3 تیم که از گروه ما باید صعود کنننقل قول:
مرحله بعد به چه تیمهایی می خوریم؟
و 4 تیم از گروه A
Printable View
3 تیم که از گروه ما باید صعود کنننقل قول:
مرحله بعد به چه تیمهایی می خوریم؟
و 4 تیم از گروه A
دوست عزیزحرف شمامتین ولی چیدن ترکیب درستی نداره کواچ من نه گفتم تیم ضعیفهنقل قول:
الان ترکیبی که مادرمقابل امریکاداشتیم کجا این ترکیب تواین بازی کجا زمین تااسمون فرق داره همش صورت عبادی پورتوصفحه بود درصورتی که توبازیه قبل صورت غفور همش توبازی بود اگه باترکیب مقابل امریکا میومدیم ومثل اون روزبازی میکردیم وحتی میباختیم جایه ناراحتی نبود تووالیبال تک تک بازیکنامهمن حتی یک نفرتوزرد ازاب دربیاد کل تیموبه فنامیده
با رسم شکل نقش مهدوی راتوضیح دهید.(دو نمره):n15::n15::n15:
خیلی دوست داشتم الان که میام اینجا بگم آفرین به کواچ که عبادی پور رو آبدیده کرد و امروز مزدش رو گرفت (ست دوم خوب بود ها بعدش خراب شد) ولی این جمله رو احتمالا چند وقت دیگه باید بگم :n01:
صرفادر مورد بازی امشب:
خیلی خوشگل بازی رو به خاطر کادر فنی باختیم
ست اول که خوب از قبل چیزی معلوم نیست تیم ما خوب نبود و باخت
آنالیز شد و ست دوم رو با 2 تغییر و خیلی جالب با سیاست سرویس آروم (تو کل ست فقط قائمی 3-4 تا پرشی زد!) +دفاع خوب بردیم. با اختلاف بالا هم بردیم
ست سوم شد، اون طرف فرانسه تحلیل کرد. دریافت اولش رو بهتر کرد جلو افتاد ولی طرف خودمون نتونست مشکل رو (سرویس + عبادی پور!) پیدا کنه
جا داشت تو ست چهارم یه تغییری، چیزی، ولی نشد!
یعنی همه تعویض شدن ها، ولی عبادی پور نشد :n02:
دفاع های سید عالی بود ولی کفاف نداد
فاصله بین مهدوی و معروف خیلی زیاد شده
تا همین یکی دو سال پیش باز مهدوی که به زمین میومد بازم تیم روون بود ولی هرچی معروف پیشرفت کرده مهدوی بهتر نشده
حتی به نظرم اومد یکم اضافه وزن هم داره و کند حرکت میکنه
کلا به نظر من بازیکنهامون بسیار بد نبودن که ببازیم یکم کار حساب شده (مثلا غفور رو از اول ست چهارم میذاشتیم تو زمین) شاید جواب میداد
این طوری کار خودمون رو جلوی لهستان و آرژانتین و صربستان سخت تر کردیم
باخت امروزمون معنیش این میشه که از 4 تیم گروه A در دور بعدی دیگه حداقلِ حداقل 8 امتیاز رو باید گرفت
نمیشه خوبنقل قول:
با این نتیجه اگه فرانسه صعود نکنه به نفع ماست. باید ببینیم چی میشه.
بخوایم فرانسه نیاد بالا باید به بلژیک ببازیم که اون طوری هم باز بلژیک میاد بالا و ما بهش باختیم!!
