تشکر اقا معین
از امروز شروع به مطالعه جدی می کنم و با برنامه قلمچی پیش می روم
خیلی ممنون و برایم ارزوی موفقیت کنید:n16:
Printable View
تشکر اقا معین
از امروز شروع به مطالعه جدی می کنم و با برنامه قلمچی پیش می روم
خیلی ممنون و برایم ارزوی موفقیت کنید:n16:
سلام دوستان
اینجا کسی در مورد دانشگاه خوارزمی کرج اطلاعاتی داره؟
می خواستم بدونم برای قبولی تواین دانشگاه حدود رتبم چند باید باشه.
می خوام ببینم چه قد باید درس بخونم:d
به اینجا مراجعه کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگاه و رشته مورد نظرت رو انتخاب کن .:n16:
سلام
برای کنکور تجربی کتاب بانک تست طلایی مبتکران و پیش طوسی گاج برای تست ریاضی کافیه یا خیر؟
ممنون:n16:
با عرض سلام خدمت دوستان ...
همونطوری که میدونید دیگه پرونده کنکور 93 هم بسته شد و بچه های کنکوری اماده کنکور 94 شدن .
یه چند تا توصیه دارم برای همه کنکوری های عزیز + معرفی چند تا کتاب عمومی که بتونید از دروس عمومی نتیجه خوبی رو کسب کنید .
1) اگر احساس میکنید که خودتون میتونید برنامه ریزی مناسبی برای خودتون داشته باشید و در اصل شخصی به خود متکی هستید سعی کنید پس از مطالعه دروس در روزای اول ببنید در چه درسی ضعیف و در چه درسی قوی و متوسط هستید ... طبق برسی هایی که انجام دادید برای خودتون برنامه ریزی کنید . و سعی کنید برنامه مطالعاتیتون رو بنویسید و در اتاقتون نصب کنید و طبق اون پیش برید نه اینکه هر روز هر چیزی که عشقتون کشید رو بردارید و بخونید ... چرا که در این صورت نمیتونید نتیجه مطلوبی بگیرید.
2) در صورتی که احساس میکنید سر در گم هستید ونمیدونید از کجا شروع کنید و... در یکی از آزمون های ازمایشی اسم بنویسید و طبق برنامه اون پیش برید مثل گزینه دو ؛ سنجش یا قلم چی ...
3) اگر درآزمون ها اسم نوشتید و باز هم نتونستید خودتو رو با برنامشون هماهنگ کنید حتما به مشاور تحصیلی مجرب و متخصص سری بزنید تا براتون برنامه ی مطالعاتی تنظیم کنه . و طبق اون پیش برید .
4) حتما در آزمون های آزمایشی شرکت کنید به خصوص آزمون های جامع سنجش هر سه مرحلش رو را که هم جامعه آماری بالایی داره و هم تیپ سوالاتش به کنکور نزدیک تر هست تا آزمون های دیگه , رتبه کنکورتون تقریبا یه چیزی بین سه مرحله جامع سنجش میشه ... رتبه من با آخرین مرحله سنجش فقط حدود 10 تا تفاوت داشت .:n06:
5) توجه داشته باشید در صوتی که درصد یه درس رو در آزمون ازمایشی بالا زدید به معنی قوی بودن حتمی شما در اون درس نیست و اینکه دیگه اون درس رو از فهرست مطالعاتیتون حذف یا کمرنگ کنید * (مثلا میانگین درس علوم اجتماعی بنده در ازمون سنجش 70تا 80 درصد بود که در کنکور به 53 درصد تنزل پیدا کرد. چرا که این اشتباه رو کردم که کمی این درس رو کمترخوندم بعد از ازمونا و سوالات کنکور هم سخت بودن.
6) همواره توجه داشته باشید که سوالات کنکور مفهومی هست ... یعنی اینکه در برخی دروس حتما به دنبال عین متن کتاب نباشید بلکه باید درس مورد نظر رو خوب درک کرده و به اون مسلط باشید چرا که بسیاری از مفاهیم مصادیق خارج از کتاب دارن که معمولا در کنکور از اون ها استفاده میشه مثل درس فلسفه و منطق در رشته انسانی که میانیگن درصد اون توی تاپ ترین داوطلبا یه چیزی بین 40 تا 50 درصده . و یا درس ادبیات و زبان فارسی .. که از ابیات خارج از کتاب در بخش قرابت استفاده میشه . و همچنین ارایه های ادبیات .
