اوزيل يه فوتباليست بزرگه.شكي هم در اين نيست.در جام جهاني هم عالي بود.ولي در ليگ برتر اصلا بازي بدون توپ نداره.شما بازي پر فشار بايرن و بازيكنايي نثل الابا رو ببينين كه موقع توپ نداشتن مثل چي براي بازپس گيريش تلاش ميكنن
Printable View
اوزيل يه فوتباليست بزرگه.شكي هم در اين نيست.در جام جهاني هم عالي بود.ولي در ليگ برتر اصلا بازي بدون توپ نداره.شما بازي پر فشار بايرن و بازيكنايي نثل الابا رو ببينين كه موقع توپ نداشتن مثل چي براي بازپس گيريش تلاش ميكنن
استون ویلا 0-3 آرسنال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع: Arsenal .ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#################
ویدئو گلهای بازی
لینکهای دیگر به صورت اچ دی از شبکه CANAL+SPORT HD POL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ozil 0-1
Welbeck 0-2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cissokho 0-3 ( O.G )
صحبت های ونگر پس از پیروزی مقابل استون ویلا
آرسن ونگر پس از پیروزی مقابل استون ویلا پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.
در مورد پیروزی ...
واکنشی بود که پس از دیدار سه شنبه شب به آن نیاز داشتیم .استون ویلا بازی را خوب شروع کرد و یکی دو موقعیت خطرناک ایجاد کرد ولی پس از آن کنترل بازی را در دست داشتیم و در 3 دقیقه 3 گل به ثمر رساندیم . بعد از آن در نیمه ی دوم همه چیز به مالکیت و کنترل بازی برمی گشت زیرا آنها زیاد از لاک دفاعی خود خارج نمی شدند . در کل پیروزی قانع کننده ای بود که دنی ولبک و مسوت اوزیل در آن گلزنی کردند و این نیز اهمیت دارد .
در مورد وسوسه شدن مانور دادن روی ترکیب امروز ...
بازی به بازی به آنچه میخواهم بیشتر نزدیک می شوم .کمی تفاوت دارد ولی نه خیلی زیاد . امروز اوزیل پشت سر خط میانی آنها بازی کرد زیرا فکر می کردم آنها کار را برایمان دشوار کنند ولی برای ما مهم است که اوزیل را بین خط هافبک و دفاع حریف داشته باشیم و بازی را به جلو بریم . این راه جواب داد ولی او می تواند در هر جا بازی کند . عقیده دارم تیم خوب کار کرد و کار برای تک تک اعضا ساده تر شد .
در مورد گل ولبک ...
او گلی شبیه به آن گلی که به سویس زد به ثمر رساند . یک سانتر از چپ و او به سمت ان رفت . زمان بندی حرکاتش خوب است .فکر میکنم او امروز عملکرد بسیار خوبی ارائه داد به این دلیل که به خوبی حفظ توپ می کرد .حفظ توپ مهم است و او در در کل به عنوان مهاجم مرکزی بازی خوبی ارائه داد .
در مورد عملکرد اوزیل ...
خیلی خوشحالم از اینکه او در سریع ترین زمان ممکن از آن توپ بهره برد و گلزنی کرد .تقصیر و اشتباه شما[رسانه ها] نیست .نمی گویم تقصیر شما بود . تنها این را می گویم که چقدر خوب متوجه شدید جای خالی چه چیزی در تیم وجود دارد .برای او بسیار مهم بود که گل به ثمر برساند .
در مورد شگفت زده شدن از عملکرد هجومی استون ویلا ...
بله . نمیدانم چرا . باید از پل لمبرت بپرسید .
در مورد الکسیس سانچز...
سانچز امروز استراحت داشت و البته او کاملا در دسترس بود .
در مورد در نظر نداشتن بازی دادن به اوزیل ...
نه ، نه، واقعا نه. همیشه چنین چیزی را در نظر می گیرید . من بازیکنان هجومی زیادی دارم و همیشه به دنبال پیدا کردن بالانس مناسب هستید و این همیشه آسان نیست زیرا من به سانچز که بازی های زیادی انجام داده بود استراحت دادم . بازیکنان باتجربه ی زیادی داریم که اکنون بازی نمی کنند و کیفیت فوق العاده ای دارند اما همچنین احساس کردم جایی هستیم که باید به اوزیل نشان دهیم به او اعتماد داریم . او هم نشان داد وقتی تحت نظر است قادر است واکنش نشان دهد .
در مورد آسیب رسیدن به اعتماد به نفس اوزیل در صورت کنار گذاشتنش...
همیشه مساله ی حساسی است . هیچگاه نمی دانید افراد به این مساله واقعا چه واکنشی نشان می دهند .
در مورد ترجیح اوزیل به بازی در کدام پست ...
در مرکز ولی می توانم به شما 10 بازیکن دیگر در تیم را به شما بدهم که میخواهند در مرکز بازی کنند
مصاحبه دنی ولبک پس از نخستین گلش برای آرسنال در جریان پیروزی ۳-۰ برابر استون ویلا...
در مورد پیروزی...
شروع و عملکرد تیمی خوبی داشتیم. توپ را به چرخش در آوردیم و به دفع آنها نفوذ کردیم. این تفاوت را رقم زد.
در مورد زدن 3 گل در 4 دقیقه...
میدانستیم که بازی سختی با استون ویلا داریم. هرگز بازی آسانی در لیگ برتر وجود ندارد. زمانی که گل نخست را زدیم به نظر میرسید کنترل بازی را بدست گرفته ایم.
در مورد اینکه از بازی کردن در آرسنال لذت میبرد...
هنوز به اندازه ای که باید، با تیم تمرین نکرده ام ولی حالا بازیکنان را بهتر میشناسم. مطمئنم در آینده درک متقابل بهتری وجود خواهد داشت
منبع: Arsenal.ir
مثل اینکه صحبت های اومدن کاوانی خیلی جدی تر شده. تو PSG از پست و میزان بازیش راضی نیست. اگ بتونن کاوانی رو بگیرن بالاخره میشه امیدوار شد که کم کم دوباره از یه ترکیب نیم بند و وابسته به شانس به سوی ترکیب کامل بریم. ولی باید خرج کنن. صحبت هایی هم هست که میخوان رویس رو هم بگیرن و یه زوج خفن درست کنن.
کاوانی شایعس عمرا اتفاق بیافته. به نظر من تیم ی دفاع چپ تاپ ی هافبک دفاعی و یه سنتربک ب جای مرته نیاز داره تا ترکیب کامل بشه. حالا اینکه اینا عقلشون میرسه بخرن یا ن بحث دیگریستنقل قول:
پایگاه خبری GunnersTrust: کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با تاتنهام دقایقی پیش انجام شد. در ادامه می توانید تیتر مباحث گفته شده در این کنفرانس را ملاحظه کنید. متن کامل اخبار پس از انتشار در سایت قرار داده خواهد شد.
26 سپتامبر: کنفرانس پیش از دیدار با تاتنهام
اخبار تیم: فلامینی بازگشته است.
ونگر: "به ثابت قدم بودن افتخار می کنم."
ونگر: "چمبرز به بازیکن ثابت تبدیل شده است."
رییس: "همیشه طرفدار ثبات بوده ام."
ونگر: "بهترین مهاجمان در لیگ برتر هستند."
ونگر: "اوزیل و ولبک همکاری خوبی دارند."
Arsenal.com
مترجم: Rebecca
پایگاه خبری GunnersTrust: بخش های دیگر صحبت های آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل تاتنهام.
در مورد واکنش سریع به شکست مقابل ساوتهمپتون...
مایوس کننده بود که مقابل ساوتهمپتون حذف شویم اما می توانستیم تیم کاملا متفاوتی باشیم زیرا نسبت به بازی مقابل استون ویلا 10 بازیکن را تغییر دادم. اکنون بیشتر عملکرد دیدار مقابل ویلا را در ذهن خود داریم و می خواهیم خوب عمل کنیم. اما همچنین می خواستیم در جام اتحادیه جلوتر برویم اما ساوتهمپتون خیلی خوب بازی کرد. باید آنها را به عنوان یکی از برجسته ترین تیم های این فصل لیگ برتر در نظر بگیرید.
در مورد استفاده از سیستم چرخشی در تیم...
برای بازیکنانی که بازی های زیادی انجام نداده اند سخت است که به ترکیب بیایند و در بهترین فرم خود باشند. همیشه می خواهید در قبال بازیکنانی که بطور مداوم در سطح رقابتی حضور ندارند سخت گیر باشید. باید بیشتر به بازیکنان جوان نگاه کنید و از این نظر باور دارم که بازیکنانی مانند ایساک هایدن و هکتور بلرین نشان داده اند که کیفیت لازم برای حضور در ترکیب را دارند و باور دارم که در مجموع دیوید اوسپینا بازی خوبی ارائه کرد.
در مورد پشیمانی از عدم جذب یک هافبک دفاعی...
نه به هیچ وجه. ابو دیابی یک گزینه است زیرا او بازیکن با کیفیتی است. اگر در بازار به دنبال بازیکنی با کیفیت تر از دیابی باشید، برای پیدا کردن آن به مشکل بر خواهید خورد. او برای یک سال و نیم بازی نکرده و سعی کردم راه حلی پیدا کنم تا هم برای او و هم برای ما مناسب باشد. اتفاقی که می افتد این است که او در حال حاضر در بهترین فرم خود نیست زیرا به بازی های بیشتری نیاز دارد. او سرعت و قدرت لازم در چالش ها که نقطه قوت او نیز هست را بدست نیاورده اما اگر بتوانم او را از آسیب دیدگی دور نگه دارم، او باز می گردد و می تواند راه حل قابل قبولی برای خودش و ما باشد.
در مورد استفاده از سیستم چرخشی در دوره فشرده پیش رو...
در حال حاضر واقعا نه، به بازی بعدی نگاه می کنم زیرا بازی بزرگی است و اعتماد به نفس ما برای حضور در دیدارهای بعدی را شکل می دهد. این حقیقت دارد که هفته بزرگی برای ماست بنابراین اجازه دهید آن را خوب شروع کنیم.
در مورد نتایج مالی باشگاه...
سود ما کاهش یافته و به اندازه سال های قبل نبود زیرا پول زیادی را هزینه کردیم. وقتی نیاز است خرید کنیم، خوب است که پشتوانه خوبی داشته باشیم و وقتی بازیکنان مناسب وجود داشته باشند و ما نیاز به تقویت ترکیب خود داشته باشیم، این کار را خواهیم کرد. اما فکر می کنم در دو سال گذشته ما پول بسیاری را سرمایه گذاری کردیم و این کار را با پولی که در دسترس داریم ادامه خواهیم داد.
در مورد حضور لمپارد در سیتی...
همواره باید در دو جنبه قضاوت کنید، یکی اخلاقی و دیگر قانونی و تنها به این بستگی دارد که موضع را چگونه در نظر می گیرید. فکر می کنم این قانونی است؟ اگر اینطور باشد پش باید به آن احترام بگذارید و بازیکن باید با تصمیمات خود کنار بیاید. به این واقعیت که او می خواهد در سطح اول بازی کند احترام می گذارم و شاید در چلسی به هیچ وجه چنین موقعیتی نداشت. واقعا تمام مسائل پشت این ماجرا را نمی دانم. آیا او اول برنامه داشت که به نیویورک برود و سپس به سیتی بیاید؟ طمئن نیستم. واقعا فکر می کنم او می خواست به خارج و نیویورک برود و ناگهان این شرایط در لیگ برتر به وجود آمد و او نیز پذیرفت. او به مراتب بهتر از من می تواند توضیح دهد، نمی دانم مسائل پشت این ماجرا چیست.
در مورد یک دوره کلیدی...
با شما موافقم که دومین بخش مهم فصل را پیش رو داریم. اولین مانع دیدار مقابل بشیکتاش بود که بعد از جام جهان و در شروع لیگ برتر باید از آن عبور می کردیم. شروع ما معقول بود و اکنون دومین بخش بازی هایی است که به شما نشان می دهد چقدر قوی و خوب هستیم.
در مورد حمایت از قانون ضد تبعیض در ورزش (معروف به قانون رونی)...
من حامی هر نوع مقابله با تبعیض هستم و رویای حضور در جامعه ای را دارم که شایستگی و صلاحیت در آن ملاک باشد و مهم نیست از کجا می آیید و یا رنگ پوست یا فرهنگ شما چیست. این مهمترین چیز برای من است. فکر نمی کنم نیاز باشد در مورد یک شغل تبعیض لحاظ شود. نمی خواهم بخشی از چنین فرهنگی باشم که وقتی کاری بدست می اورم، فکر کنم بخاطر این است که از جای خاصی آمده ام. از نگاه دیگر این مساله می تواند حتی دلگرم کننده باشد. تنها رویای حضور در یک دنیای رقابتی را دارم که در آنها همه تنها به این دلیل که در کارشان خوب هستند، شغلی را بدست بیاروند. طرفدار چنین چیزی هستم. در فرانسه مناظره ای داشتم که باید هیچ گونه تبعیض در مورد زنان یا مردان وجود داشته باشد یا نه؟ به نظرم تنها میزان شایستگی است که اهمیت دارد.
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل تاتنهام را اعلام کرد.
در مورد اخبار تیم...
فلامینی به ترکیب بازگشته و مصدومان بلند مدت ما باز نگشته اند.
در مورد وضعیت مابقی اعضای تیم...
همه در شرایط قبلی هستند. مونرئال هنوز بازنگشته. نفراتی مانند جیرود، دبوشی و والکات نیز در دسترس نیستند.
در مورد کایرن گیبز...
حالش خوب است.
در مورد پر مرته ساکر...
او نیز در دسترس است. امروز در تمرینات عادی شرکت داشت و فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشد.
* آرسنال 4 تا از 5 بازی قبلی خودش برابر تاتنهام رو در لیگ برده ، اونا 2 برد 1-0 و 2 برد 5-2 داشتند .
* تاتنهامی ها فقط یکی از 21 بازیشون در ورزشگاه خانگی آرسنال رو با پیروزی به پایان رسوندند .
* آخرین باری که آرسنال موفق نشد در خونش برابر تاتنهام در لیگ برتر گلزنی کنه ، برمیگرده به سال 1998 . از اون زمان تا به حال ، توپچی ها در 15 بازی موفق به زدن 38 گل شدند .
* تاتنهام در سال 2014 تا به حال 6 پنالتی رو به حریفان تقدیم کرده که فقط منچستریونایتد از این نظر آمار بدتری داره .
* آرسنال در فصل پیش از 10 بازی ای که دربی بودند ، 25 امتیاز به دست آورد (8 برد 1 تساوی 1 باخت) اونها هفته ی ابتدایی امسال رو هم با پیروزی در یک دربی دیگه برابر کریستال پالاس شروع کردند .
اینم پاسای موفق روسیچکی توی دربی ای قبلی ( بازی 2-0 معروف جام حذفی ) که توی خونه ی آرسنال بود .
اینم پاسای موفق روسیچکی به کازورلا توی اون بازی
نمودار حرارتی روسیچکی توی اون دربی
gunnerstrust.com
آرسنال ۱ - تاتنهام ۱
توپچی ها با تساوی خانگی مقابل اسپرز دو امتیاز ارزشمند را از دست دادند...
آرسنال که در هفته ششم لیگ برتر در داربی شمال لندن میزبان تاتنهام بود شروعی طوفانی داشت و از همان ابتدای نمایشی هجومی ارائه داد اما تنها صاحب چند موقعیت نصفه و نیمه شد که بازیکنان آرسنال موفق به استفاده از آنها نشدند.
مصدومیت آرتتا در نیمه اول و تعویض او با متیو فلامینی تاثیر زیادی در روند بازی داشت و پس از این تعویض تاتنهامی ها از لاک دفاعی بیرون آمدند و برای چند دقیقه ای سوار بر بازی شدند. جدی ترین موقعیت آنها با کنترل بسیار بد آدبایور از دست رفت.
در ادامه باز هم آرسنال این بار روی حرکت خوب رمزی و پاس او برای چمبرلین صاحب موقعیت شد که شوت اوکس را هوگو لوریس به زیبایی مهار کرد.
در آخرین دقایق نیمه اول هم مصدومیت آرون رمزی از ناحیه همسترینگ باعث شد ونگر دومین تعویض اجباری خودش را هم در نیمه اول انجام دهد و سانتی کازورلا را به جای رمزی به میدان بفرستد.
شروع نیمه دوم هم به مانند نیمه اول از سوی آرسنال هجومی دنبال شد و جدی ترین موقعیت آرسنال در شروع نیمه دوم حرکت تیمی خوبی بود که به اوزیل ختم شد ولی او موفق نشد با ضربه بغل پای خود دروازه را باز کند.
در حالی که توپ و میدان در اختیار آرسنال بود در دقیقه 56 اشتباه فلامینی پشت محوطه جریمه موقعیتی خوب برای اسپرز فراهم کرد و ناصر چادلی موفق شد روی این حرکت دروازه آرسنال را باز کند.
پس از این گل آرسنال تلاش زیادی برای بازگشت به بازی کرد و ورود سانچز به زمین در دقیقه 60 به این امر کمک کردو در نهایت موفق شد در دقیقه 74 توسط چمبرلین گل تساوی را به ثمر برساند.
بعد از این گل آرسنال باز هم به حملات خود ادامه داد اما در امر ایجاد موقعیت جدی ناکام ماند و اسپرز موفق شد در روز درخشش هوگو لوریس و یونس کابول یک امتیاز ارزشمند از امارات به خانه ببرد.
آرسنال چهارشنبه شب در دور دوم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان میزبان گالاتاسرای خواهد بود.
منبع:Arsenal.ir
هر بازی چوب حماقت ونگر بابت نخریدن هافبک دفاعی را میخوریم
ارسنال 1-1 تاتنهام (امار - عکس - گلها)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Chadli 0-1دانلود گلهای بازی دیشب
------------------
طرفداری
-----------------
لینکهای دیگر به صورت HD
mp4-X264 | 1280 x 720 | FOX SPORT | Italian | ~ 1.5 Mbps
Chamberlain 1-1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های ونگر پس از تساوی برابر تاتنهام
در مورد اینکه آیا آرسنال شایسته پیروزی بود...
اینطور فکر میکنم. اگر به تعداد شوت در چهارچوب تاتنهام و میزان مالکیت توپ آنها نگاه کنید، میتوانند بگویند که نتیجه فوق العاده ای گرفته اند.
در مورد اینکه نتیجه ناامید کننده بود...
بله. از آن دست بازی ها بود که اگر در آن گل نخورید، بازی را خواهید برد. آنها منتظر ما بودند، در عمق دفاع میکردند و دنبال ضدحمله بودند - ما 70 درصد مالک توپ بودیم. باید صبور باشید و البته اشتباهی هم نکنید. ما همچنین موانعی هم داشتیم زیرا دو بازیکنمان خیلی زود مصدوم و از بازی خارج شدند و در حالی که در 30 دقیقه پایانی کنترل کامل بازی را در اختیار داشتیم فقط یک تعویض برایمان باقی مانده بود. تنها یک تعویض برای تهاجمی کردن تیم داشتم و در بازی با چنین شرایطی، کافی نیست.
در مورد گل تاتنهام...
بله، توپ را در نیمه خودمان از دست دادیم. ولی باید به تیمم اعتبار بدهم چون یک بار دیگر به بازی برگشتند و تلاش زیادی را به کار گرفتند. از زمانی که به اینجا آمده ام، یکی از معدود دفعاتی بود که مقابل تاتنهام تا این حد مالک توپ بودیم که البته با دفاع خوب آنها همراه شد و باید به آنها اعتبار بدهید. یونس کابول و یان ورتونگن خوب بازی کردند و البته هوگو لوریس. از هر ثانیه ای که میتوانستند برای به تاخیر انداختن بازی استفاده کردند. دوست دارم که داور یک بار به شکلی مناسب به این رفتار واکنش نشان دهد.
در مورد اینکه الکسیس سانچز بازی را آغاز نکرد...
صرفا انتخاب ترکیب بود. مشکل مصدومیتی وجود نداشت.
در مورد اینکه باید برای آرسنال یک پنالتی گرفته میشد (احتمالا در مورد صحنه مربوط به ویلشر)...
فکر میکنم پنالتی بود ولی داور تشخیص داد که نبوده. بنابراین از او باید بپرسید چرا پنالتی نگرفته است.
در مورد اینکه آیا تاتنهام وقت تلف میکرد...
سعی کردند این کار به ساده ترین شکل ممکن انجام دهند - سعی کردند زمان بخرند. آهسته کردن بازی عادی است و کاملا آن را درک میکنم. ولی داوران در زمین هستند تا جریان بازی را حفظ کنند و دوست دارم یک داور انگلیسی برای یک بار هم که شده این کار را انجام دهد. مردم پول میدهند تا فوتبال تماشا کنند. به همین سادگی. این کار احترام گذاشتن به مردمی است که برای تماشای فوتبال پول پرداخت میکنند.
در مورد اینکه داور باید به بازیکنانی که وقت تلف میکنند کارت زرد نشان دهد...
باید بلافاصله این کار انجام دهد. وقتی دروازبان توپ را برای زدن ضربه دروازه میگیرد و از یک سمت به سمت دیگر میرود، باید کارت زرد به او نشان بدهید. پس از آن از همان جایی که توپ به دستش میرسد بازی را آغاز خواهد کرد.
در مورد اینکه آیا با داور در این مورد صحبت کرده اید...
نه، آنها داوران حرفه ای هستند.
در مورد مصدومیت ها...
نمیدانم رمزی و آرتتا تا چه زمانی بیرون خواهند بود.
در مورد نوع مصدومیت ها...
فکر میکنم رمزی همسترینگ و آرتتا ساق پا. ویلشر هم مشکلی در مچ پا داشت.
در مورد اینکه آیا پیشتر نگران مصدومیت رمزی و ویلشر بوده است...
به طور مداوم نه. اگر به صحنه مصدومیت ویلشر نگاه کنید، به مچ پایش ضربه زده شد و مچ او پیچید. در مورد رمزی نگرانی در مورد همسترینگ است. مصدومیت او را درک نمیکنم چون این هفته استراحت خوبی داشت و مقابل ساوتهمپتون به او بازی نداده بودم. باعث تعجب است چون او بازیکن مقاومی محسوب میشود.
در مورد اینکه آرسنال باید بیشتر در مورد اعلام پنالتی صحبت کند...
در کتاب داوری اعلام پنالتی با میزان اعتراض رابطه ای ندارد. ولی میتواند اثرگذار باشد.
در مورد اینکه آیا سه بازیکن نام برده شده مقابل چلسی بیرون خواهند بود...
در مورد ویلشر نمیدانم ولی رمزی و آرتتا قطعا به بازی نمیرسند.
در مورد اینکه با این مصدومیت ها در میان هفته بازی لیگ قهرمانان از راه میرسد...
اگر این سه بازیکن را امروز از دست بدهیم، به یکباره کم تعداد خواهیم بود و فراموش نکنید که دو مصدوم بلند مدت داریم (ژیرو و دبوشی) بعلاوه ولکات که میشود شش بازیکن. دیابی هم آماده نیست. پس نگران کننده است.
در مورد اینکه آیا ویلشر به بازی گالاتاسارای میرسد...
نمیدانم.
در مورد شروع فصل تا اینجای کار...
ناامید کننده است. قسمت مثبت ماجرا این است که بدون شکست بوده ایم ولی قسمت منفی این است که چهار امتیاز را در بازی هایی که کیفیت بالایی داشته ایم از دست داده ایم. باید این روند بدون باخت را ادامه دهیم و باور دارم از مقطعی به جای مساوی کردن خواهیم برد. فکر میکنم امروز اگر گل اول را نمیخوردیم برنده از زمین خارج میشدیم.
واکنش گیبس و پر بعد از دربی
گیبس و مرتساکر بعد از دربی به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند...
کیرون گیبس:
در مورد گل چمبرلین و عملکرد تیم...
الکس یک بازیکن شگفت انگیز است و فقط نیاز دارد بازی کند. او در حال نشان دادن این است که چه کاری می تواند انجام دهد و حاصل کار او چیزی است که ما می خواهیم روی آن کار کنیم. حالا زمانی است که این را می بینیم و روی نتایج تاثیر گذار ظاهر می شود. او بازیکن حرفه ای خوب و استعدادی شگفت انگیز است.
در مورد کسب چهار تساوی در این فصل...
می خواهیم آنها را به برد تبدیل کنیم و تیم برای انجامش سخت تلاش می کند. فکر می کنم اگر روند چند بازی قبلی را ادامه بدهیم موفق می شویم این کار را انجام بدهیم.
در مورد تساوی در این بازی...
به واسطه تاریخ پشت این بازی مهم بود که نبازیم. آنها خیلی خوب دفاع کردند، مطمئن نیستم چطور موفق به انجام این کار شدند اما قطعا آن را انجام دادند و ما هر چه در توان داشتیم گذاشتیم بنابراین باید نکات مثبت بازی را در نظر بگیریم و برای بازی بعدی برویم. گاهی اوقات فقط اتفاق نمی افتد [بردن]. لازم است کاری که داریم می کنیم را ادامه بدهیم تا موقعیت های خوبی خلق کنیم و من مطمئن هستم این کار را خواهیم کرد.
پر مرتساکر:
در مورد بازی...
ما در نیمه اول دو بازیکن کلیدی را از دست دادیم و. این بیش از یک ضربه معمولی بود. ما تا انتها جنگیدیم به ویژه در نیمه دوم وقتی آنها عقب کشیدند. وقتی پیش افتادند کار خیلی سخت شد ولی ما با روشی خوب برگشتیم اما نه با روشی به یادماندنی. می توانست کمی بهتر باشد اما در کل آنها شایسته 1 امتیاز بودند زیرا خیلی خوب دفاع کردند.
در مورد کالوم چمبرز...
می دانستیم با توجه به مصدومیت دبوشی به همه بازیکنانمان احتیاج داریم و او به زمین آمد و عملکرد قابل توجهی به نمایش گذاشت. او استعداد خوبی دارد و ما همواره سعی می کنیم او را وادار کنیم جلو برود. او استعداد خارق العاده ای دارد و امروز هم این را نشان داد.
در مورد این که گرفتن 1 امتیاز روحیه آرسنال را تقویت می کند...
می دانیم که در رختکن روحیه تیمی خوبی داریم بنابراین باید آن را در زمین نشان بدهیم. امروز آن را به شیوه خوبی نشان دادیم اما من فکر می کنم می توانیم بهتر کار کنیم، خیلی بهتر. در کل عملکرد خوبی بود و فکر می کنم اعتماد به نفس در حال برگشتن است.
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسنال در نیمه اول رویارویی با تاتنهام میکل آرتتا و ارون رمزی را از دست داد و همچنین جک ویلشر دچار مصدومیت شد.
بازیکن 22 ساله یک ساعت دوام آورد اما ونگر نتوانست در مراحل پایانی بازی بازیکنی تازه نفس به میدان بیاورد.
سرمربی در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "برای ما تاثیر گذار بود زیرا ما باید نیمه دوم را شروع می کردیم و در این نیمه همیشه مسلط ظاهر شده ایم. با کمبود گزینه ها در بخش هجومی مواجه بودیم.
"فقط یک انتخاب برایم باقی مانده بود. اگر می توانستیم در 30 دقیقه پایانی روسیچکی و پودولسکی را به زمین بیاوریم قطعاً تفاوت ایجاد می کرد.
"نمی دانم تا چه مدت جک را نداریم زیرا مصدومیت در ناحیه مچ پا است که قبلاً هم سابقه مصدومیت داشته است. امیدوارم مصدومیتی طولانی مدت نباشد. میکل و ارون به طور قطع بازی های گالاتاسرای و چلسی را از دست خواهند داد."
الکس اوکسلید چمبرلین اولین گل خود در فصل جاری را در پایان هفته به ثمر رساند. ونگر از مشارکت وینگر خود خوشحال است و امیدوار است این بازیکن بیشتر گلزنی کند.
او گفت: "این چیزی است که از او می خواهید، او در مقابل دروازه بهبود یافته است زیرا اندکی بیرون محوطه جریمه بود.
"اکنون شروع کرده است که درون محوطه جریمه باشد و امیدوارم این واقعیت که می تواند گلزنی کند به او اشتهای بیشتری برای این کار بدهد."
روی ضربه سری که مرته می زنه به نظر توپ از خط دروازه عبور می کنه اما تصویری که از تکنولوژی خط دروازه به نمایش در میاد مسخره ترین تصویر ممکنه ! واکنش لوریس تو دو مرحله انجام میشه که مرحله اول توپ جلوی خط دروازس و مرحله دوم توپ دست کم تا نصفه روی خط میاد اما تصویری که به نمایش در میاد از مرحله اول واکنش هست یعنی زمانی که توپ جلوی خط دروازه قرار داره ! متاسفانه دیگه بعد از اون هیچ گونه تکراری از اون صحنه به نمایش در نیومد و شما فقط می تونید تصویر اصلی رو زوم کنید و ببینید توپ به کجا میره !
صحنه مربوط رو از این لینک ببنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه تصویر کامل لود شد صفحه رو با موس بکشید تا زوم بشه . چیزی که بعد از زوم کردن به دست میاد این تصویر بعد از مرحله دوم واکنش هست ! متاسفانه چون تصویر دیگه ای وجود نداره نمیشه با قطعیت حرفی زد.
gunnerstrust.com
ونگر تاييد کرد،تمديد قرار داد ژيرو با آرسنال
ونگر معتقد است که ژيرو براي آرسنال مهره اي کليديست و تمديد قرارداد او خبري خوب براي توپچي هاست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، آرسن ونگر امروز تایید کرد که باشگاه آرسنال با الیویه ژیرو بر سر تمدید قرارداد به توافق رسیده است. پیش از این اخباری مبنی بر تمدید قرار داد این مهاجم فرانسوی به گوش رسیده بود که امروز ونگر مهر تاییدی بر این شایعات زد.
قرارداد ژیرو تا سال 2018 تمدید خواهد شد و حقوق این بازیکن نیز از هفته ای 77 هزار پوند به 115 هزار پوند افزایش خواهد یافت. ژیرو در 102 بازی برای توپچی ها زننده 42 گل بوده و هم اکنون به دلیل شکستگی پا از میادین به دور است و مشخص نیست کی آماده بازی خواهد شد.
ونگر گفت :" ما در آرسنال به دنبال ثبات هستیم. ژیرو برای من مهره ای کلیدی محسوب می شود و من به او ایمان دارم. او کیفیت ما را بالاتر می برد و برای هواداران نیز بازیکن مهمیست. از تمدید قرار داد او خوشحال خواهم شد و می دانم که او با باشگاه به توافق رسیده است "
منبع:varzesh3.com
آرسنال ۴ - ۱ گالاتاسرای
برد پر گل توپچی ها برابر حریف ترک در هفته دوم لیگ قهرمانان رقم خورد...
در دومین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آرسنال در حالی میزبان گالاتاسرای بود که در بازی اول 2-0 مغلوب دورتموند شده بود. تیم مهمان هم در بازی اول در برابر اندرلخت به تساوی 1-1 رضایت داده بود.
آرسنال از دقایق ابتدایی توپ و میدان را در اختیار و سعی داشت موقعیت گلزنی ایجاد کند.
اما در ادامه برای دقایقی بازی متعادل تر شد تا این که در دقیقه 22 بازی با حرکتی که از سمت چپ آغاز شد آرسنال به گل اول رسید. گیبس توپ را به سانچز داد و او نیز با یک پاس خوب ولبک را در موقعیت گلزنی قرارداد تا این مهاجم جوان با یک ضربه دقیق دروازه را باز کند.
پس از این گل هم کنترل بازی در اختیار آرسنال بود و فقط 8 دقیقه بعد در دقیقه 30 ولبک موفق شد گل دوم خود و تیمش را به ثمر برساند. مدافع گالاتاسرای سعی کرد با ضربه سر به هم تیمی خود پاس رو به عقب بدهد اما ولبک با سر روی توپ اثر گذاشت و پس از کنترل آن مدافع مستقیم خود را از پیش رو برداشت و بار دیگر دروازه را باز کرد.
دقایقی بعد فلیپه ملو با تکلی خشن روی سانچز از داور کارت زرد گرفت.
هواداران گالا که ظاهرا از نتیجه به دست آمده رضایت نداشتند در دقیقه 37 با پرتاب مواد آتش زا به درون زمین برای دقایقی باعث توقف بازی شدند.
در ادامه حملات آرسنال در دقیقه 41 مسوت اوزیل با پاسی دقیق سانچز که روی خط آفساید بود را صاحب توپ کرد و این مهاجم شیلیایی نیز موفق شد برای آرسنال در این بازی گلزنی کند.
ژمایلی در دقیقه 43 با خطا روی سانچز کارت زرد را دریافت کرد و دقیقه ای بعد متیو فلامینی هم مرتکب خطا شد تا اولین کارت زرد آرسنال به نام او ثبت شود.
دو دقیقه زمان تلف شده نیمه اول بدون هیچ اتفاق خاصی به پایان رسید تا آرسنال با یک برتری قاطع به رختکن برود.
توپچی ها نیمه دوم را هم با گل شروع کردند و دنی ولبک روی پاس چمبرلین در دقیقه 52 صاب توپ شد و با ضربه ی چیپ خود موفق شد هت تریک کرده و آرسنال را به گل چهارم برساند.
بعد از این گل تیم مهمان جلوتر آمد و با بیشتر کردن فشار موفق شد یک پنالتی بگیرد. شزنی در دقیقه 60 بوراک ایلماز را در محوطه جریمه سرنگون کرد تا علاوه بر دادن ضربه پنالتی از بازی نیز اخراج شود.
اوسپینا به جای سانچز به میدان آمد اما نتوانست ضربه پنالتی ایلماز را مهار کند تا نتیجه 4-1 شود.
گالاتاسرای بعد از ده نفره شدن آرسنال بازی را در دست گرفت و حملات متعددی را شکل داد.
توماس روزیسکی در دقیقه 67 به جای چمبرلین وارد زمین شد.
در دقیقه 69 پاندف و ساری از زمین بیرون رفتند و بروما و بولوت وارد زمین شدند.
اوزیل نیز در هفتاد و هفتمین دقیقه بازی جای خود را به جک ویلشر داد.
