مطمئنا همینطورِنقل قول:
اما کار سختِ
ریبری هم که جامِ جهانی رو از دست داد.
فرانسه آبرو داری کنه از گروهی بیاد بالا خیلی خوب میشه:دی
Printable View
مطمئنا همینطورِنقل قول:
اما کار سختِ
ریبری هم که جامِ جهانی رو از دست داد.
فرانسه آبرو داری کنه از گروهی بیاد بالا خیلی خوب میشه:دی
سلام به دوستان عزیز
ماشاا... طرفداران تیم ملی ایتالیا بیش از چیزی هست که فکر میکردم.
من همون اول توی گروهبندی بیشتر دنبال گروه ایتالیا بودم تا ایران و وقتی همه داشتند درباره بوسنی و آرژانتین فکر میکردند من گفتم خدایا چرا این گروه؟ :n02:
البته در جام جهانی نباید هیچ تیمی رو دست کم گرفت اما حداقل میشد گروه یکم آسونتر بشه.مثلا فرانسه رو ببین!
به هر حال امیدوارم اینبار نتایج خوبی بگیریم.با افت چند ساله فوتبال داخلی و ملی ایتالیا،حداقل روند صعودی یووه و ملی پوشانش امیدهایی برامون باقی گذاشته.
در بازیهای تدارکاتی که فقط داریم مساوی میکنیم و البته در کنار ارائه بازیهای نسبتا خوب،اما چیزی که طرفداران ایتالیا همیشه بخاطر دارن این هست که ایتالیا مقابل تیمهای درجه دو بیشتر مشکل داشته تا تیمای سطح اول
درباره گروهمون هم که واقعا کار سختی داریم اما خوبیش این هست که بازی های سختمون پشت هم نیفتادن.در عوض اگه صعود کنیم در مرحله بعد هم به تیم مدعی نمیخوریم و باز می تونیم بالاتر بریم.واقع بین باشم کار برای قهرمانی خیلی سخته اما میشه به نیمه نهایی رسید.
به امید موفقیت آتزوری
اینو از کامنت قبلتونم میشد فهمید احتیاج به تاکید مجدد نبود ، شما بیشتر به ستون پنجم میخوری تا هوادار :n02:نقل قول:
جام های قبل هم همینو میگفتن ولی نتیجشو دیدم ، شیر همیشه شیره حتی اگه تو قفس باشه
ایتالیا صعود که میکنه هیچ به عنوان تیم اولم صعود میکنه همه ایتالیا رو جرو مدعیان جام میدونن اونوقت شما ...
حالا چون همه ایتالیا رو مدعی جام میدونن منم باید باهاشون هم عقیده باشم ؟؟؟!نقل قول:
شاید خیلی از مردم به یه چیز غلط باور داشته باشن ، اونوقت همه باید باور داشته باشن !؟؟ چه جـــــالـــــــــب :n09:
2010 هم میگفتن ایتالیا مدعیه ولی دیدیم چی شد ! به طرز فجیعی از گروهی حذف شد (پایین تر از نیوزیلند ، تیم چهارم گروه شد)
نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ، بالاخره 4 روز دیگه بازیها شروع میشه ، اونوقت یا حرف منه یا حرف شما
پس موضع شما مشخص شد من با شما بحثی ندارم برو تو تاپیک تیم خودت به به و چه چه کننقل قول:
بعد از همون 2010 تو یورو 2012 نایب قهرمان شدیم با له کردن آلمان مغرور و انگلیس، کلا احتیاجی نیست افتخارات دومین تیم پرافتخار جهانو برات یاداور بشم
کلا
تاپیک تیم خودم ؟! تاپیک تیم خودم همینجاست ، شما نیازی نیس بگی کجا برم کجا نرمنقل قول:
از اول هم یوونتوسی و ایتالیایی بودم و هستم ، ولی نظرم اینه ایتالیا توی گروه کار سختی داره و احتمالش هست بالا نیاد
والسلام ! دیگه هم این بحث رو ادامه نمیدم ، چون با بعضیا نمیشه با احترام صحبت کرد :n21:
حالا شما چرا اینقدر بد بینی ؟ :n29:
من توی هرچی سایت خارجی نگاه کردم دیدم ایتالیا رو تیم اول گروهش پیشبینی کردند ... بله بالاتر از اوروگوئه و انگلستان ...
در مورد اوروگوئه اشتباه نکنید ... اوروگوئه از اون اون تیم منسجم و قدرتمند سالهای 2010 و 2011 ـش فاصله گرفته ... اونها حتی به زور وارد جام شدند ... مقدماتی پایین تر از تیم های کلمبیا و شیلی و حتی اکوادور قرار گرفته بودند و به لطف برد پلی آف برابر ازبکستان اومدند جام جهانی... تازه الان ستاره بزرگ و موثرشون ، سوارز هم مصدوم شده ...
انگلیس هم که چندان خطری رو از جانبش احساس نمیکنم (ولی با این حال بنظر من بخت دوم صعوده و حتی تا نیمه نهایی این جام هم میتونه بیاد ! )
ایشالا ما ۱۰۰ ٪ میایم بالانقل قول:
اما انگلیس باید با اروگوئه بجنگه
هر چند این اروگوئه به نظرم از اروگوئه ۲۰۱۰ ضعیف تر شده اما باز تیمِ فوقالعاده خوبیه.
ما الآن نباید نگران گروهی باشیم باید نگرانِ این باشیم که تو حذفی ممکنه به کدوم تیم بخوریم!
من با اجازه دوستمون lionf3 از امضای ایشون استفاده کردم .
دوستانیکه متمایلند ما هم مثل آلمانیها و انگلیسها متحد باشیم ، میتونند همین کارو بکنند و امضای مشترک همه مون همین باشه .
Forza Azzuri:n12:
منتظر بازی های قشنگ ایتالیا هستم ایتالیا همش خطرناکه ... امیدوارم بیشتر از 3تا بازی ازش ببینیم !
حالا دیگه فقط زمان طرفداری کردنه Forza Azzurri !
من فکر میکنم ایتالیا بازم بازی ها را ضعیف شروع میکنه تا همه دست کم بگیرن و خیلی راحت تا چهار تیم نیمه نهایی میتونه بالا بیاد :n02: آلمان را هم دوباره حذف میکنه :n09:
+ ممنون بابت امضا
در آخرین بازی پیش از شروع جام جهانی با تیم باشگاهی فلومیننزه بازی کردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد خوبی بود که همگی امضاهامون رو متحد کنیم.عکس lionf3 عزیز هم زیباست و نیازی به تغییر عکس نیست.
فقط من از سادگی عکس خوشم نیومد و نصفه شبی یه مقدار با عکس کار کردم!
مدلهای مختلفی ساختم و فعلا این سه تا رو میذارم بگید کدوم بهتره یا اگه پیشنهاد دیگه ای هست بگید بیشتر روش کار کنیم:
1.
2.
3.
تاپیک رفته بود صفحه دوم :n22:
ایــن عکــس نکــــته داره :n02: ایــشالا تکــرار میشــــه .
سلام
خُب دوستان همونطور که میدونید فردوسی پور یه برنامه ساخته شبا ساعتِ ۱۱ پخش میشه.
دیشب داشتن گروه D رو بررسی میکردن و به نظرِ من اصلا خوب ایتالیا کارشناسی نشد و همش فقط کل کل بود بین حاج رضایی و فردوسی پور
جاودانی هم که تو این ۲ شب نقشِ بلوط رو بازی میکرده :n02: بنده خدا هی میخواست خودش رو تو بحثِ جا بده.
انتظار داشتم ایتالیا رو که یکی از پر افتخار ترین تیم های جهان هستش رو بهتر بررسی کنن.
:n12: KING OF KEEPERS :n12: بوفون اعلام کرده "جام جهانی 2018 هم میخواد حضور داشته باشه"
((دوستان یکم فعالیت رو زیاد کنید . نزاریم تاپیک بیکار باشه))
بعلــــــــــــــــــــهنقل قول:
بوفون این جامِ جهانی پنجمین حضورِش رو داره تجربه میکنه.
:n12:
فعالیت هم با توجه به اِتمام امتحانا (:n09:) دوستان اگر همت کنن من خودم پایـــــــــــــم!
بوفون مطمئنا جزو محبوبترین بازیکنان ایتالیاست اما فکر کنم بعد از این جام از تیم ملی خداحافظی کنه و نهایتا شاید در جام ملتهای 2016 فرانسه هم باشه.
دیگه بیش از این نمیتونه در اوج باشه و باید جای رو به دروازه بانهای ذخیره فعلی بده
خوشبختانه سیریجو و پرین هم گزینه های خوبی برای جایگزینی بوفون هستند.
پرین جوان که استعداد و قد و قواره خاصی داره ونیاز به تجربه داره
سیریجو رو هم در بازی تدارکاتی دیدیم چکار کرد.واقعا عالی بود
بعد از درخشش ایموبیله بخصوص در مقابل فلومیننزه،احتمال نیمکت نشینی سوپر ماریو هست
بالوتلی امسال در میلان هم فراز و نشیب زیادی داشت و در برخی بازیها فقط راه میرفت.اما در بازیهایی که در آمادگی کامل باشه واقعا غیرقابل مهاره
پیرلو اعلام کرده که بعد از جام جهانی از فوتبال ملی خداحافظی خواهد کرد.
این هم برای کل کل با انگلیسی ها :n02:
محتوای مخفی: به نظرم آموزش زبان اشاره ی ایتالیایی برای دیدن بازیها لازمه
من که طرفدار آرژانتین هم هستم چیکار کنم؟نقل قول:
هم برای ایتالیا رو بزارید و هم یک لوگو برای آرژانتین در کنارش بذاریدنقل قول:
دی شیلیو بازی با انگلیس رو از دست داد.
در تمرین روز پنجشنبه،دی شیلیو دچار مصدومیت شد و برای انجام mri به نزدیکترین بیمارستان منتقل شد.بدین ترتیب ماتا دی شیلیو بازی اول ایتالیا که مقابل انگلیس خواهد بود رو از دست خواهد داد.
چون این مصدومیت بیش از 24 ساعت قبل از مسابقه انجام شده،پراندلی میتونه رانوچیا،مدافع اینتر رو موقتا جایگزین د شیلیو کنه.الیته دی شیلیو میتونه به بازی با کاستاریکا برسه و مجددا در لیست آتزوری قرار بگیره.
منبع: fifa.com
بد شانسی محض
کاش لااقل آباته مصدوم میشد جایگزین براش بود و مصدومیتش هم نگران کننده نبود.اما دی شیلیو هم بازیکن خوبیه و م اینکه جایگزین مناسبی براش نداریم.
با توجه به درخشش ایموبیله فک کنم تو ترکیب اصلی جایِ سوپر ماریو رو بگیرهنقل قول:
هر چند پراندلی اعتقادِ عجیبی به بالوتلی داره
اما اگر بالوتلی تو اوج باشه میتونه خوب کار کنه
در ضمن امیدوارم دیگه بیشتر از این مصدوم ندیم!
رسیدم به ساکسون ها...
از سد ساکسونها میگذریم به امید خدا :n01:
امیدوارم با سه دفاع بازی نکنیم...چون سیستم سع دفاعه جلوی تیم هایی که سرعتی هستن و بیشتر روی ارسال از جناحین مهارت دارن خوب جواب نمیده
بازی چه ساعت مضخرفی برگزار میشه :13:فردا هم باید بریم دانشگاه نمیشه بازی رو دید
انگلیس تیم سرعتیه و میتونه برای مدافع های کُند ایتالیا دردرسر درست کنه ولی به هرحال امیدوارم اولین 3 امتیاز رو بگیریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیشیلیو رو هم که نداریم .
شنیده ها حاکی از مصدومیت جزئی بوفون و احتمال عدم حضورش در ترکیب امشبه !
ترکیب احتمالی goal.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - در حالی که گمانه زنیهای مختلفی مربوط به مصدومیت بوفون و حضور او در دیدار مقابل انگلیس، وجود داشت، دقایقی قبل به طور قطعی، عدم حضور او در این مسابقه تأیید شد.
خود بوفون هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرده !
Even if you're not out on the pitch, there are other ways in which you can play an important role
Gianluigi Buffon, Italy
کلا سیستم دفاعی کلا متغیر شد
بوفون نرسید،دی شیلیو هم قبلش مصدوم شد الان هم که سمت راست سوپرایز داریم
حالا یا پدیده بازی امشب میشه یا میشه پاشنه آشیل تیم،در سمت مقابل رونی خواهد بود
در عوض هافبک ها تقریبا کامل هستند و فکر کنم عناصر هجومی برای نیمه دوم گذاشت شده
بازی 1 دقیقه دیگه شرع میشه
به امید پیروزی
من فکر کنم مربی تیم ایتالیا متوجه شده که دروازبان انگلیس رو ضربه های از راه دور و سرعتی مشکل داره.
تا الان فقط از راه دور دارن شوت میکنن
چه پاسی میده این پیرلووووووووووووو:33:
و چه دفاع سستی داره تیم ایتالیااااا:n29:
ضربه ی زاویه بسته بالوتلی عالی بود... کاش یکی از زیباترین گل های جام میشد ....
دارمیان هم عالی بود... پدیده این جام خواهد بود...
ایتالیا تیمی نیست که این بازی رو به راحتی واگذار کنه... من به نیمه دوم خوشبینم...
در چنین بازیهایی که تیمها براحتی نمیتونند به محوطه نفوذ کنند،شوت از راه دور یکی از راه حل هاست.ضمن اینکه کلا هافبک های ایتالیا شوت زن هستند.نقل قول:
پیرلو که فوق العاده ست ................................نقل قول:
حیف که مونتولیوو مصدوم شد وگرنه در کنار هم چه میکردند
دفاع ،دفاع ایده آل نیست.کیه لینی همینجوری در وسط جا میمونه حالا داره در کنار بازی میکنه و وقتی جلو میاد کلا جا میمونه و کلی فضا برای سمت راست انگلیس بوجود میاد
گلی هم که خوردیم روی جا موندن مدافعین کناری بود
کلا ایتالیا یکم سرتر بود و در نیمه دوم احتمال زیاد ایتالیا بهتر هم خواهد شد