بیشتر اپ ها این ارور رو میدن. pandora و glwiz و خیلی دیگه. چطور تیوی رو به یه آی پی آمریکایی وصل کنم؟؟نقل قول:
Printable View
بیشتر اپ ها این ارور رو میدن. pandora و glwiz و خیلی دیگه. چطور تیوی رو به یه آی پی آمریکایی وصل کنم؟؟نقل قول:
اگر ميتوانيد دانلود كنيد يعني مشكل حل شده و شما از اين مرحله با موفقيت عبور كرديد. شايد اپليكيشن m-go از اپليكيشن هاي پيش فرض حذف شده يا ديگر آن مشكل وجود ندارد.نقل قول:
در مورد اجرا نشدن برخي اپ ها ، همانطور كه دوستمون گفتند مي تواند مربوط به آي پي باشد ، بسياري از آنها فقط با داشتن آي پي آمريكايي كار مي كنند حتي اگر *يلتر نشده باشند.
چطور میتونم به تیوی آی پی آمریکای رو بدم؟نقل قول:
سپاس فراوان
سری j دارم میخوام اسکایپ نصب کنم خیلی لازم دارم این برنامه رو لطفا کمکم کنین
دوست عزیزنقل قول:
بسته به مدل تلویزیونتان اگر تلویزیونتان اسمارت هاب داردکافیست از روی کنترول دکمه اسمارت هاب که همان مکعب رنگی است را زده و وارد اسمارت هاب شده و در قسمت samsung apps وارد شده و از قسمت جستجو آن مورد را جستجوکرده و نصب کنید. لازم به ذکر است که باید به اینترنت متصل باشید. برای درک بیشتر می توانید از مسیر زیر رفته و آن را مطالعه کنید.
منو---> پشتیبانی---> e-manul و قسمت ویژگیهای پیشرفته اسمارت هاب را مطالعه کنید.
تو اسمارت هاب این برنامه نیست اصلا اسکایپ نداره تو هیچ بخشی
پشتيباني اسكايپ براي smart hub به پايان رسيده يا به زودي به پايان مي رسد. چند وقت پيش پيغامش روي تلويزيون ميامد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
توي اين لينك هم اين موضوع رو شرح داده كه ديگه ساپورت نميشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
مهندس سری j رو چیکار کنم؟:n34::n03:
تلویزیون من مدل UE49K5579 هست و روی کنترل دگمه smart hub وجود نداره خودش لطفا راهنم
با عرض سلام من مراحل فوق طی کردام تنها برنامه ای که کار می کند فقط UlangoTV است و سایر برنامه ها نصب شده اند مانند GLWIZ و غیره قابل کانکت شدن نیست با تشکر از راهنمایی که میفرمایید
سلام
در کدام سایت باید ثبت نام کنیم؟
در صفحه اول آدرسی نیست!
سلام میخواستم بپرسم چطوری توی تلویزیون سامسونگ اسمارت بازی دانلود کنم
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
وارد اسمارت هاب شده و از قسمت samsung Apps استفاده کنید.
[QUOTE=asmif;8346223]develop در سری H با راهنمایی پیمان عزیز برا بنده عملی شده.
یه سوال؛آی پی برا همه سیستم ها یکی هست یا خیر؟(109.239.58.216)[/QUOمن اصلا نمیدونم ای آی پی چیه
[QUOTE=asmif;8346223]develop در سری H با راهنمایی پیمان عزیز برا بنده عملی شده.
یه سوال؛آی پی برا همه سیستم ها یکی هست یا خیر؟(109.239.58.216)[/QUOمن اصلا نمیدونم ای آی پی چیه
درود بر دوستان در مورد این آی پی بیشتر توضیح دهید
من پیداش نمیکنم
[QUOTE=atoosa90;8904664].نقل قول:
دوست عزیز
نسبت به سری تلویزیونتان در پست اول توضیحات کامل است.
سلام
همه مراحل رو رفتم و در زمانی که Start App Sync را انتخاب میکنم خطای ERROR_DEVELOPMENT_002 را میدهد :(
سلام هموطن عزیز تلوزیون من f6450 هست و هر جی تلاش میکنم نرم افزار spotify رو نصب کنم نمیشه و ارور میده چهار نسخه از این نرم افزار در لیست هست بجز یکیش که زده باید اکانت پرمیوم باشه و نمی گذارد نصب کنم سه تای دیگه ارور میده در توضیحات هم گفته مخصوص سری f ورژنش موجوده ولی نمی گذاره نصب شه و ارور میده راهکار چیه؟ در ضمن هنوز خود تلوزیون رو به فریمور 2139 اپدیت نکردم.....خواهش می کنم کمک کنید
اصلا این تلویزیون رو آپدیت نمیشه، منم هرچی تلاش کردم نشد.
سلام دوستان
من سایت یوتیوب رو از مرورگر اسمارت هاب باز میکنم
اما روی ویدیوها که کلیک میکنم باز نمیشه و صفحه سیاه میشه.
علتش چیه؟ضمنا یوتیوب روی isp من باز هست یعنی با موبایل و لپتاپ میشه ویدیوهاش رو دید!
سلام.اقا من glwiz نصب کردم ولی روی هر کانالی میرم مینویسهfail to conect و تصویر نمیاد.ایراد از کجاس؟
سلام به دوستان
عزیزان لطفا راهنمایی کنید ایا می شود روی tv سامسونگ مدل 46f7770 برنامه نصب کرد چون نمایندگی سامسونگ میگه ای مدل قابلیت دانلود و نصب نداره من هم از طریق پست اول نتونستم میگه به سرور وصل نمی شه مجددا تلاش کنید ممنون راهنمایی کنید برای دیدن فیلم های نماوا پلیر احتیاج دارم ممنون
درود بر مهندس متین پور
ال ای دی سامسونگ اسمارت مدل 48h6400 دارم که مدتی هست قسمت اسمارت هاب گزینه حساب سامسونگ و تنظیم برنامه بصورت کم رنگ وغیر فعال شده و برنامههای اسمارت هاب هم که میزنم میگه در فرصتی دیگر ابدیت میشود نا گفته نماند که تلویزیون فوق بعضی از گزینهای منو مخفی دستکاری شده سپاسگزارم میشم اگر طریقه فعال کردن حساب سامسونگ راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
با استفاده از خودآموز اسمارت هاب
پشتيبانی> خودآموز اسمارت هاب
Suppo rt > Smart Hub Tutorial
از منوی پشتيبانی، خودآموز اسمارت هاب را انتخاب کنيد. اين شما را با اصول اوليه اسمارت هاب و پانلهای آن آشنا خواهد کرد .
تنظيم مجدد اسمارت هاب
اسمارت هاب > تنظيم مجدد اسمارت هاب
Smart Hub > Reset Smart Hub
تمام اطلاعات ذخيره شده مربوط به حساب های سامسونگ و حساب خدمات مرتبط، و همچنين موافقتنامه خدمات اسمارت هاب و برنامه
های کاربردی تنظيم مجدد می شود.
ايجاد يک حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ
برخی از خدمات اسمارت هاب سرويسهای هزينه دار هستند. برای خريد چنين خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و يا حساب
تلويزيون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نياز است. شما می توانيد يک حساب سامسونگ با استفاده از آدرس
ايميل خود ايجاد کنيد.
برای ايجاد يک حساب سامسونگ، شما بايد به اين توافقنامه کاربر نهايی حساب سامسونگ و سياست حفظ حريم شخصی کاربران
را تاييد کنيد. در غير اين صورت، شما نمی توانيد يک حساب سامسونگ را ايجاد کنيد. شما می توانيد تمام موارد محتوای را با مرور
به اسمارت هاب > حساب سامسونگ> قوانين و مقررات و مشاهده مقررات، حريم خصوصی ببينيد.
برای ID ايجاد کنيد. شما می توانيد يک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش ديگر، شما می توانيد يک حساب سامسونگ در
هر دو تلويزيون و وب سايت استفاده کنيد.
ايجاد يک حساب سامسونگ با استفاده از ثبت نام فهرست حساب کاربری سامسونگ
۱- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ايجاد حساب کاربری و ايجاد يک حساب کاربری سامسونگ را انتخاب کنيد .
۲- موافقت با استفاده از يک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنيد .
۳- با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمايش ايجاد حساب کاربری ايجاد يک حساب سامسونگ .
هنگامی که يک حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار به اسمارت هاب وارد سيستم شوديد.
ايجاد يک حساب سامسونگ با استفاده از يک حساب فيس بوک
کاربران فيس بوک به راحتی می توانيد اطلاعات لازم رااز فيس بوک و ايجاد يک حساب سامسونگ به دست آورند .
۱- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ را انتخاب کنيد و وارد شويد .
۲- انتخاب اين آيکون + و ايجاد با فيس بوک را انتخاب کنيد .
ID-۳ فيس بوک خود و کلمه عبور را وارد کنيد و (ورود به سيستم) را انتخاب کنيد .
۴- موافقت با استفاده از يک حساب سامسونگ و بعدی را انتخاب کنيد .
۵-با توجه به دستورالعمل های روی صفحه نمايش ايجاد حساب کاربری ايجاد يک حساب سامسونگ. هنگامی که يک
حساب سامسونگ ساخته شده است، شما به طور خودکار وارد سيستم می شويد.
ورود به حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ> ورود به سيستم
ورود به سيستم و صرفه جويی به حساب سامسونگ
اگر شما به حساب سامسونگ خود در تلويزيون وارد نشده ايد، شما بايد حساب کاربری سامسونگ خود را به روی تلويزيون ذخيره
کنيد.
۱- حرکت به اسمارت هاب> حساب سامسونگ را انتخاب کنيد و وارد شويد.
۲- انتخاب اين آيکون + و ورود به سيستم را انتخاب کنيد.
ID-۳ و رمز عبور خود را وارد کنيد و سپس ثبت نام را انتخاب کنيد.
درود بر شما . مهندس مشکل اینجاست که در تلویزیون گزینه حساب سامسونگ کم رنگ و غیر فعال شده یعنی میزنه در دسترس نیست و نمیتونم وارد حساب سامسونگ تی وی بشم برای ثبت نام
درود
دوستان کسی نبود جواب سوال بالا را لطف کنه چند هفته هست داره خاک میخوره خ
دوست عزیزنقل قول:
یک بار ریست فاکتوری کنید
و همچنین یک بار
تنظیم مجدد اسمارت هاب
اسمارت هاب > تنظیم مجدد اسمارت هاب
smart Hub > Reset Smart Hub
و برخی از گزینه های موجود در تلویزیون شما غیر قابل دسترس / خاکستری هستند زیرا این تنظیمات برای تنظیماتی که شما در حال تغییر آن هستند، قابل اجرا نیستند. گزینه های منو در بسیاری از تلویزیون های سامسونگ به شرایط تنظیم زیر بستگی دارند:
● کانالی که تماشا می کنید
● منبع ویدئویی که انتخاب کرده اید. منبع ورودی را تغییر دهید و یک به یک امتحان کنید. TV, av, hdmi و غیره که معمولا روی TV جواب می دهد.
● اندازه صفحه نمایش که شما انتخاب کرده اید.
● وضوح منبعی که انتخاب کرده اید.
● قالب (آنالوگ، دیجیتال) منبع که انتخاب کرده اید.
● سایر تنظیمات منو به عنوان مثال اگر راه حل اکو یا صرفه جویی در انرژی را روشن کرده باشید، نور پس زمینه به رنگ خاکستری بیرون می آید.
برای هر کانال داده شده، وضوح، اندازه صفحه نمایش، منبع ویدیو، و غیره، همیشه انتخاب های منویی وجود دارد که در دسترس نیستند. به عنوان مثال، در بسیاری از تلویزیون ها، عملکرد فیلم Mode تنها زمانی کار می کند که منبع که شما انتخاب کرده اید دارای وضوح 480i است. اگر منبع ویدئویی دارای رزولوشن دیگری مانند(480p، 720p، 1080i یا 1080p) باشد، این امکان در دسترس نخواهدبود.
درود بر شما
مهندس جان فرمایش شما در مورد سایر گزینه ها درسته واگر قابل بدونید خودم تعمیر کارم و مشکل تلویزیون من عدم دسترسی به حساب سامسونگ و اسمارت هاب هست که احتمالا مربوط به سرور هست و خطای ۴۰۰۱ میده که باید ابدیت بشه ولی وقتی ابدیت انلاین میزنم میگه ابدیت جدید برای شما وجود ندارد من حتی ایپرام تی وی را خام کردم ولی باز فایده نداشت تلویزیون هم لیبل پشتش زده ساخت مصر هر فایل ابگریدی هم که براش دانلود میکنم چه از سرور ایران و چه امارات نمیشناسه و میگه فایلی پیدا نشد از طریق usb
دوست عزیزنقل قول:
تاریخ و منطقه زمانی تان را تغییر داده اید؟ شاید مشگل این هم باشد.!
اینم سایت مصر برای ua48h6400aw
و برای مدل ua48h6400ar
از قسمت التحميلات یا همان دانلودها فایلUpgrade File(نوع USB) الاصدار 2180.4, All OS را دانلود کنید
مهندس بسیار سپاسگزارم فایلو دانلود میکنم و نتیجه را خدمتتان عرض میکنم در مورد تاریخ و منطقه زمانی روی هر کدام که میزارم بی فایده هست خدا کنه با ابدیت مشکلش حل بشه .
این نوع پسوند توشون نبودua48h6400awxmv ایا اگر پسوندی دیگه ازش دانلود کنم بهش میخوره با باید خودش باشه ؟ و این مدل هم نداره ua48h6400arxrq
فعلا مدل مورد نیاز ua48h6400arxrq هست اگر لطف کنید و لینک مستقیم برام ارسال کنید سپاسگزار میشم
سلام.
دوستان راهي براي نصب مرورگر اينترنتي روي تلويزيون سامسونگ مدل B7000 هست ؟
يا هر راهي براي تماشاي شبكه هاي آنلاين مثل نماوا.
ممنون.
سلام
از آموزش شما متشکرم فقط یه سوال من توی سایت اصلی وقتی ثبت نام می کنم میگه که یک ایمیل فعال سازی برای من فرستاده وقتی به ایمیل روجوع می کنم چیزی نمی یاد مشکل از کجاست؟
:n13:
سایتش بازنمیشه
سلام دوستان طبق راهنمایی شما عمل کردم وارد develop هم در تلویزیون شدم کدی که در سایت هنگام نصب نرم افزار بهم داد رو زدم لیکن نوشت ارتباط با سرور امکان پذیر نمیباشد مدل من هم F5570 هستش
تو قسمت اسپم هستش اونجا برید مشاهده می کتنیدنقل قول:
سلام دوستان تمام مراحل که در پست اول گفته بودید مو به مو اجرا کردم در سایت مذکور رفتم آی پی مورد نظر هم بهم داد که مخصوص خودم بود وارد تلویزیون شدم اکانت develop طبق آموزش شما درست کردم بعدش به مرحله start app sync میرم ارورر میده چه کار کنم دوستان راهی هست به من پیشنهاد بدید تلویزیون من هم smart F46F5570 هستش