یک عده چقدر واقعاً عصبانید!
blog.gsmarena.com/apple-completely-loses-plot-revokes-computer-build-magazine-accreditation-bendgate-video
Printable View
یک عده چقدر واقعاً عصبانید!
blog.gsmarena.com/apple-completely-loses-plot-revokes-computer-build-magazine-accreditation-bendgate-video
خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ریویوی کامل iPhone 6 رو داد بیرون.
راجع به رزولوشن صفحه ی iPhone 6 و خب pixel density پایین ترش گفته که در مقایسه با iPhone 6 Plus که صفحه 1080p داره تفاوتش زیاد و کاملا محسوسه. (326PPI < 401 PPI)
من خودم خیلی منتظر بودم ببینم اپل توی سایز 4.7" چه رزولوشنی رو انتخاب میکنه. 1334x750 که تقریبا همون 720p ـه شاید از نظر خیلی ها کافی باشه برای این سایز صفحه ولی تو گوشی های با ppi بالاتر میشه وضوح بیشتر رو کامل حس کرد. یه نمونش HTC One M7 که تو همین سایز صفحه ی Full HD داره. البته الان Z3 Compact و Galaxy Alpha هم صفحه شون 720p ـه ولی برای آیفونی که تا سال بعد هم که 6s بیاد بخواد همین رزولوشن بمونه یه کم پایین بنظر میرسه.
مورد بعدی هم که بهش اشاره کرده RAM پایین (1 گیگ) iPhone 6 ـه که شاید تو بلند مدت مشکل ساز بشه.
GPU هم PowerVR GX6450 هستش. تقریبا هم سطح Adreno 420 ـه snapdragon 805.
دوربین و کیفیت صفحه هم که قبلا مشخص شده بودن تو بالاترین سطح قرار دارن.
تست باتری GSMArena
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم پستها رو میخوندم که ناگهان به این پست رسیدم و واقعا متاسف شدم.دوست عزیز فکر میکنید در کشور خودمون چند درصد مردم جزو دسته ای هستند که به راحتی قدرت خرید محصولات اپل رو دارن؟چند درصد مردم به دلیل داشتن قدرت خرید با حسرت به آیفون های پشت ویترین نگاه نمیکنن که شما اینجور با تمسخر از اونها یاد میکنین؟شما با این پست به یه اکثریت دستکم 70 درصدی در کشور خودتون توهین کردین.شاید شما به خیلی از نظرات و پست ها بخندین ولی به خاطر این پست شما باید اشکها ریخت.باور کنید تعصب کورکورانه هم حدی داره دوست من.نقل قول:
مشکل جدید ایفون اینه که باعث ریزش مو میشه :n08:
شما اگه تمام پست ها رو خونده باشید متوجه شده بودین منظور و مورد خطاب من از این پست چی بوده، اینجا بحثی از تعصب اونم از نوع کورکورانه مطرح نیست. برداشت شما از صحبت های من کاملا اشتباه هست و صحبت های شما هم ماحصل همون برداشت اشتباه.نقل قول:
از شما با این سطح بالای فرهنگ بعیده کورکورانه در مورد یک پست اظها نظر کنید ! البته اینجا برداشت آزاد هست و نمیشه توقع داشت از پست های ارسالی دقیقا همون برداشتی صورت بگیره که نویسنده اون مد نظر داشته. بنابراین نظرات شما هم قابل احترام هست.
اگر واقعا اشتباه برداشت کردم عذز میخوام ولی در کل با ادبیات شما در این پست مشکل دارم و معتقدم نباید به هیچکس به خاطر اینکه بقول شما آرزوی داشتن اپل رو داره با این لحن صحبت کرد.و واقعا نمیدونم چه برداشتی غیر از مورد تمسخر قرار دادن افراد به خاطر وضعیت مالی از این بخش حرفهای شما میشه داشت؟(تاکید میکنم این بخش :البته فاکتور گرفتم کاربرانی که نهایت آرزوشون یه گوشی پلاستیکی با پردازنده n هسته ای و صفحه n اینچی و دوربین n مگاپیکسلی هست و هر وقت از جلو موبایل فروشی ها رد میشن فقط با حسرت یه نگاهی به آیفون میندازن ! آرزوشونه یکیش رو داشته باشن ولی اگه نظرشون رو در مورد آیفون بپرسید میگن چیه بابا !)نقل قول:
به هر حال همونطور که عرض کردم برداشت ها کاملا فرق می کنه ولی منظور و نیت من اصلا این چیزی که شما برداشت کردین نبوده که خدایی نکرده بخوام کسی رو به خاطر شرایط مالیش اونم برای خرید یه گوشی موبایل مسخره کنم :n01:نقل قول:
موفق باشید.
نتایج دقیق تر تست های باتری آیفون ها توسط سایت Gsmarena منتشر شد.
آیفون 6 :
6 پلاس :
صرفا جهت مقایسه :
فروش آیفون های 6 و 6+ از مرز 20 میلیون گذشت !
من 6 پلاس خریدم یکم داغ میکنه. از دوستام هم پرسیدم همین مشکلو داشتن البته خیلی داغ نمیشه ولی عجیبه که کسی در این مورد حرفی نزده.
فقط همینقدر رو میدونم بدلیل آلومینیوم بودن جنس بدنه باعث گرما میشه ، طبیعیه نگران نباش نقل قول:
کلا گرم شدن گوشی ها یه چیز طبیعی هست، اینکه بیش از اندازه گرم بشه (داغ بشه) رو میشه یه ایراد دونست. در مورد آیفون ها تا الان چنین موردی ندیدم.
من دیروز با آیفون سیکس کار کردم اما پلاس نذاشته بودن
گوشی و بدنش کیفیت خوبی داره خوشدست هم هست. دوربینشم که میگن بیرون زده آزار دهنده نیست ولی خب نکته منفیه
اما سیکس پلاس رو از پشت ویترین دیدم. واقعا هجو بود. تکلیفش با خودش معلوم نیست اساسا.
اما قطعا به لطف فروش خوبش اپل بهش افتخار میکنه
در صورتی که سیکس پلاس بر خلاف سیکس اصلا دیوایسی نیست که کسی بهش بباله.
اگر خواستید توی اون سایز بخرید نوت 4 خیلی عالیه
اگرم خواستید اپل بخرید پلاس نخرید
به موضوع تاپیک به اون صورت ارتباطی نداره ولی: گویا اپل قصد ورود به بازار ایران رو داره!
منبع خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. گفتن در صورتی که تحریم ها کاهش پیدا کنه امکان ارائه محصولات اپل به صورت رسمی تو ایران وجود داره.
اینطور که گفته شده مسئولان بلندپایه اپل فعلا در حال مذاکرات مقدماتی با چندتا از توزیع کنندگان ایرانی برای ایجاد فروشگاههای مخصوص محصولات اپل تو ایران هستن. البته نه به صورت Apple store هایی که تو کشورهای دیگه هست و مستقیما از طرف خود اپل اداره میشه. میشه اینطور انتظار داشت که یه شرکت ایرانی نماینده رسمی محصولات اپل تو ایران بشه. در واقع فقط یه جور واردکننده و توزیع کننده رسمی.
خبر خیلی خوبیه و امیدوارم همچین اتفاقی بیفته.
اگه درست باشه خبر خیلی خوبیه چون تاثیر مستقیم در استیبل کردن قیمت بازار داره و همینطور خدمات خیلی بهتر پس از فروش و گارانتی. ببینیم چطور ادامه پیدا می کنه.نقل قول:
مرسی خیلی مفید بود
دوستان من تا حالا اپل نداشتم فقط انروید داشتم میخوام سیکس بخرم...خواستم ببینم موقع خرید باید ب چیا دقت کنم؟ :D وقتی گوشی در آورد از تو پاکت چیاشو چک کنم؟
مثل تمام گوشی های دیگر اول سریال دستگاه را با سریال موجود بر روی کارتن مقایسه میکند و بعد تست های اولیه گوشی مثل تماس دوربین صدای اسپیکر و... یک نکته که چند سالی هست باب شده میگن پارت نامبر گوشی چی هست یا اگر پارت نامبر فلان باشه خوب نیست اصلا به این موارد توجه نکنید تمام گوشی های اپل کیفیت یکسانی دارند و هیچ تفاوتی وجود ندارد.نقل قول:
سلام . علاوه بر مواردی که دوستمون گفتن ، سریال روی جعبه گوشی رو حتما در لینک زیر چک کنید . نباید تاریخی برای اتمام گارانتی زده باشه ، اگر بود یعنی دستگاه قبلا روشن شده !نقل قول:
پارت نامبر امارات ( ea ) فیس تایم ندارن . امارات نگیرید بهتره .
شارژر باید در قسمت سفید داخل پورت usb سریال داشته باشه . هدفون هم در روی سیم قسمت نزدیک به جک 3.5 میلیمتری سریال باید داشته باشه . و از همه مهمتر ، از جای معتبر خرید کنید .
سلام
ICCID چیه؟ از کجا بفهیم موقع خرید ICCID داره یا نداره؟ از کجا بفهمیم گوشی آنلاک فکتوری دارن بمون میفروشن یا خودشون آنلاکش کردن؟
سلام ... کدی هست که پشت تمام سیم کارت ها هست . اگر پشت جعبه این کد نوشته شده باشه یعنی روی گوشی سیم کارت اپراتور هست و گوشی لاک بوده یا هست ... معمولا یک سری از گوشی های بازار این کد رو پشت جعبه دارن که نشون میده در ابتدا لاک بودن ...نقل قول:
اگر این کد نبود یعنی از ابتدا انلاک بوده ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
در عمل فرقی هست بین اونی ک آنلاک بوده با اون ک لاک بوده و آنلاک شده؟ یعنی اونی رو بخرم ک این کد رو نداشته باشه؟نقل قول:
سوزن سیم کارت چیه؟:n38:
هیچ تفاوتی بین گوشی لاک و آنلاک نیست... ترجیحا گوشی آنلاک تهیه کنید.نقل قول:
سوزن سیم کارت برای محل قرار گیری سیم کارت بر روی گوشی استفاده میشه... جایگاه سیم کارت بر روی گوشی از طریق این سوزن باز و بسته میشه.
سلام من گرفتم گوشی و اما رو سیم هد ستش هیچ سریالی وجود نداره :n13: یعنی عوضش کردن؟نقل قول:
سلام . قسمت پایین سیم نزدیک جک هدفون ، کنار این جمله design by apple in california ...نقل قول:
اگر نداشته باشه احتمالا بله .
شارژر هم چک کنید .
درود
راستش این اولین پیام من تو این انجمن هستش
برا همین شاید سوالم رو تو تاپبک درستی نپرسیده باشم به هر حال
من اپلیکیشن buzz player رو دانلود کردم
توی توضیحاتش خوندم که همه ی فرمت هارو اجرا میکنه ولی وقتی با وای فای وصلش میکنم به pc فق فایل های mp4 رو پیدا میکنه
دومین سوالم هم درمورد زیرنوییس تو این اپلیکیشن هستش
من یه انیمه گرفتم با خود گوشی زیرنویسش رو هم با همون گوشی گرفتم حالا وقتی میزنم اجرا بشه زیرنویس تا نصفه ها خیلی درست اجرا میشه اما یهو دیگه ناپدید میشه !
راستی میشه ویدیو هام رو با همین برنامه با usb هم از Pc به گوشی بریزم ؟
اگرم این buzz player خوب نیست لطفا یه پلیر خوب و رایگان معرفی کنید
با سپاس
درود
راستش این اولین پیام من تو این انجمن هستش
برا همین شاید سوالم رو تو تاپبک درستی نپرسیده باشم به هر حال
من اپلیکیشن buzz player رو دانلود کردم
توی توضیحاتش خوندم که همه ی فرمت هارو اجرا میکنه ولی وقتی با وای فای وصلش میکنم به pc فق فایل های mp4 رو پیدا میکنه
دومین سوالم هم درمورد زیرنوییس تو این اپلیکیشن هستش
من یه انیمه گرفتم با خود گوشی زیرنویسش رو هم با همون گوشی گرفتم حالا وقتی میزنم اجرا بشه زیرنویس تا نصفه ها خیلی درست اجرا میشه اما یهو دیگه ناپدید میشه !
راستی میشه ویدیو هام رو با همین برنامه با usb هم از Pc به گوشی بریزم ؟
اگرم این buzz player خوب نیست لطفا یه پلیر خوب و رایگان معرفی کنید
با سپاس
.................
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من برای اولین بار قصد خرید ایفون را دارم . ایفون 6
قبلا اندروید داشتم . حال سوالاتی دارم . عزیزان میشه کمک کنید پاسخ بدین .
1- آیا فایل منیجری قانونی بدون نیاز به جلبریک برای ایفون 6 وجود داره ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- آیا ایفون 6 جلبریک شده ؟
3- آیا ایفون 6 قابلیت ارسال و دریافت فایل با بلوتوث را دارد ؟
4- ایا برنامه های نظیر Share it که برای اندروید هستند برای ایفون هم وجود دارند ؟
5- فضای قابل استفاده ایفون 6 16 گیگ چقدر است ؟
6- روش انتقال موزیک ، ودیو ، app به گوشی ایفون چگونه است ؟ ایا باز هم نیاز به ایتونز دارد ؟
7- ساده ترین راه انتقال موزیک و ودیو و app به گوشی ایفون چیست ؟
8- ایفون را اینترنتی بخرم یا حضوری ؟
9 - در هنگام خرید به چه چیز هایی توجه کنم که گوشی کارکرده ندن دستمون ؟
10- فرق ایفون 6 لاک و انلاک چی هستش ؟ از کجا بفهمم سیم کارت های ایرانی روش جواب میده ؟
11- نوع سیم کارت ایفون 6 چی هست ؟
نقل قول:
1. بله ولی فایل منیجرها فقط به فایل های خود برنامه دسترسی دارند، نه فایل های بقیه برنامه ها (اکثر فایل منیجرها خودشون قابلیت خوندن اکثر فایل ها و موسیقی و ویدیو و ... رو دارن).
2. -
3. بله، با برنامه ها. قابلیت ارسال فایل با Airdrop (خیلی سریعتر از بلوتوث) بین آیفون و مک/آیپد/آیفون هم هست.
4. بله. Share it خودش برنامه آیفون هم داره.
5. 13GB
6. از آیتیونز میشه، راه های دیگه هم هست (با سیم یا بی سیم)، ولی کپی کردن فایل ها مثل فلش مموری امکان پذیر نیست.
7. برنامه هایی هستن که اجازه میدن وایرلس اطلاعات رو منتقل کنید.
8. -
9. پلاستیک دور جعبه.
10. سیم کارت رو بذارید توش و روشن کنید. از طریق سرچ کردن پارت نامبر هم می تونید بفهمید.
11. نانو سیم.
دمت گرم داداشی خیلی لطف کردی پاسخ دادید .:n16:
سلام
گوشی htc one ام خراب شده و متاسفاته هرجا بردم نتونستن مشکل حل کنن و تنها راه باقی مونده تعویض بورد گوشی هست که بهم 600 قیمت دادن!
فعلا هم گوشی قدیمی galaxy s2 دستمه. میخوام آیفون بخرم ولی دو دلم از یه طرف نزدیک به معرفی آیفون جدید هستیم از طرفی تا قیمتش مناسب بشه 3-4ماهی طول میکشه
الان قیمت iphone 6 64gig حدود 2600 بنظرتون همینو بخرم!؟
سلام
معمولا الان زمان مناسبی برای خرید آیفون نیست چون همونطور که اشاره کردین آیفون جدید به زودی معرفی میشه. اگه به گوشی نیاز دارید و نمی تونید صبر کنید پیشنهاد می کنم که همین مدل رو بگیرید که الان قیمتش هم مناسب هست.