الان نت انگار مشکل داره بقیه جاها هم همینطور بعدا امتحان کن
Printable View
الان نت انگار مشکل داره بقیه جاها هم همینطور بعدا امتحان کن
آخه مشکل منم همینه،روی خط دیگم شانل دارم ، اون سرعتش الان 10 برابر شبدیز هستش،اصلا" هم مشکل نداره، خودتون مقایسه کنید :نقل قول:
سرعت سرور خارجی سرویس 16 مگ شبدیز همین الان ساعت 11 شب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت سرور خارجی سرویس 16 مگ شاتل همین الان ساعت 11 شب:
خلاصه نتیجه اینه که اگه دنبال سرعت تک لینک و کیفیت هستید سمت شبدیز آشغال نیاید:puke::puke:
وضعیت پیشگامان هم امشب همینه
فکر کردم مشکل از منه اومدم دیدم بقیه هم ظاهرا امشب مشکل دارن ...
یوتیوب 720 اتوماتیک لود میکرد الان خودکار 144p لود میکنه از بس سرعت پایینه
شبدیز هم از پیشگامان می گیره دیگه :biggrin:نقل قول:
شرکتی مثل شبدیز که تجهیزاتش واسه آسیاتک باشه و پهنای باندش واسه پیشگامان ، از این بهتر نمی شه، هیچ چی از خودش نداره:puke::puke:
من دیشب سرعتم به قدری خراب بود که حتی نمیشد تست گرفت ، کیفیت صبح و شب زمین تا اسمونه - دیده بان
با v..p...n میری یوتیو...ب؟نقل قول:
ارهنقل قول:
بدون v.p..n رو گوشی اوکیه ولی رو سیستم فقط صفحه باز میکنه و ویدیوها لود نمیشن ( قبلا با سرعت بالا لود هم میشد )
پورت VP انت رو محدود کرده شبدیز. وگرنه من با cloudflare از طریق فایرفاکس میرم و به راحتی 4k پلی میکنم و هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
البته شبدیز ندارم پیشگامانه که در کل همشون یه ... هستن :Dنقل قول:
با Tweaknews و چندتا v.p..n مطرح تست کردم همشون داغون شدن ...
این cloudflare فایرفاکس برا من هر بار که مرورگر بسته میشه از کار میوفته و باید یه بار با یه چیز دیگه وصل شم بعد دوباره cloudflare کار میکنه :/
حالا گذشته از اینها نمیدونم چرا رو گوشی بدون هیچی راحت باز میشه یوتیوب و ... و رو کامپیوتر هم صفحاتش سریع لود میشن فقط ویدیو لود نمیشه جدیدن
این شبدیز گرفته pptp رو مختل کرده ،همون لحظه که با pptp متصل می شی بعد از 3 ثانیه دیسکانکت می شه، حالا نمی دونم از طرف پیشگامان بسته شده یا خود شبدیز بسته،با چند تا شرکت دیگه تست کردم ، شاتل و همراه اول و ایرانسل این مشکل و ندارننقل قول:
والا pptp ندارم که تست کنم ولی بعید نیست همین پیشگامان اینکارو کرده باشه ... یه سری ها که کلا وصل نمیشن بقیه هم سرعت جالبی نمیدننقل قول:
من رو pptp تو ویندوز درجا وصل میشم ولی تو روتر 10 دقیقه طول میکشه سرعتش بده ، ولی L2TP سرعتش عالیه چه تو روتر و چه در ویندوز اما تو روتر تلگرم و یوتیوب رو باز نمی کنه ، کسی میتونه تست کنه اگه روتر داره ببینه باز میشه یا نه ، مشکل بخاطر MTU هست .......
یک خورده بیشتر توضیح می دید که منظورتون از تو وینوز و تو روتر چی هستش؟ یعنی منظورتون حالت بریج و ppoe هستش؟نقل قول:
من کنار مودمم یه روتر دارم توش چیز پی ان ست می کنم تمام دیوایسام مثل گوشی و تبلت و تی وی و ... بدون شیلتر میشننقل قول:
این مشکلی که من با pptp دارم و باید چطوری حل کنم؟ کانکت می شه ، بعد از سه ثانیه کانکشن pptp دیسکانکت می شه،مشکلو چطوری حل کنم؟نقل قول:
رو L2TP ست کن ببین چی میشه یا مودمتو ریبوت کن بزار آی پی جدید بگیرهنقل قول:
رو l2tp کانکت می شم،مشکلی ندارم، اما با pptp اول کانکت می شه بعد 3 ثانیه دیسکانکت می شه ، فقط با شبدیز این مشکل و دارم ، رو شاتل این مشکلو ندارم،به نظرتون مشکل از کجاست؟نقل قول:
روتر چی دارید؟نقل قول:
ipبا یوز پس بدید تست کنم
تنظیمات امنیتی شو تغییر به ببین چی میشه یا آی پی سرور رو عوض کننقل قول:
ممنون ، قبلا تست کردیم باهم نشده مشکل از mtu بین مسیری هستنقل قول:
ایسوس هست
یه 2 روزی هست از ساعت 7 بع بعد انگار نت بین المل قاطی میکنه همش سرعت پایین میاد ------ تو تلگ سرعتش حیلی پایین میشه در صورتی ک سر صبح خیلی خیلی سرعتش خوب هست
کسی چنین مشکلی داره
عاره سراسریه حتی رو گوشی هم شدیدا کند میشهنقل قول:
فکر کنم سوپرایز جهرمی همین بوده[emoji19]
سورپرایز جواد ناظری ( به خودش میگه آذری جهرمی ) اینه که ترافیک داخلی رایگان میشه و خارجی گرون میشه ، حدسم اینه البته، چون از این بی فانوسا چیز بهتری نمیشه انتظار داشت تازه امروز خودشم تایید کرد که قبلا چی بوده ، زیربون میکشیده مرتیکه بی شرف ....
اینترنت قطع شده فقط اینترانت وصله
ساعت 23:30 دقیقه امشب. سرویس 18 مگ. به شکل فوق العاده ای همه چی خوبه
الآن اینترنت وصل شد
خارجی زیر دو مگابیت
این شبدیز مسخره گرفته پورت L2tp هم محدود کرده،رو شاتل نه PPtp و نه L2tp محدود نیست، دوستان دیگه تست کنن ببینن وضعیت پورت L2tp شون تو شبدیز چطوریه؟
کسی روتر داره که L2TP داشته باشه ؟
من وقتی چیز پی ان رو به صورت L2TP تو روتر میزنم سایت های یوتیوب و تلگرم بازنمیشه ولی بقیه سایتا باز میشه .... روانیم کرده
امروز شبدیز ورداشته l2tp هم محدود کرده ، من نمی دونم این شبدیز کاسه داغتر از آش شده،هیچ کدوم از شرکتا l2tp و محدود نکردن :puke::puke:نقل قول:
به به چالوس جون :)نقل قول:
L2TP مشکلی نداره برای من، چک کن ببین آیپی سرور وی پی انت فیلتر نشده باشه، یه سری آیپی 2 یا 4 تا پینگ میدن بقیه تایم اوت میشه.
به به به،چطوری؟ :n05::n05: از قمی جون و قزوین جون چه خبر؟ نمی بینمشون اینجا :tongue::tongue: تو هم از شبدیز سرویس داری؟ امروز l2tp مشکلش حل شد خوشبختانه ،اما کانکشن pptp مشکل داره تو شبدیز،کانکت می شه ، بعد از چند ثانیه دیس کانکت می شه ،شما ما pptp مشکل نداری؟ در کل چیلرترینگ شبدیز خیلی قوی هستش نسبت به شرکتای دیگه ، فکر کنم به خاطر این هستش که از پیشگامان سرویس می گیرهنقل قول:
این ماه تموم بشه این شبدیز لعنتی و جمع می کنم، چیلرترینگش خیلی زیاد هستش ، اکثر نرم افزارا که با شاتل کار می کنن تو شبدیز بسته هستش، pptp هم که بعد از چند ثانیه دیسکانکت می شه ، کلا" شرکت مزخرفی بود ،کیفیت پایین و سرعت تک لینکش هم افتضاح:puke::puke::puke::puke:
قربانت، والا قمی و قزوین جونم نمیدونم کجا هستن، خیلی ساله ندیدمشون.نقل قول:
pptp هم مشکلی نداره، وصل میشه به راحتی و قطع نمیشه، در مورد فیلترینگش هم من کاملا راضی ام، به نظر من که ضعیفتر از شرکتای دیگه س، یوتیوب و فیسبوک هم فیلتر نیستن، انواع و اقسام پروتکل های وی پی ان وصل میشه و...
به نظرم از pptp و l2tp استفاده نکن، منسوخ شده هستن، امنیت بالایی ندارن دیگه، openvpn و دیگر پروتکلای دیگه خیلی بهترن.
من که رکورد زدم، الان 12 ساله اینجا هستم :n05::n05: قمی جون و قزوین جون فکر کنم بازنشسته شدن :n19:من از اکانت رایگان استفاده می کنم، تو اکانت پولی داری؟ شاید شبدیز تو شهر ما این طوری باشه ، همزمان شاتل هم دارم اون اصلا" مثل شبدیز نیست :)نقل قول:
آره من اکانتم از یه سرویس دهنده وی پی ان خارج از کشوره، رایگان ها فکر کنم محدودیت داشته باشن.نقل قول:
خواستی بگو دسترسی بدم بهت تست کنی ببینی چطوره وضعیت
سلام
شبدیز سرویسی ویژه جشنواره یا تازه واردین نداره؟
ساعت ۵ عصر میرسی خونه و شب میخوای یه سری بری تو اینترنت بچرخی قبل از خواب که خستگی روزت در بره. اما خوب شبدیزه دیگه به فکر خوابته و میخواد بیشتر بخوابی :
بسیار عالی خوشبختانه خط تلفن زیاد داریم و تغییر سرویس دهنده کار یه دقیقست.
واسه منم همینه، داغون به تمام معنا:puke:نقل قول:
دیده بان همین الان 00:37 ، شرمنده مال من چند روزه درست شده قبلش خیلی خراب بود xD