کلا 3 امتیازی بود که خیلی خیلی حیف شد ولی میشه فرض کرد نتیجه این بازی و ایتالیا جایجا شده و آمریکا رو هم بردیم (ناچاریه دیگه:n29::n02:)
من به عبادی پور الرژی دارم:n23::n29:
اقا ایران نخواد اینده نگری کنه در این یک مورد و استثنا کیو باید ببینیم؟:n21: چرا این بشر نمیتونه درست ابشار بزنه؟ تمام آبشارهاش رو میگیرن ! در لیگ جهانی هم همین بود ! منی که اینقدر نابلدم متوجهم 60 تا انالیزور و و فلان و فلان نمیتونن گوشزد کنن اصلاح کنن..عجبا:sq_10:
من حس بازی ایران لهستان که از قضد باختیم بهم دست داد:n29::n29:
با اون صحبت های قبل از بازی و گلایه مندی بابت دستمزد...جز این هم انتظار نمیرفت
حیف ملت ایران که احساساتشون مایه گروکشی مسئولین و بازیکنان تیم ملی شده!!!:grrr:
گفتم یا نگفتم! گفتم یا نگفتم! .....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ایشاا.. که بازی های بعدی دیگه تکرار نمیشه و از جفتشون به زور! 3 امتیاز می گیریم
حرفایه ایشونو باید با طلا نوشت که دوستان بفهمن:n02:نقل قول:
چرا نمیشه ؟! فرانسه که شانسی جلوی آمریکا نداره . با 7 امتیاز میره برا بازی بلژیک . از اینور اگه بلژیک بتونه امشب 1 امتیاز از ایتالیا بگیره و بازی آخرو ببره خیلی راحت میاد بالا . به بازی جلوی ماهم احتیاجی نیست . البته الآن Ratio بلژیک هم نسبت به فرانسه بهتره . ولی بعید میدونم همینجور بمونه . بهرحال بلژیک باید بتونه یا از ما یا از ایتالیا امتیاز بگیره . اگه ما بخوایم همینجوری بازی کنیم بعید نیست از ما امتیاز بگیره . خلاصه اینکه میشه هم بلژیک رو برد و هم فرانسه نیاد بالا . :n02:نقل قول:
تحلیل گروه خیلی سخت شده چه برسه به تحلیل دور بعد
بلژیک یه حرکت دیگه بزنه و امشب از ایتالیا امتیاز بگیره میتونه فرانسه رو روز آخر ببیره و بیاد بالا
آمریکا هم لطف کنه و فرانسه رو ببره و از طرف دیگه به ایتالیا ببازه دیگه ما میتونیم با برد جلوی بلژیک صعود کنیم و فرانسه رو بفرستیم رتبه پنجم!
این میشه بهترین حالت برای ما که در اون فرانسه 7-8 امتیاز داره ایتالیا و آمریکا 9 بلژیک 8 و ما هم 9-10 که از این امتیازها 7-8 امتیاز برای دور بعد هم حساب میشه (برای 3 بازی جلوی آمریکا، ایتالیا و بلژیک)
حالا فرض کنیم نشد و فرانسه اومد بالا + آمریکا و ایتالیا
از این 3 بازی ما که 5 امتیاز گرفتیم
فرانسه 4الی7 امتیاز
ایتالیا 2-5 و آمریکا هم 1 الی 7
مشخصه که امتیازهای این گروه تقسیم شدن از اون طرف لهستان احتمالا همه رو قلع و قمع کنه (صربستان و استرالیا رو که زده مونده فقط آرژانتین) و با توجه به میزبانی شانسش برای 6 تیم بسیار بالاس
ما میمونیم و 3 تیم همگروهی که بالا اومدن و البته آرژانتین و صربستان برای کسب 2 سهمیه دیگه (با فرض اینکه استرالیا در حد بقیه نباشه)
خوب دیگه فرض اینکه چه شرایطی رخ میده یکی دو تا نیست فقط یکی از شرای رو در نظر بگیرید: باخت امروز ما به فرانسه بیشتر از اینکه به ضرر خودمون باشه به ضرر ایتالیا شده چون اولا حالا اونها باید بلژیک و پورتوریکو رو ببرن که خیالشون از صعود راحت بشه بعد برسن به آمریکا و با کسب امتیاز خودشن رو برای دور بعد امیدوار کنن که اگه نتونن به بدبختی میفتن و باید همه تیمهای گروه A در دور دوم رو ببرن که این موضوع در نهایت باز به نفع ما تموم میشه
خلاصه که وضعیت سخت(!) پیچیده هست
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره؛ الان نیم ساعت بود داشتم همین موضوعها رو بررسی میکردم :31:
بر عکس دو بازی قبل به نظرم کواچ باز کواچ بازی در آورد!! چند بار 4،3،2 امتیاز جلو بودیم ولی سرمربی فرانسه با گرفتن وقت استراحت امتیازات رو جبران کرد
ولی کواچ و کلا کادر فنی منتظر میموندن هم امتیاز بشیم بعد درخواست وقت استراحت بدن!
نوکرتم وقتی اختلاف به 1 امتیاز می رسید باید وقت استراحت می گرفتی که مثلا اخلاف بشه 2 امتیاز و بعدشم شاید 3 امتیاز و الا آخر که بشه ست رو برد
بد میگم دوستان؟؟
سه روز پيش قبل از بازي با امريكا اينو نوشتم:n03:نقل قول:
واقعاً متأسفم كه اين اتفاق افتاد.