معرفی منابع مطالعاتی برای دروس عمومی :
ادبیات و زبان فارسی :
برای ادبیات میتونید از کتابای محوری گاج استفاده کنید چون که دیگه به نظرم میاد لقمه رو علاوه بر جویدن هضم هم کرده و کافی هست شما بخریدش و مطالعش کنید .( ... ساده نویسی متن های دشوار به ساده ترین زبان ممکن ... اشاره به کلمات دشوار املایی ... اشاره به قرابت اشعار با ابیات خارج از کتاب ... توضیح مفهوم ابیات ... معنی کلمه به کلمه کلمات ... اشاره به نکات دستوری... و ... ) همچنین این کتاب ها تست های کنکور سراسری و کنکور های آزمایشی رو هم در خودشون دارن .
برای زبان فارسی باز هم توصیه من همون محوری گاج ( محمد رضا ملک محمدی هست)
کتاب هفت خوان زیان فارسی خیلی سبز رو توصیه نمیکنم و از خریدنش پشیمونم چرا که توضیح بیش از اندازه و ... و همچنین اموزش نکته به نکته ای و ...کلا یه خورده باعث اذیت میشه و اینکه یه جوری حالت تست و اموزش رو با هم داره ... یعنی اول تست بزنید و بعد برید نکته اموزشی رو بخونید که بیشتر به بی علاقگی نسبت به زبان فارسی می انجامه ... نه تثبیت مطلب.
برای بخش املا و معنی واژه بهترین و باز هم میگم بهترین منبع خود کتاب هست برای املا خوندن کلمات املایی کتاب زبان فارسی بسیار کمک کننده هست. باز هم برای املا خیلی سبز رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم چرا که یه بخشی که دو تا سوال ازش میاد و از روی کتاب درسی میشه بهترین نتیجه رو گرفت نیای به خوندن متن های کلیله و دمنه و سیاست نامه و ... نیست .
باری تاریخ ادبیات بازهم کتاب درسی میتونه بهترین منبع باشه اما برای کسانی که میخوان یه جا تاریخ ادبیات رو داشته باشن توصیه میکنم که کتاب اخر ادبیات فارسی مهر و ماه رو بخرن هم تاریخ ادبیات داره هم املا و هم زبان فارسی و ... که برای مرور در روز های آخر به شدت توصیه اش میکنم .( از لحاظ قیمتی هم خیلی با صرفه تر از دیگر کتاب ها هست)
عربی
با توجه به این که رشتم انسانی بود کتابای عربی زیادی خریدم از گاج گرفته تا نشر الگو و فوت فن و عربی جامع خیلی سبز ... و عرببی پیش دانشگاهی گاج و ...
اما برای عربی عمومی : عربی جامع خیلی سبز نوشته خانو غزال موسوی خصوصیات همه این کتابا رو با هم داره به علاوه اینکه بهتر هم هست!... از اموزش مفاهیم دوره راهنمایی گرفته تا درک مطلب و نکات ترجمه و ... یعنی اگر از الان اون رو شروع کنید حتی اگر عربیتون صفر هم باشه اگر با دقت بخونیدش مطمئن باشید بالای 70 درصد عربی میزنید .
اما نکته بسیار حایز اهمیت این هست که باید معنی متن های کتاب رو کاملا بلد باشید چرا که برخی از مفاهیم قواعد مستقیما با معنی در ارتباطه مثل حال و تمیز و و تشخیص خبر و... میشه از کتابایی مثل منتشران و ... استفاده کرد با ارزون ترین قیمت.
دینی :
من خیلی سبز داشتم توصیه اش نمیکنم ....به نظرم نشر الگو و گاج مناسب تر باشه ( نداشتمشون)
زبان :
خبری ندارم .
...........
دوستان همواره به بحث مدیریت زمان واقف باشید ....
نتیجه کنکور من :
با ارزوی موفقیت برای تمامی کسانی که در راه علم و دانش از تلاشی فروگذار نخواهند کرد .
سلام دوستان
من امسال کنکور تجربی دادم .اما می خوام یکسال بمونم. می خواستم بدونم چه کتابهای عوض شده؟؟؟؟
:n30:
دوستان یه راهنمایی ازتون می خواستم.
من واقعا از درس شیمی بیزارم یعنی به قدری ازش بدم می یاد که واقعا نمی تونم تحملش کنم.
