آمار از سایت فیفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آمار از سایت فیفا
نقل قول:
میخوام بدونم اگه اون کل دقایق آخر گوتسه نبود بازم اینقدر مغرور بودی، همچین میگی دوام نیاوردن انگار تو قوطی بودن، بابا بسه دیگه آخه چقدر دیگه غرور؟ بازی نصفا نصف بود ضعف خط حمله ی آرژانتین کار دستش داد،
بابا چه خبره دیگه ! قهرمان شدید نوش جونتون بسه دیگه خواهشا در ضمن حمله های خطرناک آلبی سلسته کلا کنار گذاشتید ، از همون اول بازی دعا میکردم آرژانتین ببره نه اینکه طرفدارشم چون هیچکی نمیتونس جلوی آلمان ها یا بهتر بگم شما رو بگیره.
مسی بهترین بازیکن جام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
سلام
من طرفدار آرژانتین بودم،البته آلمانم دوست داشتم
به نظرم نیمه اول آرژانتین خوب بازی کرد ولی از اون به بعد آلمان خیلی حساب شده تر بازی کرد،هم دفاع خوب هم حمله خوب
آرژانتین چند تا ضد حمله جالب زد که با اون بازیکنای ضعیف همش خراب شد ! من نفهمیدم که لاوتزی و ایگویین چرا رفتن بیرون و این بازیکنای ضعیف اومدن جاشون !(البته سر در آوردن از کار مربی کار من نیست !)
دلم برای مسی می سوزه،هیچ کس نبود درست ساپرتش کنه خودش می بایست همه کار بکنه و خوب این طوری نمی تونست کاری از پیش ببره
.
.
.
.
ای کاش دیماریا هم می تونست بازی کنه...ای کاش توز هم توی تیم بود...ای کاش بعضی از تعویض ها انجام نمیشد...ای کاش...
ولی در کل برد حق آلمان بود-با این وضع آرژانتین-حتی با تفاضل بیشتر !! به طرفدارای آلمان تبریک میگم این برد رو...
الان دقیقا تعجیتون برای چیه؟بازیکنی که تیمش رو یک نفره تا به اینجا برسونه حقشه بهترین بازیکن جام باشهنقل قول:
پالاسیو و آگرو که باید خنده دار ترین بازیکن جام بشن
مسی هم اینقدر اعصابش داغون بود با هیچ کدوم ار تماشاگر ها دست نداد!
جواب گل دقیقه 91 به ما را آلمان چه به موقع جواب داد:n02:
تبریک میگم به هوادارای آلمان کبیر...
.
.
.
:n12: Germany :n12:
به افتخار همه بچه ها و محصوصا طرفدارهای آلمان . شاید تکراری باشه اما واقعا آلمان این دوره مثال همین کلیپ کوچیک و بامزه پائینه.
اینه داداش ...
من کلا با شما حرفی برای گفتن ندارم:n02:نقل قول:
برید با آلبی سلسته تون خوش باشید :n09:
شاد باش به طرفدارای آلمان.
خیلی اتفاق نمیفته که بهترین و شایسته ترین تیم سر آخر قهرمان بشه.
در کل تورنومنت عالی بودن و مزدش رو هم گرفتن.
بقیه تیم ها همشون یه جاییشون میلنگید.
رفتار آلمانی ها هم باید برای یک سری از بی جنبه ها الگو باشه.
دیگه کسی بگه آلمان شانسی برد اونهم با این آمار و این شرایط گردش توپ یک فکری باید به حال منطق و تعصباتش بکنه...
هیچ تحلیل جدی ای نبود که بگه چهارتا میزنیم پنج تا میزنیم...و تازه اگر هم بود...چون چهارتا زده نشده بگیم شانسی بوده برد.
هنوز هم نیم ساعت از بازی نگذشته هی نمیگن بسه بسه، مگه دور موتور رو مردم باید چک کنن با کسی؟
این اوزیل چرا لخت شده بود موقع جام گرفتن آلمان؟!!:n21: این باید نشون بده که آلمانی اصیل نیست و ترکه با این کارهای بیخودش. من تو عمرم ندیده بودم کسی لخت بره موقع اهدای جام.
حالا اگر آرژانتین برده بود باید میدیدیم که چه قیامتی اینجا به پا میکنن. حالا که باختن عوض تبریک گفتن بینید چی میگن!
واقعا برخورد بعضی دوستان خیلی جالبه!
همونطور که گفتم کاملا درکنون میکنم . خیلی سخته آدم تیمش تو فینال ببازه .:n02:
آقا تبریک فراوان..................:n20::n20::n20::n20: :n20::n20:
بلاخره آلمان به حق خودش رسید..........
و در آخر عشق است مانویل نویر.............
کسی که تو مرحله حذقی گل نزد و فقط 1 پاس گل دادنقل قول:
بازی با بلژیک که پاس گل داد
بازی با سوئیس که هیگواین گل زد
بازی با هلند هم که کلا مسی فکر نکنم کاری کرد و شاید منظور شما پنالتی بود که زد و گل شد و احتمالا همونو میگی که مسی تیم رو آورد بالا
بازی هاای مرحله گروهی هم که4 تا گل زد به تیم هایی که کلا رتبه بالای 20 نداشتن تو رتبه بندی فیفا (( حداقل قبل جام ))
مسی هم نبود هیگواین و دیماریا و .... میتونستن تا همینجا بیان و شاید در نبود مسی جلوی هلند حذف میشدن !!!
سوئیس و بلژیک رو فقط دیماریا و هیگواین میتونستن ببرن
مثل اینکه پلاتینی؟ رفت پیراهنشو گرفت؟ یا شاید هم بهش میگفت پیراهنتو بپوش؟...مشخص نبود بعد با دوباره دیدن میشه فهمید...نقل قول:
پرونده این جام هم بسته شد. خدارو شکر میکنیم که زنده بودیم تا این ایام پر فیض رو درک کنیم!
انشا... تا 2018 که همتونو دوباره ببینیم .
اما 2022 تو قطر یه جورائی مصنوعی ، غیرفوتبالی ، زورکی ، پولکی و بوی نفت و رشوه و ... میده شدید
در هر صورت خیلی کار زشت و مزخرفی بود. همه تیم با لباس یکدست تیم ملیشون رفتن اون بالا دارن جام میگیرن و خوشحالی میکنن، این لخت رفته اونجا. اگه به کسی هم داده لباسشو، میتونست بره یکی دیگه بپوشه.نقل قول:
عزیز اینطور حرف زدن اصلا درست نیست. یعنی چی المانی اصیل نیست و ترکه؟!!!نقل قول:
- Messi wins Golden Ball
- Rodriguez wins Golden Boot
- Neuer wins Golden Glove
این چه طرز حرف زدنه ؟؟؟نقل قول:
یعنی چی آلمانی نیست و ترکه ؟؟؟؟
چشم رو میبندی و هرچی به دهن اومد میگی ؟؟؟
انتخاب مسی به عنوان بهترین بازیکن جام هم توهین بزرگی به همه طرفدارهای فوتبال بود. مولر، کروس و رودریگز و حتی روبن رو نادیده میگیرن که دل مسی نشکنه از دست فیفا:n21:. مسی حتی بهترین بازیکن آرژانتین هم نبود تو این جام، ماسکرانو و گارای بهترین های آرژانتین بود. خاک بر سر فیفا
قضیه چیه ؟نقل قول:
من مراسمو ندیدم ؟!
اعصابم خرد شد ... از 2006 به بعد هرچی فینال دارم میبینم تیمی قهرمان میشه که من دوستش ندارم . اسپانیا 2008 2010 2012 و حالا آلمان 2014 :n29: دیگه خاموش کردم نمیخواستم ببینم ..
یعنی کاملا لخت شده بود یا فقط پیراهنشو درآورده بود ؟!:n02:
به یوتیوب لطفا ارجاع بدید بنده رو! :n16:
خب کارش خیلی بد بود دیگه. البته اون موقع خیلی عصبانی بودم و اون قضیه ترک بودن رو گفتم، عذرخواهی میکنم اگه ناراحت شدید.نقل قول:
پیراهنشو در آورده بود و رفته بود اون بالا روی سن که جام رو میدن با بقیه بازیکن ها. همه لباس تیم رو پوشیده بودن فقط ایشون لخت بود. بعدش هم توی زمین که کل تیم میان و عکس تیم قهرمان رو میگیرن هم همونطور لخت اومده بود. البته پیرهن درآوردن رو خیلی ها میکنن بعد بازی ولی تو لحظه اهدای جام دیگه چنین چیزی رو ندیده بودم من.نقل قول:
اوزیل لخت نرفت روی سن.نقل قول:
وقتی رفت روی سن پلاتینی لباسش رو خواست اونم کند داد بهش
عیبی نداره شاید برزیل هوا خیلی گرمه :دی
تبریک به همه طرفداران آلمان:n16:الحق که آلمان شایستگی بیشتری داشت چه در کل جام و چه در بازی فینال و حتی در مراحل پایینتر رقبای المان خیلی سختتر بودند (حالا یدونه هلند هم اون سمت به ارژانتین رسیده بود...)
اتوبوسی که ارژانتین چید نشد که جلوی یاران آلمان رو بگیره! من از صمیم قلب خوشحالم که ترفند نه چندان جذاب تیم ارژانتین در برابر المان جواب نداد و اتفاق بازی هلند تکرار نشد!
بهرحال بعد از مدتها ما هم با دیدن صحنه گل آلمان هیجان زده شدیم و از جا پریدیم:n19:
آره، الان که عکس ها رو دیدم، متوجه شدم که اولش لباس داشته :n02:. خاک بر سر پلاتینی، اونجا چه وقت لباس گرفتنه آخه!نقل قول:
بنظر من انتخاب مسی درست بود
مولر رو در نظر بگیرید : شورله و گوتزه بازیکنای حمایت کننده ی ذخیرش هستن!!!
ولی مسی : آگوئرو پالاسیو ایگواین بیلیا !!!! با این وضعیت آرژانتینو اورد فینال
این حرفارو ولش کن من تیکه قهرمانی و مراسم و مدال و... کامل میخوام hd:n28:
بعد از اینکه تو چند تا تاپیک به این موضوع اشاره کردی و الان که متوجه اشتباهت شدی و در هر حالت هر پستی می دی باید یه ناسزا آخرش باشه؟نقل قول:
جذاب ترین قسمت تصور حس و حال بعضی از دوستان آلمانی در طول بازی بود که از قبل قصد داشتن آرژانتین رو به خاک و خون بکشن و کم کم 4 تا بزنن ولی یکم دیر متوجه شدن سخت در اشتباهند.به هر حال کسی از این بازی هجومی و قشنگ آلمان بدش نمیاد ولی بعضی از این طرفدارها نوبرن
آخه از پلاتینی و بلاتر خوشم نمی یاد. سعی میکنم کمتر ناسزا بگم :n02:نقل قول:
.
.
.
.
تو این صحنه داشت قلبم میومد تو حلقم
بعد یادم اومد هیگواین، پالاسیو و ... اینا با ما ان:دی
شواینی، حرکت شو تکمیل کرد... :n12:
از اینجا با کیفیت توپ دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تیم منتخب جام جهانی 2014؛ 6 نماینده از قهرمان
فیفا تیم منتخب جام جهانی 2014 را اعلام کرد و تیم ملی آلمان با 6 بازیکن، بیشترین نماینده را در این تیم دارد.
ژرمن ها امشب توانستند با پیروزی 1-0 مقابل آرژانتین، عنوان قهرمانی جام جهانی را به دست بیاوردند و با توجه به بازی های خوبی که در این رقابت ها به نمایش گذاشتند، حضور 6 بازیکن از این تیم در فهرست تیم منتخب چندان عجیب نبود. آرژانتین با دو بازیکن، و برزیل، هلند و کلمبیا، هر کدام با یک بازیکن، دیگر تیم هایی هستند که در تیم منتخب، نماینده دارند.
فهرست تیم منتخب جام جهانی 2014:
دروازهبان: مانوئل نویر (آلمان)
مدافعان: داوید لوئیز (برزیل)، مارکوس روخو (آرژانتین)، متس هوملس (آلمان)، فیلیپ لام (آلمان)
هافبکها : باستین شواین اشتایگر (آلمان)، تونی کروس (آلمان)، جیمز رودریگس (کلمبیا)
مهاجمان: آرین روبن (هلند)، توماس مولر (آلمان)، لیونل مسی (آرژانتین)
پ.ن: قرار گرفتن لوئیز در این لیست خیلی عجیبه:n13:
برادرم اصلاح کن...نقل قول: