش Security Profiles انجام بدین و سپس اون پروفایل رو برای اتصال در بخش تنظیمات وایرلس خودتون انتخاب کنید.
من فرض رو بر این میگیرم که شما تمام تنظیمات رادیو خودتون رو طبق اون آموزشی که فرستادین ریست نکردین ،
و همچنان تنظیمات پروفایل رمز که قبلا توسط کارشناس در رادیو شما انجام داده ، هنوز موجود هست .
برای اتصال به اون روش خودکار که در این سایت نوشته طبق تصویر زیر مراحل رو دنبال کنید :
1 . ابتدا حالت بخش تنظیمات رادیو خودتون رو به حالت Advanced در بیارید .
2. بعد از اون با زدن دکمه اسکن ، وارد صفحه جستجو تمام دکل های اطراف بشید.
3.از اونجایی که رادیو شما تنها یک اینترفیس شبکه هوایی داره ، نیاز به تغییر اون نیست و کافی هست دکمه Start را جهت شروع شدن جستجو بزنید.
4.بعد از مدتی جستجو لیست تمام دکل های اطراف شما در این صفحه ظاهر میشه ، شما باید به دنبال دکلی بگردید که قوی ترین سیگنال را داشته باشد ، هرچه این عدد به صفر نزدیک تر باشه ، قدرت دریافتی از دکل مورد نظر شما بیشتره ، مثلا در تصویر تابش دهنده امواج Majid Repeater با قدرت سیگنال -34 قوی ترین سیگنال را در بین دکل های موجود دارد . بنابراین دکل مورد نظر خودتون رو که البته حتما علاوه بر قدرت زیاد ، باید متعلق به ISP شما باشه رو انتخاب کنید.
5.دکمه Connect را بزنید ، این همین حالتی است که در لینک آموزشی شما به آن اشاره شده است ، یعنی مشخصات فرکانس ، پهنای باند و غیره بطور خودکار از روی امواج دکل مورد نظر برداشته شده و در رادیو شما وارد می شود.
اما این به آن معنی نیست که شما بدون داشتن رمز عبور شبکه هوایی ، میتوانید به آن متصل شوید.
بعد از انجام این مراحل شما می بایست بخش Security Profile خود را چک کنید و مطمئن شوید رمز شبکه هوایی ISP همچنان در رادیو شما ذخیره شده باقی مانده است.
اگر این چنین نیست باید از ISP رمز آنتن هوایی آنها را بگیرید ،
البته آنها احتمالا این رمز را به شما نخواهند داد ، زیرا در این صورت رمز آنتنهای آنها بین مردم منتشر می شود و دستگاه های بدون مجوز نیز میتوانند با این رمز به دستگاه های آنها متصل شوند . به علت حفاظت از ساختار شبکه خودشان ، این رمز در اختیار شما قرار داده نخواهد شد و فقط در اختیار پرسنل و کارشناس این شرکت است که برای تنظیم رادیو ها به محل دستگاه های مشترکین می رود.
بعد از آنکه مطمئن شدین اطلاعات رمز شبکه هوایی همچنان در جای خود وجود دارد ، باید آنرا به عنوان پروفایل رمزگذاری شبکه هوایی رادیو خود مانند تصویر زیر انتخاب نمایید.
بعد از دریافت تنظیمات دکل معمولا Mode رادیو شما در حالت Station قرار خواهد گرفت.
اگربعد از بررسی و انجام مراحل همچنان موفق به اتصال به دکل سرویس دهنده خود نشده اید و زمان انتظار برای آمدن کارشناس برای شما نیز آزار دهنده است.
پیشنهاد دیگری که میتوانم بکنم این هست که دستگاهی را که در آن WinBox دارید به صورت دیگری به اینترنت متصل کنید و سپس از کارشناسان فنی ISP بخواهید به دستگاه شما ریموت بزنند، دسکتاپ شما را در دست گرفته و از راه دور ، تنظیمات رادیو شما را انجام دهند.
تا زمانی که رادیو شما به دکل متصل نشده باشد و نام دکل سرویس دهنده خود را در سربرگ Registration ندیده باشید ، هیچ کار دیگری نمیتوانید انجام دهید .
رمز اتصال PPPoE که دارید نیز به درد شما نخواهد خورد ، پس تا زمانی که ارتباط هوایی خود را با دکل بدست نیاورده اید ، از دستکاری دیگر اینترفیس ها و بخش PPPoE شدیدا پرهیز نمایید.
