سلامنقل قول:
تست کردید ؟ میشه عکس بزارید .
فردا میخوام برم برای خرید .:n16:
Printable View
سلامنقل قول:
تست کردید ؟ میشه عکس بزارید .
فردا میخوام برم برای خرید .:n16:
سلاموقت شما بخیر عزیزان با سه میلیون میتونی یه تلویزیون فور کای بخری ولی اینچش میاد پایین یعنی زیر50اینچ باید بخری
ولی یه توضیح بهتون میدم عزیزان به عنوان کسی که کمی تجربه در حد10سال تو صنعت الکترونیک لوازم ص.تی وتصویری دارم
ال جی و سامسونگ دو برند معتبر جهانی هستن که خیلی خیلی معروف هستن به اصطلاح ما سونی سامسونگ وال جی بالای 25 الی30در صد از پول وسایلشون بخاطر نام برندشونه
چند مثال میزنم تا خوب براتون جا بیافته برای خرید یه لباس میرید بالای شهر تهران یه شلوار ادیداس تو یه فروشگاه معتبر که خیلی با کلاسه و...... قیمت میکنید میگه 250هزار تومن میاین میدان امام حسین تهران همون شلوار با همون کیفیت رو از یه عمده فروش قیمت میکنید میگه 100هزار تومن خب نتیجه چیه :مغازه بالا شهری اجاره مغازه داره هزینه دکوراسیون داره و.....که همه رو درصد زده وداره رو هر جنسش میکشه
مثال دیگه براتون بزنم گوشی سامسونگ وال جی و سونی بهترین های بازار هستن
باقیمت بالای یک میلیون همون گوشی حتی بهترش رو برندی مثل هو آوی میزنه ولی چون برند شناخته شدی نیست قیمتش پایین تره
تلویزیون هاشونم همین سیستم رو دارن
من خودم تلویزیون 55اینچ 4Kبا ----- سرخود فول اچ دی چهار تا عینک تریدی بلوری پلیر سرخود و سیستم پسیو .کنترل هوشمند دو طرفه و.......امکانات دیگه که مطابقط داره با تلویزیون UF950 LG دارم
توروزی که گرفتم هردو رو قیمت کردم راحت1میلیون فرق میکرد
البته من از بانه گرفتم تلویزیون رو که مارک فیلیپسه
بخوام بهتون توضیح ریز بدم خیلی باید حرف بزنم
ولی بدونید جز تلویزیون شارپ توشیبا وفیلیپس هرتز همه تلویزیون ها دروغه همشون اصلش زیر600هرتز هستن همشون ابدیت شده و دستکاری شده هستن که چند ماه بعد استفاده از این تلویزیون ها با افت شدید کیفیت تصویر مواجه میشید
به نظر من تلویزیون های سری 7 و8 فیلیپس میتونه بهترین انتخاب شما باشه
درضم نگران هم نباشید هرکدوم از دوستان خواستن ایمیل من پایین هست به من ایمیل بزنن تا هرکجایی ایران هستن با کمترین قیمت وبا گارانتی تلویزیونشون رو بهشون تحویل بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس7809 بهترین انتخاب
از ال جی با کیفیت تر میخواین مارک فیلیپس که حسابی روی تلویزیون هاش وتکنولوژیش کار کرده اگر خواستین در موردش بحث هم میکنیم
فقط یه تکنولوژی خیلی خیلی کوچیکش رو بگم صفحه55اینچ ضد خش زد ضربشه که هیچ تلویزیونی ندیدم مثل این داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسهای این تلویزیون محشره
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسهای این تلویزیون محشره
- - - Updated - - -
اینم عکسهاش ببینید ومقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اینم عکسهاش ببینید ومقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
خب ممنون از جناب mohsenfhm . نیازی به تست نیست .
واقعیاتش امروز رفتم حضوری و با فلش مموری حاوی موارد تست و فیلم و عکس و کلیپ 4k , HD به منظور تست .
چند فروشگاه رفتم و تصاویر تلویزیون های مختلف از جمله LG 55UF850 ال جی و 55LF95 رو دیدم . با چیز ها و تصاویری که در این تاپیک گزاشته شده بود و ذهنیتی که داشتم نظرم به کل عوض شد .
کیفیت تصویر us850 در حد معمولی و قابل قبول بود و نه عالی . upscale این مدل وقتی از نزدیک دیدم اصلا باورم نیمشد . برای من که ارتقای تصویر اصلا قابل قبول نبود . اما HD در حد قابل قبول بود .
55uf950 کاملا قابل قبول بود و تصویرش و همچنین ارتقای تصویر بسیار مورد پسند من بود . اما از اونجایی که قصد خرید سه بعدی نداشتم . به دنبال تلویزیونی حدود 3 میلیون و غیر سه بعدی بودم .
بالاخره گشت و گذار اینو و اونور samsung 48j6400 رو که 4k هست و با قیمت 2.670 و بدون گارانتی خریداری کردم . اونجا همه چیزش رو تست کردم.
یعنی upscale فوق العاده و بدون کوچکترین فرقی با تلویزیون های FHD ، رنگ ها بسیار عالی ، و از همه مهمتر دارای نسل دوم گیرنده های دیجیتال یعنی ----T2
واقعا این مردم بانه بسیار مردمان خوبی هستند . طرف با صداقت بود . دمش گرم .
مبارک باشه دوست عزیز
این مدلی که گفتین 4k هست؟
مدلهای الجی هم گیرنده ----t2 هست.
پنلش چند هرتزه؟
نقل قول:
مبارک باشه. مدل دقیقش با یه لینک ازش میفرستین؟ احتمالا چون تازه اومده تو سایت های داخلی و بانه ای ندیدمش.
55 اینچش نبود؟
48J6400
تو سایت های خارجی هم جایی نزده که 4K باشه !!
سلامنقل قول:
ممنون .
200Hz
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. شما هنوز نخریدید ؟
این مدل در ایران بسیار کم هست و به تازگی وارد بازار بانه شده ، باید خیلی بگردید تا بتونید پیداش کنید . طرف میگفت فعلا چند تا اورده .
مدل دقیق روی دفترچه راهنما و جعبه : 48JU6400
این بدون گارانتی هست . و به صورت رسمی وارد کشور نشده . و فکر نکنم بتونید در سایت های بانه ای پیدا کنید . باید حضوری برید بانه .
فک کنم مدل بروز شده hu7000 باشه . این مدلی فرمودین تو سایت سامسونگ هم وجود نداره
چه پورتهایی داره؟
دوستان مدل hu7000 سامسونگ فور کا هست و ظاهرا سه بعدی نیست.40 اینچش دو ملیونه.کسی از دوستان تست کرده؟کیفیتش چطوره؟
من برای مانیتور میخوام 40 اینچشو بگیرم.
داداش HU7000 ندیدی؟4کا هست بدون سه بعدی.نقل قول:
سری j سری جدید هست و این مدل هم ظاهرا 4کاهست.البته اگه ju6445 باشه.نقل قول:
اینم لینک تی وی های جدید.
من آخر هفته میخرم. امروز رفتم یه مغازه uf770 داشت که میداد سایز 55 اینچشو 3700 تومن. کسی میدونه به جز 3d نبودن چه تفاوتی با uf850 داره؟ (آخه اینم 2015 هستش)نقل قول:
خودش هم بهم پیشنهاد داد hu6400 سایز 55 اینچ بگیرم!! تعجب کردم گفتم مطمئنی اسم مدلش رو درست گفتی؟ آخه h6400 داریم ولی hu6400 تاحالا نشنیدم!! گفت آره تو انبار دارم اگه قصد خرید داری برات میارم 4k هم هست.
من تو اینترنت سرچ کردم این مدل رو تک و توکی سایت دیدم که هندی بودن!!! سایتی پیدانکردم که مشخصاتی ازش نوشته باشه. آدم میمونه چی بگه!!!
شما دوستان نظری ندارین؟
به نظرم مثل سری hu7000 هست.
ببینید از لحاظ پورت چطوره؟
سامسونگ داره روی پورت one conect مانور میده.
مرسی آقامحسن. تو اینترنت که چیزی ازش پیدانکردم این فروشنده هم فقط به قصد خرید از انبار میاورد. اصلا هیچ راهی برای بررسی برای آدم نمیزارن:n02:
آدم نمیدونه از کجا نسبت به مشخصات جنسش مطمئن بشه ریسک هم هست که بگم بیار. هرچند کنجکاو شدم ولی احتمالا بیخیالش میشم.
آقای ehsan_aaa شما تلویزیونتون رو از جعبه خارج کردین؟ نظرتون درمورد upscaling شبکه های داخلی چیه؟
سلام دوستان
استاد شیفو مبارکه
این سامسوگ 3dنداره فقط نه؟
دقیق مدلش چیه
48ju6400
یاueهم اولش داره
Sent from my LG-D380 using Tapatalk
سلام آقا محسننقل قول:
وقتت بخیر
راستش دیدم توی پروفایلتون زده کرج، گفتم دیگه کی از بچه محل بهتر واسه راهنمایی.( منم بچه فردیسم)
راستش منم خیلی وقته که دنبال uf850 هستم.
میتونی در یک کلام بگی که توی این یک هفته از خریدت راضی بودی یا نه؟( البته با توجه به هزینه ای که کردی و نه با مقایسه با تلوزیونی گرونتر)
راستش من برای اتاق خواب میخوام و فقط میخوام باهاش سریالای 1080 ببینم و اصلا کاری با شبکه های داخلی ندارم.
ممنونم میشم راهنماییم بکنی.
:n33:
من هر روز بیشتر از روز قبل ازش خوشم میاد
تلویزیون کاملیه از هر لحاظ
دستگاه شما 4k باشه و پورت usb3 نداشته باشه اصلا برات کاربردی نداره.
از طرفی الان گوشی های هوشمند 4k فیلم میگیرن به ناچار مجبوری بری سمت این رزولوشن .
خداییش من عیبی تو تلویزیونم ندیدم .
بازم بخام بخرم انتخابم همینه
نه داداش . هنوز پلمپه
خودم الان سر کار هستم . این تلویزیون رو هم برا جهزیه خریدم
ده دوازده روزی باید اینجا بمونم بعد برم مرخصی و مراسم ازدواج.
خيلي منون بابت جواب آقا محسن.نقل قول:
فقط يه سوال ديگه
من شنيدم تو بعضي از مدلاي الجي،توى صحنه هاي سريع مثل فوتبال تصوير يه خرده تار ميشه.ميخواستم بدونم شما توي اين چند روز وقت كردين كه باهاش فوتبال ببينيد و اين مورد رو تست كرده باشيد؟
اگر امكانش بود ايميلتون رو برام پ.خ كنيد
بازم ممنون
بسلامتی مبارک باشه. منم 10 روز دیگه ازدواجم هست برای جهیزیه میخوام بخرم آخرهفته میخرم:n02:نقل قول:
مبارکه هم تلویزیون هم ازدواج ;)نقل قول:
داداش کدوم مدل گرفتی
به به دامادا جمع هستن اینجا:n02:نقل قول:
نوشته شده توسط T E R M I N A T O R [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم مبارکه
نخریدی راستی؟
بجز 3d نبودن، دو فرق دیگه دارن. عدد PMI (همون انطباق تصویر یا MCI سالهای قبل الجی) برای مدل uf850 هست ۱۵۰۰ در برابر عدد ۱۴۰۰ مدل uf770. هردو البته پنل ۱۰۰/۱۲۰ هرتزی دارن.نقل قول:
تفاوت دیگه هم اینه که uf850 دو پورت hdmi2.0 داره و uf770 یکی.
رمانتیک جان نظرت راجع به 48ju6400 چیه ؟
مشخصاتش با hu7000 متفاوته؟
پنل 60 هرتزی داره؟
هر دو پنل 100 هرتز دارننقل قول:
770کامپیوتریش یا همونmci400
850برابر با 500 هستش
به نظر من با توجه به تفاوت قیمت کمتر 850 بهتره سه بعدی هم داره
پنلش ۶۰ هرتزیه. قابلیت local dimming نداره ولی خب مثل همه سامسونگها کنتراست native قابلقبولی داره.نقل قول:
مدل hu7000/hu6900 پارسال خیلی محدودتر از این مدل عرضه شد. یجورایی میشه گفت سامسونگ برای ju6400 همون بازار هدف مدل f6400/h6400 سالهای قبل رو درنظر گرفته. عوضش مدلهای fullhd مثل j6300 رو کمتر عرضه میکنه. یعنی کسانی مثل اونایی که در سالهای گذشته در اون رنج قیمتی سری ۶۴۰۰ سامسونگ رو خریدن، خودبخود به سمت خرید ju6400 که 4k هست سوق داده میشن. از نظر قیمتی هم کاملا مشابه h6400 پارساله. به خریدار 4k رو عرضه میکنن ولی در ازای اون سهبعدی و پنل ۱۲۰هرتزی رو گرفتن.
یه توضیح هم در مورد ضعف اصلی پنل ۶۰ هرتزی بدم. مشکل اصلی این پنلها تصاویر سریع نیست. اون ضعف باید با نرمافزار و درونیابی تصویر تا حدی رفع بشه.
ایراد اصلی برای تماشای فیلمهای سینمایی بروز پیدا میکنه. فیلمهای سینمایی در غالب dvd و bluray بطور سنتی با 24 فریم بر ثانیه ضبط میشن. حالا وقتی در یک تلویزیون ۱۲۰هرتزی این فیلم رو میبینید، هر فریم ۵بار تکرار میشه. ۲۴×۵=۱۲۰
اما ۶۰ بر ۲۴ تقسیم نمیشه. بنابراین تیوی ۶۰ هرتزی یک فریم رو ۲بار و بعدی رو ۳بار پخش میکنه و این روند یک در میون رو برای هر ۲۴فریم تکرار میکنه. ۱۲×۲+۱۲×۳=۶۰
اگر فرد حساس باشه یه پرش تصویر خیلی ریز رو ممکنه بخاطر همین مساله احساس کنه. البته هستن تلویزیونهای ۶۰هرتزی که این مشکل رو رفع کردن مثل سونی W600B
حالا اینکه این مدل این ضعف رو داره یا نه نمیدونم. معمولا تیویهای ۶۰هرتزی سامسونگ برای این قضیه راهحلی ندارن.
برنامههای تلویزیونی البته همه یا ۳۰ فریم بر ثانیه است یا در موارد معدود ۶۰. بطور کلی این قضیه نباید برای مصرفکننده عادی ایرانی چندان مهم باشه. تلویزیونهای ۶۰هرتزی خیلی خوبی در این چند ساله تولید شدن. مخصوصا سونی نمونههای خیلی خوبی داشته.
hu7000 ۶۰ هرتزه؟نقل قول:
بلهنقل قول:
صفحه های اول همین تاپیک رو بخونید در موردش توضیح دادن
خوب بلخره منم نصب کردم :))
سلام دوست عزیز
لطفا کیفیت تصویرشو برامون توضیح بدید
من تو سایتهای خارجی خوندم تو پخش تصاویر 3 بعدی کمی ضعیفه و با تاری همراهه شما نظرتونو بگید
uf950
با تشکر
سه بعدی زیاد ندیدم چنتا کلیپ که کیفیتشونم بد نبودنقل قول:
چون پسیو یکم.کیفیت کم میشه اما خوب بود راضی کنندس
کیفیت تصاویر ایران خوبه ؟
اگه بخواهید باز تلوزیون بخرید باز همین مدلو می خرید ؟
شما از 100 بهش چند می دید ؟
3 بعدیش تار میشه ؟
من بین این تلوزیون و 7809 فیلیپس بشدت گیر کردم
به نظر شما اندازه 55 خوبه بزرگ نیست ؟
مرسی از جوابتون
زیاد که تست نکرومنقل قول:
اذه تصاویر ایران نسبت به sdبودنشون عالیه
من تصور فاجعه داشتم اما خوبه روی 55
اره باز اینو میخریدم چون تا الان که عالیه
منو و همه چیشم سریع هستش
کلیپ فور کی ریختم عالی بود
مرسی دوست عزیز
خیلی کمکم کردید
اگه شد یه چند تا عکسم بندازید و در آینده بازم تجربیاتتنو برامون بزارید
خیلی لطف کردید
چشم گوشی خودم ضعیفه یکم دیگه میگیرم عکسنقل قول:
توی بازی هم میگفتن لگ داره ال جی ها اصلا اینجور نبود
پلی استیشن 3 با کیفیت عالی
سلامنقل قول:
دقیقا این مدل هست .
نمیتونم کیفیت شبکه های داخلی رو تصویف کنم . در یک کلام فوق العاده . اصلا مو نمیزنه با تلویزیون FHD قبلیم .
از خریدم بسیار راضی هستم . پیشنهاد میدم شما هم کمی صبر کنید تا بیشتر وارد کشور بشه و خرید کنید .
کلیپ های 4k هم بسیار راضی کننده هست .
در کل فکر کنم بیشتر از پولی که دادم به دست آوردم .
مبارکتون باشه .نقل قول:
با usb2 پخش 4k مشکلی نداره؟
من کلیپ 3 دقیقه ای داریم 2 گیگه !
Usb2 توانایی انتقال حجم این دیتا رو داره؟
عکس فراموش نشه