بیشتر حملات مهمان به شوت های از راه دور ختم می شد که اکثرا خطر چندانی نداشتند اما با این حال اوسپینا چندین بار با واکنش های خوب خود مانع گلزنی بنفش پوشان گالاتاسرای شد. از جمله موقعیت هایی که با واکنش اوسپینا همراه شد می توان به ضربه سر ایلماز ضربه آلتینتاپ و شوت از راه دور اشنایدر اشاره کرد.
بازی با همین روند دنبال میشد تا در آخرین دقیقه از 4 دقیقه زمان تلف شده نیمه دوم سانتی کازورلا روی پاس ویلشر در موقعیت تک به تک با موسلرا قرار گرفت و سعی کرد با ضربه چیپ دروازه را باز کند که کایا در آخرین لحظات مانع این اتفاق شد و بازی نیز با همان نتیجه 4-1 به اتمام رسید.
آرسنال هفته بعد در لیگ برتر باید به مصاف چلسی برود.
پر: تقریبا فوق العاده بودیم
پر مرتساکر میگوید نمایش "تقریبا فوق العاده" آرسنال برابر گالاتاسارای پیش زمینه خوبی برای دیدار برابر چلسی است...
توپچی ها موفق شدند با سه گل دنی ولبک و یک گل از الکسیس سانچز گالاتاسارای ترکیه را با نتیجه 4-1 شکست دهند و به رده دوم گروه صعود کنند.
توپچی ها پس از اخراج-پنالتی شزنی توانستند ادامه بازی را 10 نفره کنترل کنند و پر میخواهد چنین فرمی را در بازی با چلسی هم ببیند.
"تقریبا فوق العاده بودیم.
"فکر میکنم در نیمه دوم بیش از اندازه میخواستیم راحت باشیم. خصوصا زمانی که توپ را میگرفتیم و بلافاصله از دست میدادیم. این باعث شد مشکلاتی به وجود بیاید که آن را در پنالتی دیدید که باعث شد یک گل بخوریم و 10 نفره شویم.
"فکر میکنم آن پنالتی-اخراج ما را به خودمان آورد و سعی کردیم کار را تمام کنیم. در مجموع عملکرد خوبی داشتیم، خصوصا در نیمه نخست.
"مسلما پیش زمینه خوبی برای بازی چلسی است. حالا اعتماد به نفس خوبی داریم و سعی میکنیم این را به بازی یکشنبه ببریم. میدانیم میتوانیم بهتر از دو فصل متوالی قبلی باشیم. فکر میکنم یکشنبه کارهای جدیدی داشته باشیم تا نسبت به سال گذشته نتیجه بهتری بگیریم."
هت تریک دنی ولبک او را مبدل به تیتر یک رسانه ها کرده است و پر میگوید تحت تاثیر عملکرد هم تیمی جدیدش قرار گرفته.
"او حالا خطر اصلی برای حریفان است، خصوصا روی ضدحملات.
"بازیکنانی داریم که میتوانند او را در موقعیت های مناسب قرار دهند و این چیزی است که به آن احتیاج داریم. کمی زمان برد ولی فکر میکنم حالا در حالتی مناسب هستیم و دیدیم که باید یک تیم و کاملا یکپارچه باشیم."
گیبس: ولبک درنده بود
کیرون گیبس میگوید دنی ولبک شب گذشته در خط حمله آرسنال درنده بوده...
دنی ولبک شب گذشته نخستین هت تریک دوران حرفه ای اش را تجربه کرد و نقش پررنگی در پیروزی 4-1 شاگردان آرسن ونگر برابر نماینده ترکیه داشت.
گیبس در پایان بازی از نمایش هم وطنش تمجید کرد.
"او شب گذشته درنده بود. اعتبار به او. به سختی تلاش کرد و یک بازیکن حرفه ای و فوق العاده است. او بازیکن مهمی برای ماست.
"فکر میکنم او تمام ویژگی های لازم را دارد. سریع است، قوی است، توپ را حفظ میکند و به سختی تلاش میکند. وقتی چنین نگرشی داشته باشید، هرچه بیشتر تلاش کنید، شانس بیشتری خواهید داشت. او لیاقت هت تریک و عملکردش را داشت."
ولبک از زمان پیوستنش به آرسنال کار را با انرژی شروع کرده و گیبس میگوید این به دلیل آشنایی او با بازیکنان آرسنال ست.
"او تقریبا نیمی از ترکیب را میشناخت و البته پسر فوق العاده ای هم است. بنابراین وقتی شما پذیرفتنی باشید، کارتان راحت تر خواهد بود."
اوکس: امشب شب ولبک بود
دنی ولبک موفق شد با زدن سه گل به تیم گالاتاسرای اولین هتریک خود با پیراهن آرسنال را ثبت کند...
در دیداری که با برتری 4-1 آرسنال همراه شد مهاجم انگلیسی توپچی ها دو بار در نیمه اول و یک بار در نیمه دوم گلزنی کرد.
ولبک در گذشته به خاطر آمار گلزنی خود مورد انتقاد بود اما چمبرلین می گوید او نشان داده چه توانایی هایی دارد.
"دیدن این که ولبز اینقدر خوب کار می کند لذت بخش است. وقتی او به این باشگاه آمد من می دانستم ترکیب سبک بازی ما و سرعت و حرکات هوشمندانه او باعث می شود چیز های زیادی از او ببینیم.
"امشب پسر ها این کار را کردند و من خوشحالم که پاس گل آخرش را به او دادم. فکر می کنم امشب شب او بود. او با توپ و بدون توپ برای ما خیلی خوب کار کرد.
ولبک با هت تریک خود توجه ها را جلب خود کرده اما این باعث نمی شود اوکس دستاورد ونگر برای 18 سال حضورش در آرسنال را فراموش کند.
"خیلی خوب است که چنین عملکردی برایش ارائه کنیم. می دانیم رئیس طی این سال ها برای این باشگاه، بازیکنان مختلف، کارکنان و هواداران چه کارهایی کرده است.
"از هنگامی که در این باشگاه بوده ام رفتار او در قبال من و تمام کسانی که با آنها همبازی شدم باورنکردنی بوده است. دیدن این که او به اینجا رسیده خوب است.
"امیدوارم سال های بیشتری اینجا باشد زیرا همه ما عاشق کار کردن با او هستیم. همچنین برای تیم هم بسیار مهم بود که 3 امتیاز را کسب کند و او از این بابت واقعا خوشحال خواهد شد."
صحبت های ونگر پس از پیروی برابر گالاتاسرای...
در مورد تمام کنندگی دنی ولبک...
امشب حرکات خوب تیم به او ختم می شد و ما سرعت خوبی در بازی خود داشتیم. انتقال توپ و تمام کندگی مان خوب بود و دنی در انتهای حرکات خوب گروهی قرار داشت. البته که دیدن این که او کم کم دارد اعتماد به نفس و تمام کنندگی خود را به دست می آورد خوب است. دیدن این که پتانسیل لازم را دارد و در حال نشان دادن آن می باشد خوب است. امیدوارم این هت تریک به او کمک کند اعتماد به نفس کسب کند.
در مورد دلگرم کننده بودن ایجاد موقعیت گلزنی برای او...
بله. ما سرعت خوبی داشتیم و توپ را به خوبی از دفاع به حمله و چپ و راست منتقل می کردیم. همچنین در مرکز زمین هم سرعت خوبی داشتیم و برای آنها مشکل ساز شدیم.
در مورد این که حضور مداوم در ترکیب به عنوان مهاجم به نفع ولبک است...
دانستن این که شانس خوبی برای حضور در بازی بعد دارید همواره کمک می کند. آنچه برای من خوب است این است که او بازی ترکیبی خوبی هم دارد. کار تیمی و میزان تلاشش در سطح تیم است. نگرش او بسیار مثبت است. او فقط یک تمام کننده نیست بلکه بازیکنی در خدمت تیم است. او از بازی در کناره ها این را آموخته و می خواهد به تیم کمک کند.
در مورد این که انتظار برد با این اختلاف را داشتید...
قبل بازی هرگز نمی دانید چقدر سخت خواهد بود اما حس می کنم شروع خوبی داشتیم. آنها از سرعت بازی ما غافلگیر شدند. وقتی 10 نفره شدیم و نتیجه 4-1 شد کنترل بازی را از دست دادیم. به چند واکنش خوب از اوسپینا نیاز داشتیم و بعد می توانستید کیفیت گالاتاسرای را ببینید. به محض این که به آنها اجازه دادیم بازی کنند تبدیل به تیم بسیار خطرناکی شدند. شاید در ابتدای بازی و یک ساعت اول آن سرعت ما مشکل آنها بود.
در مورد تکل ملو روی الکسیس...
می توانست کارت قرمز داشته باشد. باید آن را دوباره ببینم. از جایی که من استاده بودم به نظر می رسید کارت قرمز داشت. الکسیس را بیرون کشیدم تا با ده نفره شدن کمی در دفاع مستحکم تر باشیم. متاسفانه در زندگی خود بازیکنان زیادی را ندیدم که از تعویض شدن خوشحال باشند.
در مورد این که الکسیس مصدوم شد...
خوب به نظر می رسد.
در مورد این که این نتیجه قبل از بازی با چلسی تقویت روحیه ای عالی بود...
بیایید امشب در مورد چلسی حرف نزنیم. چیزی که دوست دارم بگویم این است که دیوید اوسپینا به زمین آمد و خیلی خوب بازی کرد. وقتی به زمین آمد ما دچار مشکل شده بودیم و او عملکرد و بازی خیلی خوبی داشت.
در مورد بازی برابر تیم چزاره پراندلی در مقایسه با فاتح تریم...
فاتح تریم را دوست داریم. در ملاقات هایمان ارتباط خوبی داشتیم. او اکنون در تیم ملی ترکیه خوب کار می کند. مقایسه دو تیم دشوار است. باور دارم بازیمان در ترکیه سخت تر خواهد بود زیرا حس می کنم در این تیم استعدادهایی وجود دارد. برای پراندلی احترام زیادی قائلم و او در مورد تیم خود یاد می گیرد. اگر وقتی حرفه ام را در اینجا آغاز کردم اینجا حضور داشته اید یعنی برای حداقل 18 سال روزنامه نگار بوده اید. این هم بد نیست.
در مورد این که ویلشر قادر است 90 دقیقه برابر چلسی بازی کند...
بله.
در مورد این که چه چیزی در مورد ولبک یاد گرفته اید که قبلا نمی دانستید...
این که او تمام کننده خوبی است. به این مسئله باور دارم، او از نظر تکنیکی بسیار خوب است. این که از نظر تکنیکی بی نقص کار کرد و توپ را خوب پاس می دهد غافلگیر کننده بود. نمی دانستم او تا این حد سریع است. صادقانه بگویم می دانستم سریع است اما وقتی استارت می زند برق آسا است. سرعت فوق العاده ای دارد.
در مورد سطح تمرکز شزنی...
توپ را از دست دادیم که اشتباهی بی مورد در نیمه زمین خودمان بود و پس از آن یک پاس عمقی ارسال شد. دیدم که از دروازه بیرون آمد و فکر می کردم خوب بازی خوانی کرده است. او اندکی دیر بیرون آمد و باعث شد پنالتی بدهد. این می تواند اتفاق بیفتد. فکر می کنم بیشتر تقصیر توپی بود که در نیمه زمین خودمان از دست دادیم. این می تواند خطرناک باشد و روی آن خوب دفاع نکردیم.
۱۸ نکته از ۱۸ سال حضور ونگر در آرسنال
مقاله جان کراس به مناسبت هجدهمین سال حضور ونگر در آرسنال.
