در هر صورت میشی !!!!!!!!!! اگرم ریجسترت نپره 60-70 تومن برات قبض میاد !! 30 مگ (مگی 1500 تومن)نقل قول:
Printable View
در هر صورت میشی !!!!!!!!!! اگرم ریجسترت نپره 60-70 تومن برات قبض میاد !! 30 مگ (مگی 1500 تومن)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز 1 دور این پست ها رو اگه میخوندی این بلا سرت نمیومد !! من الان برا خودم ریجستره اما بازم میترسم بهش دست بزنم !
من که خودم آپ نکدم گوشیمو ولی به نظر من کار خوبیه فقط پر هزینه هست ( توی Gprs ایرانسل )
من امروز کا 800 خودمو آپدیت کردم !
موقع دانلود نرم افزار ها تا %55 دانلود کرد یعنی حدود 20 مگابایت و بعد شروع کرد به فلش کردن گوشی !
چیزهایی که به گوشی اضافه شد :
نمایش فایل تصویری که انتخاب شده بدون اوکی کردن ! (تصویر کوچک)
چشمک زدن هر آیکونی که انتخاب شده در قسمت منو گوشی !
یکی بگه این گوشی با توضیحاتی که دادم درست آپدیت شده یا نه ؟
و اینکه از کجا باید ورژن فریمور شو ببینم (یعنی با چه کدی) و اینکه اگر درست آپدیت شده باید ورژن فریمورش چند باشه (بازم میگم همین امروز صبح گوشی رو آپدیت کردم)
چیزهایی که تو قسمت Software Version نوشته اینهاست ؟
current software version
cxc1250210
r1jg001
070214
sony ericsson
لطفا بفرمایید گوشی من آپدیت شده یا نه ؟
مر30
آره دوست عزیز .درست آپدیت کردی.نقل قول:
سلام دوستان
من ویندوز ویستا دارم، نرم افزار برای آپدیت روی آن نصب نمیشه درست میگم؟ چه راهی پیشنهاد میکنید؟
ممنونم
salam
.man ye k800 daram shomare ke ba zadane *#06# mizanam ba seryale poshte goshi va roye jabe be joz 2 shomare akhar yeki hast.hala age man update konam rejister mipare? ya moshkely baraye goshi pish miyad?
age update konam chi be goshi ezaf mishe??
ba tashakor.
age mishe javab bedid.
man faghat servis update ro download kardam.hamin kafi hast??
yeki javabe mano nemide?????
برای من هم همین اتفاق افتاد من گوشیم سریال اصلی بود ولی بعد از اپدیت اول روشن نشد و وقتی که روشن میشد با اینکه توش سیم کارت بود و سیم کارت مشکلی نداشت میگفت که سیم کارت درست رو وارد کنید. مجبور شدم فلشش کنم. به من گفتن که با اینکه گوشیت سریال اصلی بوده چون فلش شده الان چنج شده به حساب میاد کسی نمیدونه چی کار باید بکنم. چرا کسی در مورد خطر اپدیت کردن چیزی نگفته بود. من فکر میکردم که اپدیت برای چنجی ها خطرناکه ولی دیگه کسی نگفته بود که این اپدیت لا مصب گوشی سریال اصلی رو هم به فنا میده . اگه اموزش یه چیزی رو میذارین فقط کپی پیست نکنین بگین امکان ترکیدن گوشیتونم هست من که گوشیمو به خاطر سریال اصلی بودن 45 تومن گرون تر خریدم حالا با فلش شدن و در نتیجه چنجی شدن گوشیم 45 تومن + 7تومن هزینه فلش ضرر کردم.نقل قول:
گوشي من p990 . بعد از اينكه برنامه كريستال arabic رو نصب كردم گوشيم بعد از اينكه خاموش شد حالا هر بار كه روشنش ميكنم تو هموم مرحله اول هي ريست ميشه. وقتي ميخام آپديتش كنم تو مرحله Identification In Progress گير ميكنه و حتي ساعت ها گذاشتم باشه اما فايده اي نداشت. چه بايد بكنم؟؟؟
سلام دوست عزیز لطفا فایل فلش w55i می خواهم
اصلا این آپ دیت به چه درد گوشی میخوره؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این لینک غلطه
واسه w700 جواب ميده
دوستان خواهشا یکی بگه از کجا بفهمیم که این سریال توی گوشی اصلی هست یا نه؟
گوشی من سریال داخلش با پشتش و کارتن می خونه ولی خودم فکر می کنم که برچسب ها عوض شده حالا میخوام مطمئن بشم راستی فریمور گوشی رو از کجا می شه فهمید چنده ؟
ممنون
با سلام
من گوشی k750i دارم همین الان آپدیت کردم و خدا را شکر مشکلی نداشتم.
آخر IMEI قبلی گوشی من 12-73 ********** بود که حالا شده 14-73*********
نسخه فیرم ور از R1CA021 به R1DB001 تبدیل شده ( با استفاده از my phone explorer به راحتی و بدون زدن هیچ کدی م یتوان این اطلاعات را به دست آورد)
نا گفته نماند که اول مجبور شدم از اطلاعاتی که این دوست عزیز داده استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(صفحه 13 همین تاپیک)
در اولین بار اجرای نرم افزار SEUS از روی سی دی گوشی، حدود 20 دقیقه به اینترنت وصل بودم و نرم افزار یهنقل قول:
قبل از هر كاري درايور usbflash رو از حالت فشرده خارج كن يعني از برنامه زيپ اكستراكت كن.
من به شما توصيه مي كنم آپديت نكنيد.
1-كابلت رو به كامپيوتر وصل كن ولي به گوشيت نه.
2- گوشيت رو خاموش كن.
3-دكمه C روي گوشيت رو نگه دار و و كابل رو به كامپيوترت وصل كن بعد از 3 ثانيه انگشتت رو از روي C بر دار.
4-يه پنجره تو ويندوزت باز ميشه.
5-آدرس همون فولدري كه usbflash رو اونجا اكستراكت كردي رو بده تا گوشيت نصب بشه.
6-ديگه بايد طبق همون توضيح اول تاپيك خودت و بدبخت كني و گوشيت رو آپديت كني!!!!!!!!!!!!!!!!!
چیزی رو داشت آپدیت می کرد (فکر کنم همون درایوری که دوستمون در بالا به آن اشاره کرده و در مسیر
X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\setup\drivers ،که X درایو نصب ویندوز است، وجود دارد. یک
فایل زیپ به نام USBFlashDriver )
بعد هم مراحل مانند همان چیزی که د رصفحه اول است.
هنوز دارم بررسی می کنم که با این آپدیت چه تغییری در گوشی من رخ داده :5::46:
كسي k550ياk610 نداره چه جوريه
آخه جای این سوال اینجاست؟
فکر نکنم هنوز توی ایران اومده باشه
ورژن جدید برنامه آپدیت
حجم 32.4 مگابایتکد:http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.7.6.8-1.exe
:10:
گوشی من 810 است وسریال چنجی حالا که رجیستر ازادخ میشه از اینترنت اپگرید کرد.ممنون:8:
SEUS-software دانلود نميشه يه لينك ديگه بزاريد
دوست عزيز تو صفحه اين ارور رو ميدهنقل قول:
Oh no! 404 - Page not found
سلام من Sony Ericsson PC Suite رو دانلود کردم ولی آيكن SEUS نداره که روش کلیک کنم!!؟؟
چی کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنین
گوشیم w810i
من گوشي k750 رو ميخوام آپديتش كنم ولي ميزنه اپديت هست و هيچ دكمه اي هم غير از back نداره من چطوري ميتونم گوشيم رو آپديت كنم آخه چند تا فايل سيستميش ايراد پيدا كرده
سلام
لینکهای پست اول خراب شدن لینک جدید میدید؟
سلام دوستان من به دلیلی کیفیت صوتی که با هندزفری داره یه استوک تمیزخریدم که کارتن نداره ازکجابفهمم که آپدیت کنم جواب میده یا نه ساخت مالزی هست w810i