من میخوام ببینم مشکل از کجاست اخه من بازی انلاین میکنم به محض قطع شدن اینترنت ازبازی میپرم بیرون و این یعنی فاجعهنقل قول:
کلا میخوام اینترنتم قطع نشه
Printable View
من میخوام ببینم مشکل از کجاست اخه من بازی انلاین میکنم به محض قطع شدن اینترنت ازبازی میپرم بیرون و این یعنی فاجعهنقل قول:
کلا میخوام اینترنتم قطع نشه
احتمالاً خطتون نویز بالایی داره و شاید سر راه دیگر دستگاه هایی که به خط تلفن وصلن، splitter / dsl filter قرار ندادید. سر راه خود مودم هم بزارید بد نیست (البته splitter باید خروجی dsl هم داشته باشه در این صورت).نقل قول:
یک سال پیش یادمه که یه عکسی از وضعیت نویز خطت گذاشته بودی (حافظه رو حال میکنی :n02:) که یهو نسبت سیگنال به نویزت از یه عدد بالا مثلا 30 اینا فکر کنم میومد زیر 10 دی بی درست یادمه ؟!نقل قول:
احیانا این مشکل در موقع خاصی از سال رخ نمیده ؟ انتهای پاییز و ابتدای زمستون ؟
سرعت شبانه چند وقته عالییی شده من با 128 محدودم
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <br />
<br />
sent from my android phone<br/>
sent from my android phone
واسه اینه که می خوان جیبت خالی شه :n10:نقل قول:
هر چه بیشتر تو اون ساعت دانلود کنی بیشتر از ترافیکت کم می شه دیگه
عزیزم من تا یه سال دیگه رایگانه شبانمنقل قول:
یک لحظه جفت کردم فکر کردم جدی میگی :n02:نقل قول:
آقا نترسونید مارو ... جدی مشکلی نیست؟؟؟
آخه شاید این آقا فروشنده کدها مال خودش نباشه... از یکی کش رفته باشه ... چون زیاد داره!!!! من 2 تا 5 گیگ گرفتم گفت بازم دارم!!!
ادرسش بفرست برام
کدها کار کرد؟
Sent from my Nokia 1100
ماشالله هزار ماشالله بزنم به تخته (زدم به میز کامپیوتر :دی)نقل قول:
زنگ که زدم به پشتیبانی گفت نویز خط خوبه و مشکلی نداری بهم گفت هرچی به خطت وصله همه رو جدا کن فقط مودم باقی بمونه بدون اسپلیتر هم باشه الان من همینکارو کردم ببینم چی میشه! من از فروردین 89 از پارس سرویس میگرفتم هیچ مشکلی نداشتم سال 93 خرداد ماه تخلیه کردم رفتم مخابرات از همون روز اول به محض برداشتن گوشی تلفن اینترنت قطع میشد هر چی پیگیر شدم نتونستن بفهمن مشکل از چیه بازم تخلیه کردم برگشتم پارس آنلاین حدود یکماهه که هم گوشی رو که برمیدارم نت قطع میشه بعضی مواقع هم اینکه نت خود به خود قطع میشه حالا مخابرات و پشتیبانی پارس بازم نتونستن بفهمن مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من یه کد افزایش قرار داد یکروزه دارم
تا چه زمانی میتونم نگهش دارم؟ اگه استفاده نشه می سوزه؟
خیلی خوب بود پینگمو کرد یک سوم ولی نمیدونم چرا 2دقیقه بعد از کار افتاد
خوب تست بود دیگه:(((نقل قول:
میخواستی تا همیشه باشه :(((((
سرویس که مناسب دانلود باشه ندارید؟
Sent from my Nokia 1100
نقل قول:
فعلا نه
این نوع سرویس ها برای استفاده در انواع بازیهای آنلاین میباشد
شبا که پینگم با 8.8.8.8 میشه 80میلی ثانیه به نظرتون با این اکانت چند میشه؟:n13:
در این ساعت پینگ 8.8.8.8 سرویسها 52ms می باشد.نقل قول:
حدود 60 الی 70 خواهد شد
سلام.
1-vpi و vci پارس تو شهراستان ها چنده؟
2- اعداد نویز روی چند باشه خوبه؟ SNR Margin وLine Attenuation
نویز اس ان ار هر چی بیشتر بهتر
بالای 12 اکی هستش البته هرچی سرعت نتت رو بالا تر بسته باشن کیفیت خطت کاهش پیدا میکنه
خوب پس یه اسپلیتر خوب بگیر، مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
vpi=0نقل قول:
vci=59
من الان 4تا اسپلیتر دارم که هر کدوم مارک مختلفه چند ماه پیش گرفتم هر کدومو که میذارم بازم قطعی دارمنقل قول:
الان حدود 24 ساعته که تلفن و اسپلیتر رو جدا کردم و فقط مودم مستقیم به خط تلفن وصله قطعیم توی این 24 ساعته یکبار بوده
یعنی 4تا اسپلیترم مشکل دارن؟!!!!!!
احتمال داره سیمکشی تلفن منزل هم مشکل داشته باشه. البته این چیزی که من میگم، هیچ پایه علمی نداره. تجربه شخصی خودمه. من هم تجربه البته نه عین شما، اما مشابه رو دارم. با توجه به این که فقط یه خط تلفن داریم، مجبورم با اسپلیتر صوت رو از دیتا جدا کنم. جالبه که از 4 تا پریز تلفن داخل منزل فقط یکیشون هست که من با وصل کردن اسپلیتر بهش میتونم اتصال ADSL رو داشته باشم. با بقیه پریزها بدون اسپلیتر اتصال ADSL درسته اما با اسپلیتر اصلن وصل نمیشه. یعنی چراغ ADSL مودم ثابت نمیشه. واسه همین من بعد از اون یه دونه پریزی که جواب میده، یه اسپلیتر گذاشتم و هم مودم و هم دستگاه مادر تلفن بیسیم رو به اون وصل کردم. بقیه پریزها هم خالین.نقل قول:
مشکل شما هم ممکنه مشابه باشه. اما یه پیشنهاد، شما که 4 تا اسپلیتر داری، اسپلیترها رو فقط سر راه تلفنها استفاده کن و مودم رو مستقیم بزن به یکی از پریزها و روی این پریز دیگه دستگاه تلفن نذار. ببین فرقی میکنه یا نه.
سلام
دوستان این اینترنت ۵۱۲ ۱۲ گیگ با دانلود ۴۳۲ شبانه چطوریه؟
علاوه بر ۱۴۴ گیگ روزانه ۴۳۲ گیگ میده یا یه جور دیگست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی نظری نداره؟ من هنوز بلاتکلیفم :n27:نقل قول:
کسی مشکل سرعت و پینگ نداره؟ مخصوصا سرعت. 50%پینگ بد شده.
سایت های خارجی به زور باز میشه. جیمیل و یاهو و ...
سایت های داخلی مثل فشنگ...
سرعتم 30-40کیلوبایت بطور مستقیم یا با پیلترشکن خارجی واسه دانلود
سرعتم با وی.پی.ان داخلی 650کیلوبایت/
الان 1-2 ساعته اینطوری شده.
اگر چراغ اينترنت خاموش ميشه يعني ipميپره از ديتاست و بخاطر اختلال سيستم اكانتينگ ولي اگر لينك ميپره اونوقت ميتونه مشكل از نويز خط و ...باشهنقل قول:
اگر مورد اولي بود بهم بگو كه بگم چيكار كني
نه دشواری چندانی نیست، البته سرعت کم شده و پینگ بد شده کمی حدود 20 - 25 اومده روش ولی اختلال شدیدی نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین مشکلات رو دارم، روی پارس ، صبانت، شاتل قزوین،نقل قول:
یه هفته است خیلی عذاب میده
الحمد لله سرعت دانلوددمن با 128محدود به یک مگ در ثانیه رسیده و پینگمم زیر 50 میلی ثانیسسنقل قول:
کسی میتونه برام فرم تخلیه پارس آنلاینو بفرسته
خیلی ممنون
خب خدا رو شکر منم شنبه پارس آنلاین رو بعد از 6 سال تخلیه کردم و اومدم های وب الانم وصل شده و خیلی احساس بهتری دارم :دی
آذر-دی رو مجبوراً به علت تغییر محل سکونت پارس آنلاین رو تحمل کردم اما هرچی پول تو جیبی داشتم خرج حجم با قیمت های مسخره کردم
الان های وب هم پینگ بهتری بهم میده هم سرعت بهتر. دانلود الزامی هم پیش اومد فشفشه کارمو راه میندازه
کسی اینجا نامحدود پارس نداره ؟ چرا این لعنتی اینجوریه ؟ یعنی تا آخر ماه باید با سرعت 32 kb دانلود کنم :n04:؟؟؟؟
خدا پدر آسیاتک رو بیامرزه ؟
فکر کنم نیومده باید این لعنتی رو هم تخلیه کنم :n30: جدا این isp ها دزدی و نامردی رو به نهایت رسوندن:n21:
فرم تخلیه:
لطفا ًپس از کامل شدن فرم آن را به همراه درخواست بر روی سربرگ شرکت (مشترکین حقوقی )، زیر کپی شناسنامه (مشترکین حقیقی ) بهشماره فکس و یا آدرس زیر ارسال نموده و جهت پیگیری با شماره 82204030 ,بخش امور مشترکین تماس حاصل نمائید .متشکرمپست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاکس: 82208907
کد:http://cld.persiangig.com/download/KRZZb4HLLu/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D8%AC%D9%85%D8%B9%E2%80%8C%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%20%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA.pdf/dl
کد:http://cld.persiangig.com/download/YNiDI1Rt2r/Cancellation%20ADSL.pdf/dl
آره منم نامحدود دارم تا آخر باید با سرعت 16 دانلود کنم. میخوام تخلیه کنم.نقل قول:
لعنتی پینگ تایمش خیلی خوبه ولی به قیمت اینکه عملا شبانه رو حذف کردند . چون وقتی یک سوم قیمت هم باشه باز هم صرف نمیکنه شب تا صبح سیستم دانلود کنه:n21:نقل قول:
من قبلا از آسیاتک داشتم با ماهی 50 تومن تا 300 گیگ ازش دانلود میکردم . ولی پینگش بین ساعت 1 شب تا 11 صبح افتضاح بود:n21:
الان میخوام برم فن آوا یک مگ ماهی 65 تومن میگن سرعتش از 120 پایین نمیاد:n02:
خدا لعنت کنه کسی که نامحدود مخابرات مشهد رو جمع کرد:n24:
من دارم.نقل قول:
چی شده؟ :n02:
256کیلوبیت=32کیلوبایت
+
هدیه ترافیک اولیه با سرعت بیشتر و بعدش تا آخر ماه سرعت اسمی.
الان مشکل کجاست؟
همه چیزو نوشته در سایت، عینا همونو اجرا میکنن. :n02:
هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری عزیزم. انتظار که نداری با سرویس ارزون 500گیگ در ماه بگیری که؟ :n38:
سلام خدمت دوستان
من درخواست ای دی اس ال دادم ولی از مخابرات که چک کردن گفتن تیغه خطتون خرابه یخورده طول مبکشه تا درست شه
میدونید جریان این تیغه حط چیه؟
دوست من همین الان با 256 نامحدود شاتل نزدیک به 100 گیگ دانلود کرده با سرعت 80 تا 180 متغیر:n04:اونوقت من اول این هفته پارس 256 نامحدود رو فعال کردم الان دنبال تخلیه افتادم . حرف شما درسته اونا طبق عهد نامه خودشون عمل میکنن ولی خیلی عجیبه که شاتل این کار رو نمیکنه . چه اشتباهی کردم از شاتل نگرفتم:n28::n28:نقل قول:
دوستان من شاکی شدم از پارس انلاین بابت دانلود رایگان گفتم نمیصرفه توضیح دادن و با دلیل کامل گفتند این ساست کلی برای تمامی شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت است و ما سریعتر اقدام کردیم به زودی همه شرکت ها دانلود رایگان شبانه به صورت قبل ندارند حالا امکان داره تغییراتی تو سیستم هاشون بدند ساعتش کم زیاد کنند یا تعرفه بگذارند گفتند شرکت برای این مورد تعرفه گذاشته و هنوز دارند پیگیری میکنند تا تعرفه های بهتری بگذارند
فقط این موضوع برام مهم شد که اجباری بودن حذف دانلود رایگان برای تمامی شرکت ها ارائه دهنده خدمات اینترنت ایا این صحت داره ؟
به قول دوستان همین الان یهویی 512 محدود