تشکر،وقتی اسکن کردم یه دکل که سیگنالش از همه قوی تتر بود رو انتخاب کردم و حرف R رو هم براش نشون داد و وصل شدنقل قول:
تو قسمت پسوردی که گفتید خب مگه نمیشه راحت پسورد شرکت رو دید؟؟ منظورم همون Security Profile
تو خود میکروتیک یه گزینه داره که ستاره دار بودن پسورها رو غیرفعال میکنی و راحت میشه پسوردها رو دید.
خواهش میکنم ، R به معنی رانینگ و در حال اجرا هست ، یعنی اتصال برقراره.نقل قول:
در مورد رمز عبور
بستگی به این داره که با کاربر ادمین به روتر وارد شده باشید و یا خیر
بله در منوی وین باکس گزیته hide Password وجود داره و اگه تیک اون رو بردارید ، رمز ثبت شده وایرلس نمایش داده خواهد شد .
همانطور که مشاهده میکنید ، کاربری که اجازه مجوز لازم برای دیدن کلمه عبور و یا حتی تغییر آن نداشته باشد ، امکان دیدن رمز عبور را نخواهد داشت .
در تنظیم و تعریف کاربر مجاز برای اتصال به روتر و یا رادیو اگه گزینه Sensitve تیک نداشته باشه کاربر نمیتونه رمز ها رو ببینه .
چندتا سوال:نقل قول:
1-شما الان خودتون پسورد قسمت security profile رو دارید؟یعنی شرکت بهتون داد؟
2-فرض کنیم شرکت به ما داد و من بیام در اختیار دوستم قرار بدم .فایده اش چیه؟دوستم که از شرکت اشتراک نداره.یعنی بدون اینکه اتصال pppoe رو برقرار کنیم یا هر اتصال دیگه ای میشه به فرستنده شرکت وصل شد و اینترنت دریافت کرد؟؟
1نقل قول:
من سرویس اینترنت وایرلس ندارم ، برای ارتباط دادن دو رادیو میکروتیک یا ساختن یک اکسس پوینت سرویس دهنده در روتر های میکروتیک این بخش سکیوریتی پروفایل رو خودم از ابتدا تنظیم میکنم و رمز مورد نظر خودم رو به اون میدم و با دستگاه های دیگه با همین رمز به آن متصل میشوم .
2
ممکنه نام کاربری و رمز اتصال pppoe بعضی از کاربران نیز به دست هکر ها بیفته .
مشکل دیگه ای که ممکنه پیش بیاد اینه که یک هکر با داشتن رمز wifi و وارد شدن به شبکه هوایی میتونه اطلاعات کاربران رو مورد شنود قرار بده و یا با روش هک (man in the middle) تغییر بده و اطلاعات حیاتی و با ارزشی رو به سرقت ببره .
آقا من این قسمت رو چک کردم پسوردی نذاشته.name که به اسم دیفالت و mode هم noneنقل قول:
مشکلی نیست از نظر امنیتی؟؟و بعدش حالا که رمز نذاشتن میشه راحت ریست کرد تنظیمات رو و دوباره از اول کانفیگ کرد؟؟؟
2-خود آنتن 2 تا مک آدرس داره درسته؟؟یکیش مخصوص lan و یکی wlan
ولی تو اتصال pppoe-out که یه مک آدرس هم داره.این مک آدرس این قسمت رو متوجه نشدم.مربوط به کجا میشه؟؟آنتن فرستنده میشه؟؟
باید رمز می داشت و طبیعتا نذاشتن رمز ، نقطه ضعف محسوب میشه.نقل قول:
چون رادیو شما دوتا اینترفیس واقعی داره (یکی LAN و اون یکی آنتن هوایی برای اتصال به دکل) بطور طبیعی دوتا مک آدرس باید باشه .
اینترفیس pppoe یک اینترفیس مجازی هست که از طریق Wlan متصل به دکل یک ارتباط برای دسترسی به اینترنت و محاسبه ترافیک مصرفی شما ایجاد کرده است.
شما میتونید از تنظیمات فعلی روتر خودتون یک بک آپ تهیه کنید و درصورت بروز مشکل بعد از ریست رادیو ، از همین طریق اقدام به بازگردانی تنظیمات کنید.
در این حالت مشکلی در ریست کردن رادیو وجود نداره و هر زمان نیاز باشه میتونید تنظیمات بک آپ خود را روی رادیو بارگذاری کنید .
فایل بک آپ ایجاد شده در این پنجره را به روی دسکتاپ خود بکشانید و در زمان نیاز مجدد از دسکتاپ به داخل ریشه ، همان محلی که الان وجود دارد باز گردانده و با زدن دکمه Restore اقدام به بازگرانی تنظیمات این فایل بکنید.
تنظیماتی که قبل از ریست کردن رادیو میتوانید نگاه کنید و بیاموزید که چطور انجام شده اند . تنظیماتی از قبیل
IP Address
DHCP Server
System Clock
IP DNS
IP ARP
IP Firewall
IP Route
Queue List
Wireless
Interface pppoe Client
و شاید بعضی تنظیمات دیگر باشد
ممکن است بعضی یا حتی اکثر این تنظیماتی که ذکر کردم ، تغییر داده نشده باشند و حاوی تنظیم خاصی نباشند.
تشکرنقل قول:
درسته اتصال pppoe مجازی هست ولی 3 قسمت ether و wlan و pppoe رو دیدم که هر سه مک آدرس داشتند که اولی و دومی خب مربوط به آنتن میکروتیک اند ولی تو بخش pppoe یک آپی آدرس دیدم و گیت وی هم دیدم و یک مک آدرس هم دیدم.یعنی مک آدرس مجازی هست و مربوط به سخت افزاری نمیشه؟
ممکنه مک آدرسی که مشاهده کردین مربوط به wlan بوده باشه و یا اینکه مربوط به دکل متصل .نقل قول:
دلیلی نداره یک ارتباط pppoe یک مک آدرس داشته باشه ، تصویر چیزی که دیدن رو اگه بگذارید بهتر میتونم کمکتون کنم.
البته شما میتونید مک آدرس اینترفیس های خود را تغییر دهید اما در زمان ساخت یک pppoe نیازی به ایجاد یک مک آدرس مجازی نیست
درضمن در جایی که نیاز باشه خود میکروتیک برای شما مک آدرس جدید ایجاد میکنه ، مثلا بعد از ساخت یک Bridge که یک اینترفیس مجازی هست که چند اینترفیس واقعی را به همدیگه در لایه دو متصل میکنه ، یک مک آدرس جدید نیز برای آن در نظر گرفته میشه .
ممکنه در رادیو اینترفیس Wlan با اترنت در یک بریج قرار گرفته باشند تا ارتباط لایه دو به روتر شما بدهند ، در این حالت یک اینترفیس جدید با نام بریج وجود خواهد داشت که دارای مک آدرس دیگری است .
این 2تا عکس رو نگاه بندازیدنقل قول:
در عکس اولی ap mac همون مک فرستنده است یعنی فرستنده ای که روی دکل بانک کوثر نصبه؟؟
2-و این مک آدرس pppoe هم تو عکس دومی هست.دیروز من یه اسکن pppoe زدم و بعدش اینو اورد.اینو متوجه نشدم مربوط به چی هست
یه سوال دیگه دارم.اینجا تو ریز مصرفی که شرکت برام زده یه مک آدرسی می بینم که زده اصلی و اصلا هم از ترافیکم کم نکرده.کسی میدونه این مربوط به چی میشه.کسانی که اینترنت وایرلس دارند با چنین چیزی تو ریز مصرف مواجه شدند
نقل قول:
در کل همه اون مک آدرس هایی که با این ارقام شروع میشه مربوط به رادیو شماست :
مک آدرس های رادیو شما همشون مشابه هم دیگه هستند ، فقط دو حرف آخر اونها متفاوت و پشت سر هم دیگه هست.کد:
64:D1:54
AP Mac مک آدرس اینترفیس Wlan رادیو ISP روی بانک کوثر هست .
ac-mac در کانکشن pppoe مربوط به سرور pppoe هست که دریافت کننده و شنونده ارتباط شماست ، آدرس مجازی یا واقعی یک پورت در ISP شما است که سرویس pppoe را به شما ارائه میدهد.
مک آدرس توی گزارش شما درست چاپ نشدهنقل قول:
آدرس صحیح به این صورت هست :
کد:
64:D1:54:4E:A7:6A
تشکرنقل قول:
یه سوال :آیا اگه مک آدرس لن و wlan مشخص باشه از نظر امنیتی خطرناکه؟؟چون من دیدم دوستی اینها رو تو همین انجمن مخفی کرده بود،گفتم شاید خطرناک باشه خودم هم سیاه کردم
ولی واقعا معلوم بودن مک آدرس میکروتیک تو فضای مجازی خطری داره؟؟
فکر نمیکنم برای هکر ها ارزشی داشته باشه یعنی به این سادگی ها نمیشه از یک مک آدرس بخصوص استفاده کرد ، درضمن هرکسی میتونه به رنج کامل مک آدرس های یک شرکت دسترسی داشته باشه .نقل قول:
مک آدرس فقط در لایه دو شبکه کاربرد داره ، یعنی وقتی که چندتا دستگاه مستقیم با کابل یا با یک ارتباط هوایی به همدیگه وصل شده باشند.
اما بعضی ها محکم کاری میکنن .
توی همون گزارش خودتون هم اگه نگاه کنید حتی isp هم فقط میتونه مک آدرس هایی رو از شما داشته باشه که در لایه دو بطور مستقیم باهاش در ارتباط هستند و اگه یک روتر یا چیز دیگه ای در خونه باشه که اون اینترنت رادیو رو دریافت کنه و به دستگاه های منزل برسونه ، دیگه مک آدرس حتی برای آی اس پی نیز قابل روئیت نیست و در گزارش شما به همین دلیل ، جلوی اکثر استفاده های شما ، مک آدرسی ذکر نشده است .
ارتباطات لایه سه بر اساس آی پی و NAT برقرار میشه و در دنیای بزرگ شبکه و اینترنت ، مک آدرس جایگاهی نداره ...
فقط داخل یک شبکه محلی کوچک میشه ازش بهره برد.
با سلامنقل قول:
قبلا یک سوال پرسیدم که دوستان زحمت کشیدند و جواب دادند
بعد از اون سوال در 195 شکایت کردم
از شاتل تماس گرفتند و بعد از مذاکرات قرار شد یک رادیو امانی مدل میکروتیک sextant g-5HPnD بهم دادن برای نصب .نصابشون اومد و نصب کرد
در لحظه ای nanostation m5 خودم حداکثر یک مگ می گرفت ( 8 مگابیت ) اون رایدو بین 2.2 تا سه مگابایت سرعت دانلود داشت. ( جدیدا سرعتم با رادیو ی خودم ساعت 8 یا نه شب تا 200 یا 300 کیلو بایت پایین میاد)
در صورتی که من قبلا با این رادیو مشکلی نداشتم وسرعت خوبی می گرفتم الان هم صبح ها ساعت 5 صبح سرعتم خوبه
تعداد یوزر های این رادیو طبق گفته شرکت 13 نفره ( که یکیش منم )
رادیو اونا هم qrt هست
شرکت گفت رادیوی شما ضعیفه
می خواستم نظر دوستان رو بدونم دلیل مشکل من چیه ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی یک رادیو اشتراکی میشه سرعت اون بین تمام مصرف کننده ها تقسیم میشه .نقل قول:
از اون بدتر اینکه رادیو سرعت خودش رو کم میکنه تا توان امواج را به قدری افزایش بده که به دورترین مصرف کننده برسه .
یعتی وقتی یک مصرف کننده از فاصله دورتری به رادیو مرکز متصل میشه ، این موضوع کافیه تا سرعت اتصال تمام اشخاص متصل به اون رادیو بشدت کاهش پیدا کنه .
این مسائل جدای از مشکلاتی مثل بارندگی که باعث افت توان امواج میشه یا تداخل امواج در شهر های شلوغ و یا مشکلات دیگری مثل موانع جلوی راه امواج هست که به روی سرعت شما همه این مسائل تاثیر منفی میگذاره .
اگه شما امکان دریافت اینترنت به وسیله خط تلفن ADSL یا TD-LTE و یا فیبر نوری تانوما را ندارید و حتما میخواهید از سرویس اینترنت به صورت هوایی با نصب رادیو بهره ببرید.
باید به صحبت پرسنل شاتل گوش کنید ، آنها کاملا حق دارند و خود آنتن رادیو نیز بسیار در ارتباط شما مهم است ،
داشتن یک دستگاه خوب و پر قدرت بسیار به شما کمک خواهد کرد.
تازه من میگویم اصلا به گذاشتن یک رادیو خوب به روی پشت بام اکتفا نکنید ، حتما تلاش کنید با پرداخت هزینه بیشتر ، یک رادیو اختصاصی برای خودتان در مرکز شاتل نصب کنید و ارتباط یک به یک و پوینت تو پوینت برقرار کنید .
به این صورت رادیو مختص شما خواهد بود ، تمام پهنای باند آنرا در اختیار خواهید داشت و در زمان های مشکل میتوانید فرکانس را نیز تغییر دهید .
زمانی که دو رادیو کاملا روبروی یک دیگر قرار گرفته باشند و فقط یک اتصال برقرار کرده باشند ، سرعت بالا خواهد رفت .
رادیو های پیشرفته ای هستند که ارسال را با یک کارت شبکه خودشان انجام میدهند و دریافت را با دیگری .
سیستم و تکنولوژی خاص برای افزایش عملکرد ارتباط .
البته باید هر دو دستگاه رادیو قوی بوده دقیقا مثل هم باشند و تکنولوژی مورد نیاز را داشته باشند.
میشه مثال بزنید ؟نقل قول:
میتونم SXT 5 برند میکروتیک رو مثال بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته اگه مجبور به صرفه جویی هزینه هستید میتونید از نسخه lite اون هم استفاده کنید.نقل قول:
اما در مجموع بستگی به فاصله شما از دکل شاتل داره ، برای فاصله های دورتر میشه از رادیو های قدرتمند تر استفاده کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
شرکت شاتل از رادیو های میکروتیک استفاده زیادی میکنه و من در منزل اقوام ، ارتباط اون رو دیدم و مناسب بوده .
به هرحال خود پرسنل و مهندسین شاتل میتونن بهترین پیشنهاد ها رو به شما بدهند .
فقط مهمترین مسائل در سرعت بالا در شبکه هوایی مربوط به فاصله کمتر دکل تا شماست ، که باید کمترین فاصله را برای برقراری ارتباط انتخاب کنید .
نکته دوم برقراری ارتباط point to point هست ، شما هم اکنون مشغول استفاده از یک ارتباط point to multi point هستید که از نظر مهندسی کامپیوتر و همینطور علم فیزیک ضعیف ترین و شکننده ترین نوع اتصال هست .
بجای انکه از یک دکل با 13 کاربر استفاده نمایید باید رادیو مختص به خودتان را در شرکت شاتل نصب نمایید و در واقع بجای خرید یک رادیو برای منزل ، دو دستگاه خریداری کنید یکی در منزل و دیگری بر روی دکل شاتل .
دلیل دقیق نمیشه در ارتباطات هوایی و وایرلس گفت ولی حدسی که من میزنم اینه که یک سیگنالی که اختلال ایجاد میکنه اومده بین شما و رادیو فرستنده و به دلیل این که nanostation قدرت آنچنان بالایی نداره و بیم پایینی هم داره و احتمالا شما و رادیو پاپ سایت ISP یک مقدار منحرف هستید نسبت به هم (در یک خط کاملا مستقیم نیستید) این مشکل به وجود اومده که با یک رادیو قوی تر که اینجا sextant هست این مشکل برطرف شده در کل sextant از لحاظ دسی بلی ضعیف تر هست از nanostation ولی بیم بالاتری داره (زاوید دیدش بازتره) البته که رادیو شما هم میشه قدرتش رو تا 8 دسی بل اورد پایین شاید تنظیماتش به هم خورده رفته رو 8 دسی بل از 27 نمیدونم ولی این مشکل برای من هم به وجود اومد با رادیو LHG 5 چون یک سیگنال که باعث اختلال میشد اومده بود بین من و رادیو ISP که با رادیو قوی تر این مشکل برطرف شدنقل قول:
شما هم متاسفانه باید رادیو قوی تر بگیرید یا از یه ISP دیگه که رادیو نزدیک تری به شما داره سرویس بگیرید
البته اگر هم هزینه بیشتری میتونید و میخواید بکنید که دو تا رادیو بگیرید یکی برای خودتون یکی اون سمت البته نوع رادیو هم بستگی به فاصله و سیگنال هایی که باعث اختلال میشن بین شما و ISP وجود داره ممکنه شما بتونید با دو رادیو 50 دلاری کارتون رو راه بندازید ممکنه هم نویز و فاصله اونقدر زیاد باشه که مثلا مجبور بشید QRT 5 یا QRT 5 AC بگیرید که 199 دلاره دونه ای
دوستان امروز از پتیاک اومدن برای امکان سنجی، قیمت رادیو و آنتن خیلی بالا بود ... Metal 5 با آنتن پارابولیک، حدود ۶۵۰.
سوراخ کاری و کثیف کاری هم داره.
به نظرتون در مجموع به صرفه است یا نه؟
برای ADSL فقط از مخابرات می تونم بگیرم که اونم همه ناراضی هستن.
سلامنقل قول:
رادیو های شرکت شاتل همگی QRT هستند متاسفانه مجوز باند AC رو شرکت شاتل نداره!
در مورد این بحث که سرعت شما با دستگاه امانی شرکت شاتل بشتر شد که دوست خوبمون توضیح داد. اون یکی دوستمون در مورد رادیو اختصاصی رو دکل شاتل صحبت کرد که تا اونجایی که من میدونم اجازه ی همچین کاری رو نمیدن مگر اینکه بخواین پهن باند اختصاصی رو از شرکت دریافت کنید!
به احتمال زیاد محیط شما دارای نویز و تداخل سیگنالی بالایی ه چون فقط روی AP که شما هستید 12 نفر به جز شما هم متصل اند و از طرفی در محیط پیرامون شما هم حتما رادیو هایی با فرکانس کاری وایرلس شما و کانال شما موجوده که ظرفیت اون کانال رو اشغال کرده!
دستگاه های میکروتیک ( بعضی هاشون ) نویز کنسلینگ بالاتری نسبت به نانو دارند ! دستگاه های قوی تری هم وجود داره که ANTENNA GAIN بیشتری و OUTPUT POWER بیشتری رو برای شما به ارمغان میاره ( از شرکت یوبی کیوتی پاوربیم ها ) که البته هزینه بالاتری رو نسبت به دستگاه های میکروتک دارندگ
اگر میخوای که راحت باشی و سرعت اون AP رو تا آخرین قطره ی خونش بمکی !!! دستگاه رادیو و دیش جدا گونه بخر ( از میکروتیک باشه بهتره چون اکسس پوینت شما هم میکروتیکه )
ترکیب NETMETAL + MANT30 PA بهترین گزینس البته هزینه ی بالایی داره ! ولی تضمین میکنم که در بدترین شرایط آب و هوایی و دوترین فاصله ها و پر نویز ترین محیط ها و شلوغ ترین AP ها شما بالاترین سرعت ممکنه رو دریافت میکنی
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
چند میشه حدودا ؟
اگر خیلی گرون میشه یک چزی با هزینه کمتر میشه پیشنهاد بدین ؟
خواهش میکنمنقل قول:
به قیمت دلاری که ما داریم فکر کنم تقریبا 2.5 تا 3 میلیون تومان در بیاد! ولی همیشه من یک عقیده دارم که یا چیزی رو نخر یا اگر چیزی رو میخوای بخری سعی کن بهترینشو بخری که تا یک عمر بهت کار بده ! درسته هزینه ی بیشتری متحمل میشی اما برات یک عمر کار میده و هیچ وقت باهاش مشکلی نداری
ترکیب netmetal + mant30 pa معمولا برای انتقال اطلاعات تا 100 کیلومتر به کار میره !!! حتی netmetal یک نسخه ایی داره که میتونی آنتن lte موبایل هم علاوه بر اون دیش بهش متصل کنی و سیم کارت میخوره و میتونی همزمان از اینترنت موبایل هم ببری
معمولا کاربردش بیشتر توی بک بون ISP ها و اتصالات PTP بالای 15 کیلومتره ! زمان تاخیر دستگاه هم 1 میلی ثانیس ! اما رابط کاربری پیچیده ی داره ولی از لحاظ نرم افزاری ابزار بسیار زیادی داره ! جوری که میتونی کل منطقه رو از لحاظ اماری و فرکانسی و اینکه چه دستگاه هایی رو فرکانس های مخلف کار میکنن و سرعت بقیه دستگاه ها موجود در محیط چقدره و آیا اون دستگاه ها روشن هستند یا خیر رو بدست بیاری ! کلا برای خودش غولیه
اما اگر نمیتونی هزینش رو تامین کنی ارزون تر از این ها هم هست
هزینه ی کمتر : SEXTANT G QRT, DYNADISH, Powerbeam 300-400-500-620
من net metal 5 دارم با دیش 30 دسی بلی phase که ایرانی هم هست ولی کیفیت بالایی داره دانلود 90 مگابیت آپلود 70 مگابیت دارم از پاپ سایت روبرو میگیرمنقل قول:
خیلی خوبه ! من تونستم با netmetal + mant30 pa rx/tx 300Mbps رو تو فاصله ی 10 کیلومتری روی ac بزنمنقل قول:
کلا خیلی دستگاه قوی هستش netmetal