مرسی دوست عزیز من با پلستشن بازی میکنم هرچی تیر و موشک بهش میزنم نمیشه:n38:
Printable View
مرسی دوست عزیز من با پلستشن بازی میکنم هرچی تیر و موشک بهش میزنم نمیشه:n38:
اصلاً امکان نداره! خودم که با لپ تاپ بازی کردم، همین جوری بود. توی لپ تاپ G میشه نارنجک و Q میشه موشک انداز و کلیک چپ میشه تیر! حالا نمی دونم تو PS کدوم دکمه ها چی کار میکنن. شما که خودت میدونی، همزمان هم تیر بزن، هم نارنجک بنداز، هم موشک بنداز. فوق فوقش اگه دیدی هر چی میزنی، این تیکه از مرحله رد نمیشه، مرحله رو Restart کن. بعضی مواقع پیش میاد که توی یه مرحله حتّی اگه درست هم پیش بری، اون تیکه رد نمیشه. این اتّفاق برا من تو Battlefield 4 افتاده بود که وقتی مرحله ـشو Restart کردم، مشکل حل شد! :n16:نقل قول:
دوستان مولتی پلیر این بازی خیلی باحاله بهتر از سری مدرن وارفاره.مخصوصا با اون جت که 2 پرشه میزنی رو هوا و سرعت بازی فوقالعاده بالاست و گیم پلی معرکست.و با سرعت بالا به تمام نقاط مپ دسترسی داری.
من یه دست مولتی پلیر بازی کردم و فیلمشو آپلود کردم برای دوستان که آشنا بشن شاید خوششون اومد و خواستن بازی کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه ویدئو جدید آماده کردم با گرافیک خیلی بالاتر یک مپ دیگر و بازی قشنگتر و دیدنی تر.توصیه میکنم هر کس میخواد اشنا بشه با قابلیتهای چند نفره این بازی این کلیپمو ببینه :
سلام عزیزان
من لپ تاپ HP Probook 4540s دارم با این مشخصات. می تونم روی کمترین گرافیک بازی رو اجرا کنم و البته تیک هم نداشته باشه. روون بودنش دیگه جوری که بشه بازی کرد.CPU : Core i5 - 3210با تشکر فراوان
RAM : 4GB
VGA : ATI 7600M 2 GB DDR3 128bit
سلام دوستان، من فایل نصب بازی رو از یکی از دوستان گرفتم، فقط دو تا فایل ما فرمت bin هست که مجموعاً حدود 27 گیگ حجم داره، کسی لطف می کنه فایل setup.exe رو برام قرار بده و یا راهنمایی کنه که باید چیکار کنم با این دو تا فایل؟
سلام،دوستان من تو مرحله سوم بازی که اتلس هستش اون قسمتی که تانک رو نابود میکنی و سه نفری میریم داخل ساختمون جلو درب اسانسور ،گیر کردم،اونجا نمیدونم باید چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنین
دوستان کسی نیست بهم کمک کنه این مرحله رو رد کنم؟
دوست خوبم یکم بیش تر توضیح میدی؟ من خیلی وقته بازیش نکردم اگر از اون مرحله عکس بزاری بهت می گم.
مصطفی جان همون مرحله دوم بازی که باید بری راکتور رو خاموش کنی،وارد ساختمون میشی جلو اسانسور،اشانسور که باز نمیشه فقط موندم چیکار کنم باز بشه
تکراری بود
آهاااااا فک کنم گرفتم کجارو داری میگی ببین اونجا باید دکمه n رو فک کنم بزنی بعد باید به اون منبعی که ازش موشک ها میاد نگاه کنی بعد خودش درس میشه
موشکی نیستش که؟من هنوز به موشک ها نرسیدم،وارد یه ساختمون میشی جلو یه اسانسور سه نفری وایمیستی،اسانسور رو باید باز کنم،موندم چجوری اون قسمت رو باز کنم
نمی دونم والا ولی اگه یه عکس میدادی بهتر میتونستم راهنماییت کنم!
مصطفی جان یادت نیومد ؟عکس رو که دیدی؟
راستش یادم نیومد ولی یه سرچ می کنم می گم راه حل این مرحله رو
بنظرتون لپتاپ دل 5110 با کانفیگ Ci7/8GB/ و گراقیک 1 گیگ GT525 این بازی اجرا میکنه؟؟!
سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟
سلام
ببخشید مشکل من با مانیتوره به طوری که وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغش خاموش روشن میشه و فقط صدای بازی رو می شنوم!مانیتورم هم CRT هست و فکر کنم به خاطر فرکانسش باشه چون توی بازی فارکری هم همین مشکل رو داشتم اما از تنظیمات خود بازی فرکانش رو می ذاشتم رو 60 و تصویر درست می شد.اما خوب تو این بازی اصلا موقع اجرا تصویر نمیاد که تنظیماتو تغییر بدم!حالا باید چی کار کنم؟
راستی سیستمم هم قویه.far cry 4 رو رو حالت ultra با 40 فریم بازی می کردم!
ببخشید کسی راه حلی نداره؟!نقل قول:
انصافا گرافیکی ترین بازی pc همین بازی هست با فارکرای 4
کال اف ادونس وارفار واقعا شاهکاره
آقا من بازی رو نصب کردم اجرا که میکنم ارور directx میده چیکار کنم؟
دوست عزیز باید ببینی نسخه دایرکت ایکسی که داری به روز هست یا خیر.نقل قول:
و احتمال آخر اینکه برای اجرای این بازی باید کارت گرافیک شما به طور پیشفرض دایرکت ایکس 11 رو داشته باشه و در غیر این صورت توان اجرای بازی شما هر چقدر هم کارت گرافیک بالایی و حتی دو هسته هم داشته باشی ندارد.
کارت گرافیک من NVidia GeForce gt 630 تو دی وی دی درایوراش هم نصب diretx دیگه نمیدونم به نظر شما یعنی گرافیکم ساپورتش نمیکنه؟؟؟ اینطور که خیلی بده کلی پولش شد و جزو بهترین کارت گرافیکا معرفیش کردنهنقل قول:
چیزی که اینجا مشخص شده اینه که ساپورت میکنه ولی پیشفرض داشتنشو دیگه ننوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
خدارو شکر مشکل حل شد ولی برام جالبه چقدر کارشناسای اینجا از همه جا بیخبرن و یه تغییر رزولیشن هم بلد نیستن لااقل این لینک رو میگذارم امثال من تو ذوقشون نخوره و اشتباه نکنن دارکت ایکسشونو این حرفا مشکل داره بلکه کافیه تنظیمات رزولیشن رو به حالت دفالت یا همون 1024*768 بگذارید