آرسن ونگر روز چهارشنبه هجدهمین سال حضورش در آرسنال را جشن میگیرد و به این مناسبت در این مقاله به 18 نکته از دوران حضورش و چگونگی انقلاب و بهبود فوتبال توسط او در آرسنال و انگلستان میپردازیم.
1- تمرینات - ونگر به سبک تمرینات قدیمیتر کرنومتری به گردن می اندازد و زمان را مرتبا اعلام میکند تا تمریناتش کوتاه ، موثر و با شدت زیاد دنبال شود.
2- ممنوعیت مشروبات الکلی - ونگر فرهنگ نوشیدن باشگاه را به طور کامل تغییر داد و نوشیدن مشروبات الکلی را برای بازیکنان ممنوع کرد.
3- رژیم غذایی - در آن روزها قبل از بازی حبوبات و انواع املت قبل از بازیها صرف میشد و این تبدیل به مرغ آبپز و سبزیجات شد بدون سس کچاپ.
4- شکست ناپذیران - به طور قطع بهترین تیم تاریخ تمام دوران لیگ برتر بودند. آنها جام سال 2004 را بدون شکست بالای سر بردند.
5- لیگ قهرمانان- ثبات آنها در حضور در لیگ قهرمانان قابل توجه است. 18 فصل پیاپی این کار را تکرار کرده اند حال اینکه هیچ باشگاه انگلیسی دیگری موفق به انجام چنین کاری نشده است.
6- تیری هانری - ونگر او را به انگلستان آورد و از یک وینگر نه چندان خوب اورا تبدیل به اسطوره آرسنال کرد.
7- چهار مدافع مشهور - ونگر خوش اقبال بود که دیکسون ، بولد ، آدامز و وینتربرن را در باشگاه داشت. با آغوشی باز آنها را پذیرفت و تیمش بر پایه آنها دوگانه 98 را فتح کرد و سپس مدافعین جدید خود را در تیم شکست ناپذیران شکل داد.
8- بازی خاطرات - اوه جقدر با مزه بود دیدن کنایه ها و و اظهارات گستاخانه او با فرگوسن و مورینیو !
9- استادیوم امارات - ونگر به تنهایی آن را نساخت اما به ساخت این استادیوم 350 میلیون پوندی و 60 هزارنفری کمک کرد.
10- دابل ها - آرسنال سال 1971 موفق به فتح دوگانه شده بود و همواره از آن به عنوان دستاوردی باورنکردنی یاد میشد که ونگر به فاصله 4 سال موفق شد دو باراین کار را تکرار کند.
11- صحنه را ندیدم - آن روزها بازیکنان تیم پرخاشگر و قوی بودند و همواره در درگیریه شرکت داشتند و ونگر هیچوقت این صجنه ها را نمیدید!
12- حضور مربیان حارجی - ونگر اولین مربی خارجی بود که موفق به فتح لیگ برتر شد و او باعث شد تا مربیان خارجی بیشتری پس از آن در لیگ برتر حضور داشته باشند.
13- حضور بازیکنان خارجی - ونگر بازیکنانی مانند هانری ، پیرس ، لیونبرگ ، پتیت و ویرا را خریداری کرد و این به بهتر شدن لیگ برتر کمک کرد. او در 14 فوریه 2005 اولین تیم انگلیسی تاریخ را بدون حضور حتی یک بازیکن انگلیسی مقابل کریستال پالاس به زمین فرستاد و موفق شد در آن بازی 5-1 پیروز شود.
14- ناجی فوتبال انگلستان - با وجود خرید بازیکنان خارجی اکنون ونگر رویه خود را تغییر داده و هسته ای از بازیکنان انگلیسی را در تیم تشکیل داده و روحیه ای ملی در رختکن تیم حاکم است.
15- گزش صدا - گزش کوچک صدای ونگر بسیار با مزه است. او سعی میکند کنفرانس مطبوعاتیش از یک جلسه گزارش در مورد درد و مصدومیت بازیکنان تبدیل به جلسه ای شاد کند. از جمله " هرکس فکر میکند زیباترین زن را در خانه خود دارد " گرفته تا "اگر هر روز خاویار مصرف کنید ، دشوار است به سوسیس برگردید". همچنین کلماتی مانند "footballistically" را به فرهنگ لغات انگلیسی اضافه کرده است.
16- ایجاد گروهی همانند پسرانش - ونگر ایمانی قوی به بازیکنان جوان دارد. شرایطی برای پیشرفت آنها فراهم کرده و به آنها فرصت بازی میدهد و در لحظات خوب و بد با آنها میماند. جک ویلشر ، آرون رمزی ، کیرون گیبس ،تئو ولکات و ویچک شزنی از نمونه این بازیکنانند.
17- منصوب کردن خود به عنوان صدر اعظم - هواداران ممکن است این مسئله را دوست نداشته باشند اما ونگر به این مسئله افتخار میکند که باشگاه به فلسفه خود در زمینه خودکفا بودن وفادار است. او اخیرا هزینه زیادی برای الکسیس سانچز و مسوت اویل کرده اما قبل از آن ترجیح میداد بازیکنان دسته دوم و گمنام فرانسوی را به تیم بیاورد و خودش آنها را پرورش دهد و تجارت خوبی در این زمینه انجام داد اما آیا این به معنی فتح جام است؟
18- بازی روان - قطعا این مهمترین نکته است. آرسنال با عنوان آرسنال خسته کننده ( Boring ..boring arsenal) شناخته میشد و در دوران ونگر آنها هیجان انگیز ترین بازیها را انجام دادند. بازی سریع و پاسکاریهای عالی بهمراه بازیکنانی عالی و گلهایی دیدنی. ونگر با تغییر استایل و فلسفه بازی ، فلسفه کل باشگاه را نیز تغییر داده و این تنها از یک نابغه بر می آید.
ونگر: بازی یکشنبه به گذشته مربوط نیست
ونگر می گوید نتایج گذشته برابر چلسی روی شاگردانش اثر روانی ندارد...
آرسن ونگر تا کنون موفق نشده مورینیو را شکست دهد. توپچی ها فصل قبل در استمفورد بریج شکست سختی را تجربه کردند.
با این حال ونگر می گوید تیمشش مصمم است یک شنبه انتقام آن شکست را بگیرد.
"در 6 - 7 سال گذشته آنها همواره تیم شگفت انگیزی بوده اند و این دلیل بسیار مهمی برای شکل گرفتن این رکورد است.
"از طرف دیگر من باور دارم این مسابقه ای بین دو مربی نیست، بلکه بین دو تیم و دو باشگاه است.
"فرصت خوبی برای تغییر دادن تاریخ داریم. سابقه اخیر ما منفی بوده و اگر بتوانیم آن را تغییر دهیم این کار را خواهیم کرد."
اخبار تیم برای بازی با چلسی
در آستانه بازی با چلسی آرسن ونگر آخرین اخبار مصدومین را بیان کرد...
در مورد اخبار تیم برای بازی با چلسی...
در مقایسه با بازی میان هفته تنها بازیکنی که ممکن است به ترکیب برگردد ناچو مونرئال است. در مورد دیگران تغییر عمده ای رخ نداده است.
در مورد بازگشت نبری و تئو به تمرینات...
بله آنها هفته بعد برای تمرینات کامل به ترکیب باز خواهند گشت. البته آنها باری یکشنبه بسیار از آمادگی دور هستند.
چلسی -- آرسنال (پیش بازی)
عملکرد کلی دو تیم در این فصل
عملکرد گلزنی دو تیم
عملکرد دفاعی دو تیم
امار گلهای دو تیم
امار خط هافبک و پاسهای دو تیم
امار کارتها و خطاهای دو تیم
درصد مالکیت توپ برای هر دو تیم
ده بازی اخیر دو تیم در ورزشگاه های طرفین
امار گلها
کارتهای زرد
پنالتی های دو تیم در بازی های لیگ برتر
البته از سال 1992
تایم گل در نود دقیقه برای دو تیم
مکان گلزنی دو تیم در زمین
گلزنان دربی
نمرات دو تیم از نظر سایت رسمی لیگ برتر
امار از اخرین بازی دو تیم که روز خیلی بدی بود برای ما ارسنالی ها
تاریخچه این بازیها
برای جبران مصممیم
آرسن ونگر میگوید تیمش مصمم است تا باخت وحشتناک فصل پیش در استمفورد بریج را جبران کند.
توپچی ها در بازی فصل گذشته با شش گل شکست خوردند در حالی که در آن بازی گیبس به جای چمبرلین توسط داور اخراج شده بود. ونگر اصرار دارد که توپچیها نمایش فصل پیششان را تکرار نخواهند کرد و برای جبران آن نتیجه پر انگیزه هستند.
" روز بدی بود، یک روز وحشتناک برای ما. عمیقا مصمم و تشنه ایم تا روز یکشنبه جبران کنیم. ما این فرصت را داریم و مطمئنم از آن استفاده خواهیم کرد."
" در کمتر از ده دقیقه دو گل دریافت کردیم و بعد از آن ده نفره شدیم. وقتی شما در موقیت حمله باشید تیم در معرض ضد حملات قرار میگیرد. قطعا خاطره بدی بود اما قوتبال با تاریخ محاسبه نمیشود. بلکه نمایش شماست که فوتبال را میسازد و نمایشمان در بازی بعدی تنها چیزیست که محاسبه میشود. این چیزیست که ما میخواهیم انجامش دهیم."
ونگر همچنین میگوید با توجه به برد 4.1 مقابل گالاتاسرای تیمش با روحیه خوبی روانه این دیدار خواهد شد.
" این یک برد حیاتی بود و ما این کار را در روش و سبکی متقاعد کننده انجام دادیم. این برای اعتماد به نفس تیم خوب است چرا که نمایش خوبی مقابل تاتنهام داشتیم اما نتوانسته بودیم کار را تمام کنیم و مقابل گالاتاسرای بازده بیشتری داشتیم."
ونگر و مورينيو دست به يقه شدند
اختلافات دو مربي که از سال گذشته آغاز شده بود، در نيمه اول ديدار امروز دو تيم به اوج رسيد.
به گزارش "ورزش سه"، اعتراضات آرسن ونگر در کنار زمین، با واکنش ژوزه مورینیو همراه شد اما سرمربی فرانسوی در اقدامی غیرمنتظره، آقای خاص را هل داد و او در واکنش، کراوات ونگر را کشید. این برخورد می توانست باعث اخراج هر دو شود اما داور به دادن تذکر جدی به آنها اکتفا کرد.
منببع: varzesh3.com
چلسی 2-0 آرسنال (امار-عکس-گلها)
####################
عکسهای بازی
####################
دانلود گلهای بازی
طرفداری
لینکهای دیگر به صورت اچ دی
MKV-X264 | 1280 x 720 | CANAL + SPORT HD | POLISH | ~ 4 Mbps
Hazard 1-0 ( PEN )
Costa 2-0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع:Arsenal.ir
جشن تولد هجده سالگی حضور آرسن ونگر در آرسنال
مثل عشق در نگاه اول بود. مثل جرقهای که شعلهای دیرپا و خاموش نشدنی برپا ساخت. عشق بین آقای پروفسور و استادیوم هایبری. پیوند آرسن و آرسنال.
آرسن ونگر اعتراف کرد وقتی اوایل دهه 1980 طی تعطیلات زمستانی به عنوان مربی موناکو پا به هایبری گذاشت به وجد آمد. به شوق. ادعا کرد نسیمی متفاوت در روحش دمیده شد. گفت حال و هوایی دیگر یافت. گفت "...هایبری در دل ساختمانهای پنهان بود. جلو میرفتید و جلو. چیزی هویدا نمیشد. خیابان کم عرض و خانههای دو طبقه. تا این که ناگهان هایبری هویدا میشد. چسبیده به خانههای مسکونی". حالا هم با خروج از ایستگاه مترو آرسنال استادیوم امارات را نمیبینید. باید به سمت راست خیابان گیلسپی بپیچید تا ناگهان با استادیوم آرسنال روبرو شوید. آمیزه شیشه و فولاد. تصویر غول آسای بازیکنان بزرگ از عصری به عصر دیگر که دست در گردن هم انداختهاند. پاشیده شدن رنگ سرخ به هر نما و هر قاب. استادیومی که با نام آقای پروفسور گره خورد. با شخصیت آرسن ونگر.
ونگر در سپتامبر 1996 پا به شمال لندن گذاشت و افق فوتبال انگلیس را عوض کرد. انحصار الکس فرگوسن و منچستر را شکست. استانداردهای لیگ برتر را بالا برد. سیستم بازیکنیابی را متحول ساخت. علم نوین را با فوتبال گره زد. نظام تغذیه بازیکنان را به کلی تغییر داد. نایل ورناک مربی قدیمی بریتانیایی متعلق به سنت دایناسورهای فوتبالی جزیره گفت "... همه سناریوهای ما تغییر کردند و ونگر دگرگونی بزرگی ایجاد کرد".
پیش از ونگر در انگلیس بازیکنان بدون سپری کردن دورههای مربیگری روی نیمکت مینشستند. بیاعتنا به علمی شدن فوتبال. بیاعتنا به استاندارهای جاری در سایر کشورهای اروپایی. پس از او دریافت مدارک مربیگری از یک سو و به روز کردن دائمی خود از سوی دیگر مورد قبول همگان قرار گرفت. باب ویلسن سنگربان قدیمی آرسنال گفته "... یک بار به دیدار ونگر شتافتم و از این که تلویزیون ندارد حیرت کردم. ولی دستم را به آرامی گرفت و به اتاقی برد که مونیتور بسیار بزرگی روی دیوار به چشم میخورد. روی دیوار برنامه رقابتهای فوتبال در اروپا جلب نظر میکردند. میدانست کدام بازی در چه ساعتی پخش میشود. او آن جا اطلاعاتش را به روز می کرد". در عین حال ونگر در توصیف رویکرد تکنولوژیکیاش به فوتبال توضیح داده "... پی کامپیوتری کردن آدمها نیستم. به آزادی بازیکن بر مبنای عقل سلیم و مدیریت خوب اعتقاد دارم. به مهیا کردن زمینه شکوفایی".
بریتانیاییها که خود را صاحب فوتبال میدانستند تا پیش از ورود ونگر نگاهی متکبرانه به مربیان خارجی میانداختند. ورود بازیکنان خارجی به لیگ برتر از اوایل دهه 1990 افزایش یافته بود، ولی نشانی از مربیان خارجی در جزیره به چشم نمیخورد. بریتانیاییها اعتقاد داشتند مربیان خارجی درک درستی از فوتبال ندارند. در چنین قابی جوزف ونگلوی مربی اهل اسلواکی استون ویلا به عنوان نخستین مربی غیر بریتانیایی فصل 1992-1991 را با دشواری در انگلیس سپری کرد. آستون ویلا به زحمت از سقوط نجات یافت و او با خفت به خانه بازگشت. فوتبال انگلیس پیش از ورود ونگر با تعصب آمیخته به لودگی از مربیان اخراجی غیر بریتانیایی یاد میکرد. تونی آدامز بعدها اعتراف کرد خوابش را هم نمیدید ونگر فرانسوی در انگلیس موفق شود. چنان که الکس فرگوسن در بدو ورود ونگر به کنایه گفت "... کسی که از ژاپن آمده چی در باره فوتبال انگلیس میداند؟ او تازه کار است. بهتر است دانش خود را در ژاپن خرج کند نه این جا" او کمی بعد در باره دانش ونگر و اشرافش به چند زبان گفت "... میگویند اون خیلی باهوش و با دانش، میگویند پنج تا زبان میدونه. یه جوون از ساحل عاج آوردم که اونم پنج تا زبون میدونه". ولی فرگوسن بزرگ هم بعدها زبان به ستایش از دستاوردهای ونگر میکرد.
توفیق ونگر بود که نگاه بریتانیاییها به مربی خارجی را عوض کرد. پس از او بود که سایر باشگاهها دربدر دنبال مربی غیر بریتانیایی با انگارههای نو گشتند. سیاهه مربیان خارجی لیگ برتر یک دهه پس از ورود ونگر نمایانگر عوض شدن آن نگاه بود: کریستین گروس بلژیکی در تاتنهام، جیانلوکا ویالی در چلسی، ژرارد هولیه در لیورپول، ژان تیگانا در فولام،. کلودیو رانیری در چلسی، رافا بنیتس در لیورپول، ژوزه مورینیو در چلسی، ژاک سانتینی در تاتنهام، آلن پرین در پورتسموث، مارتین یال در تاتنهام. همین طور نشستن سون گوران اریکسون و فابیو کاپلو روی نیمکت تیم ملی انگلیس که حریمی مقدس برای انگلیسی ها بشمار میرفت. ولی هیچ یک از آنها نه حضور دیرپای ونگر در انگلیس را داشتند و نه تاثیرگذاریاش را.
اکنون هجده سال از ورود آرسن به آرسنال سپری شده و 43 باشگاه لیگ برتری 207 مربی را آورده و بردهاند و او هنوز روی آن نیمکت نشسته. روی نیمکت سرخ آرسنال. در این مدت او دعوت بزرگترین باشگاههای اروپا - مثل رئال مادرید – را رد کرد و به آرسنال وفادار ماند. در این مدت آرسنال 1880 گل توسط 100 بازیکن زد. در این مدت آرسنال اولین باشگاه انگلیسی شد که رئال مادرید، یوونتوس، اینتر و میلان را در خانههای شان شکست داد. حالا 2/19 درصد همه بازیهای تاریخ آرسنال در لیگ در دوران ونگر انجام شدهاند و همین طور 70 درصد همه بازیهایش در اروپا. حالا آرسن و آرسنال تاریخ را ورق زدهاند.
خبر بد براي آرسنال،اوزيل سه ماه دور از ميادين
از سوي پزشکان تيم ملي آلمان امروز اعلام شد که اوزيل به مدت 10 تا 12 هفته بايد به دور از ميادين باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: varzesh3.com
به گزارش "ورزش سه"، هافبک آلمانی تیم آرسنال "مسوت اوزیل" در جریان دیدار آرسنال و چلسی در استمفوردبریج 90 دقیقه بازی کرد ولی دچار مصدومیت شد. با این حال، او به همراه بازیکنان آلمان به فرانکفورت رفت و برای انجام تست ام آر آی، به مونیخ سفر کرد.
پس از انجام آخرین آزمایشات، امروز فدراسیون فوتبال آلمان در صفحه توئیترش اعلام کرد که اوزیل به دلیل مصدومیت لیگامنت زانوی چپ به مدت 10 الی 12 هفته قادر به حضور در میادین فوتبال نیست. البته او نیازی به جراحی ندارد.
اوزیل در این فصل در 8 بازی برای آرسنال به میدان رفته و به تدریج به فرم ایده الش نزدیک می شد.بدین ترتیب او بازی این هفته تیم ملی آلمان را نیز از دست خواهد داد.
بدون شک این یک خبر بسیار بد برای آرسن ونگر و هواداران آرسنال است. ونگر پس از الیویه ژیرو،آرون رمزی،تئو وولکات و میکل آرتتا، حالا اوزیل را نیز به دلیل مصدومیت سه ماه در اختیار نخواهد داشت.
اولين حضور ونگر روي نيمکت آرسنال (عکس)
امروز سالگرد اولين حضور آرسن ونگر روي نيمکت آرسنال است.
منبع: varzesh3.com
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی فرانسوی در سال 1996 هدایت توپچی ها را برعهده گرفت و این تیم را به یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر تبدیل کرد. او با بازنشستگی سرالکس فرگوسن، حالا قدیمی ترین مربی حاضر در این رقابت هاست.
آرسنال ۲ - هال سیتی ۲
توپچی ها در حالی به مصاف هال سیتی رفتند که با توجه به مصدومیت ها و محرومیت های بازیکنان خط دفاعی مجبور بود از هکتور بلرین از ابتدا در دفاع راست استفاده کند و همچنین مونرئال را به عنوان زوج پر مرتساکر در قلب دفاع داشت.
گل اول بازی در دقیقه 13 توسط الکسیس سانچر برای آرسنال به ثمر رسید.
برتری آرسنال دوام نداشت و این هال سیتی بود که در دقیقه 17 توسط محمد دیامه گل تساوی را به ثمر رساند.
نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.
در ابتدای نیمه دوم آبل هرناندز در دقیقه 46 با ضربه سر دروازه شزنی را برای بار دوم باز کرد تا هال سیتی در ورزشگاه امارات 2-1 پیش بیفتد.
در وقتهای تلف شده آرسنال فشار زیادی روی دروازه هال سیتی آورد و در نهایت دنی ولبک موفق شد گل تساوی را در دقیقه 92 به ثمر برساند.
آرسنال دو امتباز ارزشمند دیگر را هم در این بازی از دست داد تا با 11 امتیاز از 8 بازی در رتبه ششم جدول قرار بگیرد.
چه عجب یکبار هم ارسنال خر شانس بود.
البته بازیکن هم نداریم.
اون کمبپل که اومد تو پاس 1 متری نمیدونست بده
ساندرلند 0-2 آرسنال
سلام برهمگی
امیدوارم حالتون خوب باشه
تبریک میگم برد رو به همگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع: َArsenal.ir
گلهای بازی
صحبت های رئیس پس از پیروزی مقابل ساندرلند...
آرسن ونگر پس از پیروزی مقابل ساندرلند پاسخگوی خبرنگاران بود
در مورد رضایت از تیم ...
بله البته. ما چهارشنبه بازی متفاوتی داشتیم. ساندرلند هفته گذشته شکست سنگینی داشت و قبل از بازی، آنچه به دنبال آن بودیم تنها 3 امتیاز بود و بدست آوردیم. اطمینان دارم که تا زمانی که توانستیم گل دوم را به ثمر برسانیم کاملا تحت کنترل بودیم،. البته می توانید یک گل دریافت کنید و امتیازات را از دست بدهید اما امروز اینطور نشد، متمرکز بودیم، شاید فرصت هایی را ،جلوی زمین و روی توپ های آخر از دست دادیم. در کل بسیار خوشحال هستیم که 3 امتیازکسب کردیم . در خانه ی اندرلخت برنده شدیم، امروز در اینجا نیز پیروز شدیم، درست دو روز و نیم بعد از آن بازی و انجام این کار به هیچ وجه آسان نیست.
در مورد استفاده نکردن از فرصت ها در نیمه ی دوم...
این اتفاق می تواند صورت گیرد ، ساندرلند امروز بسیار متمرکز بود و خوب دفاع کرد زیرا هفته ی گذشته گل های بسیاری دریافت کرده بودند. احساس کردم که در نیمه ی نخست آنها کمی فاقد اعتماد به نفس هستند اما در نیمه دوم به زمین آمدند و ما فرصت های بیشتری روی ضد حملات بدست آوردیم. زمانی که چنین شکست سنگینی دارید و همه ی ما چنین تجربه ای را پشت سر گذاشته ایم، اعتماد به نفستان به سرعت کاهش می یابد اما به آرامی آن را باز می یابید .بازی امروز اعتماد به نفس ساندرلند را افزایش می دهد. من فکر می کنم شرایط آنها خوب می شود.
در مورد گل های راحت الکسیس سانچز ...
