L6 Motorola
Printable View
L6 Motorola
قيمت اوليش ايناس ولي زود مياد پايين :)نقل قول:
نوشته شده توسط doom3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط shooty67
وقت كردي يه 20-30 تا پست ديگه پشت سر هم بده ;) اگه دوستان بتونن سريع جواب ميدن و احتياجي هم نيست كه هي پشت سر هم سوالت رو تكرار كني :)
با 150 هزار تومان ميتوني Z530 و K510 سوني اريكسون بگيري اما بين 130 تا 200 هزار تومان گوشيهاي خوبي گيرت نمياد كه از نظر امكانات معقول باشه
نتيجه :
با زير 150 هزار تومن ميتوني يه كا 310 سوني اريكسون بگيري با قيمت 116000 تومان
و با بالاي 200 هزار تومن ميتوني دبليو 700 سوني بگيري با قيمت 238000 تومان
و بين اين قيمتها رو هم پيشنهاد نميكنم و زياد هم دنبالش نباش :happy:
ولي دبليو 700 يه چيز ديگس ;)
دوستان سلام
من تازه سيم كارت گرفتم و مي خوام گوشي بخرم ولي هيچ چي نمي دونم .
لطفا من رو راهنمايي كنيد كه چه گوشي ، چه مدل و ماركي و از كجا بگيرم كه از هر لحاظ عالي باشه .
قيمتش رو هم لطفا بگين
ممنونم
سلام
من ميخوام يك گوشي تا سقف 200.000 بخرم ميخواستم در اين كار مهم كمكم كنند
خودم 3230 نوكيا و L7 موتورولا را در نظر دارم.
اگر كسي سايت موتورولا را كه به زبان فارسي باشه بلده بگه
ستاره جان بگو چقدر ميخواي هزينه كني تا بتونيم بهتر كمكت كنيم :)نقل قول:
نوشته شده توسط Setareh 2006
بین w810 و w800 و w700 کدوم رو بگیرم
بیشتر بلندی و کیفیت صداش برام مهمه
سلام مهدي جاننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
من تا 200 هزارتومن مي تونم بپردازم
به من گفتن كه نوكيا از همه بهتره . البته مثل اين كه نوكيا قيمتش بالاتر از دويست تا هستش ، درسته ؟
لطفا مدلش رو هم بگين كه دقيقا چه مدلي بگيرم و از كجا تهيه كنم كه بهم نندازن .
مي خوام از هر لحاظ كامل و خوب باشه ، آنتن دهيش هم خيلي عالي باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گوشي هاي حول و حوش 200 هزار تومان رو ليست كرده البته گوشي هاي ديگه اي هم تو اين رنج قيمت هستن.
امكانات هر گوشي رو خواستي رو اسمش كليك كن ....
راستی k 750 رو هم به این لیست اضافه کنید
200 هزار يه مقدار كمه :)نقل قول:
شما ميتوني يه دبليو 700 سوني اريكسون بگيري كه قيمتش هم 238000 تومانه
مشخصات :
1- دوربين 2 مگاپيكسل + فلاش (پروژكتور) عالي
2- قابليت پخش فرمتهاي تصويري + MP3 با كيفيت عالي
3- ساپورت مموري تا 2 گيگا بايت
اين گوشي يكماه و نيم پيش 310000 تومان بود كه الآن قيمتش خيلي عالي شده و جديد هم هست
شما اگه تهران هستي ميتوني از پاساژ علاالدين توي جمهوري تقاطع حافظ تهيه كني و گارانتي هم اصلا مهم نيست فقط منو و كي پد فارسي داشته باشه :happy:
فقط يه موضوع خدمتت بگم كه گوشيهاي سوني اريكسون از سيستم جاوا پشتيباني ميكنه و مثل نوكيا زياد برنامه براش نيست ولي هر برنامه اي كه نوكيا حتما بايد روش نصب بشه و واجب هست روي گوشيهاي سوني بصورت كارخونه اي نصبه و به نظر من احتياج به هيچ برنامه اي نداره و مطمئنا اگه فقط يكبار از گوشيهاي سوني اريكسون استفاده كني ديگه طرف نوكيا و بقيه برندها نميري امتحان كن ;)
در ضمن گوشيهاي سوني اريكسون هيچ وقت ويروسي نميشن ;)
اينم عكسش
پس به اين ترتيب كه شما ميگي بهتره كه من به جاي نوكيا ، سوني اريكسون رو بگيرم .نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
اين مدل كه شما معرفي كردي صدا رو هم ضبط ميكنه ؟ منشي تلفني هم داره ؟ و مدلش تاشو هست ؟
اصلا تاشو بگيرم بهتره يا نه ؟
اگه سوني اريكسون بگيري متوجه ميشي كدومش واقعا بهتره ;)نقل قول:
بله صدا رو ضبط ميكنه اونم نامحدود
برنامه منشي هنوز براي جاوا درست نشده
خير تاشو نيست
در مورد تاشو بودنش هم البته سليقه اي هست اما شخصا دوست ندارم
عكسش رو هم كه تو لينك بالا گذاشتم دوباره ميزارم :)
اينم عكسش
بچه ها من يك گوشي w800 دارم كه 9 ماه دستمه . خيلي خداست ولي برا تنوع ميخام عوض كنم . يكي از دوستان n70 رو كه 1 ماهه كار كرده و تميزه ميده 260 تومان . حالا موندم بگيرم يا نه؟ گوشي خودمو 230 ميخرن . دوستان كيفيت صداي N70 از نظر بلندي و كيفيت چطوره نسبت به w800. هدفون توپ ميخوره؟ هدفون خدا شبيه 3250 يا w800 ميخوره بهش؟ در كل نظرتون چيه؟
ببينم ميخواي پژو رو بدي پرايد برداري ؟ دوست من ان 70 بزرگترين عيبش سرعت خيلي كم و هنگهاي زياد اين گوشي هست اينو خود بچه هاي نوكيا تاييد كردن از نظر بلندي صدا هم مطمئنا دبليو 800 از صداي بلندتري به نسبت ان 70 برخورداره (البته اين نظرات رو با توجه به كار كردن با ان 70 خدمتت گفتم) ;)نقل قول:
نوشته شده توسط EMPERATOUR
حالا خود داني :)
آقا مهدي چند سوال . يكي اينكه پس چي بگيرم (پول ندارم زياد) . 2.كي از دوستان n70 رو كه 1 ماهه كار كرده و تميزه ميده 260 تومان. .3 هدفون خدا شبيه 3250 يا w800 ميخوره بهش؟
داشتن منشي تلفني براي من خيلي ضروريه . يعني وقت هايي كه نمي تونم به اون شخصي كه زنگ ميزنه نمي تونم جواب بدم لازمم ميشه .نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
حالا با توجه به اين شرايط من چه كار كنم ؟ برم سراغ نوكيا ؟ اگه جواب مثبته ، چه مدل نوكيا رو توصيه مي كني كه عالي باشه ؟
والا نميدونم ولي پيشنهاد ميكنم جاي دبليو 800 كه ميگي 230 هزار تومن ميخرن يه كم ديگه روش بزاري و دبليو 810 و اگه بيشتر ميتوني يه كا 800 بگير آخه نميشه با پول كم توقع گوشي خيلي خوب داشته باشي ;) ولي هيچوقت دبليو 800 رو نده و نوكيا بگير :)نقل قول:
نوشته شده توسط EMPERATOUR
والا اگه برات منشي خيلي مهمه مجبوري نوكيا بخري تو نوكيا هم 6680 رو پيشنهاد ميكنم البته فكر ميكنم دوروبر 260-270 هزار تومن باشه با اينحال تو كلوپ نوكيا مطرح كن تا راهنماييت كنننقل قول:
موفق باشي :)
بچه ها ميشه به من بگيد که آيا 3230 و 6600 آيا موسيقيشان استريو هست يا نه؟
بعد اينکه به من يک گوشي خوب از نوکيا معرفي کنيد که:
1- کمتر از 250 هزار تومان باشد
2- کارت حافظه بخورد
3- mp3 پخش کند آن هم استريو
4- داراي سيستم سيمبين باشد
4- دوربينش 1.3 باشد (زياد مهم نيست)
5- راديو (زياد مهم نيست)
6- و مزاياي يک گوشي خوب را داشته باشد مثل 6630
( لطفا گوشيهايي که معرفي مي کنيد به غير 7610 و 6630 باشد و من خيلي 3230 را دوست دارم لطفا يک مشخصات کامل کامل کامل از 3230 در اختيارم بگذاريد و يکي که اين گوشي را دارد و حرفه اي هست به من بگويد اين گوشي چي جورياست)
من دارم و810 ميخرم . لطفا" بگيد چه جوري تشخيص بدم درست رجيستر شده ...اگر توي تاپيكي دربارش توضيح دادين لطفا" لينكشو بزارين ممنون ...
یک گوشی خوب با کیفیت فیلم عالی می خوام تا 400000 لطفا راهنمایی ام کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amir si
سلام لطفا راهنمايي كنين تا 350 تومن چي بخرم؟
خز نباشه لطفا!
دبليو 810 سوني اريكسون + مموري 1 گيگ :)نقل قول:
نوشته شده توسط Himself
ممنونم از راهنماييت ، فقط يك سوال ديگه دارم : در جلوي مشخصات بعضي از گوشي ها نوشته : بلوتوث . اين يعني چي ؟ آيا اين مزيت خوبي هستش براي يك گوشي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
بلوتوث فناوری انتقال اطلاعات بصورت بی سیمه . یعنی اگه گوشی دوستت هم بلوتوث داشته باشه تو میتونی با گوشی خودت عکس موزیک فیلم و کلا هر فایلی رو براش بفرستی . داشتن بلوتوث برای یک گوشی در حال حاضر یه ضرورته نه یه مزیت...
كاملا تاييد ميشه گوشي بدون بلوتوث اصلا فايده نداره
تا فاصله 10 متري ميتوني فايلهاي صوتي و تصويري رو با يك كليك براي يه گوشي ديگه بفرستي درصورتيكه اون گوشي هم بلوتوث رو ساپورت كنه البته بايد مواظب باشي كه ويروس نباشه كه اين فقط در مورد نوكيا صادقه نه سوني اريكسون
با سلام
1- دوستان تا یکی دو ماه دیگه قیمت W810 و K800 حدودا چند میشه؟
2- میخوام حدود 200 تا 300 تومن گوشی بخرم و البته سونی-اریکسون, یکی دو ماه صبر کنم میرزه یا خیلی تفاوتی نمی کنه؟
3- راستی این مدل w800 و w810 که میگن قاچاقیش تو بازار زیاده قیمت اصلش چنده ؟ (که تو آپدیت کردن مشکلی ایجاد نکنه)
4- اگه بخوام هم تلفن داشته باشم، هم mp3 player و هم دوربین عکاسی (کیفیت متوسط)، K800 انتخاب مناسبی هست؟
از لطفتون مچکر خواهم بود.
خب و810 قيمتش ثابت ميمونه و فكر نكنم از ايني كه هست ژايين تر بياد نهايتش 10تومننقل قول:
نوشته شده توسط barton2500
ولاي ك800 بايد تا 2ماه ديگه به 360تومن برسه البته كسبه دزد و محترم ايراني فقط فكر سودشون هستند و گوشي 330تومني رو دارن 460تومن غالب ميكنن!!!!!!!!!!!!
گوشي قاچاقي هم باشه خوبه فقط نبايد اژديت يا فلش شه
در مورد گفته شماره 4 ك800 عكس برداري فوق عالي داره .كيفيت هدفونش هم خيلي خوبه ولي حالت واك من نداره!!!
اگه دوربين برات زياد مهم نيست و موزيك خيلي مهمه و810 كه صد البته كيفيت و810 از ن70 و ن90 و...بهتره ولي به ژاي ك800 نميرسه
سام و عليك
يه كمكي به من كن
من بعد از ماه رمضون مي خوام يه گوشي بخرم تو n80 , n73 , w900 موندم مي خوام ببينم از هر جهت كدام بهتر است و قيمتاي روزشم مي خوام دليل بهتر بودنشم بگو
دمت سينجر گاز
من میگم و900
میشه تفاوت های ان73 و ان80 را بگید. :biggrin:
درباره6270 نوكياتوضيح بدين
كيفيت دوربين
پلير
و كلا هرچي كه هست
سلام
یکی به من بگه k800 بخرم یا qtek s200 ؟؟؟ فوری لطفا
من قيمت گوشي ان73 رو تو قشم گرفتم
با قيمت داخلي خيلي فرق داره
فقط نمي دونم كه اين قانون جديد كار نكردن گوشي هاي قاچاقي راه افتاده يا نه ؟ يا اگه راه بيفته شامل چه بازه زماني مي شه (اخه گفتن شامل گوشي هاي قبل از اين قانون نمي شه)
البته گفتن اون ان 73 مذكور هم ريجستر مي شه(با همون قيمت) اين به معني كار كردن تحت قانون فوق هست؟
با بودجه ای حدود 300 هزار تومان کدوم گوشی سونی اریکسون رو بگیرم
صداش خیلی خیلی برام مهمه
نقل قول:
نوشته شده توسط omidprofessional
يه نفر اينجا پيدا نمي شه جواب من رو درست حسابي بده ما شا ال... كلي گوشي باز اينجا هستن :evil:
ن73 ال سي دي بزرگتر داره و دوربين 3.2 كه زياد تعريفي ندارهنقل قول:
سام و عليك
يه كمكي به من كن
من بعد از ماه رمضون مي خوام يه گوشي بخرم تو n80 , n73 , w900 موندم مي خوام ببينم از هر جهت كدام بهتر است و قيمتاي روزشم مي خوام دليل بهتر بودنشم بگو
دمت سينجر گاز
ولي دبليو 900 صدا داره فضا (هم اسپيكر هم ايرفون)
ال سي ديش هم كه خيلي عاليه
حافظه داخليش هم 470 مگ هست و 4 گيگ هم ساپورت ميكنه
من زياد دست كسي نديدم به نظرم خيلي خوبه