نتيجه عجيب بفرستن گيريم 1% نتيجتا بشه نزديك 20 هزارنفر كه اين نتيجه شماهم توش گم ميشه مگر اين كه دقيق درست از آب دربياد كه احتمالشنقل قول:
فقط از احتمال برخورد ماه و خورشيد بيشتر است!:n09:
Printable View
نتيجه عجيب بفرستن گيريم 1% نتيجتا بشه نزديك 20 هزارنفر كه اين نتيجه شماهم توش گم ميشه مگر اين كه دقيق درست از آب دربياد كه احتمالشنقل قول:
فقط از احتمال برخورد ماه و خورشيد بيشتر است!:n09:
نتیجه اسپانیا - هلند از احتمال برخورد خورشید و ماه بیشتر نبود؟نقل قول:
دیشب که بیدار نبودم و زیرنویس رو ندیده بودم...
الان 31 فرستام ... فکر میکردم عد اول برای سوئیسه ...
دیدم نه منظورمو برعکس رسوندم ...
خلاصه 3-1 بنفع اکوادور شد...
حالا معلوم نیست چی بشه باز... :n03:
دیشب جاودانی اومد یک تیکه به صدر بندازه :n02:
گفتش ایتالیا از 1982 تا 2006 24 سال طول کشید تا دوباره قهرمان بشه ، شما فکر میکنید با توجه به وضعیت اقتصادیش اگر این اتفاق دوباره بیفته (یعنی فاصله بین سالهای قهرمانی زیاد بشه) برای ایتالیا بد نمیشه ؟ (مثل اینکه صدر به وضعیت اقتصادی کشورها خیلی گیر میده اینم به این خاطر تیکه انداخته) :n09:
بعد صدر اعصابش خورد شده بود اخم کرد گفت : تصور نمیکنم وضعیت اقتصادی ربطی به این مساله داشته باشه و بطور خیلی ضایعی جاودانی رو قهوه ای کرد... :n02:
باز یک صحنه دیگه صدر یک سوال از فردوسی پور کرد: نمیدونم فلان بازیکن یک بازی ملی داشته آیا ؟!
فردوسی پور گفت بله و داشت میگفت 1 بازی ملی برابر تیم... که یه هو صدر پرید وسط حرفش دیگه نذاشت ادامه بده (کلا تو برنامشون به کارشناسا زیاد وقت نمیدن حرف بزنند و صدر فکر کنم سر همین مساله قاطی کرده بود:n02:)
صدر که همیشه عاشق سینه چاک انگلیس بود دیشب نمیدونم چطور طرفدار ایتالیا شده بود
همیشه ترتیب بصورت حروف الفبای فارسی هستنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
میتونی تصحیحش کنینقل قول:
این دفعه 13 رو بفرست
امکان ویرایش هست......دوباره نتیجه رو بفرست درست میشه.نقل قول:
خلاصه 3-1 بنفع اکوادور شد...
یه بار دیگه اس بده بنویس 13 نظر تغییر میکنه به 3-1 سوئیس!نقل قول:
اگه برای بازی امشب سوئیس و اکوادور رو جابجا فرستادی که میتونی عوض کنی!!! ( قبلیه پاک میشه و جدید جایگزین میشه )نقل قول:
.
.اگه پستم رو توی صفحه قبل ( صفحه 16 ) خونده باشی می فهمی که چه کلاهی سر من رفت...
برای اولین بار نتیجه رو درست پیش بینی کردم و دلم خوش بود که 10 امتیاز گرفتم ولی صبحش که اس ام اس او رو دیدم، فهمیدم به جای 12، 21 فرستاده بودم.:n30:
خلاصه 10 امتیاز رو با 2 امتیاز عوض کردم.
دوستان ، عزیزان و هموطنان گرامی
ریلکس ، ریلکس ، ریلکس تر .... :n02:
ببیند مخابرات انقدر از پیام های شما پول درمیاره .....که یک 10 هزارمش رو به شما به عنوان جایزه میده ....
و همچنین به برنامه بیست چهارده هم پول میدن برای تحریک مردم برای ارسال اس ام اس .
یک جا هم سوتی دادند . " عادل گفت که بازی های 5 صبح رو باید بیدار باشید و بین 2.30 تا 5.30 صبح اس ام اس بدین . رضا جادوانی هم لبخندی زد و گفت خطاب به عادل چقدر شما به فکر بینندگانید "
من از روی کانالهای srg بازیها رو نگاه می کنم حدوداً 5 دقیقه آگهی بازرگانی دارن که اون هم تا 10 دقیقه قبل از شروع بازی تمومش می کنن و از تونل ورزشگاه تا شروع بازی رو کامل پخش می کنن و بعد از بازی هم خوشحالی بازیکنها تا رفتن بازیکنها به رختکن رو نشون می دن.در ضمن صدای ورزشگاه رو هم ذره ای کم نمی کنن!
اینا همه ش مربوط به اینه که شعور دارن و می فهمن که بیننده دوست داره اینا رو ببینه و اینکه صدای ورزشگاه کلی به هیجان بازی اضافه می کنه.ولی اینها سرود ملی ها رو که پخش نمی کنن صدای ورزشگاه رو هم که کم می کنن.من نمی فهمم چه دشمنی با صدای ورزشگاه دارن؟اون نفهمی که اینو کم می کنه حالیش نیست این کار از هیجان بازی برای بیننده کم می کنه؟
اینو که خودمونم میدونیم ولی بیشتر جنبه فان و رقابت خونوادگی و پیش بینی و این چیزاست که آدم تشویق میشه که شرکت کنه نه به خاطر جایزه! کل اس ام اس هایی هم که میفرستیم از بازی افتتاحیه تا فینال 2000 تومن هم نمیشه! مخابرات هم اینقد تو این دو سه سال اخیر بعد از اومدن وی چت و وایبر و واتس اپ ضرر کرده که حالا حالا ها باید از این مسابقات استفاده کنه تا ضررش تبدیل به سود بشهنقل قول:
کسی هم که به خاطر پولش نمیفرسته فکر نمیکنم با اون 2 هزار تومن پولدار بشه:n01:
یعنی شما واقعا پیامک میفرستین به این برنامه ها؟
واقعا که...
من با این برنامه آشناییتی نداشتمنقل قول:
و بازی های روز اول و دوم رو هم از دست دادم ... (برزیل از قبل پیشبینی کرده بودم 3- 1 میبره که اگه اون موقع هم فرستاده بودم 10 امتیاز گرفته بودم)
اما از اونجاییکه موفق نشدم روی هاتبرد و یوتلست کانال رایگان پیدا کنم ناچارا" به شبکه 3 پناه آوردم و مجبورم فوتبال سانسور شده ببینم!:n03:
کسی میدونه رتبه 1-1000 چند امتیاز دارن؟:n17:
با " پيامك " گفتنت معلوم بود شما نه نگاه ميكني نه اس ام اس ميفرستي :)نقل قول:
دوست عزیز هزینه هر پیام 10 تومان هست و کل پیام ها رو جمع بزنی تا فینال میشه 640 تومان (( با پول یه بستنی برابر هست ))نقل قول:
دیگه من و شما اینقدر در روز از این هزینه ها داریم که 640 تومان واسه 1 ماه چیزی نیست
بعدش کلی جنبه فان داره و به نوعی باعث کل کل میشه که خودش کلی هیجان انگیزه !!
والا ما که هیچ سرگرمی نداریم و فقط دل ملت به همین فوتبال و حواشیش خوشه و یه خورده کل کل که هیجان رو میبره بالا !!!
من خودم تاحالا کسایی رو دیدم که هزار بار گفتن پیام دادن به این برنامه بیخود هست و فقط واسه اینه که به شما ضرر بزنن
حالا کل پیام ما هزار تومان هم نمیشه
بعد خود طرف در روز نگاه میکنی اینقدر ولخرجی داره که 10 تا 50 هزار تومان شاید روزانه خرج بیخود کنه !!
طرف روزی یه کارت شارژ 2000 تومانی پیام به gf محترم میده و محتویاتش هم همش مذخرفت
روز تا شب هم 2000 تومان پول صحبت میدن که اونم مذخرفه
بعد به یه خرج 640 تومانی تو 1 ماه میگن ولخرجی !!! :n02:
به فرض یک میلیون نفر اس ام اس میدن تا اخر جام جهانی .نقل قول:
هر نفر به فرض کل پیامک هاش 2000 تومان میشه
1000000*2000 = 2 میلیارد تومن ناقابل !!!!!! خیلی ناقابل !!!! تازه اگر فرض گنیم یک ملیون نفر اس ام اس میدن . در صورتی که دیروز تا 1850000 نفر اس ام اس داده بودن !!!!!!!!
15 میلیون تومنش رو به شما جایزه میدن در طور کل جام جهانی .
منظور من کار بیهودست !!! خود دانید :n02: بفرستید .
اي بابا ، ببين همين يه دل خوشيه الكي رو هم ميتوني ازمون بگيري ؟
شما راهكار بهتر داري ارائه بده كه اس نديم
خب نه.......مشکلش چیه؟نقل قول:
1000000*2000 = 2 میلیارد تومن ناقابل !!!!!! خیلی ناقابل !!!! تازه اگر فرض گنیم یک ملیون نفر اس ام اس میدن . در صورتی که دیروز تا 1850000 نفر اس ام اس داده بودن !!!!!!!!
آقا از این به بعد نه اس بدید نه زنگ بزنید چون پول می ره تو جیب مخابرات:n09:
به قول دوستان جنبه ی سرگرمی این به همه چیزش می چربه وگرنه خیلیهامون میدونیم چیزی نمی بریم.
زدی به هدف !!نقل قول:
بیاین همه با هم واسه فرستادن پیام از آتیش استفاده کنیم تا مخابرات رو به نابودی بره !! :n09: (( سرخ پوست های مدرن !! ))
فقط یه ذره هیزم و یه پارچه لازمه !! :n02:
حالا یکی باید بیاد به شما بفهمونه که خیلی ها از جمله من و خانوادم به خاطر جایزه شرکت نمیکنیم که شما میگی 15 میلیون تومنش رو به شما جایزه میدن:n01: جایزه نمیدادن هم خیلی ها شرکت میکردننقل قول:
شما خیلی ریاضیت قویه ما که این ضرب و تقسیم ها رو بلد نیستیم! فقط بی زحمت بگو ببینم اگر اون یک میلیون نفر اس ام اس ندن صاحب دو میلیارد میشن؟ فوق فوقش اینه که به قول دوستمون 640 تومن بیشتر تو جیبشون باقی می مونه! شما اون 640 تومن رو پس انداز کن واسه روز مبادا و تن به این کارهای بیهوده نده:n01:
دوستان خودشون بهتر میتونن قضاوت کنن و منم لازم نمیبینم دیگه جواب بدم و تاپیک به بیراهه کشیده بشه:n16:
با احترام
شرکت تو این مسابقه یا نظر سنجی ها حتما نباید به خاطر جایزه باشه
فکر کنم خیلی ها هستند اینجوری فکر می کنند
اي بابا ، ببين همين يه دل خوشيه الكي رو هم ميتوني ازمون بگيري ؟
شما راهكار بهتر داري ارائه بده كه اس نديم
کسی میدونه رتبه 1-1000 چند امتیاز دارن؟:n17:
عزیزان
.
تاپیک داره از موضوع برنامه (نقد و بحث و برسی پیرامون برنامه 2014) خارج میشه و انواع صحبت های اسپم وار داره جایگزینش میشه (مثل همین بحث تکراری پیامک بزنیم یا نه).
.
پست های این چنینی رو پاک نکردم ولی؛
خیلی صریح میگم:
ادامه کردن این مباحث = قفل شدن تاپیک تا پایان فعالیت انجمن جام جهانی./
با تشکر
الان داره واليبال رو روي شبكه اچ دي نشون ميده، دوستان نميشد برنامه ٢٠١٥ هم روي اين شبكه بره فوتبال ها كيفيتشون بيشتر بشه ؟
اصلاً از نظر فني خيلي سخته كه خود شبكه سه فوتبال اچ دي پخش كنه ؟ امكان پذير هست ؟
5 امتیازی که حقم بود رو از دست دادم :n03:
آقا گزارشگر بازی فرانسه کیه؟ سیانکیه؟
بابا صد رحمت به خیابانی!
سر درد گرفتم! چی میگه این؟!
.
.
:n02:
فقط چرت و پرت ميگه ، فوتبال با صداي اين حال آدمو بد ميكنه
ولي خدا رحم كرده " آقاي پشت محوطه ي هجده قدم " هنوز گزارش نكرده
خوب هیجان میده به بازی.من خوشم امد از گزارشش
هر کی هست خیلی تن صداش بالاست...گوش آدم رو کر میکنه.....:n21:صدای تلویزیون رو گذاشتم رو 10(از 100!)بازم صداش تا پارکینگ میرسه از بس داد میزنه....................
یعنی شما این مهندس رو نمیشناسین ؟؟
سیانکی هست باووووو !! :n02:
صدای نا فرمی داره !!! :n02: (( تو کل خونه میپیچه )):n02:
صداش آشنا به نظر میرسه ، قطعا قبلا هم گزارش داشته یا صداش شنیده شده.:n02: (به سبک خیابانی گفتم! :n26:)
سیانکی بی طرفانه گزارش میکنه برعکس آقایان مردک و بیابانی که تو لیگا اعصاب طرفدارارو میریزن به هم
آقا چرا من احساس ميكنم توپه كامل از خط رد نشد ؟
ميگه بايد گل به اسم بنزما ثبت ميشد چون به قصد باز كردن دروازه ضربه زد.
عذر ميخوام ، مگه بقيه مهاجما به قصد اوت زدن ضربه ميزنن ؟ (:
دقیقانقل قول:
منم انگار حس کردم توپ کامل رد نشد
تکنولوژی نشون داد که رد شده ولی تو تصاویر که 10 بار نشون دادن منم احساس کردم حدود 50 تا 60 درصد توپ از خط رد شده !!
البته تکنولوژی هست و نمیشه بهش ایراد گرفت !! :n02:
یه صحنه به کیروش گفت کواچ :n02: