برام منم رم 512 ولي بايد تو كيفيت low بگذاري والا كم ميارينقل قول:
گرافيكم 6600 است
چون روي متوسط بازي تيكه تيكه مياد
Printable View
برام منم رم 512 ولي بايد تو كيفيت low بگذاري والا كم ميارينقل قول:
گرافيكم 6600 است
چون روي متوسط بازي تيكه تيكه مياد
با سلام به همگی دوستان راستی شما دربره قلعه چند صحبت میکنید ؟
یک سوال داشتم دوستان بازی جدیدتر از قلعه (افسانه قلعه)یا قلعه3 اومده یا نه؟(من عاشق قلعه هستم)
درباه قلعه 2 و جديدتر از قلعه3 تا جايي كه من مي دونم نيومده.نقل قول:
ممنونم که جواب دادید بچها راستی این بازی قلعه 2 هیچ پچی برای بهتر شدن نداره؟
سلام هرچي كه داخل اينترنت داره اينجا هست. راستي كرك قلعه3 مال شما ورژنش چنده؟نقل قول:
کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml
سلام به نظر شما اين تاپيک بشه براي تمام قلعه ها بهتره يا نه؟
مال من ورژن 1.10 هستشنقل قول:
سلام هرچي كه داخل اينترنت داره اينجا هست. راستي كرك قلعه3 مال شما ورژنش چنده؟
اگر میخوای آپلود کنم
اگر اسمش رو عوض کنند چرا که نه.نقل قول:
سلام به نظر شما اين تاپيک بشه براي تمام قلعه ها بهتره يا نه؟
سلام مال من هم ورژنش1.10هست گفتم اگر كسي ورژنش1.2 هست فقط كرك رو اپلود كنه چون1.2 ترينر ضدضربه داره ورژن 1.2داخل اينترنت رايگان نيست فقط ورژن1.0و1.1 رايگان هست.اگر بقيه دوستان نظرشون همين باشه اسم تاپيک رو عوض مي كنيم مثلا درباره تمام قلعه ها باشه.نقل قول:
دوست عزیز من کرک رو پیدا کردم (دانلود هم کردم.ولی فایل فشردش رمز داره. اگر کسی میتونه باز کنه بگه)نقل قول:
سلام مال من هم ورژنش1.10هست گفتم اگر كسي ورژنش1.2 هست فقط كرك رو اپلود كنه چون1.2 ترينر ضدضربه داره ورژن 1.2داخل اينترنت رايگان نيست فقط ورژن1.0و1.1 رايگان هست.اگر بقيه دوستان نظرشون همين باشه اسم تاپيک رو عوض مي كنيم مثلا درباره تمام قلعه ها باشه.
فقط بگو کپی کردن کرک کافیه یا این هم باید فایل dll ش کپی بشه
........
یه سوال دیگه هم داشتم
اون مزدورهایی که لباس سیاه دارن و شمشیر به دست هستن
از کجا باید آوردشون
من که توی هر بازی ای میرم اونها رو نمیتونم بیارم(یعنی نیستن)
سلام اگر فايل zip هست برنامه اي دارم پسورد رو پيدا مي كنه فايل رو بده يه كاريش مي كنم. نمي دونم بايد كرك رو كپي كني داخل پوشه بازي اگر اجرا شد هيچ ولي اگر اجرا نشد ارور ميده از اون ارور مي فهمي كه چه فايلي لازم داره. مزدورها رو فقط داخل قلعه 2 ميشه بياري.نقل قول:
سلام منم این بازی رو بازی میکنم راستی میشه این بازی انلاین بازی کرد----------------------------راستی ای بازی زیاد رم نیاز نداره سی پی یو فکر کنم نیاز داشته باشهو با یکم تنظیمات میشه و...راستی استاد این بازی تو این تاپیک کیه ؟
سلام با ترينر همه استاد ميشن!!!!!!! اگر بشه اين بازي رو انلاين بازي كرد خيلي خوب ميشه.نقل قول:
منظور دوستمون بدون ترینر بود.نقل قول:
سلام با ترينر همه استاد ميشن!!!!!!! اگر بشه اين بازي رو انلاين بازي كرد خيلي خوب ميشه.
فقط توی آنلاین بازی کردن میشه فهمید کی استاده.
اگر کسی بلده چطور باید آنلاین بازی کرد به ما هم بگه
میریم یه تایپیک توی انجمن بازیهای انلاین میزنیم!!!!
اقا من که رفتم اخرش بازی رو البته الان یک بار دیگه میرم اخرش اخه یادم نمیاد و بهتره از کد تقلب استفاده نکنید و....من یه تحقیقی میکنم در مورد بازی کردن انلاین شد میام یاد میدمدرضمن شما چقدر بلدین یعنی : چند کشور میتونین ببرین و کدام پادشاه و در کدام نقشه ( البته نسخه فارسی این ( مخصوصا نسخه فارسی دارینوس ) خیلی تغییر کرده و اگه از نسخه فارسی استفاده میکنید بگید
ببخشید دوبار پست زدم الان نگاه کردم برای بازی کردن باید اپدیت بشه که معمولا در ایران از اینترنت پرسرعت استفاده نمیکنند پس من اپدیت میکنم و اگه شد انلاین بازی کرد به شما بگم در ضمن با دایال اپ فقط میشه دو نفره بازی کرد راستی جواب سئوال من یادتون نره ( پست قبلی )
سلام من از نسخه فارسي دارينوس استفاده مي كنم و منظورت رو درباره چند کشور میتونین ببرین و کدام پادشاه و در کدام نقشه نفهميدم ميشه بيشتر دربارش توضيح بدي.نقل قول:
دوستمون منظورش اینه چقدر مهارت دارین در بازینقل قول:
سلام من از نسخه فارسي دارينوس استفاده مي كنم و منظورت رو درباره چند کشور میتونین ببرین و کدام پادشاه و در کدام نقشه نفهميدم ميشه بيشتر دربارش توضيح بدي.
در ضمن بازیه من هم ماله شرکت cyber هستش(فارسیه)
اگه راهی واسه آنلاین بازی کردن پیدا کردید دریغ نکنید...
سلام تنها چيزي كه من مي دونم براي بازي كردن انلاين قلعه 2 بايد داخل منوي اصلي بازي روي گزينه multiplayer (گزينه دوم)بايد زد.نقل قول:
مشکل اینه که باید بازی رو آپدیت کنیم...نقل قول:
سلام تنها چيزي كه من مي دونم براي بازي كردن انلاين قلعه 2 بايد داخل منوي اصلي بازي روي گزينه multiplayer (گزينه دوم)بايد زد.
دقیقا مشکل همینهنقل قول:
من الان به adsl دسترسی ندارم
یکشنبه اپدیت میکنم و با نرافزار Hamachi امتحان میکنم اگه شد میام میگم
در ضمن اگه بخواین بازی کنین انلاین باید اپدیت بشه
امکانش هست اپدیت کنین
راستی بعد دو بار پرسیدن سئوال باز جواب ندادین ؟
در ضمن یادم رفت بگم که من فقط نسخه فارسی دارینوس
رو دیدم که تغییرات زیادی داده بود
شاید نسخه های دیگه فقط بازی رو فارسی کردن
مثلا یک روستا ( که ماهی 50 سکه پول میده )
کرده بودن 10 سکه که این باعث شده بود مراحل هم عوض بشه
کلاتغییرات زیاد هست ( دارینوس نسخه )
اقا این دفعه سئوال یادتون نره
بگین چقدر مهارت دارین
سلام به اندازه اي مهارت داريم كه ميتونيم بازي رو ببريم اخر.نقل قول:
ای بابا اینو که همه میبرن اخرنقل قول:
دوستان سلام
اگه کسی دنبال نقشه های اماده شده stronghold crusader شماره یک می گرده توی تاپیک زیر هر چند وقت چندتا اپلود میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2264270#post2264270
مپ برای قلعه ی 2 سراغ ندارین ... مپ های خودش خیلی مختصر و البته بی خود هست !!! :31:
حذف شد.........
اين بازي مپ ديگه اي نداره.نقل قول:
سلام يكم دير جواب دادم براي اينه كه تاپيك رو گم كردم مهارت رو فقط داخل انلاين بازي كردن ميشه فهميد راستي چي شد قرار بود بازي رو اپلود كني كه بشه انلاين بازي كرد البته اگر با اين اينترنت زغالي ما بشه.نقل قول:
من نسخه دارینوس رو تا آخرش رفتم!!!
نسبت به نسخه های قبلیش خیلی آسونتره!
در کل من هر سه نسخه قلعه رو بازی کردم.
قلعه 1
قلعه2
جنگهای صلیبی
سلام من شاتهاي اين بازي رو ديدم. چه چيزي بيشتر از age of empires داره؟ قوانينش فرق داره؟
نسبت به این بازی که شما فرمودید,بسیار جنگهاش طبیعی تر می باشد.حتی زندگی مردم!!نقل قول:
سلام من شاتهاي اين بازي رو ديدم. چه چيزي بيشتر از age of empires داره؟ قوانينش فرق داره؟
یعنی از موش گرفته تا دزدان که از انبار غذایی شهر دزدی می کنند!
یا از کثیفی شهر که مردم رو آزار میده و محبویت شاه رو کم می کنه.
در کل خیلی جالتره
البته من همه ی بازی های استراتژی رو انجام داده ام.
حالا هم جنگهای صلیبی 3 رو دیدم که در بازار هست!
میرم ببینم این چطوریه؟
البته نسخه ی یکش که بسیار عالی بود.
ببین عزیزمنقل قول:
توی این بازی خبری از تفنگ و سلاح گرم نیست
و این فرق اساسی بین این دو بازیه
ممنون.
اين فرمول توي civilization هم هست.(رضايت)نقل قول:
AOE2 هم اسلحه گرم نداره (عمدتآ) البته منظور من فرمول كلي بازي بود.نقل قول:
دوستان اگه ابداع جالبي در gameplay بازيهاي استراتژيك ديدين مارو بي خبر نذارين.
سلام به همه از دوستان اگر کسی لطف کنه برام ترینر ورژن 1 بازی رو بذاره ممنونم.
اگر راهنمای بازی در مرحله 11 رو هم بذارید عالی میشه فقط لطف کنید یکی از دوستان زحمت بکشه کل اموزش هایی رو که به ها گذاشتن در یک جای دیگه اپلود کنه چون من نمی تونم از 4share دانلود کنم مشکل داره .:11:
سلام
من تو مرحله 5 بازی گیر کردم. جایی که باید با 1 تعداد تیرانداز و نیزه دار و راهب شمشیر زن به قلعه اولاف حمله کنیم و سر ویلیام را آزاد کنیم. هرکی راه غلبه تو این مرحله را بلد هست راهنمایی کنه و یا سیو این مرحله را برام بفرسته
ممنون
اقا قبلا این بازی رو انجان دادم سیو ها هم دارم
الان دوباره بازی نصب کردم خواستم این سیو های قبلی رو بریزم ولی کار نمیکنه یعنی مراحل بازی رد نمیکنه 12 مرحله است ولی باز نمیکنه چرا؟ باید چی کرد؟
میخواستم بعد این مرحله رو رد بدم
که ادوین خیانت کرده وباید بریم یکی نجات بدیم از دست اولاف
چهطوری میشه کمک کرد ولی بهتره با احتیاط بری جلو و از ضعف هوش مصنوعی استفاده کنینقل قول:
نقل قول:اره کم کم برو جلونقل قول:
من که اینجوری برنده شدم اونم فقط با منجنیق دارها اول بازی شروع میشه سریع همه افرادت رو ببر گوشه گوشه که اون دستگاه تیرانداز بهشون نخوره بعد باید 10 تا خورده ای سربازت رو حمله کنند به اون دستگاه تیرانداز واون دوتای اول رو خراب کنند دیگه کار راحت است با منجنیق دارها وسربازات همان گوشه بمان تا سربازهای اولاف بهت حمله کنند 5و6 بار حمله میکنند با منجنیق هم روشون سنگ بنداز که زودتر می میرند کماندارهاتم اخر اخر نگه دار که فقط تیراندازی کنندبعد که حمله هاشون تمام شد یکم یکم برو جلو با منجنیق دیوار خراب کن ودستگاه تیرانداز که پشت دیوار است خراب کن فقط توجه کن که دیوار کامل خراب نکنی اگر کامل خراب بشه اون با اون دستگاه تیرانداز در تیررس قرار میگیری ونابود میشی همینطوری ارام برو جلو موفق میشی فقطم کافیه تا 3ومین دیوار بری که اولاف بعدش فرار میکنه
من یک مشکل دارم
اون مرحله 9
که باید حمله کنیم به قلعه سیو اون قسمتی که داخل قلعه میشیم میخوام چون هر مرحله مثل اینکه داخل خودش 2 مرحله دیگر است یعنی وقتی قلعه رو فتح کنیم یه مقدار دیگر از بازی باقی میماند مثل سایر مراحل قبل مثل حمله به اولاف ونجات ویلیام
اگر کسی سیو قشنگ بعد وارد شدن به قلعه رو داره که پیروز میشوند رو داره اینجا بگدارد راستی تو مراحل من همراه پادشاه هستم نه مخالفش