عکس // دیماریا با پیراهن شماره هفت منچستر یونایتد
محتوای مخفی: عکس ها
Printable View
عکس // دیماریا با پیراهن شماره هفت منچستر یونایتد
محتوای مخفی: عکس ها
گویا زاها به صورت قرضی رفت کریستال پالاس.
کلورلی هم مثل اینکه در ازای 8 میلیون پوند رفت استون ویلا.
آرزوی موفقیت برای هر دو بازیکن.:n12:
رفتن زاها اون هم به صورت قرضی منطقی بود، ولی کلورلی چرا؟ یعنی تویه فصل نمی تونست بهمون کمک کنه؟نقل قول:
باید منتظر موند و دید سرانجام داستان ویدال به کجا می رسه. من به انتقالش (بعد از این همه کش و قوش) خوشبینم.
خرید دی ماریا رو تبریک میگم.بلاخره یه بازیکن درجه یک و تراز اول به تیممون پیوست.هر چند با قیمتی فراتر از ارزش. میشد با نهایت50-60 میلیون به توافق رسید.
وودوارد 2فصل به روند بازسازی تیم ضربه وارد کرد.هزینه بالا ولی بازده کم
روزای اول درخشش تام کلورلی رو یادمه، یکی از بازیکنایی بود که امید زیادی بهش داشتم و به بازیش علاقه داشتم، اما حیف که روند رو به رشدش ادامه پیدا نکرد.
براش آرزوی موفقیت میکنم و مطمئنم که اگه بهش تو استون ویلا میدون داده بشه ، نشون خواهد داد که خیلی ارزون از دستش دادیم.
اما زاها مورد متفاوتی بود یه بازیکن با استعداد جوون که هنوز درخششی توی سطح اول فوتبال اروپا نداشت، و خب یه سرمایه گذاری بود که جواب نداد.
به گمونم دوتا تصمیم اخر سر الکس هر دو با شکست مواجه شد. چه خرید زاها و چه مویس.
کلورلی هنوز نرفته... پیشنهاد هست ولی هنوز قطعی نیست
کاگاوا هم احتمالا رفتنیه و با حدود 8 میلیون پوند بر می گرده دورتموند
قضیه ویدال به نظر نمیاد سرانجام خوبی واسه ما داشته باشه ودیگه تو این سه روز خیلی بعیده...
الان به کاروالیو لینک شدیم
اگه کلورلی بره قطعا یه هافبک به تیم اضافه می شه
این همه وقتی که واسه خرید ویدال گذاشتیم صرف خرید کاروالیو هافبک پورتو کرده بودیم الان کار انتقالش تمام شده بود:n15:
اشنایدر تو تیم ملی هلند شاگرد فن خال بود چرا نرفتن سراغش تو این 3سالی که فن خال تیم دستشه کارمون راه مینداخت که:n13:
یک خبرایی بود که اندرسون فک کنم اسپورتینگ لیسبون یا یک تیم در لیگ برتر پرتغال میخوادش امیدوارم اندرسون هم تو این چند روز باقی مونده به اتمام نقل و انتقالات از تیم جدا بشه :n02:
ویدال که 99 درصد کنسل شده، امروز هم تو پیجش گفته 100 درصد برای یووه آمادس. (منبع: فیسبوک)
+
جا داره تبریک بگیم به وین که به عنوان کاپیتان اول تیم ملی انگلستان انتخاب شد.
.
کلورلی هم باز خبر اومد که قطعی نشده! نمیدونم چرا اخبار قطعی میاد بعد به سرعت منتفی میشه. در کل من هم از کلورلی هم از اندرسون خاطره های خیلی خوبی در یونایتد دارم. ولی باید منطقی باشیم وقتی باشگاه تصمیم داره در کورس رقابت باشه، باید بهترین ها رو به تیم بیاره. اگر کلورلی 2 فصل کامل فیکس می بود، میشد روش حساب کرد. اما این بنده خدا یا اندرسون همیشه زیر سایه بودن. درسته که ساخت سونایتده، اما ظلم به خود بازیکن هست که مدت ها در تیمی باشه ولی فیکس نشه.
این تغییرات رو باید به فال نیک گرفت، یعنی باشگاه میخواد که دوباره به اوج برگرده. به هر قیمتی که شده. مطمئن باشید بعد یکی دو فصل دیگه اینجور خرید کردن های یهویی و با قیمت های گزاف رو نخواهیم داشت و تیم برمیگرده به همون روال سابقش. فقط ای کــــاش فصل پیش باشگاه برای مویز هم یه خورده دست و دلبازی میکرد که سر آخری هفتم نمیشدیم.
.
امیدوارم فن خال از فکر 3 دفاعه بیاد بیرون. به نظرم تو لیگ برتر جواب نمیده. ضمن اینکه باید منتظر باشیم مصدومامون برسن و بازیکنا برسن به اوج آمادگی. حذف از جام اتحادیه با نمایش افضاح مون، شاید در شروع فصل اوقاتمون رو تلخ کرده باشه، اما واقعیت اینه ما دیگه درگیریمون فقط با دو جام لیگ برتر و حذفیه. این فرصت خوبیه که با تیم های بالانشین با محدودیت کمتری روبه رو بشیم.
+
فکر کنم بتونیم با خرید یه هافبک میانی یا دفاعی نقل و انتقالات رو تموم کنیم.
بعید می دونم مویس با خریدهای هنگفت هم به جایی می رسید. مشکل برای تیم اون فراتر از این چیزا بود.
الان باشگاه ظاهرا به هر قیمتی شده می خواد کاگاوا، اندرسون، هرناندز، ولبک و کلورلی رو رد کنه. شاید به نوعی برای تعدیل حقوق ها
به نظر اصلا تویه بازار نقل و انتقالات سیاست های خوبی نداریم ! از اونطرف مذاکره کردن و شاید چونه زدن بلد نیستیم و بازیکنان رو با قیمت های بالا می خریم و از این طرف شاید بی برنامه بازیکن می فروشیم !
در شرایطی که تیم نتونسته بازیکنان مد نظرش رو تمام و کمال جذب کنه چرا اینطوری بازیکن از دست می دیم؟ البته نکته ای که این وسط وجود داره تفکرات فن خال هست، شاید به این بازیکنان اعتقادی نداره ولی باید این موضوع رو هم در نظر گرفت که در مقاطعی که تعداد مصدومان ما زیاد بشن خیلی از این بازیکنان (از 5 تا بازیکن فوق حداقل 3 تاشون !) می تونن به تیم کمک کنن.
متاسفانه قضیه ویدال که منتفیه و با این وضع بعید می دونم طی این چند روز بتونیم حرکت مثبت دیگه ای داشته باشیم ! اینقدر دست دست و تعلل کردن نتیجش میشه یه قرارداد ترکمنچای دیگه در دقایق آخر نقل و انتقالات.
برای بازی فردا مقابل برنلی،دی ماریا میتونه بازی کنه و فن خال هم گفته چون برای مادرید بازی کرده شرایط بازی رو داره و بخوبی هم تونسته خودش رو با تیم هماهنگ کنه.
اما روخو هنوز شرایط بازی کردن رو نداره و باز ممکنه در دفاع مشکلاتی داشته باشیم.
با توجه به اینکه فعلا نه روخو رو داریم و نه رافائل رو،تیم باز هم با 3 مدافع بازی خواهد کرد.چیزی که فن خال خیلی سعی داره در منچستر پیاده کنه
مسلما با اضافه شدن سایر بازیکنان انعطاف پذیری تاکتیکی بیشتری خواهیم داشت.
به امید پیروزی در بازی فردا البته با ارائه یک بازی خوب :n16:
شنبه 08/06/1393 ساعت : 16:15تویه مقاله تفصیلی از سیستم بازی فن خال که صفحه قبل گذاشته شده بود به این نکته اشاره شده بود دی ماریا در سیستم 3 دفاعه الان نمی تونه کارایی لازم رو داشته باشه. باید ببینیم امروز فن خال چه تدابیری واسه بازی می اندیشه. خوشبختانه بازی هم پخش زنده میشه و می تونیم از یه بازی دیگه منچستر لذت کافی رو ببریم، البته این بار امیدوارم با برد همراه باشه.
هفته 3 ليگ برتر انگيس : برنلي - منچستريونايتد
زنده از شبکه ورزش
ون گال متاسفانه انتخاب بدی از اب دراومده.
آدم بسیار ایده آل گرا و غیر واقع بینیه که تاکتیک هاش در عمل تیم رو نه تنها بهتر نکرده بلکه چند رده هم پایین اورده.
3-5-2 ای که منسوخ شده و در لیگ برتر هم جواب نمیده رو کرده راهبرد و اساس تیم. همه ی بازیکنا در این سیستم گیج می زنن.
تیم رو اونقدر ضعیف ساخته که حتی نمی تونه یه تیم ساده بچینه برای بردن تیم های ساده.
امروز هم مطمئنم امتیاز از دست خواهیم داد.
مبلغ قرارداد بلیند هم 14 میلیون پوند هست که فقط مونده تست پزشکیش
بازیکن خوبیه و میتونه خیلی کمک کنه
15 دقیقه از بازی گذشته یه حمله جدی هم نداشتیم و دفاع هم متزلزل نشون داده و روی یه ضربه آزاد یه تیرک هم خوردیم.
نکته جالب از اول در ترکیب قرار گرفتن دی ماریاست که به نظرم تصمیم درستی نیس، به هر حال روی روحیه سایر بازیکنان هم این تصمیم تاثیر داره، که حالا یه بازیکنی هر چقدر خوب هم بعد چند روز و بدون تمرینات تاکتیکی تیم و مرورشون سریع تو همون بازی اول قاطعانه جاشونو بگیره.
به هر حال میشد تو همین بازی توی نیمه دوم به بازی بیاد. معنی قرار گرفتن تو ترکیب اصلی یکمی واسه بازیکنا خاصه!
ون گال باید چند ماه زودتر از مویز اخراج بشه. چون حداقل وقت وجود داشته باشه واسه رسیدن به لیگ اروپا.
متاسفانه حتی هیچ راه حل و ایده ای نداره برای بردن ضعیف ترین تیم ها.
یک فصل گند دیگه رو باید تحمل کرد تا یه آدم کاربلد بتونن پیدا کنن.
فصل شروع شد و اندرسون و فلچر و والنسیا و یانگ و اوانز هنوز جزو انتخاب های اول اند.
این blackett رو از کجا گیر آوردن؟؟!!نه یه پاس درست نه دفاع درست.چقدر هم بد بازی کرد والنسیا
تیم به نظر من نیاز به یک دفاع وسط و هافبک جنگنده درگیر نیاز داره
بهترین بازیکن از منچستر هم به نظر من دی ماریا بود
برای مایی که یه عمر به منچستر فرگی و بازی های فوق العادش عادت کردیم دیدن این روزهای منچستر سخته. تیم فرگوسن از اول تا آخر بازی می جنگید و هیچوقت (و هیچوقت) ناامید نمی شد؛ چه لذتی داشت بردهای دقایق آخرش بعد از ایجاد 20 موقعیت گل !
به هر حال؛ بازی امروز ... صحبت از خط دفاع یه بحث کاملا تکراریه. دخیا و جونز کاملا جور اونز، بلکت و فلچر رو می کشیدن. عجیب یانگ و والنسیا هم رویه فرم نیستن ! این دوتا خیلی باید بهتر از این باشن و از نظر پتانسیلی الان زیر خط فقر خودشون هستن !
دی ماریا عالی بود. برای بازیکنی که به تازگی به تیم ملحق شده و در اولین بازی به میدون میره واقعا خوب بازی کرد. نوید آینده ای خوب رو در منچستر میده.
ماتا، فن پرسی و رونی هم خوب بودن.
باید به این نکته اشاره کرد سطح کیفی کل تیم افت کرده. به نظرم بازی بازیکنانی مثل بلکت، اونز و فلچر کل تیم رو تحت تاثیر قرار داده، طبیعی هم هست، یه تیم برای موفقیت در سطح فوتبال امروز باید یکدست باشه، غیر این باشه نمی تونه بازی خودش رو ارایه کنه. امروز دقت کردین چند تا ضربه رو دخیا به اوت زد؟ کل تیم اصلا نمی تونست از خط دفاع بازی سازی رو شروع کنه. هیچوقت ندیده بودم بازیکنان اینقدر از دست هم شاکی باشن.
البته شاید ایراد رو هم بشه به سیستم فن خال گرفت. یه موضوعی که هست به گفته فن خال این سیستم برای این انتخاب شده که بتونه از ماتا، فن پرسی و رونی به نحو احسنت استفاده کنه. خب حالا که دی ماریا اضافه بشه باید همین شرایط رو هم واسه اون در نظر گرفت، یعنی باید سیستم رو طوری انتخاب کرد که بشه بیشترین استفاده رو از اون برد. 4 3 1 2 به نظر می رسه اون سیستمی باشه که حداقل باید آزمایش بشه.
با اضافه شدن روخو، بلایند، شاو و حتی کریک قطعا شرایط تیم بهتر میشه.
بهترین موقعیتمون ضربه فن پرسی بود که از دست رفت.در کل بازی متوسطی از تیم دیدیم.امروز جونز مطمئنا بهترین بازیکن بود.ماتا ضعیف بود و کار خاصی نکرد یک موقعیت شوت زنی هم از دست داد.سایر بازیکنان متوسط بودند.
نمیدونم چرا در تور آمریکا تیم اینقدر متفاوت بازی میکرد.کاملا با انگیزه و هماهنگی زیبا،کارهای ترکیبی و خیلی موارد دیگه اما در این سه بازی هیچ نشانی از تیم پیش فصل ندیدیم.مهمترین تفاوت غیبت هررا و شاو میتونه باشه.
به هر حال امیدوارم تیم رفته رفته هماهنگ تر بشه و به جایگاه اصلی خودش برگرده.
خوشبختانه یک خرید خوب دیگه هم داشتیم.بلیند که مدتها به تیم لینک شده بود خریدش قطعی شد و میتونه کمک زیادی به تیم کنه.
با اینکه بلیند یک بازیکن چند پسته هست و میتونه به عنوان هافبک مرکزی،کناری،دفاع کناری سمت چپ و دفاع مرکزی بازی کنه انما پست تخصصی اش،هافبک مرکزی هست درست جایی که با نبود کریک خیلی بهمون ضربه وارد شده.
بلیند میتونه در کنار هررا مکمل خوبی اشه و خصوصیات تدافعی خوبی که داره میتونه در مرکز زمین یک هافبک تدافعی قابل اعتماد باشه.
روخو هم که فعلا بخاطر یه سری مسایل اداری هنوز مجوز بازی نگرفته و با اضافه شدنش میتونه جای بلکت رو در ترکیب بگیره.
البته در این دو-سه روز ممکنه باز هم خبرهای از خروجی ها و حتی خرید جدید در نقل و انتقالات داشته باشیم.گفته شده برای رقابت در درون دروازه شاید رومرو دروازه بان آرژانتینی به تیم اضافه بشه.
امسال تیمتون توی نقل و انتقالات بد نبوده و حداقل بازیکنای خیلی خوبی رو گرفتین
ولی توی دفاع وسط و هافبک دفاعی فقر مهره دارین و از این لحاظ می تونید ضربه بخورید
جالبه الان ترکیب بازی امروز منچستر و بارنلی رو دیدم باز هم ظاهرا سیستم 2-5-3 بوده و دی ماریا هم هافبک وسط بوده!
درسته دی ماریا توی رئال هم هافبک وسط مایل به گوشه بازی می کرد ولی توی همچین سیستمی نه و اون جا سیستم 3-3-4 بود که خیلی فرق داره
این 2-5-3 شاید توی لیگ های دیگه جواب بده و خیلی هم خوب باشه ولی توی لیگ انگلیس بعید می دونم بشه اونو جواب داد و اصلا خود بازیکنا هم خیلی عادت ندارن
به نظر من شاید نیمکتتون خیلی قوی نباشه ولی در صورتی که همه بازیکنا برسن ترکیب اصلی خیلی خوبی دارین و اگه یه مربی مثل فن خال در نهایت همون نتایج پارسال رو بگیره اصلا قابل توجیه نیست که بازیکن نداشتیم! :دی
اگه در آینده همه بازیکناتون برسن مثلا میشه همچین ترکیبی رو استفاده کرد:
بلیند - روخو - جونز - والنسیا
هررا - کریک
رونی ------- ماتا ------ دی ماریا
ون پرسی
4-3-3 هم میشه استفاده کرد ولی کلا تیمی که دفاع زیاد نداره بخود با سه دفاع بازی کنه یکمی عجیبه
در ضمن این بلیند می تونه هافبک دفاعی هم بازی کنه و شاو هم دفاع چپ باشه
آرامش ون گال من رو یاد سفرهای مویز به دور اروپا میندازه زمانی که یونایتد خیلی بد نتیجه می گرفت . آقا فکر می کرد فصل بعدی هم هست.
به مویز اطمینان داده بودن. ون گال هم در همین توهمه و فکر میکنه واقعا بهش وقت داده میشه.
اون دوستانی که از بازی تیم در تابستون تعریف تمجید می کنند یه مسئله رو نادیده گرفتن. پرسینگ و فشار روی بازیکنا در اون بازیها خیلی کمه و فضای خیلی زیادی به حریف داده میشه.
چون کسی واسش مهم نیست گل خوردن و باختن. بازیکنا در لیگ اما باید خیلی سریع فکر کنن و واکنش نشون بدن.
ون گال فکر می کنه چون تیم هفتم شده پس اشکال نداره این فصل هم تو همون رتبه ها یونایتد رو ببینیم و در نتیجه واسش مهم نیست که مشکلات تیم رو سریع حل کنه.
البته مطمئن نیستم که اصلا راه حلی داشته باشه.
من از ابتدای نیمه دوم بازی رو دیدم.
من فکر میکنم اصل مشکل ما سر سه دفاعه بودن تیمه.
الیته خیلی موافق این موضوع نیستم که فلان سیستم منسوخ شده باید بزاری کنار. من فکر میکنم اگر تیمی ابزار لازم برای هر فرمیشنی رو داشته باشه و به هماهنگی لازم رسیده باشه، میتونه حتی از سیستم های سه دفاع هم استفاده کنه.
در سیستم سه دفاعه مثل 343 یا 352 وظایف مدافعین به مراتب بیشتر میشه در عین از تعداد مدافعین کمتر شده و مدافعین کناری باید تا حدی وظایف فول بک رو عمل کنن و مدافع میانی باید در حد یک پاسور بتون توپ رو به گردش دربیاره.
متاسفانه الان مدافعین کناری مون یعنی رافائل و روخو که فعلا شرایط مناسب رو ندارن. در کنارش مدافعین ما هر لحظه آماده سوتی دادن هستند و بازی سازیشون در حد یه هافبک معمولی هم نیست و کلا بازی سازی و خلاقیت مدافعیمون یه چیزی تو مایه های بازی با پا بارتز یا والدزه! ضمن اینکه جاگیری مدافعین و کمک هافبک ها به خط دفاعی هم هنوز مشکل داره.
این ضعف در دقایق رو به پایان بازی با باز بودن فاصله و فضای باز بین مدافعینمون و اشتباه های فردی به خاطر پرس بازیکنان برنلی به شدت دیده شد که من دقایق آخر دیدم فلچر کمی عقبتر از فضای بازیه یه هافبک دفاعی بازی میکنه و به نوعی شده بود چهارمین مدافع ما.
حالا ابن سه دفاعه بودن و دفاعی بودن برنلی و چشم به ضد حمله داشته اونا باعث بشه که هافبک ها و فاز هجومی تیم نگران باشن که با از دست دادن یک توپ ساده در زمین برنلی تیم گل بخوره. این توجیه جالبی برای نمایش ضعیفمون نیست ولی متاسفانه دقت کرده باشید نه ماتا، نه دیماریا، نه رونی زیاد ریسک نمی کردند که حرکات ترکیبی سرعتی انجام بدن، چون با از دادن یک توپ، ضد حمله حریف مقابل یه دفاع سه نفره ناهماهنگ رو شاهد میشدند. پس به جای وارد کردن فشار از میانه زمین فشار، ترجیح میدادند بازی رو مدام با پاس های اغلب بلندببرند به گوشه ها یعنی بیشتر وینگر هامون رو راه مینداختن که امروز یکی از بدترین نمایش های والنسیا رو دیدیم. حالا باز اشلی یانگ به مراتب بهتر بود... ولی والنسیا عجیب بود که حتی یه نفوذ به داخل محوطه نمیکرد.
توی این بازی ضعیف من بازی جونز، بلکت، دیماریا و فلچر بگی نگی راضیم کرد.
.
حیف که امتیاز های ساده ای رو داریم از دست میدیم و گرنه با توجه به نرسیدن بازیکنان مصدوم و آماده نبودن بازیکنان جدیدمون و البته تفکرات جدید مربی برای تیم، خیلی نتایجمون افتضاح نیست.
+
باز هم گزارش افتضاح میرزایی:n21: چقدر غر میزنه این آقا! بابا تو افسانه ای! خوبه ایشون مارتین تایلر نیستند!
فکر کنم یه تیکه گفت بازی بعدی تفاوت دو تیم شهر منچستر روخواهیم دید (یعنی سیتی میزنه استوک رو میتروکونه) خوب خوشبختانه ایشون احتمالا حداقل از نتیجه اون بازی باخبرن الان.
واقعا دیروز با روان من بازی کرد این مزدک، به طور عجیبی همه بازیکنان رو مسخره میکرد و تمام و تمام جملاتش بار منفی داشت، یه گزارشگر وظیفه اصلیش رسوندن اتفاقات بازیه که بیننده ها از 90 دقیقه فوتبال لذت ببرن، نه اینکه با حرف های بسیار تمسخر امیز اقای گزارشگر ناراحت بشن.! و البته خیلی ها باز شکایتشون رو به صدا و سیما دیروز منتقل کردن! ولی ما که چشممون اب نمیخوره.
دیروز من یادم نمیاد که حتی یه بار هم به بازیکن سال اروپا شدن بازیکن سابق تیم اشاره کنه در عوض تا دلتون بخواد از هر جایی حرف ها به بارسلونا ختم میشد!!
لوک شاو: دفاع چپ ، وینگ بک چپ
روخو: دفاع وسط ، دفاع چپ
بلیند: هافبک دفاعی ، دفاع چپ ، دفاع وسط
به اینها اضافه کنیم تنها مدافع به درد بخور فصل قبلمون فیل جونز که حالا بهترین بازیکنمون هست. فیل جونز هم قابلیت بازی در دفاع وسط و دفاع راست و هافبک دفاعی رو داره.
در مورد رافائل هم با توجه به اینکه دفاع سه نفره ویژگی هایی میخواد که هیچکدومش رو رافائل نداره اونو کنار باید بذاریم از گزینه ها.
میبینیم که تنها گزینه با کیفیتمون واسه دفاع راست فیل جونز هست در حالی که واسه دفاع چپ گزینه های زیادی داریم که به نظرم لوک شاو قرار میگیره و در نهایت روخو هم در وسط با توجه به فیزیک و فد خوبش. 3 مدافع جوان که هیچ کدوم توانایی رهبری و لیدری خط دفاع رو ندارن و اینجا خلا مدافعان لیدری مثه ویدیچ به شدت احساس میشه، من مطئنم اگه ویدیج با اون کلاس بالای لیدری این فصل میموند واقعا این مشکلات رو نداشتیم.
فیل جونز بسیار مدافع خوبیه اما در همون طور که پست های قبلی گفتم دفاع انفرادیش بسیار بهتر از دفاع تیمی ش هست. و خب اون ویژگی هایی که همه عنصر های دفاعی رو با هم هماهنگ کنه رو نداره.
اما پست های دردسر ساز امسالمون وینگ بک هامون هستن، به بهترین وینگ بک هایی که در حال حاضر دنیای فوتبال هستن میشه به دنی الوس و مارسلو اشاره کرد و البته کنترائو که در بنفیکا و سال های اول حضورش در تیم ملی پرتغال این تجربه رو داشت که پارسال خیلی به تیم نزدیک شد و میشد که شاید بهتر بود امسال اون رو به خدمت میگرفتیم!
بگذریم، واسه وینگ بک راستمون بهترین گزینه موجود والنسیاست و خب میدونیم که اصلا در روز های خوبش نیس.
وینگ بک چپ هم اشلی یانگ واقعا گزینه بدیه ، تو چند بازی دونده بوده اما هیچ ثمری واسه تیم نداشته، تو کارای دفاعی ضعیفه و قدرت فشاری که یه وینگ بک باید داشته باشه رو نداره.
لوک شاو هم برای این پست هست که خب هر چند قدرت هجومی خوبی داره ولی خب هنوز واسه همچین پستی کمه.
اما در مورد هافبک دفاعی به نظرم بهترین گزینه بلیند هست و بعدش فیل جونز و کریک . استفاده همزمان بلیند و جونز در ترکیب به نظرم خیلی میتونه بهتر باشه چرا که همون طور که حسین جان اشاره کرد بازی با پای خوب و قدرت بدنی و سرعت توی سیستم دفاعی ترکیب های 3 دفاعه بسیار مهم هست، و فکر کنم اگه این دو همزمان با هم قرار بگیرن میتونن جا به جایی ها و تغییر پست های خوبی رو با توجه به سیستم بازی حریف و موقعیت بازی داشته باشند.
اگه یادتون باشه تاپیک سال گذشته یه بحث خوبی در رابطه با انعطاف پذیری تیم و بازیکنان داشتیم که خب این سیستم هم خیلی اینو میطلبه
در مورد فلچر که واقعا اصلا هیچ جوره نمیتونم بازی فیکسش رو قبول کنم، قدرت بدنی کم ، کاورینگ ضعیف ، بلاک که خیلی کم و سرعت هم که هیچ، انتقال فاز دفاع به حمله رو هم که خوب انجام نمیده.
کریک هم متاسفانه یکم سرعتش کمه و واسه هافبک دفاعی که باید بیاد و به عنوان مدافع چهارم در وسط قرار بگیره شاید به مشکل بر بخوره.
نهایت صحبت های من اینه که واقعا امیدوارم شاهد این سیستم سه دفاعه نباشیم و با رسیدن همه بازیکنانمون سیستم به 2-1-3-4 تغییر حالت بده. چون تو این سیستم بهتر میشه از دی ماریا هم بهره برد
واقعا این تاپیک که میام و نظرات دوستان که میخونم واقعا لذت میبرم.
به نظر من هم همونطور که دوستان هم گفتن با اماده شدن بازیکنان خط دفاعی و هماهنگ شدن بازیکنان جدید مطمعنم که بعد از مدتی یک تیم قوی رو میبینیم و این تیم فقط به زمان نیاز داره. یک مشکل دیگه تیم هم روحی روانی هست. بازیمنان اعتماد به نفس خودشون رو از دست دادند که باید بهشون بگرده.
خدا رو شکر تا دو هفته بازی نیست و توی این دو هفته تیم میتونه هماهنگ تر بشه. فقط خداکنه توی بازی های ملی مصدوم ندیم.
پ.ن من دیروز گزارشگر لهستانی رو که هیچی ازش نمیفهمیدم با کیفیت بالا به مزدک ترجیح دادم. ایشون از اون فینال معروف جام باشگاه ها رو اعصاب من هست.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
کلا گزارشگرا تو ایران تنها کاری که خیلی بهش نمی پردازن گزارش بازیه.
همش در حال نقد بازیکنا مربی ها و داور و مرور سرگذشت بازیکنا و مدیرای باشگاه و کلا نظرات کارشناسی در همه زمینه ها هستن..
+
فن خال بهش فرصت داده بشه می تونه تیم رو موفق کنه، تو بایرن که خیلی عالی جواب داد.
مربی تغییر کرده و سیستم تیم هم کلا عوض شده، به نظرم منچستر فن خال رو حداقل از هفته دهم به بعد میشه دید. مویس یه کاری کرده که به این راحتی نمیشه شرایط رو عوض کرد..
اونقدر ون گال عالی جواب داد که آقا رو اخراج کردن از سمتش!نقل قول:
مویس تیمی رو هفتم کرد که با هر مربی معمولی دیگه ای هفتم می شد. مشکل از تعداد بالای بازیکنان بی کیفیت در تیم و سهل انگاری مویس در دور انداختنشون بود.
شاید گیگز باید به مویس هشدار میداد بابت این مسئله. ولی رفاقتش با اغلب بازیکنا باعث شد که تیم با یه عالمه بازیکن به دردنخور فصل رو شروع کنه.
ون گال حداقل ضعف بازیکنان رو تشخیص داده که این همه پول خرج کرده. ( یا شایدم هدر داده. )
ون گال صبح تا شب میگه My Philosophy, My Philosophy ,My Philosophy ... . یکی نیست ازش سوال کنه آخه بردن MK Dons و و برنلی و امثالهم مگه فلسفه لازم داره؟!!
.................................................. .....
باشگاه بد داره اداره میشه.
با نانی پارسال تمدید قرار داد شد. الان کجاست؟!
با والنسیا تمدید قرارداد شد. تصویر زیر عملکرد والسیا ست برابر برنلی ( بدترین تیم لیگ برتر ).
با کسی تمدید قرار داد شده که بلد نیست سانتر انجام بده برابر بدترین بازیکنان لیگ برتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقاله در مورد تاکتیک تیم تو یه سایت دیدم عکسای خوبی داشت
این اولی وظایف بازیکنا و نحوه حرکتشون هستش تو سیستم3-5-2
محتوای مخفی: 3-5-2
این دومی کاری هستش که بازیکنای ما واقعا انجام می دن سردرگمی ماتا و دیماریا جالبه و زیر توپ زدنای خط دفاع
[]محتوای مخفی: burnley
این بعدی دیگه کاملا واضحه هیچکس تو فضا نیست دیماریا توپو بده بهش
محتوای مخفی: DiMaria
من کلا خوش بینم به قضیه.. فن خال چندین بار گفته زمان میخواد تا فلسفشو جا بندازه
به هر حال دیگه از اون سیستم کلاسیک یونایتد خبری نیست و تغییرات زمان می خواد
به اضافه این که بلیند هم اضافه بشه خط هافبک تا حدودی بهتر می شه فلچرو خیلی دوست دارم ولی واقعا نمی شه با فلچر تا اخر فصل ادامه داد
مربی مهم اینه که برای بعد خودش چیزی برا باشگاه به جا بزاره. کاری که فن خال تو بایرن کرد باعث تغییر خیلی چیز ها شد و نوع فوتبال بایرن رو تا حدودی عوض کرد و متاسفانه فن خال زیاد به دفاع اعتقادی نداشت یعنی اونقدری که رو کارهای هجومی کار کرد رو دفاع تمرکز نداشت واسه همین باعث شد نتونه نتیجه های سال اولش رو تکرار کنه اما میراث بزرگی برای بایرن به جا گذاشت که شاید اون موقع ملموس نبود ولی وقتی سه گانه رو گرفت رده پای فن خال تو اون قهرمانی ها قابل دیدن بود.نقل قول:
اونقدر ون گال عالی جواب داد که آقا رو اخراج کردن از سمتش!
عملکردش تو تیم ملی هلند هم قابل قبول بود.
مشخصا نباید تو همین هفته های اول ازش انتظار معجزه داشت ...
البته من دوس ندارم منچستر اوضاعش درست بشه :دی :دی ولی فن خال می تونه شرایط این تیم رو برگردونه به روز های خوبش
شینجی دوست داشتنی بهش ظلم شد و بازی زیادی بهش نرسید. امیدوارم در دورتموند موفق باشه. خبر تایید رسمی شده.
شایعه شده زانوی فن پرسی مشکل داره و ممکنه تحت عمل جراحی قرار بگیره که اگر این شایعه حقیقت باشه سطح فوتبالش به مراتب پایین تر میاد اگر چه همین الان هم یک مقدار افت کرده.
البته به نظر من اینقدر هم که این تصاویر نشون دادن تیم سردرگم نبود، حتی ماتا به خوبی به جلو اضافه میشد و چندبار هم در موقعیت گلزنی قرار گرفت. همچنین دی ماریا چندین بار از جناح چپ به خوبی حرکت و خلق موقعیت کرد. چیزی که به نظر من بیشتر از این تیم رو تحت تاثیر قرار داده ناآمادگی و هم سطح نبودن بعضی بازیکنا هست که نیازی نیست اسم ببرم.نقل قول:
یه مقاله در مورد تاکتیک تیم تو یه سایت دیدم عکسای خوبی داشت
این اولی وظایف بازیکنا و نحوه حرکتشون هستش تو سیستم3-5-2
قبل از بازی با برنلی هم گفتم که باید دید فن خال برای استفاده از دی ماریا در ترکیب چه تدابیری اندیشیده که عملا دیدیم تغییری در سیستم نداده و از پتانسیل بالای دی ماریا در این سیستم نمی تونیم حداکثر استفاده رو ببریم.
البته اون عکس به حالت طنز اغراق آمیز ساخته شده.احتمال زیاد توسط کاربران معمولینقل قول:
یک سایت بزرگ برای تحلیل نمیاد با دست خطوط رو بکشه :n02:اما بی نظمی تیم کاملا درسته و فن خال هم گفته که تیم با استرس بازی کرده و هنوز نتونستیم استرس رو از بازیکنان دور کنیم.
-----------
چیچاریتو با انتقال قرضی یکساله به رئال رفت! :n29:
rvp که هنوز درست آماده نیست.با این اوضاع برای یک فصل جایگزینی رونی و فن پرسی فقط ولبک رو داریم.مگر اینکه امروز یه اتفاقاتی بیفته.
در روز آخر نقل و انتقالات هستیم.هنوز چندین اسم در رابطه با منچستر شنیده میشه.24 ساعت صبر میکنیم تا همه چیز رسمی و تمام شده اتفاق بیفته و بعد درموردش بحث میکنیم.
-----------------------
یکشنبه،31 آگست حضور وین رونی در منچستر 10 ساله شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 سال پیش در 31 اگست 2004 و در آخرین روز نقل و انتقالات وینی جوان از اورتون به منچستر یونایتد پیوست و تحت تحت نظر سرالکس فرگوسن به پیشرفت و درخشش خود در این تیم ادامه داد.
به همین ماسبت،سایت رسمی باشگاه،10 گل از شماره 10 در طول این 10 فصل انتخاب کرده که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مشاهده کنید.
خبر چیچاریتو رسمی شده؟
جالب اینکه در بازار نقل و انتقالات به دنبال تنها پستی که نیستیم مهاجم هست، زاها رو که قرضی دادیم (گل هم زد!)، چیچاریتو که ظاهرا رفتنش قطعیه، و جالب تر اینکه ولبک رو هم دارن میدن !! نمی دونم با چه تفکری این انتقالات صورت می گیره.
در این روز آخر احتمال انتقال Vlaar و De Jong وجود داره. باید صبر کرد و دید.
چیچا توؤیتر باشگاه اعلام کرد ولی هنوز رسمی نشده.نقل قول:
فالکاؤو بدجوری لینک داده شده به یونایتد.
از طرفی هم مدافع استون ویلا هم شایعش هست.
امروز اول سپتامبره,,مگه هنوز نقل و انتقالات هست؟؟ ددلاینه؟
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
امروز روز آخره.
خبری در مورد فالکائو ندیدم، خیلی باشگاه ها دنبالشن ولی من هیچ خبری در مورد یونایتد ندیدم. Vlaar (فلار) همون مدافع استون ویلا هست. ولبک هم احتمالا رفتنیه ! :n27: واقعا سر از سیاست های باشگاه در نمیارم !
احتمالا یونایتد میخوان تیم رو تدریجی تر بتکونن برای فصل بعد.... شاید نیم فصل و شاید هم برای فصل دیگه یونایتد مهاجم بگیره. منطقیم هست فکر میکنم تا الان خیلی پول خرج کرده یونایتد....دقیقا چقدر خرج داشته این فصل؟ با همه ی خرید ها و فروش؟نقل قول:
واقعا سر از سیاست های باشگاه در نمیارم !
شایدم سورپرایز بشن همه این روز اخری.....یهو دیدی کاوانی تو یونایتده!
فکر کنم چیزی حدود 150 میلیون پوند هزینه کرده، مطمئن نیستم. این خونه تکونی که قطعا داره اتفاق میافته اما همه چیز بحث مالی نیست و البته نمیشه یه دفعه کل تیم رو عوض کرد. در شرایطی که می دونیم فن پرسی رو تمام فصل نداریم و زاها رو هم قرضی دادیم، چرا هر دو هرناندز و ولبک رو باید رد کنیم بره؟ این موضوع تنها در شرایطی منطقی هست که یه مهاجم جدید به تیم اضافه بشه.اینم باید در نظر گرفت که عدم راهیابی به لیگ قهرمانان فصل بعد ضرر مالی بسیار بیشتری رو به تیم تحمیل می کنه تا حق و حقوق بازیکنان که این مستلزم داشتن یه تیم خوب برای این فصل هست.
بعد از اتمام فرصت نقل و انتقالات بهتر میشه عملکرد تیم رو بررسی کرد. فعلا که خبر جدیدی نیست و تا ساعاتی دیگه خبرها اوج می گیره.
مگه ولبک رفت؟
اینم جدول نقل و انتقالات منچستر تا این لحظه:
آخرین اخبار هم پیرامون بازیکنانی مثل فالکائو (خوشبختانه!) ، ویدال (بعیده !)، فلار و دی یانگ و انتقال هرناندز و ولبک هست. ضمن اینکه پاول 20 ساله هم قرضی انتقال داده شد.
نه ولی احتمال رفتنش زیاده. آخرین خبر انتقال قرضی به تاتنهام بوده.نقل قول:
هرچی به ساعات پایانی نزدیک میشیم خبر فالکائو هم بیشتر میشه و الان هم اسکای اسپورت اون رو تایید کرده.
به نظر من ما خریدن یک مهاجم نباید اولویت اصلیمون باشه.. حتی با نبودن فن پرسی و چیچاریتیو و با بودن ماتا و دی ماریا میشه از رونی در نوک حمله استفاده کرد. اولیت اصلی ما باید هافبک و یک مدافع درجه یک باشه.
فالکائو به صورت رسمی با قرارداد 12 میلیون پوندی و حقوق 200هزار یورویی در هفته به صورت قرضی به منچستر اومد