دوستان میخواستم بدونم موقع سیو شدن بازی مال شما هم هر بار حدود یک دقیقه طول میکشه؟؟؟
Printable View
دوستان میخواستم بدونم موقع سیو شدن بازی مال شما هم هر بار حدود یک دقیقه طول میکشه؟؟؟
از من حدود 2 دقیقه طول میکشه ، فکر کنم بستگی به حجم دیتا بیس انتخابیت دارهنقل قول:
سلام یه سوال چکار کنم روحیه بازیکنا بر بالا با اینکه بازیها را می برم ولی روحیهشون پایینه
راستی چطور می شه صحبت کردن اول بازیها را بسپارم به کمکم>؟
تشکر دوست عزیز.نقل قول:
آره دیتابیس من فقط 5 لیگ اصلی و دسته دومشونه!
ولی سال های قبل با همین دیتابیس فقط چند ثانیه طول میکشید.
هم قبل بازی هم بعد بازی باید باهاشون صحبت کنی،البته این به سطح خودتم بستگی داره و هم به سطح تیمت.نقل قول:
توی مصاحبهها هم حواست بهشون باشه همینطوری سرسری مصاحبهها رو رد نکنی،
صحبت قبل،رختکن و بعد بازی توش لحن داره که انتخاب میکنی و بعد حرفتو میزنی برای سپردنش به کمکت بالا سمت راست نوشته توصیه گرفتن از میزنی کارتو راه میندازه حتی میتونی با تکتکشون حرف بزنی
دیتابیس من 8 لیگ با دسته دومشونه و همانطور گفتم حدود 2 دقیقه طول میکشه و جالب اینجاست که load شدن بازی سریعتر شدهنقل قول:
در مورد صحبت کردن با بازیکنان که دوستان توضیح دادند ولی در مورد روحیه بازیکنان اگر اول فصل هستی بستگی به این داره که کدام تیم رو انتخاب کردی ، که اگر تیم بزرگیست و مربی قبلی هم مربی بزرگی بوده این حالت بی روحیه بودن تقریبا تا نیم فصل ادامه داره و به شرطی خوب خواهد شد که نتایج خوب و درخشانی با تیم بگیری ، البته سعی کن در پایان هر بازی ببینی که کدام بازیکنت امتیاز 8 به بالا از بازی گرفته ( قسمت schedule ، روی بازی که انجام دادی کلیک کن امتیاز بایکنان رو روبروش نوشته ) در قسمت صحبت کردن با بازیکنان ازشون تعریف کن ، البته روحیه به بازی کردن یا بازی نکردن یازیکن هم مربوط میشهنقل قول:
این لیگ های دسته دوم اصلا هیجان نداره با نایمخن چند بازی انجام دادم همه رو با سه گل و 4 گل میبردیم ، کلا ولش کردم الان هم اومدم مربی تیم مالاگا شدم ( شاید از رئال یا بارسلونا 5 ، 6 گل بخوریم و یا چند تا باخت بدی و تا مرز اخراج بری ) به این میگویند هیجان ، ترس از باخت ، دفاع کردن اتوبوسی مقابل تیم های خیلی قوی و باختن بهشون در 5 دقیقه آخر :n03: عصبانی شدن از دست بازیکنان تیمت :n24: و ...
اقا این بازی چه فرقی با فیفا15 میکنه میشه توضیح بدید؟بعد نسخه ps3 هم داره یا نه؟
این بازی کلا یه دنیای دیگهست و کلا با فیفا فرق میکنه:n31:نقل قول:
فکر نکنم اگه فیفا باز باشی ازاین خوشت بیاد
فقط پیسی داره و بنظرم زبان بلد باشی توش موفقی
دوستان اگه بازیکن خوب ارزون می خواید لیگ یه سر به بازیکنای توی لیگ برزیل بزنید خیلی بازیکنای خوبی داره
راستی چرا بعضی از بازیکنای که خریدم نیم تونند برام بازی کنند؟
نقل قول:
اگر از لیگ برزیل و امثال اون بازیکن بخری به خاطر قوانین بعضی از لیگ ها(مخصوصا انگلیس)این بازیکن ها باید جواز کار یا work permit داشته باشن!البته همه بازیکن های لیگ برزیل اینطوری نیستن.
اگر کنار بازیکن نوشته wp این بازیکن به خاطر نداشتن جواز کار نمیتونه برات بازی کنه.
قبل از اینکه قرارداد بازیکن رسمی بشه هم یک پیغام برات میاد که این بازیکن نیاز به جواز کار داره.
اگر یه بازیکن رو scout کنی هم استعدادیاب هات بهت میگن که بازیکن میتونه جواز کار بگیره یا نه.
خوب برای گرفتن جواز کار باید چه کار کرد؟نقل قول:
این unrیعنی چی؟
جواز کار شرایطی داره و صلاحیت گرفتنش رو هم سازمان لیگ مشخص میکنه(فکر کنم مثلا یکی از شرایط انجام بازی ملی باشه)نقل قول:
unr مخفف unregistered هست و یعنی این بازیکن نامش توی لیست تیم توی اون تورنومنت نیست!بخش squad گوشه سمت چپ باید یه گزینه به نام registeration باشه که از اون جا میشه اسم هر بازیکنی رو وارد لیست کرد.
البته یک احتمال دیگر هم وجود دارد که ان محدودیت استفاده از بازیکن خارجیست ( مثل لیگ ایران ) یا اگر در اسپانیا باشی فقط 3 بازیکن غیر اروپایی میتونی داشته باشی و ممکنه که وقتی خواستی لیست تیمت رو برای بازی های لیگ مشخص کنی چون تعداد این بازیکنان زیاد بوده بعضی ها رو در لیست قرار نداده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووووف عجب تیمی بستم :n33::n31:
این مشکل با ادیتور حل میشه.البته مشکل نیست قانون لیگ هستنقل قول:
این برنامه FMRTE 15 کرک شده اومده؟؟:n36:نقل قول:
:n19::n19: مشکل منم حل شد ... ویندوزمو آپدیت کردم بازی بدون مشکل اجرا شد :n39::n39:
بهترین مدافع تیمم که برزیلی هم هست اعلام کرد که در باشگاه راحت نیست و میخواد به برزیل برگرده ، باهاش صحبت کردم راضی نشد ، در اولین کنفرانس خبری که در موردش سوال شد با قاطعیت گفتم این بازیکن در تیم ما نمیمونه و به سلامت خوش اومدی:n24::n24::n24: بازی دوستانه با رئال هم داشتیم بهش بازی ندادم ( اتفاقا بازی 1-1 شد ، البته کریس رونالدو میتونست یک 5 تایی گل بزنه ) بعد از بازی هم سریع قراردادش رو فسخ کردم ، به این میگویند اوتوریته یک مربی ، حالا باید دنبال یک مدافع جوان باشم در حد جوانان تا جانشینش کنم
اگه یه بازیکن برزیلی میوردی کنارش تو تیم مشکل حل میشد مشکل همنشین داشته :Dنقل قول:
رونی هم برام طاقچه بالا گذاشته میخواد مبلغ قراردادش بیشتر بشه و اصلا هم فایده برای تیم نداشته...دستیارام گفتن بندازمش کلی بازیکن جوون داریم جایگزینش کنیم... نمیدونم چیکارش کنم :n27:نقل قول:
بندازمش:n33:؟؟؟؟!!!!
تیم هفتم تحویل گرفتم که حتی توی لیگ قهرمانان نبود الان با اختلاف هشت امتیاز از نیوکستل و نه امتیاز از چلسی صدرم...
مشکل اینکه همین الان مشکل ازدیاد بازیکن غیر اروپائی دارم دیگه یک برزیلی دیگه قوز بالا قوز بود ، دفاع چپ تیم هم میخواست بره سویا ف گفتم تو خجالت نمیکشی میخواهی بری تیم رقیبمون ، نه خدایی فردا چطوری تو چشم هوادار نگاه میکنی:n02: ، الان همه حساب کار اومده دستشوننقل قول:
من بودم نمینداختمش بیرون ، کاپیتان تیم ناسلامتی اگر فقط پول میخواد یه چند وقت بهش بی محلی کن بعد قراردادش رو افزایش بده ، اگر هم بد بازی میکنه یک هشداری بهش بدهنقل قول:
کمک کمک
من هم همون مشکلی که دوستان داشتن را دارم
لطفا بگین چکار کنم
کامنتها را خوندم ولی اون چیزایی که گفتین نصب کنم را نمیدونم از کجا باید دانلود کنم (یا اون فایلی که گفتین تو پوشه بازی بریزم)
ممنون میشم کامل با لینک دانلود بهم توضیح بدین چکار کنم
نقل قول:
تبریک میگم دوست عزیز :n19::n20::n19:
نقل قول:
لینک دانلود صفحه اول تاپیکه رفیق. آنتی ویروست رو غیر فعال کن و فولدر بازی رو از فایل زیپی که دانلود کردی بکش بیرون.حالا انواع آپدیت های گرافیک و directx و... رو انجام بده و برنامه steam رو هم نصب کن.حالا هیچ کار دیگه ای نداری و قاعدتا باید بازی بیاره.
بازی را از سایت p30world.com دانلود کردم. لینک دانلود این تاپیک همونه یا باید دوباره دانلود کنم؟
steam چیه؟ از کجا دانلود کنم؟
استیم چیز خاصی نیست یه برنامه کوچولو مثل اورجین.گوگل کنی پیدا میشهنقل قول:
فکر نکنم لازم باشه چون من هم ندارمش ولی توی سیستم من اجرا میشه...
دوستان کسی نگقت چطوری می شه با یک بازیکن صحبت کرد و محش را زد که تیمش را قانع کنه بیاد تو تیمم
دقت نکردم ولی فکر کنم در این نسخه چنین امکانی وجود نداره ( یا حداقل من هنوز ریز نشدم ببینم میشه این کار رو کرد ) فقط فکر کنم میشه اعلام کرد که مثلا من مایل به خرید این بازیکنم ( که البته فکر کنم همین کافی باشه )نقل قول:
دوستان این غیرفعال سازی رو برای آنتی ویروس Bitdefender اطلاع دارین چطور میشه انجام داد؟ چون این آنتی ویروس امکان خروج نداره، یکی هم اینکه به فرض اگه آنتی ویروس غیرفعال بشه و یتونیم بازی رو اجرا کنیم، دفعه بعد که ویندوز بالا میاد ممکنه آنتی ویروس تو اسکنهای اتوماتیکش فایل رو مسدود کنه! یعنی برای هربار اجرای بازی لازم باشه که آنتی ویروس غیرفعال بشه و بازی مجددا نصب بشه. در این موردم اگه توضیح بدین ممنون میشم. :n40:
سلام تا جایی که یادمه برای 2014 یه لیستی وجود داشت که بازیکنای جون خوب و بازیکنای خوب و ارزون را توش داشت برای امسال هم چنین چیزی هست؟
دوستان این اسکرین شات مگر f11 نبود ، چرا از من نمیگیره ؟
بالاخره مشکل من هم حل شد و بعد از چند سال دوباره به مربیگری برگشتم
تیم بارسلونا را انتخاب کردم. سوارز که محرومه، پدرو را هم میخوام بفروشم مهاجم یا وینگر خوب کی را پیشنهاد میدین؟ گوتزه را میخواستم بگیرم تو اسکات ریپورت گفتن به هیچ وجه نخرش
راستی کجا میشه بازیکن سرچ کرد؟ با منو هاش آشنا نیستم
مشکل شما چی بود و چطور حل شد؟نقل قول:
آقا یه جوونمرد هم پیدا بشه مشکل ما رو حل کنه، برا من وقتی فایل اجرایی رو میزنم اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیوفته! من فقط فایلهایی که از سایت p30world دانلود کردم رو اکسترکت و بعد اجراش کردم، بازی نرم افزار خاصی نیاز داره؟
اینکه هیچ اتفاقی نمیوفته ، بیشتر به دلیل به روز نبودن دایرکس یا به روز نبودن درایو کارت گرافیکِنقل قول:
البته فکر کنم به این معنی نیست که نخرش بلکه اینه که امکان خریدش نیست ( احتمالا در ستون سمت راست نوشته باشگاهش مایل به فروشش نیست و یا اینکه خودش نمیخواد به هیچ تیمی بره )نقل قول:
در قسمت اسکات میتونی بازیکن سرچ کنی البته از بین افرادی که اسکات های باشگاه تا حالا سرچ کردند نه خارج از آنها مگر اینکه خودت دنبال نفر خاصی باشی و بهشون بگی از این بازیکن بهت گزارش بدن