نقل قول:
نیست که تیمهای دیگه که در نیمه نهایی حاضر شدن با اقتدار اومدن بالا:n01:
شیلی- کلمبیا اگه به تیمهای اروپایی میخوردن الان بالا اومده بودن
همونطور که اسپانیا نتوست با یک دنیا ادعا از پس شیلی بر بیاد و به فجیع ترین وضع ممکن از جام حذف شد:n02:
Printable View
نقل قول:
نیست که تیمهای دیگه که در نیمه نهایی حاضر شدن با اقتدار اومدن بالا:n01:
شیلی- کلمبیا اگه به تیمهای اروپایی میخوردن الان بالا اومده بودن
همونطور که اسپانیا نتوست با یک دنیا ادعا از پس شیلی بر بیاد و به فجیع ترین وضع ممکن از جام حذف شد:n02:
نه من مشکلی با صعود برزیل ندارمنقل قول:
ولی
اون دوست عزیز چنان گفت آلمان از مصدومیت نیمار شانس آورد که انگار نیمار تو هربازی یه 4 5 تایی گل میزده !! :n02:
جالبه که نیمار بعد مرحله گروهی اصلا گل نزده !! :n02:
به اضافه اون
دیگه فکر کنم خودتونم قبول دارید اشتباهات داوری به طرز فجیعی به نفع برزیل بوده ؟؟
بازی اول سر بازی با کرواسی یک پنالتی به نفع برزیل گرفته شدنقل قول:
بازی با کلمبیا که یک صحنه بازیکن کلمبیا بدون توپ با پا اومد روی ساق بازیکن برزیل اگه عکسش پیدا کردم میزارم
خطای بازیکن وحشی کلمبیا روی نیمار نزدیک بود بنده خدا از هستی ساقط کنه جفتش باید جریمه سنگین براشون در نظر میگرفت که خیلی ساده از کنارش گذشت
بعد سر صحنه تیاگو سیلوا راحت کارت زرد داد اگه میخواست به نفع برزیل باشه نمیومد ستون خط دفاعی برزیل راحت از بازی بعدی محروم کنه
ولی مگه فقط برزیل بوده از اشتباه داوری سود برده بازی هلند مکزیک- دقیقه 90 پنالتی مسخره ای که سر دایو روبن داور گرفت
همین آرژانتین بازی مقابل ایران که راحت سر تیم برید داور صرب مسابقه
حرفم با شما نیست ولی اینجا فقط یک عده منتظرن یک اشتباه به سود برزیل رخ بده فریاد وامصیبتا سر بدن ولی همین اتفاف برای تیمهای خودشون بیفته صداشم در نمیارن
نمیخوام بحث رو ادامه بدم
ولی بحث اصلی من در مورد نیمار بود
اون دوست عزیز یه جوری در مورد نیمار پست گذاشت هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره !!!:n02:
البته برزیل هم فقط همین نیمار با چنتا بازیکن دیگه رو داره (( از جمله سیلوا ))
بدون اینا فکر نکنم جلوی آلمان 4 تا پاس سالم بتونن بدن
سرمربی تیم ملی برزیل ؛ لوئیز فلیپه اسکولاری امروز در یک مصاحبه فاش ساخت که نیمار در لحظه مصدومیتش رو به مارسلو گفته بود که پاهایش را حس نمی کند.
اسکولاری صحبت هایش را اینگونه آغاز کرد :" وقتی زونیگا به پشت نیمار ضربه زد و او از آسمان به زمین افتاد، بلافاصله به مارسلو که در نزدیکیش بود گفت که پاهایش را حس نمی کند.
مارسلو با شنیدن این حرف وحشت زده شد و رو به نیمکت به ما گفت که سریع به دکتر بگویید که به زمین بیاید، اما داور متوجه مصدومیت نیمار نشده بود و به همین دلیل پزشک تیم نمی توانست وارد زمین شود.لحظات ترسناک و غم انگیزی بود "
اسکولاری ادامه داد : " همه شوکه بودیم .دیدن نیمار روی برانکارد در حالیکه به آمبولانس منتقل می شد، اشک همه ما را در آورده بود . همه ناراحت بودیم و می توانم بگویم که دیدن چهره گریان نیمار برای ما یک فاجعه به تمام معنا بود .
نیمار سمبل تیم ما بود. بازیکنی که در تیم ما و هر تیم دیگری ، تفاوت ها را رقم می زند. بازیکنی را از دست دادیم که به فقدان او اصلا فکر نمی کردیم. حالا باید در دو بازی آینده با نبود او کنار بیاییم."
امروز پزشک تیم برزیل اعلام کرد که نیمار تا 10 روز دیگر درد در ناحیه کمر خود احساس می کند و پس از 30 الی 45 روز می تواند به بهبودی کامل برسد .
دکتر رونسو اضافه کرد که هیچ عوارض خطرناکی او را نه به عنوان فوتبالیست و نه به عنوان یک انسان تهدید نمی کند.
پس از بهبودی او می تواند به راحتی قدم بزند و به تدریج تمریناتش را از سر بگیرد. نیمار هم اکنون در منزل شخصیش در سائوپائولو به سر می برد
"آی اسپورت"
نیمار که در جریان پیروزی 2 بر یک تیم ملی برزیل برابر کلمبیا در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2014 برزیل دچار شکستگی مهره کمر شد و ادامه جام را از دست داد
پس از حضور در کمپ تمرینی سلسائو برای روحیه دادن با همتیمیهایش و وداع با آنها، با هلی کوپتر ریودوژانیرو را به مقصد خانهاش در سانتوس ترک کرد تا ادامه دوره ریکاوری خود را در کنار خانوادهاش سپری کند.
نیمار در خصوص وضعیت خود اظهار داشت: آنها (کلمبیاییها) رؤیای بازی در فینال جام جهانی را از من گرفتند اما رؤیای قهرمانی برزیل هنوز تمام نشده است. دو بازی دیگر باقی مانده است و من اطمینان دارم که همتیمیهایم هر کاری از دستشان ساخته باشد انجام میدهند تا جام را بالای سر ببرند.
پس از مصدومیت نیمار گفته شد که احتمال دارد او در کنار سایر بازیکنان تیم ملی برزیل در کمپ گرانخا کوماری بماند و این چیزی است که خود او خواسته است اما رسانههای محلی گزارش کردهاند که ستاره بارسلونا پس از بازگشت به خانه دیگر به همتیمیهایش ملحق نخواهد شد، چرا که پزشکان به او دستور استراحت مطلق دادهاند.
پزشک تیم ملی برزیل در خصوص وضعیت نیمار اظهار داشت: تنها راه درمان نیمار استراحت مطلق است. او به مدت دو هفته باید از کمربند مخصوص استفاده کند.
نیمار در شرایطی از همراهی برزیل در ادامه رقابتهای جام جهانی 2014 بازمانده است که تیمش در مرحله نیمه نهایی باید سختترین بازی خود تاکنون را برابر تیم ملی آلمان انجام دهد.
محتوای مخفی: ادامه
دانلود کلیپ پیام ویدئویی نیمار پس از مصدومیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه بعضیا یه جوری میگن برزیل حقش نبوده بیاد بالا انگار تیمای دیگه همه بازیا حریفو 6 تایی کردن
خود همین هلند دیشب جلو کاستاریکا با پنالتی برد فکر نکنم شیلی که برزیل با پنالتی برد دست کمی از کاستاریکا داشته باشه تازه هلند با اون خط حملش
آلمان یه 4 تا به پرتغال 10 نفره زد بعدش به غنا امتیاز داد آمریکا هم با اختلاف یک گل برد جلو الجزایر دیدیم چقدر سختشون بود بازی فرانسه هم نویر نبود لا اقل به 120 میکشید
آرژانتین که مسی نبود جاشو برای صعود باید به ایران میداد دور حذفی که بماند
پس همه نمایش های در سطح معمولی داشتن با اختلاف کم
صحنه برخورد نیمار رو چند بار دیدم...به نظرم کاملا عمدی زد. شاید فکر نمی کرد کار به اینجاها بکشه...ولی عمدا زد:n21:
اسکولاري: بدون نيمار هم ميتوانيم آلمان را ببريم 
سرمربي تيم ملي برزيل عنوان کرد مطمئن است تيمش ميتواند حتي بدون نيمار هم آلمان را شکست دهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 
برزيل و آلمان بامداد چهارشنبه در اولين ديدار مرحله نيمه نهايي جام جهاني به مصاف هم ميروند. 
لوئيس فليپه اسکولاري، سرمربي برزيل در نشست خبري پيش از ديدار با آلمان گفت: آرام هستم و هيچ استرسي ندارم. مطمئن هستم بدون نيمار هم ميتوانيم آلمان را شکست دهيم. در روزهاي گذشته تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم. کاملا ميدانيم که در چه شرايطي قرار داريم. کوچکترين اشتباهي به يک فاجعه براي ما تبديل خواهد شد. با آمادگي کامل به مصاف آلمان ميرويم. ميدانيم که آنها چه تيم بزرگ و باکيفيتي هستند. بازي گذشته اين تيم برابر فرانسه را با دقت تحليل کردم. آلمان تيم بسيار خوبي است که ميتواند از کوچکترين فرصت گل بسازد.
سرمربي تيم ملي برزيل درباره غيبت نيمار در بازي بامداد چهارشنبه گفت: نيمار بهترين بازيکن ما بود و يک الگو براي بقيه بازيکنان تيم محسوب ميشد چرا که اين بازيکن به تنهايي قادر بود تا بتواند تفاوتهاي ما را با بقيه تيمها رقم بزند. قطعا نبود بازيکني مثل نيمار به تيم ما آسيب خواهد زد اما با بازيکنان جايگزين خوبي که داريم مطمئنم ميتوانيم جاي خالي نيمار را پر کنيم.
اسکولاري ادامه داد: بازيکني را از دست داديم که به هيچ وجه نميخواستيم از دست بدهيم. او ستون تيم ما بود اما من اکنون در کمال آرامش هستم و مطمئنم تيمم ميتواند از پس آلمان بربيايد. نه تنها ميتوانيم آلمان را شکست دهيم بلکه توانايي قهرماني در جام جهاني را هم داريم.
برزيل آخرين بار در جام جهاني 2002 توانست به فينال راه پيدا کند و در آن فينال موفق شد آلمان را با دو گل شکست دهد و به قهرماني برسد.
It was a cowardly tackle. There's no way you have you knee high up like that unless you want to cause a certain situation. It's not a normal match situation. That's my opinion on the matter
تیاگو سیلوا: یک تکل ناجوانمردانه بود. امکان ندارد شما زانو را مانند آن بالا بیاورید مگر اینکه بخواهید باعث یک وضعیت خاص شوید. این یک وضعیت عادی مسابقه نیست. نظر من درباره موضوع اینه.
در مقابل المان چقدر بد گل خورد ! :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
جام تو ده دقیقه برای برزیل تموم شد!:n02:
اسکولاری بعد این مسابقه به آتیش میکشن:n29:
چجوری میخواد سرش بالا بیاره از این به بعد با این افتضاحی که به بار آورد:n15:
حالا میتونیم بگیم اون تیم 2002 با هرکی بود قهرمان میشد؟ :n23:
مارسلو باید وسط بازی کنه.........این چه خط هافبکیه؟ این دانته چقدر بده؟ نمیدونه داره چکار میکنه!
گزارشگر بازی برزیل- آلمان :
چقدر بَدیم ما !!! :n27:
هرچند آلمان تیم خوبیه ... اما به نظرم برزیل این باخت رو به خاطر ترکیب خیلی بد خودش در دفاع وسط و هافبک دفاعی به دست آورد.
آخه گوستاوو؟! دانته؟!
خط حمله برزیل افتضاح به تمام معناست:n21:
جو- برنارد- فرد مهاجم های لیگ برتر خودمون از اینا بهترن:n03:
معلوم نیست تو این یک سال چی به سر تیم آماده جام کنفدراسیون های دوره قبل اومد:n29:
تیمی که 4تا به پرتغال- 3تا به فرانسه - 4تا به ایتالیا - 3تا به اسپانیا زد بعد در عرض یک سال اینقد افتضاح افت کرد
مقصر اصلی هم اسکولاریه:n24:
پ.ن:تورنومنت برای برزیل تمام شد مقام سومی پشیزی ارزش نداره
خوب بازی هم تموم شد... آلمان هرچی زد گل شد دیگه! از اینطرف هرچی برزیل زد نویر گرفت. بازی تو چند دقیقه تموم شد... همون 2-0 که شد من می دونستم می بازه... چون کلا برزیلی ها زود احساساتی میشن و برگشتنشون خیلی دور از ذهنه.. فشار زیادی هم رو بازیکن هست که مضاعف هم میشه... گل سوم اگه اشتباه نکنم دیگه اوجش بود.
دیگه همین :دی
حذف شدیم. تمام.. :n21:
بعد گل دوم و دیدن حمله های مجدد آلمان مشخص بود بازم به گل میرسن
ولی واقعا اسکولاری مقصر اصلی این برزیل بود یکی بخاطر دعوت نکردن یه سریا یکی هم بخاطر ترکیب
نبود سیلوا هم بیشتر ضربه زد تا نیمار
نائب قهرماني برزيل هيچ تفاوتي با حذف از مرحله گروهي نداشت چه رسد به چهارمي!(انتظار نداشته باشيم اين تيم بتونه مقابل هلند يا آرژانتين نتيجه
بگيره تحت اين شرايط مالديو هم ميتونه برزيل رو ببره):n15:درسته فرد پوست و استخوان متحرك بود تو همه بازيها! ولي خيلي دلم به حالش سوخت تيمي كه
برنامه و تاكتيك نداره و متكي بيش از اندازه به توانايي هاي فردي هست معلوم بازيكني مثل فرد نمي تونه اثر گذار باشه! خاك عالم بر سر اسكولاري ولسلام.
با پوشيدن لباس آبي و طلايي و يدك كشيدن نام برزيل نميشه اين رو هم فهميديم. به اميد بار آمدن و پيدايش وارثان حقيقي فوتبال زيبا و ناب و منحصر به فرد برزيلي!
باور کن با همین تیم که روحیش داغونه راحت آرژانتین میبریم:n02:نقل قول:
تیم نیستن که کل تیمشون خلاصه شده در یک بازیکن اون از کار بندازی فلج میشن محک جدی هم نخوردن تا حالا :n01:
فردا شب میبینی چه افتضاحی به بار میارن همون یک دونه روبن برای خط دفاعشون بسه
فقط حیف پیراهن امثل رونالدو - ریوالدو - کاکا تن فرد - جو - برنارد - هالک بی مصرفه که چنین نتیجه ای رقم زدن
فیکس بازی کردن مایکون به جای دنی آلوز خیلی عجیب بود مایکونی که خیلی مدته فوتبالش تمام شده
با اینکه برزیلیم ولی از قبل از جام میدونستم امیدی به این تیم نیست و تا همین جا هم به نظرم با شانس اومد بالا و اگه بازی با شیلی حذف میشد که به نظرم حقشون بود حذف بشن شرف داشت به اینجور حذف شدن واقعا آبرو فوتبال رو بردن
بی خیال آخه دلمون رو به چی این تیم خوش کنیم تیمی که گلزن نداره و همه امیدش به نیماره که اونم بیشتر فکر خودنمایی و حرکات نمایشیه واقعا این یکی از ضعیفترین تیمهای برزیل بود اگه مقایسه کنیم با برزیلهای جام جهانی های قدیم
20 هزار هوادار برزيلي که در ريودوژانيرو براي ديدن بازي تيمشان برابر آلمان جمع شده بودند، پس از پايان مسابقه شورش کردند.
تيم ملي برزيل در يکي از تلخترين بازيهاي تاريخ فوتبالش در مرحله نيمه نهايي جام جهاني با 7 گل از آلمان شکست خورد تا به ديدار رده بندي برود. 
همانند ساير بازيهاي گذشته در نقاط مختلف برزيل جمعيت زيادي از طريق تلويزيونهاي بزرگ شاهد بازي تيمشان بودند.
در شهر سائوپائولو 20 هزار هوادار براي ديدن بازي تيمشان برابر آلمان تجمع کرده بودند و پس از اين نتيجه سنگين به خيابانها ريختند و به درگيري با پليس و آسيب رساندن به اماکن عمومي پرداختند.
هواداران برزيلي که اين نتيجه سنگين را باور نميکردند،پيراهنهاي تيم ملي کشورشان را از تن درآوردند و به زمين و سطل آشغال پرتاب کردند.
آنها همچنين که به شدت از عملکرد تيمشان ناراحت بودند، به اماکن عمومي شهر سائوپائولو حمله کردند و به اين شهر آسيب رساندند که باعث دستگيري چندين تن شد.
بيشتر درگيريها در شهر ريودوژانيرو رخ داده است که هواداران فوتبال برزيل به شدت با پليس درگير شدند.
هواداران فوتبال برزيل اين شکست را تحقيرآميزترين شکست تاريخ فوتبال کشورشان ميدانند. خيلي از هواداران برزيلي در گفتوگو با خبرنگاران خارجي اعلام کردند اگر ميدانستند تيمشان اينقدر بد بازي ميکند اصلا از خانه بيرون نميآمدند.
هواداران خشمگين برزيل همچنين پرچمهاي کشورشان را در اين کشور آتش زدند.
خیلی هم خوب و عالینقل قول:
امیدوارم یه چنتا کشته و زخمی بده حال کنیم !!! :n02:
کلا هیجان جام جهانی به همیناست !! :n02:
به نظرم این تاپیک باید قفل بشه دیگه:n09:
کسی میتونه بگه طرفدار یک تیم هفت تایی هستم؟!:n02:
یعنی میشه توی برزیل آشوب بشه و جام جهانی رو به هم بزنن؟ :n02:
تو همین تاپیک بعد از بازی کرواسی گفتم که با این وضع بعیده به فینال برسن.
ایران به جای برزیل جلوی آلمان بازی میکرد 7 تا نمیخورد!
بازی دیشب رو دوست داشتم آلمان ببره ولی از گل 5 به بعد یه جورایی طرفدار برزیل شدم و دوست داشتم یکی دو تا از گل ها رو جبران کنن.
میخواستم برزیل ببازه ولی نه دیگه هفت تا!:n04:
ما از بچگی برزیل رو با بازیکن های تکنیکی اش میشناخیتم و دوست داشتیم: ببتو ، روماریو ، ریوالدو ، رونالدو ، کافو ، کارلوس ، تافارل(گلر) .
یه نیمار رو داشت که سایه ای از بازیکنای تکنیکیِ برزیل بود. اون بنده خدا هم که به اون روز افتاد.
برزیل، اون برزیل همیشگی نیست.حداقل 5 ساله که این روند رو به افول ادامه داره.
به امید روزهای بهتر برای برزیل.
عشق است برزیل برای همیشه :n12::n12:
دوستان المانی تو تاپیکای کناری با یه برد
انقدر جوگیر شدن که کلوزه رو بالاتر از رونالدو میدونن:n08:
آره بابا هستیم:n02:...نیازی نیست به خیلی سال عقب برگردیم... همین بایرن مونیخ یه سال 7 تا به بارسا می زنه و سال بعدش 5 تا از رئال می خوره....نقل قول:
همیشه از این نتیجه ها هست تو فوتبال...آلمان قهرمان 90، تو 94 و 98 مقهور دو تا تیم نه چندان مطرح اما اوج گرفته میشه...
برزیل هم 2002 آلمان رو تو فینال می بره و آلمان بعد 12 سال از خجالت برزیل در میاد...
و صد ها نتیجه مشابه دیگه. امسال برزیل متکی به بازیکن هاش بود و شکست سختی خورد. از کجا معلوم 4 سال دیگه شرایط بهتر نباشه؟:n01:
اگه یک گل دیگه میزد که الان میگفتن کلوزه از پله هم یک سر و گردن بالاتره! امیدوارم هلند این تیم آلمان رو درب و داغون کنه...:n21:نقل قول:
100بار دیگه هم اینطوری بازیاشو ببازه بازم طرفدارشیم.:n12:نقل قول:
کسی میتونه بگه طرفدار یک تیم هفت تایی هستم؟!:n02:
اگه دنبال حذب باد میگردی برو تو تاپیک اسپانیای فقید.:n09:
در صورتي ميشه كاملا مطمئن بود كه هلند هم اساسي حال آرژانتين رو بگيره امشب و بلايي سرشون بياره يا برعكس! وگرنه سوم شدن هم براينقل قول:
اين دو تيم مقام خوبي هست و البته نتيجه قاطع گرفتن مقابل برزيل هم كم افتخاري نيست و كلا اين سومي با بقيه سومي ها فرق داره!
هالك احمق مقابل تيماي درپيت روسي از فاصله هاي 50 متري ميتونه گل بزنه و تو اين ليگاي ضعيف هست كه ميتونه خودش رو نشون بده يا برنارد
مايكن هم كه تموم شده خيلي وقته:n21:
دلمون خوش بود ميايم با برد برزيل به اين طرفداران آلمان ميخنديم:n02:آرزو به دل موندم البته هم از هلند هم از آرژانتين متنفرم اميدوارم آلمان قهرمان
بشه:n23:
باور کن از آرژانتین هم 4 تا میخورین . باور کن :n09:نقل قول:
کلا خوشم میاد از روحیه تون. فکر کنم 90 درصدتون بچه آبودانین نه ولک:n02:
طرفدارای حزب باد کسای دیگه ای هستن عزیز :n01:نقل قول:
با یک باخت که کل دستاوردهای برزیل در تاریخ جام جهانی پاک نمیشه که بگیم دیگه طرفدار برزیل نیستیم
فقط باید اسکولاری تشریف ببره یک سرمربی درست حسابی بیاد سر کار برای جام جهانی آینده برزیل از نو بسازه
خیلی از بازیکنای فعلی بعد از نمایش دیشبشون باید خواب پوشیدن پیراهن برزیل ببین
من که محل سکونتم مشخصهنقل قول:
ولی آرژانتین محک جدیش چی بوده تا الان سوئیس داغون و بلژیک روی هم بزاری قد تیم کلمبیا نبودن :n01:
به نظز من باید تک تک این بازیکنان برزیل تیر باران کنن با این بازی کردنشون :n24::n24:
بعد از گل سوم حسي غالب شده بود شبيه به حسي كه وقتي تو گل كوچيك زياد گل ميخورديم و قدرت جبران رو نداشتيم بعد با يه بهانه اي
بازي رو بهم مي زديم من انتظار اين عمل رو داشتم!:|
وای این بدبختا به فکر باختن آرژانتینن الان!:n08:
آخه آرژانتینم امشب ببازه که آبروی آمریکای جنوبی یه جا میره!:n09: