سلام. میشه نرم افزارش رو هم نام ببرید. برای دوباره خوندنشوننقل قول:
Printable View
سلام. میشه نرم افزارش رو هم نام ببرید. برای دوباره خوندنشوننقل قول:
سلام دوستان
من 1000 نفر اد لیست دارم و یاهو اجازه اضافه کردن لیست بیشتر به یاهو ای دی من را نمی دهد.
ایا کسی راهی سراغ داره که بشه از روی یه ای دی تعداد اد ایست را از1000 تا بیشتر برد
ممنونت می شم اگه بتونه یه را حلی بهم بگه
Super Yahoo Messenger Decoderنقل قول:
با این میشه
مرسی. همین Super Yahoo Messenger Archive Decoder رو دانلود کردم، جواب داد. واقعا ممنون. دنبالش بودم.:10:نقل قول:
سلام
دوستان راهی نیست که بتونیم لیست ID های (دوستان) فرد مقابل رو ببینیم ؟؟
اگه هست لطفا آموزششو برام بذارید.
TANX
سلام ببخشید می شه دقیقتر توضیح بدی من اصلا متوجه نمی شومنقل قول:
من یه برنامه می خوام برای بوت کردن لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان.
راستش دقیقا نمیدونم سوالم رو کجا بپرسم.
ولی من وقتی توی روم میرم،بعد از چند دقیقه و یا اگر صفحه ی دیگری مثل my computer رو باز کنم هنگ میکنه.
یعنی کلا نمیشه توی روم موند.تو گوگل سرچ کردم و دیدم تو ایران و خارج از ایران هم این مشکل رو دارن.
با بهترین آنتی ویروس ها و آنتی تروجان ها سیستمم رو چک کردم،بعد ویندوز رو هم عوض کردم و بعد حتی 7 نصب کردم.
ورژن های مختلف یاهو رو هم تست کردم و همینطور با چندتا id دیگه تست کردم.
به نظر شما دیگه چه کنم؟ مشکل کجاست ؟
salam khasteh nabashi bacheha
با سلام خدمت دوستان،می خواستم ببینم کسی Status برای یاهو که با شکلک ها I LOVE U رو نشان می دهد را می تونه قرار بده؟!
سلام دوستان ميخواستم بدونم ، ميشه فهميد كه آيدي من از ادد ليست طرف پاك شده يا نه !
يعني اينكه از كجا بدونم طرف آيدي منو پاك كرده !!!!!!!
تورو خدا اگه كسي ميدونه بگه ! خيلي واجبههههههههههه
سلام
می خواستم بدونم وقتی سوال امنیتی توی یاهو رو عوض کنم سوالهای قبلی تا چند وقت قابل برگشتن است ؟ یعنی سوالهای قبلی کی expire می شن ؟
آخه کسی هست که جواب سوالهای منو می دونه . حالا هر چی من عوضش می کنم دوباره می ره و روی " this is not my question " کلیک می کنه و سوالهای قبل میاد بعدشم که می دونین میره پسوردمو عوض می کنه
خواهش می کنم بگید راهی می دونین ؟ می شه جلوی اینکارشو گرفت ؟
لطفا پاسخ دهید
من اصلا نمی تونم لاگین شم علیرغم اینکه وایرلس دارم
يك سوال::20:
آيدي شخصي رو كه در ياهو به ليست ايگنورمون اضافه ميكنيم .. اگه ما در يا هو آن بشيم اون شخص ما رو به صورت آنلاين ميبينه در ليستش يا نه؟؟؟؟
ممنون از شما:11:
:2:
من اين سوالو بايد كدوم قسمت اين فروم مطرح ميكردم؟
سلام افسرده جان
اون شخص همیشه شما رو به صورت off میبینه
سلام دوست عزیزنقل قول:
یک سوال:شما آرشیو یاهو رو نگه می دارین؟؟
یعنی بعد از نصب مجدد آرشیو تون رو هم نگه میدارین و دوباره به پوشه آرشیو برش می گردونین؟؟
اگه جواب بله هست پس باید آرشیوتون رو پاک کنید
---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
به وب سایت زیر مراجعه کنید
موفق باشین:10:کد:www.lordbooter.ir/
سلام دوستان
دو تا سوال داشتم اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون می شم.
1.چه طوری می تونیم قبل رسیدن ایمیل اون رو پاک کینم؟
2.چه کنیم که ایمیل با اسم و فامیل اصلی مان نرود؟
اگه میشه یه توضیح مختصر هم راجع به اسپم در یاهو بدید.
اگه تو انجمن هست لطف کنید لینک تاپیک یا لینک تک پست یا اون صفحه که هست رو بدید
با تشکر
ممنون از همکاریتون
کسی جواب نمی ده؟!؟!
سلام بچه ها.
یه بوتر میخوام که روی یاهو 10 کار کنه.
مرسی.
سلام
کنار آی دی برخی از دوستان در مسنجر یک متن دیده می شود.
از روش زیر می توان متن را اضافه کرد:
yahoo>Messenger>My Status > New Status Message
حالا مشکل من اینکه وقتی کمتن فارسی می نویسم ، به صورت علامت سوال نشون میده!
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چطور می تونم توی مسنجرم فقط برای یک آیدی invisible باشم؟
دوستان راهی هست که بفهمیم یه نفر چندتا ایدی داره که باهاشون آن میشه
بروی آی دی شخص مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Stealth Setting را انتخاب نمایید . بروی Permanently offline کلیک کرده و آن را انتخاب نمایید . از این به بعد شخص مورد نظر همیشه شما را در حالت آفلاین مشاهده خواهد نمود . در صورت برگشت به حالت اولیه مراحل بالا را برعکس انجان دهید .نقل قول:
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
يه سئوال هم در اين زمينه دارم از اساتيد
من وقتي موس رو ميارم روي اسمم بالاي پنجره ياهو نشون ميده كه چندتا پروفايل دارم و براي چند نفر آن هستم و چند نفر آف،
براي چند نفر permanently آف هستم كه همون طور كه ميدونيد حتي اگه براي همه آن باشم ولي بازم براي اونها آف هستم
سئوال من اين هستش كه كه الان من يادم رفته كه براي چه كسايي permanently گذاشتم
راهي داره كه بدون اينكه به تك تك آي دي ها نگاه كنم متوجه بشم؟
لطفا یه راهی بگین که تو یاهو مسنجر بفهمیم که طرف مقابل با کی داره چت می کنه????????????
لطفا یه راهی بگین که تو یاهو مسنجر بفهمیم که طرف مقابل با کی داره چت می کنه و تو add list طرف کیا هستن
از دوستان عزیز و مدیران یک خواهش دارم من میخواهم در یاهو مسنجر بتونم بفهمم که ایا دو تا از دوستان توی لیستم با هم چت میکنند یا نه آیا میشه این را فهمید راهی وجود داره یا خیر .
نقل قول:سلام ...نقل قول:
دوستان عزیز سوالهای خودتون رو در تالار و انجمن های مخصوص خودش بپرسید ، تا زودتر به نتیجه برسید ... موفق باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] === > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
سلام از بابت اينن همه جواب ممنون از همه دوستان
سوال من:چطوري ممكنه آرشيو يا نوشته هاي كه يك نفر تو يك سيستم ديگه كه باآيدي خودش ميچته رو به ايدي ديگه تو يه سيستم ديگه send كرد؟
لطفا یه راهی بگین که تو یاهو مسنجر بفهمیم که طرف مقابل با کی داره چت می کنه
این روش برای مسنجر 10 کارساز نبود لطفا روش جدبد لطف کنیدنقل قول:
با سلام و شاد باش
من ميخواستم پيامي رو كه در ياهو مي نويسم بتونم به همه چت روم ها بفرستم آيا همچين راهي وجود دارد؟
نقل قول:
بله دوست من ؛ روی گروه مورد نظر کلیک راست کنین و بعد broadcast im.......
رو بزنین..
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
نقل قول:
امکان نداره بشه فهمید دوست من..!
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
نقل قول:
همچین قابلیتی نیست و امید وارم هیچ وقت اکتیو نشه..!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
نقل قول:
خیر... چون یک آیدی ربطی به آیدی دیگه نداره..!
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
نقل قول:
مشکل از فونت فارسی شماست ؛ باید نصب بشه..
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
نقل قول:
ممکنه شما رو ایگنور کرده باشه دوست من...
با سلام و شاد باش مجدد
ممنون از محبت دوست من mmiladdدر مورد سوالي كه در مورد ارسال پيام به همه اتاقكها جواب دادين اما من نتونستم اين كار را بكنم يعني روي و قتي اسيا را انتخاب مي كنم و اتاقكها را نمايش مي ده نمي توان روي اتاقكها راست كليك كرد نمي دونم من اشتباه متوجه شدم يا چيز ديگهاي هست امكانش هست توضيح بديد بازم ممنون از محبتتون
نقل قول:
دوست من اینی که شما میگین وجود نداره... یعنی شما نمی تونی واسه کل اتاق پی ام بدی..
اینایی هم که میدن روبوت آیدی هستن..!
بازم ممنون كه جواب دادين پس اوني كه قبلا توضيح دادين واسه اين بود كه به همه افراد داخل يك اتاقندپيام بدي يا نه مي شه توضيح بدي اگر نيست بازم روشي براي اين كارم وجود داردهنقل قول:
نقل قول:
دوست من شما می تونی به همه کسایی که تو add liste خودت هست send to all کنی..
این که تو روم بخوای به همه بدی ؛ بعید می دونم..!
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم:
1. برنامه ای هست که بشه از ادلیست بکاپ گرفت؟ چندین برنامه دیدم اما متاسفانه هیچکدوم کار نمیکردن..
2. به برنامه ای هست که به صورت اتوماتیک جلوی هر پی امی که میخوای بفرستی یه حرف یا حروف خاصی که تعیین کردی میذاره میخواستم بدونم چیه اسمش؟
با تشکر!:40:
سلام
شرمنده سوالم بکم ابتداییه!
نحره ایگنور کردن رو میخوام بدونم
که از اد لیست طرف پاک بشم
ونتونه آن و آف شدن منو ببینه
ممنون
نقل قول:
بهتره تو قسمت درخواست نرم افزار تاپیک بدین..
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
مسیر زیر رو دنبال کنین...نقل قول:
messnger
preferences
ignore list
اونجا می تونین آیدی مورد نظر خودتون رو اد کنین..
توجه داشته باشین که با این کار آیدی طرف رو ایگنور میکنین.. اگه منظور شما این بوده باشه !
موفق باشین..