او از اشتباهات آنها به درستی استفاده کرد ولی او فوق العاده با کیفیت است، پاهای سریعی دارد و به همین دلیل توپ های زیادی که بازیکنان عادی به آن نمی رسند، بدست می آورد. او در انتقال از فاز هجومی به دفاع بسیار سریع است و خیلی زود توپ ها را تصاحب می کند. ما می توانیم از این مزیت استفاده کنیم.
در مورد ابراز همدردی با مانونه...
البته. او در آرسنال آموزش دیده. اومانند هرفرد دیگر است، اعتماد به نفسش کمی کاهش یافته است و دلیل آن شکست هفته ی قبل می باشد ولی از زمان حضورش در اینجا کیفیت فوق العاده ای از خود نشان داده است و بار دیگر آن را نشان خواهد داد.
در مورد تئو ولکات ...
او آماده است. او فاقد حضور در سطح رقابتی است. از نظر فیزیکی دو کمبود دارد و آنها برخورد ها در لیگ برتر و در سطح رقابتی هستند ولی از نظر آمادگی جسمانی به هیچ وجه مشکلی ندارد.
منبع: Arsenal .ir
ارسنال -- برنلی (پیش بازی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع: َArsenal.ir
وضعیت دو تیم در جدول
بهترین های دو تیم
امار کلی دو تیم در لیگ برتر
گلها و کارتها و پنالتی های دو تیم مقابل هم در لیگ برتر
گلزنان دو تیم مقابل هم
تاریخچه دو تیم مقابل هم
اخرین بازی دو تیم مقابل هم
نتیجه پیش بینی شده
با درخشش الکسيس سانچز
پيروزي پرگل آرسنال برابر برنلي
آرسنال با پيروزي 3-0 مقابل برنلي، به رتبه چهارم جدول ليگ برتر صعود کرد.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان ونگر در این دیدار برای رسیدن به گل زمان زیادی منتظر ماندند اما در نهایت به یک پیروزی پرگل دست پیدا کردند.
توپچی ها که بعد از دو تساوی پیاپی، هفته گذشته مقابل ساندرلند به پیروزی رسیدند، امروز هم در نهایت توانستند با یه امتیاز زمین را ترک کردند. البته آنها برای رسیدن به گل، 70 دقیقه منتظر ماندند.
ارسال خوب کالوم چمبرز، با ضربه سر الکسیس سانچز، به گل اول آرسنال تبدیل شد. تنها دو دقیقه بعد، این خود چمبرز بود که در نقش گلزن ظاهر شد. روی یک ضربه کرنر، دروازه بان برنلی ضربه دیدنی ولبک را برگشت داد اما توپ برگشتی را چمبرز به گل دوم تیمش تبدیل کرد.
توپچی ها می توانستند تا پیش از پایان وقت های قانونی، دو بار دیگر دروازه حریف را باز کنند اما واکنش های خوب هیتون، دروازه بان تیمش را بسته نگه داشت.
تا اینکه سانچز در اولین دقیقه از وقت های تلف شده، روی همکاری کازورلا و گیبس صاحب توپ شد و بعد از یک حرکت تکنیکی خوب، با یک شوت دیدنی، دروازه حریف را باز کرد تا آرسنال به پیروزی 3-0 برسد.
منبع:varzesh3.com
ارسنال 3-0 برنلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مصاحبه ونگر پس از پیروزی برابر برنلی...
گلهای بازی
ورزش 3
در مورد پیروزی...
پرس تیمی خوبی داشتیم و باید در نیمه دوم آن را بیشتر می کردیم، که این کار را کردیم. به تدریج، می توانستید ببینید فرصت ها خلق می شوند و در انتها وقتی نتیجه 2-0 شد کار آسان شد. آنها سخت کار کردند و ما وادارشان کردیم در انتهای زمین مرتکب اشتباه شوند. در مجموع فکر می کنم برد بسیار رضایت بخشی بود. اخیرا در خانه نتایجی که می خواستیم را نگرفته بودیم اما پیروزی بدون گل خورده برای اعتماد به نفس تیم نیز مهم است.
در مورد این که شکیبایی آرسنال تاثیر گذار است...
بله. در بازی های خانگی اخیر ما شکیبا نبودیم و یاد گرفتیم. بین دفاع و حمله کمی متوازن تر به نظر می رسیم. امروز وقتی توپ را از دست می دادیم کمتر دچار دردسر میشدیم. جدی بودیم و برای داشتن کارایی این بسیار مهم است.
در مورد این که سانچز نشان می دهد بازیکنی جنگنده است...
گلی که با سر زد این گونه بود. بیشتر نتیجه مصمم بودن و میل و اشتیاق است تا انجام یک حرکت تکنیکی خاص. او خصوصیات یک جنگجو را دارد و بازیکنی با استعداد است. این چیزی است که می خواهید در هر بازیکنی ببینید.
در مورد این که الکسیس مسبب پیروزی در بازی ها می شود...
از وقتی در مرکز بازی می کند از نظر گل زدن خطرناک تر به نظر می رسد. اکنون به نظرم می رسد او در مرکز زمین واقعا خطرناک است زیرا اعتماد به نفس او در بالاترین سطح است، از نظر جسمانی قدرتمند است، دوست دارد بازیکنان را تحت فشار بگذارد و حرکات و فرار های عالی ای دارد. شاید در مرکز زمین او خطرناک تر است.
در مورد این که الکسیس به انها باور بیشتری می دهد...
بله البته. فکر می کنم امروز حدود 30 سانتر داشتیم و برای مدتی نمی توانستیم هیچ ضربه سری را بزنیم اما در نهایت او آنجا حضور یافت و واقعا پرش بلندی داشت. او یک برنده است.
در مورد بازگشت تئو ولکات...
خوب است که امروز وقتی بازی را تقریبا برده بودیم، توانستم 12-13 دقیقه به او بازی بدهم. خوب است که تصمیم گیری و حرکاتش خوب هستند فقط باید به رقابت عادت کند.
در مورد این که چگونه بازگشت او به هواداران در ورزشگاه روحیه داد...
بله البته. همچنین برای خودش هم باید خارق العاده باشد که می بیند همه می خواهند او به زمین بیاید. لوکاس پودولسکی هم می توانست دو گل بزند و وقتی به زمین آمد خوب بود در حالی که می دانیم بازیکنان تهاجمی مانند اوزیل ویلشر و ژیرو را در اختیار نداریم. رقابت زیادی در پست های تهاجمی وجود دارد.
در مورد بازی کردن با سیستم 2-4-4 ...
ما 2-4-4 بازی کردیم مثل بازی با ساندرلند. این سیستم به کار آمد زیرا [الکسیس ] بسیار سخت کوش است و ما می توانیم این کار را انجام دهیم. ما باید بین خط دفاع و هافبک تعادل ایجاد کنیم.
در مورد جک ویلشر...
او هنوز تمرین نکرده است. آیا در دسترس خواهد بود؟ خواهیم دید. فکر میکنم او فردا تلاش خواهد کرد تمرین کند، نهایتا دوشنبه.
در مورد مصدومیت جدید...
نه
ارسنال 3-3 اندرلخت
########################
#########################
گلهای بازی
beIN Sport HD4 :: AVI :: 640 x 480 :: 1.2 Mbps
beIN Sport HD4 :: WMV :: 1280 x 720 :: 5 Mbps
کیفیت HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - PK
خلاصه بازی
beIN Sport HD4 :: AVI :: 640 x 480 :: 1.2 Mbps
سوانسی سیتی -- ارسنال (پیش بازی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیهای این هفته لیگ برتر
مصدومین و محرومین
امار کلی دو تیم در لیگ برتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین های دو تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایکینگ بهترین بازیکنان دو تیم از نظر سایت لیگ برتر
نمره بازیکنان دو تیم از نظر کاربران سایت لیگ برتر
گلها و کارتها و پنالتی های دو تیم مقابل هم در لیگ برتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلزنان دو تیم مقابل هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مالکیت توپ دو تیم در زمین
اخرین بازی دو تیم
تاریخچه دو تیم مقابل هم
جدول رده بندی تا قبل از شروع هفته یازدهم
الکسيس: ليگ برتر از لاليگا و سريآ بهتر است
الکسيس سانچز، هافبک آرسنال عنوان کرد که ليگ برتر از لاليگا و سري آ کيفيت بالاتري دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع:varzesh3.com
به گزارش "ورزش سه"، هافبک شیلیایی در تابستان از بارسلونا به آرسنال منتقل شد و عملکرد بسیار خوبی از ابتدای حضورش در این تیم داشته است. او پیش از پیوستن به بارسلونا نیز در سری آ بازی میکرد و تجربه ی بازی درهر 3 لیگ را دارد.
سانچز در مصاحبه با آ.اس گفت:" فوتبالی که اینجا بازی میشود بسیار سخت است. هماهنگ شدن با آن کار آسانی نیست. در تمامی لیگهایی که بازی کرده ام، اینجا از همه سخت تر است. از چالشی که در آن حضور دارم لذت میبرم ولی اصلا آسان نیست. تفاوت چندانی بین تیمها وجود ندارد. باشگاههای قعر جدولی میتوانند برای باشگاه های بالای جدول مشکل ایجاد کنند. هر بازی توسط اشتباهات کوچ مشخص میشود و من این را خیلی دوست دارم. باید همیشه آماده بود. کم کم اعتماد هم تیمی هایم را جلب میکنم و درک بهتری از یکدیگر پیدا میکنیم. در ابتدا، نمیتوانستم خوب آنها را بفهمم. حالا شناخت بهتری از هم داریم. میدانم که هنوز جای زیادی برای پیشرفت باقی مانده است."
ارسنال -- منچستریونایتد(پیش بازی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع Arsenal.ir
امار کلی این فصل
5 دیدار قبلی دو تیم در ورزشگاه خودی
امار گلهای دو تیم در لیگ برتر
بهترین گلزنان کینگ بازم با قدرت اوله
رایکینگ بهترین بازیکنان از نظر سایت لیگ برتر
امار بقیه بازیکنان البته از نظر سایت لیگ برتر
رایگینگ بازیکنان
امار اخرین دیدار
بهترین بازیکنان دو تیم
تاریخچه این بازی
نتیجه پیش بینی شده
اخرین برد ارسنال مقابل یونایتد
رمزی زننده گل
ارسنال 1-0 یونایتد
الکسیس سانچز، مردی که دوران کودکی متفاوتی داشت و اکنون در پیراهن آرسنال یکی از برجسته ترین استعدادهای اروپا به شمار می رود. در تمامی طول این مصاحبه، او برخوردی دوستانه داشت و از صحبت کردن بابت هر موضوعی، از انتقالش به بارسلونا تا پست مورد علاقه اش، خوشحال بود.
چقدر با زندگی در انگلیس تطبیق یافته ای؟ و بازی در لیگ برتر را چطور می بینی؟فوتبالی که اینجا بازی می شود واقعا سخت و بسیار دشوار است. جا افتادن در اینجا یک مبارزه بوده است. در بین تمامی لیگ هایی که در آنها حضور داشته ام، این سخت ترین است. من از چنین چالشی لذت می برم، اما به هیچ وجه آسان نیست.
لیگ سختی است اما به نظر تو خیلی از آن لذت می بری...
تفاوت چندانی بین تیم ها نیست. تیم های پایین جدول می توانند برای بالانشین ها دردسرساز شوند. نتیجه ی هر بازی بر اساس جزئیات کوچک و فرعی رقم می خورد و من عاشق همین هستم (چون) شما را گوش به زنگ و آماده نگه می دارد.
مطمئنا به نظر نمی رسد که تو برای جا افتادن به تقلا افتاده باشی.
در هر بازی نقشی کلیدی ایفا می کنی و گل می زنی...
کم کم دارم اعتماد هم تیمی هام را جلب می کنم و در حال شناخت بهتر یکدیگر هستیم. در ابتدا، برای فهمیدن آنها به سختی افتادم. اینکه حدس بزنم به کدام فضا فرار می کنند، تحرکشان چگونه است و ژست هایشان (حین بازی) چه معنایی می دهد. اکنون همه ی ویژگی های آنان را می شناسم، بیشتر می دانم که چطور بازیکنانی هستند و این مسئله، مرا بسیار آرام تر می کند و اجازه می دهد تا بیشتر از بازی خودم لذت ببرم.
کلاس های زبان چطور پیش می رود؟
یک معلم زبان دارم و به کرات و هرگاه زمان داشته باشم، در کلاس ها شرکت می کنم.
خواسته ی آرسن ونگر از تو چیست؟ و چطور به جا افتادن تو کمک کرده است؟
مانند هر جای دیگر، اولین مسئله شناخت محیط جدید و فهمیدن جایگاهت در آنجاست. تقریبا به طور ناخودآگاه، من شروع به حفظ کردن حرکات هم تیمی های مورد علاقه ام کردم و آموختم که چطور می توانم کمکِ آنها باشم. می دانم که هنوز جای زیادی برای پیشرفتِ دارم و به من گفته اند که در کدام بخش ها نیاز به کار بیشتر دارم: اینکه وقت کمتری با توپ صرف کنم، بیشتر تک ضرب کنم تا ضدحمله ها شکل بگیرد. این امری حیاتی است. باید به یادگیری ادامه دهم زیرا حرکات و پاس های سریع، در لیگ برتر و به خصوص در آرسنال، بسیار کلیدی هستند.
برداشت من این است که سرمربی، به دنبال بهترین پست در تیم برای تو بوده است.
بیش از همه، کجا دوست داری بازی کنی؟
من عاشق بازی در هریک از سه پست تهاجمی هستم اما در جناح چپ کمی بیشتر احساس راحتی می کنم، زیرا قادر هستم که دفاع کناری حریف را رد کنم و وارد محوطه شوم و با پای راستم شوت کنم. برای من شوتزنی از این راه آسانتر است ولی صادقانه بگویم، هرگاه رئیس مرا به زمین میفرستم صرفا از اینکه بازی می کنم خوشحالم.
قطعا تو تعویض شدن را نمی پسندی.
می توان ناراحتی را در چهره ات هنگام تعویض شدن دید...
بله، نمی توانم آن را پنهان کنم. از دوران کودکی به شدت عاشق بازی کردن این ورزش بوده ام و هنگامی که تعویض می شوم، احساسم مانند کودکی است که توپش را از او گرفته باشند!
وقتی پسربچه بود، ساعت به ساعت مشغول بازی کردن بودم. حتی داخل خانه هم ضربه زدن به توپ را ادامه می دادم. وقتی توپ زیر پاهایم است، در دنیای دیگری سیر می کنم، تمامی مشکلاتم را از یاد می برم و یا هر اتفاق بدی که ممکن است رخ دهد. به قدری عاشق فوتبال هستم که به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنم.
دورترین خاطره ات از بازی در دوران جوانی چیست؟
در زادگاهم، توکوپیا، ساعت های بسیاری را در خیابان فوتبال بازی می کردم. هرگز یک مربی نداشته ام و کسی به من نیاموخت که چگونه توپ را شوت کنم. هر چه را که بلدم، از بازی کردن در خیابان یاد گرفته ام و هنوز هم قسمتی از آن پسر بچه که در خیابان بازی می کرد در من وجود دارد، و هم چنان همان هیجان و علاقه را برای فوتبال بازی کردن دارم.
آیا کودکی سختی داشته ای؟ آیا فوتبال راه نجات تو بود؟
فکر کنم منصفانه باشد که بگویم بله، سختی کشیده ام و فوتبال نجاتم داد. همواره گفته ام که اگر فوتبالیست نمی شدم، نمی دانم چه سرنوشتی در انتظارم بود. من عاشق کارم هستم، این شغل علاقه ی من است، فکر نمی کنم بدون توپ زیر پاهایم می توانستم خوشحال باشم، و فوتبال بازی کردن به من شادی و نشاط می بخشد.
آیا واقعیت دارد که در جوانی، برای کسب درآمد، مجبور بودی ماشین ها را تمیز کنی و یا پشتک بزنی؟
وقتی شما به عنوان یک بچه در جایی مثل آمریکای جنوبی بزرگ می شوید، گاهی اوقات هیچ پولی ندارید و مجبورید برای زنده ماندن کمی کسب درآمد کنید. اوضاع خانواده ی من این بود. ها هرگز پول زیادی نداشتیم و نمی توانستیم مجلل زندگی کنیم. باید برای نیازهایمان به سختی کار می کردیم.
اما وقتی به گذشته می نگرم، من کودکیِ شادی داشته ام. احساس رهایی می کردم، بدون هیچ مسئولیتی، و وقت این را داشتم که با دوستان خوش بگذرانم.
گویا مادرت نقش مهمی در زندگی تو ایفا کرده است.
او چگونه در زندگی تو تاثیر گذاشته است؟
مادر و پدر من هر دو برای من سنگ تمام گذاشته اند، و اکنون من ذوق زده ام از اینکه می توانم همین کار را برای آنها انجام دهم. دیدنِ صورت خوشحال آنها بابت تمام چیزهایی که حالا قادر هستم به آنها هدیه کنم، فوق العاده است.
آیا تو در خیابان پشتک میزدی؟ این شایعه است یا حقیقت؟
واقعیت! به خیابان های محله مان می رفتم و یک نفر به من 100 یا 50 پزو* می داد تا مقابلش یک پشتک بزنم.
چه کسی به تو 100 پزو می داد؟ دوستانت یا غریبه ها؟
دوستانم. هم چنین واقعیت دارد که ماشین ها را تمیز می کردم. به قدر کافی پول جمع می کردم تا برای خودم و خانواده ام حداقل ها را تهیه کنم.
چه کسی اولین کفش های فوتبالت را خرید؟
فکر کنم شهردار توکوپیا، الکساندر کرتوویچ** بود. مادرم به سراغ او رفت تا ببیند او می تواند برایم کفش بخرد یا نه، چون من دائم در حال فوتبال بازی کردن بودم و بازیکن چندان بدی نبودم. یک روز او همراه یک جفت کفش به خانه ی ما آمد! نمی توانم شادی و هیجانم در آن لحظه را توصیف نمایم! باور نکردنی بود!
کمی به جلوتر بیاییم. لحظه ای که فهمیدی به بارسلونا می روی خاطرت هست؟
راستش خیلی خونسرد بودم زیرا آماده ی چنین اتفاقی بودم. روزی که بارسلونا خبر جذب مرا تایید کرد، در خیابان های توکوپیا همراه دوستانم مشغول بازی بودم. یکی از رفقا به سمت من دوید و خبر را به من داد. صادقانه بگویم خیلی متوجه عظمت آن نبودم، تا اینکه اولین بازیم را با پیراهن بارسا انجام دادم.
در آخر، هم بازی شدن با مسی چگونه است؟
او می خواهد برنده ی همه چیز شود. منظورم، همه چیز است، از تنیس-فوتبال در تمرینات گرفته تا تک تک بازی هایی که به میدان می رود. او می خواهد پیروز هر بازی باشد و هر رکوردی که وجود دارد را کسب کند. روحیه ی پیروزی او باورنکردنی است، او هیچ وقت نمی خواهد بازنده باشد.
* واحد پول مکزیک و شیلی.
** وی در سال 2006 درگذشت.
GunnersTrust.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر آخرین وضعیت ترکیب را پیش از بازی شنبه مقابل منچستر یونایتد شرح می دهد:
جیرود و آرتتا
هم جیرود و هم آرتتا در دسترس هستند، اما سئوال اینجاست که تا چه حد آماده ی بازی باشند. ولی هر دو در دسترس هستند.
جیرود
او سه یا چهار هفته جلوتر از برنامه است. در اصل ما روی بازگشت او در ابتدای سال جدید حساب کرده بود، بنابراین او یک ماه زودتر بازگشته است.
اتکا به ولبک در غیاب جیرود
بله، به او و هم چنین سانچز متکی بودیم. ولی جیرود و ولکات بازگشته اند، به تدریج آنها یک بار دیگر در تیم حل می شوند و گزینه های متفاوتی را فراهم می کنند.
کوسیلنی و دبوشی
کوسیلنی و دبوشی وضع خوبی دارند و هر دو در زمین دوباره شروع به کار کرده اند. حال باید شرایط را بررسی کنیم، معمولا کار در زمین تا بازگشت به تمرینات گروهی سه هفته فاصله دارد. سپس مسئله ی آمادگی جسمانی است. اوضاع برای دبوشی مساعد به نظر می رسد چرا که او التهابی ندارد و صرفا دوران نقاهت پس از جراحی پیش روی اوست. در مورد کوسیلنی، بستگی دارد چه واکنشی به تمرینات می دهد. در حال حاضر که خوب به نظر می رسد.
اوزیل
اوزیل هم خوب کار می کند اما تا پیش از آغاز سال 2015 آماده نخواهد بود.
بازی سختی داریم امشب
یعنی هر دو تیم قصد دارند با پیروزی یک نقطه عطف ایجاد کنن.
اگر سال های زیادیه فوتبال لیگ برتر انگلستان رو مشاهده می کنید قطعا دو دیدار اهمیت زیادی داشته همیشه
منچستر یونایتد - لیورپول
آرسنال - منچستر یونایتد
من فکر می کنم امشب می تونیم بازی رو ببریم هر چند مشکلات زیادی در دفاع داریم
من فکر می کنم اگر چمبرز رو بیاریم وسط و برای دفاع راست از بلرین استفاده کنیم نتیجه بهتری می گیریم
چمبرز در بازی با سوانسی نشون داد در دفاع راست در تقابل با بازیکنان سرعتی چقدر مشکل داره
امشب در تقابل با دفاع راست ما یکی از تکنیکی ترین و پر سرعت ترین بازیکنان قرار داره، دی ماریا
هکتور بلری هر چند در دفاع کردن اصلا عنصر قابل اتکایی نیست
ولی با توجه به سرعت (رکوردار سرعت در باشگاه و بالاتر از والکات) می تونه برتری های نسبت به چمبر داشته باشه
همچنین استفاده از چمبرز در دفاع وسط مطمئنا برتری های زیادی به حضور مونرئال در اون منطقه داره
مونرئال نه قد بلندی داره برای سر زدن نه یارگیری های درستی داره و نه اصلا تجربه کافی در اون پست داره
بازیکنی که دفاع چپ هست و حتی فصل قبل مقاطعی به عنوان یارتعویضی در هافبک چپ هم بازی می کرد
مونرئال بیشتر خاصیت های تهاجمی داره تا تدافعی
از بحث فنی که بگذریم به لحاظ روحی ما خیلی وقته تیم بزرگی رو نبردیم
نه تنها نبردیم بلکه فصل قبل پیاپی تحقیر هم شدیم
امروز با یک برد می تونیم اون روحیه بازی های بزرگ رو دوباره به تیم برگردونیم و همینطور ادامه فصل رو امیدوارانه تر دنبال کنیم.
هر چند این قضیه برای منچستر هم صادقه نمایش نه چندان راضی کننده اون ها در این فصل و همچنین فصل قبل این بازی رو بسیار مهم کرده
به امید پیروزی آرسنال :n16: