مطمئنم سجاد افشاریان رای نمیاره، چون متاسفانه هیچ کس قدرت و عمق اجراش رو درک نمی کنه ...
مردم با لودگی امثال مهران غفوریان بیشتر حال می کنن تا ادبیات شاعرانه و مونولوگ تئاتری و مبهوت کننده ی سجاد
Printable View
مطمئنم سجاد افشاریان رای نمیاره، چون متاسفانه هیچ کس قدرت و عمق اجراش رو درک نمی کنه ...
مردم با لودگی امثال مهران غفوریان بیشتر حال می کنن تا ادبیات شاعرانه و مونولوگ تئاتری و مبهوت کننده ی سجاد
من فکر کنم منظورش از صحبت در مورد دیوارها ،سد ها و دیوارهایی که تو زندگی باهاشون برخورد می کنیم بود...هرچی آرزوها مون تو زندگی بیشتر باشه این دیوارها هم بیشترن..دیوار بیشتر هم مساوی با حسرت بیشتر!مثلا حسرت فوتبالیست شدن یا بازیگر مطرح شدن که خودش گفت.(که البته تو تخیلات خودش از این دیوارها گذشته بود)
کلا اینجور افراد با شخصیت سنگین بدرد همچین جاهایی نمیخورن. قدرت شلوغ کاری و همراهی با غفوریان و جوان رو نداشت... اجراش هم بدرد مردم این زمونه نمیخورد. مردم بی حوصله و عصبین اصلا حوصله طنزهای سنگین رو ندارن. یه چیز ساده میخوان که سریع و بدون پیچیدگی به خنده وادارشون کنه دقیقا کسی مثل غفوریان....نقل قول:
الان امشب و فردا و پس فردا خندوانه پخش نمیشه؟
اخه 3 روز عزای عمومی اعلام شد
واقعا جای تاسف داره همچین سهل انکاری هایی از سوی دولت ها:n35:نقل قول:
زیرنویس کردن
امشب پخش نمیشه !
خطاب و تکرار کردن گارد امنیتی سالن به "اون سیاه پوسته" خیلی سخیفانه بود.
کاش بیشتر توجه میکرد غفوریان.
به هر حال هر دواجرا کننده در نوع خودشون ، خوب بودن ..
سلامنقل قول:
دوست عزیز من خودم هم به سجاد رای دادم ولی درست نیست کاری که غفوریان انجام داد لودگی بنامیم.
اون هم زحمت کشید و تونست چیزی اجرا کنه که به سلیقه مردم نزدیک تر باشه و بتونه باهاش رای بیاره.
اصلا این خنداننده برتر برا این هست که به مردم ثابت بشه کمدی و کمدین سخیف نیستند و برعکس برای خنده شما اینکار انجام میشه.
سجاد اجرای خوبی داشت ولی به نظرم خودش هم میدونست که نمیتونست از پس غفوریان بربیاد برای همین هر حرفی میخواست بزنه اومد و تو اجراش گفت انگار وداع آخر باشه.
به نظرم اگه میخواست صعود کنه باید کمی عام تر و ساده تر اجرا میکرد(مثله اجرای اول) چون برای یک سالن که اومدن تماشای تئاتر نبود ، وسعت بینندگانش به بزرگی ایران و طیف های مختلف مردم این کشور بود
اجراش دقیقا مثلِ فیلمی بود که عامه پسند نیست ولی خوراکِ منتقدین و مباحث حرفه ای هست.
سپاس از شما :n16:
با توجه ب پخش نشدن امشب و سه شب اینده احتمالا برنامه ها شون واسه مسابقه بهم میریزه
فک کنم قصد داشتن روز عید غدیر فینال باشه
حالا چه فرقی داره فینال چه روزی باشه ؟؟نقل قول:
:n13:
فك كنم اگه اين اتفاق مكه كه بخاطر بي نظمي خود حاجي ها رخ داد
روز غدير رخ ميداد
آب از آب تكون نميخورد تو مملكت ما !:n41:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
من هم نگفتم سجاد افشاریان اجراش متناسب با این برنامه بود، یا اینکه مردم باید به سجاد رای بدن
چون درست مثل شما فکر می کنم که اجرای سجاد افشاریان به درد مخاطب عام نمی خورد
بیشتر پستم حالت افسوس داشت، که ای کاش این سطح از طنز رو درک می کردن مخاطبای عام
که ای کاش استاندارد طنز و کمدی ما در این سطح بود، نه در سطح بعضی اجراها
در مورد مهران غفوریان هم؛ همین خاطرات رو وقتی در شام ایرانی تعریف می کرد به شدت تازگی داشت و خیلی هم بهتر روایتشون کرد
بدون این خنده های مسخره اش (که من دقیقاً با همین قسمت اجراهاش شدیداً مشکل دارم، که مهم هم نیست)
منظور من از لودگی کل اجراش نبود، بیشتر قیاسی بود از جایگاه این دو نوع طنز؛ شاید هم من توقعم بالا رفته که به این راحتی به خاطرات سطح پایین مهران نمی خندم
علی مسعودی هم با اینکه از ابتدا طرفدارش بودم و هنوز هم هستم، سبک خاطره گوییش تو همین مایه های مهرانه. اغراق بیش از حد و اضافه کردن بخش های تخیلی به خاطرات
فکر می کنم سطح اجرای امیرمهدی ژوله و سجاد افشاریان تا الان بیش از بقیه بوده ...
باز حالا این نظر منه، می تونه نادرست باشه، ولی بیشتر خواست درونیم رو مطرح کردم که ای کاش یک سری خاطرات غلو شده به اجراهای فکر شده برتری پیدا نکنن
روز عید فینال باشه واسه برنامه خیلی بهتره واسه کارگردان تهیه کننده و...نقل قول:
اگه یادتتون باید قبلا روز های عید برنامه های تی وی کلا عوض میشد حالا هرچند چرت بودن ولی بهتر میشدن
واسه ما ه بیننده که هیچی!
امشب پخش نمیشه ؟ سه روز شد که .
- - - Updated - - -
امشب پخش نمیشه ؟ سه روز شد که .
زیرنویس کردن
امشبم پخش نمیشه !!!!!!!!!
چرا آخه ؟
به گزارش ایسنا، شبکه نسیم اعلام کرد، برنامه «خندوانه» به خاطر همدردی با مردم شریف ایران اسلامی که در ماتم درگذشتگان حادثه منا هستند، پخش نخواهد شد.نقل قول:
با وجود ضبط برنامه خندوانه با حضور خانواده های شهدای اقلیت های مذهبی در کشور، به علت مفرح بودن برخی از بخش های آن، امشب هم پخش نمی شود.
دوست عزیزنقل قول:
نزدیک به 500 نفر از هموطنان عزیزمون و حاجیان ایرانی کشته شدن
منطقیه که برنامه خندوانه پخش نشه...
واقعا باید یکم به فکر خانواده های داغدار اونا باشیم که به جای برگشتن عزیزشون از سفر حج جنازه های اونا تحویل خانواده هاشون میشه ...
و نباید انتظار داشته باشیم برنامه خندوانه پخش بشه چون برنامه مفرحی هست...
3 روز عزای عمومی اعلام شدهنقل قول:
اینجوری بخواید حساب کنید فکر کنم تا سال دیگه هم باید همین شکلی باشه
قرار بوده سه روز عزای عمومی باشه . مردم هم توی همین سه روز همدردیشون رو کردن و تموم شد رفت . حادثه ای بوده که اتفاق افتاده و کاریش نمیشه کرد . خندوانه هم سه شبه پخش نشده و قطعا باید امشب پخش میشد .نقل قول:
خیلی هم خوب نیست جامعه اینقدر در بحر غم و اندوه فرو بره . اونوقت بگن ایرانی ها غمگین ترین مردمان روی زمینن . چند روز دیگه هم که محرمه و تا دو ماه عزاداری .
اون شب اشکان خطیبی خوب حرفی زد تو خندوانه که بیان ان در حوصله این مطلب نمیگنجد ... :n02:
چون تعداد شهدای ایرانی بیشتر شده و تقریبا 450 نفر شهید شدند و هنوز هویت 300 شهید اعلام نشده پس منطقیه که تا پایان هفته پخش نشه
فکر کنم این سه روز عزای عمومی تبدیل به یه سال بشه :دی
کلا در اینجا از عزا به هر شکلی حمایت می کنن و برنامه های مثل خندوانه هم باید مدام منتظر باشن که یه عزایی چیزی باشه برنامه پخش نشه
قبول خانواده های داغدار زیادی هستن ولی چه سه روز چه یه سال کلا هیچ برنامه ای پخش نکنن هیچ فرقی به حال اونا نداره
اگه بحث مردن باشه روزانه آدمایی در دنیا به بدترین شکل می میرن و اگه بخوایم خیلی توجه کنیم باید هر روز عزاداری کرد
معمولا توی یه سال در اینجا نصف سال عزاداریه و نصف دیگه سال هم برای عزاداری تدارک می بینن :دی
------------------------------------
من با پخش نشدن خندوانه موافقم ولی مطمئن هستم اگه تو یه شهرستان زلزله شده بود و 2000 نفر هم مرده بودن از همون شب اول این برنامه رو میزاشتن ! کاش این نگاه ها عوض میشد !
زمان پخش برنامه «خندوانه» که قرار بود از شب گذشته آغاز شود، هنوز مشخص نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیروز اعلام شد که این برنامه شامگاه 5 مهر روی انتن میرود و میهمانان آن جمعی از خانوادههای شهدای اهل تسنن و سایر ادیان اجرا خواهند بود. این اتفاق اما رخ نداد.
پخش این برنامه به دلیل «فاجعه منا» و اعلام سه روز عزای عمومی متوقف شده بود. به نظر میرسد امشب هم «خندوانه» از شبکهی نسیم پخش نخواهد شد.
بحث خود تی وی باشه که من به شخصه چه عزا باشه چه عروسی زیاد نگاه نمی کنم به خصوص شبکه های ملی!
خندوانه هم جزو معدود برنامه هاست که اونم اگه کسانی مثل حداد عادل توی اون بیان نگاه نمی کنم :دی
با توجه به ساعت پخش این برنامه و اینکه بخش های کمدی زیادی داره ارزش دیدن داره
ولی حتی خیلی از برنامه های خارجی و ماهواره ای و ... هم چیز فوق العاده ای نیستن و واقعیتش اینه که تی وی چیزی نیست که ارزش ساعت ها وقت گذاشتن رو داشته باشه
+
با یک زیرنویس جالب اشاره شد که امشب هم خندوانه پخش نمیشه
فقط نکته جالب اینه که اون مسابقه چی میشه و چه جوری می خوان برگزارش کنن
فکر کنم رامبد باید به فکر برنامه گریه وانه باشه :دی
دقيقا
همون ماهواره كه ما داريم هم واقعا ارزش وقت گزاشتن نداره !
دو روز ديگه محرم مياد
خنده وانه كلا تعطيل ميشه فك كنم!
دوستان بی خیال این چند وقت به اندازه ی کافی خبر بد شنیدیم ، پرداختن بهشون جز اعصاب خوردی چیزی دیگه برامون نداره . ( یعنی دقیقا من الان اینجوریم :n34: )
همون بهتر که پخش نشد . یه مشت ذهن بیمار تهمت سیاسی بودن و ... میزدن به خندوانه و این جو رو به وجوذ میوردن که ملت عزا دارن چرا باید خندوانه پخش بشه . اونوقت خندوانه به کلی تعطیل میشد و رامبد جوانم به نا کجا آباد تبعید میشد .
ولش کنین بزارین یه هفته ملت عزاداریشونو کنن ، ما دوست نداریم به خاطر یه روز دیرتر زودتر یه سری اتفاقات ناگوار بیفته . به اندازه ی کافی به خاطر مسابقه ی ژوله و حیایی کار گره خورد و داشت قضیه کم کم سیاسی میشد و جریان حتی به شبکه های ماهواره ای هم رسید . دیگه تو این وضعیت بخوان خندوانه رو پخش کنن پس همین الان فاتحه ی کارگردان رو بخونین
چه خبره اینجا.تالار هنر هفتمه و موضوع تایپیک مشخص.چرا انقدر حاشیه روی و تشنج.خواهشا مراعات کنید.اینجا فارس نیوز نیست بخوایم اخبار بدیم و میزگرد هم نیست که بخوایم درمورد عقاید همدیگه کنکاش کنیم.موضوع یه برنامه س ولاغیر.پست هایی که ارسال میشه از موضوع اصلی دور نشه لطفا که مجبور به برخورد نباشیم
باتشکر از همه:n16:
...
راستی دوستان دیشبم پخش نشد؟
اونطور که بوش میاد فکر کنم تا آخر هفته پخش نشه !!نقل قول:
کار از درآمدن بو گزشته ...گندش پخش شده :n02:نقل قول:
رفت بعد از ماه محرم .:n30:
اسنک لوسی لوسی لووسی لوسی که از تمام آهنگ های شش و هشتی ریتمیکتره پخش میشه خندوانه نه :n02:
دوستان یکم رعایت کنین . ناظر انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تذکر داد:n28:
نگران خندوانه هم نباشین هر چقدر عقبش بندازن دیگه حداکثر عید غدیر پخش میشه . ( البته اگه عید غدیر دیگه اتفاق ناگواری نیفته ! من که احتمال بمب گذاری داعش رو میدم ! )
صفحه ی پیش من تذکر دادم ولی مثل اینکه دوستان محترم شنوا نیستن.اگه همینطور ادامه پیدا کنه و تعداد پست های حاشیه ساز بیشتر بشه متاسفانه تایپیک قفل میشه
به نظر میرسه به خاطر این سه روز عزای عمومی که اعلام شد اون برنامه ای که از قبل ضبط کردن رو یه روز دیگه میزارن و امشب یه برنامه دیگه گذاشته . احتمالا اون برنامه اون روز مسابقه بوده و روز سه شنبه یا پنج شنبه و جمعه پخش بشه . شاید هم کلا مسابقات رو بزارن هفته بعد بزارن.
- - - Updated - - -
به نظر میرسه به خاطر این سه روز عزای عمومی که اعلام شد اون برنامه ای که از قبل ضبط کردن رو یه روز دیگه میزارن و امشب یه برنامه دیگه گذاشته . احتمالا اون برنامه اون روز مسابقه بوده و روز سه شنبه یا پنج شنبه و جمعه پخش بشه . شاید هم کلا مسابقات رو بزارن هفته بعد بزارن.
خندوانه امشب پخش می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین کرمی مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص ادامه پخش برنامه «خندوانه» گفت: این برنامه از امشب تا عید غدیر به احترام جان باختگان حادثه منا با فضای سنگینی پخش میشود.
وی ادامه داد: مهمانان امشب «خندوانه» را خانوادههای شهدای اقلیتهای مختلف مذهبی تشکیل دادهاند.
کرمی در خصوص جزئیات ادامه پخش «خنداونه» عنوان کرد: سری برنامههایی که طنزی اغراق شده و فضای شاد و مفرح دارند فعلا تعدیل هستند تا در تصمیمگیریهای بعدی تکلیف آنها نیز مشخص شود.
- - - Updated - - -
خندوانه امشب پخش می شود
البته منظور دیشب بوده . دیشب خانواده شهدا رو اورده بودن و پخش شد . ممکنه از امشب روال عادیش رو پیش بگیره .نقل قول:
این دو روز که برنامه رو پخش نمیکردن بنظرم بهتر بود!
ولی رامبد تو اینستاش نوشته که امشب مسابقه هست بین رضویان و الیکا
این دو شب که چرت و پرت بود حیف برق!
رضویان از نمک ریختن تو ماشین شروع کرد ......
با تیکه انداختن و یکسری حرکات طنز قبل و بعد مسابقه یه جورایی سعی در خندوندن داشت
چیزی هم که نداشت واسه اجرا
فقط یه خاطره که به پای خاطره افرادی مثل مسعودی نمیرسید
ولی
الیکا عبدالرزاقی واقعا برنامه داشت
چیز جالبی رو مطرح کرد
از بین رفتن اصالت گویش و رفتار محلی داره در زیر سایه با کلاس بودن از بین میره
چون مردم میخوان با کلاس باشن
صد در صد عبدالرزاقی باید بره بالا
هم به دلیل اینکه رضویان چیزی نداشت
و هم به این دلیل که عبدالرزاقی برنامه خوبی داشت
رضویان فقط با سر و صدا دراوردن می خواست مردم رو بخندونه
امیدوارم اندفعه دیگه مفتی مفتی نره بالا