ممنون دوست خوبم ، راهنمایی خوبی بود ، هنوز مقدار زیادی از مراحل و داستان بازی رو طی نکرده بودم ولی بالاخره موفق شدم . :n01:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست خوبم ، راهنمایی خوبی بود ، هنوز مقدار زیادی از مراحل و داستان بازی رو طی نکرده بودم ولی بالاخره موفق شدم . :n01:نقل قول:
با تشکر از کاربر عزیز Spaniuly که این تاپیک رو ایجاد و توضیحات خوبی رو عنوان کردن ،
بنظرم Far Cry 4 از لحاظ بازی کردن و کمی هم گرافیک ، جذابتر و قشنگتر از Far Cry 3 هست و میتونه ساعتها و روزها بازیکن رو تو هیجان و استرس شدید نگه داره ، ولی بعضی از مراحل اون ناجوانمردانه ، سخت ، مشکل و خسته کننده هست و چون چک پوینت ها سیو دائمی نداره نمیشه کامپیوتر رو خاموش کرد و باید تا آخر مرحله که اکثراً هم طولانی و سخته پیش بری و همین موضوع اونو خسته کننده و بازیکن رو عصبی میکنه ، و . . . . . . . . . . . . .
خوب دوستان عزیز نظر شما چیه ؟ خیلی دوست دارم از نظرات شما آگاه بشم ، لطفاً نظراتتون رو در این رابطه بیان کنید ، ممنون .
اگر یک سری مراحل فرعی رو برید و قابلیت ها رو باز کنید بازی بسیار اسون میشه بطور مثال یک اسلحه هست در signature weapons که شما اگر اسلحه Buzzsaw رو باز کنید کلا برای خودتون نبدیل به ترمیناتور میشید.افراد عادی که به 2 تا گلوله میمرند و افراد زره دارند با شلیک 3 ثانیه.دقت در حد تک تیر انداز ها و لگد هم اصلا نداره.برای مخفی کاریتون هم می تونید تو همین بخش کلاشینکف صدا خفه کن دار رو باز کنید.برای سلامتی تعداد خط ها سلامتی و علف چینی دو برابر رو باز کنید
کلا چه در این بازی چه در اساسین کرید یونیتی برای کمتر شدن سختی مراحل باید مراحل فرعی رو برید که وسائل و قابلیت ها جدید باز کنید و گرنه مراحل اخر به شدت سخت خواهند بود
ممنون دوست خوبم از اینکه نظرت رو گفتی ، من بیشتر مراحل فرعی رو رفتم ولی با signature weapons آشنایی ندارم لطفاً برام توضیح بده که کجاست و چه جور میشه ازش استفاده کرد و راه بدست آوردن اون 2 سلاحی که در بالا گفتی چیه ؟ :n31:نقل قول:
وقتی میخوای سلاح بخری اخرین تب مربوط به یه سری سلاح هستن که رنگشون طلایی اونجا باید پیداش کرد.من کلت صدا خفن کن رو ازاد کردم
سلام دوستان من توی مرحله familier feeling اونجا که باید با اون بووزر دنبال کامیون بری گیر کرم وقتی کامیون میخواد از روی پل رد بشه رد نمیشه از و منفجر میشه!
لطفا کمک کنید:n03::n03::n03::n03:
سلام دوستان من توی مرحله familier feeling اونجا که باید با اون بووزر دنبال کامیون بری گیر کرم وقتی کامیون میخواد از روی پل رد بشه رد نمیشه از و منفجر میشه!
لطفا کمک کنید:n03::n03::n03::n03:
اون کامیون رو نباید دنبال کنینقل قول:
باید راننده رو بُکشی و بشینی جاش یا با هلی بری کنارش و بپری توی ماشین و خودت کامیون رو ببری دم اون پل و کنار دیوارش بترکونی
برای آسون تر شدن بازی حتما واسه خونه ی پدریتون یه باغچه بخرید! انواع گیاه ها به سرعت نور اونجا رشد می کنه و می تونید بچینید. من هم از فروش گل های سفید و بنفش کلی پول بجیب زدم و هم همیشه انواع سرنگا رو با برداشت گل های آبی و سبز و قرمز و سبز دارم دیگه :n02: برای آسون تر شدن مراحل شدن حتما با خودتون یه رگبار (از سری های Signature)، یه اسنایپ ، یه نارنجک انداز و یه آر پی جی حمل کنید تا هر جنبنده ای و در سه سوت پودر کنید :n02: خوبی نارنجک انداز اینکه از هلیکوپتر هم میتونید شلیک کنید و دشمنو بپوکونید. از سرنگی که دشمنا رو هم آشکار می کنه خیلی بهره ببرید.
من یکی از اسحله هایی که خیلی باهاش حال کردم اون اسحله هست که ازش آتش بیرون میاد دشمنا رو با اون کباب میکردم:n31:
سلام . دوستان من در این مرحله موندم نمیدونم چطور رد کنم :n28:
از مراحل بازی عکس گرفتم لطفا هر کی این مرحله رو رد کرده به منم یاد بده :n03:
فکر کنم میگه از یه جایی عکس بگیرم ولی من نمیتونم عکس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر 2
تصویر سه
تصویر چهار
اول باید ۲تا گرگ شکار کنی و بعد بری لانه اصلی گرگ ها (wolf den) از بین ببرینقل قول:
گرگ ها شکار کردی برو سرشون e بزن تا skin گرگ ها بدست بیارینقل قول:
بعد از خراب کردن لانه گرگ ها پیغام mission complete میده
اصلن عکس گرفتنی در کار نیست تو این مرحله
همه گرگ ها رو شکار میکنم میرم لانه اونجا یه مواد منفجر هست اونم میزنم کلا لانه خراب میشه باز هیچی نمیشه :n03: تصویر چهار که گذاشتم میرم رو تپه میگه دکمه z رو بزن میزنم میره دوربین بعد عکس نمیگیره دیگه :n13:
اونجا که میگه z رو بزن منظورش اینه که رو گرگاا زوم کن تا مشخص بشن.یه علامت بالای سرشون ظاهر میشه
واسه اونهایی که از سختی بعضی مراحل بازی خسته شدن :
ترینر Lingon هم بد نیست واسه من که خوب کار میکنه ! ! ! :n06:
اگر تو هر مرحله بازی نیاز به عکس گرفتن باشه ، مینویسه و درخواست عکس گرفتن میکنه در غیر این صورت عکس نمیگیره .نقل قول:
سلام
دوستان شنیدم که نسخه ی 4 مثل 3 هست
تایید می کنید؟؟؟؟
بله انقدر شبیه هستش که خیلی ها به شوخی میگن نسخه 3.5 :n02:نقل قول:
از داستان معمولیش که بگذریم به خاطر گرافیک و گیم پلی و تم هندی و ... به شدت ارزش بازی کردن داره
با سلام
دوستان یه حداقل سیستم واسه فارکری۴ معرفی میکنید؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Minimum configuration:
Operating System: MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)
Processor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz
AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4GB
Video card: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller
پس ارزش بازی کردن داره :دینقل قول:
آره ، بنظر من هم همین جوره ، نسخه 4 مثل 3ی کامل شده هست ولی هیجان و استرسش زیاده و ارزش بازی کردن داره .نقل قول:
آقا من 16 تا tower تو نقشم هست که همرو گرفتم ولی ظاهرا 17 تا tower وجود داره این آخری کجای نقشه هست؟
برای منم همینطوری شدهنقل قول:
انگار توی یکی از سیوها مراحل ذخیره شده اما اون کرفت ها ( تعداد کرفت ها هم اشتباه هستش ) و تاوری که گرفتم ذخیره نشده
در کل چون توی بازی تاثیری نداشت بیخیالش شدم
اما میدونم احتمالا این یک باگ توی کرک بوده چون یک سری ها این مشکل رو نداشتن
عکس از مپبتون قرار بدید ... بنده خیلی وقت پیش تمام کردم و همچین مشکلی نداشتم ...نقل قول:
و این که یکی از تاورها نباشه خیلی عجیب به نظر میاد ..
این که بخواد یک المنت بازی به طور کامل حذف بشه .. اونم بخاطر کرک منطقی نیست :n38:
شمردم 17 تا tower رو نقشه گرفتم ولی میزنه 16 تا رو گرفتی تازه کمپ ها که همرو گرفتم ولی میگه هنوز دوتا مونده!نقل قول:
در هر حال بازی رو تموم کردم ولی چندتا از اون signature weapon ها باز نشد برام.
خیلی برام مهم نبودنقل قول:
همرو گرفته بودم
اون چنتا اسلحه هم با سبک بازی من ( مخفی کاری ) نمیخوند وگرنه پیگیر میشدم
این حرکت عکس رو با یکی از بچه ها که اینجا هم هست Brain پیگیری کردیم و نتیجه نداد وتعداد درسته
خلاصه برام خیلی مهم نیست
آره دقیقا مشکل شما مثل من شدهنقل قول:
محض اطلاع دوستان این مشکل کلیه و من هم داشتم..آخ که چه ضد حالیه:n02:مخصوصا برای اون تیربار آخری که حسرتش رو دلم موند نشد بفهمم سر آخر چیه:دینقل قول:
شمردم 17 تا tower رو نقشه گرفتم ولی میزنه 16 تا رو گرفتی تازه کمپ ها که همرو گرفتم ولی میگه هنوز دوتا مونده!
در هر حال بازی رو تموم کردم ولی چندتا از اون signature weapon ها باز نشد برام.
+++
خوب اینجا خواستم اعلام کنم که منم تمومش کردم...فکرکنم نفر آخری باشم که تا آخرش رفته...
فقط خواستم بگم بازی از همه لحاظ به راحتی نسخه قبلش رو پست سر گذاشته بود(گیم پلی,داستان,گرافیک...)من موندم که چرا خیلی از بچه ها به داستان بازی گیر داده بودند که کمتر از نسخه قبل روش کار شده در صورتی که از نظر داستان پردازی تقریبا به رویه همون نسخه سه بود یعنی تقابل خیر و شر در یک منطقه از ناکجا آباد که شما هم باید در طول بازی نقش پیشرو نیرویهای خیر رو بازی کنید ضمن اینکه این ماموریتهای فرعی جانبی هم تا حدی از تکراری شدن بازی و کسل کنندگیش کم کرده بود و روی شخصیت پردازی اشخاصی که توی بازی بودن هم به نطر من کم ماستی نبود...
شما رو نمیدونم ولی توی این بازی جالب ترین شخصیت من همون PAGAN بود که خیلی باهاش حال کردم:n02: سر آخر هم میخواستم نکشمش ولی خوب چون درست در همون لحظه ای که تفنگ رو دستم گرفته بودم من رو یاد یه شخصیتی انداخت که نصف بدبخیتهای کنونی ما زیر سر اونه ترسیذم که دوباره برگرده و خودش رو به ملت قالب کنه به خاطر همین نتونستم از خونش بگذرم و با کمال خونسری ماشه رو کشیدم:دی
به نظر من برای کسی که نسخه 3 رو بازی کرده نسخه 4 براش تکراری میشه
دو تا چیز هست که واقعا حوصله سربره
یکی آزاد کردن نقشه که باید از اون دکل های مسخره بری بالا، یکی هم آزاد کردن این کمپ ها
واقعا خسته کننده س و تکراری
البته برای دکل ها اگه حوصله _ش رو نداری میتونی با کمک اون هلی کوپترهای خاصی که توی بازی هست مستقیم همون بالا پیاده شی و دکل رو HIJACK کنی...:n02:نقل قول:
این یه مورد خوبه برای زود رسیدن به محل های مورد نظرنقل قول:
ولی هرجایی نیست این هلیکوپترها
بعضی دکل ها هم نمیکشه بره بالا میخواد سقوط کنه ولی به زور میبرمش :n02:
من سری دوم هم بازی رو تموم کردم ... هر 17 تا دکل رو هم راحت گرفتم ..نقل قول:
این اسلحه هم باز شده ...
از نظرم خفن ترین اسلحه هست .. وحشتناکه .. اون ادم گنده ها رو با 3 تیر پودر میکنه ...
یعنی یه چیزی میشنوی.... :n30:
پ.ن :
یکی هم لانگیوس بهم داد ... ( هر 4 میشن رو رفتم ) عجب چیزیه .... از این خمپاره های پخشی با ترک کننده خودکار .. یعنی رو هلیکوپتر لاک میشه .. مییره دنبالش ای حال میده ....
اصلا این 2 اصلحه رو که گرفتم ... کل شمال رو 3 سوته صاف کردم
من که کل بازی رو با اسنایپر رفتم.با ماشین گان حال نمیده بازی خیلی راحت میشه
دوستان بازی رو برای بار دوم هم تمام کردم
این سری با امیتا بودم. .... اما سبال رو نکشتم...
پیگن رو هم اول نکشتم.. بعد سوار هلیکوپتر شدنش پودرش کردم :n31:
حالا یه مسئله :
من تو دمو ها دیده بودم بعدش مثلا امیتا زور میگه به مردم و اینا .... اما الان دیگه از امیتا خبری نیست بکشمش :n02::n10:
راه حلی ؟ راهنمایی ؟
آره ولی خوب اگه وارد باشی میتونی تا وسطهای دکل بری بقیه_ش رو بپری پایین و ادامه بدی:n02:نقل قول:
دقیــــــــقا....نقل قول:
یعنی بعد از آزاد شدن اسنایپر دیگه یه کمپ رو هم با درگیری آزاد نکردم...:n06:
نه شما همون جا که فرصت داری میتونی بکشیش(هر کدوم رو)ولی خوب من کلا من هیچ کدوم رو نکشتم...نقل قول:
محض اطلاع هم باید بگم این بازی شخصیت سازی نیست و بنا یه انتخاب هر کدوم از کاراکترها بیشتر دیالوگها و نهایتا یکی دو تا ماموریت برای شما فرق میکنه و تصمیمهای شما در روند کلی بازی کوچکترین تاثیری نداره!!
نقل قول:
درسته همه جا اون هلکوپترها معروف به بازر گیر نمیاد مخصوصاً تو شمال نقشه ، من اول بدنبال ماموریتهایی میرفتم که توش بهمون هلکوپتر میداد مثل رسوندن مواد مورد نیاز به شورشیها ( توش باید با هلکوپتر بری 2 یا 3 تا کیف سبز رنگ رو پیدا کنی و بعد یکی ، دو دقیقه فرصت میده تا اونها رو برسونی ) بعد از اون بازر واسه رفتن به سر برجها استفاده میکردم ، یه چند تا برج هم هست که هی بوق بوق میکنه و میخواد نره بالا ولی میشه با ارتفاع کمتر بری کنار برج ، بازر رو تنظیم کنی سریع بری بالا و بشونیش .
میدونم ... کلا اخرش خوب تمام نمیشه ..نقل قول:
اما میگم یه پایان دیدم .. که اخرش طرف امیتا رو که میگیری .. میاد ملتو بزور میکشه اینور و اونور .. بعد باز مجبور میشی این یکی رو هم بکشی :n22:
من هم بازی و تموم کردم. تو سری 4 دیگه حوصله دکل آزاد کردن و کمپ تسخیر کردن نداشتم. کل نقشه و هم با هلیکوپتر اینطرف اونطرف می رفتم. یک جاهایی از نقشه هستش که همیشه هلیکوپتر یافت میشه میتونید واسه خونه پدریتون هم هلیپد بخرید. بازی گیم پلی و گرافیک فوق العاده ای داشت ولی داستانش تا آخر هم منو جذب نکرد و پایان جالبی هم نداشت . در کل امتیاز 8 و میدم به بازی. امیدوارم فار کرای 5 نو اوری بیشتر و از یوبی ببینیم
آقا اسم این اسلحه چیه و برا باز کردنش باید چیکار کرد؟:n13:نقل قول: