بحث کردن درباره چی بپوشم چی نپوشم بحث خانوماسنقل قول:
بحث لباس براما اقایون هرچی بپوشیم بنظر همه خوش تیپ میرسیم حتی گونی پس انقدر گیرلباس نده :n02:وللش
شلوار جین برا ادم هایه سوسول تازه معلوم نیست روش چی نوشته ...
پارچه ای خمره ای کن راحت شو
Printable View
بحث کردن درباره چی بپوشم چی نپوشم بحث خانوماسنقل قول:
بحث لباس براما اقایون هرچی بپوشیم بنظر همه خوش تیپ میرسیم حتی گونی پس انقدر گیرلباس نده :n02:وللش
شلوار جین برا ادم هایه سوسول تازه معلوم نیست روش چی نوشته ...
پارچه ای خمره ای کن راحت شو
تکبیر :دینقل قول:
الله اکبر :دی
:n02::n02:نقل قول:
نکته اخلاقی بود.:n02:
طرف اومده از سردرد سیگار دارم میمیرم بعد میان بدترش میکنن دوستان.:n23:
من همیشه کفش و شلوار و پیراهن رو 1 الی 2 ماه قبل از عید میگیرم تا کهنه تر بشه :n02: خداییش تابلوئه اولین روز عید همه چیز نو باشه و برق بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذشت اون دورانی که لباسامون رو تا می کردیم و میزاشتیم کنار بالش تا اولین روز عید بپوشیم :n28:
خیلی دلم میخواد سال نو رو تو خونه پدری باشم اما خوب نمیشه :n30:
حتما سال نو رو به دستور خانمتون پیش پدر زن باید سیر کنید؟:n02::n09:نقل قول:
نه بابا ، اینقدر هم که نه :n10:نقل قول:
یه رسمی هست در شهرهای مازندران بنام مادرمه که هر کسی که مستقل شده باید انجام بده .
توضیح کوچیک از مراسم مادرمه :
:n31:نقل قول:
مادرمه به مراسمی گفته می شود که برکت را به خانه و زندگی می آورد و کسی به عنوان مادرمه(مارمه) که قدمش خوش یمن است از اعضای خانواده انتخاب می شود و قبل از تحویل سال وضو گرفته و با مجمعی که در آن قرآن ،آب،آیینه وسبزه و شاخه های سبز جوان قرار دارد به خارج از خانه می رود تا سال تحویل شود.
بعد از تحویل سال این فرد وارد خانه شده،به تمام اتاق ها سرک می کشد،چهارگوشه اتاق ها آب می پاشد،قرآن را کنار سفره می گذارد و شاخه های سبز را به نیت سالی سرسبز و خوش و خرم برای خانواده ،جلوی در اتاق آویزان یا روی تاقچه اتاق می گذارد و عیدی خود را از بزرگ خانواده می گیرد و همگی با خوردن شیرینی دعا می کنند که سال خوب و پربرکتی را در پیش داشته باشند.
این مراسم تو گیلان هم انجام میشه ... (بقیه استان ها رو اطلاع ندارم)نقل قول:
مثلا قبل از عید میرن پیش یه نفر، مشخص می کنن که مثلا فلان شخص خونواده پاش خوب افتاده و اصطلاحا اون فرد خونه رو پا می زنه.
ما که تا حالا ندیدیم، یعنی واقعا توی اتاق آب میریزن ؟؟ بیجارکله ی مگه ؟ :n02:نقل قول:
.....
از من میشنوین موقع عید لباس تازه نپوشین. مگر نه اینکه :
لباس انسان را نمیسازد ، انسان لباس را میسازد :n09:
یه شلوار کردیبا دمپایی چلو بسته. لباسم رکابی حال می ده البته کفش زرنگیم با شلوار پارچه ای دوز دارم!:n02:نقل قول:
خدا می داند که نیات ما خیر بود(از این شکلکای دوشاخ هیولایی با دندونای تیز خندان) می گم انگار شکلکارم فیلتر یا بن کردند!!نقل قول:
رسمی زیبایی است.نقل قول:
حالا رسم ما اینجوریه که همه خواهرزاده ها و بردرزاده ها خفتمون می کنن ناجور ماشالله یکی و دوتا نیستن که همه ام عکس آقا می خوان از اون سبزاش:n35:
والله ما قصدمون خیر بود :n31:نقل قول:
بقول ما 1 تِب ( قطره ) :n02: میریزن .نقل قول:
من هر وقت عید میشه دقت می کنم ببینم کفش کی نوئه و تازه پوشیده :n02:
برادران گرام! یه سوال مهمی برای ما پیش اومده!! این خودکار چطوری بزاریم داخل لباس تا لباس جوهری نشه؟:n02:
خودکار ها معمولا دو حالت دارن:نقل قول:
1. در دارن (که درش رو میزاری و حل میشه)
2. یه دکمه ای بالاش دارن که اگه بزنی، نوکش میره داخل (که اون دکمه رو میزنی تا نوک نوشتنیش بره داخل تا جوهری نشه لباستون)
:n16:
مراسم شما رو فکر کنم امشب تو گذر از رنج ها اجرا کردن.نقل قول:
خوب شد.به طور عملی دیدیم!:n02:
منظورم اینه که جوهرپس نده و تمام لباس جوهری کنه!نقل قول:
Sent from my GLX G3
بزار توی کیف.نقل قول:
یا یه خودکار مارک درست و حسابی بخر.
اگه دنبال خودکاری هستی که کمترین جوهر رو پس بده zebra رو بهت پیشنهاد میکنم.نقل قول:
من که تا چشم دور وری هامو دور میبینم با ذوق و شوق میشینم و یه کارتون میبینم هنوز با گیر دادنای مادرم جون میگیرم هنوز با دمپایی از سر کوچه نون میگیرم
هنوز تو اوج بلندی از همه خار ترم // هرچی پخته بشم باز از همه خام ترمنقل قول:
رئیس هم که بشم واسه وطن کارگرم // اینارو نوشتم که از این دنیا لال نرم
وصیت نامه - یاس:n02:
والا کارتون که سن نداره مثلا من اگر ببینم جایی تاموجری یا پلنگ صورتی یا باب اسفنجی داره حتما میبینمنقل قول:
انیمیشن های پیکسار و .... رو هم تا جایی که بشه دانلود میکنم و میبینم
کی گفته کارتون فقط مال بچه هاست
مگه ما خرسای گنده دل نداریم
اگر ایم طوریه پس بازی هم نباید بکنیم چون بازی ماله بچه ها هست دیگه باید مثل فرغون کار کنیم یه سیبیل کلف هم بزاریم تو ایینه نگاه کردیم کرک و پر خودمونم بریزه و یه تسبیح و یه اخم و یه خورده فحش و بد بیراه و یه کمر بند و یه چوبم کنار دستمون یه کت ارزون قیمت کهنه بوگندو هم بپوشیم تو جیب تو کت هم یه گاوصندوق پول بزاریم و کاغذ و این چرتو پرتا البته پولش که چرتو پرت نیست دستمال کثیف هم تو جیبای کنار کته همراه با کلی تخمه و پوت تخمه و تو اون یکیش هم ۲-۳ تا فندک و سیگار
بعدم که از کار میاییم یه دور همه رو فلک کنیم یادشون نره
عمو پورنگ ..پنگول ..خاله نرگس وتوپولوها رومنظورته دیگه :n04:نقل قول:
بشخصه اکثر اوقات وایمیستادم این سری آخریِ عموپورنگ رو با خواهر زادم نگاه میکردم ( حالا این بچه اون موقع 1 سالم نداشت :n02:)
هر چیز سرگرم کننده ای سن و سال نمیشناسه
عمو قنادددددددددددددنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمو ها دیگه مردننقل قول:
خاله زیاد شده:n02:
چرا ما خاله پورنگ نداریم؟؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
ولی جدا از شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از وقتی که این امیر محمد اومد تو برنامه پورنگ ، محبوبیتش پورنگ به شدت پایین اومد :n28:
اره والا یه عروسک میمون به اسم مملی تو برنامه هایه پورنگ بود یعنی همیشه ازخنده میترکیدیم چه دورانی بود فکرکنم8 الا9سال پیش بود :n30::n30:نقل قول:
ولی خرابش کردن
تو تاپیک گفتگوی اقایان چه بحث هایی که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سری جدید عموپورنگ ادم زیاد اوردن داخلش بی مزه شده قبلا خودش تنها کار میکرد یا با امیرمحمد خیلی بامزه بود
کلاه قرمزی رو هماز اون دیو به شدت متنفرم ...دیگه دارن شورشو درمیارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همون جورکه عمو نرگس نداریمنقل قول:
خاله پورنگ هم نداریم
قانع شدمنقل قول:
ولی فلسفه اسم "پورنگ" چیه؟؟؟از کجا اومده؟
ازهیچ جا نیومدهنقل قول:
اسمش پوریا بوده رنگش کردن شده پورنگ
اسم خودش که داریوشه فامیلیش نمیدونم احتمالا اقبالی :دینقل قول:
پوریا اسم کیه؟؟
اسمش داریوش ضیایی هست البته فکرکنمنقل قول:
پورنگ هم اسم هنریه که از پوریاو رنگ درست شده
اسم خودش داریوش فرضیایی هستشنقل قول:
پورنگ هم یک اسم اصیل ایرانیه به معنای پسر خورشید