سوالم اینه که اگه بخوام خودم بخونم یعنی کلاس نرم براش شما پیشنهاد می کنید که کدوم مبحث رو بخونم؟
یعنی بخشی که اسونه و سریع می شه یادش گرفت.
ترجیح می دم حفظی باشه.
رشتم ریاضیه.
در حدی که بشه 20 30 درصد تو کنکور زد.
کتاب هم شنیدم مبتکران خوبه.
با این روحیه ... نمیتونی بخونی .!نقل قول:
من عربیم زیر صفر بود در حدی که اوایل پیش خودم میگفتم که فقط یه طوری باشه که منفی نزنم! و اصلا نمیزنم! اما دیدم برای زیر گروه یک ضریبش 4 هست و نزدنش یعنی امید به رشته های زیر گروه یک هیچی .... شروع کردم طوری که یکی از درصدای خوبم توی کنکور عربی بود چه عمومی و چه اختصاصی ...
شیمی درس مهمی هست برای بچه های ریاضی سعی کن مشکلت رو حل کنی و نه اینکه از الان که تا کنکور یه سال وقت هست شیمی رو حذف کنی... چون با این روند سوالا اگر به صورت عالی هم بخونی 50 درصد بزنی خوب زدی ... اون طوری که شما میخوای بخونی نمیتونی 10 درصد هم بزنی چه برسه به 30 درصد ...
توی تایپک کتابای کمک آموزشی یه نگاهی بندازی بد نیست ... کتابای خوبی رو معرفی کردن بچه ها ... نظر غالب بچه ها هم برای شیمی مبتکران و خیلی سبز بوده ... اما بهتره که دوستان دیگه راهنماییت کنن در زمینه شیمی .:n16:
یعنی می خوای بگی اگه نخونم خیلی ضرر می کنم؟؟ :(نقل قول:
چون واقعا نمی تونم درکش کنم.
درسای دیگه رو بالا بزنم چی؟
زبان رو بالا 90 می زنم ولی فک کنم زیاد تاثیری نداشته باشه:(
دینی رو هم که همه بالا می زنن :|
ادبیات و زبان فارسی رو هم فک کنم بتونم 60 70 بزنم
فیزیک و ریاضی رو هم می خوام هر جوری شده 40 50 رو بزنم.نمی دونم خوبه یا نه...
هدفم هم دانشگاه خوارزمی کرج رشته مکانیکه:)
دوست عزیز این درصدایی که میگین به این راحتی بدست نمیان !!!! این طور تخمین زدن قبل از اینکه آزمون بدید یخورده گمراه کننده هست . راستش توی این داستان هیچی از قبل نوشته نشده و نمیشه به طور قاطع قضاوت کرد . شاید سوالات درس های مورد نظر شما بسیار دشوار باشن و یا برعکس مثلا از شیمی سوالات ساده ای بدن که درصد همه بالا بره . واست مثال میزنم : من سال 92 زبان تجربی رو 100 زدم ولی سال 93 شدم 80 و سه تا غلط داشتم . خیلی هم مسلط بودم حتی زبان تخصصی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع رو امسال 70 زدم . پس نمیشه به راحتی گفت من فلان درس رو بالا میزنم . همیشه اتفاقات غیر منتظره ممکنه بوجود بیاد .نقل قول:
راستش همونطور که دوستمون گفتن بهتره همه درس ها رو دوست داشته باشی !!! به این فکر کن که خوندن اونا تو رو به هدفت میرسونه اونوقت خوندنش راحت تر میشه . . .
موفق باشی .
دوستان همونطوری که میدونید کارنامه نهایی هم اومده .
کسانی که قصد اعتراض داشتن که مثلا چرا قبول نشدن و ... به نظرم اصلا پیگیری نکنن :n29:! کسی که با رتبه 150 قبول نشده حقوق بهشتی رو ... پیگیری هم کنه نتیجه ای نمیگیره چون اخرین قبول منطقه یک امسال در حقوق بهشتی 106 بوده!...
کسی که با رتبه 100 منطقه یک تهران قبول نشده ... اونم نمیخواد نگران باشه آخرین قبولی دانشگاه تهران ( نه پردیس تهران در قم)رشته حقوق در منطقه یک رتبش 33 بوده! ...
به کارنامه های نهای مراجعه کنید ...
ظرفیت دوره های روزانه به شدت کاهش محسوس و چشمگیری داشته ... کافیه به قسمت کارنامه در سایت کانون و کارنامه نهایی امسال مراجعه کنید و متوجه این مساله بشید .
با توجه به این وضعیت ... این خبر هم اعتباری نداره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا طرف میخواد بره بگه من با رتبه 200 تهران قبول نشدم! ... میگن به کارنامه مراجعه کن با نصف رتبه تو هم قبول نشدن ... اعتراضت دیگه چی هست ؟:n15:
اگر امسال هم کاهش ظرفیت داشته باشن دانشگاه ها ( منظورم روزانه و شبانه هست نه پیام نور و ازاد و...) نهایتا با رتبه زیر 500 شه به جایی فکر کرد نه به تهران.
از الان به فکر خوندن باشید ... و هیچ درسی رو حذف نکنید ... کسانی که هر روز میان میگن فلان منبع رو بخرم یا نه ... شما که داری این سوال رو میپرسی کسی که میخواد قبول شه تا شما یه دور دیگه تو اینترنت بزنی 20 صفحه دیگه هم مطالعه کرده ...
موفق و موید باشید.
فهرست منابع سؤالات آزمون سراسري سال 1394
فهرست منابع سؤالات آزمون سراسري سال 1394الف ـ دروس عمومي
نام درس نام کتاب در سالي ـ واحدي کد کتاب پايه تدريس سال چاپ ملاحظات1- زبان و ادبيات فارسي ادبيات فارسي (2) 1/220 دوم 91کليه رشته ها ادبيات فارسي (3) 1/249 سوم 92کليه رشتهها غير از علوم انساني زبان و ادبيات فارسي عمومي 1/283 پيشدانشگاهي 93کليه رشته ها ادبيات فارسي 3 (تخصصي انساني) 2/249 سوم 92مخصوص علوم انساني زبان فارسي 3 ( تخصصي انساني) 4/249 سوم 92مخصوص علوم انساني زبان فارسي 3 (غير علوم انساني) 3/249 سوم 92کليه رشتهها غير از علوم انساني 2- عربي عربي 2 (غير از علوم انساني) 1/224 دوم 91کليه رشتهها غير از علوم انساني عربي 2 ( علوم انساني) 2/224 دوم 91مخصوص علوم انساني عربي 3 ( غير از علوم انساني) 1/254 سوم 92کليه رشتهها غير از علوم انساني عربي 3 (علوم انساني) 2/254 سوم 92مخصوص علوم انساني 3-فرهنگومعارفاسلامي قرآن و تعليمات ديني 2 (دين و زندگي) 222 دوم 91کليه رشتهها قرآن و تعليمات ديني 3 (دين و زندگي) 251 سوم 92کليه رشتهها معارف اسلامي (دين و زندگي) 1/285 پيشدانشگاهي 93کليه رشتهها 4- زبان انگليسي انگليسي 3 1/252 سوم 92کليه رشتهها انگليسي 1 و 2 1/284 پيشدانشگاهي 93کليه رشتهها
ب ـ دروس تخصصي گروه آزمايشي علوم رياضي و فنّي
نام درس نام کتاب در سالي ـ واحدي کد کتاب پايه تدريس سال چاپ ملاحظات1- رياضيات هندسه 1 2/233 دوم 91آمار و مدلسازي 3/234 دوم 91هندسه 2 4/258 سوم 92رياضيات 2 2/234 دوم 91حسابان 1/258 سوم 92جبر و احتمال 2/258 سوم 92هندسه تحليلي و جبر خطي 1/294 پيش دانشگاهي 93حساب ديفرانسيل و انتگرال 1/295 پيش دانشگاهي 93رياضيات گسسته 1/296 پيش دانشگاهي 932- فيزيک فيزيک 1 و آزمايشگاه 2/206 اول 90فيزيک 2 و آزمايشگاه 2/226 دوم 91فيزيک 3 و آزمايشگاه (ويژه رياضي) 4/256 سوم 92فيزيک (ويژه رياضي) 2/293 پيش دانشگاهي 933- شيمي شيمي 2 و آزمايشگاه 1/227 دوم 91شيمي 3 و آزمايشگاه 1/257 سوم 92شيمي 1/289 پيش دانشگاهي 93
ج ـ دروس تخصصي گروه آزمايشي علوم تجربي
نام درس نام کتاب در سالي ـ واحدي کد کتاب پايه تدريس سال چاپ ملاحظات1- زمينشناسي زمين شناسي 1/262 سوم 92علوم زمين 1/291 پيش دانشگاهي 932- رياضيات هندسه 1 2/233 دوم 91رياضيات 2 2/234 دوم 91آمار و مدلسازي 5/258 سوم 92رياضيات 3 (ويژه علوم تجربي) 3/258 سوم 92رياضيات عمومي 1 و 2 1/292 پيش دانشگاهي 933- زيستشناسي زيستشناسي و آزمايشگاه 1 1/231 دوم 91زيستشناسي و آزمايشگاه 2 1/261 سوم 92زيستشناسي 2/290 پيش دانشگاهي 934- فيزيک فيزيک 1 و آزمايشگاه 2/206 اول 90فيزيک 2 و آزمايشگاه 2/226 دوم 91فيزيک 3 و آزمايشگاه (علوم تجربي) 3/256 سوم 92فيزيک (علوم تجربي) 1/288 پيش دانشگاهي 935- شيمي شيمي 2 و آزمايشگاه 1/227 دوم 91شيمي 3 و آزمايشگاه 1/257 سوم 92شيمي 1/289 پيشدانشگاهي 93
دـ دروس تخصصي گروه آزمايشي علوم انساني
نام درس نام کتاب در سالي ـ واحدي کد کتاب پايه تدريس سال چاپ ملاحظات1- رياضيات رياضيات 1 1/211 اول 90آمار و مدلسازي 3/234 دوم 91رياضي (ويژه علوم انساني ـ علوم و معارف اسلامي) 6/258 سوم 92رياضي پايه 2/292 پيش دانشگاهي 932- اقتصاد اقتصاد 1/240 دوم 913- زبان و ادبيات فارسي تاريخ ادبيات ايران و جهان 1 1/246 دوم 91تاريخ ادبيات ايران و جهان 2 1/276 سوم 92آرايههاي ادبي 1/280 سوم 92ادبيات فارسي ويژه علوم انساني 4/283 پيش دانشگاهي 934- زبان عربي عربي 2 (ويژه علوم انساني) 2/224 دوم 91عربي 3 (ويژه علوم انساني) 2/254 سوم 92عربي 1/316 پيش دانشگاهي 935- تاريخ تاريخ ايران و جهان 1 4/235 دوم 91تاريخ ايران و جهان 2 3/271 سوم 92تاريخ شناسي 1/302 پيش دانشگاهي 936- جغرافيا جغرافياي 1 2/225 دوم 91جغرافياي 2 4/271 سوم 92جغرافيا 2/297 پيش دانشگاهي 937- علوم اجتماعي جامعهشناسي 1 1/243 دوم 91جامعه شناسي 2 1/281 سوم 92علوم اجتماعي(جامعهشناسي نظام جهاني) 1/300 پيش دانشگاهي 938- فلسفه فلسفه 1/277 سوم 92فلسفه (آشنايي با فلسفه اسلامي) 1/317 پيش دانشگاهي 939- منطق منطق 277 سوم 9210- روانشناسي روانشناسي 1/268 سوم 92
یه توضیحی میدی برای انسانی رو گیج شدم:n02:؟دوستان من میخوام از مهر شروع کنم به نظرتون گاج برم یا کانون یا علوی کدوم بهتره و میتونه بهم کمک بیشتر بکنه؟
سلام.نقل قول:
انسانی نیاز به رفتن کلاس نداره. فرصتی رو که میخواید برای کلاس بزارید اگر مطالعه داشته باشید نتیجه چند برابر بهتری میگیرید.
من که به هیچ عنوان برای انسانی کلاس رو پیشنهاد نمیکنم.
ولی آزمون سنجش برای انسانی که من بودم بهترین گزینه هست. ( از لحاظ تیپ سوالات و تخمین رتبه و.. ) من سه مرحله آخرش رو فقط شرکت کردم البته.
کانون که فقط تبلیغه ! ... به نظرم اسمش رو بزارن کانون تبلیغات آموزش بهتر باشه .
سلام...
بچه ها حواستون باشه کانون نرید یه وقتی ... واقعا دیگه من موندم اینا دیگه میخوان چیکار کنن ...
یه طرفی رو آورده بود به نام مرتضایی رتبه فکر کنم 8 منطقه دو ...
همین سلام و علیک رو انجام دادن ... طرف مشاوره گفت از کانون بگو و برنامه هاش و ... واقعا نمیدونم چند میدن به اینا ... که بیان بگن ما از سال اول ابتدایی و سال پنجم و ... توی کانون بودیم و تکنیک تست یاد میگرفتیم و ... والا ما که رشتمون اصلا چیز دیگه ای بود بعد از چند سال فیل مون یادی از هندستون درس کرد و شروع کردیم ... شدیم اون چیزی که میخواستیم ... و انتخاب اولم هم قبول شدم .
دوستان مطمئن باشید و مطمئن باشید پولی رو که میخواید بدید به کانون اگر که کتاب بخرید حتی اگر کتاب رمان بخرید بازدهی بهتری دارید ... چون مغزتون یه حالی میکنه به قول خودمون ...
آزمون هم من فقط سنجش رو پیشنهاد میدم ... چون از لحاظ جامعه آماری واقعا عالی هست ...
این عمو کاظم هم ملت رو سرگرم کرده به تراز و ... به خدا هیچ تاثیری نداره ... فقط مطالعه خودتون هست که شما رو میتونه تبدیل به رتبه برتر کنه ... نه عمو کاظم و امثالش خدا وکیلی برنامه فرصت برابر دیگه حال آدم رو به هم میزنه ...:( :n03:
میتونید به سایت های خیلی سبز و گاج و مهر و ماه و ..... سر بزنید و بخشی از کتاب رو دانلود کنید و اگر باهاتون سازگار بود بخریدش :n16:
موفق باشید.
كاملا درسته. كانون فقط به درد كسايي ميخوره كه در حد رتبه دو رقمي هستن و ميخوان رتبه تك رقمي بشن.
كسايي كه به فكر رتبه سه رقمي و چهارقمي خوب و قبولي هستن اصلا كانون مناسب نيست. كانون آدم رو سرگردم تراز و ... ميكنه از هدف اصلي كنكور دور ميكنه. برنامش هم براي رشته تجربي اصلا مناسب نيست. كيفيت سوالات رياضي تجربي و شيميش اصلا خوب نيست به جاي نكات مفهومي فقط محاسبات سخت دارن.
من گزينه دو يا سنجش رو پيشنهاد ميكنم. سنجش مخصوصا براي پشت كنكوري ها عاليه. همزمان دروس سال دوم و سوم و پيش رو آزمون ميدي و اين باعث ميشه در جمع بندي بعد از عيد كارت خيلي خيلي راحت باشه. البته دانش آموزان پيش دانشگاهي كه مدرسه ميرن شايد نتونن اين برنامه رو اجرا كنن كه در اين صورت گزينه دو رو بهشون پيشنهاد ميكنم.
سایت کانون کارنامه قبولی های 93 رو هم گذاشته ...
میتونید از این لینک رشته مورد نظر و دانشگاه رو انتخاب و مشاهده کنید که با چه رتبه ای واردش شدن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دقت کنید کاهش محسوس ظرفیت برای رشته های تاپ تجربی و انسانی رو متوجه میشید .
کافیه زمانی که رتبه مورد نظر برای دانشگاه رو دیدید قبولی های همون دانشگاه در سال 92 رو هم مشاهده کنید .
در ضمن تعداد کانونی های پذیرفته شده در سال 93 و 92 به خصوص برای رشته های پزشکی با هم برابرند .
اما نکته جالب پزشکی تهران هست که با مراجعه به سایت کانون و لینکی که دادم متوجه نکته میشید . !!!!
اخرین رتبه پزشکی تهران سال 92 بدون تفکیک مناطق 1073 بوده و امسال 2851 که یه خورده عجیبه!
و این مساله تقریبا و نه به صورت کلی به این معنا هست که خیلی از داوطلبا ترجیح دادن توی شهر خودشون تحصیل کنند! ...
معين جان رتبه 100 خورده اى منطقه سه ميشناسم تهران نياورده
کانون معلوم نيست اينا رو از کجاش در مياره!! 2000 و دانشگاه تهران؟!؟!
طرف با 2100 امسال هيچکدوم از سه رشته ى تاپ رو نياورده بود حتا بين المللى!
والا نمیدونم ...نقل قول:
کانون هم امسال واقعا روش سیاه شده و حتی مثل پارسال که یه لینکی نوشته بود اندازه خود عمو کاظم زده بود سر سایتش که که کانونی ها کجا قبول شدن ... این کار رو هم نکرده و خیلی بی سر و صدا قبولی های 93 رو هم به بخش کارنامه ها اضافه کرده ... !
البته این رتبه 2000 مربوط به منطقه 3 هست و منم گفتم که بدون تفکیک منطقه :دی اگر نه بنده خدا رتبه 381 منطقه 3 رو آورده ...
آخرین قبولی منطقه یک هم 508 سهمیه و 1289 کشور بوده .
امسال بخون ایشالا که تهران یا شیراز ( بهترین تیپ های یک پزشکی ) میاری :n16:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ برگزاري آزمون و همچنين ثبتنام از داوطلبان متقاضي شركت در آزمون سراسري سال 1394
1393/06/30
نظر به اينكه ماه مبارك رمضان در سال 1394، از اواخر خردادماه 1394 آغاز ميشود، لذا براساس برنامه زماني پيشبيني شده: 1- آزمون سراسري سال 1394 در صبح و بعدازظهر روزهاي پنجشنبه 21، جمعه 22 و صبح شنبه 23 خردادماه 1394 برگزار خواهد شد.
2- بمنظور فراهم آوردن تسهيلات لازم، ثبتنام از داوطلبان آزمون سراسري سال 1394 از روز دوشنبه 19/11/93 از طريق شبكه اينترنتي اين سازمان آغاز و در روز چهارشنبه 28/11/1393 پايان ميپذيرد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خدا !!!! پارسال وقت کم آورده بودم و آرزو میکردم یه هفته دیگه وقت داشتیم !
کنکور رو دوباره کشیدن جلو . تقریبا دو هفته دیگه کم شد ازش . . . . بعد از عید زیاد وقتی نمیمونه .
دوستان ، یه سوال درباره دینی :
دیدم اکثرا از خیلی سبز جامع بد میگن ؟ واقعا اینطوریه ؟ آخه من از اون تست می زنم(البته آیاتو از اون کتاب کوچیکه الگو میخونم) و واقعا راضی بودم تا الآن و تو آزمون ها که میدم زیر 90 کم پیش اومده داشته باشم . ولی خوب میگن سوالای قلمچی استاندارد نیستو اینا ، به نظرتون نیازه عوضش کنم تا دیر نشده ؟(سوم خیلی سبز رو تموم کردم اما اگه عوض کنم مجبورم تستای سوم رو دوباره بزنم)
بهتره که داوطلب بهترین منبع رو استفاده کنه ولی دلیل نمیشه که از یک منبع دیگه استفاده کنه نتیجه نبینهنقل قول:
بهترین منبع دین و زندگی گاج طوسی
ولی شما از هر چیزی نتیجه دیدی خوبه
یادش بخیر چقدر کتاب عوض کردم...نقل قول:
واقعا الان بهش فکر میکنم خندم میگیره بجای اینکه درس بخونم هرروز کتاب عوض میکردم
یروز فلان انتشارات یروز فلان نویسنده یروز فلان ویرایش یروز فلان کتاب جدید و .....
اون روزا یادمه همه منتظر کتاب دیفرانسیل رمزینه بودن سال 89
یه حرف دوستانه + تجربه شخصی خواهش میکنم گوش کنید
به نظرتون بهترین کتاب شیمی چیه؟ بدون شک مبتکران
من شیمی گاج داشتم اومدم تاپیک دیدم همه میگن فقط بهمن بازرگان فرداش رفتم عوض کردم
خلاصه کنکور دادیم و تموم شد
سال بعدش دیدم یکی از رفیقام شیمی سفید گاج میزنه گفتم داداش تو که میخونی چرا این کتاب میخونی عالی هم بخونیش هیچی نمیشی
ولی اصلا حرفمو گوش نداد با همون سفید گاج مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد
ولی من آزاد قبول شدم خداروشکر راضی ام
ولی کل حرفم اینه کتابا به هیچ عنوان ربطی تو موفقیت ندارن شاید در حد 10%
این دوران گذروندم و خودم تو این دوران فکر میکردم 90% موفقیت مربوط به کتابه
الان بعد از 4 سال و گذروندن دانشگاه با اطمینان میگم مزخرفترین کتاب تست فرقش با تاپ ترین کتاب تست نهایتش 10% تو قبولی تاثیر داره
+++
داداش گلم با دینی خیلی سبز نتیجه میگیری به هیچ عنوان به کتاب دیگه فکرنکن بخدا تاثیرش خیلی کمه
کتاب واسه هر درسی گرفتی دیگه به هیچ عنوان به فلان کتاب فکر نکن و همون کتاب بخون
دوستان بنده رشته ـی انسانی هستم و برای آزمون میخوام حتما جایی برم.به نظرتون کدوم موسسه بهتره؟مسئله ـی مالی هم اصلا مهم نیس
دوستان بنده رشته ـی انسانی هستم و برای آزمون میخوام حتما جایی برم.به نظرتون کدوم موسسه بهتره؟مسئله ـی مالی هم اصلا مهم نیس
تعییرات حساس کتن 93 به 94 چیا بودن؟
سلام
سوالات شیمی 93 تجربی خارج از کشور رو از کجا باید گرفت؟
اینجا توضیحات جامع هست :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=666159
دوستان من الان بعد از ده سال میخوام دوباره کنکور ریاضی شرکت بکنم!
منابع رو نگاه کردم ظاهرا تغییرات کتب درسی نسبتا زیاد هست
الان میخوام واسه هر درس این موارد رو تهیه بکنم :
1. خلاصه درس
2. تست سال های گذشته همراه با پاسخ تشریحی
3. فلش کارت آماده واسه استفاده در جی 5 (جعبه لایتنر)
لطفا واسم منبع معرفی بکنین
زمان ما قلم چی معروف بود هنوز هم منابعش درجه یک هست یا منابع دیگه ای بهتر از اون اومده؟
رشته هم نرم افزار کامپیوتر پیام نور قبول بشم واسم بسه (^_^)
مرسی
دوستان برای بورسیه ارتش یا ناجا شدن خانمها چه رتیه ای نیازه؟ رشته علوم تجربی
چه رشته ای؟نقل قول:
هر رشته ای که باشه - مثلا پرستاری روانشناسی ... اگه اطلاعات در مورد هر رشته ای داری به من پیام بدهنقل قول:
نقل قول:
پزشکی برای دختر ظرفیتش کمتره!
بخاطره همین رتبه ی 2000 منطقه 2
ولی برای رشته های پرستاری تا 12000 هم میگیره
روانشناسی هم نداره! البته فکر کنم در مقطع ارشد داشته باشه
هوشبری و علوم آزمایشگاهی هم داره
اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص ميزان تأثير سوابق تحصيلي، تاريخ ثبتنام و برگزاري آزمون سراسري سال 1394
1393/07/27
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر به اينكه ماه مبارك رمضان در سال 1394 ، از اواخر خردادماه 1394 آغاز ميشود، لذا براساس برنامه زماني پيشبيني شده: 1- آزمون سراسري سال 1394 در صبح و بعدازظهر روزهاي پنج شنبه 21، جمعه 22 و صبح شنبه 23 خردادماه 1394 در حوزههاي امتحاني مربوط برگزار خواهد شد.
2- بمنظور فراهم آوردن تسهيلات لازم، ثبتنام از داوطلبان آزمون سراسري سال 94، از روز يكشنبه 19/11/1393 از طريق شبكه اينترنتي اين سازمان آغاز و در روز سهشنبه 28/11/1393 پايان ميپذيرد.
ضمناً به اطلاع ميرساند كه براساس مصوبه سومين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 23/7/1393، كليه ديپلمههاي نظام جديد آموزش متوسطه رشتههاي رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم نظام جديد خود را طي سالهاي 1384 لغايت 1393 اخذ نمودهاند و امتحانات سال سوم دبيرستان آنان بصورت نهايي و سراسري برگزار شده است، مشمول سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي آنان حداكثر به ميزان 25 درصد و با تأثير قطعي در گزينش نهايي آزمون سراسري سال 1394 اعمال خواهد شد
واسه اونایی که دیپلم نظام جدید قبل از سال 1384 گرفتن چی؟
واسه اونا سوابق تحصیلی منظور نمیشه؟
نه عزیز . اعمال نمیشه .نقل قول:
سلام دوستان.
ثبت نام كنكور براي دانشگاه آزاد و سراسري الان يكي شده؟
يعني بهمن ماه واسه هر دو تا هم ثبت نام شروع ميشه يا مثل قديم هر كدوم واسه خودش فرق ميكنه؟
بله ادغام شده . شما یکبار ثبت نام میکنیدنقل قول:
دوستان کسی هست که فیزیک خونده باشه چون یک تمرین دانشگاهی دارم میخوام برام حل کنه؟
اگه کسی را میشناسید معرفی کنید.