پس تا حدودي ميشه حدس زد تيم ما چه زماني رو به افول ميذاره.
Mir Saeid Marouflakrani - Iran captain: "Congratulations to France, they played good volleyball today. We had problems with our side out and we couldn't serve well. This is sport, every team have bad days, we could have won this fourth set, but lost control on the game. We had only 33% in our side out and at this level if you want to win, you need to keep it on at least 50%."
Benjamin Toniutti - France captain: "At first, the match reminded me of our game against Italy, when we won the first two sets and then started losing. But today, after losing the second set we kept playing like a team and managed to keep our level for almost all sets. This helped us to win today."
Slobodan Kovac - Iran coach: "We tried to change something in our game but we didn't play like in the last two matches. Maybe we thought France is not at the same level than USA and Italy - if this is the case, it was big mistake from our side. Mentally, it was difficult to come back after such a bad start. Every day shows that we have to think only about the next game, as anything can happen here."
Laurent Tillie - France coach: "We've spent the last two days working on our mental strength and team spirit, because if we want to win we need to play 100% every time, every match. We know how good Iran can play. They are stronger than us, but if they give us just one chance, we have to take it and that's what we did today. I have to give credit to my setter and spikers for how they were fighting today. I actually told Toniutti to observe the way Marouf plays. Maybe this helped us today."
دوستان دنیا به آخر نرسیده که اینجوری عزا گرفتید !!
2 بازی بریدم
یکی رو باختیم !!
2 بازی دیگه داریم و هنوز دنیا تمام نشده !!!
هیچ تیمی هم تو هیچ تورنومنتی همه بازی هاش رو نمیبره !!!
بالاخره باید یه جا میباختیم !!
قهرمان جهان هم برد مطلق نداره !!!
فقط 1 بازی باختیم اونم با اختلاف کم !!
راه زیادی مونده !!! :n12:
برخلاف دوستان اشتباه کواچ رو در بازی کردن عبادی پور نمییشه دید.به هر حال ما سرمایه کم داریمو باید بازیکنانانمون ابدیده بشند تا بالاخره بتونیم بریم المپیک
اشتباه عجیب کواچ به نظرم ست چهارم بود
ست چهارم وقتی 2.1 جلو بودیم اصلا نیاز نبود درخواست ویدیوچک بده! اخه سر امتیاز اول اصلا ارزش نداشت
نتیجه این شد که تو امتیازات پایانی وقتی 22.21 جلو بودیم قائمی توپ رو زد به دست مدافع فرانسه و بعد توپ خورد به آنتن و تو زمین ما نشست و داور امتیاز رو داد به فرانسه
گزارشگر ایتالیایی هم به این موضوع اشاره کرد ولی دیگه نمیشد درخواست ویدیوچک داد چون 2 تا درخواست رو داده بود
اگه 23.21 میشد ما ست رو میبردیم
پست حذف شود
اگه از 2 بازی آینده به امید خدا 6 امتیاز بگیریم به راحتی میریم مرحله بعد
مرحله بعد به احتمال 95 درصد این گروه ما خواهد بود
لهستان.صربستان.آرژانتین.اس رالیا.ایران.ایتالیا.آمریکا .فرانسه
دور بعد تیم ها بازی ها رو با این امتیازات شروع میکنند
لهستان 9 امتیاز
صربستان 6 امتیاز
آرژانتین و استرالیا 2 یا 3 امتیاز
ایران 5 امتیاز
ایتالیا 4 یا 5 امتیاز
آمریکا با فرض بردن فرانسه ( 5 یا 6 امتیاز)
فرانسه به فرض باخت به آمریکا 4 یا 5 امتیاز
به عبارتی ما به راحتی میتونیم صعود کنیم اگه جلوی استرالیا و آرژانتین باج ندیم و 6 امتیاز بگیریم
بازی فینال گونه بازی مقابل صربستانه که اگر ما پیروز بشیم به احتمال بالای 90 درصد میریم جز 3 تیم
البته بهترین حالت برای ما اینه که لهستان مقتدارانه همه تیم ها رو با اختلاف 3 امتیازی در دور بعدی ببره و بازی ایتالیا و آمریکا 5 سته بشه
نمیخواستم پست بدم همه حرف ها رو زدین دیگه ولی حالم گرفته شد
همون ست اول من ایران رو بازنده دیدم معلوم بود اصلا رو روال نیست بلایی سر تیم اومد که ما سر تیم ایتالیا آوردیم در حد تیم های آماتور بازی میکردیم
عبادی پور باید باید باید تعویض میشد
ما یک پاسور میخوام در حد خود معروف بهترین گزینه نادی بود (حالا نمیدونم جریان نیومدنش چی بود اصلا) که میتونست گره گشا باشه
وقتی فرانسه ما رو اینجور آنالیز کرده چطور نتونستن فرانسه رو آنالیز کنند؟؟
به هر حال امیدوارم در بازی با بلژیک اینجور بهم ریخته نباشیم و کواچ بتونه تیم رو از لحاظ روانی آماده کنه
این عبادی پور اینقدر ها بد بازی نمیکنه که شما بهش الرژی دارید.
امروز همه بد بودند.حتی معروف که
گزارشگر لهستانی هم نظرش همین بود.
خب ایتالیا 3-1 بلژیک رو برد تا وضعیت گروه خیلی خیلی حساس بشه !!
فرانسه 7
آمریکا 6
ایران 5
ایتالیا 5
بلژیک 4
هر 5 تیم شانس تقریبا مساوی ای دارن واسه صعود (( با توجه به بازی رو در رو که مونده ))
الان بازی با بلژیک هم میتونه خطری باشه !!!
بلژیک واسه صعود باید حتما از بازی با ما امتیاز بگیره !
از یه طرفی هم بلژیک نباید صعود کنه و ایتالیا بالا بیاد تا نتیجه 3-1 که جلوی ایتالیا گرفتیم مرحله بعد به کمکمون بیاد !! :n02:
الان همه 6 بازی باقی مونده حساس هست و نتیجش کل گروه رو از این رو به اون رو میکنه !!
بلژیک امشب یه ست به زور از ایتالیا گرفت و 2 ست هم از آمریکا گرفته بود.
حالا شانس ما بازی با بلژیک برای هر دو تیم خیلی حساس شد ولی ما با این جایگاهی که در والیبال جهان داریم دیگه نباید به بلژیک در بازی بعد باج بدیم.
البته بعید می دونم این اتفاق هم بیافته و بازیکنان بعد از این باخت یه تلنگری برای بازی های بعدی خوردن.
نمی دونم این چه عادتیه که مقابل تیم های ناشناخته ( و به عبارتی تیم هایی که زیاد باهاشون بازی نکردیم) خوب کار نمی کنیم ! این عادت بدیه و حتی می تونه در مرحله بعد جلوی آرژانتین برامون دردساز بشه.
چه عبادی پور و چه سایر بازیکنان وقتی خوب بازی نمی کنن باید تعویض بشن ولی معلوم نیست چرا وقتی عبادی پور اشتباه می کنه یا خوب بازی نمی کنه تعویض نمیشه؟ به نظر من این پسر هنوز اعتماد به نفسش رو بدست نیاورده، به نحوه برخورد سایر بازیکنان با عبادی پور دقت کردین؟ چرا چنین رفتاری مثلا با غفور نمیشه؟
اصلا شکی نیست که بازیکن باید میدان های بزرگ ببینه تا رشد کنه ولی نه اینکه همینطور پر اشتباه ثابت در ترکیب باقی بمونه. خیلی از وقت ها در مواقعی که بازی تیم گره می خوره با یه تعویض ساده میشه گره بازی رو حتی با همین عبادی پور باز کرد، ولی تاکید بر حضورش تویه زمین در حالتی که داره بد بازی می کنه اشتباه محضه که بعضا تاوانش رو هم دادیم. نمونش امتیاز آخر امروز که شاید اگه اون توپ رو به محمودی داده بودن چنان به توپ ضربه می زد که توپ با دست دفاع به بیرون بره.
عبادی پور اگه الان همراه تیم در مسابقات جهانی هست یعنی قابلیت های فنی بالایی داره و در این شکی نیست، ولی سایر مسایل رو هم باید در نظر گرفت.
باور کنید ذخیره های ما فقط آرمین تشکری، عبادی پور و مهدوی نیستن، سایر بازیکنان ذخیره نیاز به بازی برای رشد ندارن؟
تنها شانس بلژیک برای صعود، برد 3 امتیازی مقابل فرانسه و شکست فرانسه برابر امریکاست.(وای چی میشه اگه بشه، اونوقت انگار به فرانسه نباختیم:n02:)
و در صورت باخت بلژیک مقابل فرانسه، بلژیک به همراه پورتوریکو حذف میشه،
البته روی کاغذ احتمال حذف همه تیمها هست ولی خب خیلی دور از ذهنه که مثلا ایران یا ایتالیا به پورتوریکو ببازن، و یا اینکه امریکا هر دو بازی باقیماندش رو به فرانسه و ایتالیا ببازه
.............
درسته ولي خيلي برامون سخت ميشه. ما لقمه هاي سفت و سخت را خورديم ولي به قسمت چرب ترش رسيديم تو گلومون گير كرد.نقل قول:
باختن ما با اختلاف كم نبود درسته 3-1 باختيم ولي 3-0 در امتيازات به فرانسه باختيم. الآن هر سه تيم آمريكا، ايتاليا و فرانسه ازمون جلو زدن يا بهمون رسيدن.
ما الان باید امیدوار باشیم به صعود بلژیک!
دوبازی باقی مونده فرانسه با آمریکا و بلژیکه و دو بازی بلژیک، با ایران و فرانسه.
توی بازی بعدیمون که با بلژیک هست، باید بازی رو ببریم.
از طرفی فرانسه یه بازی قطعا سخت با آمریکا داره و ما باید امیدوار باشیم آمریکا امتیاز به فرانسه نده.
در این صورت بازی نهایی بلژیک-فرانسه خیلی مهم میشه!
بررسی نتایج ممکن:
ایران 3 - بلژیک 0 و آمریکا 3 - فرانسه 0 >>> اگه بلژیک 3-0 بزنه فرانسه رو، بلژیک میاد بالا، اگه 3-1 بزنه کار به امتیاز شماری میکشه و هر نتیجه دیگه ای، فرانسه میاد بالا
ایران 3 - بلژیک 1 و آمریکا 3 - فرانسه 0 >>> اگه بلژیک 3-0 یا 3-1 بزنه میاد بالا، در غیر این صورت فرانسه تیم صعود کننده س
ایران 3 - بلژیک 0 و آمریکا 3 - فرانسه 1 >>> فقط بلژیک بایستی 3-0 بزنه تا بتونه بیاد بالا
ایران 3 - بلژیک 1 و آمریکا 3 - فرانسه 1 >>> دقیقا مثل حالت اول میشه
ایران 3 - بلژیک 2 و آمریکا 3 - فرانسه 0 یا 1>>> بازم بلژیک نباید به فرانسه امتیاز بده و باید 3-0 یا 3-1 ببره تا صعود کنه
اگرم فرانسه از آمریکا امتیاز بگیره، دیگه با هیچ نتیجه ای بلژیک نمیاد بالا. مگه اینکه ایران ببازه به بلژیک که امیدوارم اینطوری نشه
در کل، آرزوی ما اینه که ما 3 امتیاز از بلژیک بگیریم، آمریکام اون آمریکای همیشگی باشه و بلژیک هم همونطور که سرمربیش گفته، در بازی آخر شگفتی ساز بشه و فرانسه رو با یک نتیجه ی عالی از سر راه برداره.
ولی احتمال این اتفاق ها کمه... اما امیدواریم
با توجه به اینکه پیروزی 3 بر 0 بلژیک در برابر فرانسه تقریبا غیر ممکنه، بهتره امیدوار باشیم بازی آمریکا و فرانسه 5 سته بشه تا امتیازات بینشون تقسیم بشه
حتی یک امتیاز هم در مرحله بعدی سرنوشت سازه
سلام.
کاملا مشخص بود که بازیکنای تیم دوست ندارند صد در صد تواناییشون رو برای بازی فرانسه بذارند و به قولی تحلیل رفته بودند . اولش فکر کردم دلیل سرویسهای موجی و کنترلی ایران آنالیز تیم از دریافت کننده های فرانسه هست اما متوجه شدم دریافت کننده های این تیم کاملا معمولی هستند و نیاز نبود به این روش مسخره تمام بازیکنای تیم جز قائمی در یک اقدام عجیب سرویس موجی بزنند .
من والیبال بازی کردم اما هیچ وقت خودم رو کارشناس نمیدونم و فقط نظر شخصیم رو مینویسم ..
یه نکته رو خوب میدونم اون اینه که در ورزشی مثل والیبال اگر اعتماد به نفس نداشته باشی نابود میشی . وقتی بازیکنهای سرویس زن پرشی مثل شهرام محمودی و عبادی پور جرات پرشی زدن ندارند باید از نظر روحی روانی بررسی بشه . الان مدتهاست میبینم شهرام دوست داشتنی و با ارزش سرویسهای کنترلی میزنه در حالی که یکی از بهترین سرویس زن های پرشی ایران بود و من کاملا یادمه بارها امتیاز مستقیم میگرفت .
ضعف کواچ در سرمربی گری یکبار دیگه در این بازی نمایان شد . درسته که در ست اول غفور و میرزاجانپور نتونستند بازی همیشگیشون رو داشته باشند اما من در هیچ تیم دیگه ای ندیدم سرمربی بهترین پشت خط زن و قدرتی زنهاش رو به خاطر چند اشتباه کاملا از بازی بکشه بیرون و دیگه تا اخر ازشون استفاده نکنه .. اگر غفور بد بود آیا مثلا عبادی پور خیلی خوب کار کرد که کواچ تا آخر بهش بازی داد ؟؟؟ یا همینطور میرزاجانپور ... به قولی کواچ بارها علایق شخصیش رو به تیم تحمیل کرده با اینکه در گذشته بارها گفتم میلاد عبادی پور آینده داره اما کاملا مشخصه کواچ خیلی این جوون رو دوست داره و در موردش غیر منطقی و غیر حرفه ای رفتار میکنه و یادش میره ما در چه مسابقاتی هستیم . هرجور حساب میکنم متوجه نمیشم که چرا مجددا غفور یا میرزاجانپور بازی داده نشدند و شوکه هستم از این نظر و خیلی از کواچ میترسم که تو مراحل بالا بخواد این حرکت رو تکرار کنه .
و در آخر باز هم تکرار میکنم با بررسی فیلمهای ویدیویی علیزاده از بازیهای برزیل که در هاردم دارم معتقدم در حال حاضر علیزاده فدای نام ظریف شده و در کل لیبروی بهتریه .
100 درصد موافقم . عبادی پور و محمودی هر دو خوب سرویس پرشی میزنن . ولی متأسفانه علت اینکه دیگه نمیزنن فک میکنم کواچ باشه . چون تو بازی آمریکا یه بار عبادی پور سرویس کنترل شده زد ، بعد امیر غفور بهش گفت که هرجوری دوس داری بزن . بعد میلاد به کواچ اشاره کرد . ولی در مورد سیّد علتش کاملا به خود فرد برمیگرده . معمولا پرشی های محمد موسوی یا خیلی خوب هست یا خیلی بد . برا همین دیگه ترسیده شده .نقل قول:
بازی با فرانسه هم اگه دقت کرده باشین فقط یک یا دو بازیکنشون از سرویس پرشی استفاده میکردن . ولی با این حال بردن .
پست امیر غفور با میلاد عبادی پور یکی نیست . واسه همین میرزاجانپور با چندتا دریافت اشتباه جایگاه خودشو به عبادی پور داد . در مورد شهرام که نمیتونیم از تعویضش ایراد بگیریم . ولی عبادی پور چندتا اشتباه داشت تو ست چهارم که باید دوباره میرزاجانپور میومد که نیومد و پوئن آخرو اونجوری داد بهشون .نقل قول:
اول بگم تنها چیزی که باعث موفقیت تیم ما مقابل آمریکا شد دریافت های بی نقص فرهاد بود و بس . سرویس های آمریکا دیگه بهترین هست تو جهان . ولی اونقد عالی سرویس های هُلت یا کریستینسون یا ساندر (به استثنای سرویس های متیو اندرسون که تو ست چهارم بود) رو دریافت میکرد که به عملکردش نمیشه خرده گرفت .نقل قول:
ولی متأسفانه تو بازی فرانسه فرهاد کاملا داون بود و خودم هم متعجب شدم که چرا علیزاده رو نیاورد . شما اگه نگاه کنین پاس های میر سعید هم تو این بازی خراب شده بود . چندتا پاس ناقصی که به شهرام داد این موضوع رو تأیید میکنه . بهر حال کواچ برخلاف بازی های قبل عملکرد ضعیفی رو تو کوچ کردن تیم داشت .
ولی با این حال مرحله بعد آرژانتین و استرالیا که فک نمیکنم امتیازی بهشون بدیم . میمونه لهستان میزبان و صربستان . بازی لهستان که خیلی بهش امیدوارم که جلوی هواداراش بدجور ضایعشون کنیم . :n09: فقط از صربستان و آتاناسویچ میترسم .
به امید برد مقابل ولاسکو و میزبان . :n12:
در مورد ظریف و علیزاده با توجه به بازی هایی که از هر دو دیدم به نظرم علیزاده، شجاعت ظریف رو نداره و به نظر من ظریف در مجموع عملکرد بهتری داره. اما نکته ای که وجود داره این هست که وقتی ظریف خوب نیست، باید تعویض بشه و به علیزاده میدان داده بشه. این در سایه موندن باعث میشه مثلا برای سعید معروف یه بازیکن جانشین خوب نداشته باشیم که می تونه برای سایر بازیکنان در سایر پست ها هم صادق باشه.
از طرفی شاید بشه گفت تیم ما مثل سایر تیم های ناجی نداره، مثل اندرسون در آمریکا یا زایتسف در ایتالیا و زمانی که تیم بد بازی می کنه تقریبا همه بد بازی می کنن. نتایجی هم که می گیریم بیشتر متکی بر کار گروهی هست تا یه فرد خاص. این درست که همیشه در هر بازی یه بازیکن عملکرد بهتری از بقیه داره ولی ما بازیکنی مثل اندرسون نداریم که وقتی بازی گره خورد بتونه با اسپک هاش اونم با درصد بالای موفقیت گره بازی رو باز کنه یعنی پاسور با اطمینان زیاد پاس رو به اون میده یا بازیکنی نداریم که وقتی رفت پشت خط سرویس بتونه برای چند امتیاز تیم حریف رو به معنای واقعی به هم بریزه؛ (البته حداقل در دفاع رویه تور این امتیاز رو داریم) هر چی هست معمولا موقت بوده، ولی بازیکنانی مثل زایتسف و اندرسون تقریبا در هر بازی ثبات خوبی دارن.
مسابقات قهرمانی مردان جهان در حالی در روز 30 شهریور به پایان میرسه که تنها دو روز بعدش چشم والبیال دوستان به سمت ایتالیا خواهد بود تا مسابقات قهرمانی زنان جهان رو پیگیری کنند
مسابقاتی که همانند مسابقات مردان با حضور 24 تیم از سراسر جهان برگزار میشه و جالبه که 18 کشور تونستن هم در هر دو بخش زنان و مردان تیمهای خودشون رو به مرحله نهایی مسابقات برسونند
به امید روزی که دختران ورزشکار ایرانی هم نه فقط در رشته والیبال بلکه تمام رشته های ورزشی اجازه داشته باشن قابلیت های خودشون رو نشون بدن و
در رویدادهای مهمی مثل مسابقات آسیایی و المپیک با تمام ظرفیتهای موجود به مصاف رقبا بریم نه فقط نیمی از جمعیت کشور + بعضی رشته های خاص
در حال حاضر من فكر ميكنم بردن بلژيك از همه بيشنر برامون مهم باشه تا چيدمان تيمهاي مرحله بعد چون اگر بلژيك را سه امتيازي نبريم صعودمون به مرحله بعد خيلي اهميت نخواهد داشت و چه بسا اصلاً نتونيم صعود كنيم و به نوعي با عدم توفيق روبرو هستيم و بعدش بايد كارهاي غير ممكني مثل بردن ميزبان و صربستان را تجربه كنيم. ضمن اينه آرژانتين و استراليا هم چندان دست و پا بسته نيستن.
يکه تازي موسوي،معروف وقائمي دربين بهترينها
آمار و ارقام جدید که پس از سه بازی تیمهای مختلف در مرحله اول رقابتهای قهرمانی جهان منتشر شده است، حکایت از آن دارد که سید محمد موسوی، سعید معروف و فرهاد قائمی در صدر جدول بهترین بازیکنان مسابقات در بخشهای دفاع روی تور، پاس و دریافت قرار دارند.
به نقل از فارس، فرهاد قائمی که در پایان بازیهای دوم نیز این رده را در اختیار داشت، همچنان با 61.11 درصد تاثیرگذاری در دریافت بهترین دریافت کننده مسابقات نام گرفته است.
سعید معروف؛ بهترین پاسور لیگ جهانی 2014 نیز با میانگین 11 اقدام عالی در هر ست، بهترین پاسور این پیکارها است.
همچنین سید محمد موسوی با میانگین 1.31 کسب پوئن در هر ست، بهترین مدافع روی تور مسابقات قهرمانی جهان است. او تا کنون 17 امتیاز خالص از دفاع کسب کرده که در میان بازیکنان تیمهای دیگر ممتاز است.
زایتسف سال گذشته مطلب جالبی رو درباره تیم ایران گفت
گفتش تیم ایران تیم خوبی هست ولی تا زمانی که یک ستاره بزرگ نداشته باشه به موفقیت خاصی در والیبال جهان نمیرسه ( البته منظور از موفقیت برای اونا مثل ما نیست که سریع قانع بشیم و به همین حضور در دور دوم نهایت راضی بشیم و هر کی انتقاد کنه، بهش بگند همینم از سرمون زیاده.موفقیت برای اونا مدال اوری و حضور مداوم جز 4 تیم برتر هستش)
شما همین تیم های روسیه و ایتالیا و برزیل رو نگاه کنید.هر وقت کارشون گره میخوره 95 درصد توپ ها رو به یه بازیکن میدن چون میدونن درصد موفقیتش خیلی زیاده
امسال خدایی اینجور نیستنقل قول:
از رتبه های فردی بازیکنان هم معلومه که تغریبا همشون ستاره هستن
تیم ما اگه از لحاظ روحی و ذهنی اماده باشه هیچ تیمی جلودارش نیست
دقيقاً به خاطر همينه كه آدم اعصابش از باخت به فرانسه و امثالهم به هم ميريزه. حق اين تيم خيلي بهتر از اينهاست.نقل قول:
بازی فرانسه و آمریکا فعلا 1.1 مساویند.
بازیشون اگه 5 سته بشه، در دور بعدی به نفع ما میشه
بازی آمریکا و فرانسه هم شروع شد و به نظرم 5 ست بشه. تا اینجا که 1-1 هستن.
تقابل معروف و پاسور تیم بلژیک که الان در رده دوم بهترین پاسور قرار داره امروز می تونه جالب باشه. امیدوارم دیگه امروز بلژیک رو دست کم نگیریم که این تیم هم تیم بسیار خوبیه و از بازیکنان توانمندی چه در دفاع و چه حمله برخورداره.
تنها نکته ای که رتبه صعود در اون اهمیت داره ترتیب بازی های مرحله بعد هست. ما اگه به عنوان تیم اول صعود کنیم ترتیب بازی هامون از آسون به سخت و اگه به عنوان تیم 4 صعود کنیم تقریبا برعکس هست چون تیم اول گروه ما به ترتیب با تیم سوم، تیم چهارم، تیم دوم و تیم اول گروه A بازی می کنه.
فرانسه اگه امروز بتونه آمریکا رو ببره میشه گفت اول شدنش تویه گروه قطعیه (بعید در این شرایط بلژیک بتونه واسش دردسر ساز بشه). در این حالت احتمالا ما به عنوان تیم دوم صعود می کنیم که به ترتیب در مرحله بعد باید با تیم های چهارم، سوم، اول و دوم گروه A (احتمالا به ترتیب استرالیا، آرژانتین، لهستان و صربستان) بازی کنیم.
ما خیلی از این باخت ها دیدیم تا به اینجا رسیدیم. یه زمانی اوج شادیمون بردن چین و ژاپن و کره بود، حالا اونا رو در حد مالدیو می دونیم ! :n02:نقل قول:
می خوام این رو بگم که این برد و باخت همیشه هست. خوب نبودیم و باختیم، مهم اینه که درس بشه واسه بازی های بعد. ما ایرانیا خیلی زود به رگ غیرتمون بر می خوره، تا یه بازی رو می بازیم سریع می خوایم همه جوره جبران کنیم. از یه طرف امیدوارم امروز این رو در بازی با بلژیک ثابت کنیم و از طرف دیگه اگه باز هم فرانسه سر راهمون سبز بشه پوستش رو می کنیم ! چرا؟ چون یه بار ما رو برده و بازی بعدی جنبه انتقامی داره ! :n01:
این فرهنگ تویه تیم ما باید جا بیافته که تا امتیاز آخر بجنگن و اگه باختن روحیشون رو از دست ندن و در ادامه راه مصمم تر بازی کنن.
فرانسه ست دوم رو هم از امریکا گرفت و شدن 2-1 ... !
اونم با نتیجه ی 25 - 15
پس معلومه ما به تیم ضعیفی نباختیم .
21 17 ست چهارم به نفع فرانسه شد
اگر فرانسه ببره.چی میشه.اوضاع پیچیده شده
فکر کنم بازی رو باید 3-1 به نفع فرانسه ثبت کنیم.
اتفاق خاصی نمیافته جز اینکه فرانسه به احتمال خیلی زیاد تیم اول میشه. با این 3 امتیاز 10 امتیازی شد.